brak logo

Centrostal-Kujawy

Mogilno

Opinie o Centrostal-Kujawy

cyprian 2011-11-22 15:27:24
Na obsłudze tylko dwie osoby wypisane a reszta to co Rada Nadzorcza?
anonim 2011-11-23 11:23:49
A jak się ma Centrostal Łódź do tego z Mogilna?Pewno razem kręcą lody?
bra 2011-11-23 23:55:37
Z tego co wiem to te Centrostale nie mają ze sobą nic wspólnego, a ten z Mogilna to się nawet podszywa pod ten Bydgoski co upadł
ringo 2011-11-24 14:47:22
To prawda , tu już wcześniej pisali , dostarczają jednej firmie ze smarowaniem , uciekinierzy z Bydzi .Nie poszli z kolegami budować od podstaw nowej sieci tylko jadą na smarowaniu - naiwniacy zostaną zdmuchnięci jak pył . Ciekawe tu jest finansowanie , dobór kadry no i punkt na uboczu od dużego handlu naprawdę ciekawa koncepcja .
Uwaga wszystkie złe opinie usówają natychmiast , czegoś się boją .
YHY 2011-11-24 15:44:20
USUWAJA/BO KONKURENCJE WYKANCZA SIE PO CICHU. KAZDY JEST CWANY ZA MONITOREM KOMPUTERA...I Z TEGO CO WIEM LUDZIE, KTORZY TU PISZA NEGATYWNE KOMENTARZE UCIEKLI Z GCB CENTR BYDG DO LODZI, KIEDY W GCB CENTR BYDG PRZYSZEDL KRYZYS. (usunięte przez administratora)UPSS! LUDZIE Z CENTR KUJAWY ZOSTALI DO KONCA. RUSZYLI Z PLANEM KIEDY GCB BYDG OGLOSIL FORMALNIE PLAJTE... OTWIERAJA FILIE... GRATKI. A TO CO ROBIA LUDZIE Z LODZI JEST W ZLYM STYLU :)
honor 2011-11-24 15:46:31
Wpisy zawierajace slowa niecenzuralne sa usowane automatcznie, wiec nie nalezy dopatrywac sie spisku tam gdzie go nie ma!!! a osoby towrzace ten Centrostal to zadni uciekinierzy, tylko ludzie ktorzy stracili prace i postanowili otworzyc walsny biznes. Nie widze w tym nic zlego
honor 2011-11-24 15:49:53
w koncu jakis odpowiedzialny i tresciwy komentarz!!!! zgadzam sie z Toba YHY w 100% !!!!!!!
byly 2011-11-24 19:39:18
uuuuu nie ładnie tak kłamać kręciliście z tym chłopcem z Mogilna jeszcze w czasie w pracy w GCB Bydgoszcz i naśmiewaliście się z ludzi którzy wierzyli że ta firma przetrwa.
TENtypTAKma 2011-11-25 01:53:05
Konkurencja z Łodzi, z... CWANIAKIEM (M.M) na czele... ZAMIAST PRACOWAĆ SIEDZI W INTERNECIE... (usunięte przez administratora) podczas gdy ty ''DRUKUJESZ'' KONKURENCJA PRACUJE!!

(usunięte przez administratora)ZASTANOW SIE... DLACZEGO NIKT Z TYCH LUDZI NIE SPRZEDAŁ SIE ZA TOBA... ZOSTALI. hm??
KLIENT 2011-11-26 00:57:32
DOBRA FIRMA, DOBRZY LUDZIE. zycze SUKCESOW, A KONKURENCJE Z LODZI WYPISUJACA IRRACJONALNE TRESCI POZDRAWIAM SRODKOWYM PALCEM. Slawomir.
Il 2011-11-28 13:26:09
Il - 2011-11-27 21:07:51

Czy komuś jeszcze chce się rzygać na słowo Centrostal?

