keeeper sp. z o. o.

Bydgoszcz

Opinie o keeeper sp. z o. o.

ani mru mru 2017-01-04 11:35
Zakaz palenia tytoniu i e-papierosów na terenie całego zakładu, jasne,a zdaje sobie ktoś sprawę jakie zagrożenia pożarowe wynikają z tego powodu,ludzie teraz palą cichaczem i rzucają niedopałki byle gdzie,tylko czekać na zaprószenie ognia.
5
Wierny 2017-01-23 15:20
Super firma, docenia pracowników i ich zaangażowanie!
3
Radekar 2017-01-30 06:24
Witam.

W związku z tym że opinię są zróżnicowane na temat firmy keeper a chciałbym podjąć w niej pracę. Chciałbym dowiedzieć się więcej szczegółów. Na ile mogę liczyć jako operator wtryskiwarek? I czy są realne szanse późniejszego awansu na koordynatora/ brygadziste bo słyszałem że brygadzisci to pod 3200zł netto podchodzą ?
Studentka 2017-02-01 15:15
Czy ten płatny staż w dziale planowania produkcji jest jeszcze aktualny? Ile tam mogą zapłacić? Firma jest fajna i to najważniejsze.
podchodząca :) 2017-02-02 18:13
pisze się Keeeper.... a ja słyszałam że podchodzą pod górkę idąc do pracy :) .....
4
Sprawiedliwość 2017-02-04 18:57
To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują ludzi a chcieli by nie wiadomo czego liderki co chwilę na papierosie nie ma kogo pytać o pracę bo nikogo nie ma na hali
5
Gang Armenii 2017-02-05 19:18
No gdzieś tak po 3-4 miesiącach zostaniesz koordynatorem, a po roku mistrzem zmiany hahahahahaha
typie bedziesz tam orał jako operator cały czas, tam są ludzie co kilkanaście lat pracują i nikt jakiegoś łebka wyżej nie dopuści. Najwyższy awans jaki tam dostaniesz to pomocnik ustawiacza.
5
arcadius197 2017-02-06 12:01
Witam dostałem ofertę pracy jako operator wózków widłowych magazynier jakie opinie o tej pracy?
mag 2017-02-06 17:09
a potrafisz jeździć wózkiem czy tylko masz papiery??.. bo takich z papierami to jest dużo ale na wysoki składzie pracować to już jeździć nie potrafią
arcadius197 2017-02-06 21:22
No bocznymi nigdy nie jezdziłem ....staż na wózkach 10 letni mam nigdy nie miałem styczności z bocznymi
Paweł 2017-02-07 18:20
w tej firmie to juz wszystko zabraniają zakaz wychodzenia na papierosa niedługo to bedzie 10 minutowa przerwa
6
nikoś 2017-02-09 17:33
a ja słyszałam że 5 minutowa :) ...i bardzo dobrze zakaz palenia wprowadzili ..szkoda że dopiero teraz a nie wcześniej, skończy się przesiadywanie na papierosie
6
Milosz8888 2017-02-11 15:41
Witam mam pytanie czy PRZYJMUJA TEZ na weekendy tylko?? Zaznaczam że nie jestem studentem.mam umowę o pracę od pon do piątku. I Najważniejsze ile płacą??
Młody 2017-02-16 14:56
Starłem się dostać tu do pracy i udało sie. Ponieważ to dobra firma wie mam nadziej, że będę zadowolony. Czytając wpisy widzę, że ludzie palący maja żale ale chyba do siebie? Nikt za nikogo nie będzie pracował niby z jakiej racji. Później as pretensje .
5
Kaja 2017-02-18 18:43
Większej durnoty nie słyszałam.
2
Wiki 2017-02-25 16:26
Czy oferta płatnego stażu jest aktualna? Bardzo mnie to interesuje tym bardziej, że mam o firmie same dobre opinie!!. Co muszę zrobić żeby się dostać?
bobas 2017-02-28 13:00
same dobre opinnie bo te zle sa usowane przez administratora strony
5
Alicja 2017-02-28 15:30
@Wiki Oferta Płatny staż w Dziale Planowania Produkcji, który można znaleźć na naszym portalu http://www.gowork.pl/praca/administracja;b/bydgoszcz;l?oferta_opinie=gowork5860802219189 jest nadal aktualny :)
Alicja 2017-03-01 09:40
Dodatkowo keeeper sp. z o. o. poszukuje jeszcze kandydatów - Ślusarz Narzędziowym oraz Pracownik Działu Zakupów. Aplikujecie?
on43 2017-03-08 16:09
Witam,
Jak wyglada praca w utrzymaniu ruchu? Jestem mechanikiem mam kilkuletnie doswiadczenie w UR. Szukaja kogos do UR?
Alicja 2017-03-09 08:37
@on43 znalazłam ogłoszenie, że firma poszukuje osób na stanowiska Ślusarz Narzędziowy oraz Płatny staż w Dziale Planowania Produkcji.
Monia 2017-03-21 19:14
Witam! Czy oferta stażu nadal aktualna? Kiedy mija termin składania aplikacji? Tydzień temu aplikowałam i zastanawiam się, kiedy (w przypadku pozytywnego rozpatrzenia) można spodziewać się telefonu :(
Alicja 2017-03-22 08:46
@Monia, niestety nie mam takich informacji. Często ten proces trwa ponad tydzień, więc może uzbrój się jeszcze trochę w cierpliwość. keeeper sp. z o. o. na swoim profilu na portalu GoWork.pl opisuje jak wygląda u nich ten proces - zachęcam do zapoznania się http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,7042,0,0,polityka_personalna
