logo SKOFF

SKOFF

Czechowice-Dziedzice

Opinie o SKOFF

ICE CUBE 2016-10-29 10:38
Nie rozumiem tej fali hejtu na zarząd i właścicieli. Ktoś co tworzy coś z niczego jest godny uznania. Poza tym spójrzcie na filmik z targów tam jest esencja firmy, młodzi energiczni ludzie, któzy nie udają , że praca im sprawia frajdę tylko po prostu sprawia. Jak rapował EIS "zrobili sobie z pracy hobby". Ciekaw jestem tylko jak wyniki wyborów w USA wpłyną na relacje biznesowe USA z firmą ( pamiętamy delegacje kongresmenów w firmie). Ode mnie duże 5 pozdrawiam firmę oraz zarząd dla hejterów środkowy palec.

Expret 2016-11-02 09:32
Witam. W całym systemie oświetlenia ciągów komunikacyjnych brakuje mi rozwiązania wskazującego kierunek ewakuacji podobnego jak stosowane w samolotach. Może to brzmi śmiesznie ale połączenie opraw oświetleniowych w sposób wskazujący w przypadku stwierdzenia zagrożenia ( połączenie z czujnikiem czadu, dymu lub z czujnikiem zaniku napięcia) kierunek ucieczki poprzez kolejno włączane oprawy prowadzące do wyjść ewakuacyjnych. Macie Państwo zdolnych elektroników więc dacie sobie z całą pewnością radę.
Ferency 2016-11-10 07:21
Z zaciekawieniem śledzę rozwój firmy i uwazam, że jest super. Pytanie tylko co teraz po wyborach w USA? Czy relacje biznesowe z USA ulegną polepszeniu czy pogorszeniu? Kiedy showroom w USA? Co z branżą automotive?
Diox 2016-11-12 13:33
Ciekaw jestem jak Trump może wpłynąć na showroom w USA? Głupoty piszesz, poza tym nie widać aby firma prowadziła jakąkolwiek działalność poza Polską. Co prawda to prawda w okolicy wizyta kongresmenów odcisneła piętno i zapewniłą rozgłos ale po roku myślę, że była tylko zabiegiem marketingowym. Inna sprawa, że wejście na rynek USA to bardzo trudny temat z naciskiem na bardzo.
Chyba, że klientem była by Polonia np hasło reklamowe "PLedy" albo coś takiego. Zmienić nazwy z Tango np na Polonez a Rueda na Koło czy coś w tym stylu.
2
Donata 2016-11-18 15:20
Cześć,

Czy może mi ktoś powiedzieć jakie zarobki na stanowisku ph?