..jeśli nie, to do roboty lamusy!!!!sprzedawać !!!!
łon 2011-11-28 15:58:44
uczeń - 2011-11-28 13:48:35

Nie pochlebiaj sobie nocny pisarzu . Nikt nie uciekał do Łodzi .Jestem wśród kilkudziesięciu osób które dostały propozycję i ją przyjąłem . Są następne bo tworzymy nowe Oddziały w Olsztynie , Płocku i Bydgoszczy . Trzy osoby nie poszły i H* im w D poszło 50 osób i nikt nie narzeka. Czekali do końca GCB ?? Proszę nie będę tu pisać w szczegółach co ich wszystkich trzyma w tej dziurze .

Propozycja od takich ludzi to jak skok w przepaść....z jednego bagna w drugie...powodzenia!...no chyba , że jesteś znajomkiem któregoś z owych dygnitarzy to luz....chociaż i tacy odpadają...hehehe
rajder Masclon 2011-11-28 15:59:29
Zero towaru w tej budzie,a ceny to nie wiem ! z kosmosu sobie biorą.Długo wam nie wróżę Tej sielanki.
były 2011-11-29 16:24:42
No nie wytrzymam , nie byłem na tym portalu już kilka miesięcy ale słyszałem ,że tu jakieś rewelacje . No i są .Kolega stawiał za wzór tą malutką filię i jej kierowniczkę .Okazuje się ,że przez całe lata oszukiwali całą gawiedz po prostu płacili dolę ! A jakim cudem oni się rozeszli ? maciuś poskąpił kaski? - a tak bronił, tak chwalił można by rzec nierozłączni. Na pewno poszło o dużą kasę i ktoś z boku się podłączył . Dobrze mu tak ,
BMW 2011-12-11 22:37:16
(usunięte przez administratora) jak macie ciekawą historię to napiszcie , własny biznes? no ciekawe spojrzenie dla bandy cwaniaków .
ALIAS VERSUS 2011-12-12 23:32:28
Kruger czy jak ci tam, nie słyszałeś ,że ta" banda cwaniaków" ( śmietanka, która myknęła ukradkiem do łodzi podwodnej z zatapianego przez siebie przez lata statku GCB) żyje teraz jak pączki w maśle!!!! No i kto tu sobie pogorszył??? A my jak te nieudaczniki płaczemy i wypisujemy te bzdety! Trzeba była tak kombinować i knuć jak oni, a nie narzekać! Mądry Polak po szkodzie....
Kredytobiorcy 2011-12-24 13:55:00
Koniec swiata . Ale zbieranina .Pan bóg na wszystko patrzy i szykuje niespodzianki . Chocbym szedł cienista dolina zła się nie ulekne . Każda podlosc i kłamstwo zostawia ślad , nie da się umyć rak po poderznieciu gardła tak aby po tem wmówić sobie ,ze nic się nie stało !
zastanawiam się tylko które najgorsze , chyba jednak prosiak .

