brak logo

Arcona transport ponadnormatywny

Częstochowa

Opinie o Arcona transport ponadnormatywny

kaczka 2011-10-05 15:34:36
piszcie kto co wie o firmie bo chciałem w niej robić
marko 2011-10-06 11:02:34
zarobki super spróbuj
rafififi 2012-02-23 15:50:48
zarobki super godzin ile chcesz potem ile możesz potem ile chcą
przelew niestety nigdy
spoko2 2013-03-14 21:23:14
Skoro nie dostałeś kasy to dlaczego sprawy nie skierujesz do sądu? Jeszcze powiedz kiedy albo jako kto tam pracowałeś?
Bodzio 2013-03-28 13:42:47
kaczka - 2011-10-05 15:34:36

piszcie kto co wie o firmie bo chciałem w niej robić
heh Panowie chociaż dobre stawki maja i idzie zarobic a nie tak jak niektorzy za tak zwany ( usunięte przez administratora )sie robi!!!! a to ze przeciagaja z wyplata to jest wszedzie nie tylko u nich!!! w kazdej prywatnej firmie tak jest. Gdzies trzeba robic........
anonim 2013-04-30 13:36:48
Witam, aktualnie pracuje w tej firmie ale szukam czegos innego. Praca jest nawet fajna ale warunki i szefostwo tragiczne, mam dosc proszenie sie o wyplate, mimo tego ze prawie codziennie o nia pytam to juz mam 2miesiace zaleglosci ale spoko z tego co wiem to inni dluzej czekaja.
JopekX 2013-08-10 15:47:18
Z tego co słyszeliśmy zarobki są dobre. Na konto zawsze dawali ok. 3, 4 tys. a jeszcze są dodatkowe pieniążki. Ogólnie dawniej za 3tygodniowy wyjazd dawali razem 5 tys. zł. Może ktoś napisze jak jest teraz?? I czy każdy ma takie samo wynagrodzenie? Czy tylko mój znajomy
marko1 2013-08-31 21:30:20
Umowę podpisują jaką chcesz.Pieniądze chyba nigdy.
Fop 2014-03-09 13:34:30
Z tego co widzę, to Arcona ma kapitału zakładowego 200 tysięcy złotych, także chyba są jednak w pełni wypłacalni.
juve 2014-03-09 20:50:22
czyli znowu ktoś po prostu puścił sobie dyskredytującą plotę i zwiał co sił w nogach z tego forum ;)
zibi 2014-03-15 14:35:29
to skoro tak dobrze im się wiedzie to wiecie może czy planują jakieś przyjecia do pracy w najbliższym czasie?
czili 2014-03-19 19:39:48
chyba nikt na forum nie jest w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie. Może lepiej wybierz się bezpośrednio do Arcony po info
nowy011 2014-04-10 18:09:16
koledzy podpowiedzcie opłaca sie jechac kilka ładnych km na rozmowe?? praca niby od zaraz ale czy sie opłaca ?? jakies aktualne info o nich może... jak z ta pracą? z góry dzięki
zainteresowany 2014-04-23 19:02:07
nowy011, byłeś na rozmowie?
rafałek 2014-05-07 14:20:20
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pracujcie u niego
edu 2014-06-17 11:53:46
ktoś kto napisał o paliwie, to nie zna realiów jazdy na oparach,
pozdrawiam pana "prezesa"?????????????????
byly9798 2014-07-24 11:01:46
pracowałem w tej firmie i nie mogę złego złego słowa powiedzieć. Jak w każdej firmie wymagają od pracownika. Pensje wypłacają na czas.Polecam bo dobrze się dzieje. A ja musiałem zrezygnować z pracy ze względów osobistych , ale chętnie wróce
Mocarz 2014-08-20 00:23:32
Jest ok z kasą płacą do 15 następnego miesiąca,pozakładali sondy do zbiorników,pozwalniali złodzieji,i płacą no to co się umówisz,też wymagają to jasne.ale kasę zarabia się dobrą.Chopcy trzeba zapitalać i być ok a ja widzę że oni też są spoko.
stary56 2014-09-02 15:07:31
Jest w porządku , oby tak dalej!!!!
1
zenek 2014-09-15 11:30:20
Jazda na oparach..................tak cię wyliczy,że nie masz jak zakombinować,dorobić na boczku.Pewnie wygryzł byś ślepy korek w zbiorniku i rozszarpał GPS zębami Ja sobie chwalę i wiele lat już pracuje było kiedyś ciężko ale teraz jest super.Pozdrawiam edu
jajo123 2014-09-29 15:10:04
Witaj kolego z tego co wiem to wystarcza prawo jazdy C+E a zarobki z tego co słyszałem to dobre, na pewno lepsze niż na wywrotce!! Pozdrawiam
edeek 2014-09-30 14:02:24
Jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jenderk 2014-11-03 14:46:38
Podoba mi się ta firma mają fajne -nowe auta , dobre naczepy i co najważniejsze są wypłacalni!!
truskawa 2015-01-05 22:50:57
Firma ARCONA Transport Ponadnormatywny Sp. z o.o. specjalizuje się w przewozach ładunków, których wymiary (długość, szerokość, wysokość oraz waga) przekraczają, dozwolone w normalnym ruchu drogowym, normy. Także nie jest to branża w której mamy wiele rozwiniętych firm a co za tym idzie jest to niezły pomysł na zarobek
danny 2015-02-06 20:48:13
Jeździłem tam i na gabarytach i na wywrotkach rozmawiałem z operatorami wozideł i jest tak jak napisałem wyzej
1
adi123 2015-05-27 14:17:29
Panowie jak czytam te brednie to odechciewa sie zyc. Pracuje tutaj i rzadko się jest żeby kasa nie była w terminie jeżeli sie spozni to góra 3-4 dni a tak płaci i nie można narzekac na zarobki bo pracowałem gdzie indziej i wiem jak płacą.!!!!
Praca mi się mega podoba bo nie goni nas jak psa całkiem inaczej niż na plandece.
Noo i jeszcze to że zjeżdza sie do domu proktycznie na każde weekendy.
szybki852 2015-05-27 14:22:26
Edi masz 100% racji pracowałem tam i wiem że nie ma problemu z kasa zrezygnowałem z powodów rodzinnych.
Jeżeli sobie wszystko poukładam to na pewno wrócę tam bo wszystko było ok.
Jezdziło sie fajnym zestawem nooo i co najawzniejsze DOBRZE SIE ZARABIAŁO!!!
bako987 2015-07-13 21:00:56
Jestem zadowolony z pracy i z kasy!!!!
Złego słowa nie mogę powiedzieć!!

