brak logo

Philips

Piła

Opinie o Philips

madzia 2009-03-07 09:20:34
zero porozumienia zwiazkow z pracownikami, zwiazki sa przekupione przez firme a powinny pomagac pracownikom
andrew 2009-04-29 13:38:50
potrzebuje info o dziale logistyki w Philips.
Jakie panuja warunki pracy jaki klimat panuje miedzy ludzmi.?
Czy warto starać sie o prace w tym dziale?
Ile sie tam zarabia?
1
anonim 2009-05-12 22:50:25
Philips Lighting Poland S.A. w Pile solidna, profesjonalna, rozwojowa, wyczerpująca.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako poprawny. Wykazanie się zbyt dużymi umiejętnościami zamykało możliwość kariery.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są życzliwi.
Najbardziej podobało mi się w Philips Lighting Poland S.A. w Pile: rodzinna atmosfera pracy, życzliwość ludzi
Najbardziej nie podobało mi się w Philips Lighting Poland S.A. w Pile: układowość i czasami dziwne metody zarządzania.
4
anonim 2009-05-13 11:59:14
Słowa kojarzące się z Philips Lighting Poland S.A. w Pile (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako zadowalający .
2
anonim 2009-06-03 07:56:00
No coż moja opinia jest raczej negatywna, żebracze zarobki niewspółmierne z wykonywaną pracą (Oczywiscie mowa tu o pracownikach produkcyjnych tzw.roboli), rodzinne kliki nie tykalskich.
2
rOBAL 2012-11-01 00:55:59
Od 10 lat pracuje w tej j firmie. Jestem pracownikiem fizycznym. Mobing to podstawa zarządzania. Układowość powiązania rodzinne ,brak możliwości awansu. Pracuje tutaj bo w okolicy nie ma innej pracy. Holandia nie wie o wielu przekrętach jakie się tutaj odbywają. Zastanawiam się nad wyjazdem z tego kraju. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam psychicznie czuje się jak niewolnik.
4
Nemo 2014-02-18 20:00:34
Pracowałem w PLP w Pile ponad 10 lat. Ogólnie mogę powiedzieć że wśród ludzi na "dole" znalazłem wielu świetnych gości ale im "wyżej" tym natykamy się na coraz gorsze indywidua (oczywiście są wyjątki). Zastanawia mnie mechanizm tej selekcji negatywnej. Wydaje mi się że Holendrzy przymykają oko na pewne sytuacje (np. wbrew oficjalnej polityce Philipsa my Polacy nie jesteśmy wcale traktowani tak samo jak pracownicy tej firmy na Zachodzie - wiem to po sobie, dlatego zostałem zwolniony) bo interesuje ich tylko zysk. Mechanizm jest prosty i znany z historii kolonializmu (a Holendrzy to przecież naród kolonialny): dać paru tubylcom więcej kasy i władzę to już oni będą trzymać za twarz swoich harujących za grosze rodaków. I to się w pilskim Philipsie sprawdza. Kadra kierownicza rozdaje sobie po cichu premie i gratyfikacje a dla ludzi na dole są długopisy, koszulki albo "pozapłacowe formy docenienia pracownika" hahaha! Są tu pewne układy i ludzie "nie do ruszenia". Mógłbym jeszcze dużo pisać; dla młodych ludzi mam jedną radę - po zdobyciu doświadczenia zawodowego, jeżeli chcecie zostać naprawdę docenieni to szukajcie innej firmy; w PLP trudno się będzie Wam przebić.
4
Nowy 2014-05-19 21:42:25
Jakie są zarobki...
1
Philips Lighting Poland S.A. w Pile 2014-08-21 18:34:39
Bardzo doceniam rodzinną atmosferę filipsa.(usunięte przez administratora) Na prawde uwierzcie mi tylko dlatego to mnie yu trzyma.
norbi 2014-12-05 15:05:06
Ludzie! Jak najdalej stąd!
1