Pzdr

Donia
Zawodowy PH-owiec 2016-11-22 10:28
Witaj. Może jednak najpierw zapytasz się co będziesz robić w tej firmie a potem dopiero zapytasz o stawkę. Dla dobrego PH stawka też jest dobra ale najpierw musi pokazać co potrafi.
1
Donia 2016-11-22 20:19
Może skończysz z tym pretensjonalnym tonem bufonie? Kim ty w ogóle jesteś, że tak do mnie piszesz?
W obecnej pracy osiągam 140 % wyników i umieram z nudów więc pomyślałam, że wasza firma może będzie dla mnie wyzwaniem. Byłam w Bielsku na targach i powiem to tak : rzemieślnicy a nie sprzedawcy z prawdziwego zdarzenia, jeden taki grubawy łysawy był nawet niezły ale starszy to był jegomość. Pytam o stawkę bo nie będę robiła za 1500 zł netto. Produkt jest naprawdę niezły ale nie jestem przekonana czy jest dobrze sprzedawany. Icity jako nazwa kojarzy mi się z iphonem to chyba źle. Mam pomysł nawet na reklamę raper TEDE wydał singiel " JUPITER" teledysk do niego też jest ale jest mocno średni. Mogłabym namówić bliskiego znajomego TEDE aby wpłynał na Jacka i stworzyć remix Jupitera i do tego teledysk.
W takim teledysku dałabym parę światełek parę dobry LEDów i zrobić kozacki performance. O takim marketingu i sprzedaży mówie a nie o nudach. Wracając do Twojego błyskiego wywodu , że miałabym zapytać czym zajmować jako ph to powiem tak: a czym się niby ph zajmuje? Układ jest prosty sprzedajesz albo CIebie sprzedają. Nie jestem typową kobietą jeżdzę na motorze i nie maluje paznokci pewnie tego byś się doczepił.
1
PH-owiec 2016-11-29 09:57
Witaj. Jeżeli piszesz, że masz takie wyniki mi się nudzisz to znaczy , że Twoje szefostwo nie potrafi Ci ustawić pracy, albo jesteś bardzo zdolnym PH. Dlatego porozmawiaj bezpośrednio z Właścicielem i przedstaw Mu swoje argumenty. Ale jednak nazywanie ludzi bufonami bez ich znajomości nie wróży Ci sukcesów .
Donia 2016-12-07 19:15
Przeanalizowałam sytuację i dochodzę do wniosku, że trzeba pójść w kierunku niszy a mianowicie doświetlania roślin.
Trzeba by skupić się na tym aby lampy był wysokiej jakości, efektywne i energooszczędne . Technologia LED dostarcza najlepsze światło dla roślin klienta i potrafi zastąpić promienie słoneczne. Badania wykazują, że rośliny rosną znacznie szybciej rosną przy tego typu lampach. The last but no the least takie lampy zużywają tylko 20-30% energii elektrycznej w porównaniu z tradycyjnymi lampami HPS.Można by pokombinować tak aby np : jeden rodzaj światła wspierał proces pączkowania i kwitnienia, natomiast inny przyśpieszał proces wzrostu wegetatywnego. WIem ktoś powie jesteś super chcemy Cie zatrudnić ale nie jest tak łatwo znam swoją wartość : 6 netto podstawy, auto służbowe oraz dobra premia to magnez, który może mnie przyciągnąć. Tak jak mówiła błysk w oku widziałam tylko u tego starszego jegomościa gdy odwiedziłam stoisko na targach w Bielsku. Aha auto służbowe to dla mnie nie skoda octavia tak na marginesie.
były pracownik 2016-12-08 13:00
Donia zejdź na ziemię. Niebawem zejdziesz z tych oczekiwań.

Co do skoff to tam nie ma jakoś super jakości. Robią zwykle oświetlenie na bazie chińskich ledów i tak sobie składają.
To też opinie pracowników którzy to składają i pracują dłuższy czas.
2
Gruby Łysawy 2016-12-11 13:06
Droga Donato
Masz prawo mieć własne oczekiwania.to nawet dobrze że są tak atrakcyjne jak na nasz rodzimy rynek pracy.uważam że mając takie oczekiwania masz również umiejętności i znajomości w branży które spowodują że taka inwestycja w Ciebie szybko się firmie zwróci.
Niestety to co piszesz świadczy z goła inaczej i pozwala domniemywać iż niewiele możesz do firmy wnieść.
Wyimaginowane teledyski oświetlanie chwastów etc nijak się ma do obecnej oferty firmy i pokazuje że nie masz o niej zielonego pojęcia.
Jeśli jest inaczej to jestem pewien że Twoje CV i osobowość wzbudzi w Zarządzie i Zespole Handlowym zasłużony podziw. W zasadzie to nic trudnego.
Wystarczy tylko zatrudnić się, na objętym terytorium spowodować wzrost sprzedaży bazując na dostępnym asortymencie polityce handlowej działaniach marketingowych etc.
I gwarantuje Ci że jeśli będziesz robić 140% założonego planu dostaniesz nawet więcej niż wymagasz....i nie ma tu żadnej ironii.
Powodzenia.