mrus 2015-10-15 10:24:10
Poczytajcie sobie opinie o firmie ADAC POLCAT , ten sam właściciel tylko nazwę zmienili, nie polecam nikomu chyba ze chcecie pracować charytatywnie i prosić się o własna wypłatę , nie wierzcie we wpisy ze kasa jest na czas
kieras 2016-01-31 20:43:58
konkretnie ile sie zarobi za miesiąc???
burak 2016-10-11 16:44:10
Poczytalem i sie z Was posmialem. Tankowanie za 200 zl , wyplata we wtorek we wtorek , weekendy wolne , haha ostatnie wakacje 1 po wielkiej wojnie . Naprawy na bieżąco . Na bierzaco zamawiane czesci ale ze to pjazdy specjalne to produkcja na marsiw i dlugo ida. Opony . Załóż 4 urzywki bedziesz mial spokój. O opoznieniach już w platnosciach juz nie wspomne . A te super opinie to z nudow sobie dyrekcja pod przykrywka smaruje zeby sie wybielic. A baner przyjme kierowców z jasnej widoczny albo i nie bo wisza na plocie i zasłaniają. Krotko szef sie nagada , naobiecuje a 3 % prawdomownosci ma i swoja matematyke.stara gwardia siedzi tam bo im kase trzyma i jak odejda to zobacza wielkie nic. Manipulant. Jedna prawda to to ze naprawde jest opanowany i nawet jak narozrabiaja kierowcy to nikomu nie ublirza i nie drze sie po nikim
kierowca 2016-10-15 20:50:53
jako prawa ręka twoja wypowiedzi jest jedno kierunkowa nie obiektywna wręcz( usunięte przez administratora )jednak nie ukrywam ciekawości, ile za taką wypowiedzi dostałeś kasy tylko nie mów że nic bo zostanie tylko debil to jak?
Zostaw swoją opinię o Arcona transport ponadnormatywny - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arcona transport ponadnormatywny