brak logo

Ustronianka sp z.o.o

Ustroń

Opinie o Ustronianka sp z.o.o

2346457 2015-05-23 21:32:33
jescze trochę i zniknie



musi zniknąć


jeszcze tylko chwila


1
7956 2015-05-23 21:39:14
CO się dzieje że w Ustroniu nie ma ofert pracy na ich stronie?
56466 2015-05-23 21:41:04
jak Ustronianka wypada w badaniach Nielsena?
ja 2015-05-23 21:44:23
ilu zostało PH na tradycji którzy mają staż dłuższy niż 3 lata?

5
ty 2015-05-23 21:49:26
kiedyś to była atmosfera w tej firmie.
xx 2015-05-23 21:51:41
czy w tej firmie GPS w samochodzie to nadal podstawa dla kontrolujących?

1
fg3456 2015-05-23 22:01:18
GPS i klimatyzacja ;-) to standard
vbn 2015-05-23 22:06:58
taaa zwłaszcza klima


tylko, że strasznie głośna przy większej prędkości


otwierasz okno z lewej i z prawej i własnych myśli nie słychać


polecam pracę PH, jak ktoś lubi w upały jazdę autem bez klimatyzacji to znajdzie tam swoje miejsce

są w tym duże plusy: nie trzeba na saunę chodzić po pracy.
ja 2015-05-23 22:19:56
w lato od 8 do 12 godzin w temperaturze ok. 40 stopni jazda samochodem to sama przyjemność.


wracasz do domu i nie wiesz jak się nazywasz.
1
cfgjd 2015-05-23 22:22:55
Jak się sprzedają napoje uroda, witalność i to trzecie (nie pamiętam nazwy)??
xxx 2015-05-23 22:25:53
Może ktoś podpowiedzieć czy potrzebni są PH w Ustroniance?
zx 2015-05-23 22:28:25
czy do Galonów pod Warszawą są jakieś wolne etaty?
1
jkl 2015-05-23 22:34:49
ależ tu dzisiaj ruch
dghk 2015-05-23 22:36:41
bo duże zainteresowanie firmą
kl 2015-05-23 22:40:30
dawno nikt z produkcji nic nie pisał, jak sytuacja w Białej?
rt 2015-05-23 22:42:12
czy Ustro będzie wymieniała flotę?
1
dawny podwładny 2015-06-02 18:53:23
Flotę wstrzymała...Narazie wymienia Dyrektorstwo he,he,he,he
R.J. 2015-06-04 10:15:50
W związku z postępowaniem sądowym Rafał Jędrys został zobowiązany do przeproszenia Janusza Rubasa za znieważenie go w dniu 5 maja 2013 roku przy użyciu słów obelżywych oraz do zapłaty nawiązki na cele społeczne.
2
rrr 2015-06-04 12:19:52
Przecież to nie ma kogo Przepraszać!!!!!!!!!!!!
XX 2015-06-05 07:58:42
nie wierzę w tego typu wpisy
1
qw 2015-06-05 08:00:23
a nielsen i tak prawdę mówi, he he he he he he he he he he he he he
ty 2015-06-05 08:02:31
czy to prawda, że w jednym z największych miast w Polsce Ustronianka nie ma ani jednego PH?
1
VIP 2015-06-11 19:16:34
podsumowując te jakże wzniosłe i obfite wypowiedz;
Rewelacja
Gratuluję dyrekcji owocnych pomysłów
1
Rysiu 2015-09-12 16:43:04
Kto wie jakie ma obroty Ta firma za ubiegły rok?
ktoś 2015-10-05 14:30:15
zmieniają się ludzie jak rękawiczki, cięcia kosztów coraz mniej ludzi zatrudniają , problemy z dostawami wody ...
2
Nowy 2015-10-07 18:22:39
Witam wszystkich czy w warszawie w ustroniance są zatrudnienia? Jak tak to na jakie stanowiska?
Maks Wiczkowski 2015-10-08 14:02:01
Polecam Firmę Ustronianka sp z.o.o bo ta firma produkuje naj zdrowszą wodę i polecam także N,JOY tesz jest bardzo dobry mój tata tam pracuje dlamnie ta woda jest naj naj naj lepsza na świecie polecam M,W
5
who know 2015-10-11 19:22:39
ta opinia wyżej to tak ni z guszki ni z pietruszki :P
5
Stefan 2015-10-11 21:33:07
zobacz tu praca.pl

