keeeper sp. z o. o.

Bydgoszcz

Opinie o keeeper sp. z o. o.

PH 2015-01-10 11:11
Samochod to ford fiesta lub opel astra, na reke masz kolo (usunięte przez administratora)+ premia
montaz 2015-01-11 13:10
Uważać na brygadzistki na montażu? To widzę musiał ktoś zaleźć za skórę, tak jak ktoś wyżej napisał pewnie za stanie za paletami. Brygadzistki-jedna lepsza od drugiej o ile ktoś przychodzi pracować (realizować zlecenia w miarę dobrym tempie-są wytyczne na 8 godzin pracy i nie jest to kosmiczne tempo tylko norma dla przeciętnych) a nie przychodzi poplotkować i chodzić co pół godziny na palarnie. Nie, nie trzeba się natyrać żeby zarobić, chociaż jak czasem potyrasz to się opłaca i nie mówię tu o tych 120 zł którymi ktoś się wyżej szczycił, otóż uświadamiam Cię że można za 8 godzin na montażu zarobić duuużo więcej. Pozdrawiam.
Mirek 2015-03-10 11:07
Jak wyglada praca na stanowisku operatora wtryskarki ??

Jakie wynagrodzenie, nadgodziny ??
6
Juzek 2015-03-14 19:05
Bardzo prosta robota, odbierasz produkty i tyle. Nadgodzin nie ma, bo nie ma takiej potrzeby. System 3 zmianowy. Pieniadze niezle.
dzoa 2015-03-25 18:29
Witam ludzie praca przyjemna i taka prawda że nie ma tu osób które tyrają a na szacunek innych trzeba zasłużyć atmosfera normalna a tak szczerze nikt nie lubi leserów :)co myślą że za stawkę 7,50 nie będą się nadwyrężać tak jest albo studenci co myślą że jak studiują to są lepsi od inny tam pracujących pozdrawiam tych co tam pracują i zapraszam chętnych do opracy:)
pat 2015-04-09 09:30
Witam. Praca jest spoko jeśli ktoś naprawdę chce pracować, a nie zbijac baki. Płaca tak jak wszędzie najniższa krajowa, ale są w miarę dobre premie. Jeśli widzą,że chcesz pracować to Cię doceniają. Na produkcji rzeczywiście dostaje się kilka naszym ale oczywiście nie tak odrazu. Wiadomo trzeba się wszystkiego nauczyć. Jeśli ma się chęci to 3-4 maszyny to nie problem. Pracowałam tam do momentu kiedy zaszłam w ciążę i jeśli będzie taka możliwość to tam wrócę . Pozdrawiam
10
bak 2015-05-13 17:59
Co za brebnie tu ludzie pisza premi masz. Maks 100 zl a te kometaze po wyzej to chyba pisze sama pani aldona by przyciagnac nowy narybek bo brak ludzi do pracy
3
pracownik 2015-05-15 12:15
brednia to się nazywasz.Pracuje wiele lat i jest b. dobrze a jak komuś nie odpowiadają warunki to po co się męczysz - idz do " lepszej" pracy.
10
Okt mag 2015-05-25 00:18
Max 100 zł premii ? Masz tyle na ile Cie ocenia brygadzista, więc na bardzo słabo :) Uwierz premii można dostać znacznie więcej co miesiąc :)
8
asdf 2015-07-14 15:28
hej, jak w OKT wygląda praca przy wtryskarkach, z ilu maszyn odbieracie detale? dużo gratowania jest? jaka atmosfera wśród pracowników? jeśli mógłby ktoś conieco opisać... z góry thx, pozdrawiam
7
Monika 2015-08-24 11:02
To umowa zlecenie, mozliwosc pracy w WYBRANE PRZEZ SIEBIE dni i zmiane, trzeba tylko dac zaswiadczenie o nauce
Ciekawy 2015-11-24 12:39
Witam :) jak teraz wyglada praca na stanowisko PRACOWNIK PRODUKCJI - OBSŁUGA WTRYSKAREK? jestem ciekaw jak z atmosferą i czy ktoś zielony sobie poradzi. Pilnie oczekuje odpowiedzi
Okt mag 2015-12-07 00:38
Umowa z Okt jest po okresie "sprawdzenia" ?? To się mylisz. Umowa jest wtedy gdy "stały" pracownik z Okt czy to produkcja czy magazyn się zwolni to wtedy jest możliwość zatrudnienia przez zakład. Nie ma takiego czegoś jak 3 miesięczny okres próbny na tym czasówce. Wakat się zwalnia wraz z pracownikiem . !
2
OKT 2015-12-11 18:04
Ola product managera z pewnością będzie okres próbny, standardowo 3 miesiące lub nawet 6. Później umowa na okres stały, jeśli się sprawdzisz. Negocjuj wysoko...
3
anka 2015-12-11 23:26
Tylko weź pod uwagę, ze jako product manager naprawdę musisz się sprawdzić. W ciągu ostatniego półrocza już dwie osoby na tym stanowisku zostały zwolnione.
