brak logo

Vezet

Warmenhuizen

Opinie o Vezet

Magda 2011-01-13 04:22
Witam Wszystkich :)
Chciałabym z miejsca poinformować wszytskich że praca na Vezecie jest idealna. Mili ludzie, atmosfera panująca na hali spokojna, żadnych problemów porozumiewania sie Gdybym miała taką możliwość chętnie wróciłabym tam do pracy :)
Pozdrawiam Magda
1
pysia 2013-08-01 19:26
Fajna praca,troche zimno.Duzy zaklad ,duzo obcokrajowcow.
Maciek L. 2014-02-13 10:05
Czy pracowaliście bez pośrednio w tej firmie, czy poprzez jakieś aizen Biuro
Dziękuje za odpowiedź
cesarz 2014-02-13 11:49
trzeba znac jakis jezyk obcy perfekt?
3
dorota 2014-03-25 14:27
Mi również się dobrze pracowało miła atmosfera jeżeli się ma jakiś problemy na taśmie szukają innego rozwiązania mile wspominam tamte chwile Polacy którzy tam pracują na stałe są życzliwi i chętni pomocy
Maciej L. 2014-04-03 21:15
Nadal pragnę się dowiedzieć.

Czy ktoś tam pracował na stałe czy przez biuro.

Dziękuje i pozdrawiam
Jacek P. 2014-08-30 02:02
Sama praca nie była zla, codziennie inne zajecie, mila atmosfera, przyjazni ludzie, ale...
Jak w każdej większej zbiorowości ludzi,tam tez trzeba uwazac na konfidentow, czyli popularnie zwany gatunek "ludzi": podpierdalaczy. W VEZECIE poznałem dwóch, jeden to ciemny kręcony typ w sporych okularach i czerwonym berecie na lbie o imieniu Krejg(napisałem może poprawnie, a moze nie), na niego trzeba szczególnie uwazac. Drugi z " wielce szanownych panow" jest szefem na tym dziale, bialy kitel, biale wlosy, starszy stateczny pan. Czy bycie szefem,a raczej jednym z szefof, dzialu jednego z wielu, usprawiedliwia go od podpierdalania? nie wydaje mnie się.
I nie mowie tu o rzeczach typu kradziesz, agresja, zrobienie komus szkody.
Mowie tu o zjedzeniu paru kesow resztek tuńczyka z opróżnionego worka, który później idzie do smieci. Przez takich jak oni, później ty tez idziesz do smieci.
Tak postepuje z ludzmi fabryka, która co tydzień wyrzuca w kontener tony żarcia. Pewnie ta opinia niektórym się nie spodoba, ale moglem napisac prawde i tylko prawde. Takich jak tych dwóch panow jest tam więcej, podjadaczy z pewnoscia tez, ale czy ci podjadacze uszczuplają zyski fabryki? nie wydaje mnie się. Odwroc glowe w druga strone i udawaj ze nic nie widzisz. Tak robia LUDZIE. Zycie jest wtedy prostsze. Konfident to najparszywszy typ człowieka, gorszy od kurwy i złodzieja.
Pozdrawiam wszystkich normalnych
1
vv 2016-06-19 16:31
Jakieś nowe opinie o pracy, zakwaterowaniu, zarobkach?
magda 2016-07-21 09:47
Czy ma ktoś namiary na polskie biura przez które można zatrudnić się do zakładu Vezet przy sałatkach?
gosc 2016-09-02 19:16
Ranstad prowadzi nabory do Vezet, przez Tempo Team....jade w weekend. Zobaczymy, co z tego wyjdzie
Gosc 2016-09-06 13:37
Jestem po pierwszym dniu pracy w Vezet. Zmiany sa od 7-16 i od 16-1....mozliwe nadgodziny, ktore proponowali juz pierwszego dnia. Praca codziennie w innym miejscu na pakowaniu, krojeniu etc...Ogloszenie znalezione na niedziela.nl. Zobaczymy po pierwszej tygodniowce :p
cudny 2016-09-06 15:29
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
X 2016-11-05 14:47
Zgadzam się pracowałam w tej firmie i jest super fajna praca fajni ludzie różnej narodowości dobre zarobki surowo przestrzegane przepisy BHP gdyby jeszcze była możliwość zatrudnienia bezpośrednio w tej firmie to byłby sukcesu
Yjek 2017-01-24 18:07
Stawka niewiele wyzsza niz 9e na godzine, praca dwuzmianowa (7-16 i 16-1). Trzeba znac w miare angielski albo byc bardzo pewnym siebie zeby porozumiewac sie na migi :D jak dla mnie pierwsze dwa tygodnie byly ciezkie, pewne rzeczy trzeba ogarnac, kilku sie nauczyc - pozniej wszystko jest bardzo proste. Godziny spokojnie sa, 37-40 tygodniowo. Ewentualnie przy drugich zmianach troche gorzej. Co do samej pracy to nie jest ciezka, bardziej nudna i nuzaca. Trzeba przyzwyczaic sie tez do niskiej temperatury(ok 6 stopni). Wiekszosc ludzi pomocna i usmiechnieta chociaz zdarzaja sie tez wredne osoby, jak wszedzie. Na kantynie w miare tani bufet, darmowa zupa na przerwie, lodowki, mikrofalowki. Dwie przerwy po 30minut takze zle nie jest. Praca godna polecenia, byleby sie przejmowac sie na poczatku ze ktos kreci glowa albo poprawia po tobie. Nie ma stawki wiekowej - przynajmniej przez tempo team. Mam nadzueje, ze opinia okaze sie pomocna :)
krzysiekbielecki 2017-03-04 09:27
Witam wybiera sie ktos do warmenhuzen do nich na 9.03.2017 jak cos to mail krzysiekbielecki22@gmail.com
JP 2017-03-21 10:38
Witam,Widzę że wy dalej: super praca, idealne warunki, itd, itp. Czy wam wszystkim naprawde odebrało rozum, nie widzicie że jesteście zwykłymi parobkami zachwycającymi się byle gównem. Niech mi ktoś wytłumaczy bo możę to ja jestem niet normal. Jak można się cieszyć z wycinania głąbów z kapusty, albo z wykładania pizzy na band, a do tego jeszcze zapierdalając nadgodziny. Polacy to naród prawdziwych parobków i idiotów. Cały zachód przez pokolenia nas tak sobie wytresował. W tym miejscu chciałbym przeprosić wszystkich, którzy mają jeszcze resztki rozumu i ambicji i nie zachwycają się tym gównem.
Reszta niech idzie po rozum do głowy, bo sami sobie zakładacie chomonto na łeb
Zostaw swoją opinię o Vezet - Warmenhuizen
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vezet