Obserwator 2016-12-11 15:11
Witam.
Chyba jednak Pani pojechała po bandzie. ale życzę powodzenia zwłaszcza w Skoffie.
Handlowiec a ENERGETABu 2016-12-22 10:17


Witaj Donia.
Poszłaś po bandzie bo ten jak go nazwałaś " grubawy łysawy" to był we własnej osobie właściciel i Prezes Spółki. Tak więc raczej nawet nie składaj swojego CV.
1
Krzysztof 2017-01-17 12:46
Ta cała Donia to się urwała z choinki, tylko roszczenia. Auto nie Skoda, pensja z kosmosu. A ciekawe jaki ma pomysł na biznes ? Te kwiatki to jakiś absurd i każe mi myśleć, że niestety jest kolejną dyletantką! Ludzie mają jednak bardzo ograniczone pole. Aby odnieść sukces trzeba być wizjonerem! Sięgać tam, gdzie umysł innych nie śmie nawet zapukać! Ja się dziwię czemu Skoff nie penetruje rynku GCC ? Nie chodzi tylko o UAE, ale przecież Doha i Katar to jeden wielki plac budowy luksusowych rezydencji. Czemu nie Oman z ciągle rozwijającym się Muscatem ? Czemu nie Bahrajn ? A same wcześniej wspomniane Emiraty z Abu Dhabi, Dubajem, Sharją czy Fujeira to prawdziwe Eldorado dla producentów oświetlenia. Tam tanie produkty z Chin, nie mają racji bytu. W cenie są natomiast kreatywność, świeże podejście. Pracowałem kiedyś w firmie, która produkowała przenośne barki plażowe, zasilane baterią. Ktoś powie niemożliwe do sprzedaży w arabskim kraju ? Nic bardziej mylnego w Dubaju schodziły jak woda! Tylko zrobiłem małe usprawnienie , dodałem 4 bidony wielorazowego użytku z napisami: Coca Cola, Sprite, Fanta i Apple Juice ( bo podobny do whisky). Jak pojechałem tam po roku to co drugi Arab miał na plaży ten przenośny barek ( oczywiście sam go nie nosił, tylko służący). Miałem żniwa przez 5 lat. Teraz myślę na innym biznesem w Abu Dhabi.
ZDT 2017-01-18 17:29
Rynek oświetleniowy to ciężka gra nie dla lalusiów w krawatach palących cienkie palmale albo mlodych gniewnych typu donia. Rynek oświetlenia to setki kilomterów w trasie, jedzenie na statoil, woda kolońska przemysławka i czerwone Malboro. Rynek oświetlenia to nie modne showroomy i modne imprezy branżowe ale dni gdy masz do objechania Obi, Castoramę, Lery oraz Praktiera a za oknem -15 i pada śnieg.
Przyjeżdzasz do domu to wszyscy śpią i odgrzewasz sobie pizze w mikrofali .
Wyjężdzasz to wszscy spią i parzysz szybko 3w 1 Nescafe.
Tu nie ma miękiej gry.
1
YETI 2017-01-19 16:35
Masz rację praca w tej branży to nie serial na wspólnej. Szczególnie w zimie gdy są minusowe temperatury raz jest ciepło raz zimno. Raz się jest na dworze raz w ogrzewanym sklepie. Jeżeli masz diesela to w ogóle jest problem z odpalaniem auta rano czasem jak w Rosji zostawiam włączone aby całą noc chodziło. Czasem wracam tak zmęczony z pracy ze zasypiam w ubraniu w kurtce i w butach , budzę się i myślę, że przysnałem na 15 min a tutaj 5.15 i trzeba wstawać. Z drugiej strony jak mam wynik, to czuje się jak król świata. Zakupy w Złotych Tarasach, weekendy w Szczyrku oraz jack daniels na lodzie.
Jak to powiedział kiedyś Marcel Proust ( albo inny kierowca formuły 1) nie ryzykujesz nie pijesz szampana.
Profesor doktor habilitowany 2017-01-19 17:16
"Chcemy również stworzyć właściwie ukształtowane środowisko pracy, stosując skuteczną motywację dla podniesienia satysfakcji z pracy naszego zespołu i rozwoju personelu, tak aby załoga mogła się identyfikować z Firmą i jej celami"
Mam pytanie czy ktoś mógłby mi wyjaśnić to zdanie ? Czytam , czytam i nadal jestem zagubiony o co chodzi ? Skuteczna motywacja dla podniesienia satysfakcji ??? z pracy naszego zespołu i rozwoju personelu tak, aby załoga mogła się identyfikować z firmą ( nie wiem czemu z dużej litery ?) i jej celami ?
Ktoś może wyjaśnić ten bełkot ?
ZEUD 2017-01-20 09:30
Myślę, że mało kto pracuje teraz ciężko. Ciężka praca to pasja połączona z całkowitym zaangażowaniem to lojalność wobec pracodawcy jak Francesco Totii ROmie jak Paolo Maldini Ac Milan.
To podrażniona skóra na szyi każdego dnia bo codziennie musisz się golić bo codziennie musisz wyglądać dobrze i godnie reprezentować firmę. Czy ktoś z was kto ma bardzo delikatną i wrażliwą skórę goli się codziennie jednorazówką i po goleniu złagadza ból jaką tanią Niveą?! No właśnie tak myślałem.
Czy nośicie za ciasne spodnie od garnitury, albo lekko za ciasne buty tylko dlatego, że musicie dobrze wyglądać. Jak ja nienawidzę garniturów ale jakie to ma znaczenie? To tak jakby żołnierz powiedział, że nie lubi munduru albo stroju bojowego. Jestem przedstawicielem handlowym i moim celem jest wygrywać , sprzedawać. Czasem widzę ludzi na poczcie albo ludzi w urzędach i się śmieje w duchu oni to mają nudne życie a mnie codziennie dzień przynosi coś nowego!
2
Pani Jadzia 2017-01-20 17:49
Mocno powiedziane, bardzo mocno. Ale co to ma wspolnego z firma ?
Wykrywacz kłamstw 2017-01-22 09:44
Sluchajcie widze, ze ta firma to nue byle co! Nowoczesne know-know, lider rynku. A ile ona ma obrotu. Jak mowi moj kolega, niewazne jakie masz stanowisko, wazn ejakim obrotem zarzadzasz. A tu widze jest bardzo profi strona nowoczesna ( no moze wrazenie psuja te bledy jezykowe - no bo jaki jest sens pisania zdania ze ktos stosuje skuteczna motywacje do podniesienia satysfakcji? Kto to wymysli i umiescil na pierwszej stronie intro ? Ja bym od razu takiego wylal za niekompetencje ) wiele wyroznien, albo nominacji do nominacji. Pasuje mi tu obrot jakies 150 mln. I ta siedziba ! Przeciez jak ktos mialby marny obrot nie budowal by marmurowych schodow czy poreczy z najdrozszej nierdzewki ? Bo po co takie bizancjum jakby obrot byl marny tzn < 10 mln€ ? To ile ten lider kreci rocznie obrotu ?
2
Miron 2017-01-24 19:37
A jak się ma nowość iCity? jest w ogóle jakiś popyt na te chińskie lampy?
JEY 2017-01-27 19:49
Icity pomysł dobry ale tylko w aliansie z Rosą. Nie rozumiem dlaczego nie może dojść do aliansu z Rosą. Ponadto Indonezja wydaje się logicznym rynkiem konkwisty .Parę osób pytało o Stany Zjednoczone co i mnie bardzo interesuje uważam, wizytę kongresmenów za genialne posunięcie. Jakkolwiek po tej wizycie ECHO! Niech ktoś nawet ze średniego szczebla napisze kiedy i gdzie showroomy.
Obserwator 2017-02-06 20:03
Ludzie, odczepcie się od Skoff-u. Nie podoba się praca w tej firmie to nie pracujcie dla tego jak piszecie " biznesmena". Włożył w firmę swoje pieniądze i może wymagać aby pracownik realizował jego wizję firmy.
Ryzykuje tylko swoim majątkiem dając Wam i Waszym Bliskim przy okazji chlebek z masełkiem i dżemem lub dla niektórych z polędwiczką. Jak przestanie Go to bawić to powie Wam szanowni Państwo Pa Pa. Oczywiście z zachowaniem wszelkich wymogów prawnych, tak jak to zrobiono w kilku firmach z Czechowic-Dziedzic, gdzie pracowało prawie 1000 osób a teraz pracuje około 450. Tak więc pamiętajcie Państwo, że tak jak w pewnej piosence " nic nie może przecież wiecznie trwać".
Miron 2017-02-06 23:00
Aha, dobrze wiedzieć, ze ów pan biznesmen bawi się ludźmi. Tej firmie już podziękujemy...
3
ITALIA 90 2017-02-08 19:33
Mam dwa przemyślenia:
1) Automotive
Dziwi mnie, że firma z takim potencjałem zaniedbała branżę automotive. Ptaszki ćwierkają, że KAMAZ szuka partnera strategicznego w temacie oświetlenia. ( pamiętajmy o innych firmach SOLARIS, ROSOMAK, niedaleko polski TATA itd) . Trzeba kombinować ale taka strategia się opłaca.
2) Lampy typu WAKE UP LIGHT PHILIPS
Lampy budzące światłem zdrowe etc.
3) Kabiny Flotacyjne
Dlaczego by nie podjąć współpracy z producentem kabin flotacyjnych ( tam są potrzebne lampy, ledy)

