brak logo

Ustronianka sp z.o.o

Ustroń

Opinie o Ustronianka sp z.o.o

R.J. 2015-06-04 10:15
W związku z postępowaniem sądowym Rafał Jędrys został zobowiązany do przeproszenia Janusza Rubasa za znieważenie go w dniu 5 maja 2013 roku przy użyciu słów obelżywych oraz do zapłaty nawiązki na cele społeczne.
3
rrr 2015-06-04 12:19
Przecież to nie ma kogo Przepraszać!!!!!!!!!!!!
XX 2015-06-05 07:58
nie wierzę w tego typu wpisy
1
qw 2015-06-05 08:00
a nielsen i tak prawdę mówi, he he he he he he he he he he he he he
ty 2015-06-05 08:02
czy to prawda, że w jednym z największych miast w Polsce Ustronianka nie ma ani jednego PH?
3
VIP 2015-06-11 19:16
podsumowując te jakże wzniosłe i obfite wypowiedz;
Rewelacja
Gratuluję dyrekcji owocnych pomysłów
1
Rysiu 2015-09-12 16:43
Kto wie jakie ma obroty Ta firma za ubiegły rok?
ktoś 2015-10-05 14:30
zmieniają się ludzie jak rękawiczki, cięcia kosztów coraz mniej ludzi zatrudniają , problemy z dostawami wody ...
2
Nowy 2015-10-07 18:22
Witam wszystkich czy w warszawie w ustroniance są zatrudnienia? Jak tak to na jakie stanowiska?
Maks Wiczkowski 2015-10-08 14:02
Polecam Firmę Ustronianka sp z.o.o bo ta firma produkuje naj zdrowszą wodę i polecam także N,JOY tesz jest bardzo dobry mój tata tam pracuje dlamnie ta woda jest naj naj naj lepsza na świecie polecam M,W
7
who know 2015-10-11 19:22
ta opinia wyżej to tak ni z guszki ni z pietruszki :P
6
Stefan 2015-10-11 21:33
zobacz tu praca.pl

dowiesz się wszystkiego , kogo , gdzie i na jakie stanowisko
Ekspert Praca.pl 2015-10-15 21:25
Jeśli ktoś z Waszych znajomych chciałby pracować w tej firmie, możesz mu pomóc i polecić go do pracy na praca.pl. Wystarczy wpisać e-mail przy ogłoszeniu, dzięki czemu łatwiej otrzyma pracę. Jak się uda sam zgarniesz 1000 zł. Zobacz jak działa ten układ na stronie http://www.praca.pl/rekomendacje.html
1
zz 2015-10-16 08:41
Kierowca kat. c
123 2015-11-12 21:05
taaaaaa... kupują
1
man 2015-11-26 18:22
Pracowałaś tam znasz sytuacje od środka , czy tylko tak Ci sie wydaje?
123 2015-11-27 09:09
Tak, pracowałam. Odeszłam kilka miesięcy po przyjściu "nowej władzy", nie dali zarobić- zadania nie do wykonania, brak pomocy ze strony kierowników, ciągła inwigilacja itd. Osobiście nie polecam pracować tam jako PH na detalu.
vip 2015-12-02 05:31
Mylisz się tylko tyle powiem zarobki na umowie o pracę są bardzo dobre pracuje się bez obawy nikt nie stoi nad tobą nie trzeba układać trasowek do 1 w nocy bo panu M minuty się nie zgadzają
vip 2015-12-02 05:31
Mylisz się tylko tyle powiem zarobki na umowie o pracę są bardzo dobre pracuje się bez obawy nikt nie stoi nad tobą nie trzeba układać trasowek do 1 w nocy bo panu M minuty się nie zgadzają
2
mikolaj 2015-12-11 13:55
non stop jest rotacja , mozesz probowac
Krystian Janowski 2015-12-28 22:40
Chciałbym podjąć pracę w firmie Ustronianka, potrzebuję auto żeby dowozić córkę do szkoły, słyszałem że teraz już nie trzeba robić planów i umowy dają na 5 lat a auto na 8 godzin jest, troszkę się można pokręcić po sklepach i po córkę do szkoły. Dorabiam jako malarz więc van jak najbardziej się przyda. p.s. ma ktoś kontakt do firmy..
5
MaRyyyKa 2016-08-21 11:47
pracowałam dla tej firmy kilka lat . Dziś wiem że o kilka lat za długo. Zostałam oszukana na samym starcie że mimo obiecanej wyższej podstawy premia mi to wyr,ówna . Głupia byłam i uwierzyłam zwalniając sie i zatrudniając w Ustroniance. Jeżeli ktoś szuka pracy po to by szukac dalej to dobrze trafił . Jas znalazłam intratna robote po 2 latach i dziś uwarzam że nauczyłam sie jednego pracując z tak wartościowymi managerami jak pokory . Gdy zarabia sie po kilka tysi i wiecej w tej firmie trezba nauczys sie pracowac za 1900 .....

