brak logo

Casinos Poland

Warszawa

Opinie o Casinos Poland

Cypitryna 2012-10-11 13:32:11
zgodzę się z tymi wszystkimi opiniami, Casinos Poland to tzw.Obóz Pracy ! Kierownicy zmiany są niewykształceni, nie przygotowani, niekompetentni na takie stanowiska. Zwłaszcza w Kasynie w Gdyni, gdzie jeden z kierowników wcześniej pracował w McDonaldzie, a teraz się rządzi jak Pan i Władca, albo kierowniczka, która wciąż ma okres i mobbinguje wszystkich pracowników. Mamy także wspaniałą Pani Dyrektor, która nie ma własnego zdania, która zatrudnia i awansuje po krótkim czasie znajomych i rodzinę kierowników. Żałosne to wszystko ! A najbardziej to, iż taki pseudokierownik zarabia średnio 5tys.złotych, a jego ofiary po 1200,00zł
1
barmanka z kasyna 2013-01-02 12:52:03
Do wszystkich niezadowolonych z pracy w CP - jak wam tak źle to po co się męczycie? Ktoś was zmusza do pracy, a może przystawia wam pistolet do głowy? Nie podoba się to [usunięte przez moderatora]. Znam osoby, które starają się o pracę w CP, które lubią pracować w kasynach, a nie mogą robić to czegoby chcieli bo blokują im miejsca pracy tacy [usunięte przez moderatora]
1
szczęśliwie już niepracująca! 2013-01-02 19:54:28
Nie znam człowieka przy zdrowych zmysłach, który w obecnych czasach starałby się o pracę w CP! jeśli się nie ma aspiracji i wykształcenia to idzie się do kasyna usługiwać [usunięte przez moderatora]. Każdy kto ma choć odrobinę oleju w głowie szuka porządnej i normalnej pracy. Życzę powodzenia wszystkim tym, którzy marzą tam o wielkiej karierze, oby pewnego dnia nie wylądowali z ręką w [usunięte przez moderatora]
ja 2013-01-03 10:26:25
Pamiętam jedną taką krupierke z nogami jak modelka do nieba z CP KATOWICE.
1
szczęśliwie już niepracująca! 2013-01-03 16:47:19
Wystarczy popatrzeć na twoje wpisy, żeby utwierdzić się w tym, że inteligencją nie grzeszysz! Takich osób potrzebuje CP - parobków do brudnej roboty!
2
barmanka z kasyna 2013-01-03 22:10:46
Lepiej dalej dawaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y za talerz zupy na dworcu, a od osób chcących pracować w CP i blokowanych przez tkwiących tam i ciąglę narzekających takich nieudaczników jak ty[usunięte przez moderatora].
ja 2013-01-04 09:38:04
Z obserwacji widać ,ze ta praca jest dla młodych ,bystrych osób umiejących radzić sobie ze stresem ,bo w kasynie ludzie tracą często duże pieniądze .
Ja1234 2013-01-23 21:12:02
Zgadzam się w 100%. Casinos Poland to dno wszechobecnego brudu i syfu. Rzeczywiście przemądrzała kadra nie pozwala się realizować ludziom, którzy mają jakiekolwiek ambicje, nie wspominając już o studiach. Co gorsza owe kierownictwo w którym panuje syndrom pychy menadżerskiej, dosłownie włazi z buciorami w prywatne życie wielu osób, próbując im układać "harmonogram życia". Ja osobiście wytrzymałam tam 3 miesiące i rzuciłam tym [usunięte przez moderatora]. Ukończyłam studia, co do których kierownik miał spore zarzuty, a po pewnym czasie wróciłam tam, ale nie jako pracownik, czy klient, ale po to aby przesłuchać personel;) Pozdrawiam kadrę zarządzającą i życzę powodzenia i wytrwałości wszystkim tym,którzy tam pracują
2
krzych 2013-01-24 21:17:40
A ty po prostu liż [usunięte przez moderatora] swoim przełożonym bo inaczej będziesz podpierać drzwi od strony śmietnika na podwórzu.Nikt kto miał doświadczenie z tym środowiskiem nigdy nie wypowie się pozytywnie na temat tej firmy chyba że jest czubem pierwszej grupy..........
3
ja 2013-02-15 06:17:45
