Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MariannaP - 2015-06-16 11:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maria - 2011-09-27 23:08:31]:
W ogóle nie prawda, znam dużo opiekunek z Centrum i wszystkie jesteśmy zadowolone. Szefowa zawsze służy pomocą , naprawdę dobra kobieta. Ja jestem zadowolona i wszystkim polecam tą firmę, osoby którym poleciałam firmę też są bardzo zadowolone. wszystko legalnie i na czas !
zdjecie uzytkownika
aldonab - 2015-06-16 11:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zatrudniona w firmie Eurkontakt od 8 lat i jestem bardzo zadowolona i wdzięczna bo mam 50 lata i w moim wieku ciężko z pracą a tu mam bardzo dobre zarobki i opieke ze strony firmy . Z całego serca polecam :)
zdjecie uzytkownika
kasiab - 2015-06-16 11:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim Zdaniem Super , mam 4 dzieci i tylko w tej firmie mogę zarobić na utrzymanie rodziny, pieniądze zawsze na czas jestem ubezpieczona. Pani z biura są wyrozumiałe i zawsze pomagają mi gdy mam jakiś problem lub gdy musze zjechać wcześniej. Pozdrawiam Katarzyna B
zdjecie uzytkownika
Wiesława - 2015-06-16 11:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem negatywnych opinii , ja nie mam nic do zarzucenia a jadę już z tą firmą 3 raz , wszystko sprawnie załatwione , cały transport do podopiecznego załatwia i opłaca firma eurokontakt.
pieniądze mam na czas i jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
mar7895 - 2015-06-16 11:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O firmie Centrum Eurokntakt dowiedziałam się od znajomej, a teraz ja i mój mąż pracujemy tu i jestemy bardzo zadowoleni. Polecam
zdjecie uzytkownika
Opiekinka1969 - 2015-06-16 23:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od 4 lat i nie spotkało mnie jeszcze nic nie przyjemnego , pieniażki zawsze są tego samego dnia na moim koncie, firma naprawdę godnie sie opiekuje pracownikiem. Sama szefowa załatwia niektóre sprawy, i jest naprawde dobrym czlowiekiem. Mam bardzo dobry kontakt z biurem , wiec drogie Panie polecam ze szczerym serduchem.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-06-16 23:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z [opiekunka1969] , a negatywne komentarze dotyczą firmy z Zamoscia. Eurkontakt Chełm to sumienna firma.
zdjecie uzytkownika
niania1496 - 2015-06-18 10:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdżę z tą firmą od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. polecam
zdjecie uzytkownika
marta0611 - 2015-06-19 10:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też obecnie pracuje w firmie Centrum Eurokontakt i jestem bardzo zadwolona , praca jest legalna, pieniądze zawsze na czas a panie z biura zawsze służą pomocą.
zdjecie uzytkownika
Urszula - 2015-06-19 11:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w firmie Centrum Eurokontakt pracuję od kilku miesięcy. Jestem zadowolona. Panie z biura pomagają w załatwieniu wielu spraw. Praca legalna, zarobki jak na polskie warunki dobre. Polecam.
zdjecie uzytkownika
grażyna1245 - 2015-06-19 11:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma działa na rynku już wiele lat i jest wiarygodna, nie to co inne Agencję. Ja wyjeżdżam z tą Firmą 6 lat już i nigdy się nie zawiodłam.
zdjecie uzytkownika
Koli - 2015-06-20 01:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co takiego odróżnia akurat ich od innych, bo nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenia w tego typu pracach. Do tej pory wiem, że wszyscy chcą zarobić przede wszystkim na pracowniku, ale to naturalne. Mam nadzieję, że żadna z agencji nie ma za uszami jakiś zachowań nieuczciwych. Zasady muszą być jasne a czy takie są to już ... indywidualna kwestia.
zdjecie uzytkownika
JAGA - 2015-06-20 10:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę sprawdzać w ZUS ie czy firma odprowadza składki od takiej sumy jaką mamy w umowie.Ja pracowałam w Centrum Eurokontakt i co z tego że płacili na czas,ale gdy poszłam do ZUS sprawdzić czy są odprowadzane składki to dopiero zmieniłam zdanie o tej firmie umowa sobie a składki sobie.
