Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wiesława - 2015-06-16 11:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem negatywnych opinii , ja nie mam nic do zarzucenia a jadę już z tą firmą 3 raz , wszystko sprawnie załatwione , cały transport do podopiecznego załatwia i opłaca firma eurokontakt.
pieniądze mam na czas i jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
mar7895 - 2015-06-16 11:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O firmie Centrum Eurokntakt dowiedziałam się od znajomej, a teraz ja i mój mąż pracujemy tu i jestemy bardzo zadowoleni. Polecam
zdjecie uzytkownika
Opiekinka1969 - 2015-06-16 23:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od 4 lat i nie spotkało mnie jeszcze nic nie przyjemnego , pieniażki zawsze są tego samego dnia na moim koncie, firma naprawdę godnie sie opiekuje pracownikiem. Sama szefowa załatwia niektóre sprawy, i jest naprawde dobrym czlowiekiem. Mam bardzo dobry kontakt z biurem , wiec drogie Panie polecam ze szczerym serduchem.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-06-16 23:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z [opiekunka1969] , a negatywne komentarze dotyczą firmy z Zamoscia. Eurkontakt Chełm to sumienna firma.
zdjecie uzytkownika
niania1496 - 2015-06-18 10:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdżę z tą firmą od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. polecam
zdjecie uzytkownika
marta0611 - 2015-06-19 10:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też obecnie pracuje w firmie Centrum Eurokontakt i jestem bardzo zadwolona , praca jest legalna, pieniądze zawsze na czas a panie z biura zawsze służą pomocą.
zdjecie uzytkownika
Urszula - 2015-06-19 11:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w firmie Centrum Eurokontakt pracuję od kilku miesięcy. Jestem zadowolona. Panie z biura pomagają w załatwieniu wielu spraw. Praca legalna, zarobki jak na polskie warunki dobre. Polecam.
zdjecie uzytkownika
grażyna1245 - 2015-06-19 11:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma działa na rynku już wiele lat i jest wiarygodna, nie to co inne Agencję. Ja wyjeżdżam z tą Firmą 6 lat już i nigdy się nie zawiodłam.
zdjecie uzytkownika
Koli - 2015-06-20 01:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co takiego odróżnia akurat ich od innych, bo nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenia w tego typu pracach. Do tej pory wiem, że wszyscy chcą zarobić przede wszystkim na pracowniku, ale to naturalne. Mam nadzieję, że żadna z agencji nie ma za uszami jakiś zachowań nieuczciwych. Zasady muszą być jasne a czy takie są to już ... indywidualna kwestia.
zdjecie uzytkownika
JAGA - 2015-06-20 10:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę sprawdzać w ZUS ie czy firma odprowadza składki od takiej sumy jaką mamy w umowie.Ja pracowałam w Centrum Eurokontakt i co z tego że płacili na czas,ale gdy poszłam do ZUS sprawdzić czy są odprowadzane składki to dopiero zmieniłam zdanie o tej firmie umowa sobie a składki sobie.
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2015-06-27 19:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie kilka dobrych lat i w ZUS-ie wszystko mam prawidłowo odprowadzane i pieniądze są zawsze na czas. Zawdzięczam bardzo dużo tej firmie, właścicielka jest osobą która zawsze pomoże w potrzebie i panie z biura też bardzo miłe.Z czystym sumieniem mogę polecić. 10/10
zdjecie uzytkownika
wronka34 - 2015-06-27 20:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centrum Eurokontakt Chełm naprawdę solidna firma, z całego serca polecam.
