brak logo

Infrator Polska Sp. z o.o.

Gostyń

Opinie o Infrator Polska Sp. z o.o.

ktoś 2014-07-23 13:47
ta firma to porażka! uważajcie, nie płacą!
2
GRUBY 2014-11-06 20:58
Ja natomiast jestem naprawdę pracownikiem i sobie chwale jeżdżę po całej Europie za dobrą stawkę i robię dobre kilometry minimum 15 tys.Pracuję od początku i dużo widziałem kierowców zjeżdżających na podwójnym gazie,poniszczone samochody w pierwszych dniach pracy itd.
1
Kris 2014-11-10 10:49
Też mam firmę transportową i sam jestem świadkiem tego co potrafią zrobić. Rzadko można trafić na porządnego kierowcę. Większość niestety wyjechała i robi u Niemca, Anglika, itd.
5
Arek 2014-11-13 09:59
robilech tam. ni ma zle. mi zaplacili za trasa. ale rodziny nie moglech ze soba zabrac :(
2
lutz 2014-12-01 16:14
Dobra wiadomość dla wszystkich szukających pracy, firma Infrator Polska Sp. z o.o. opublikowała właśnie nową ofertę pracy. Bardzo mnie zaciekawiła, a wy co na to?   Firma Infrator Polska TSL SP. z o.o. świadczy usługi transportowe w relacjach międzynarodowych oraz krajowych....
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5671495?keywords=&region=
1
Kierowca 2014-12-18 11:19
Ja byłem ale prezes mnie olał i gdzieś poleciał, jego żona powiedziała mi że jeżeli kierowca to musze załozyc działalnośc i bedą płacili 0, 25 gr za km co przy 15000 wychodzi 3700 minus koszty działalności ale nie wiem czy maja robote i nie wiem czy maja kase czyli taka forma odpada, nikomu nie radze sie w to krecać moi wszyscy znajomi natakiej formie zarobku popłyneli
Jarek 2015-02-03 12:33
Pracowałem w tej firmie rok jako kierowca. 27 gr/km. Robiłem około 11 tys km na miesiąc. Dostałem lepszą ofertę, ale i tak polecam tę firmę. Kasa była na czas a to najważniejsze. Często jeździłem przeładowany ale w razie draki pokrywają mandaty. Nie rozumiem większości opinii tutaj zamieszczonych. Nie mam przykrych doświadczeń z tą firmą.
3
AbemuS 2015-07-14 15:20
Firma godna polecenia !
2
ADI 2015-07-18 17:41
Pracuję już rok i jest nieźle a mam porównanie pracowałem w firmach o wiele gorszych.
3
Janek 2015-09-16 09:22
Teraz mają nową firmę - Infrator Polska TSL. I się u nich poprawiło. Auto dostałem prosto z salonu , czysciutkie i zadbane. Niestety mają same kurniki. Wynagrodzenie to podstawa i dniówki a nie beznadziejna kilometrówka ! Kasa jest na czas. Gdyby nie narodziny dziecka to nadal bym jezdził. Jestem zadowolony.
2
ignacy 2015-10-15 08:35
Witam.Jak widze osoby z torex-bud przeszly do nowej firmy i tu będą dalej oszukiwać proszę o kontakt osoby oszukane przez firme torex-bud.
może wspólnie zrobimy zgłoszenie do prokuratury na dzialalnosc tych osob
3
Marcin 2015-10-16 10:56
Byłem w tej firmie na rozmowie. Warunki to 125 dniówki i 600 podstawy. Na 12 aut są dwie spedytorki. Niezły młyn mają. Biuro wypasione i auta nowe. Nie wyglądają jakby nie mieli roboty. Zastanawiam się, czy przyjąć tą propozycje. 4,5 tysiąca na miesiąc to fajna kasa.
2
ignacy 2015-10-16 14:34
Proszę o kontakt osoby które zostały oszukane przez firme TOREX-BUD.
przygotowywujemy pozew do prokuratury
1
Mati 2015-11-03 13:26
Pracuje jako kierowca w tej firmie już jakiś czas i nie narzekam. Wszystko jest ok, wypłata w terminie, trasy są fajne.
