brak logo

Centrum Eurokontakt

Chełm

Opinie o Centrum Eurokontakt

JAGA 2015-06-20 10:10
Proszę sprawdzać w ZUS ie czy firma odprowadza składki od takiej sumy jaką mamy w umowie.Ja pracowałam w Centrum Eurokontakt i co z tego że płacili na czas,ale gdy poszłam do ZUS sprawdzić czy są odprowadzane składki to dopiero zmieniłam zdanie o tej firmie umowa sobie a składki sobie.
4
Wioletta 2015-06-27 19:22
Ja pracuje w tej firmie kilka dobrych lat i w ZUS-ie wszystko mam prawidłowo odprowadzane i pieniądze są zawsze na czas. Zawdzięczam bardzo dużo tej firmie, właścicielka jest osobą która zawsze pomoże w potrzebie i panie z biura też bardzo miłe.Z czystym sumieniem mogę polecić. 10/10
wronka34 2015-06-27 20:33
Centrum Eurokontakt Chełm naprawdę solidna firma, z całego serca polecam.
Współpracuje już prawie rok i jestem bardzo zadowolona :)
pitt258 2015-06-29 19:17
Ja również polecam,
2
Inga 2015-06-30 12:00
Ludzie żyjecie dniem dzisiejszym,a co z emeryturą na jakie sumy jesteście zatrudnieni i co wam odprowadzają do ZUS.Są firmy które dobrze płacą i na ładną sumę zatrudniają,a taka firma jest blisko was też w Chełmie.
1
pyzel 2015-07-13 10:08
10/10 jestem mega zadowolona, jadę właśnie z nimi 2 raz i jestem bardzo zadowolona, pieniądze są naprawdę dobre, wszystko legalnie. Polecam
myszka2258 2015-07-31 20:06
Super firma , bardzo dobre zarobki , super ludzie. Również polecam ! 10/10
Pyskata 2015-08-26 22:57
I tu sie mylisz Eurokontakt z Zamościa NIE WYSYŁA OPIEKUNEK. Jak ktoś pisze o opiece to jest Centrum Eurokontakt z Chełma a raczej z Raciborowiec koło Chełma

