Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olga - 2015-01-12 15:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAZAJCIE NA NICH!!!!! NIE JEDZCIE Z NIMI DO OPIEKI!!!OSZUŚCI SZKODA SŁÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-12 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że semor i olga nie piszą o firmie Centrum Eurokontakt z którą ja jeżdżę od lat, jak do tej pory nie zostałam oszukana, a przeciwnie, jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Jaga - 2015-01-19 13:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy piszecie o Centrum Eurokontakt z Chełma,ja jeżdżę od 3 lat i nie mam żadnych problemów.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
e.k - 2015-01-24 12:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jedynym minusem firmy są niskie zarobki a tak -nigdy się nie zawiodłam.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-12 10:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-10-17 16:11:25]:
Ty sie najpierw polskiego naucz tumanie......
zdjecie uzytkownika
eleonora r - 2015-02-26 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e.k. - jesteś niekonkretna. ok, jeśli już urządzasz publiczne lamentacje i piszesz że za niskie zarobki to bądź w jakikolwiek sposób pomocna i podaj te kwoty na forum, pomóż innym. równie dobrze ja mogę napisać że zarabiam bardzo dużo - i co? ten sam wynik. czy ktoś może podac ile się zarabia w Centrum Eurokontakt?
zdjecie uzytkownika
dana - 2015-02-27 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eleonora r - 2015-02-26 21:22:46]:
Tak ja pracuję 3 lata w tej firmie i zarabiam 1000 euro ,to już ostatni mój kontrakt, nie ma mowy o podwyżce Język niemiecki znam na poziomie b,dobry.Wogóle nie interesują się pracownikiem.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-02-28 17:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Nie wiem dokładnie ile płacą inne agencje, plusem Eurokontaktu jest to, że płacą w terminie.
Jeżdżę z nimi już od dłuższego czasu, ale też zastanawiam się czy nie poszukać innej agencji, która płaci więcej i ubezpieczenie nie od najniższej krajowej a od średniej.
zdjecie uzytkownika
syn mateusz - 2015-03-15 16:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jednak uważam że 1000 euro to bardzo duża kwota dla której można wiele poświęcić, tym bardziej jeśli prawdą jest to co piszecie o eurokontakcie że terminowo płacą - a jakiego dnia miesiąca jest u was kochani wypłata? a też ciekawi mnie ile ta gencja zabiera dla siebie. jest gdzieś lista wyjazdów aktualnych do wzięcia?
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2015-03-19 12:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam osoby pracujące prywatnie za podobne pieniążki. Wypłata jest na czas.Pracują kobiety i mężczyźni. Firma się rozrasta.Za podwyżkę nikt by sie nie obraził. wiadomo.Praca to praca.
zdjecie uzytkownika
lipinski - 2015-03-23 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja bylem juz cztery razy ,i nigdy nie bylo problemow z pieniazkami ,ludzie ktorzy tam pracuja sa bardzo pomocni np pan prezes Krzysztof czy np pan oskar itp trzeba jechac samemu i sie przekonac ze to uczciwa firma a nie sluchac glupot ludzi Krzysztof
zdjecie uzytkownika
Eskant - 2015-03-23 20:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z tej firmy drogi raz,pieniazki otrzymuje na czas ,wic sie pytam tych co tak wypisuja glupoty jaki cel w tym maja.Firma eurokontakt jest bardzo uczciwa firma dbajaca o swoich ludzi na zachodzie kordynatorzy dzwonia co dziennie za pytaniem czy w czyms pomoc jak sie czujemy jak w pracy i waruki mieszkalne,wiec ci ktorzy chca wyjechac z tej firmy niech sie nie wachaja ,tylko jada i niech nie sluchaja ludzi piszacych takie bzdury,albo to jest msciwosc ludzi ktorzy wylecieli za alkohol lub im sie nie chcialo pracowac , my teraz pracujemy w niemczech w dusseldorfie i pieniazki na czas za co dziekujemy calemu skladowi z wroclawia na czele panu Oskarowi ze o nas nie za pomina
zdjecie uzytkownika
JAGA - 2015-03-24 07:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,panie z Eurokontaktu w Chełmie wogóle się nie interesują nami ja jeżdżę 3lata jeszcze ani razu nie przedzwonili do mnie czy ja przyjechałam,jak mi się pracuje,dobrze że pieniądze są na czas,chociaż obecnie od stycznia tego roku nie wpłynęły składki do ZUS ,mam wgląd na swoje konto i na bieżąco śledzę,za 3 tygodnie zjeżdżam to się zajmę tym.Pozdraiam
zdjecie uzytkownika
agnes - 2015-03-31 03:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby trzeba było powiedzieć w sktrócie to można powiedzieć że Centrum Eurokontakt z Chełma zajmuje się pośrednicwtem pracy polska- niemiemcy dla pielęgniarek i opiekunek czy coś jeszcze mi umknęło. Sama jestem po pielęgniarstwie to zastanawiam się czy znając język to w niemczech nawet przez pośrednika zarabiałabym więcej niz tu, chyba tak
zdjecie uzytkownika
dana - 2015-03-31 08:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My tu zarabiamy od 1000 do 1200 euro i praca jest 24 godziny na dobę,najczęściej noce ne przespane ,pobudka 2-3 razy w nocy ,to proszę sobie przeliczyć czy się Pani opłaca.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-03-31 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty wypisujesz? o jakich pieczarkach piszesz? Centrum Eurokontakt Chełm Barbara Piech zajmuje się pracą dla opiekunek osób starszych w Niemczech
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-16 18:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. czy moglabym prosic o Pani nr? nosze sie z zamiarem wyjazdu na pieczarki do Francji. chcialabym porozmawiac, bo wyczytalam Pani negatywna opinię i chcialabym zeby mi Pani szczerze poradziła
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2015-05-09 11:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-04-16 18:26:49]:
I co Pani po tym od jakiej kwoty sa odprowadzane skladki. U nas malo kto dozywa emerytury. A kasa i tak znika jak z drugiego filaru. Najwazniejsze ze wyplata na czas. Oferty sprawdzone. Jezdzac prywatnie tez nie zarobi sie wiecej. A jak kto chce to moze sobie pieniazki odkladac. Pewniejsze niz w zusie.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-05-15 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie dajcie się oszukiwać pojechałem do Francji z firmy euro kontakt po przyjechaniu na miejsce nikt po mnie nie przyjechał musiałem brać taxi przepracowałem tam 3 dni właścicielem był portugałczyk nie zapłaconono mi mi centa miał swoją grupkę polaków i im nie pasowałem straciłem łacznie 2 tysiące złotych i teraz mają mnie w nosie jeszcze musiałem zapłacić 150 zł za umowę
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-15 21:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibi - 2015-05-15 20:24:10]:
ja mam zamiar z eurokontaku wyjechac na truskawki 200zł zaplacic biurze.czekam na wiecej inf
zdjecie uzytkownika
Pit - 2015-05-16 13:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jedzie teraz na Szwajcarie przez Eurokontak jak tam teraz jest trzeba im płacic i jak ogólnie pzdr
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-17 10:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dana - 2015-02-27 11:36:08]:
ja mogę podac 1000 euro na opiece przez telefon mówią co innego a okazuje sie ze jest inaczej masakra
zdjecie uzytkownika
AGNIESZKA - 2015-05-18 07:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAŻAJCIE NA NICH SPRAWDZAJCIE ZUS CZY MACIE DOBRZE ODPROWADZANE SKŁADKI, ŻEBY NIE BYŁO ZA PÓZNO.
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2015-05-18 09:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej nie placic nic bez pokwitowania. W chelmskim eurokontakcie nigdy ode mnie pieniedzy nikt nie pobieral.
zdjecie uzytkownika
Bra - 2015-05-18 10:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o firme z chełma tylko z Zamoscia. Nie piszcie glupo ja jezdze z chelma od 10 lat i to jest bardzo solidna firma
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centrum Eurokontakt?
Zadaj pytanie
alert