Takie tam..
Anthy 2017-02-13 16:00
Jest popyt. W Sosnowcu jest ciemno. Ale to nie ma znaczenia.Jak się nie sprzeda to w ogrodzie firmy zamontują.
Były Prezes 2017-02-16 15:33
Całkowicie podzielam Pańską opinię. Mam nadzieję, że nie zostanę wykasowany. Nie jestem właścicielem tej firmy ani nie jestem spokrewniony z Zarządem ( a może byłoby to korzystne ). Jednak w karierze zawodowej miałem kontakt z tzw. roszczeniowymi pracownikami, którzy na wstępie swojego zatrudnienia wymagali dla siebie prawie czołobitnego traktowania i nie dopuszczali do siebie myśli, że mogą wylecieć z roboty prawie na kopach.
Jeden z moich znajomych szefów firmy pokazał takiemu panu podczas jego przemowy na temat zalet , że jednak brutalna siła jest lepsza niż perswazja. Chłopina nie wniósł skargi.
Eldo 2017-02-16 16:45
Rozwiń myśl proszę bo nie rozumiem.
Były Prezes 2017-02-17 09:14
Szanowny Panie Eldo Co Cię tak trapi ?
Prezes 2017-02-17 21:47
Były Prezes, brzmi "smutno".
Julek 2017-03-02 15:17
Jakies newsy jakie produkty w 2017? Na stronie cisza. Myślę, że fajnie by było wejść do castoramy albo ikei a takimi moblinymi lampami do czytania do sypialni.Inny pomysł to latarki ledowe. Kolejny kontrowersyjny pomysł to instalacja świetlna, która pozwala w nocy widzieć zarys drogi ( coś takiego jest w samolotach jak jest zgaszone światło) aby no dzieci, które się budzą w nocy nie uderzyły się albo nie spadły ze schodów,
Reasumujac 3 pomysły:
- latarki led
- podswietlanie podlogi w nocy
- lampki mobilne do czytania do sypialni

Kolejna nisza to oświetlenie dyskotekowo/klubowe. Wielu moich znajomych sprowadza je z niemiec albo chin dlaczego nie produkować czegoś takiego w czechowicach?

Ktoś powie skoro masz tyle pomysłów to dlaczego nie aplikujesz? Może aplikuje kto wie narazie pracuje w sklepie z oświetleniem u rodziców.

PZDR
Byly pracownik 2017-03-02 17:26
Litości!!!
Ludzie o czym Wy tu piszecie.
To portal gdzie ocenia się pracodawcę a nie prowadzi wielkie dyskusje na temat prób pogłębiania asortymentu firmy.
Ty jako ph nie masz absolutnie nic do gadania w temacie przyszłości firmy. Masz jeździć skodziną i sprzedawać w 90% serie music line i tyle. Reszta odbiega cenowo jak za kawałek plastiku z paskami Led w środku.
Ludzie czytają te wpisy po to by wiedzieć czy warto się tam zatrudnić.
Nie warto! Czemu ma służyć tą durna rozmowa? Sprzedaż w większości zależy od handlowców a prezes takowych nie szanuje. Firma z ładną siedzibą bez perspektyw na rozwój pracowników.
6
Byly pracownik 2017-03-02 17:31
150 mln? Haha
Miesięcznie to max 500tyś.
Zatem rocznie jak jest 6 mln to jest ok. No chyba że KM 2 lat mają takie wzrosty. Ogromna przebitka marzowa pod pozorem dobrej jakości polskiego produktu (części z Chin)
2
Julek 2017-03-06 17:19
Siema ludzie,

Uważam, że ciekawym pomysłem byłoby otworzyć się dla bogatych klientów :
Może zaczepna nazwa : Varszafka albo PREMIUM.
Drogie albo bardzo drogie produkty np z domieszką bursztynu ( przestrzegam przed użyciem nazyw Amber źle się kojarzy). Widzę to tak reklama w zakopanym w jakimś droga albo arcydrogim hotelu , np zasponsorować dno basen ( wykafelkować złotym logo). Ktoś pisał o reklamie w Warsaw Shore popieram obecna edycja jest w Zakopanem.

PZDR
1
Źrebak 2017-03-06 19:01
Julek Ty nie wiesz chyba o czymś piszesz. Jak na moje oko nie wiesz czym sie różni puszka podtynkowa p50 od puszki podtynkwoej p60. Wszyscy tylko by chcieli więcej i więcej a podstawowa wiedza? Julek zadam Ci jedno proste pytanie czy lepsze jest używanie halogenow podlaczanych na 220V czy moze przez transformator na 12V ? No właśnie tak myślałem. Polecam wywiad na stronie jest świetnie przeprowadzony i czyta się go rewelacyjnie.
Dociekliwy Rysiu 2017-03-07 23:21
Czytalem ten wywiad nie wiadomo przez kogo zrobiony. Kultura wymaga, aby ten kto robil wywiad sie podpisal. Chyba, ze prezes robil sam ze soba , wtedy nie trzeba. na czym polega produkcja tej firmy ? czy to aby nie chinszczyzna skladana w Polsce ?
CZechovidz 2017-03-08 06:56
Nie zgadzam się z Tobą wywiad niezły. Na pewno nie laurka a raczej wywiad , w który nie ma tematów tabu i nie ucieka się od trudnych pytań. Do tego dużo szczerych pytań np : "Partnerzy handlowi i klienci chwalą firmę za doskonałą współpracę. Czy mógłby Pan powiedzieć coś więcej na ten temat?" i moje ulubione takie filozoficzne "Panie prezesie, czy zatem było warto?".
Wywiad w skali od 1-6 oceniam na mocne 4. Z drugiej strony spodziewałem się czegoś mocniejszego np wynająć jakiegoś uznanego reportażystę np Hugo Badera, który by miesiąc posiedział w firmie popracował a potem napisał o tym krótki reportaż taka "Skucha" ale o transformacji w firmie z branży oświetleniowej.
Widać, że to nie był pierwszy wywiad obu stron z drugiej strony brakowało mi trochę kontrowersji, angedot i historyjek z początków np coś w stylu " opowiem wam teraz jak tarpanami woziliśmy produkt do klientów albo, kiedy pierwszy ph dostał auto służbowe to oszalał ze szczęścia" - czegoś takiego mi brakuje. Po krótkiej refleksji zmieniam ocenę wywaidu z 4 na 3-.
Dobra Zmiana 2017-03-13 21:41
Szanowni Państwo,

ktoś nieźle słodzi Właścicielom firmy. Jednakże proszę o odrobinę samokrytyki, właściciele są beznadziejni gdyż poza serią ML nic więcej nie osiągnęli. Półki meblowe to niewypał a lampy to była sromotna klęska. Pracowniku pamiętaj, że kariery tam nie zrobisz. Jeśli nie macie nic konkretnego, to jest firma na przetrzymanie trudnych czasów ale pamiętajcie są lepsze i wiem coś o tym.
akcesoria meblowe elbląg 2017-03-15 06:55
a ja mam pytanie. Co się dzieje w firmie, że taka rotacja? Myślałam, że Pan Dominik zostanie w firmie na stałe, jednak po moim telefonie do firmy dowiedziałam się, że na północ Polski znowu rotacja. Pozdrawia średnio zadowolona klientka.
1
Vnm 2017-03-15 19:23
Nie ma Domino ? Ale pewne osoby pewnie są. No nie wiem Co O tym sądzić. W wywiadzie o rotacji ani slowa...
Były ale spokojny Prezes 2017-03-16 17:50
Masz rację. Tylko teraz jestem wolny i nie muszę słuchać Rad Nadzorczych, w których zasiadali tylko koledzy Właściciela. Panowie nawijali Właścicielowi z spotkaniach makaron na uszy a on im w 100% wierzył. Teraz Syndyk i Wierzyciele mają problem.
Bedoes 2017-03-21 20:10
Jaki Syndyk ? Jacy wierzyciele? Człowiek ogarnij się! Co do firmy świetnie , że będzie w Dubaju na summicie pod koniec kwietnia. Myślę, że podejdę i porozmawiam na temat mojej wizji biznesu , które polegałabym na stworzeniu z CARLEX DESIGN komitywy. Firmy z jednego miasta a nie wiem czy się w ogóle znają.
Hela 2017-03-23 07:31
Witam Dzień Dobry,

Czy firma obecnie prowadzi jakieś rekrutacje?

Pozdrawiam Hela
Relf 2017-04-10 18:11
Helu,
Co do rekrutacji to zadzwoń bezpośrednio do firmy. Myślę, że jakość i przystępna cena to broń zacięźna firmy. Surowy ale sprawiedliwy władca oraz bardzo sprawna armia oraz administracja. NIe jest tutaj typowy monteskiuszowski trójpodział władzy raczej monarchia absolutna albo może nawet monarchia demokratyczna. Pałac jaki jest każdy widzi, gustowny oraz nowoczesny. Czy chicałabyś pracować w takiej firmie? Odpowiedz jest TAK. Jesteś zapewne młoda i niedoświadczona a tutaj nabędziesz zapewne doświadczenie oraz jeśli bedziesz miała ambicję i to coś to także godne uposażenie. Morawsko-Pruski koń bitewny marki skoda oraz odwaga i chęć zwyciężania to cechuje godnych.
Góral 2017-04-13 09:15
Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu, ph omijajcie szerokim lukiem.
4
Laufer 2017-04-13 10:09
A może właśnie jesteś ph i boisz się konkurencjo bo jest Ci za dobrze?
Viking 2017-04-13 16:49
CO takiego Ci się nie podoba? Trzeba ciężko pracować aby mieć na salami nie wystarczyć po prostu być.
Byly pracownik 2017-04-13 17:41
Laufer i Viking nie gadajcie glupot (jeśli to nie ta sama osoba).
Również pracowałem w tej firmie i widząc to wszystko zrezygnowałem. Opinie byłych pracowników jak i klientów jest jednoznaczna.
Zatem jeszcze raz wzywam Was do realnego spojrzenia.
Wszystkie opinie na gowork są przeplatane przez jakieś dziwne gadki o niczym i o wszystkim. Tak jakby ktoś robił to specjalnie żeby odejść od prawdziwych informacji i firmie.
Ph-szkoda waszego czasu. Samochody i siedziba to najlepsze co tam zobaczycie.
A jak już będziecie na szkoleniu (za duże słowo) to zapytajcie ludzi na produkcji co sądzą o firmie :)
Ja usłyszałem że cały czas są nowi i wiele innych informacji o działaniach.
2
Skoff 2017-04-20 13:40
Pracowalem jako ph nie polecam zdecydowanie, to jakas pomyłka
1
Xoxo 2017-04-23 09:47
Potwierdzam
1
Zostaw swoją opinię o SKOFF - Czechowice-Dziedzice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOFF