brak logo

Infrator Polska Sp. z o.o.

Gostyń

Opinie o Infrator Polska Sp. z o.o.

ktoś 2014-07-23 13:47:26
ta firma to porażka! uważajcie, nie płacą!
2
mario2015 2014-07-23 16:29:20
Pewnie ,że nie płacą. To ci sami ludzie co w Torexbud. Przecież to ,że prezes uciekł z Torexu do Infratora to nie znaczy ,że nawyki zmienił.Oszukiwali , oszukują i oszukiwać będą. Chyba ,że wszyscy oszukani zbiorą się razem i wspólnie załatwią temat.
1
Adam 2014-09-03 18:43:57
Brak słów,lepiej daleko od takich firm,obiecują na wyrost kłamiąc swoich pracowników i ludzi z którymi mają do czynienia,nie wypłacają należności,nie dotrzymują zobowiązań,zresztą przekonajcie się sami,jak nie niewżycie!!! Koszmar!!!
3
Pracownik 2014-10-13 10:27:28
jestem bylym kierowca w firmie infrator to banda oszustow chce sprawe nieplacenia zarobkow oddac do sadu pracy i pip szukam kontaktu z bylymi kierowcami aby zrobic pozew zbiorowy moze wtedy ta firma juz nigdy nikogo nie oszuka
2
GRUBY 2014-11-06 20:58:55
Ja natomiast jestem naprawdę pracownikiem i sobie chwale jeżdżę po całej Europie za dobrą stawkę i robię dobre kilometry minimum 15 tys.Pracuję od początku i dużo widziałem kierowców zjeżdżających na podwójnym gazie,poniszczone samochody w pierwszych dniach pracy itd.
1
Kris 2014-11-10 10:49:49
Też mam firmę transportową i sam jestem świadkiem tego co potrafią zrobić. Rzadko można trafić na porządnego kierowcę. Większość niestety wyjechała i robi u Niemca, Anglika, itd.
5
Arek 2014-11-13 09:59:57
robilech tam. ni ma zle. mi zaplacili za trasa. ale rodziny nie moglech ze soba zabrac :(
2
lutz 2014-12-01 16:14:37
Dobra wiadomość dla wszystkich szukających pracy, firma Infrator Polska Sp. z o.o. opublikowała właśnie nową ofertę pracy. Bardzo mnie zaciekawiła, a wy co na to?   Firma Infrator Polska TSL SP. z o.o. świadczy usługi transportowe w relacjach międzynarodowych oraz krajowych....
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5671495?keywords=&region=
1
Kierowca 2014-12-18 11:19:12
Ja byłem ale prezes mnie olał i gdzieś poleciał, jego żona powiedziała mi że jeżeli kierowca to musze załozyc działalnośc i bedą płacili 0, 25 gr za km co przy 15000 wychodzi 3700 minus koszty działalności ale nie wiem czy maja robote i nie wiem czy maja kase czyli taka forma odpada, nikomu nie radze sie w to krecać moi wszyscy znajomi natakiej formie zarobku popłyneli
Jarek 2015-02-03 12:33:24
Pracowałem w tej firmie rok jako kierowca. 27 gr/km. Robiłem około 11 tys km na miesiąc. Dostałem lepszą ofertę, ale i tak polecam tę firmę. Kasa była na czas a to najważniejsze. Często jeździłem przeładowany ale w razie draki pokrywają mandaty. Nie rozumiem większości opinii tutaj zamieszczonych. Nie mam przykrych doświadczeń z tą firmą.
3
AbemuS 2015-07-14 15:20:05
Firma godna polecenia !
2
ADI 2015-07-18 17:41:25
Pracuję już rok i jest nieźle a mam porównanie pracowałem w firmach o wiele gorszych.
3
Janek 2015-09-16 09:22:46
Teraz mają nową firmę - Infrator Polska TSL. I się u nich poprawiło. Auto dostałem prosto z salonu , czysciutkie i zadbane. Niestety mają same kurniki. Wynagrodzenie to podstawa i dniówki a nie beznadziejna kilometrówka ! Kasa jest na czas. Gdyby nie narodziny dziecka to nadal bym jezdził. Jestem zadowolony.
2
ignacy 2015-10-15 08:35:47
Witam.Jak widze osoby z torex-bud przeszly do nowej firmy i tu będą dalej oszukiwać proszę o kontakt osoby oszukane przez firme torex-bud.
może wspólnie zrobimy zgłoszenie do prokuratury na dzialalnosc tych osob
2
Marcin 2015-10-16 10:56:10
Byłem w tej firmie na rozmowie. Warunki to 125 dniówki i 600 podstawy. Na 12 aut są dwie spedytorki. Niezły młyn mają. Biuro wypasione i auta nowe. Nie wyglądają jakby nie mieli roboty. Zastanawiam się, czy przyjąć tą propozycje. 4,5 tysiąca na miesiąc to fajna kasa.
2
ignacy 2015-10-16 14:34:32
Proszę o kontakt osoby które zostały oszukane przez firme TOREX-BUD.
przygotowywujemy pozew do prokuratury
1
Mati 2015-11-03 13:26:57
Pracuje jako kierowca w tej firmie już jakiś czas i nie narzekam. Wszystko jest ok, wypłata w terminie, trasy są fajne.
1
ktos 2015-11-19 11:52:17
Potwierdzam.. Mają niezły młyn. Za mało ludzi do roboty. Jeździłem wcześniej w Jarzyna Trans i stałem po 5 dni! W infratorze mi się nie zdarzyło. 13 tysiecy kilometow na 3 tygodnie to max. Nie wiem ile mają aut ale nie raz spotkalem ich kiero na totalu. Nie ma zle.
1
sebastian 2015-11-24 10:46:12
Pierwsze trzy kółka 12-13tys km potem już tylko do 15 tysiecy . Głównie francja czasem jakies niemcy i wlochy przewaznie raz w tygodniu zeby cmrke na swieze 7dni złapać , więc kapotarz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to podstawa. Płacić płacą ale biorą często ładunki duzo ponad możliwości. Nie ma co narzekać, robiłem w dużo gorszych firmach.
1
Daniel 2016-01-04 10:56:34
Chwalić nigdy nie można, ale nie jest źle. System 3/1, podstawa i dniówki czyli norma. Nie stałem wogóle, dużo jazdy było. W biurze same babeczki, to akurat duży plus :)
Ogólnie polecam.
1
J. 2016-01-07 09:36:00
Polecam , polecam, polecam ! Pozdrowienia dla dziewczynek :* Tęsknie!
