brak logo

Icobicas

Łódź

Opinie o Icobicas

sandra 2009-08-07 09:32:06
Czy ktos ma doswiadczenie w tej firmie? Zostałam zaproszona na rozmowe na stanowisku konsultanta telefonicznego.
marek 2009-08-07 15:44:57
To chyba nowa firma potrzebują nie tylko konsultantów płacą chyba 1500 czyli kiepsko
P. 2009-08-08 18:20:12
Czy ktoś wie, czym ta firma się zajmuje? Na czym polega praca? Również zostałam zaproszona na rozmowę w sprawie pracy.
aga 2009-08-08 19:24:29
Ta firma Icobicas poszukuje również menadzerów ale jest jakaś dziwna a czym się zajmuje nie wiadomo więcej uwagi na tą firmę
agnieszka30 2009-08-10 17:28:13
mam pytanko, czy ktos z was byl na rozmowie kwalifikacyjnej do tej firmy na stanowisko konsultanta telefonicznego?jesli tak to jakie wrazenia i o co chodzi? ;) pozdrawiam
Beata 2009-08-13 23:26:57
Bylam dwa dni temu na rozmowie kwalifikacyjnej i jestem pod wrazeniem profesjonalizmu. Na poczatku rozmowy została firma przedstawiona oraz dokladny opis poszukiwanych pracownikow. Z tego co pamietam firma powstala niedawno, jest w organizacji, ma zlozone dokumenty w KRSie. Przedwstawiono mi piec dziedzin dzialalnosci, widzialam ulotke z produktami dla kompleksowego wyposazenia szkol, sprzet multimedialny itp. Ogolnie maja dosc wysokie wymagania i wcale tak kiepsko nie placa, a przede wszystkim stawiaja na rozwoj.
Radek 2009-08-14 11:11:34
Byłem wczoraj na rozmowie, ale na stanowisko menedżera. Ogólnie bardzo fajnie. Też widziałem ten folder. Zostałem zaproszony na kolejne spotkanie.

p.s.Do: P.
Nie wiem czemu wysyłasz CV nic nie wiedząc o firmie i stanowisku...
aga 2009-08-15 13:34:28
hej a ile zaproponowali na stanowisku menadzera? i jakie wymagania
paweł 2009-08-20 09:03:16
teraz proponują 2000.00 i jak na razie nic więcej nie wiadomo
karola 2009-08-20 09:11:15
bardzo nisko się cenisz beatko jeśli twierdzisz że nieźle płacą życzę ci powodzenia
tomek 2009-08-20 17:09:39
Ciągle się ogłaszają z Icobicas a kogoś zatrudnili? to proponują 2000 chyba brutto jak kolega pisze a proponowali mniej i tak bardzo mało menadzer za 2000 śmiechu warte..
Radek 2009-08-22 15:53:58
aga - 2009-08-15 13:34:28

hej a ile zaproponowali na stanowisku menadzera? i jakie wymagania

2000 + prowizja i premia uznaniowa.
Mówią o tym wprost. Od września zaczynają.
Jacek 2009-08-22 18:59:35
2000 brutto na stanowisku menadzera to rzeczywiście śmieszne zależy jakie wymagania ja w 2005r miałem 3500 plus premia widocznie firma biedna jest a premie to dziś prawie każda firma oferuje moja kuzynka w sklepie bez specjalnego wykszt. ma ponad 1800 netto plus premie
aga 2009-09-14 18:30:16
Czy już ktoś pracuje w Icobicas? jaka atmosfera zarobki,szkolenia? jesteście zadowoleni z wynagrodzenia
Andżej 2010-03-22 15:54:15
Jeśli chcecie czekać na pieniądze ponad miesiąc i ciągle wysłuchiwać kłamstw człowieka który tylko kłamać potrafi to proszę bardzo zacznijcie prace w tej firmie( np: pieniążki będą w piątek, a w potem w piątek usłyszeć, że w następny piątek itp). Ja wam to odradzam, jeśli zależy wam na spokojnym śnie omijajcie tą firmę z daleka.
1
ret 2010-03-23 16:30:48
Racja nowa firemka Icobicas a szukali menadzerów nie polecam
1
Menager 2010-04-06 21:18:14
Ja również nie polecam ....
1
armus 2010-06-17 08:33:27
Witam. Czy może ktoś coś jeszcze napisać o tej firmie? Naprawdę są takimi kłamcami?
Michał 2010-08-18 22:40:39
Pracowałem od czerwca do teraz ale musiałem zrezygnować z powodu wyjazdu do Szkocji. Dzwoniłem do firm z propozycją nowych systemów tworzenia stron internetowych oraz współpracy miedzynarodowej. Wszystko było ok, atmosfera miła. Nie wiem dlaczego macie takie doświadczenia i kto był winny.
Martyna 2012-02-27 14:24:21
Witajcie, ja poszłam na rozmowę po której pan \"prezes\" mi powiedział że własnie na taką osobę jak ja czekali. Pracowałam tam dwa tygodnie, i zrezygnowałam, podpisałam umowę o dzieło to było w 2010 roku, do tej pory nie dostałam pieniedzy wiem ze dla niektórych 546zł to nie dużo, ale dla mnie to nie mała kwota. Nie polecam tej firmy, a z piniędzmi było tak ze dzwoniłam co tydzien ale pan mnie zbywał, więc lepiej uwazac.
Krzysiek 2012-10-23 16:49:43
Tak wygladalo jak tam pracowalem okolo roku 2010, umowy zlecenia na 2 miesiace, mielismy problem zeby dostac pieniadze po miesiacu, trzeba bylo pisac podania. Zleceniodawca ma tendencje do placenia wynagrodzenia w formie zaliczek, oczywiscie lamiac umowe z opoznieniem czasem 2 tygodniowym. Informatyk, ktory tam pracowal (mam nadzieje, ze juz znalazl sobie nowa prace) nie dostawal pieniedzy z umow o dzielo po 2 miesiace, albo w ogole. Jego wynagrodzenie wygladalo jak kieszonkowe od wielkiego \"prezesa\". Ogolnie spora amatorszczyzna, nie polecam.
1
brak satysfakcji 2013-07-12 21:13:26
potwierdzam opinię Krzyśka!!!!
kilkukrotne prośby o wypłatę wynagrodzenia, które po 1,5 miesiąca pracy wynosiło 950 zł, bezpłatne , 2-tyg. szkolenia, które nie dotyczyły technik sprzedaży tylko produktu, o który i tak nikt nie pytał, ciągłe zmiany specyfiki, cen produktu, umawianie spotkań, na które prezesowi nie chciało się jechać. nie polecam
inf0rmax0r 2013-08-07 11:31:14
Firma icobicas sp. z o.o. pewien czas temu miala zawieszona dzialalnosc, obecnie nie jest mi wiadome czy funkcjonuje jak wczesniej.

Fakt jest jednak taki iz wlasciciel firmy otworzyl kolejna dzialalnosc ktora dziala w tej samej branzy co poprzednia i tworzy PROFESJONALNE strony oraz zapewnia kompleksowa opieke firm Oczywiscie posiadajac adekwatnie wygladajaca profesjonalna strone w trendach 2005 - i9s.eu (zenada)

Wlasciciel lansuje sie na facebooku i twitterze, wiec sam udostepnil nowe drogi niezadowolonym dawnym wspolpracownikom i klientom aby powiedzieli co mysla o jego dzialalnosciach na przestrzeni ostatnich lat.

Chcialabym rowniez sie zapoznac z opinia jakiegokolwiek innego klienta tej kompleksowej opieki jaka rzekomo zapewnia/la ta firma
2
Jacy 2014-12-23 14:31:09
Z tego co widać na ich stronie http://www.icobicas.pl/ planują ponowne otwarcie. Wiadomo coś na ten temat, bo może zmienili nieco swoje podejście i można liczyć na jakieś lepsze warunki i pracowe i finansowe. Chociaż nie znam genezy poprzedniego zawieszenia działalności. Coś poważnego się stało, wie ktoś?
nty 2015-02-24 04:27:48
Oferta firmy icobicas jest naprawdę niezła i dopasowana pod przedsiębiorstwa. Zajmują się głównie zadaniami takimi jak Analiza firmy, Brokering informacji, Polecenie b2b i oferty biznesowe, co stawia ich w bardzo korzystnej i wysokiej pozycji. Nie zapomnicje tylko o butach, które dla niektórych są najistotniejszym elementem codziennego ubioru.
demi 2015-03-14 00:38:29
No i z tego co widzę trochę średnio im to nowe otwieranie wychodzi. Strona internetowa w stanie surowym, a raczej w stanie zerowym. Wiecie może jak to jest z ich powrotem na rynek ? Coś się zmieniło czy też już raczej sobie odpuścili z tym całym biznesem ? Kiedyś wiem, że całkiem nieźle prosperowała, z góry dzięki za info
lenka 2015-03-31 12:34:20
też mi jakoś nie działa ta ich strona internetowa a przecież to realna wizytówka firmy, szkoda że w takim razie firma nie chce dbać w pełni o swój wizerunek. ciekawe w takim razie jak dba o swoich pracowników i ioch traktuje. chyba musze się wszystkiego w tym temacie dowiedzieć bo obawiam się jednak złego traktowania
lika 2016-05-19 13:09:54
jak to nie działa jak działa! nawet uderzają na mobilne teraz
Zostaw swoją opinię o Icobicas - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Icobicas