brak logo

Budvar Centrum

Zduńska Wola

Opinie o Budvar Centrum

blask 2015-06-21 08:46:25
Co stało się z Krzysiem W? Jaki jest powód jego wyautowania?
zmierzch 2015-06-21 10:27:36
aut za nieróbstwo...
1
BORYS 2015-06-22 13:20:00
to może niedługo będzie aut ze szlompkiem - kolejny nierób Prezesie!!!
3
MT 2015-06-22 16:19:23
Panowie, dajcie spokój. Peoszę.
a.w 2015-06-22 17:04:06
Prawdziwym nierobem to był k.w.i nikt go chyba nigdy nie przebije . Z dominikiem da się dogadać miał i miewa co prawda czasami dziwne pomysły ale da się go przekonać i tak naprawdę jest ok i nie przesadzajmy .
zygi 2015-06-24 14:15:22
nie przesadzajmy.. Dominik sie wkręcił i został po podp...Wande ..kumple ze ho ho-nie rób
zygi 2015-07-01 14:20:57
Nie chcemy Szlapka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p,a,,,,, 2015-07-05 01:01:20
zygi,,,dlaczego cytuję-nie chcemy szlapka.?hm?wandy już nie ma,mam nadzieje będzie lepiej.pozdrawiam szklenie i bazę,prezesa też i śliczne panie w biurze,
zygi 2015-07-07 13:32:40
do p,a....dlatego ze to kolejny nierob...na wande kablował i go wyrolował-kumpel za grosz, może i da sie wiecej z nim dogadac ale nie zmienia to faktu ze to my tu pracujemy za marne...a on nie robiac nic a wrecz sciemniajac ma kase jakiej sie nie snilo....tylko slodkie usmieszki sadzi do panienek...
p,a,,,,, 2015-07-11 00:04:47
zygi...co ty tu wypisujesz?ukierunkowany jesteś widać,byli dyrektorzy proszę się tu nie wpisywać
kaj 2015-07-15 10:20:49
i niech tez tu sie nie wpisuja obeni "dyrektorzy" z przypadku panie S.-my wiemy swoje
pracownik 2015-08-08 23:48:55
tak,,,miesiąc temu wypłata była ładna,więc żesmy się w tym miesiącu przyłożyli,dalismy z siebie jeszcze więcej.liczby mówia za siebie.miejmy nadzieję że nowa flota tego nie popsuje..pozdrawiam,oby ciut zelżało z tymi celcjuszami.
papa 2015-08-10 00:16:57
Podobno Krzycho Wa wraca zatydzień
picu 2015-08-17 15:41:00
Wanda?? dyrektor a Szlompek to co?
Marek 2015-08-18 23:15:34
Biura sprzedaży zarabiają po 10-15tys zł w dużym mieście - ale to jest ciężki kawałek chleba, klient bardzo wymagający, roszczeniowy do tego ekipa montażowa do ciągłej kontroli, o dużej odpowiedzialności finansowej i ryzyku nie wspomnę,do tego konkurencja.Te pieniążki z nieba nie lecą ,trzeba wyrobić sobie renomę i rynek swoich klientów a to lata ciężkiej pracy .
1
KRZYCH 2015-09-03 14:21:47
hej ludzie co tam dzieje sie na produkcji kto teraz rządzi ?dominik czy krzys zamierzam wrócić ale nie wiem pod czyje skrzydła i czy zmieniło sie na lepiej
dajcie jakies info
JUSTA 2015-09-10 12:24:33
co z krzysiem w.??????podobno go namawiają??CHCEMY GO?
uchodżca 2015-09-11 22:22:42
nie chcemy żadnych krzyśków w ,nieważne kto żądzi,chcemy utrzciwych wypłat.
pracownik 2015-09-28 19:25:09
Już są adekwatne do obowiązków? Skoro pracownik fizyczny ma takie lekkie i mało wymagające obowiązki i takie wspaniałe zarobki, to dlaczego żaden handlowiec czy doradca nie przyjdzie na produkcję? Bo po tygodniu byłby wypompowany do granic możliwości, a ledwo by wystarczyło finansów do kolejnej wypłaty . Zapraszamy na produkcję (tam wszyscy zarabiają na wszystkich i dostają największe nagrody za niepowodzenia pracowników biurowych) zbrojenie, szklenie, składanie, załadunek, okuwanie itd... Tam są najlepsze zarobki adekwatne do obowiązków...
1
a.w 2015-09-29 08:27:58
Teraz to robi się tragedia im więcej produkujemy tym mniej zarabiamy i nic dziwnego że coraz więcej ludzi się zwalnia .Mieliśmy ostatnio dobry przykład zeszło około 2 tys jedn więcej a wypłaty o 300 zł mniejsze (to jest logika według budvaru)i zachęta do pracy .A że idą nieraz buble no tak ale jak sie opiera produkcję na młodych to czego tu wymagać oni mają to gdzieś i byle do 14.00 i taka jest prawda. Starych i doświadczonych pracowników którzy wiedzą co i jak ma być się nie szanuje i nie wynagradza stosownie do ich wiedzy teraz jest tak że młody który ma układy np u liderów albo się podlizuje ma dużo większą wypłatę i to jest fakt a nie mój wymysł.A co do strat materiałowych to szirmer robi takie kolosalne ilości bubli i dojebek że to jest jakieś szaleństwo to są stosy ram i skrzydeł jakich nigdy nie było z samych tych dowalonych ram i skrzydeł które idą na rozcinke mała fabryczka miała by zajęcie na małą produkcje .Trudno powiedzieć czy pan marek o tym wie pewnie tak bo najprościej obciążyć tymi kosztami pracowników którzy nie są winni a brakuje po prostu DOBREGO !!!!!!!! informatyka który ustawi dobrze tą maszynę .
a.d 2015-09-29 14:18:39
wiecej kierowników do budvaru przyjmijcie to bedzie lepiej...my po 300 mniej a oni po 1000 wiecej no nie panie szląpek
1
zgadzam się jak powyżej 2015-10-04 20:05:14
a.w przecież to normalne że najprosciej obciążyć ludzi z produkcji...a to że często w moje ręce trafia po raz 3-5 to samo do zrobienia dzięki brakom przepływu informacji albo niejasnych etykiet...cóż natępny miesiąc...wiecie jaki.
Pracownik 2015-10-09 20:27:50
Zakład odradzam , pracuję tam i K.W był pomyłką w tym zakładzie , Dominik Szlompek jak najbardziej jest w porządku, tylko ludzie przestarzali z wielkim ego. Każdy kto tam długo pracuje uważa że powinien zarabiać 2500zł leciutko,(za sam staż pracy).System rozliczeniowy był obiecany w tamtym roku około września ,dzisiaj jest co ? Wrzesień i nadal go nie ma.Pan M.T mydli ludziom ciagle oczy, wymaga coraz więcej a coraz mniej płaci,brak szacunku do własnej załogi (bo to my na Pana robimy),odczucie młodego człowieka w tym zakładzie jest proste = murzyn. Dzisiaj produkcja dostała podstawy ,
Pan M.T powiedział na zebraniu że w poniedziałek będą premie ? , miesiąc wcześniej poucinał nam wypłaty.

PS.Panie M.T niech pan wyrzuci wszystkich z produkcji i uchodźców pozatrudnia...
1
pracownik 2015-10-09 23:49:47
Poprawka. Każdy kto zarabiał 2500 uważa, że powinien leciutko tyle zarabiać. Bo jak można zarabiać podstawę kiedy powiedzmy 2500 zarabiało się jakieś 8 lat temu. Wszystko idzie w górę tylko pensje się cofają. Kto normalny będzie pracował wydajniej kiedy obcina się pensję o połowę? Jak dla mnie to jest mało logiczne...
1
pracownik 2015-10-10 00:04:13
Nowy system rozliczeniowy jest. Robisz więcej, zarabiasz mniej.
a.w 2015-10-10 23:40:17
Do pracownika. To że ktoś z kilku czy kilkunastoletnim stażem pracy w budvarze chce zarabiać więcej to nie jest żadne ego bo on wchodzi z marszu na kilka różnych stanowisk i normalnie pracuje a to że wielkie G z tego ma to jest fakt .Nikt na czele z panem Markiem tego nie docenia w innych zakładach jest stażowe lub tgzw lojalka a jakieś 20 czy 30 zł dodatku za lata pracy w tym zakładzie to znowu nie takie wielkie pieniądze np masz staż 5 lat i masz tą stówkę do wypłaty więcej to taka lużna propozycja do pana MT bo świerzakami na dłuższą metę pan nie ujedzie a zwalnia się coraz więcej tych starszych i znających się na robocie.