Współpracuje już prawie rok i jestem bardzo zadowolona :)
zdjecie uzytkownika
pitt258 - 2015-06-29 19:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam,
zdjecie uzytkownika
Inga - 2015-06-30 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie żyjecie dniem dzisiejszym,a co z emeryturą na jakie sumy jesteście zatrudnieni i co wam odprowadzają do ZUS.Są firmy które dobrze płacą i na ładną sumę zatrudniają,a taka firma jest blisko was też w Chełmie.
zdjecie uzytkownika
pyzel - 2015-07-13 10:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10/10 jestem mega zadowolona, jadę właśnie z nimi 2 raz i jestem bardzo zadowolona, pieniądze są naprawdę dobre, wszystko legalnie. Polecam
zdjecie uzytkownika
myszka2258 - 2015-07-31 20:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma , bardzo dobre zarobki , super ludzie. Również polecam ! 10/10
zdjecie uzytkownika
elwirka - 2015-08-17 17:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@myszka2258 dziękuję że dodałaś taki komentarz, zachęciłaś mnie skutecznie do podjęcia zatrudnienia w tej firmie. jednak najwazniejsza kwestia, jakie jest wynagrodzenie - proszę napisz. już kiedyś jeździłam jako opiekunka do niemiec więc i teraz sobie na luzie spokojnie poradzę, pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Pyskata - 2015-08-26 22:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2015-06-16 11:17:27]:
I tu sie mylisz Eurokontakt z Zamościa NIE WYSYŁA OPIEKUNEK. Jak ktoś pisze o opiece to jest Centrum Eurokontakt z Chełma a raczej z Raciborowiec koło Chełma

Zamość jest w porzadku, najpierw wyjechałam na praktyki szkolne z rolniczaka do Szwajcarii w 2003 roku a teraz jeżdże od nich do pracy.
zdjecie uzytkownika
OPIEKUNKA - 2015-08-27 16:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krystel - 2010-08-06 17:38:33]:
z tej firmy tez jezdzilam-1000-1100 w porywach,szukalam firmy od 1200-znalazlam-krystyna balawejder-nr otrzymalam od znajomej-byla zadowolona-pieniazki na czas-skl,odprowadzane od najnizszej krajowej,co tydzien szefowa dzwoni,lub koordynatorka-interesuje sie-pyta jak mi idzie,w czym pomoc-miodzio,nr tel( usunięte przez administratora )-polecam ta firme
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 17:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ewa51 - 2015-08-27 17:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile ludzi tyle opinii,jeszcze nikt wszystkim nie dogodził .Ja współpracuję z eurokontaktem już rok i nigdy się nie zawiodłam wręcz przeciwnie zawsze mi pomogli.Mogę śmiało polecić.
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-08-29 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z Lublina Eurokontakt oszuści, minęło wprawie 4 miesiąca nie dostałam pieniędzy, nie odbierają ode mnie telefonów i nie odpowiadają na e-maile
zdjecie uzytkownika
miaria.j - 2015-08-31 12:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od samego początku i moje koleżanki również, zawsze pieniądze na czas. My jesteśmy zadowolone i wszystkim z czystym sumieniem polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Antyk - 2015-08-31 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mila chyba coś ci się pomyliło , jestem w ciągłym kontakcie z CE. Odbieraja telefony i odpisują na emaile.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-31 16:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,ja pracowałam w tej firmie CE nie polecam jaj nikomu,pieniądze były na czas ale składki były odprowadzane nie od tej sumy co byłam zatrudniona tylko od np.50 zł a ja byłam zatrudniona na 1000 zł,idzcie do ZUS i sprawdzcie.Jest dużo firm,które są rzetelne.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-09-01 14:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolezanki po fachu!swego czasu jezdzialam z Centrum z Chełma do opieki do Niemiec. Miejsce gdzie pracowalam bylo nawet znosne ale nikomu nie zycze załatwiania z nimi formalnosci! Bylam u rodziny 2 miesiace, umowe dostalam po miesiacu, kartę EKUZ otrzymalam 2 dni przed powrotem do Polski! Cale szczescie nic mi sie nie stalo i nie potrzebowalam isc do lekarza ale co by bylo gdyby...? 1050Euro przy dobrym języku to smieszna kwota!nie wspomne juz o skladkach...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centrum Eurokontakt?
Zadaj pytanie
alert