Ciekawy 2015-12-30 14:40
OKT zmienia nazwę na Keeeper, z wiewiórką w logo. To tylko zmiana nazwy, czy czy zmieni się też właściciel? Wie ktoś coś więcej?
2
MAGAZYN 2016-01-06 03:17
praca na magazynie bardzo łatwa, przygotowuje się paletę z produktami według zamówienia, czasami się trafi jakiś załadunek, generalnie nikt nikogo nie pogania robi się swoim tempem, myślę że każdy zielony by sobie z tym poradził. Generalnie atmosfera bardzo dobra, wiadomo że w każdej brygadzie znajdzie się czarna owca ale ogolnie ludzie są przyjaźnie nastawieni. Jedynie nieprzyjemna jest brygada S.S. Dodatkowymi plusami są posiłki regeneracyjne zima, choć czasami trafi się jakiś chłam, ale nie jest Źle. POLECAM!!!!
3
magazynier33 2016-01-08 15:27
A co masz do brygady S.S. ? Bo tam trzeba pracować, a nie bawić się komórką i oglądać filmiki?
2
pitbul 2016-01-23 12:32
powodzenia zobaczymy jak dlugo wytrzymasz
Ciekawy 2016-03-02 15:46
A jak jest na magazynach czyli Mwg i Ms ?? Jakie opinie ??
2
ByłyOperator 2016-03-03 17:03
Gdybym mieszkał w bydg to napewno dalej bym tam pracował.Oczywiście na brygadzie C
2
TEZ BYŁY 2016-03-08 16:50
ja również nadal bym pracował ... fajne czasy ..ale na B :)
7
angelika 2016-03-09 11:56
Cześć. Mam propozycję pracy w OKT na produkcji. Umowa o pracę tymczasową. Czy ktoś może powiedzieć mi jakie są REALNE zarobki w tej firmie? Dodam,że jestem jeszcze osobą uczącą się.
pracownik 2016-03-17 00:59
2300 trochę przesadzone ale 1700 na rękę będzie
5
Okt mag 2016-03-20 00:10
Chyba Ci się coś pomyliło? Chyba że jesteś rodziną z kierownikiem ?...
1
tuh 2016-03-28 19:08
Mam pytanie. Byłem ostatnio na rozmowie w jednej agencji pracy, gdzie proponują pracę na stanowisku "opiekun klienta - eksport" właśnie w OKT, choć twierdzą, że teraz firma nazywa się Keeper. Czy możecie potwierdzić tę zmianę nazwy? I czy ktoś wie coś więcej nt. wspomnianego stanowiska (co to za praca, czy jest trudna i czy warto przyjąć)?
1
tuh 2016-03-28 19:27
Mam pytanie. Byłem ostatnio na rozmowie w jednej agencji pracy, gdzie proponują pracę na stanowisku "opiekun klienta - eksport" właśnie w OKT, choć twierdzą, że teraz firma nazywa się Keeper. Czy możecie potwierdzić tę zmianę nazwy? I czy ktoś wie coś więcej nt. wspomnianego stanowiska (co to za praca, czy jest trudna i czy warto przyjąć)?
6
prac. 2016-04-02 16:32
Co za bzdury piszesz - Kierownik Montażu jest już od 2 albo i 3 miesięcy. Jeżeli chodzi opiekun klienta - wprowadzasz zlecenia od klientów, wystawiasz faktury itp. tematy.
3
damian 2016-04-03 22:18
słyszałem, że faktycznie jeśli chodzi o atmosferę pracy to nie może ona dobrze wyglądać, ale co powiecie jeśli bedzie oferta na frezera CNC, bo ona może być dobrze płatna?
BumBum 2016-04-20 11:29
Witam, dostałem propozycje pracy w okt na montażu po przez agencje pracy. Możecie powiedzieć jak tam atmosfera? zarobki i wogóle. Nie ma czasem przemiału? bo z tego co widze na ogłoszeniach ta oferta pracy w tej firmie pojawia sie non stop
Piscie
5
swiezak 2016-05-14 15:44
W OKT pracuje rok, wcześniej umowa zlecenie a teraz etat. Praca nie wymaga wielkich umiejętności i nie należy do trudnych jeżeli trzymać się instrukcji. Atmosfera na montażu różna chociaż zazwyczaj jest ok. Zarobki przyzwoite pomimo 10.60 podstawy za godzinę bo dochodzą premie i dodatki a jeżeli pójść te dwa dni w miesiącu na nadgodziny to jest nawet lepiej niż spoko. Wystarczy robić swoje. Jedyna wada to system 4 brygadowy. Pracujemy światek piątek czy niedziela, jeden weekend wolny w miesiącu a dni wolne za święto spędzone w pracy przypada akurat w dni grafikowo wolne co jest dla mnie lekkim nadużyciem. Poza tym praca spoko
3
cchriss 2016-08-17 12:24
Witam