1
ktos 2015-11-19 11:52
Potwierdzam.. Mają niezły młyn. Za mało ludzi do roboty. Jeździłem wcześniej w Jarzyna Trans i stałem po 5 dni! W infratorze mi się nie zdarzyło. 13 tysiecy kilometow na 3 tygodnie to max. Nie wiem ile mają aut ale nie raz spotkalem ich kiero na totalu. Nie ma zle.
1
sebastian 2015-11-24 10:46
Pierwsze trzy kółka 12-13tys km potem już tylko do 15 tysiecy . Głównie francja czasem jakies niemcy i wlochy przewaznie raz w tygodniu zeby cmrke na swieze 7dni złapać , więc kapotarz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to podstawa. Płacić płacą ale biorą często ładunki duzo ponad możliwości. Nie ma co narzekać, robiłem w dużo gorszych firmach.
1
Daniel 2016-01-04 10:56
Chwalić nigdy nie można, ale nie jest źle. System 3/1, podstawa i dniówki czyli norma. Nie stałem wogóle, dużo jazdy było. W biurze same babeczki, to akurat duży plus :)
Ogólnie polecam.
1
J. 2016-01-07 09:36
Polecam , polecam, polecam ! Pozdrowienia dla dziewczynek :* Tęsknie!
2
ze co? 2016-01-13 13:26
System 3/1 jest najlepszy? czlowieku chyba rodziny nie masz. Ile oni mają dniówki w tym systemie? Jak mniej niz 150 zl to nie opłaca się z domu wychodzić. Kiedys mieli od kilometra płacone. Słyszałem ze to zmienili. Jest jakies ogloszenie na necie w sprawie pracy u nich? Szukają teraz kierowców? Na necie jest numer do spedytorki tylko, ktora nic nie wie.
Maxi 2016-02-08 20:53
Powiem tak dużo osób narzeka na ta firme ale pracowałem u nich rok i nie mogę narzekać. kasa zawsze na czas , jak prosiłem o zaliczkę też dostawałem, jako jedyny jeździłem u nich na własnej działalności nie było nacisku do wyjazdu mogłem siedzieć w domu nawet dwa tygodnie . auta są zadbane a przede wszystkim o nic nie trzeba się prosić żarówki, pasy, itp. jeżeli ktoś jest w porządku i nie kombinuje to napewno będzie mu dobrze
1
Maxi 2016-02-08 20:54
Powiem tak dużo osób narzeka na ta firme ale pracowałem u nich rok i nie mogę narzekać. kasa zawsze na czas , jak prosiłem o zaliczkę też dostawałem, jako jedyny jeździłem u nich na własnej działalności nie było nacisku do wyjazdu mogłem siedzieć w domu nawet dwa tygodnie . auta są zadbane a przede wszystkim o nic nie trzeba się prosić żarówki, pasy, itp. jeżeli ktoś jest w porządku i nie kombinuje to napewno będzie mu dobrze
1
kk 2016-02-10 20:36
Tak szukają kierowców. Ja pracuje już jakiś czas w tej firmie i jest dobrze. Mam porównanie z wcześniejszymi firmami w których pracowałem i w żadnej nie było tak jak tu. Wszystko jest do dogadania, naprawdę dbają o kierowców i doceniają. Można dostać bez problemu premie i podwyżki. Mają fajne spedytorki
1
kierowca 2016-05-30 11:05
Jezdzilem u nich, ta firma to porazka. Tna na kierowcach jak sie da. po powrocie przestoju nawet 2tyg. Po oddaniu umytego auta ubzdurali sobie ze utna kase za sprzatanie auta i to nie mala kwote. Opoznienia z platnosciami to norma.
Nie polecam nikomu!
1
żona 2016-05-31 12:47
Witam kochani niespełnieni kierowcy. Mój mąż jeździ w Infratorze niespełna rok. Faktem jest ze 1/3 lub 1/4 to norma na busach. Nie narzekajcie. Tak jest wszędzie. TUTAJ - Wypłata jest na czas. Nikt nikogo nie oszukuje, a jeżeli ktoś pije albo jest brudasem i NIEROBOLEM to nigdzie nie będzie zadowolony. Pozdro PSEUDO KIEROWCY
2
IW 2016-06-15 15:08
Płatności 7-14 dni po rozliczeniu trasy, niemal każdy fracht powyżej 1000 kg a trafiały się perełki 1800 kg, zablokowane karty paliwowe Shell, trasy to w 70% Francja. Obecnie firma ma niemałe kłopoty finansowe. Odradzam.
3
Ty wiesz 2016-08-22 14:06
Jeden i ten sam gościu pisze pod kilkoma nickami za jakiś czas się przekona ze jest coś takiego jak IP ...podobne opinie wystawił juz innym pracodawcom ...to ze jest głuchy (autentyczny brak słuchu który zataja ) ktoś kto całe życie jest samotny i sam nie może byc normalny i skłócony z całym światem Żal mi cie!
3
2016-08-22 14:57
Jak znam tych ludzi to za takie chamskie i kłamliwe opinie zapłacisz w (ramach prawa)
1
2016-08-22 15:19
Jak ci kazali myć to napewno mieli powód ... Ja wiem jak u mnie w busach to wyglądało uświnione fotele butelki z moczem itd
1
Ja 2016-08-27 09:57
Nie chciał bym natknąć się na takiego kierowcę , który ma tak wredny charakter ,typ mściciela
1
Trans 2016-08-27 10:06
Dobrym wyjściem będzie ujawnianie informacji o tym czego się dorobili w danej firmie i (kolizje ,dewastacja auta ,nadrabianie kilometrów ,notoryczne spóźnianie się na rozładunki itp)
3
Cziken 2016-08-30 19:58
Jeździłem. Zarobiłem. Kase dostałem. Nie rozumiem tych opinii. Idzcie na rozmowe i sami sprawdźcie. Pod każdą firmą transportowom sa takie opinie. Taki chory biznes :/
1
skopi 2016-09-04 16:16
ja na stawki ani na płatności nie narzekam, ale może to kwestia charakteru i podejścia do ludzi, pozdrawiam
Adi 2016-09-04 17:11
A co myślisz ze w innych firmach jest inaczej
1
Piter 2016-09-04 17:18
Nowe auta normalna baza firma ok ja tam jeździłem ale wiecie co?wracam bo mam porównanie
1
ZiP 2016-10-02 06:51
Kasa na czas ....coś się dzieje z autem zgłaszam i nie ma problemu ogólnie jest ok
2
x 2016-10-02 11:52
A wiadomo czy niedługo będą mieli jakieś oferty pracy?
1
Hanys 2016-10-26 12:43
No nie dziwie się każdy Ślązok wie co to jest "chłopak z sosnowca" brawo Panie Mariusz jest pan wielki
2
Ja 2016-10-26 12:48
Sosnowiec piękna okolica gdyby nie gorole była by stolica
1
Misiek 2016-10-26 13:16
Polecam , samochody max 2 letnie firma godna polecenia
2
Tylko nie Sosnowiec 2016-10-28 07:38
Debilu pracuje i jest wszystko dobrze kasa na czas ...
2
Mario 2016-10-28 11:33
Tak to jest jak każdy bez żadnych konsekwencji może pisać co chce ...tylko jeden z drugim nie wie ze nie jest anonimowy a za oszczerstwa oraz obraźliwe teksty może być pociągnięty do odpowiedzialności ...uprzejmie informuje Człowieka z Sosnowca ze jego SMS yyy będę do wglądu na stronie która się tworzy ...Z numerem tel i nazwiskiem i IP tylko rowniez przypuszczam a nawet jestem pewny ze większość tych komentarzy to piszą ze cztery osoby ,za jakiś czas ujawnię nazwiska i tel tych osób oraz wyroki Sądu :)))) pozdrawiam:)
2
Nobel 2016-10-30 08:23
Co za żenada nieudacznicy płaczą i tworzą poeci k....wa ,ja tez szukam tak zwanych normalnych ludzi do pracy ale w Polsce jest to awykonalne
1
Hihi 2016-10-30 09:36
Poeta tylko głowa nie ta
2
NIWA 2016-12-13 23:01
proszę o szczegóły na niwa3@wp.pl
WTF 2016-12-15 22:49
No nie wiem, pracowałem u nich rok i 2 mce i było ok. Wiadomo, dużo pracy, ale kasa przyzwoita i atmosfera w robocie spoko.
Nie jesteś czasem tym kolesiem co wyleciał dyscyplinarnie? Bo twoje komenty to same hejty.
