Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pit - 2015-05-16 13:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jedzie teraz na Szwajcarie przez Eurokontak jak tam teraz jest trzeba im płacic i jak ogólnie pzdr
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-17 10:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dana - 2015-02-27 11:36:08]:
ja mogę podac 1000 euro na opiece przez telefon mówią co innego a okazuje sie ze jest inaczej masakra
zdjecie uzytkownika
AGNIESZKA - 2015-05-18 07:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAŻAJCIE NA NICH SPRAWDZAJCIE ZUS CZY MACIE DOBRZE ODPROWADZANE SKŁADKI, ŻEBY NIE BYŁO ZA PÓZNO.
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2015-05-18 09:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej nie placic nic bez pokwitowania. W chelmskim eurokontakcie nigdy ode mnie pieniedzy nikt nie pobieral.
zdjecie uzytkownika
Bra - 2015-05-18 10:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o firme z chełma tylko z Zamoscia. Nie piszcie glupo ja jezdze z chelma od 10 lat i to jest bardzo solidna firma
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2015-06-16 11:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olga - 2015-01-12 15:17:01]:
LUDZIE NEGATYWNE KOMENTARZE DOTYCZĄ FIRMY Z ZAMOŚCIA A NIE Z CHEŁMA !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MariolaP - 2015-06-16 11:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JAGA - 2015-03-24 07:55:50]:
Z tego co wiem kadra funkcjonuje w bardzo profesjonalny sposób. Pani z biura dzwonią kilka razy przed wyjazdem i w czasie pobytu również . Ja i trzy moje koleżanki mamy to samo zdanie !
zdjecie uzytkownika
JadwigaP - 2015-06-16 11:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-08-12 08:33:50]:
Kobieto śmieszna jesteś poślizg 2-3 dni , proszę cię inni nie dostają pieniędzy przez miesiące, a tobie 2 dni przeszkadza.. Powodzenia , najlepiej wymagać od firmy żeby była idealna , ale to co wypisujesz to jest śmieszne !!!!
zdjecie uzytkownika
MariannaP - 2015-06-16 11:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maria - 2011-09-27 23:08:31]:
W ogóle nie prawda, znam dużo opiekunek z Centrum i wszystkie jesteśmy zadowolone. Szefowa zawsze służy pomocą , naprawdę dobra kobieta. Ja jestem zadowolona i wszystkim polecam tą firmę, osoby którym poleciałam firmę też są bardzo zadowolone. wszystko legalnie i na czas !
zdjecie uzytkownika
aldonab - 2015-06-16 11:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zatrudniona w firmie Eurkontakt od 8 lat i jestem bardzo zadowolona i wdzięczna bo mam 50 lata i w moim wieku ciężko z pracą a tu mam bardzo dobre zarobki i opieke ze strony firmy . Z całego serca polecam :)
zdjecie uzytkownika
kasiab - 2015-06-16 11:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim Zdaniem Super , mam 4 dzieci i tylko w tej firmie mogę zarobić na utrzymanie rodziny, pieniądze zawsze na czas jestem ubezpieczona. Pani z biura są wyrozumiałe i zawsze pomagają mi gdy mam jakiś problem lub gdy musze zjechać wcześniej. Pozdrawiam Katarzyna B
zdjecie uzytkownika
Wiesława - 2015-06-16 11:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem negatywnych opinii , ja nie mam nic do zarzucenia a jadę już z tą firmą 3 raz , wszystko sprawnie załatwione , cały transport do podopiecznego załatwia i opłaca firma eurokontakt.
pieniądze mam na czas i jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
mar7895 - 2015-06-16 11:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O firmie Centrum Eurokntakt dowiedziałam się od znajomej, a teraz ja i mój mąż pracujemy tu i jestemy bardzo zadowoleni. Polecam
zdjecie uzytkownika
Opiekinka1969 - 2015-06-16 23:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od 4 lat i nie spotkało mnie jeszcze nic nie przyjemnego , pieniażki zawsze są tego samego dnia na moim koncie, firma naprawdę godnie sie opiekuje pracownikiem. Sama szefowa załatwia niektóre sprawy, i jest naprawde dobrym czlowiekiem. Mam bardzo dobry kontakt z biurem , wiec drogie Panie polecam ze szczerym serduchem.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-06-16 23:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z [opiekunka1969] , a negatywne komentarze dotyczą firmy z Zamoscia. Eurkontakt Chełm to sumienna firma.
zdjecie uzytkownika
niania1496 - 2015-06-18 10:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdżę z tą firmą od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. polecam
zdjecie uzytkownika
marta0611 - 2015-06-19 10:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też obecnie pracuje w firmie Centrum Eurokontakt i jestem bardzo zadwolona , praca jest legalna, pieniądze zawsze na czas a panie z biura zawsze służą pomocą.
zdjecie uzytkownika
Urszula - 2015-06-19 11:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w firmie Centrum Eurokontakt pracuję od kilku miesięcy. Jestem zadowolona. Panie z biura pomagają w załatwieniu wielu spraw. Praca legalna, zarobki jak na polskie warunki dobre. Polecam.
zdjecie uzytkownika
grażyna1245 - 2015-06-19 11:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma działa na rynku już wiele lat i jest wiarygodna, nie to co inne Agencję. Ja wyjeżdżam z tą Firmą 6 lat już i nigdy się nie zawiodłam.
zdjecie uzytkownika
Koli - 2015-06-20 01:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co takiego odróżnia akurat ich od innych, bo nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenia w tego typu pracach. Do tej pory wiem, że wszyscy chcą zarobić przede wszystkim na pracowniku, ale to naturalne. Mam nadzieję, że żadna z agencji nie ma za uszami jakiś zachowań nieuczciwych. Zasady muszą być jasne a czy takie są to już ... indywidualna kwestia.
zdjecie uzytkownika
JAGA - 2015-06-20 10:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę sprawdzać w ZUS ie czy firma odprowadza składki od takiej sumy jaką mamy w umowie.Ja pracowałam w Centrum Eurokontakt i co z tego że płacili na czas,ale gdy poszłam do ZUS sprawdzić czy są odprowadzane składki to dopiero zmieniłam zdanie o tej firmie umowa sobie a składki sobie.
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2015-06-27 19:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie kilka dobrych lat i w ZUS-ie wszystko mam prawidłowo odprowadzane i pieniądze są zawsze na czas. Zawdzięczam bardzo dużo tej firmie, właścicielka jest osobą która zawsze pomoże w potrzebie i panie z biura też bardzo miłe.Z czystym sumieniem mogę polecić. 10/10
zdjecie uzytkownika
wronka34 - 2015-06-27 20:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centrum Eurokontakt Chełm naprawdę solidna firma, z całego serca polecam.
Współpracuje już prawie rok i jestem bardzo zadowolona :)
zdjecie uzytkownika
pitt258 - 2015-06-29 19:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam,
zdjecie uzytkownika
Inga - 2015-06-30 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie żyjecie dniem dzisiejszym,a co z emeryturą na jakie sumy jesteście zatrudnieni i co wam odprowadzają do ZUS.Są firmy które dobrze płacą i na ładną sumę zatrudniają,a taka firma jest blisko was też w Chełmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centrum Eurokontakt?
Zadaj pytanie
alert