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2015-06-27 19:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie kilka dobrych lat i w ZUS-ie wszystko mam prawidłowo odprowadzane i pieniądze są zawsze na czas. Zawdzięczam bardzo dużo tej firmie, właścicielka jest osobą która zawsze pomoże w potrzebie i panie z biura też bardzo miłe.Z czystym sumieniem mogę polecić. 10/10
zdjecie uzytkownika
wronka34 - 2015-06-27 20:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centrum Eurokontakt Chełm naprawdę solidna firma, z całego serca polecam.
Współpracuje już prawie rok i jestem bardzo zadowolona :)
zdjecie uzytkownika
pitt258 - 2015-06-29 19:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam,
zdjecie uzytkownika
Inga - 2015-06-30 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie żyjecie dniem dzisiejszym,a co z emeryturą na jakie sumy jesteście zatrudnieni i co wam odprowadzają do ZUS.Są firmy które dobrze płacą i na ładną sumę zatrudniają,a taka firma jest blisko was też w Chełmie.
zdjecie uzytkownika
pyzel - 2015-07-13 10:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10/10 jestem mega zadowolona, jadę właśnie z nimi 2 raz i jestem bardzo zadowolona, pieniądze są naprawdę dobre, wszystko legalnie. Polecam
zdjecie uzytkownika
myszka2258 - 2015-07-31 20:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma , bardzo dobre zarobki , super ludzie. Również polecam ! 10/10
zdjecie uzytkownika
elwirka - 2015-08-17 17:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@myszka2258 dziękuję że dodałaś taki komentarz, zachęciłaś mnie skutecznie do podjęcia zatrudnienia w tej firmie. jednak najwazniejsza kwestia, jakie jest wynagrodzenie - proszę napisz. już kiedyś jeździłam jako opiekunka do niemiec więc i teraz sobie na luzie spokojnie poradzę, pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Pyskata - 2015-08-26 22:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2015-06-16 11:17:27]:
I tu sie mylisz Eurokontakt z Zamościa NIE WYSYŁA OPIEKUNEK. Jak ktoś pisze o opiece to jest Centrum Eurokontakt z Chełma a raczej z Raciborowiec koło Chełma

Zamość jest w porzadku, najpierw wyjechałam na praktyki szkolne z rolniczaka do Szwajcarii w 2003 roku a teraz jeżdże od nich do pracy.
zdjecie uzytkownika
OPIEKUNKA - 2015-08-27 16:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krystel - 2010-08-06 17:38:33]:
z tej firmy tez jezdzilam-1000-1100 w porywach,szukalam firmy od 1200-znalazlam-krystyna balawejder-nr otrzymalam od znajomej-byla zadowolona-pieniazki na czas-skl,odprowadzane od najnizszej krajowej,co tydzien szefowa dzwoni,lub koordynatorka-interesuje sie-pyta jak mi idzie,w czym pomoc-miodzio,nr tel( usunięte przez administratora )-polecam ta firme
zdjecie uzytkownika
ewa51 - 2015-08-27 17:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile ludzi tyle opinii,jeszcze nikt wszystkim nie dogodził .Ja współpracuję z eurokontaktem już rok i nigdy się nie zawiodłam wręcz przeciwnie zawsze mi pomogli.Mogę śmiało polecić.
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-08-29 22:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z Lublina Eurokontakt oszuści, minęło wprawie 4 miesiąca nie dostałam pieniędzy, nie odbierają ode mnie telefonów i nie odpowiadają na e-maile
zdjecie uzytkownika
miaria.j - 2015-08-31 12:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od samego początku i moje koleżanki również, zawsze pieniądze na czas. My jesteśmy zadowolone i wszystkim z czystym sumieniem polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Antyk - 2015-08-31 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mila chyba coś ci się pomyliło , jestem w ciągłym kontakcie z CE. Odbieraja telefony i odpisują na emaile.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-31 16:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,ja pracowałam w tej firmie CE nie polecam jaj nikomu,pieniądze były na czas ale składki były odprowadzane nie od tej sumy co byłam zatrudniona tylko od np.50 zł a ja byłam zatrudniona na 1000 zł,idzcie do ZUS i sprawdzcie.Jest dużo firm,które są rzetelne.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-09-01 14:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolezanki po fachu!swego czasu jezdzialam z Centrum z Chełma do opieki do Niemiec. Miejsce gdzie pracowalam bylo nawet znosne ale nikomu nie zycze załatwiania z nimi formalnosci! Bylam u rodziny 2 miesiace, umowe dostalam po miesiacu, kartę EKUZ otrzymalam 2 dni przed powrotem do Polski! Cale szczescie nic mi sie nie stalo i nie potrzebowalam isc do lekarza ale co by bylo gdyby...? 1050Euro przy dobrym języku to smieszna kwota!nie wspomne juz o skladkach...
zdjecie uzytkownika
bożena - 2015-09-15 09:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ela widać jak pracowałaś w CE.... Wszystko co napisałaś to kłamstwo.