jowes 2015-02-24 23:54:51
Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie..i jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom..wazne kwestie dotyczace pracy i jak z pakietem świadczeń socjalnych dla pracowników w tej firmie czy sa oferowane czy nie ma czy ktos doswiadczony podpowie dziekuje za odpowiedzi
hmmm 2015-03-11 11:27:36
Pracowałam w obu philpisach. Ogólnie w porządku. Ale electronics ... Brak słów czy tam nikt nie widzi jak te Babsztyle traktują nowicjuszy??? Strach się bac
3
aha 2015-05-05 12:12:47
Sprawa jest banalnie prosta ,ostateczna desperacja i brak pracy w okolicach nie daje nam innego wyboru niestety jak praca w PLP ,nie masz pracy ,tu Cię przyjmą ale nie oczekuj że rozwiniesz karierę ,od paru lat płace stoją w miejscu i nie zanosi się na lepiej ,ale lepsze to niż nic ,bez pracy nie ma życia.Na dzisiejszy dzień wygląda to tak że dla pracowników spółkowych nagle się znalazły umowy o prace które oferuje PLP ,powód ? brak ludzi ,niskie płace a praca naprawdę ciężka ,na jakimkolwiek stanowisku,ludzie po prostu uciekają ,uciekli ,atmosfera ? hee zależy gdzie ,nie zawsze jest kolorowo ,wymagania wobec pracowników zawyżone ,oczekują cudów ,dyscyplina wysoka ,o pomyłkach nie ma nawet mowy ,jeden plus ,bezpieczeństwo i higiena pracy bardzo wysoka ,warunki pracy (no comment)na koniec dodam że pakiet socjalny w pełni mega sprawny co chyba jedyne co wyróżnia tą firme ,pracowałem i pracuję tu zawsze i wiem co piszę ,to moje doświadczenia,czy chcecie się przyjmować czy nie to już wasza decyzja ja tylko wyraziłem swoje uwagi i opinie ;)
1
okolice piły 2015-09-28 22:11:39
Też widziałem ogłoszenie do philipsa, ale skoro słyszałem złe opinie od kolegów to nawet nie traciłem czasu na wysłanie do nich CV, pomimo znajomości języka obcego.
1
ja3 2015-09-30 14:56:39
Zacząć pracę zawsze można. Jeśli w trakcie okaże się, że nie spełnia twoich oczekiwań to wystarczy złożyć wypowiedzenie.
2
blondi 2015-11-23 00:04:00
Nadzień dzisiejszy pracuję w Philipsie super atmosfera dobre zarobki nie żałuję że tam poszłam do pracy
4
Doświadczony pracownik 2015-11-23 11:01:19
Macie szansę pójścia do pracy w innej firmie!!! to nie czekajcie... Pracuję w Philipsie ponad 15lat a zarabiam najniższą krajową to jest fakt jak doceniają pracownika z długim stażem i dużym zaangażowaniem...brak słów...
1
ja- staż 20lat 2015-11-23 11:07:27
jak wyciągniesz 1.200 to max...!!! a narobisz się jak za conajmniej 2.000 płace masakryczne najniższą krajowa... a na podwyżki nie licz...!!!
1
anonim 2015-11-23 11:12:11
bzdury piszesz człowieku !!!
były pracownik 2015-11-23 11:14:51
brawo robal...dokładnie tak jest...
1
Piotr 2016-01-12 13:35:36
Pracowałem kiedyś w Philipsie oraz w bardzo wielu innych firmach jako pracownik szeregowy.
Mogę powiedzieć, że praca w philipsie należała do jednych z najlepszych pod względem zależności przełożony - podwładny. To jedyny zakład, gdzie nie liczyły się układy, ale rzeczywiste umiejętności i chęci rozwoju konkretnego pracownika.
To typ pracodawcy, w którym pracowników się motywuje (ale nie zawsze miłym słowem)często presją do osobistego rozwoju. Panuje zasada - chcesz dobrze zarabiać i mieć stałe gwarantowane miejsce pracy to walcz o to codziennie.

Relacje z innymi pracownikami są takie jak samemu je sobie wypracujesz. Jeśli pozwolisz, by cię popychano, zagłuszano, to tak pozostanie i to obowiązuje na wszystkich szczeblach.

Philips to jedyny zakład, w którym nie dało się ukryć błędów kierownictwa i przerzucić je na pracowników szeregowych, co jest normą w polskich firmach.

Zarobki są adekwatne do stanowiska i regionu. Na początku uzyskasz stawkę niską, ale masz możliwość wpływać na jej wzrost. W polskich przedsiębiorstwach obowiązuje zasada posiadania "pleców" jak ich nie masz to twoje umiejętności nie mają znaczenia, a jak masz to możesz być głąbem a i tak będziesz ustawiony.

W philipsie musiałem sobie wywalczyć pozycję i zrobiłem to skutecznie. Na początku i owszem kobiety, czy jak to ktoś napisał babsztyle próbowały mnie uciszyć, ale jak pokazałem że nie jestem głąbem to mimo braku doświadczenia szybko stałem się samodzielnym operatorem maszyn. Nie bałem się popełnić błedu, choć za każdy obrywałem, ale dzięki temu sam się uczyłem i zdobyłem b.dobrę opinię.

Nie jest to zakład idealny, ale jak ktoś taki znajdzie, to proponuje się w nim zatrudnić i dziękować Bogu. Ja w porównaniu z innymi miejscami pracy wysoko sobie ceniłem pracę w philipsie.
Ciekawy~ 2016-03-29 14:47:47
Witam, myślę o zatrudnieniu się w PLP, pracowałem przez prawie 10 lat na zachodzie , ale chcę w końcu wrócić do kraju. Liczę, że zarobki będę miał niższe niż w Anglii, ale pytanie ile szeregowy pracownik może zarobić? Jak wygląda pakiet socjalny? Woda jest zapewniana pracownikom w butlach czy z sieci za pomocą filtrów? Jak wygląda sprawa z urlopem? Dzięki za odpowiedź.
3
anonim 2016-05-27 16:00:48
Chcę pójść do Phillips na praktyki letnie. Czy ktoś potrafiłby powiedzieć mniej więcej jakiej wysokości wynagrodzenie warto podać na rozmowie kwalifikacyjnej?
2
gość 2016-06-24 20:51:10
ten zakład to porażka po wielu latach pracy przekazali magazyny pod firmę ceva i pracownicy zostali na lodzie nikogo nic nie interesuje a my z umowami stałymi zostajemy w ciągu 7 dni bez pracy bez prawa do zasiłku i bez odprawy chyba że przyjmiemy warunki tej firmy w której nikt nie chce pracować a ogłoszenia o pracę wiszą na każdym płocie. Poinformowali nas że nie muszą się nas o nic pytać i jak głęboko nas mają ,zarówno ceva jak i philips .i co nam po umowie na stałe i sumiennej pracy bez L-4 przez 20 i 30 lat .A najbardziej tragiczne jest to że osoby które kiedyś zwolniono z philipsa/ chyba nie były dobrymi pracownikami/ są teraz kierownictwem firmy ceva i tłumaczy się nam że ta firma ma większe doświadczenie niż philips . i jak to zwykle mówi się jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno o kasę szkoda tylko że nie pracowniczą
2
Zwykły szarak 2016-07-10 10:09:28
Pracowałem tam 2-krotnie w trakcie przerw wakacyjnych od studiów.

1.) Pierwszy raz na Celnej w Electronicsie na maszynie nabijającej kondesatory itd. na płytki drukowane (sterowniki do lamp). Linii tam jest razem z 8, na zmianie dobre 150-200 osób.

- Norma do wyrobienia, pod sufitem zawieszone wyświetlacze z zadowoloną minką ": )" lub też niezadowoloną ":(". Była zadowolona jeśli pracownicy wyrobili normę. Trochę to śmieszne dla mnie, takie poganianie ludzi i traktowanie ich jak robociki.