Templum 2011-12-24 17:31:20
Amen.
Tem p. 2011-12-24 17:32:50
Amen.
Kwas 2011-12-24 23:25:12
Wszystkiego dobrego na Święta zdrowia życzyć nie będę bo po co tu kłamać może jakieś H5n1 w tej dziurze załapiecie, ale napewno dużo szczęścia w Nowym Roku bo sie wam przyda byznesmeny. Taki czas teraz dla was przyjdzie ze włosy bedą wypadac a nie którym nawet te co tylko nad uszami zostały. Smacznej rybki tylko na ości uwzac bo diabeł nie śpi i wymierza sprawiedliowosc.
andre 2012-01-31 11:04:22
Apokaliptico ! , Nieodwracalne był taki film .
hary 2012-02-15 08:25:58
Płacą kasę zaopatrzeniowcowi w Stalko od ośmiu lat , widziałem kiedyś papiery w GCB . Gościu zebrał ok .1,5 mln i ma swoją firmę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie .W ciągu 2 miesięcy trafią wszyscy pod sąd za rozwalenie GCB to prwawdziwi grabarze niewiniątka .
irka 2012-02-16 10:01:14
Zawsze czułam że tak jest za ładnie to wyglądało .(usunięte przez administratora)A tak pięknie napisali sobie na stronie dopierio po upadku GCB postanowili popracować . Pracując (usunięte przez administratora) działali na szkodę naszej firmy Spokojnie MOGILNO już wie . Udo również.\
To już jest koniec ,
hmmm, 2012-03-15 10:20:42
(usunięte przez administratora) Dziwię się ,że władze nic nie robią , ludzie ktośmusi zrobić doniesienie - Czy w Mogilnie działa jakaś komórka organizacyjna PIS ?
Oslo 2012-03-23 15:26:03
A gdzie [usunięte przez moderatora] ze Szczecina na stronie nadal widnieje ,i ze to na tysiące telefonów klientów .... Lipa , a więc koledzy ograniczają działalność do jednej firmy tak jak było założone ,reszta to zasłonę dymna .
WwwW 2012-03-23 19:19:50
A takie było wielkie otwarcie Szczecina i telefony echo nikt nie odbiera i taka to była ważna data dla naszej firmy. Ciekawe czy idąc tym tokiem nie poproszą zwrotu kasy od tej rodzinki zasponsorowanej na Swieta. Jak się wycofać to ze wszystkiego
anonim 2012-05-05 22:51:26
Widać że kolegom z Ina żółć się przewraca bo pewnie liczyli że przejmą Mogilno po GCB Bydgoszcz S.A. i będą wyniki a tu nic.
Ad 2012-05-09 15:47:34
W Stalko/Cordes Polen takich przekrętów jest o wiele więcej.....no ale góra jest wysoko i nie widzą co się dzieje na dole ,tylko fakturki podpisują .
gentelman 2012-07-31 22:13:12
co tam w centrostalu kujawy, żyją jeszcze [usunięte przez moderatora]
bond007 2012-08-06 02:05:33
zizi - 2011-10-28 20:41:41

Podpisał Jeziorko umowę ze Slawciem że będzie płacił 20 tysia miesięcznie jeżeli zamiast u producentów będzie kupował w psiej budzie w Mogilnie .W dużym uproszczeniu .Teraz nawet centrostal tego nie firmuje tylko ta namiastka na padniewskiej czy ten Niemiec jest głupi czy też się podłączył.
Iskierka nadziei jutro zgaśnie wraz z porannym przebudzeniem.. Centrostal Kujawy to już nie psia dziura, rozwija się i otwiera nowe oddziały hejterze :*
MoniaCBS 2012-08-06 02:13:18
ŁÓDŹ TYLKO KOMBINUJE.. NA FORUM GŁUPOTY WYPISUJE..
ŁÓDŹ PRZEŻYĆ NIE MOŻE, ŻE NOWY CENTROSTAL K JUŻ IM RYNEK ZAJMUJE.... :) powodzenia dla C Kujawy to dobrzy ludzie !! do końca wierni Bydgoskiej spółce.. Nie przyjęli ofert pracy od C.. z Łodzi.. I Łódź się teraz mści na forum.. I po nocach wylewa na forum swe złości
elleQ 2012-08-06 02:21:32
Pracowników w samym dziale handlowym jest kilku. Panie oczy się cieszą !

Pracowników kilkunastu w samym Mogilnie. wiecej niz bylo roku ubieglego w oddziale upadlego CB.

Rozwijaja się. Gratuluje BIG wejscia na rynek E.
klient 2014-11-11 19:59:55
Tną ale ludzi na kasę
w poprzedniej firmie przekrecik na dużą kasę
ten prezes to wie o co chodzi
kiedy kolejna firma?
czcz 2016-05-21 11:30:34
No ciężko podobno się tutaj dostać @igor ale zbliża się sezon więc może coś się trafi
Zostaw swoją opinię o Centrostal-Kujawy - Mogilno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrostal-Kujawy