brak logo

Bonduelle

Ruchocice

Opinie o Bonduelle

Grzybek 2011-10-05 11:48:38
Witam wszystkich pracujących fizycznie w bonduelle :-) Na wstępie to wszystkim wspuczuje tym którzy tam pracują.Zwłaszcza na produkcji.Kasa marna,a praca jak w (usunięte przez moderatora) .No i najgorsze co może tam być to ich ten dobry bajer.Tak zwane obiecanki cacanki...Nic dziwnego,że ludzie zaczynają się zwalniać.W końcu dla odważnych świat należy.Więc trzymajcie się ciepło drodzy koledzy i koleżanki z pracy.Pozdrawiam :-)
alek 2011-10-08 22:22:40
zero motywacji do pracy. Mielismy miec lepiej a jest coraz gorzej.
ala 2011-10-08 22:33:08
MOZE KTOS W KONCU ZAINTERESUJE SIE TYM ZE ZA TAKIE PIENIADZE NIE CHCE SIE PRACOWAC. KIEDYS BYLO LEPIEJ ALE TERAZ LEPIEJ JUZ NIE BEDZIE. RECE OPADAJA....
anonim 2011-10-29 21:19:33
Badzmy dobrej mysli tak jak nam wiecznie powtarzaja. Moze kiedys ale na dzien dzisiejszy niewiemy na czym stoimy. Szkoda... Bo kiedys mielismy zgrana i nawet niezla firme. Przynajmniej pod wzgledem zarobkow. Teraz zostaje tylko nadzieja. NIESTETY
mały 2012-02-07 09:47:29
A ja nie narzekam,pracuję i jest mi dobrze.Mniej narzekania a więcej zaangażowania moi drodzy.
Jen 2013-06-12 09:43:58
A kto powiedział,że w tej firmie źle się wiedzie? Jest super!!! Zarobki średnie na produkcji to 4000 JPY.
zniechęcony 2013-06-21 20:53:01
Za mało żeby żyć, za dużo żeby umrzeć:(
paletyzacja 2013-08-29 20:42:21
co Wy wogole piszecie. na produkcji konserw macie po 1600-1800zl,a na chłodni wiecej
2013-09-05 08:30:44
paletyzacja - 2013-08-29 20:42:21

co Wy wogole piszecie. na produkcji konserw macie po 1600-1800zl,a na chłodni wiecej
Na jakiej chłodni??? Nie ma tam pracy na chłodni.
szef 2014-01-14 14:00:05
praca zaczyna się od 1500 zł. na produkcji jest bardzo miło atmosfera ok praca jak kazda inna. pracuje sie po 8 godzin na dwie zmiany 6-14 14-22. na magazynie pracuje sie od 8 di 16 + gdy jestes potrzebny i weekendy. świta wolne napewno nie tak zle jak tu głupoty opowiadacie.
3
podwładny szefa 2014-01-19 20:02:23
Hmmm.... opinia sponsorowana przez dyrekcję?Praca zaczyna się od 6-14 zgadza się ale druga zmiana już od 14-23 bez słów wyjaśnienia i często ostatnio do 24.Z tym,że jak jest święto to i tak trzeba odrobić.Miła atmosfera dla osób które uczestniczą w tzw.,,wyścigów szczurów"... Atmosfery w ogóle to już w tej firmie nie ma,a co dopiero mówić o dobrej.
1
malutka 2014-05-08 22:27:08
Ciekawe czy dyrekcja zdaje sobie sprawę z tego ,że płaci pewnym osobą za pogaduchy osobiste przy smacznej kawie i romanse w godzinach pracy (ponoć sex również), podczas gdy inni za grosze szarpią.
Listonosz Edziu 2014-05-24 14:06:36
Ale jaja,ale jaja...
:) 2014-05-25 21:29:33
To jest jakiś kit,ktoś coś wymyślił,żeby coś się działo na tym forum.To bzdura jakaś i tyle.
fbi 2014-06-03 15:15:31
widze ze ktos jest niezle posrany!!!!! z tymi romansami to bujda jakas. ktos raczej chce podgrzac atmosfere zeby bylo o czym gadac. nie rob jaj ''malutka'' bo jakos nic madrego nie napisalas.
Strażnik 2014-06-08 09:08:40
A co kogo obchodzi,kto z kim i jak??? Ten dziwny post pewnie napisał jakiś ,,wzór cnót wszelakich". :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Komar 2014-07-28 19:49:38
Praca może nie jest jakaś super ale wykorzystanie ludzi przez agencję Axell to jakaś paranoja obecnie nie ma sobót więc zarobki oscylują w granicach 1000 zł. i też piękna kwestią jest praca na magazynie gdzie chłopacy za 7,3 na rękę odkładają po min 30 palet na zmianę towaru to może ktoś przeliczy ile to jest kilogramów bo dla mnie osobiście to jest paranoja za takie marne pieniądze obciążać tak dłonie. Przez Agencje robi też sporo dobrze rokujących pracowników to dlaczego nikt im np po okresie 3 msc nie da zwykłej umowy . Bo chyba ta lichwiarska agencja też za darmo nie zatrudnia prawda ? Pozdrawiam
10
Morgan 2014-07-29 15:52:52
Bo więcej od nich nawet zarabiają chłopcy przyjęci na sezon którzy nie posiadają zdolności manualnych przy konfekcjonowaniu, odkładaniu towaru na palety
1
ghost busters 2014-08-01 13:00:20
osobiście nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Tania "siła robocza " liczy się coraz bardziej ilość a nie jakość. Do tego ciepło i praktycznie brak swiezego powietrza. Rece opadają po 8 godzinach. pozdrawiam
5
mix 2014-09-09 12:26:06
Jak sie pracuje na 3 zmiany?
anonim 2014-09-14 21:52:57
Ogolnie szkoda gadac pracuje przez agencje axell a robie to samo co inni zajerestrowani przez bonduelle. Zarobki marne moze w koncu przemysla swoje zachowanie pod wzgledem platnosci , ze tak ludzi wykorzystuja.brak slow
2
zainteresowana 2014-10-02 15:43:07
Powiedzcie mi czy tam dowoza ludzi.?
kaśka 2014-10-04 20:31:59
Niestety nje dowożą, a przydało by się
Ola 2014-12-12 21:05:26
umowe na stałe dostaje sie według humorków dyrekcji.
dostateczny 2015-01-29 11:35:42
PRACA: zalezy w którym miejscu ale nie jest ciężko.
ZAROBKI: zwykły pracownik bonduelle zarabia w okolicach 1600 a pracownik zatrudniony przez axell 1300 chyb ze jest uczniem to ma okolo 200zł wiecej podobno.
UMOWA NA STAŁE : nikt nigdy nie wie kiedy ja dostanie
SZEFOSTWO: Dyrektor nigdy nic nie mówi- chodzi jak duch po firmie i obserwuje notując notatki, a Dorota ( nikt nie wie kim właściwie ona jest, ale kims jest )młoda kobieta której władza uderza do głowy
niki 2015-02-02 18:24:45
nie polecam, kiepskie zarobki
1
gosć 2015-02-11 18:54:50
Firma na spotkaniach z pracownikami chwali się swoimi zyskami. Produkcja wzrosła o bardzo dużo. W końcu są 3 zmiany a o podwyżkach można pomarzyć. Bez sobót wychodzi jakieś 1500 na czysto
smaczek 2015-02-14 19:24:35
Te narzekania bardzo mi się podobają...;) Jeżeli jest tak źle to czemu tam jeszcze jesteście???
nikolas 2015-04-28 19:35:34
bo nie ma innej pracy a kazdy grosz jest potrzebny jak soe ma rodzine do utrzymania
cikita 2015-06-08 20:28:19
a mi tam sie podoba! :D 1500 zł wypłaty i na impreze! :D
tomek 2016-05-14 15:15:12
firmę znam niestety tylko z ich wyrobów. Teraz składam CV o pracę na produkcji bo takie jest ogłoszenie. Dobrze że firma obiecuje odpowiedzieć na każde CV. To rzadkość. @Lucky czy możesz coś napisać o zarobkach i godzinach pracy. 8 godzin czy często więcej??
Zostaw swoją opinię o Bonduelle - Ruchocice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonduelle