brak logo

Geo-Eko

Sanok

Opinie o Geo-Eko

Łukasz 2012-11-29 16:47:21
Witam. Jak z pracą w Geo-Eko Sanok? Są tam może przyjęcia,czy już jest pełna kadra? Istnieją takie stanowiska pracy jak magazynier lub kierowca ,,B" itp? Jak z atmosferą w pracy i z zarobkami, jeśli ktoś może niech opisze co nie co.
Pzdr
2
mud 2013-01-12 22:06:01
omijaj to [usunięte przez moderatora] szerokim łukiem.
4
abc 2014-03-19 23:49:54
Pobdijam temat i proszę o odpowiedź na pierwsze pytanie w tym wątku.
ricard 2014-06-04 11:01:55
Witam. Z całą stanowczością odradzam pracę w firmie geo eko z Sanoka. Brak poszanowania pracowników. Zostałem przyjęty w kwietniu po rozmowie z panem prezesem. Dostałem skierowanie na badania, badania zrobiłem w 2 dni tak działa Medyk w Rzeszowie, badania wyglądają jak spęd bydła 150 osób na jeden dzień nie jakoś a ilość sie liczy. Po zawiozłem badania do oddziały geo eko do rzeszowa gdzie gdzie jakiś niepoinformowany pracownik pyta mi sie czy wiem kiedy mam przyjść do pracy, co dziwne bo im mam podlegać. Swietrdził że oni się dowiedzą i będą w kontakcie. Po 4 tygodniach oczekiwania i wysyłaniu mail z zapytaniem od kiedy mam rozpocząć pracę , które zostały bez odpowiedzi, dzwonię do sekretariatu. Tam pracuje pani Monika która mowie ze dowie się co z moim zatrudnieniem i od tamtej pory cisza a byłą to końcówka maja. Jaka firma taka sekretarka:). Obowiązkiem firmy jest dać odpowiedź pracownikowi nawet jeżeli powiedzmy zapotrzebowania na pracowników się zmniejszyło i należy o tym poinformować i przeprosić a nie niech sobie czeka może się domyśli. Tak to oto wesoła firma z prezesem hokeistom na czele ale w sumie nie ma się co dziwić człowiekowi który się zachwyca tak marnym poziomem hokeja w Polsce jaki prezentuje drużyna z Sanoka( bo nawet słowackie zespoły lepiej grają) tak tez prowadzi firmę i podchodzi do ludzi
1
pracownik 2014-08-03 13:19:24
Obecnie jestem zatrudniony w tej firmie i od jakiegos czasu szukam innej pracy. Z zwenatrz wszystko wyglada ok, ale jak po pewnym czasie wychodzi szydło z wora. Stanowczo odradzam, na marginesie dodam, ze w tej firmie od 6 mcy najstarsi pracownicy sie zwalniaja, w zasadzie to uciekaja gdzie tylko mogą co jest konsekwencja atmosfery, plac i traktowania pracownika.
2
warsztat 2014-09-01 13:42:59
Prezes hokeista? to mnie rozbawiło najbardziej, jednak nie pracowałeś w tej firmie
1
byłypracownik 2014-11-13 16:42:52
Żadnych premii, jedyne co czasami się zdarza to koperta przed świętami, ale to też symbolicznie raczej.
1
byłypracownik 2014-11-13 16:50:17
ahahhahahahaha tak tylko napisać/powiedzieć potrafi czarny koń/owca tej firmy pan dyrektor (specjalnie z małej litery). Mogę podać milion przykładów dlaczego należy omijać tą firmę z daleka, ale najlepszym przykładem jest obsada stanowisk kierowniczych/dyrektorskich. Innymi słowy, Gebels by pozazdrościł doboru pracowników.
3
AgataB. 2015-02-18 08:54:47
GEO EKO zostało wpisane do Krajowego Rejestru Długów (http://www2.krd.pl/)
3
Art 2015-07-18 22:36:24
Z tego co mi wiadomo atmosfera nadal taka sama. Ciągła rotacja pracowników więc o pracę chyba nie ciężko. Uciekają starzy a przychodzą nowi... jakiś powód musi być :D
4
NOWY 2015-10-12 13:25:38
JAKA KASE TAM MOŻNA ZAROBIĆ NA STARCIE JAKO MONTER W ŚRODE MAM ROZMOWĘ W SANOKU PRACA W RZESZOWIE NIE WIEM CZY WARTO MI SIĘ TAM WYBIERAĆ.
NOWY 2015-10-14 21:49:15
Byłem na rozmowie w Sanoku cv wysłałem elektronicznie też z polecenia kolegi się dowiedziałem jutro idę pierwszy dzień umowa po tygodniowym teście umiejętności ale na badania już dostałem kwit.
geolog 2016-02-03 13:17:47
A co ty Tomeczku wiesz o podłożu gruntowym? Tylko tyle, że jak ci magazyn zalewa to trzeba wykopać dołek i do niego pompę wrzucić.
autlander 2016-03-04 12:14:31
Czy może ktoś zdradzić ile wynosi podstawa na umowie pracownika produkcji, brygadzisty, operatora?
hgj 2016-05-15 20:08:12
super zarobki mówisz @Dlo? A co dokłądnie dla ciebie oznacza suber zarobek? Podaj konkretne kwoty.
Zostaw swoją opinię o Geo-Eko - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geo-Eko