Czy ktoś wie jak wygląda tam praca na stanowisku project managera? Czy prawdą jest że to praca na max pół roku?
zxc 2016-09-30 22:18
@ala glownie teaz na takie stanowiska poszukują ..
Czosnek 2016-11-02 16:17
Praca marzenie, 7 dni w tygodniu na 3 zmiany (cztero-brygadówka) potem 2 lub 3 dni wolnego za najniższą krajową,duża rotacja,chociaż ostatnio nie bo już nikt tu nie chce pracować.
27
Józef 2016-11-11 10:21
W Święto Niepodległości musimy przyjść do pracy,hańba.
15
ani mru mru 2017-01-04 11:35
Zakaz palenia tytoniu i e-papierosów na terenie całego zakładu, jasne,a zdaje sobie ktoś sprawę jakie zagrożenia pożarowe wynikają z tego powodu,ludzie teraz palą cichaczem i rzucają niedopałki byle gdzie,tylko czekać na zaprószenie ognia.
4
Wierny 2017-01-23 15:20
Super firma, docenia pracowników i ich zaangażowanie!
2
Radekar 2017-01-30 06:24
Witam.

W związku z tym że opinię są zróżnicowane na temat firmy keeper a chciałbym podjąć w niej pracę. Chciałbym dowiedzieć się więcej szczegółów. Na ile mogę liczyć jako operator wtryskiwarek? I czy są realne szanse późniejszego awansu na koordynatora/ brygadziste bo słyszałem że brygadzisci to pod 3200zł netto podchodzą ?
Studentka 2017-02-01 15:15
Czy ten płatny staż w dziale planowania produkcji jest jeszcze aktualny? Ile tam mogą zapłacić? Firma jest fajna i to najważniejsze.
podchodząca :) 2017-02-02 18:13
pisze się Keeeper.... a ja słyszałam że podchodzą pod górkę idąc do pracy :) .....
3
Sprawiedliwość 2017-02-04 18:57
To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują ludzi a chcieli by nie wiadomo czego liderki co chwilę na papierosie nie ma kogo pytać o pracę bo nikogo nie ma na hali
4
Gang Armenii 2017-02-05 19:18
No gdzieś tak po 3-4 miesiącach zostaniesz koordynatorem, a po roku mistrzem zmiany hahahahahaha
typie bedziesz tam orał jako operator cały czas, tam są ludzie co kilkanaście lat pracują i nikt jakiegoś łebka wyżej nie dopuści. Najwyższy awans jaki tam dostaniesz to pomocnik ustawiacza.
4
arcadius197 2017-02-06 12:01
Witam dostałem ofertę pracy jako operator wózków widłowych magazynier jakie opinie o tej pracy?
mag 2017-02-06 17:09
a potrafisz jeździć wózkiem czy tylko masz papiery??.. bo takich z papierami to jest dużo ale na wysoki składzie pracować to już jeździć nie potrafią
arcadius197 2017-02-06 21:22
No bocznymi nigdy nie jezdziłem ....staż na wózkach 10 letni mam nigdy nie miałem styczności z bocznymi
Paweł 2017-02-07 18:20
w tej firmie to juz wszystko zabraniają zakaz wychodzenia na papierosa niedługo to bedzie 10 minutowa przerwa
4
nikoś 2017-02-09 17:33
a ja słyszałam że 5 minutowa :) ...i bardzo dobrze zakaz palenia wprowadzili ..szkoda że dopiero teraz a nie wcześniej, skończy się przesiadywanie na papierosie
4
Milosz8888 2017-02-11 15:41
Witam mam pytanie czy PRZYJMUJA TEZ na weekendy tylko?? Zaznaczam że nie jestem studentem.mam umowę o pracę od pon do piątku. I Najważniejsze ile płacą??
Młody 2017-02-16 14:56
Starłem się dostać tu do pracy i udało sie. Ponieważ to dobra firma wie mam nadziej, że będę zadowolony. Czytając wpisy widzę, że ludzie palący maja żale ale chyba do siebie? Nikt za nikogo nie będzie pracował niby z jakiej racji. Później as pretensje .
2
Kaja 2017-02-18 18:43
Większej durnoty nie słyszałam.
2
Zostaw swoją opinię o keeeper sp. z o. o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie keeeper sp. z o. o.