Składki 50 zł są odprowadzene wtedy kiedy siedzisz w domu i nie pracujesz, a kiedy jesteś w pracy odporowadzane są normalnie. Śmiech na sali.
Ja pracowałam na początku w kilku innych firmach i z całym sercem moge powiedzieć że to najbardziej uczciwa firma jaką spotkałam. W poniedziałek jadę już 4 raz i jestem mega zadowolona.
Kiedy czytam te negatywne opinie aż nie chcę się wierzyć i myślę że wystawiają je osoby z konkurencji ,a nie opiekunki pracujące w CE.
10/10
zdjecie uzytkownika
joanna - 2015-09-15 10:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie wierze jak czytam. Sama jeżdżę od 8 mc, namówiłam już 2 koleżanki i wszystkie jesteśmy zadowolone. Pieniądze zawsze na czas, w zusie też żadnych problemów.
Dla mnie bomba. Polecam
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-09-16 20:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widze ze zdania sa podzielone. ale ja mimo wszystko chce sprobowac i pojechac za granice do pracy jako niania lub opiekunka. ale toprawda ze zarabia sie tylko 1050 euro? i jak z zakwaterowaniem, rozumiem ze na miejscu jest wszystko przygotowane i nie musze sie martwic o formalnosci? z gory dzieki.
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2015-09-28 08:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że dla tej firmy można pracować. Panie wszystko powiedzą,wyjaśniają. Firma prowadzi kurs języka niemieckiego. Ofert pracy ma sporo. Polecam. Za pracę otrzymujemy pieniądze.
zdjecie uzytkownika
sylwia 34 - 2015-10-05 22:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
opiszcie moze,ile dostajecie miesiecznie,firm jest duzo co miesiac nowe powstaja,zakladaja je byle opiekunki rowniez,ktora sie odwazy napisac po za pochwalami na temat milych panienek z biura ,ktore po 8 godzinach ida do domu -2 tys netto maja za swa prace,w Polsce klasy c,wiec sie ciesza,bez izolacji,bez smrodu starszych osob,bez wstawania po nocach i bez falszywych usmiszkow rodzin podopiecznych -dozyja chyba setki
zdjecie uzytkownika
dom19 - 2015-10-07 14:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWALEM PRZEZ EUROKONTAKT W BELGI.DZIS MAMY 7PAZDIERNIKA A JA KASY ZA CZERWIEC NIE DOSTALEM!JAK DO NICH DZWONIE TO GADAJA <PROSZE CZEKAC CIERPLIWIE>JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
sxdcfvgb - 2015-10-17 01:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ivonn70 no hej ja akurat widziałem na przykład że szukali elektryków w Dusseldorfie oraz dojarzy we Francji czy pracownika do fabryki- montera/ spawacza MIG MAG, uważam że warto jest podjąć pracę za granicą wiadomo ze będą wtedy lepsze zarobki, no i można rozwinąć swoje umiejętności jeśli chodzi o zdolności językowe
zdjecie uzytkownika
rino - 2015-10-17 05:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To żałosna firma, ktora manipuluje zasobami ludzkimi,a wszyscy ci co piszą pozytywnie to oni sami, muszą jakoś poprawiać swoją zepsutą reputację
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2015-10-17 20:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obawiam się że piszemy o różnych firmach. Firma z Chełma daje pracę opiekunki w Niemczech. Belgia czy Francja to inne firmy. Praca legalna oraz wypłaty na czas. Opiekunki z całej Polski pracują dla firmy i oczywiście dla siebie. Osobiście przekazuję nr tel. do firmy osobom zainteresowanym. Nie wiem skąd to nieporozumienie.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-20 19:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze napisac cos o pracy w zakladzie kamieniarskim w niemczech przez firme eurokontakt
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-11-09 00:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam wyjazd do Francji (La Chapell). Ludzie masowo stamtąd uciekają. Praca polega na czyszczeniu prawie pustych drzew z jabłek (na akord). Z naciskiem na to aby każde jabłko miało ogonek, było bez listka,obicia itp...(jabłka na drzewach są już w większości poobijane przez traktory tam jeżdżące). Grupą opiekuje się facet, który sam potrzebuje opieki (specjalistycznej)... Cały czas straszy ludzi, narzuca się w prymitywny sposób kobietom, urządza libacje alkoholowe. Zatrudniono go by był łącznikiem ze stroną francuską a facet ledwo duka po francusku, zna tylko kilka słów i porozumiewa się prawie na migi. Ogólnie warunki są straszne.
