brak logo

Fidflex

Middelharnis

Opinie o Fidflex

anonim 2011-10-05 22:09:21
Wy na pewno tam pracowaliscie czy jaja sobie robisz tym komentarzem, poniewaz gdybyscie tam pracowali wiedzieli byscie jak na prawde jest:) ale najwidoczniej nie jestes albo zorientowany albo niedoinformowany przez osoby trzecie:) i pamietaj , iz robiac komus na zlosc sobie tez zaszkodzisz, poniewaz odbije sie to na Tobie:) serdecznie pozdrawiam:)
aanonim 2011-10-17 10:01:02
Teraz na miejsce mamusi wskoczyla siostrunia (usunięte przez moderatora) . Z jednego sadu wywalili a na 2gi dzien siedziala juz w innej pracy - a dla nas pracy nie bylo :/ Bagno zawsze zostanie bagnem !!!!!!!! Szkoda slów i nerwów !!!!!!
1
lalka 2012-02-23 12:52:34
Blondi!!!! W 100% zgadzam sie z toba!!!! tez tam pracowalam za czasow (usunięte przez moderatora) i jej wladcy....to byla poprostu zenada....(usunięte przez moderatora) nie dosc ze jezyka obcego nie zna to i po polsku dobrze sie wyslowic nie umie......
1
Tomasz 2014-03-12 22:33:41
Koledzy i Koleżanki.
Chciałbym państwa poinformować i przestrzec przed firmą Fidflex Nieuwstraat 3, 3241 CL Middelharnis, Holandia.Firma bardzo niekompetentna przedstawiające nieprawdziwe fakty w/s umowy,jak i pracy,no i największy problem w takich sytuacjach dla nas rodaków to fakt iż bardzo ale to bardzo ciężko odzyskać swoje zarobione pięniądze.Może się to dla państwa wydać dziwne ale jest to fakt iż,pomimo umowy którą posiadałem,kopią godzin którą podałem.Miałem bardzo duży problem z odzyskaniem wynagrodzenia.Nie bede się tu wypowiadał na temat sposobów i scenariuszy jakie podejmuje się w/w firma.Nie zamierzam również tej firmie zaszkodzić a jedynie ostrzec swoich rodaków przed działaniem tej firmy bo swoimi krokami doprowadzają do traumatycznych sytuacji polaków którzy wyjechali za chlebem by w uczciwy sposób zarobic,a spotkało ich wielkie oszustwo i przykre doswiadczenie dla początkujących imigrantów przyjezdzających do Holandii.Mam 40 lat od 7 lat pracuję w Holandii i nawet takiemu staremu wyjadaczowi udało im się mnie zwieść i oszukać! ale oczywiscie do czasu.Podjąłem u nich prace w 23/09/2013 roku w Rotterdamie przy zbiorze gruszek,od zakonczenia pracy do dnia 1/02/2014 nie mogłem wyegzekwować moich pieniędzy,nie miałem również kontaktu z ludzmi z którymi pracowałem.wobec czego wystąpiłem jako jednostkowa osoba do urzedu Holenderskiego jakim jest NSCU.Po skierowaniu sprawy w przeciągu miesiąca zostały mni wypłacone wszytskie zaległe pieniądze.Jestem świadomy iż gdyby nie wyżej wymieniona firma SNCU pieniędzy bym nie odzyskał,bo i takie kroki podjąłem jak interwencja biura prawnego z Rotterdamu,jak i również kontakt osobisty w placówce firmy, byłem przez pół roku zbywany i oszukiwany że już za kilka dni wypłacą mi moje należnosci.Gdybym mógł komuś pomóc służę radą.I pozdrawiam wszystkich rodaków. Thomas.Rotterdam.nl@gmail.com POZDRAWIAM
4
fiki 2014-06-04 16:37:31
Fima Fidflex w Middelharnis juz dawno powinna zniknac z ewidencji biur pracy .
Dlaczego jeszcze istnieje , to wielki znak zapytania ???
Pracownicy Sezonowi - przyjezdzajac do tej firmy tylko na sezon wezcie ze soba pieniadze , aby jakos ten okres w Holandii przezyc i po zakonczonym sezonie miec za co wrocic do kraju !
1
rufi 2014-06-04 17:20:39
Witam,mialem identyczne doswiadczenie jakk ty tchomas!wiersze mozna pisac na temat tej firmy
1
ja 2014-06-04 17:28:54
Siema!to wszystko co piszesz to prawda,ja tam pracowalem 2 lata ,mozna wiersze pisac !
1