Marks1 2017-03-25 22:22
Może mi ktoś napisać coś o stanowisku monter form wtryskowych? Mam trochę doświadczenia na tym stanowisku a ostatnio znalazłem ofertę pracy od nich. Może ktoś coś. Ile płacą?
Teodor 2017-03-29 12:22
Kocham tą firmę,jest najlepsza,cieszę się jak szczeniaczek kiedy wchodzę na teren zakładu. polecam wszystkim.
1
HR keeeper 2017-03-29 12:56
Na stanowisku montera wynagrodzenie zależy od posiadanych umiejętności. Nasza firma chętnie przeszkoli kandydatów bez doświadczenia posiadających zmysł techniczny. CV można przesyłać na adres hr@keeeper.pl.
Alicja 2017-03-30 08:42
@Teodor, bardzo dobrze to słyszeć! A co Ci się najbardziej podoba?
nikt 2017-03-31 16:43
ale propaganda :)
3
Pracownik 2017-04-03 09:17
Cieszę się, że pracuję w Keeeper bo to stabilna firma , pewna kasa co miesiąc i to całkiem niezła. Powiększanie rynków sprzedaży umacnia pozycję firmy na rynku. Ludzie z którymi pracuję są też zadowoleni z pracy.
2
Mechanik 2017-04-14 21:46
Jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu? czy przyjaźni ludzie czy raczej nie dziela się wiedzą? na jakie zarobki można liczyć? Jaki kierownik?
Józef 2017-04-19 08:58
Keeeper miał w swojej ofercie pracę dla montera form wtryskowych, czy to jest jeszcze aktualne? Słyszałem wiele dobrego o firmie.
1
Tonik 2017-05-02 23:10
Keeeper jest spoko firmą ale niestety nie dla wszystkich.
2
łośiu 2017-05-04 18:27
co masz na myśli ? nie dla wszystkich ??
Alicja 2017-05-05 08:48
@Tonik piszesz, że praca w firmie keeeper sp. z o. o. nie jest dla wszystkich. Co masz konkretnie na myśli? Co według Ciebie to oznacza?
Tom 2017-05-06 08:28
Pewnie chodzi o to, że to praca dla osób o mocnych nerwach ;-)
4
Norbert 2017-05-09 13:08
Keeeper to najwyższe standardy bezpieczeństwa i jakości produktów co potwierdzają liczne certyfikaty i wyróżnienia. Czasami dobrze jak ktoś napisze o firmie coś ciekawego. Pianie o dziwnych zachowaniach pracowników to dziecinada.
Okt mag 2017-05-18 12:42
Hahah nudzi się komuś z biura ? :)
1
Alicja 2017-05-19 09:16
@Tom uważasz, że praca w keeeper sp. z o. o. jest dla osób o mocnych nerwach. Dlaczego tak myślisz? O pracy na jakim stanowisku piszesz?
Wierny 2017-06-11 19:59
Niektórzy bardzo nudzą się w pracy i postanowili popisać bzdury.
Wierny 2017-06-19 22:50
Interesuje mnie oferta stażu w dziale administracyjnym. Czy to są płatne staże? Czy jest szansa dostać pracę później?
HR keeeper 2017-06-20 09:51
Staże w naszej firmie są płatne. Obecnie poszukujemy stażystów na okres wakacyjny.
Najlepsze osoby z pewnością zostaną uwzględnione w przyszłych procesach rekrutacyjnych.
Natasza 2017-06-23 18:24
Keeeper to super firma, nawet nie maja wolnych etatów !!!
1
Profesor 2017-06-29 13:27
Szkoda że tyle ludzi pozwalniali z 4 brygadówki najpierw poprzyjmowali potem za 3-4 miesiace zwolnienia praca zajefajna brygada c the best
ochotnik 2017-07-05 09:01
Czy nie mogę znaleźć żadnej aktualnej oferty pracy czy też firma nie ma potrzeb kadrowych? Jeśli tak to znaczy , że jest dobrze i nie ma rotacji pracowników. Zresztą słyszałem sporo dobrego o firmie.!
ben 2017-07-14 16:29
Tekst sponsorowany.
Wierny 2017-07-19 08:07
Negatywne opinie mogą być również sponsorowane przez?
keeeper ssie 2017-07-20 11:48
Witam,takie pytanie,czy żeby dostać socjal na urlop letni będę musiał wypisać wniosek w marcu żebyście się wyrobili z przelewem pieniędzy przed urlopem a nie po? Żałosna firma,od pracowników wymaga się dużo i każdy błąd ma swoje konsekwencje,gdyby takie reguły panowały na wszystkich stanowiskach nie miał by kto w biurach pracować,szlag.
HR keeeper 2017-07-20 12:25
Dzień dobry.
Dofinansowania do wypoczynku są wypłacane na bieżąco po złożeniu przez pracownika wniosku. Jeżeli nie otrzymał Pan dofinansowania zapraszamy do Działu HR w celu wyjaśnienia.
Waren 2017-07-22 20:10
Jak firma jest dobra i pracownicy są zadowoleni z pracy to nawet nie mają chęci pisać na forum! Podoba mi się, że Keeeper udziela również informacji na tym forum. Bardzo żałuję, że nie mają żadnych potrzeb kadrowych. Ja słyszałem sporo dobrego o firmie.
Terenia 2017-08-15 16:12
Keeeper to bardzo fajna firma, mają wiele do zaoferowania swoim pracownikom. Jestem zadowolona , że tak trafiłam.
Zostaw swoją opinię o keeeper sp. z o. o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie keeeper sp. z o. o.