Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Karmelek - 2013-03-17 21:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam bardzo dobre doświadczenia z tą firmą, współpracuję od 3 lat, pieniądze na czas, a nawet wcześniej jeśli potrzebuję, ubezpieczenie, dokumenty ok. Jeśli miejsce mi nie pasowało zostałam przeniesiona. I wcale nie pracuję w biurze....
zdjecie uzytkownika
wielebinska - 2013-04-13 21:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli,tak lubisz ta prace,,to popracuj u nas w domu starcow,,lub w hospicjum,inna wersja-opieka u naszych babc w domu 24 h-1500zl mies,,sa ogloszenia,,nie jedz do .niemiec patriotko-u nas tez potrzebuja babulenki pomocy,,wsparcia,,,i maja takze rodzinki,,chodzi zawsze o pieniadze,do firmy nic nie mam,,chcialam,,tylko napisac swoje odczucia
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-05-07 19:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poradziłbym sobie bez języka? Dużo Polaków tam pracuje? Jakie wynagrodzenie? Po ile godzin dziennie trzeba robić? Jakieś nadgodziny? Co z przejazdem na własny koszt czy pracownika? No i co z tym ubezpieczeniem zdrowotnym, czy ktoś może to potwierdzić? Czy trzeba mieć założone zagraniczne konto bankowe czy wypłata do ręki? I czy zatrdniają osoby w wieku +40?
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-05-16 13:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos placil prowizje firmie z wroclawia w kwocie jakiejs tam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 20:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedziałek mam podpisać umowę na pracę we Francji, i z tego co wiem trzeba zapłacić 150 zł za tłumaczenie dokumentów. Czy ktoś pracował z tej Firmy we Francji u rolnika???
zdjecie uzytkownika
biuro - 2013-06-29 09:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mamy ofert we Francji, ani oddziału we Wrocławiu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 17:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem zainteresowany praca w Szwajcarii, macie może teraz jakieś tam wyjazdy? Jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem? Pozdrawiam Centrum eurokontakt.
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2013-09-22 01:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE-JAK I KIEDY ZOSTALAS -PRZENIESIONA? CZY TEZ TELEPORTOWANA?
zdjecie uzytkownika
BANITKA - 2013-09-22 02:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca faktycznie-hmm paskudna-jednak z czegos trzeba zyc....jeśli jest inna możliwość-zmienia się sztele-lub zakłada się biuro-jak to robia nasze szefowe-co do tych przekretow.....wszędzie jest tak samo...o naszym rzadzie już nie wspomnę-gdyż ryba psuje się od glowy.....POMYSLCIE DROGIE OPIEKUNKI;;;;;;;KTO NAM ZGOTOWAL TAKI LOS? DLACZEGO MUSIMY WIECZNIE JEZDZIC ZA CHLEBEM? A POTEM IDZCIE GLOSOWAC NA BONZOW-BO TO PRZECIEZ WASZ OBOWIAZEK? W DOMOWYM HOSPICJUM -CHODZI GENERALNIE O TO -ABY PRZETRWAC-TE PARE MIESIECY----JESLI SIE DA----POTEM ZWIJA SIE BIWAK I DO DOMKU SIE JEDZIE---CYGANSKIE ZYCIE---CYGANSKIE PIENIADZE----HMMM-A ZASTANOWCIE SIE NAD TYM-DLACZEGO NIEMIECKIE RODZINKI-POTRZEBUJA NAS DO OPIEKI NAD MAMA LUB OJCEM? Z DOBROCI....WYRACHOWANIA,,,WZGLEDOW FINANSOWYCH...SPADKOWYCH?CO WY BYSCIE ZROBILY NA ICH MIEJSCU? MACIE...MAME,,NP,,,SOCJAL,,,PRACE..