detal 2015-10-13 20:02:25
Nie ma żadnego systemu rozliczania odkąd na scenę wkroczył ja-ro-sław (budvar zbaw). Gówna już nie ma ale smród pozostał. Co miesiąc rzeźba. A przecież poprzedni system rozliczania był prosty, uczciwy i logiczny - ile zrobisz tyle zarobisz (zresztą opracowany przez MT). Dziś budvar stawia na 20-latków ale smartfonem skrzydła nie okujesz a petem ramy nie zgrzejesz - Panie Prezesie
szklarz2 2015-10-19 17:36:46
Kiedy wróci nasz dyrektor W?
nora 2015-10-21 15:45:03
do szklarz2 - po co ci dyrektor W...jest jego kumpel pan D.SZ nic nie wiedzący ale bywajacy zarabiający hajsu 3 razy co nasza pensja . ciekawe czy bedzie jeszcze tu ktoś nowy, przecież pan MT znany jest z czestych rotacji
bongo 2015-11-12 13:12:03
a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki był taki jest.
kierownicy nie ogarniają
nowa 2015-11-13 16:28:38
Odradzam wszystkim kupno okien Budvar. Okna jeżeli chodzi i jakość nie są najgorsze. Jakość wykonania jest całkiem niezła. Moja przygoda z tą firmą zaczęła się dopiero, gdy o montażu okazało się, że 3 okna balkonowe są uszkodzone- porysowane oraz ubrudzone w pomiędzy szybami silikonem. po wymianie pakietów szybowych w tych oknach okazało się, że w jednych z tych balkonach jest usterka polegająca na przerwie w ciepłej oraz znajdował się jakiś owad pomiędzy szybami. Pakiet szybowy ponownie został wymieniony. Gdy po roku zamieszkaliśmy w domu, który miał wszystkie okna nowe zaczął się prawdziwy horror, a mianowicie okazało się, że w jednym z balkonów jest nieszczelność- szpara pomiędzy ościeżnicą , a ramą okna . Po przyjeździe serwisu wyregulowano okno - dalej było nieszczelne wiec ponownie wezwaliśmy serwis ponownie wyregulowano to okno ponownie bez sukcesu. Po trzecim przyjeździe panów z serwisu stwierdzono ze pomoże rozebranie tego okna, niestety to wiązało się dłuższą naprawą a to był już styczeń więc stwierdzono że tą usterkę można naprawić dopiero wiosna . Wiosną tego roku przyjechał serwis i przekręcili okucie o 2mm do góry, pozornie to pomogło latem było ok niestety we wrześniu tego roku gdy zrobiło się zimno stojąc przy tym oknie czuć było że znowu jest nieszczelności. W miedzy czasie lokalny sprzedawca tej firmy zwinął swój punkt sprzedaży wiec zareklamowaliśmy ten balkon bezpośrednio w centrali. Najpierw udzielono nam błędnej informacji co jest niezbędne do zgłoszenia reklamacji zapomniano nam powiedzieć że niezbędny jest skan książki gwarancyjnej w której są pieczątki z co rocznego przeglądu. Po dwóch tygodniach dzwonienia tam wreszcie się o tym dowiedzieliśmy, po wysłaniu skanu książki gwarancyjnej pan z działu reklamacji stwierdził ze drugi przegląd okien był robiony przez firmę która co prawda sprzedaje ich okna ale nie może ich konserwować. I na tym etapie jesteśmy w tej chwili. Stanowczo odradzam kupno okien w tej firmie kosztował nas to dużo nerwów i zdrowia. Krótko mówiąc porażka!!!!
nowa 2015-11-16 13:46:45
I wszystko sie wyjaśniło. Okazuje się, że to co pisałem wczesniej wygląda troche inaczej. Okazało się, że sprzedawca tych okien i firma ktore je montowała u mnie w ogole nie powiadomiła producenta o moich kłopotach. A gdy dowiedział się o tym Budvar to szybko przysłał profesjonalnych serwisantów i poprawili to co skopał pośrednik w sprzedaży. Pisze o tym, bo przyznaję, że niezasluzenie skrytykowałem Budvar, który teraz zupełnie inaczej oceniam. I przepraszam za wprowadzenie w błąd.
1
luma 2015-12-02 12:00:48
ludzie będą premie na święta...
taaaaa! 2015-12-02 23:05:02
-300
taa 2015-12-07 14:24:37
to jakas kpina z tymi premiami,
kierownictwo ma to wszystko gdzies
Kuba 2015-12-07 15:26:52
O jakich premiach piszesz? Przeciez premie będą przyznawane dopiero w srode. Nie chce nic mowic, ale piszac tutaj dziwne rzeczy musisz wiedzec, ze Twoje IP komputera albo nawet komórki to jak odcisk palca. Latwo kazdy moze sprawdzic czyj to jest tekst. Szczegolnie wtedy kiedy jest nieprawdziwy. I co wttedy bedzie?
taa 2015-12-09 13:10:46
jestem tuz obok daleko nie musisz szukac
1
BORYS 2016-01-11 13:12:54
co taka cisza na forum, czyżby panowie tak było wam dobrze
na okuwaniu jest kiepsko, kasy mało -może reszta dostaje pod stolem premie hi hi
ziomo 2016-01-21 13:26:49
ludu co sie wyprawia w tej firmie, kiedy ktos zacznie myslec-pamietacie wande on teraz gdzies robi podobno podbiera klientow
olo 2016-02-18 17:17:10
szuka szuka i za 1850 ciezko znależć.
hmm 2016-03-29 23:40:45
nie no tomek no 2000 zł..elegancko.po opłatach mam 700 na szaleństwa.hm licheń raz w miesiącu-jednodniowy wypad,,,jestem spełniony.żona też a dzieciaki tryskają nadzieją oby za rok nie licheń....może częstochowa,?
lulu 2016-03-30 14:20:24
co za bajzel w tym budvarze, produkcja i transport jedna wielka pomyłka
a dyrektorów jak na mrowisku -sami mądrzy tylko dwie lewe rece maja
pracownik 2016-06-13 19:15:21
Mam nadzieję ,że Prezes zrozumie iż pracownicy ,chcą pracować .Jednak nikt nie lubi być szpiegowany tym bardziej przez osobę , która nie ma bladego pojęcia o produkcji okien.Mam na myśli pana M. który może robi dobre fotki, ale o produkcji nie ma pojęcia.Przypomina dawnego dyrektora , który kazał cytat "Fiksy nie fiksy otwierać zamykać...."
Barbarella 2016-08-26 15:52:52
Całkiem pozytywnie. Moja znajoma pracuje już tam trochę i nie zdarzyło się jej nic takiego, żeby miała powody do narzekania. Wiadomo, wymagają. Nie ma bumelowania, ale jak się jest w porządku i nie markuje roboty to nie ma się czego bać i obruszać :)
rtrt 2016-08-26 17:01:52
no wiadomo przeciez ze zawsze znajda sie osoby ktorym cos nie pasuje albo wyplata albo cos innego ale trzeba miec jednka pozytywne nastawienie do pracy i umiec ja przede wszystkim doceniac prawda ?:))
Gość 2016-11-08 18:14:48
Witam ,co tu taka cisza czyżby wszyscy byli zadowoleni,bo ja odczuwam wręcz co innego istny bur-el,czterech liderów i kierownik,a ludzie na produkcji grosze zarabiają ,no ale trzeba armię z biura utrzymać,
Zdzichu 2016-11-08 20:08:52
Chłopie, jak zarabiasz grosze to zwolnij sie. Gdzie indziej zarobisz polowe tego :)
1
Ann_1 2016-11-09 09:44:46
Dla mnie najważniejsze jest że płacą w terminie, w poprzedniej firmie tak nie miałam...
Tedi 2016-11-11 07:26:34
Zdzichu . ty albo nie wiesz co piszesz albo jesteś przydupasem liderki jak Student do Agnieszki i dużo zarabiasz a mało robisz .w innych firmach lepiej dbają o pracowników i nie żałują na socjal.
2
a.w 2016-11-12 15:11:07
Tedi jak masz coś do damiana to mu powiedz bo to nie jest miejsce na takie osobiste wycieczki
5
Zostaw swoją opinię o Budvar Centrum - Zduńska Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budvar Centrum