3
Księgowa 2017-03-18 11:11
Z całego serca polecam tę firmę. Ciepła i rodzinna atmosfera. Co prawda nie pracowałam na stanowisku kierowcy, ale w tej samej firmie co wszyscy kierowcy i spedytorzy. Kobiety w biurze są uprzejme i pomocne. Szef wymagający.. jak każdy. Biuro nowoczesne. Na prawdę zainteresowanym polecam poczytać artykuły w internecie jak portal Go Work zarabia pieniądze. Dodają negatywne komentarze na profilu pracodawcy, a później chcą tysiące za usunięcie bardzo szkodliwej dla właściciela firmy opinii. Pewnie to co napisałam też zostanie usunięte. Jak ktoś pracuje i jest mu dobrze to dlaczego ma pisać pozytywną opinię? Właściciel Go Work wymyślił idealny biznes... zbiera miliony, ale bardzo dużym kosztem pracodawców. Spróbujcie prowadzić biznes w Polsce i 5 razy się zastanówcie zanim napiszecie brednie na temat tej czy innej firmy.
3
paulo 2017-03-21 18:37
Jedyne wartościowe kobiety, które pracowały dawno się pozwalniały b o nie mogły już patrzeć na wasze przekręty.
Aneta 2017-04-06 11:48
A na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy Infrator Polska? Pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co lubisz w swojej pracy.
Heniek 2017-05-23 05:28
Wszystko się zgadza 3 lata z oszustem się sądziłem i wygrałem 92% takiego cwaniaka to powinni zamknąć wraz Agnieszka tęga cwaniara oj kobieto masz szczęście ze nie poszłaś siedzieć za fałszywe zeznania w sądzie ale jeszcze udowodnię w sądzie!!! Kuzwik myślał ze wtrafil na biedaka to nie ma kasy i na adwokatów oj będziesz miesz miał następnego komornika. Jeśli chcecie wspolpracowac z ta firmom to napięcie swoją umowę współpracy i informować SMS o problemach i mieć potwierdzenia w sądzie i mieć swój tel żeby mieć smsy i napisane mieć oswiadzczenia co do zmian firma to oszustwo jedno robicie tylko na nich!!!!! Jak podpisujesz umowę to napisz ze wyjazd za 2 3 dni bo jak podpiszesz to znajdzie ładunek da ci samochód i ruszaj na Europę w jednych majtkach. Wszystko ładnie na rozmowie a co do wynagrodzeń jest zwożony do nie płacenia i kombinowania żeby ci nie zapłać !!! Nigdy mu nic nie podpisujcie jak policzy wam za jakiesz kilometry bo i tak przegrał w sądzie za dodatkowe kilometry z motami obciążeniami w umówię dopuszczę ze po zakończenie dnia kierujecie się na parking co wy wyszukacie w nawigacji a nie on w goglach po fakcie więcej informacj pod maelem glen17@poczta.fm ten oszust chciał wyudzic odemnie 16500zl tylko mu się nie udało i stracił więcej. I panie Rudolfie spotkamy się w sądzie na nowych sprawach zbieraj kasę na odwokata to znaczy musisz oszukiwać bo miesiące w styczeń słaby a frachty po 100 € to dopiero oszukujesz kierowców. Spotkamy się w sądzie cwaniaczku tylko żeby ci starczyło paliwa w Bmw 750 co audi spaliłeś czy kolejny Lising na pokaz się pan preze który ma kupę długów i każdy go ściga. Cykor i dupor po przegraniu sprawy wydzwania żeby nie iść do komornika ze on zapłaci pisze oświadczenia i tak nie płaci nawet jak ma wyrok sądu apelacyjnego!!!! Odwiedzi cię komornik o i nie z Mikołowa kolega twój.
Aneta 2017-08-10 16:44
@Heniek opisana sytuacja miała miejsce 3 lata temu? Jak wyglada sytuacja w firmie obecnie? Czy aktualni pracownicy rownież mogą opowiedzieć o swoich wrażeniach z pracy? Każda firma to organizm, którym ciągle się zmienia. Czy w tym przypadku rownież?
Zostaw swoją opinię o Infrator Polska Sp. z o.o. - Gostyń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infrator Polska Sp. z o.o.