Ania to Ty??? bo tylko Ty byłaś w Katowicach...
mexx 2013-02-25 08:48:23
jesli chodzi o wawe tu warunki jednak lepsze w por. do innych kasyn na rynku (stan na rok 2011/12) ,kasyno nie jest to lekka praca a i czasy sa ciezkie ale warunki byly ok, 3,500tysia po 1,5roku pracy ,
+ to dofinansowania do swiat,wakacji, opieka medyczna,kierowca odwozacy do domu w nocy ,grafik nie bylo requste=ów ale mimo ze pracowales 8 godzin mogles przyjsc na zmiane schodzaca wczesniejsza o 5 godzin, ja nie narzekalam mialam urlop 3 razy w roku tylko oczywiscie trzeba bylo sie zamieniac z innymi , gorzej bylo z osobami studiujacymi ciezko miec wolne jak jest tyle zmian zaczynanajacych sie w dzien
glowny --- firmy , malo kompetenni kierownicy -[usunięte przez moderatora] ,ktora wie lepiej czy masz isc na impreze , bo ona nie daje wolnego a potem zdziwiona ze ludzie ida krew oddac , albo zwolnienie godzine przez praca zglaszaja , recepcja miala z nia niezle sznyty
[usunięte przez moderatora]' leczacy swoje kompleksy i frustacje w zwiazku z dominaujaca zona na pracownikach
ale reszta kierownikow jak najbardziej w porzadku i nie wiem o co mozna bylo miec pretensje , praca nie jest na dlzusza mete a juz zwlaszcza nie z ataki $ jaki kiedys mieli krupierzy bedacy dzisiaj inspektorami
elooo 2013-03-17 18:23:31
Kierownicy w Gdyni to [usunięte przez moderatora] ludzie , pracuje w tym kasynie i ogolnie jest wporzo , kierownicy tak nie mobbinguja ale zenska plec kierownictwa to powinna sie nadawac do sprzatania a nie kierowania kasynem bo nie jeden krypier czy technik jest inteligentniejszy od nich, ogolna praca w kasynie w gdyni jest fajna nie mam zadnych problemow z kierownikami oraz z goscmi poniewaz jak cos tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod nosem to go olewam. do tej pracy nie nadaja sie ludzie ze slabym charakterem, ktorzy to po kilku slowach sie beda nad soba uzalac:DDD pozdro
anonym 2013-04-19 22:22:24
Witam, ja nie pracowałem w Casinos Poland, tylko ukończyłem kurs krupierski u nich. Obiecywały pracę, wysłali na badania lekarskie, mieliśmy wszyscy potrzebne dokumenty załatwione. Czekałyśmy prawie trzy tygodnie na telefon, że którego dnia zaczynamy pracować. W końcu zadzwoniły, że bardzo im przykro, ale w Warszawie w zarządzie odmówili nasze zatrudnienia. Chyba nie muszę powiedzieć jak nas rozczarowali...tak się nie robi z ludźmi! I w ogóle nie taka firma, który jest na rynku w Polsce od 1988-go roku. W życiu bym nie podejrzewał, że zrobią takie chamstwo. Wstyd dla całej firmy!!! Direktor kasyna nie powinna ogłaszać kurs do tego czasu, kim nie ma pewności ile osób może zatrudnić, i czy w ogóle może kogoś zatrudnić. Szkoda za czas ludzi.
1
Stary pracownik 2013-05-27 13:37:44
Koleżanki i Koledzy z warszawskiego Związku Zawodowego
Pracownicy warszawskich kasyn Spółki CASINOS POLAND
Zapytajcie Zarząd naszej Spółki dlaczego w kasynie w Poznaniu
wypłacane są tak wysokie stałe pensje. Od miesiąca lutego 2013
wszyscy pracownicy kasyna w Poznaniu (krupier, inspektor, kasjer, technik, pracownicy nadzoru) wszyscy otrzymują 3000 zł brutto, czyli 2100 zł netto (kasyno nie wypracowuje dochodu). Poproście o wyrównanie pensji dla wszystkich pracowników w całym kraju, jest to nierówne traktowanie całej rzeszy pracowników
pracujących w naszej spółce. Uważam, że jest to sprawa do wyjaśnienia przez Związek Zawodowy, oraz PIP
DO DZIEŁA!!!
4
Julo 2013-05-27 13:51:24
Dlaczego oni tak dobrze zarabiają???