Przemo 2014-09-10 18:49:15
Pracowałem w tej firmie w tym roku i nie polecam polakom tam pracować. trzeba dołożyć ze swoich by jakoś przeżyć i wrócic do polski. Warunki mieszkaniowe nie sa zle lecz za 70 euro w polsce zylo by sie bardzo dobrze. Firma fidfleks to oszusci tkorzy zeruja na polakach. zabieraja ich do pracy, obiecuja tygodniuwki a dadza ci 20 euro raz na tydzień lub dwa i na koniec swej pracy nie otrzymasz pieniędzy
1
były pracownik 2014-09-18 19:13:17
ta firma to porażka. nie dajcie się omamić pięknymi słowami przed rozpoczęciem pracy! uciekajcie jak najdalej od tej firmy. ja właśnie będę zgłaszać sprawę do SNCU i gdzie się tylko da. do prawnika, do UWV, do Ambasady! muszą wypłacić mi moje zarobione pieniądze!
2
metin 2015-01-13 16:34:38
Ktoś korzystał z usług fidflex'u ostatnimi czasy, bo jednak nie ma tutaj zbyt wielu aktualnych opinii, co mnie trochę martwi. Szukam czegoś sprawdzonego, także bym bardzo prosił o napisanie, czy aby na pewno teraz są godni polecenia. Interesuje mnie również na jakie stawki można tutaj orientacyjnie liczyć?
jonatan 2015-03-23 16:17:29
dużo opinii i jeszcze inne wątki toczące się na forach o pracy w holandii a ofert do pracy na razie brak z tego co widzę.mimo negatywów znalazłem też informacje o tym, że firma daje możliwość dużo godzin do przepracowania nawet dla chętnych dorobienia w weekendy, że zakwaterowanie jest super, domki przeludnione, więc jest ok
mira 2015-04-20 16:43:46
Pracowałam dosc długo przez ta firme i dla kogos kto chce pracowac -to pracuje ,sa tam sympatyczne dziewczyny jak Aneta ,Iza ,Jak był jakis problem ze zle miałam policzone godz -na drugi tydzien było wyrównane ,ale najczesciej przyjezdzajac do Holandii chca duzo zarobic zeby sie nie narobic ,wyplacaja wakacyjne ,-----praca sezonowa -po skonczeniu pracy jest wyrownanie po odjeciu zaliczek ,pozdrawiam cieplutko
mira 2015-04-20 16:45:46
Pracowałam dosc długo przez ta firme i dla kogos kto chce pracowac -to pracuje ,sa tam sympatyczne dziewczyny jak Aneta ,Iza ,Jak był jakis problem ze zle miałam policzone godz -na drugi tydzien było wyrównane ,ale najczesciej przyjezdzajac do Holandii chca duzo zarobic zeby sie nie narobic ,wyplacaja wakacyjne ,-----praca sezonowa -po skonczeniu pracy jest wyrownanie po odjeciu zaliczek ,pozdrawiam cieplutko
fiki 2015-05-27 09:21:03
Dotyczy poprzedniej wypowiedzi -Mira :
Co za bzdurny opis : te dziewczyny moze i sa sympatyczne , w zaleznosci , jak na ta sympatie sie patrzy - to Jedno Wielkie Zaklamanie .
Co poniektorzy otrzymali swoje wakacyjne , a reszta ludzi czeka na wyplacenie wakacyjnych nie tylko z tego roku , ale i z poprzedniego .
Czeka sie na wyrownania , jezeli otrzyma sie ta wyplate w nieskonczonosc .
Wiekszosc ludzi po zakonczeniu prac sezonowych wyjezdza z Wielkim Zarobionym Zerem .
Cieplutko to sie robi po kilometrach chodzenia do biura w probie odzyskania wlasnych ciezko zarobionych pieniedzy , bawienia sie w gluchy telefon , bo telefony nie zostaja odbierane .
Wiec co tu duzo pisac , biuro powinno byc juz bardzo dawno zamkniete aby innym ludziom zaoszczedzic WIELKIEJ PORAZKI !
1
taki sobie ktoś 2015-07-19 19:23:44
Mira ,komu właziłaś w d........ że wyrażasz tak pozytywną opinie o tym biurze?Teraz to już nowa nazwa biura ze stara obsadą osobową-Contracting .BV
1
gfd 2016-05-12 14:59:33
duzym plusem jest lwasnie to ze nie trzeba sie martiwc o zakwaterowanie
Zostaw swoją opinię o Fidflex - Middelharnis
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fidflex