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-11-16 11:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nn no ale skoro wyjeżdżasz do konkretnej pracy w innym kraju to jednak musisz się dostosować do panujących w niej wyśrubowanych standardów. dla mnie pozostaje jednak kwestią najwazniejsza jak się jedzie do Francji do pracy z nimi to jak to jest z językiem, czy trzeba znać francuski czy pon angielsku też można się dogadać
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-12-17 19:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! A wybiera sie ktoś 17stycznia do Austrii ?? Praca przy sprzątaniu obiektów sportowych a dokładnie obiektów narciarskich???
zdjecie uzytkownika
moja - 2015-12-17 22:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jjj widziałam to ogłoszenie, ale ja chyba wole prace jako pracownik rolny, we Francji, bo jednka lepsze stawki dają, a i w tym mam doswiadczenia troche.
zdjecie uzytkownika
Inga - 2015-12-18 09:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,Centrum Eurokontakt z Chełma nie polecam tej firmy ja tam pracowałam 2 lata i o 2 lata za dużo,dopiero mi się oczy otworzyły jak poszłam do ZUS i dowiedziałam jak mi odprowadzają składki od jakiej sumy.Zarobki marne w ciężkich przypadkach gdzie noce są zarwane po 2-3 razy trzeba wstawać płacą 1000 euro,nie ma mowy o podwyżce.
zdjecie uzytkownika
woder - 2016-01-02 22:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w porównaniu do tych w Polsce są bardzo ciekawe. Nie są jednak konkurencyjne w porównaniu do tego co można w innych firmach w Niemczech zarobić, ale i tak jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-01-11 11:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jest jedna wielka pomyłka i pan zieliński i pani jagoda co w biurze siedzą
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-01-11 11:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie polecam tej firmy pojechałem do niemiec przez eurokontakt z wrocławia rzekomo do spinaczy jak już dotarłem na miejsce z trzema ludzmi to spaliśmy na klatce schodowej bo oczywiście wszyscy z biura mieli wyłączone telefony do pracy nie było 10 km lecz 60km inna praca niż była w umowie pani agata zrobiła zebranie na którym powtórzyła 3 razy że w razie kontroli przez policje nie podawać adresu firmy czyli coś jest na rzeczy za mieszkanie miało być 400 euro do podziału na ilośc osób a się okazało ze wyszło 1500 euro mało tego jeszcze pobrali 270 zł niby na przejazd do miejsca pracy a tak naprawde to nie umieją się wytłumaczyć za co ta opłata a na paragonie jest nauka języka obcego przekręt jak nic jeśli chcecie jechać za granice to nie przez te biuro pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
brp - 2016-01-11 18:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2016-01-11 11:39:13]:
-kolega : Centrum Eurokontakt z Wrocławia to całkiem inna firma. Eurokontakt z Chełma to oferty pracy dla opiekunek
-piotr : CE Chełm nie pracuje zadna ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Brp - 2016-01-11 18:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjj - 2015-12-17 19:10:12]:
Oferta dotyczaca sprzątania w Austrii nie jest wystawiona przez Eurokontakt Chełm.
Proszę o dokładne czytanie ktorej firmy wystawiacie opinie, tutaj jest Centrum Eurokontakt z Chełma ktora oferuje prace opienunkom.
zdjecie uzytkownika
Admin - 2016-01-11 18:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Negatywne opinie nie dotyczą firmy Centrum Eurokontakt z Chełma!
Ludzie zanim dodacie opinie czytajcie, to jest profil CE Chełm , firma oferująca pracé opiekunkom.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mumek - 2016-01-11 23:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież wyraźnie jest tutaj napisane, że to firma Centrum Eurokontakt, a więc można się zatrudnić na takie stanowiska jak Dojarz czy też pracownik rolny we Francji.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Centrum Eurokontakt!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert