keeeper sp. z o. o.

Bydgoszcz

Opinie o keeeper sp. z o. o.

asdf 2015-07-14 15:28
hej, jak w OKT wygląda praca przy wtryskarkach, z ilu maszyn odbieracie detale? dużo gratowania jest? jaka atmosfera wśród pracowników? jeśli mógłby ktoś conieco opisać... z góry thx, pozdrawiam
9
Monika 2015-08-24 11:02
To umowa zlecenie, mozliwosc pracy w WYBRANE PRZEZ SIEBIE dni i zmiane, trzeba tylko dac zaswiadczenie o nauce
Ciekawy 2015-11-24 12:39
Witam :) jak teraz wyglada praca na stanowisko PRACOWNIK PRODUKCJI - OBSŁUGA WTRYSKAREK? jestem ciekaw jak z atmosferą i czy ktoś zielony sobie poradzi. Pilnie oczekuje odpowiedzi
Okt mag 2015-12-07 00:38
Umowa z Okt jest po okresie "sprawdzenia" ?? To się mylisz. Umowa jest wtedy gdy "stały" pracownik z Okt czy to produkcja czy magazyn się zwolni to wtedy jest możliwość zatrudnienia przez zakład. Nie ma takiego czegoś jak 3 miesięczny okres próbny na tym czasówce. Wakat się zwalnia wraz z pracownikiem . !
2
OKT 2015-12-11 18:04
Ola product managera z pewnością będzie okres próbny, standardowo 3 miesiące lub nawet 6. Później umowa na okres stały, jeśli się sprawdzisz. Negocjuj wysoko...
4
anka 2015-12-11 23:26
Tylko weź pod uwagę, ze jako product manager naprawdę musisz się sprawdzić. W ciągu ostatniego półrocza już dwie osoby na tym stanowisku zostały zwolnione.
Ciekawy 2015-12-30 14:40
OKT zmienia nazwę na Keeeper, z wiewiórką w logo. To tylko zmiana nazwy, czy czy zmieni się też właściciel? Wie ktoś coś więcej?
3
MAGAZYN 2016-01-06 03:17
praca na magazynie bardzo łatwa, przygotowuje się paletę z produktami według zamówienia, czasami się trafi jakiś załadunek, generalnie nikt nikogo nie pogania robi się swoim tempem, myślę że każdy zielony by sobie z tym poradził. Generalnie atmosfera bardzo dobra, wiadomo że w każdej brygadzie znajdzie się czarna owca ale ogolnie ludzie są przyjaźnie nastawieni. Jedynie nieprzyjemna jest brygada S.S. Dodatkowymi plusami są posiłki regeneracyjne zima, choć czasami trafi się jakiś chłam, ale nie jest Źle. POLECAM!!!!
3
magazynier33 2016-01-08 15:27
A co masz do brygady S.S. ? Bo tam trzeba pracować, a nie bawić się komórką i oglądać filmiki?
2
pitbul 2016-01-23 12:32
powodzenia zobaczymy jak dlugo wytrzymasz
Ciekawy 2016-03-02 15:46
A jak jest na magazynach czyli Mwg i Ms ?? Jakie opinie ??
2
ByłyOperator 2016-03-03 17:03
Gdybym mieszkał w bydg to napewno dalej bym tam pracował.Oczywiście na brygadzie C
2
TEZ BYŁY 2016-03-08 16:50
ja również nadal bym pracował ... fajne czasy ..ale na B :)