2
JONASZ 2016-08-26 22:00
Doświadczeniem naywasz mobing i traktowanie pk/rks-a jak śmiecia ? No nie powiem Ci szacunek . Do Ustronianki jak nic pasuje ppwiedzenie spieszmy sie kochac handlowców tak szybko odchodza .
Barbara 2016-09-11 18:14
Jako Ph mam osiem lat doświadczenia. Polecam prace w tej firmie. Tu pracownika traktuje się jak człowieka jego potrzeby i możliwości są ważniejsze niż Cyfra
Alan 2016-09-11 18:42
Ogólnie to chyba nikogo nie dziwi za bardzo, że ustronianka daje sobie radę, przecież to dobra i ciekawa firma, która w cudowny sposób traktuje pracowników, Biała ma szczęście że u nich jest ta baza główna
Dawiddd 2016-10-28 14:10
Ciągle romanse i bajerowanie. Krótko mówiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Baskaaaa 2016-11-02 17:29
Z tymi romansami to prawda. Czasem ludzie zamiast pracować to się bajeruja. Faceci mają ciągle dostęp do kobiet, a to często prowadzi do jednego. W niektórych firmach kontakty damsko męskie są zakazane, a w Białej nikt na to nie zwraca uwagi. Zamiast robić to bajerka a później pokątne bzykanie.
Vip 2016-11-03 16:48
Koniec roku rozliczenia efektów pracy ? Nik t nie trzyma nikogo za ładne oczy nie ma efektow, do widzenia .Koszty pracowników i logistyka są wysokie firma i warunki pracy są wzorowe dla osób które chcą i pracują
onn 2016-11-03 19:19
Moim skromnym zdaniem..
Jak ktos chce pracować to firma godna polecenia!! Nikt nikogo nie bedzie klepal po plecach chcesz to pracujesz ,nie to idziesz do Artechu za 1300zl...
Mysle ze ta firma jest jednym z zakladow ktory jest liderem na rynku pracy w okolicy, ale czlowiekowi nie dogodzi zawsze coś..
1
Vip 2016-11-04 05:41
Godnej polecenia? Na tym opiera swój byt na poleceniu :-) słuchaj Panie skromny Onn co na piśmie to twoje chcesz pracować za 1300 twoja sprawa i problem
1
onn 2016-11-04 08:43
Pracowales badz pracujesz w ustroniance??
Vip 2016-11-04 12:26
Pracowałam pracuję I będę pracowała
2
onn 2016-11-04 12:50
No wlasnie ja tez
Wodnik szuwarek 2016-12-28 14:09
Na jakie zarobki można liczyć w Ustroniance w Ustroniu jako przedstawiciel handlowy?? Jakiś są plusy i minusy tej pracy?? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Lizodupiec 2016-12-28 15:05
Nie ma plusow pracy akwizytora w zadnej firmie
3
:-) 2016-12-30 08:35
John, ile zapłaciła ci tym razem konkurencja Ustronianki za tą prowokację?
niezła reklama twojego artykułu, john.
he he :-)))))
1
Nikos 2016-12-30 14:51
Jak wyglada praca PH w ustroniance ?? Warto sobie głowę zawracać ??
1
john 2016-12-30 18:59
Nie być śmieszny. Przeczytaj ze zrozumieniem.

Z dniem 30-12-2016 Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Prudniku wycofuje ze sprzedaży Napój ICE TEA PEACH Ustronianki data ważności 24-05-2017 i 28-04-2017 sprzedawany w sklepach DINO na terenie całego kraju.
4
Mnms 2017-01-02 16:33
Na portalu opinii konkurencja zablokowała wam wszatnie wypowiedzi ,?ze względu na zmianę organizacji firmy? Jest stres jest impreza☺ i to taki prezent dla Nas na same Święta .
+==+ 2017-01-04 11:26
Jaśku / Dżonu (he,he)

za tą kasę co zarobiłeś u konkurencji Ustronianki kup sobie słownik poprawnej polszczyzny albo zapisz się na odpowiedni kurs doszkalający :-)
"Nie być śmieszny" :-)))))

W sumie czego można oczekiwać od Jaśka...? Wszak ma takie wykształcenie jakie ma....więc reprezentuje adekwatny poziom zachowania i "inteligencji".
6
Zygmunt 2017-03-10 11:58
Witam. Czy ktoś może napisać jak wygląda praca kierowcy w Białej na samochodzie 6 koszowym? Pojawiło się ogłoszenie i chciałem aplikować. Czy stawka godzinowa i czy codzienne powroty na bazę? Jeśli stawka godzinowa to jaka? Z góry dzięki za odpowiedź.
6
PanC 2017-04-15 18:28
podnosze temat, ile zarabiaja kierowcy?
Bolo 2017-04-19 19:54
Byłem na rozmowie we Wrocławiu na stanowisko Kierowca kat C - Magazynier. Kierownik, który przeprowadzał ze mną rozmowę nawet nie wiedział na jakie stanowisko aplikowałem. Fakt, cała rozmowa była spoko , kierownik był miły itd, ale warunki pracy okropne. Po I Magazyn - wyglądał jak duży garaż i małe biuro. Ciężko tam trafić, bo reklamy nigdzie nie ma, a Firma wydaje sie porządna. Po II Smochody - powinny być dawno na złomie. Po III kasa - 2000 zł brutto przez okres 3 mscy potem dodatki od galonów. Praca od 6:30 do 15:00, ale wiadomo, że dłużej. W wakacje zapomnijcie, że do 15:00. Towar musi być rozwieziony, bo klient czeka, wiec zapewne do 19:00. Ogólnie nie polecam, chociaż tam nie pracowałem , ale kierownik mówił, że co chwile ktoś przychodzi i odchodzi po 2 dniach.
3
nik 2017-04-28 17:30
Pracowałem w Ustroniance w Ustroniu jako PH i dużo się w tej firmie nauczyłem.
Jestem bardzo wdzięczny Panu Michałowi. Sądzę, że pięcioletnie studia nie dają tak dużo jak pół roku pracy w tej firmie.
Pozdrawiam całą załogę.
1
wip 2017-05-06 17:10
Czy może ktoś napisać blżej o ci chodzi z tą zmianą w kadrach
siedlczanin 2017-05-11 18:16
Witam Wszystkich
Pojawiło się po raz kolejny ogłoszenie na PH Siedlce:
-jakie jest dokładny teren działania
-jaka jest podstawa netto
-jaka jest premia netto
-pod jakich dystrybutorów pisany jest towar
-czy plany są realne
-ile wizyt dziennie
-czy jest jakiś deputat
-jakie auto gps/można korzystać prywatnie
-jak kierownik w tym regionie

z góry dzięki
1
Www 2017-05-14 17:19
Jak je ukonczyles w wyzszej szkole to tak...
Edyta 2017-08-04 09:18
@siedlczanin czy może już jesteś po rekrutacji w Ustroniance? Chciałbyś teraz sam odpowiedzieć na swoje pytania. Będzie to przydatne dla innych użytkowników forum, którzy poszukują pracy w Ustroniance. Aktualnie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko: fakturzysta kasjer http://www.ustronianka.com.pl/5-praca.html. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia na tym stanowisku i chciałby dać rady odnośnie rekrutacji w firmie Ustronianka?
nowy. prac 2017-09-05 14:48
Rubas powinien przeprosić pracowników za ich wykorzystywanie w niedziele i święta---bo ich praca idzie w kanał
Edyta 2017-09-08 09:24
@nowy. prac a czy przed podjęciem współpracy firma Ustronianka informowała, że będziecie musieli pracować w niedzielę i święta? Czy wtedy inaczej płatne są przepracowane godziny?
Zostaw swoją opinię o Ustronianka sp z.o.o - Ustroń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ustronianka sp z.o.o