(usunięte przez administratora),MAMA POTRZEBUJE OPIEKI 24 H-WY MUSICIE PRACOWAC,,,MIESZKACIE OSOBNO,,,,JAKIE WARUNKI CHCECIE ZAPEWNIC TEJ OPIEKUNCE,,,ILE WOLNEGO...ITD,,ITP,,,CIEKAWIA MNIE WASZE ROZWIAZANIA,,DOSWIADCZENIA,,,W TYM TEMACIE,,,,MACIE JAKAS TAM WIZJE? NIECH SIE ROLE ODWROCA-WY NP,ZATRUDNIACIE DO MAMY OPIEKUNKE-JAKI CHCECIE ZGOTOWAC JEJ LOS?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 02:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ta mila atmosfera? u babci?no to ok,pracuj dalej....panie w biurze tez maja nas dość,,,,musza udawac mile,,,czasami przyjacielskie,,,w zaleznosci kto zadzwoni,.,,z jakim problemem...itd.,,tak samo jak i my,,,,u babuleniek,,,,gra pozorów,,,,poobswerwujcie niektóre pflegedienst,,,wychodzi z autka-grobowa mina,,,otwiera drzwi-uśmiech -jak by wygrala w totka,,,potem rutynowe pytania....czynności....NO MAM WRAZENIE niekiedy,,,ze pisza tutaj panie.....o roznym przekroju społecznym,,,o niskim poziomie intelektualnym,,,,niektóre się rozwijają,,,niektóre to beton....inne cos tam kombinują,,,, A GENERALNIE CHODZI O JEDNO-GELD-WIEC NIE UDAWAJCIE....ZE TAK LUBICIE TA PRACUNIE,,,,,NIE KRYTYKUJCIE INNYCH KTORE MIALY CIEZKIE STANY,,,,WIECEJ EMPATII,,,JESTESMY CZASAMI PO SZKOLCE NIEDZIELNEJ,,,BEZ WYKSZTALCENIA ZAWODOWEGO-TZN OPIEKUN OSOBY STARSZEJ,LUB NIE MOZEMY ZNALEZC PRACY-REJONY BEZROBOCIA-WSCHODNIA POLSKA,,,,PROBLEMY RODZINNE,,,PROBLEMY FINANSOWE.,...WIZJA ZAROBKU CZASAMI 1300 ZETA,,,,U SZEFA BADZIEWIAKA,,,ALIMENTY,,,,,DLUGI....CHEC POZNANIA INNEGO REJONU EUROPY,,,NP,,Z OKIEN AUTOBUSU,,, TO SA ELEMENTY ZYCIOWE,,KTORE SKLANIAJA NAS -NA WYJAZD NA SAKSY..(usunięte przez administratora)... NIE PISZCIE,,ZE Z MILOSCI DO STARSZYCH OSOB,,,,A JESLI TAK,.,,,,U NAS SA DOMY STARCOW I HOSPICJA...TYLKO ZA ILE?> POZDRAWIAM CALE GRONO OPIEKUNEK...LUB INNE TAM KOLO GOSPODYN WIEJSKICH
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 08:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ta firma o której tutaj tak piszecie to ta sama, o której jest tutaj napisane(usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2013-10-28 11:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej miałem wyjechać z eurokontakt do Marsylii i powiem wam szczerze :do jasnej cholery jaka firma czy agencja żąda płacenia frycowego i WEKSLA IN BLANKO na 5 tyś euro na trzy lata .Nigdzie się z tym nie spotkałem od siedmiu lat pracuje za granicą (oni to są oszuści i kłamcy )kątrakt jest zawsze w dwóch egzemplażach jeden do biura drugi dla ciebie .;;;;
zdjecie uzytkownika
dre - 2013-11-26 01:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak -

firma wypłaca regularnie pieniądze, ubezpieczenia i składki odprowadzają ... wszystko ok

ale z czasem trochę się tam pogorszyło, traktują nas podmiotowo, nie dbają o nas, bardziej wchodzą w(usunięte przez administratora)niemieckiej stronie, czasem mam przekonanie, że z wielką łaską dostajesz u nich prace, a nie oszukujmy się biorą msc w msc 900 euro jak nie wiecej dla siebie, rozmawiałam z rodziną, za pośrednictwo placa 1900 a ja dostaje 1000, jesli chodzi o swieta tez uslyszlam pokretne odpowiedzi, byleby okrasc opiekunke z jej ciezko zarabionych niekiedy pienidzy ...

Mialam podobna sytuacje, bylam u babki z ktora zadna kobieta od 4 lat nie mogla wytrzymac, zadzwonilam z placzem do kordynatorki, polko-niemki zreszta, to oczywiscie wina byla moja, ze za mloda, brak odpowiedniego doswiadczenia, jak zadzwonilam potem, ze jakos wytrzymam od razu inny ton jaka szczeslwia to ona nie byla ... lipa ;/

zacznijcie dbać o pracownice !
ze to od ich niemieckiego posrednika
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-12-02 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Ostatnio dostałem ofertę pracy z tej agencji. Warunki jakie firma proponowała były już na początku dla mnie nie do przyjęcia tj: mała stawka, wymóg posiadania własnego ubrania roboczego, opłat za mieszkanie i przejazdy. Ale zdecydowałem sie posłuchać oferty do końca. Na sam koniec swojego monologu Pani która do mnie dzwoniła poinformowała mnie iż za załatwienie pracy (koszty tłumaczenia dokumentów itp) będę musiał zapłacić 150 zł z góry a dodatkowo 250 zł zostanie mi ściągnięte z pierwszej wypłaty. To był koniec mojej rozmowy z tą Panią. Została poinformowana prze zemnie iż frajerem nie jestem a pobieranie pieniędzy za pośrednictwo pracy przez firmy działające na terenie polski jest NIELEGALNE!!!
Ludzie nie dajcie się doić pośrednictwo pracy w Polsce jest bezpłatne. Wszystkie opłaty za pośrednictwo pracy ponosi pracodawca czyli: albo firma odpala agencji pracy pewna kwotę za znalezienie pracownika albo agencja zatrudnia pracownika u siebie i wyznacza mu stawkę dzięki której sama zarabia.
NIE DAJCIE SIE DOIC !!
zdjecie uzytkownika
Kminek - 2014-03-01 20:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że w Eurokontakcie nie ma problemów z terminowością. To dla mnie ważne bo wiadomo każdy ma opłaty i inne. Także duży plus.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-03 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to firma ,która mnie oszukała .Nie wypłacono mi wynagrodzenia ze stycznia tego roku . Nie polecam tej firmy nikomu ani najgorszemu wrogowi .
zdjecie uzytkownika
ano0nim - 2014-03-04 08:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiminek jestem ciekawy gdzie ty byles ze te pieniadze bez problemu w terminie byly bo ja jezdze z ta firma pare lat i zadko sie zdaza zeby kasa byla na czas zawsze jest jakies opoznienie a i czasami zdaza sie ze i do 3 tygodni za wyplata trzeba czekac
zdjecie uzytkownika
joka - 2014-03-07 16:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, ale czy zdarzyło się kiedyś tak jak @Pawłowi, że kasa w ogóle nie wpływała w Eurokontakcie na konto?
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-03-19 11:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-moze ktos obecnie wie jakie sa warunki pracy w EUROKONTAKCIE.Dostalem oferte pracy od nich i nie wiem co robic .Jakie stawki teraz maja ,jak z dojazdem gdy jade swoim autem itd.Juz jedna Agencja mnie wywalila na 15 tys zł ,nie tylko mnie bo bedzie nas z 50 osob.Dziekuje za informacje
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-23 23:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Równiez prosiłbym o komentarz, bo wczesniej pojawił się jakiś wpis mówiący o problemach z wynagrodzeniem, już wszystko w eurokontakt ok, czy nadal to się zdarza?
zdjecie uzytkownika
biuro - 2014-03-28 13:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2013-12-02 21:12:45]:
nie mamy ofert innych niż opieka, więc Pana opinia nas nie dotyczy. Wiem, że jest jeszcze jeden Eurokontakt, ale to nie w Chełmie. Proszę o sprawdzanie komu wystawia Pan opinię.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
biuro - 2014-03-28 13:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-03-03 15:38:53]:
czy na pewno był Pan u nas zatrudniony?
Centrum Eurokontakt
Chełm
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dorin - 2014-04-08 13:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze, że ktoś czuwa nad opiniami Eurokontaktu :) gdzie mogę dowiedzieć się czegoś więcej o firmie? w internecie nic nie mogę znaleźć?
zdjecie uzytkownika
Wetoszek - 2014-04-09 06:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak prowadzić wątek pod niewłaściwą firmą. Ale może w Eurokontakcie też jakieś niesnaski powstawały, kto wie.
zdjecie uzytkownika
jolkazam - 2014-04-22 22:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-03-03 15:38:53]:
Proszę nie mylić firmy Eurokontakt z Chełma zatrudniającą tylko opiekunki do osób starszych ,
z firmą Eurokontakt z Zamościa lub inną zatrudniającą w rolnictwie itp
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x