logo Euro-work

Euro-work

Katowice

Opinie o Euro-work

Gangster 2011-10-05 01:29:43
Jak czytam to co Panstwo wypisujecie na temat tej firmy to jakies nie porozumienie.Bylem przez ta Agencje w Holandii i to co mnie spotkalo szok w bardzo pozytywnym mniemaniu! Mieszaknia super wszystko nowe czyste swieze, samochody jakie dostalismy nowe peugoty 206 hdi,praca w firmie swietna.Wszystko mozna bylo zalatwic z koordynatorka bez problemow godzin mnostwo.duzo ponad 40h/h weekendy rowniez..wszystko profesjonalnie zalatwione! Drodzy Panstwo piszcie prawde,a nie jakies bzdury wyssane z palca.Rzesza naszych rodakow wyjezdza na wakacje,a nie do pracy,a pozniej zdziwieni.Ponato wieksze grono ludzi nie zna jezyka i nie wie jak sie bronic..Nie znacie jezyka to siedzcie w Polsce albo sie go nauczcie na tyle zeby moc sobie dawac rade samemu z problemami..
1
Warszawa 2014-03-18 23:06:00
Witam czy ktoś bedzie wyjeżdżał z Warszawy do holandi ciagu 2-3tygoni na stanowisko
Holandia:Pracownik zieleni miejskiej????
1
Rak 2014-09-05 12:37:40
Witam posiada ktoś jakieś opinie o pracy na produkcji?
Gosiaczek 2015-10-17 13:45:20
Może ktoś był na pieczarkach w Holandii z tej firmy??
Damian 2015-11-02 10:56:00
Czy Ktoś z Was wybiera się może na ofertę Świąteczną do Zaandam na pakowanie mięsa? Czy mieliście już rekrutacje? Jak to wygląda?
orange 2015-11-30 11:20:48
Ja osobiście nie mogę wypowiedzieć się pozytywnie o tej firmie z Katowic...panie przekazują błędne informacje i każda co innego...szkoda czekać aż łaskawie odezwą się lub też nie....
kult 2015-11-30 16:38:37
Logiczne jest to że zatrudnią młodych....
maniaczka 2016-05-02 20:08:17
czyli warto jechac przez tą firme ???? chce wyjechac z chłopakiem i zalezy mi na opinii
erf 2016-06-22 16:02:38
hej hej widze ze firma szuka teraz ślusarza- tokarza ze znajomoscia jezyka angielskiego oferowana jest stawka 10 euro netto/h zakwaterowanie w Nordhorn (ok. 40 min od Almero) oraz ubezpieczenie zagwarantowane i opłacone przez Pracodawcę.
Zostaw swoją opinię o Euro-work - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-work