- Umowy tygodniowe, minimalna krajowa i ani grosza więcej. Jako, że można było pracować max rok na umowach "śmieciowych" zwalniano pracownika na miesiąc i zatrudniano ponownie. Słyszałem o przypadkach, że niektórych byli tak robieni w konia przez 5+ lat. Ludzie ogólnie pomocni, często pracujący rodzinami. Niektórzy już na umowach przez philipsa różnica taka, że na umowie pewniejsze zatrudnienie, pod względem pensji dalej minimalna, nawet po 10+ latach pracy.

- 1 przerwa, 15 minutowa, dojść do stołówki i powrót na miejsce pracy z dalszego końca hali zajmowało 5 minut tego czasu, więc trzeba było szybko jeść.

- Raz przyszedł facet i się spytał dlaczego nie są sprawdzane komponenty. Był kimś tam trochę wyżej. Powiedział również, że pytał się innej kobiety, a ona mu odpowiedziała, że tak wyszło. Stwierdził, że gdyby był jej przełożonym to by ją zwolnił bo na jej miejsce kilka osób za drzwiami czeka, które bardziej szanowałyby swoją pracę. Jakie to polskie.....

2.) Magazyn gdzie firma CEVA operuje. Tam pracowałem w 2014 roku przez 3 miesiące. Umowy tygodniowe, możliwość zatrudnienia jeśli się pracuje solidnie. Znajomy dostał normalną umowę przez ceve po 1.5 roku pracy. Po zimie są okresy przestojów, inny znajomy miał sytuację, że szukali kozła ofiarnego, a że ułożył za mało palet to znaleźli pretekst i go za to wywalili. A pracował tam rok i to solidnie.

- Wielu ludzi nie wiadomo po co przychodziło już na godzinę przed rozpoczęciem pracy i wypisywało sobie wózki widłowe, więc jak się przychodziło na 10 minut przez rozpoczęciem zmiany to wózków czasami brakowało i nie było czym jeździć.

- Była taka sytuacja, że nie mogli znaleźć ludzi do pracy w okresie letnim to podwyższyli stawkę z 9,80zl/h brutto na 11zlh pracownikow agencji tymczasowej (kazdy jest tak zatrudniany na początku). Pracownicy na normalnych umowach z cevy/philipsa, często po 10+ latach pracy mieli dalej pensję MINIMALNĄ 10zl/h brutto~, więc poszli z zażaleniem, że nowo przyjęci mają więcej od nich. No i oczywiście obniżyłi stawkę z powrotem na 9,80~ dla pracowników tymczasowych.

- Co półroczne zebrania, chwalenie się jako ładnie wszystko poszło w tym półroczu, a ludzie dalej biedę klepią, o jakichkolwiek podwyżkach radzę zapomnieć.

- Ludzie nie mający godności. Przyjmują tam każdego. Jeden potrafił drugiego podpieprzyć o to, że siedział na wózku 10 minut bo ten pierwszy musiał w tym czasie pracować. A najlepsi są ci, myjący liderom kubki, przynoszący im jajka itd. wazeliniarstwo, parodia : P


PODSUMOWANIE (Z perpektywy zwykłego szaraka w tym zakładzie)

Zakład żerujący na trudnej sytuacji w regionie. Płacą najmniej jak się da, korzystając z tego, że ludzie musząc utrzymać rodzine nawet jakby 1000zł miesięcznie im płacono i tak przyjdą. W Pile z pracą nigdy nie było rewelacji, a jakiejkolwiek większej konkurencji brak, więc Philips dyktuje warunki. Z drugiej strony gdyby nie ten zakład to w Pile bezrobocie by wzrosło o dobre 5% jak nie więcej.

Nie wiem jak jest na stanowiskach wyższego szczebla. Mechanicy/elektronicy w electronicsie mieli po 2000~zł na rękę już kilka lat temu, więc inżynierzy, ludzie od procesu mogą mieć już dość dobre warunki.