2
ze co? 2016-01-13 13:26:14
System 3/1 jest najlepszy? czlowieku chyba rodziny nie masz. Ile oni mają dniówki w tym systemie? Jak mniej niz 150 zl to nie opłaca się z domu wychodzić. Kiedys mieli od kilometra płacone. Słyszałem ze to zmienili. Jest jakies ogloszenie na necie w sprawie pracy u nich? Szukają teraz kierowców? Na necie jest numer do spedytorki tylko, ktora nic nie wie.
Maxi 2016-02-08 20:53:22
Powiem tak dużo osób narzeka na ta firme ale pracowałem u nich rok i nie mogę narzekać. kasa zawsze na czas , jak prosiłem o zaliczkę też dostawałem, jako jedyny jeździłem u nich na własnej działalności nie było nacisku do wyjazdu mogłem siedzieć w domu nawet dwa tygodnie . auta są zadbane a przede wszystkim o nic nie trzeba się prosić żarówki, pasy, itp. jeżeli ktoś jest w porządku i nie kombinuje to napewno będzie mu dobrze
1
Maxi 2016-02-08 20:54:00
Powiem tak dużo osób narzeka na ta firme ale pracowałem u nich rok i nie mogę narzekać. kasa zawsze na czas , jak prosiłem o zaliczkę też dostawałem, jako jedyny jeździłem u nich na własnej działalności nie było nacisku do wyjazdu mogłem siedzieć w domu nawet dwa tygodnie . auta są zadbane a przede wszystkim o nic nie trzeba się prosić żarówki, pasy, itp. jeżeli ktoś jest w porządku i nie kombinuje to napewno będzie mu dobrze
1
kk 2016-02-10 20:36:55
Tak szukają kierowców. Ja pracuje już jakiś czas w tej firmie i jest dobrze. Mam porównanie z wcześniejszymi firmami w których pracowałem i w żadnej nie było tak jak tu. Wszystko jest do dogadania, naprawdę dbają o kierowców i doceniają. Można dostać bez problemu premie i podwyżki. Mają fajne spedytorki
1
kierowca 2016-05-30 11:05:21
Jezdzilem u nich, ta firma to porazka. Tna na kierowcach jak sie da. po powrocie przestoju nawet 2tyg. Po oddaniu umytego auta ubzdurali sobie ze utna kase za sprzatanie auta i to nie mala kwote. Opoznienia z platnosciami to norma.
Nie polecam nikomu!
1
żona 2016-05-31 12:47:20
Witam kochani niespełnieni kierowcy. Mój mąż jeździ w Infratorze niespełna rok. Faktem jest ze 1/3 lub 1/4 to norma na busach. Nie narzekajcie. Tak jest wszędzie. TUTAJ - Wypłata jest na czas. Nikt nikogo nie oszukuje, a jeżeli ktoś pije albo jest brudasem i NIEROBOLEM to nigdzie nie będzie zadowolony. Pozdro PSEUDO KIEROWCY
2
IW 2016-06-15 15:08:43
Płatności 7-14 dni po rozliczeniu trasy, niemal każdy fracht powyżej 1000 kg a trafiały się perełki 1800 kg, zablokowane karty paliwowe Shell, trasy to w 70% Francja. Obecnie firma ma niemałe kłopoty finansowe. Odradzam.
3
Ty wiesz 2016-08-22 14:06:42
Jeden i ten sam gościu pisze pod kilkoma nickami za jakiś czas się przekona ze jest coś takiego jak IP ...podobne opinie wystawił juz innym pracodawcom ...to ze jest głuchy (autentyczny brak słuchu który zataja ) ktoś kto całe życie jest samotny i sam nie może byc normalny i skłócony z całym światem Żal mi cie!
3
2016-08-22 14:57:04
Jak znam tych ludzi to za takie chamskie i kłamliwe opinie zapłacisz w (ramach prawa)
1
2016-08-22 15:19:07
Jak ci kazali myć to napewno mieli powód ... Ja wiem jak u mnie w busach to wyglądało uświnione fotele butelki z moczem itd
1
Ja 2016-08-27 09:57:40
Nie chciał bym natknąć się na takiego kierowcę , który ma tak wredny charakter ,typ mściciela
1
Trans 2016-08-27 10:06:35
Dobrym wyjściem będzie ujawnianie informacji o tym czego się dorobili w danej firmie i (kolizje ,dewastacja auta ,nadrabianie kilometrów ,notoryczne spóźnianie się na rozładunki itp)
3
Cziken 2016-08-30 19:58:45
Jeździłem. Zarobiłem. Kase dostałem. Nie rozumiem tych opinii. Idzcie na rozmowe i sami sprawdźcie. Pod każdą firmą transportowom sa takie opinie. Taki chory biznes :/
1
skopi 2016-09-04 16:16:17
ja na stawki ani na płatności nie narzekam, ale może to kwestia charakteru i podejścia do ludzi, pozdrawiam
Adi 2016-09-04 17:11:39
A co myślisz ze w innych firmach jest inaczej
1
Piter 2016-09-04 17:18:44
Nowe auta normalna baza firma ok ja tam jeździłem ale wiecie co?wracam bo mam porównanie
1
infraScheiße 2016-09-23 18:05:47
Cyrk ,widze że dalej sami do siebie posty piszecie , to już powolutku sugeruje schizofrenie.
A pod bramą stoją w kolejce wierzyciele oraz komornicy pop swoje pieniądze ?
3
ZiP 2016-10-02 06:51:56
Kasa na czas ....coś się dzieje z autem zgłaszam i nie ma problemu ogólnie jest ok
2
x 2016-10-02 11:52:02
A wiadomo czy niedługo będą mieli jakieś oferty pracy?
1
pit 2016-10-26 07:01:00
Oni tam mają zawsze przyjęcia do pracy z prostej przyczyny - nie płacą wypłat a samochody to złom !
1
Hanys 2016-10-26 12:43:14
No nie dziwie się każdy Ślązok wie co to jest "chłopak z sosnowca" brawo Panie Mariusz jest pan wielki
2
Ja 2016-10-26 12:48:10
Sosnowiec piękna okolica gdyby nie gorole była by stolica
1
Misiek 2016-10-26 13:16:23
Polecam , samochody max 2 letnie firma godna polecenia
2
zim 2016-10-27 18:16:40
Powinieneś się Cieszyć , że pan ślązak Cię nie zatrudnił , przynajmniej nie zmarnowałeś czasu pracując za darmo , ta firma notorycznie nie płaci wynagrodzeń , nie opłaca ubezpieczeń itd.


2
Tylko nie Sosnowiec 2016-10-28 07:38:18
Debilu pracuje i jest wszystko dobrze kasa na czas ...
2
Mario 2016-10-28 11:33:39
Tak to jest jak każdy bez żadnych konsekwencji może pisać co chce ...tylko jeden z drugim nie wie ze nie jest anonimowy a za oszczerstwa oraz obraźliwe teksty może być pociągnięty do odpowiedzialności ...uprzejmie informuje Człowieka z Sosnowca ze jego SMS yyy będę do wglądu na stronie która się tworzy ...Z numerem tel i nazwiskiem i IP tylko rowniez przypuszczam a nawet jestem pewny ze większość tych komentarzy to piszą ze cztery osoby ,za jakiś czas ujawnię nazwiska i tel tych osób oraz wyroki Sądu :)))) pozdrawiam:)
1
Nobel 2016-10-30 08:23:53
Co za żenada nieudacznicy płaczą i tworzą poeci k....wa ,ja tez szukam tak zwanych normalnych ludzi do pracy ale w Polsce jest to awykonalne
1
Hihi 2016-10-30 09:36:23
Poeta tylko głowa nie ta
1
Sprawdz to. 2016-11-01 21:59:12
Portal go work to jakaś porażka. Zarabiają na hejterach, a później potencjalni kandydaci na stanowisko kierowcy rezygnują, bo czytają te brednie. Idzcie i sami sprawdzcie co się dzieje w firmie. Nie wiecie , że nikt pozytywnej opinii nie wystawia , bo po co jak mu sie dobrze pracuje? Jestem pracownikiem firmy i nie rozumiem tego co się tu dzieje. Polecam wybrać się do biura i sprawdzić na własnej skórze, a nie kierować się opinią hejterów.
4
Zostaw swoją opinię o Infrator Polska Sp. z o.o. - Gostyń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infrator Polska Sp. z o.o.