Czy ktoś to wyjaśni???

Zarząd robi co chce???
Kaśka 2013-05-27 13:56:03

Ja w Warszawie przy dużym zysku nigdy nie widziałam takich
pieniążków, trzeba poprosić Ewkę niech to wyjaśnią !!!
4
Karol 2013-05-27 14:01:48

Trzeba poprosić Związek z Poznania (ktoś tam działa)
niech nam to przybliżą i wyjaśnią jak to funkcjonuje
i od kogo dostają takie sianko? Pozdro dla wszystkich!
Poznań 2013-05-27 14:40:57
Zarząd płaci nam już od trzech miesięcy 2100 zł i 2500 zł
na rękę, robią nam wyrównanie premią nie wiem z kąd
nie wiem jak , ale płacą
Jak chcecie to wyjaśniajcie :) Powodzenia!
Słoik 2013-05-27 15:39:44

Ja słyszałem, że oni dostają jakieś takie stałe wynagrodzenie
ale czy to prawda
Pozdro dla wszystkich Słoików
OLO 2013-05-27 20:42:44

To wszystko prawda od lutego otrzymujemy po 130-140% premii
w przeliczeniu na punkty premiowe to 30-40 punktów.
Klientów brak zysku żadnego tylko nasza kasa gra
a wszystko z pominięciem i łamaniem regulaminu premiowania

