brak logo

Vezet

Warmenhuizen

Opinie o Vezet

Magda 2011-01-13 04:22:09
Witam Wszystkich :)
Chciałabym z miejsca poinformować wszytskich że praca na Vezecie jest idealna. Mili ludzie, atmosfera panująca na hali spokojna, żadnych problemów porozumiewania sie Gdybym miała taką możliwość chętnie wróciłabym tam do pracy :)
Pozdrawiam Magda
1
pysia 2013-08-01 19:26:27
Fajna praca,troche zimno.Duzy zaklad ,duzo obcokrajowcow.
Maciek L. 2014-02-13 10:05:39
Czy pracowaliście bez pośrednio w tej firmie, czy poprzez jakieś aizen Biuro
Dziękuje za odpowiedź
cesarz 2014-02-13 11:49:16
trzeba znac jakis jezyk obcy perfekt?
3
dorota 2014-03-25 14:27:56
Mi również się dobrze pracowało miła atmosfera jeżeli się ma jakiś problemy na taśmie szukają innego rozwiązania mile wspominam tamte chwile Polacy którzy tam pracują na stałe są życzliwi i chętni pomocy
Maciej L. 2014-04-03 21:15:23
Nadal pragnę się dowiedzieć.

Czy ktoś tam pracował na stałe czy przez biuro.

Dziękuje i pozdrawiam
Jacek P. 2014-08-30 02:02:02
Sama praca nie była zla, codziennie inne zajecie, mila atmosfera, przyjazni ludzie, ale...
Jak w każdej większej zbiorowości ludzi,tam tez trzeba uwazac na konfidentow, czyli popularnie zwany gatunek "ludzi": podpierdalaczy. W VEZECIE poznałem dwóch, jeden to ciemny kręcony typ w sporych okularach i czerwonym berecie na lbie o imieniu Krejg(napisałem może poprawnie, a moze nie), na niego trzeba szczególnie uwazac. Drugi z " wielce szanownych panow" jest szefem na tym dziale, bialy kitel, biale wlosy, starszy stateczny pan. Czy bycie szefem,a raczej jednym z szefof, dzialu jednego z wielu, usprawiedliwia go od podpierdalania? nie wydaje mnie się.
I nie mowie tu o rzeczach typu kradziesz, agresja, zrobienie komus szkody.
Mowie tu o zjedzeniu paru kesow resztek tuńczyka z opróżnionego worka, który później idzie do smieci. Przez takich jak oni, później ty tez idziesz do smieci.
Tak postepuje z ludzmi fabryka, która co tydzień wyrzuca w kontener tony żarcia. Pewnie ta opinia niektórym się nie spodoba, ale moglem napisac prawde i tylko prawde. Takich jak tych dwóch panow jest tam więcej, podjadaczy z pewnoscia tez, ale czy ci podjadacze uszczuplają zyski fabryki? nie wydaje mnie się. Odwroc glowe w druga strone i udawaj ze nic nie widzisz. Tak robia LUDZIE. Zycie jest wtedy prostsze. Konfident to najparszywszy typ człowieka, gorszy od kurwy i złodzieja.
Pozdrawiam wszystkich normalnych
1
vv 2016-06-19 16:31:51
Jakieś nowe opinie o pracy, zakwaterowaniu, zarobkach?
magda 2016-07-21 09:47:27
Czy ma ktoś namiary na polskie biura przez które można zatrudnić się do zakładu Vezet przy sałatkach?
gosc 2016-09-02 19:16:55
Ranstad prowadzi nabory do Vezet, przez Tempo Team....jade w weekend. Zobaczymy, co z tego wyjdzie
Gosc 2016-09-06 13:37:40
Jestem po pierwszym dniu pracy w Vezet. Zmiany sa od 7-16 i od 16-1....mozliwe nadgodziny, ktore proponowali juz pierwszego dnia. Praca codziennie w innym miejscu na pakowaniu, krojeniu etc...Ogloszenie znalezione na niedziela.nl. Zobaczymy po pierwszej tygodniowce :p
cudny 2016-09-06 15:29:12
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
X 2016-11-05 14:47:16
Zgadzam się pracowałam w tej firmie i jest super fajna praca fajni ludzie różnej narodowości dobre zarobki surowo przestrzegane przepisy BHP gdyby jeszcze była możliwość zatrudnienia bezpośrednio w tej firmie to byłby sukcesu
Zostaw swoją opinię o Vezet - Warmenhuizen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vezet