Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-10 13:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy osoba, która opowiada powyższą historię i podaje swój e-mail kszysztof408@interia.pl pisze o firmie Centrum Eurokontakt Chełm ul. Lwowska, ja jeżdżę z tą firmą od dłuższego czasu i jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-07-10 17:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z tym co pisze @ivonn70 mam takie same informacje o firmie. Szukałam trochę po internecie opinii i moja koleżanka też i naprawdę pozytywne wnioski się nasuwają. Zawsze lepiej jest pojechać z zaufaną firmą i pewną pracą za granicę niż samemu i potem w ciemno szukać. Wypłaty są na czas, zarobki w końcu też inne niż Polsce plus zdobywasz doświadczenie, łapiesz dodatkowo język i masz naukę za darmo tak naprawdę. Fajna sprawa na pewno dla młodych ludzi, bo składki są normalnie płacone i na warunki też nie ma co narzekać.
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2014-07-14 22:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pola - 2014-07-10 17:15:23]:
Jakby co to możemy porozmawiać przez telefon.
zdjecie uzytkownika
aśka - 2014-07-15 14:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam o tej firmie, bo sama zastanawiam się nad taką formą pracy, a oni mają całkiem dobre renomy, jedna dziewczyna mówiła, że płacą tak sobie, bo to wychodzi przeważnie 1000 euro, ale, że zawsze pieniądze są na czas,a to dla mnie najważniejsze. Myślę, że jak na warunki jakie oferują i rodzaj pracy, obowiązki, to całkiem spoko jest. Tylko na pewno nie będę chciała wyjechać sama, bo we dwie to zawsze raźniej itd, więc poczekam aż będzie więcej chętnych, może jakaś grupa się utworzy fajna to wyjedziemy.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-15 22:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aśka pisze: "na pewno nie będę chciała wyjechać sama .... może jakaś grupa się utworzy ...", nie rozumiem, ale życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-08-12 08:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem czy o tej samej firmie wszyscy piszemy.Ja w Eurocentrum kontakt nigdy nie dostawałam pieniędzy na czas.Zawsze był poślizg 3-4 dniowy.Swym postępowaniem firma udowadnia,że ma nas-opiekunki w ....Jeżeli jest na umowie 10 każdego miesiąca,to pieniążki 10 powinny na koncie być.Na telefony do firmy,dlaczego nie ma ich jeszcze na moim koncie,dostawałam smieszne odpowiedzi,typu że nie tylko ja jedna ich nie mam(co to za odpowiedź!? ).Jakoś z obecną firmą nie mam problemów.Czyli można moje Panie z Eurokontaktu szanować pracowników,ktorzy na Was pracują.Więcej szacunku!
zdjecie uzytkownika
e.k - 2014-08-14 20:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No niestety ja wyjechalam z ta firma pierwszy i ostatni raz -kasy nie mam a juz 14 -ty,15,16,17,wolne to ipredko nie bedzie nie wiem czy wcale beda
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-25 15:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@e.k. i jak tam u Ciebie to teraz wygląda, wszystko już w porządku czy zaległości nadal są? bo w sumie już jest 25 i to poniedziałek w dodatku, więc przelewy chodzą już normalnie na 100% a nawet więcej. Mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni, bo bardzo niefajnie firma by się zachowała w przeciwnym wypadku.
zdjecie uzytkownika
e.k - 2014-09-04 07:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok,tłumaczenia były głupie ale wszystko w porządku zobaczymy jak dalej
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-09 14:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@e.k tłumaczenia zwykle są dosyć głupie, no ale całe szczęście, że sprawa sie wyjasniła - to najważniejsze. Mam nadzieje, że teraz też juz będzie wszystko w porządku, w razie czego napisz jak to wygląda czy sytuacja się powtórzy czy to było tylko jednorazowe. Jednak co jak co, ale kasa musi się zawsze zgadzać
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-09-12 10:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebi - 2014-05-29 19:54:31]:
Chyba nie o tej firmie piszesz, Centrum Euroktakt płaci zawsze terminowo, nigdy nie mialam z nimi problemów
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2014-09-12 12:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dre - 2013-11-26 01:56:15]:
to nie ta firma ta firma wysyła tylko do Niemiec opiekunki
zdjecie uzytkownika
olek09887 - 2014-09-24 13:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to czym ta firma się właściwie zajmuje? Tymi opiekunkami do Niemiec? Bo nrie moge ich znaleźć w internecie w ogóle, nie wiecie czy mają jeszcze jakieś ogłoszenia? Byłoby super jakby ktoś jeszcze napisał jakie warunki są jak sie wyjeżdża, czy trafia się losowo do domów czy można wybrać potem u kogo chce się być?
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-09-25 10:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek09887 - 2014-09-24 13:21:10]:
Wysyłają tylko opiekunki do Niemiec, ich strona to www.opiekunki-niemcy.pl,
zdjecie uzytkownika
M. - 2014-09-26 12:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolona, w terminie wszystko zapłacone.
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-10-08 17:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to najwazniejsze właśnie, żeby w termienie wszystko było, to naprawdę postawa jest każdego zatrudnienia. a oprócz tego chyba wszystko się zgadza w miarę no nie? sama chce wyjechać, raz już byłam opiekunką w Niemczech tylko z inną firmą jechałam, a teraz zastanwiam się czy by nie zmienić na ich własnie.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-10-17 16:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebi - 2014-05-29 19:35:26]:
ja swoia sprawę tez skierowałem do sondu i telewizji za nie wypłacenie pieniędzy za docieplenia w belgi
zdjecie uzytkownika
ezopka - 2014-10-23 10:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą agencją jeździłam dwa razy. Pieniądze zawsze przelewali na czas. Nigdy nie miałam z nimi problemu i moje zmienniczki też, więc nie wiem o co chodzi? Osobiście polecam
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2014-10-23 14:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i mnie też teraz zaczął interesować ten wątek, bo jakieś są opinie sprzeczne zupełnie i nie wiem czy wierzyć w te negatywne opinie czy pozytywy, bo dziwne by było jeśli jedna osoby by tak traktowali, a jednych inaczej. Mam nadzieje, że te negatywy to są tylko sporadyczne rzeczy, a nie norma. Miał ktos jeszcze z nimi do czynienia?
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-11-01 06:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdze z firmy pani Piech juz kilka lat.Zawsze wszystko jest na czas mam swoja ulubiona pilotke p.Marlenke i zawsze wszystko jest O.K.Moge z czystym sumieniem polecic ta firme.Bo te wszystkie mity ile to zarabiaja w innych firmach o podobnych warunkach to pic.Wole zarobic 1000 i miec komfort psychiczny i fizyczny.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-12 22:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bardzo ciekawa kto pisze takie super opinie na temat tej firmy erokontakt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści tylko ich do sądu podać nic więcej i zlikwidować ta firmę raz na zawsze żeby ludzi nie naciągali i oszukiwali ja się dziwie,że jeszcze nikt do prokuratury ich nie podał tego p.Jacka i cała resztę co na stołkach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grzeją za nasze ciężko zarobione pieniądze ale oni myślą,że są bezkarni jeszcze się zdziwią i firma w Grudziądzu padnie to tylko kwestia czasu.A tak na marginesie ludzie ostrzegajcie znajomych niech unikają tych naciągaczy.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-12 22:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chemik - 2014-07-10 09:07:25]:
to się czlowieku ciesz bo od nas biorą kasę za niby ubezpieczenie którego jak się okazało nie mamy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-14 12:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-11-12 22:15:01]:
Ten "Cały pan Jacek" nie pracuje w Centrum Eurokontakt, piszesz chyba o firmie eurokontakt z Zamościa lub o jakiejś innej. Centrum eurokontakt zajmuje się tylko opieką na terenie Niemiec, w Grudziądzu nie ma żadnnej filii ani oddziału. Zanim wyrazisz opinie zorientuj się o kim się pisze bo przez swoją nie wiedzę robisz komuś krzywdę. Jeśli masz jakieś wątpliwości to podaj do siebie kontakt a sobie wszytko wyjaśnimy. Pracuję w tej firmie kilka lat, mamy około na stałe ponad 250 opiekunek. Szlag mnie trafia jak czytam takie opinie jak twoje, które nie są poparte faktami i prawdą i takie osoby jak Ty powinno sie podać do Sądu za zniesławianie. Jak się wydaje opinie to powinno się wiedzieć o kim sie mówi. Działamy od 2005roku i to już świadczy o naszej uczciwości i rzetelności. Oszuści długo na rynku się nie utrzymują
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-14 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-11-12 22:11:28]:
a ja współpracuję z firmą Eurokontakt Barbary Piech od 2011 roku i jestem zadowolona, pieniądze są zawsze w terminie do 10 każdego miesiąca na koncie a i ubezpieczenie w ZUS-ie jest zawsze opłacone, chciałabym, żeby tak dalej było, no zawsze mogłoby być więcej tych pieniędzy, to oczywiste
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-19 04:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-14 12:38:30]:
oszuści nie wytrzymują długo ? wytrzymują zdecydowanie dłużej niż powinni i chyba zdecydowanie dłużej również niż Ci się wydaje ( tylko nie odbieraj tego jako atak, bo chyba na tym punkcie jesteś przewrażliwony). Co do samego Eurokontaktu to mam jak najbardziej pozytywne wrażenia ze współpracy. pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x