brak logo

Młyny Szczepanki

Szczepanki

Opinie o Młyny Szczepanki

kupiec@o.pl 2013-01-25 07:52:27
anonim - 2011-10-05 10:52:39

Dodaj opinie o Młyny Szczepanki sp. z o.o. - Szczepanki. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Nie mila obsługa , atmosfera napięta ,
mądry 2013-01-25 17:50:52
Kolego zgodzę się z tą opinią , zapomniałeś dodać że zarobki to są kiepskie .
kierowca 2013-01-31 12:18:15
A jak nas kątroluą z paliwem , bo ciągle wszyscy spuszczamy , to śmieszne , sądy , komputery . i inne zabespieczenia i ciągle mają na nas pdejrzenia .
normalny człowiek 2013-10-04 17:50:43
Ogólne podejście prezesa firmy do pracownika lub przewoznika to i tu cytuję słowa jednego z właścicieli "z człowieka trzeba wycisnąć jak sok z cytryny do ostatniej kropli a skórkę wyrzucić" więc zapytanie czy taki powinien być przedsiębiorca?
gość 2014-06-09 20:33:33
W Młynach ludzi traktója z góry jak parobków oczekują żeby pracować jak wół a płaca 1460zł kokosy straszne no ale z biura państo ma na wszystko ,wczasy itp.a zwykłego człowieka traktują za nic wykorzystują to że pracy mało w polsce takie sa właśnie młyny dlatego radze się zastanowić za nim bedzieci chcieli iść tam do pracy naprawde niewarto!
Gosc 2015-10-23 22:03:42
1460Zl to nie jest zle to niech szanowne państwo z MŁYNÓW żyje z to z 2ką lub 3ką dzieci i opłaci wszystkie bieżace rachunki.Prosze się zastanowić nad tym co pan pisze bo to jest śmieszne taka firma a z ludzi parobków robią.POZDRAWIAM!!!
Gosc 2015-10-24 23:06:51
Tyle tylko ze za nadgodziny niepłaca za to wolne daja.Nawet na skromne życie taka pensja niestarczy a o opłatach typu prad,gaz,woda itp.niewspomne tak wiec co ty tu piszesz .Może i Rzad nażucił taka stawke ale skoro ludzie zap...dalają jak beduiny to powinni za to mieć płacone.
ja 2015-10-29 22:06:35
Ja tam pracowałem kilka lat i co, za nic bym tam nie wrócił są mniejsze firmy i idzie przeżyć z miesiąca na miesiąc a tu taka ogromna firma i co, Wstyd i nie mieszajmy w to rządu bo on tylko ustalił najniższą krajową ale to wcale nie znaczy że firma musi tyle płacić czy tak? Praca jest dobrze wykonana więc powinno być tez dobrze zapłacone a zresztą szkoda tu dyskutować.
wolf 2016-03-09 11:12:24
Tiago to ze twoi znajomi tam pracowali to nic nie znaczy zależy jeszcze na jakim stanowisku sam idź tam i pracuj zobaczysz jak szybko zmienisz zdanie jedna firma a różnice wynagrodzenia ogromne jedni mają ponad 3tyś i jeszcze płaconą premnie za prace w systemie a drudzy polowe tego 1.500 i tez pracują w systemie a premi nie ma jakies normy wymyślili ze ludzie juz jesc nie chodzą na przerwie bo chca zarobić pare groszy więcej takze co ty wiesz
1
erty 2016-05-15 20:43:14
@Uno no nigdy nic nie wiaodmo jak bedzie przeciez dopoki sczlowiek nie sporobuje to sie nie przekona przeciez a zawsze warto miec swoje zdanie jednak..
Zostaw swoją opinię o Młyny Szczepanki - Szczepanki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Młyny Szczepanki