7
angelika 2016-03-09 11:56
Cześć. Mam propozycję pracy w OKT na produkcji. Umowa o pracę tymczasową. Czy ktoś może powiedzieć mi jakie są REALNE zarobki w tej firmie? Dodam,że jestem jeszcze osobą uczącą się.
pracownik 2016-03-17 00:59
2300 trochę przesadzone ale 1700 na rękę będzie
7
Okt mag 2016-03-20 00:10
Chyba Ci się coś pomyliło? Chyba że jesteś rodziną z kierownikiem ?...
2
tuh 2016-03-28 19:08
Mam pytanie. Byłem ostatnio na rozmowie w jednej agencji pracy, gdzie proponują pracę na stanowisku "opiekun klienta - eksport" właśnie w OKT, choć twierdzą, że teraz firma nazywa się Keeper. Czy możecie potwierdzić tę zmianę nazwy? I czy ktoś wie coś więcej nt. wspomnianego stanowiska (co to za praca, czy jest trudna i czy warto przyjąć)?
1
tuh 2016-03-28 19:27
Mam pytanie. Byłem ostatnio na rozmowie w jednej agencji pracy, gdzie proponują pracę na stanowisku "opiekun klienta - eksport" właśnie w OKT, choć twierdzą, że teraz firma nazywa się Keeper. Czy możecie potwierdzić tę zmianę nazwy? I czy ktoś wie coś więcej nt. wspomnianego stanowiska (co to za praca, czy jest trudna i czy warto przyjąć)?
6
prac. 2016-04-02 16:32
Co za bzdury piszesz - Kierownik Montażu jest już od 2 albo i 3 miesięcy. Jeżeli chodzi opiekun klienta - wprowadzasz zlecenia od klientów, wystawiasz faktury itp. tematy.
3
damian 2016-04-03 22:18
słyszałem, że faktycznie jeśli chodzi o atmosferę pracy to nie może ona dobrze wyglądać, ale co powiecie jeśli bedzie oferta na frezera CNC, bo ona może być dobrze płatna?
BumBum 2016-04-20 11:29
Witam, dostałem propozycje pracy w okt na montażu po przez agencje pracy. Możecie powiedzieć jak tam atmosfera? zarobki i wogóle. Nie ma czasem przemiału? bo z tego co widze na ogłoszeniach ta oferta pracy w tej firmie pojawia sie non stop
Piscie
5
swiezak 2016-05-14 15:44
W OKT pracuje rok, wcześniej umowa zlecenie a teraz etat. Praca nie wymaga wielkich umiejętności i nie należy do trudnych jeżeli trzymać się instrukcji. Atmosfera na montażu różna chociaż zazwyczaj jest ok. Zarobki przyzwoite pomimo 10.60 podstawy za godzinę bo dochodzą premie i dodatki a jeżeli pójść te dwa dni w miesiącu na nadgodziny to jest nawet lepiej niż spoko. Wystarczy robić swoje. Jedyna wada to system 4 brygadowy. Pracujemy światek piątek czy niedziela, jeden weekend wolny w miesiącu a dni wolne za święto spędzone w pracy przypada akurat w dni grafikowo wolne co jest dla mnie lekkim nadużyciem. Poza tym praca spoko
3
cchriss 2016-08-17 12:24
Witam

Czy ktoś wie jak wygląda tam praca na stanowisku project managera? Czy prawdą jest że to praca na max pół roku?
zxc 2016-09-30 22:18
@ala glownie teaz na takie stanowiska poszukują ..
Czosnek 2016-11-02 16:17
Praca marzenie, 7 dni w tygodniu na 3 zmiany (cztero-brygadówka) potem 2 lub 3 dni wolnego za najniższą krajową,duża rotacja,chociaż ostatnio nie bo już nikt tu nie chce pracować.
27
Józef 2016-11-11 10:21
W Święto Niepodległości musimy przyjść do pracy,hańba.
15
ani mru mru 2017-01-04 11:35
Zakaz palenia tytoniu i e-papierosów na terenie całego zakładu, jasne,a zdaje sobie ktoś sprawę jakie zagrożenia pożarowe wynikają z tego powodu,ludzie teraz palą cichaczem i rzucają niedopałki byle gdzie,tylko czekać na zaprószenie ognia.
4
Wierny 2017-01-23 15:20
Super firma, docenia pracowników i ich zaangażowanie!
3
Radekar 2017-01-30 06:24
Witam.

W związku z tym że opinię są zróżnicowane na temat firmy keeper a chciałbym podjąć w niej pracę. Chciałbym dowiedzieć się więcej szczegółów. Na ile mogę liczyć jako operator wtryskiwarek? I czy są realne szanse późniejszego awansu na koordynatora/ brygadziste bo słyszałem że brygadzisci to pod 3200zł netto podchodzą ?
Studentka 2017-02-01 15:15
Czy ten płatny staż w dziale planowania produkcji jest jeszcze aktualny? Ile tam mogą zapłacić? Firma jest fajna i to najważniejsze.
podchodząca :) 2017-02-02 18:13
pisze się Keeeper.... a ja słyszałam że podchodzą pod górkę idąc do pracy :) .....
3
Sprawiedliwość 2017-02-04 18:57
To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują ludzi a chcieli by nie wiadomo czego liderki co chwilę na papierosie nie ma kogo pytać o pracę bo nikogo nie ma na hali
4
Gang Armenii 2017-02-05 19:18
No gdzieś tak po 3-4 miesiącach zostaniesz koordynatorem, a po roku mistrzem zmiany hahahahahaha
typie bedziesz tam orał jako operator cały czas, tam są ludzie co kilkanaście lat pracują i nikt jakiegoś łebka wyżej nie dopuści. Najwyższy awans jaki tam dostaniesz to pomocnik ustawiacza.
4
arcadius197 2017-02-06 12:01
Witam dostałem ofertę pracy jako operator wózków widłowych magazynier jakie opinie o tej pracy?
mag 2017-02-06 17:09
a potrafisz jeździć wózkiem czy tylko masz papiery??.. bo takich z papierami to jest dużo ale na wysoki składzie pracować to już jeździć nie potrafią
arcadius197 2017-02-06 21:22
No bocznymi nigdy nie jezdziłem ....staż na wózkach 10 letni mam nigdy nie miałem styczności z bocznymi
Paweł 2017-02-07 18:20
w tej firmie to juz wszystko zabraniają zakaz wychodzenia na papierosa niedługo to bedzie 10 minutowa przerwa
4
nikoś 2017-02-09 17:33
a ja słyszałam że 5 minutowa :) ...i bardzo dobrze zakaz palenia wprowadzili ..szkoda że dopiero teraz a nie wcześniej, skończy się przesiadywanie na papierosie
5
Milosz8888 2017-02-11 15:41
Witam mam pytanie czy PRZYJMUJA TEZ na weekendy tylko?? Zaznaczam że nie jestem studentem.mam umowę o pracę od pon do piątku. I Najważniejsze ile płacą??
Młody 2017-02-16 14:56
Starłem się dostać tu do pracy i udało sie. Ponieważ to dobra firma wie mam nadziej, że będę zadowolony. Czytając wpisy widzę, że ludzie palący maja żale ale chyba do siebie? Nikt za nikogo nie będzie pracował niby z jakiej racji. Później as pretensje .
2
Kaja 2017-02-18 18:43
Większej durnoty nie słyszałam.
2
Wiki 2017-02-25 16:26
Czy oferta płatnego stażu jest aktualna? Bardzo mnie to interesuje tym bardziej, że mam o firmie same dobre opinie!!. Co muszę zrobić żeby się dostać?
bobas 2017-02-28 13:00
same dobre opinnie bo te zle sa usowane przez administratora strony
3
Alicja 2017-02-28 15:30
@Wiki Oferta Płatny staż w Dziale Planowania Produkcji, który można znaleźć na naszym portalu http://www.gowork.pl/praca/administracja;b/bydgoszcz;l?oferta_opinie=gowork5860802219189 jest nadal aktualny :)
Alicja 2017-03-01 09:40
Dodatkowo keeeper sp. z o. o. poszukuje jeszcze kandydatów - Ślusarz Narzędziowym oraz Pracownik Działu Zakupów. Aplikujecie?
on43 2017-03-08 16:09
Witam,
Jak wyglada praca w utrzymaniu ruchu? Jestem mechanikiem mam kilkuletnie doswiadczenie w UR. Szukaja kogos do UR?
Alicja 2017-03-09 08:37
@on43 znalazłam ogłoszenie, że firma poszukuje osób na stanowiska Ślusarz Narzędziowy oraz Płatny staż w Dziale Planowania Produkcji.
Monia 2017-03-21 19:14
Witam! Czy oferta stażu nadal aktualna? Kiedy mija termin składania aplikacji? Tydzień temu aplikowałam i zastanawiam się, kiedy (w przypadku pozytywnego rozpatrzenia) można spodziewać się telefonu :(
Alicja 2017-03-22 08:46
@Monia, niestety nie mam takich informacji. Często ten proces trwa ponad tydzień, więc może uzbrój się jeszcze trochę w cierpliwość. keeeper sp. z o. o. na swoim profilu na portalu GoWork.pl opisuje jak wygląda u nich ten proces - zachęcam do zapoznania się http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,7042,0,0,polityka_personalna
Marks1 2017-03-25 22:22
Może mi ktoś napisać coś o stanowisku monter form wtryskowych? Mam trochę doświadczenia na tym stanowisku a ostatnio znalazłem ofertę pracy od nich. Może ktoś coś. Ile płacą?
Zostaw swoją opinię o keeeper sp. z o. o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie keeeper sp. z o. o.