Mam nadzieję, że moja opinia będzie mocna : )
3
Malami 2016-08-09 21:36:40
Witam. Szukam informacji na temat pewnego Pana C. Który został wyrzucony z tej firmy za mobbing. Czy mogę prosić o kontakt?
7
Niedoswiadczony pracownik 2016-08-15 22:26:52
Witam. Mam pytanie kiedy pana W wyrzucą z tej firmy za mobbing. Bo mu się zbiera.
Proszę o kontakt ;-)
1
Niedoswiadczony pracownik 2016-08-15 23:31:15
bn Towarzyszu, a od kiedy to jesteśmy na wy?
Towarzyszu nie zapytasz o imię i nazwisko? :=))
Leszek 2016-09-02 12:05:21
prawda
23 2016-09-04 12:01:29
nie ma co się tak skupiać na takich rzeczach przecież :D a słuchajcie czy oni może tu na staz przyjmują?
Ja... 2016-10-28 18:18:05
Witam, z przykrością stwierdzam, że firma pada na pysk.
Liczą się układy, znajomości, nepotyzm to normalna rzecz.
Zarabiamy minimalne pensje, nie liczy się jak długo pracujemy, co potrafimy.
Liderzy mają w d...e nasze uwagi, zresztą kobieta w zakładzie jest nikim, facet może spać.
Zabawy integracyjne dla wybranych ........ dużo by pisac.
1
Antek 2016-11-01 22:25:00
Zakład w którym pracuje się za najniższą krajową i to za operatora, nastawiacza i mechanika, dosłownie robisz wszystko za wszystkich. Inspektorzy BHP przymykają oko na wciąż to łamane przepisy. Wyzysk goni wyzysk. Niestety Philips był dobry na początku a trwało to bardzo krótko. Jak się szanuje pracownika tak się szanuje klienta i firmę.
4
Lulubelle 2016-11-08 21:08:47
W związku z faktem, że jest to już koniec pracy w tym zakichanym zakładzie pozwolę sobie na zdanie wam relacji i wrażeń z PLP . Otóż z tego miejsca bardzo serdecznie pozdrawiam całą halę numer 1,a dokładniej zmianę B. Sprawa wygląda następująco 60% jak nie lepiej to istni podpierdalacze. Mobbing to podstawa w zarządzaniu tej hali. Jeśli potrzebujesz przepustkę,zapomnij. Jesteś niewolnikiem bo liczy sie tylko produkcja i tylko produkcja!! Najpierw norma później Ty! Pokrótce najważniejsze osoby na hali: Lider montażu Pani A. uwielbiam jej wyśmiewanie się z ludzi,zwłaszcza kiedy chodzi od linii do linii i obrabia dupe każdemu u kogo była :) jest Pani świetna, z pewnością to należy do Pani obowiązków. Jeszcze nigdy w życiu nie spotkałam się z taką fałszywością jak w tym przypadku. Staranie się być śmiesznym jak Pani to już całkowita żenada. Aa i jeszcze jedno, obcięcie włosów pracownicy.... szczyt wszystkiego. Szczerze mówiąc to gratuluje dwulicowości :) Następna osoba równie fałszywa jak Liderka, jej prawa ręka Trenerka S. vice podpierdalacz. Bardzo miła osoba, szkoda,że z dwoma twarzami. Bardzo mile wspominam nasze rozmowy, zawsze miałam 100% pewności,że trafi to dalej :) Kolejna osoba to kobieta z włosami o rudym kolorze. Zdecydowanie top 1 podpierdalacz, Osoba,która pozjadała wszystkie mózgi w dodatku z najdłuższym językiem na zakładzie służącym wiadomo do czego :) Mistrzyni mobbingu (gratuluje używaniu wyzwisk w stylu ty stara kur... do dużo starszej osoby przy jej obecności). W sumie to chyba jest nawet lewa ręka Pani Lider. Zawsze wszystko co najlepsze to dla niej i w dodatku wszystkie możliwe przywileje :) bo reszta hali jest gorsza liczą się tylko układy koleżeńskie :)

Podsumumąc z całęgo serca nie polecam
14
Zostaw swoją opinię o Philips - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philips