Pozdrawiam PYRKA
Normalny 2013-05-28 13:41:26

Przestańcie im zazdrościć oni tam nie mają napiwków
żyją w skrajnej nędzy i ubóstwie, a że nic ni robią to plus.
1
pracownik kasyna 2013-07-18 13:41:37
Pewnie że dają. Jest wszystko. Gruszka, dopłata za pracę w nocy, extra pieniądze za święta, płatny urlop i zwolnienia lekarskie. Są zasiłki i pożyczki. Jest też premia od zysku.Jest TV. Jest ubranie służbowe i kierowca który odwozi personel do domu w godzinach nocnych. Jak by poszperać to jeszcze by się coś znalazło. Nad wszystkim czuwa dyrekcja, zarząd i związki.
1
7oceans 2013-12-29 12:37:42
PRACOWNICY KASYNA NA STATKI PASAŻERSKIE POSZUKIWANI.
(usunięte przez administratora)
1
7oceans 2013-12-29 12:40:07
PRACOWNICY KASYNA NA STATKI PASAŻERSKIE POSZUKIWANI.
INFORMACJE : 7OCEANS(kropka)PL
jo 2014-03-26 12:43:33
która to Jola czy Danka
Darjusz 2014-06-12 00:23:19
Witam. Jestem z Litwy, a raczej z Wileńszczyzny i mam takie pytanie. Czy miałbym jakieś szanse by mieć miejsce pracy w kasyno w Polsce? Mam prawie ze dwóch lat doświadczenia w pracy krupiera i kilka lat organizowania Cash game i turniejów pokerowych.
pracownik kasyna 2014-06-12 08:54:08
Pewnie że masz.Przyjeżdżaj i składaj aplikację.
Darjusz 2014-08-11 00:58:54
Tak więc i zrobię. Chyba mogę od razu zatelefonować i się dowiedzieć jak, gdzie i kiedy u was łatwią się takie sprawy...? Na ile mi wiadomo, to dodatkowo będzie mi potrzebna karta polaka, no ale to już później...
Darjusz 2014-08-14 18:57:41
A mógłbym prosić o jakieś kontakty? Interesuje mnie Poznań, bo na ile wiadomo mi tam są teraz wolne miejsca pracy. Ewentualnie kontakt Pani Dyrektor(usunięte przez administratora). Byłbym bardzo wdzięczny, a jeżeli zaś się wszystko uda, to ze mnie gościńce z Litwy ;]
Prosiłbym o podanie kontaktu na adres darjus.vasiukevic@gmail.com
guest 2014-09-22 21:23:39
Właśnie wisi ogłoszenie do kasyna we Wrocku, w Plazie, warto tracić czas na to szkolenie? Ktoś wie jak wygląda praca krupiera właśnie tam?
kasynowiec 2014-12-30 23:27:57
A co byś chciała u nas robić ?
karolina 2015-01-04 19:37:35
Cześć,
Chciałabym zacząć pracę w kasynie w Warszawie. Niestety nie miałam wcześniej styczności z tą branżą ale wychodzę z założenia dla chcącego nic trudnego... Jakie jest wasze zdanie czy mam szansę na współpracę? . Jakie sa wymagania ? A może znacie kogoś z kim mogłabym się skontaktować w sprawie pracy? Z góry dzięki za pomoc:)
pracownik 2015-01-07 13:56:29
Karolina! To nie jest najlepszy moment na szukanie zatrudnienia w Warszawie, Poczekaj parę miesięcy.
karolina 2015-01-10 20:50:10
PRACOWNIK
możesz uzasadnić? Żeby było jasne mieszkam w Warszawie a nie zamierzam się przeprowadzić w celu znalezienia pracy
Pozdrawiam
z branży 2015-02-27 02:49:39
są przetargi
1
Nowa 2015-09-25 12:23:03
Nie pracuje w casinos poland zbyt dlugo ale na tyle by moc stwierdzic ze to nie jest zla praca. Specyficzna, to dobre okreslenie. Pracuje sie nocami z roznymi klientami. Jak sie nie lubi ludzi i nie ma pokory to bedzie ciezko. Nie w kazdej pracy lubi sie kazdego i kazdy jest inny. Na pieniadze nie ma co narzekac jak dla zaczynajacego prace. A zarobki glownie tipy zaleza od nas samych! Atmosfera w pracy jest przyjemna, wiadomo inspektorzy poprawiaja cie jesli cos robisz zle ale to ich praca z ktorej sa rozliczani. Pracujemy ustawowo tyle ile mamy do wypracowania. Wiec jesli student mialby wybor miedzy praca w sklepie/restauracji a kasynie to bez wahania wybralabym kasyno. Nie woem skad tyle narzekan :/
nowy 2015-09-29 17:06:56
Co sądzicie o pracy w Casinos w Krakowie? Wkrótce będzie tam organizowany kurs krupierski. Jak wygląda frekwencja na kursach?
Dodatkowo Hit Casino też organizuje szkolenie i zastanawiam się co wybrać.
do nowy 2015-10-01 12:46:20
Z tego co czytałem wcześniej kurs będzie trwał 4 tygodnie, będą uczyć ruletki mnożenia przez większe liczby odpowiednie dla ruletki no i uczyć posługiwaniem się żetonami podobno trzeba minimum 20 w jednej ręce utrzymać. A Później wysyłają na egzamin do Warszawy. Jedynie co może być minusem to jeżeli będą chcieli aby osoby odbywające kurs podpisały lojalnościowy papier odnośnie ewentualnych zwrotach kosztów poniesionych przez CasinoPoland.
P.S. Też wybieram się na kurs.
nowy 2015-10-01 20:00:12
Wydaje mi się, że po zakończeniu kursu i podpisaniu umowy masz tam zapis, że w przypadku Twojej rezygnacji przed zakończeniem jakiegoś okresu pokrywasz koszt egzaminu w ministerstwie. Tak gdzieś wyczytałem.
http://www.pracuj.pl/praca/krupier-krakow,oferta,4118499 - tu piszą o trzytygodniowym kursie. Na rozmowie, osoba z którą rozmawiałem też mówiła o 3 tygodniach.
Pytałeś może ile miejsc jest do obsadzenia?
do nowy 2015-10-02 13:19:47
mi też mówiono że 3 tygodnie, zasugerowałem się innym wpisem na forum gdzie było napisane że kurs trwa od 4 tyg. I musiało mi to się zakotwiczyć w pamięci. Co do miejsc osoba, z którą rozmawiałem powiedziała mi, że ludzi potrzebują przez cały czas bo jest rotacja. Jedni odchodzą drudzy przychodzą. Nic odkrywczego mi nie powiedział. Na koniec dodał, że na kursie dużo osób rezygnuje i tym sposobem osoby, które kończą kurs mają zapewnioną pracę na 3 miesiące.
1
Gnbergry 2016-03-21 21:42:48
Pracowałem w kasynie w Warszawie ponad rok. Praca jak praca, na pewno dość specyficzna. Trochę ludzi wartych poznania, trochę przeciętnych, słowem jak wszędzie. W sekretariacie pracuje dość ograniczona umysłowo osoba, nie pamiętam imienia ale dobrze oddaje specyfikę tej firmy: nepotyzm, kolesiostwo i brak szacunku do drugiego człowieka. Jedna z firm, gdzie pracownik jest tylko wyrobnikiem, traktowanym podobnie do muła. Praca głównie w nocy. Płace niskie, ale na czas. Ogólnie pracę tam oceniam na mierny plus.
4
alfons 2016-04-07 09:51:12
Tylko Jola miała takie długie nogi o nią ci chodzi
Koko 2016-04-12 09:55:58
"W sekretariacie pracuje dość ograniczona umysłowo osoba, nie pamiętam imienia ale dobrze oddaje specyfikę tej firmy: nepotyzm, kolesiostwo i brak szacunku do drugiego człowieka."

Chodzi ci o sekretarkę? Jakoś nie pasuje mi ten opis.

snowden 2016-05-09 08:18:28
Drodzy kandydaci nie mam najmniejszej wątpliwości że praca jest bardzo specyficzna. Z ogromnym stopniem pewności można też postawić tezę że dłuższe wykonywanie tego zajęcia spowoduje że staniecie się degeneratami moralnymi. Cała otoczka związana z kasynem ( ogromne przegrane, patologiczne towarzystwo, stała obecność lichwiarzy i tym podobnych kreatur) sprawi że również wasze zachowania będą,, skrzywione,,, , dotknięte cynizmem i godne najwyższej pogardy.
2
CasPol 2016-06-01 11:56:39
dno dno i jeszcze raz dno . pracujesz zawsze o kazdej porze , pod nadzorem zalosnej kadry kierowniczej nie umiejacej docenic dobrze wykonanej pracy , wynagrodzenie jakby go nie bylo , NIE POLECAM
2
bobik 2016-06-15 09:31:40
w Krakowie większość krupierów rzuca specjalnie tak ,jak masz położone już żetony by nie wypadło,choć nie wszyscy są wyjątki ,ale się często zmieniają i jak jeden da wygrać to drugi zabierze raz tyle i taka zabawa,że w ostateczności wychodzisz goły lub jesteś na niewielkim przodzie a następnym razem cię oskubią tak czy inaczej kasyno w 90% zawsze wygrywa a te 10% ,którym uda się coś zgarnąć to przeważnie mafia,która współpracuje z kasynem ja osobiście nie polecam pracy na takim stanowisku ,można dostać zawsze po ryju po pracy czy na ulicy od kogoś komu nie zakręciliśmy tak jak to jemu pasowało a przerżnął dużą sumę,po za tym kasyno oszukuje na 100% sam byłem tego świadkiem niejednokrotnie jak kulka leżała a nagle wyskakiwała na pole obok,jedynie można ugrać jakieś niewielkie pieniądze 30% czasami 40% większe od swoich inwestycji w przeciągu kilku pobytów,nie licząc koloru chociaż i tu wcześniej czy póżniej zacznie zabierać tylko wtedy kiedy jest harmider i dużo ludzi wtedy nie zawsze wyłapią żetony o większym nominale bo są one automatycznie przykrywane często mniejszymi przez innych graczy ,że nie są one wyłapywane przez sterujących ruletką więc musisz wygrać czasem by inni nie widzieli ,że wiecznie przegrywasz ,ale gdy nie odejdziesz po takiej wygranej i tak wszystko stracisz.Ja już nie gram około roku a to co przeznaczałem na kasyno odkładam na kupke moja wygrana osobista po roku jest taka ,że mam na nowe mieszkanie ,co prawda małe ale jest.Jak pomyśle ile przegrałem przez ponad 2 lata praktycznie codziennej gry nie zawsze do tyło ,ale na ogół przez te wszystkie dni ,tygodnie itd...średnio wygrałem jakięś 25% z tego co przegrałem,ja już nie mam tego problemu ,ale znam dużo osób ,które popłyneły lub staczają się powoli zatracając się w ruchu koła wpatrzeni jak w świętego Piotra u niebios bram
3
Steven69 2016-06-18 08:33:03
Heh, zmien lekarza, dorosnij ;)
Snowden 2016-08-14 12:58:36
Patrząc na towarzycho czyli tzw personel kasyn poraża przede wszystkim nędza intelektualną. Ja nie oczekuję jakiejś wielkiej głębi ale te żałośnie uśmiechnięte towarzyczki, te puste spojrzenia lub niby kpiące. W części tenże personel rekrutowany jest spośród studentów ale jakich. Trudno przecież oczekiwać aby ktoś z sensownego kierunku chciał nudzić się w tym bagnie. Jak by napisał klasyk ich pięty achillesowe mnożą się w tuziny.
2
steven69 2016-09-20 11:43:56
ok, a ile się zarabia teraz w kasynie ?
pracownik 2016-09-23 19:48:52
W Marriott krupier 5 tysięcy. Są wolne etaty.
Zostaw swoją opinię o Casinos Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Casinos Poland