dowiesz się wszystkiego , kogo , gdzie i na jakie stanowisko
Ekspert Praca.pl 2015-10-15 21:25:54
Jeśli ktoś z Waszych znajomych chciałby pracować w tej firmie, możesz mu pomóc i polecić go do pracy na praca.pl. Wystarczy wpisać e-mail przy ogłoszeniu, dzięki czemu łatwiej otrzyma pracę. Jak się uda sam zgarniesz 1000 zł. Zobacz jak działa ten układ na stronie http://www.praca.pl/rekomendacje.html
1
zz 2015-10-16 08:41:14
Kierowca kat. c
123 2015-11-12 21:05:59
taaaaaa... kupują
1
man 2015-11-26 18:22:30
Pracowałaś tam znasz sytuacje od środka , czy tylko tak Ci sie wydaje?
123 2015-11-27 09:09:57
Tak, pracowałam. Odeszłam kilka miesięcy po przyjściu "nowej władzy", nie dali zarobić- zadania nie do wykonania, brak pomocy ze strony kierowników, ciągła inwigilacja itd. Osobiście nie polecam pracować tam jako PH na detalu.
vip 2015-12-02 05:31:00
Mylisz się tylko tyle powiem zarobki na umowie o pracę są bardzo dobre pracuje się bez obawy nikt nie stoi nad tobą nie trzeba układać trasowek do 1 w nocy bo panu M minuty się nie zgadzają
vip 2015-12-02 05:31:38
Mylisz się tylko tyle powiem zarobki na umowie o pracę są bardzo dobre pracuje się bez obawy nikt nie stoi nad tobą nie trzeba układać trasowek do 1 w nocy bo panu M minuty się nie zgadzają
1
mikolaj 2015-12-11 13:55:51
non stop jest rotacja , mozesz probowac
Krystian Janowski 2015-12-28 22:40:16
Chciałbym podjąć pracę w firmie Ustronianka, potrzebuję auto żeby dowozić córkę do szkoły, słyszałem że teraz już nie trzeba robić planów i umowy dają na 5 lat a auto na 8 godzin jest, troszkę się można pokręcić po sklepach i po córkę do szkoły. Dorabiam jako malarz więc van jak najbardziej się przyda. p.s. ma ktoś kontakt do firmy..
4
MaRyyyKa 2016-08-21 11:47:44
pracowałam dla tej firmy kilka lat . Dziś wiem że o kilka lat za długo. Zostałam oszukana na samym starcie że mimo obiecanej wyższej podstawy premia mi to wyr,ówna . Głupia byłam i uwierzyłam zwalniając sie i zatrudniając w Ustroniance. Jeżeli ktoś szuka pracy po to by szukac dalej to dobrze trafił . Jas znalazłam intratna robote po 2 latach i dziś uwarzam że nauczyłam sie jednego pracując z tak wartościowymi managerami jak pokory . Gdy zarabia sie po kilka tysi i wiecej w tej firmie trezba nauczys sie pracowac za 1900 .....

JONASZ 2016-08-26 22:00:42
Doświadczeniem naywasz mobing i traktowanie pk/rks-a jak śmiecia ? No nie powiem Ci szacunek . Do Ustronianki jak nic pasuje ppwiedzenie spieszmy sie kochac handlowców tak szybko odchodza .
Barbara 2016-09-11 18:14:54
Jako Ph mam osiem lat doświadczenia. Polecam prace w tej firmie. Tu pracownika traktuje się jak człowieka jego potrzeby i możliwości są ważniejsze niż Cyfra
Alan 2016-09-11 18:42:33
Ogólnie to chyba nikogo nie dziwi za bardzo, że ustronianka daje sobie radę, przecież to dobra i ciekawa firma, która w cudowny sposób traktuje pracowników, Biała ma szczęście że u nich jest ta baza główna
Dawiddd 2016-10-28 14:10:52
Ciągle romanse i bajerowanie. Krótko mówiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Baskaaaa 2016-11-02 17:29:04
Z tymi romansami to prawda. Czasem ludzie zamiast pracować to się bajeruja. Faceci mają ciągle dostęp do kobiet, a to często prowadzi do jednego. W niektórych firmach kontakty damsko męskie są zakazane, a w Białej nikt na to nie zwraca uwagi. Zamiast robić to bajerka a później pokątne bzykanie.
Vip 2016-11-03 16:48:58
Koniec roku rozliczenia efektów pracy ? Nik t nie trzyma nikogo za ładne oczy nie ma efektow, do widzenia .Koszty pracowników i logistyka są wysokie firma i warunki pracy są wzorowe dla osób które chcą i pracują
onn 2016-11-03 19:19:27
Moim skromnym zdaniem..
Jak ktos chce pracować to firma godna polecenia!! Nikt nikogo nie bedzie klepal po plecach chcesz to pracujesz ,nie to idziesz do Artechu za 1300zl...
Mysle ze ta firma jest jednym z zakladow ktory jest liderem na rynku pracy w okolicy, ale czlowiekowi nie dogodzi zawsze coś..
Vip 2016-11-04 05:41:26
Godnej polecenia? Na tym opiera swój byt na poleceniu :-) słuchaj Panie skromny Onn co na piśmie to twoje chcesz pracować za 1300 twoja sprawa i problem
onn 2016-11-04 08:43:53
Pracowales badz pracujesz w ustroniance??
Vip 2016-11-04 12:26:23
Pracowałam pracuję I będę pracowała
onn 2016-11-04 12:50:45
No wlasnie ja tez
Zostaw swoją opinię o Ustronianka sp z.o.o - Ustroń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ustronianka sp z.o.o