Zamość jest w porzadku, najpierw wyjechałam na praktyki szkolne z rolniczaka do Szwajcarii w 2003 roku a teraz jeżdże od nich do pracy.
2
OPIEKUNKA 2015-08-27 16:37
z tej firmy tez jezdzilam-1000-1100 w porywach,szukalam firmy od 1200-znalazlam-krystyna balawejder-nr otrzymalam od znajomej-byla zadowolona-pieniazki na czas-skl,odprowadzane od najnizszej krajowej,co tydzien szefowa dzwoni,lub koordynatorka-interesuje sie-pyta jak mi idzie,w czym pomoc-miodzio,nr tel( usunięte przez administratora )-polecam ta firme
ewa51 2015-08-27 17:02
Ile ludzi tyle opinii,jeszcze nikt wszystkim nie dogodził .Ja współpracuję z eurokontaktem już rok i nigdy się nie zawiodłam wręcz przeciwnie zawsze mi pomogli.Mogę śmiało polecić.
mila 2015-08-29 22:58
Firma z Lublina Eurokontakt oszuści, minęło wprawie 4 miesiąca nie dostałam pieniędzy, nie odbierają ode mnie telefonów i nie odpowiadają na e-maile
3
miaria.j 2015-08-31 12:25
Pracuje w tej firmie od samego początku i moje koleżanki również, zawsze pieniądze na czas. My jesteśmy zadowolone i wszystkim z czystym sumieniem polecam tą firmę.
Antyk 2015-08-31 12:46
Mila chyba coś ci się pomyliło , jestem w ciągłym kontakcie z CE. Odbieraja telefony i odpisują na emaile.
ela 2015-08-31 16:01
Witam,ja pracowałam w tej firmie CE nie polecam jaj nikomu,pieniądze były na czas ale składki były odprowadzane nie od tej sumy co byłam zatrudniona tylko od np.50 zł a ja byłam zatrudniona na 1000 zł,idzcie do ZUS i sprawdzcie.Jest dużo firm,które są rzetelne.Pozdrawiam
2
Jadwiga 2015-09-01 14:20
Witam kolezanki po fachu!swego czasu jezdzialam z Centrum z Chełma do opieki do Niemiec. Miejsce gdzie pracowalam bylo nawet znosne ale nikomu nie zycze załatwiania z nimi formalnosci! Bylam u rodziny 2 miesiace, umowe dostalam po miesiacu, kartę EKUZ otrzymalam 2 dni przed powrotem do Polski! Cale szczescie nic mi sie nie stalo i nie potrzebowalam isc do lekarza ale co by bylo gdyby...? 1050Euro przy dobrym języku to smieszna kwota!nie wspomne juz o skladkach...
2
bożena 2015-09-15 09:53
Ela widać jak pracowałaś w CE.... Wszystko co napisałaś to kłamstwo.
Składki 50 zł są odprowadzene wtedy kiedy siedzisz w domu i nie pracujesz, a kiedy jesteś w pracy odporowadzane są normalnie. Śmiech na sali.
Ja pracowałam na początku w kilku innych firmach i z całym sercem moge powiedzieć że to najbardziej uczciwa firma jaką spotkałam. W poniedziałek jadę już 4 raz i jestem mega zadowolona.
Kiedy czytam te negatywne opinie aż nie chcę się wierzyć i myślę że wystawiają je osoby z konkurencji ,a nie opiekunki pracujące w CE.
10/10
joanna 2015-09-15 10:12
Ja też nie wierze jak czytam. Sama jeżdżę od 8 mc, namówiłam już 2 koleżanki i wszystkie jesteśmy zadowolone. Pieniądze zawsze na czas, w zusie też żadnych problemów.
Dla mnie bomba. Polecam
ivonn70 2015-09-28 08:35
Uważam że dla tej firmy można pracować. Panie wszystko powiedzą,wyjaśniają. Firma prowadzi kurs języka niemieckiego. Ofert pracy ma sporo. Polecam. Za pracę otrzymujemy pieniądze.
1
sylwia 34 2015-10-05 22:17
opiszcie moze,ile dostajecie miesiecznie,firm jest duzo co miesiac nowe powstaja,zakladaja je byle opiekunki rowniez,ktora sie odwazy napisac po za pochwalami na temat milych panienek z biura ,ktore po 8 godzinach ida do domu -2 tys netto maja za swa prace,w Polsce klasy c,wiec sie ciesza,bez izolacji,bez smrodu starszych osob,bez wstawania po nocach i bez falszywych usmiszkow rodzin podopiecznych -dozyja chyba setki
3
dom19 2015-10-07 14:24
PRACOWALEM PRZEZ EUROKONTAKT W BELGI.DZIS MAMY 7PAZDIERNIKA A JA KASY ZA CZERWIEC NIE DOSTALEM!JAK DO NICH DZWONIE TO GADAJA <PROSZE CZEKAC CIERPLIWIE>JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
rino 2015-10-17 05:58
To żałosna firma, ktora manipuluje zasobami ludzkimi,a wszyscy ci co piszą pozytywnie to oni sami, muszą jakoś poprawiać swoją zepsutą reputację
2
ivonn70 2015-10-17 20:14
Obawiam się że piszemy o różnych firmach. Firma z Chełma daje pracę opiekunki w Niemczech. Belgia czy Francja to inne firmy. Praca legalna oraz wypłaty na czas. Opiekunki z całej Polski pracują dla firmy i oczywiście dla siebie. Osobiście przekazuję nr tel. do firmy osobom zainteresowanym. Nie wiem skąd to nieporozumienie.
1
nowy 2015-10-20 19:10
czy ktos moze napisac cos o pracy w zakladzie kamieniarskim w niemczech przez firme eurokontakt
3
nn 2015-11-09 00:03
Odradzam wyjazd do Francji (La Chapell). Ludzie masowo stamtąd uciekają. Praca polega na czyszczeniu prawie pustych drzew z jabłek (na akord). Z naciskiem na to aby każde jabłko miało ogonek, było bez listka,obicia itp...(jabłka na drzewach są już w większości poobijane przez traktory tam jeżdżące). Grupą opiekuje się facet, który sam potrzebuje opieki (specjalistycznej)... Cały czas straszy ludzi, narzuca się w prymitywny sposób kobietom, urządza libacje alkoholowe. Zatrudniono go by był łącznikiem ze stroną francuską a facet ledwo duka po francusku, zna tylko kilka słów i porozumiewa się prawie na migi. Ogólnie warunki są straszne.
1
jjj 2015-12-17 19:10
Witam!!! A wybiera sie ktoś 17stycznia do Austrii ?? Praca przy sprzątaniu obiektów sportowych a dokładnie obiektów narciarskich???
Inga 2015-12-18 09:49
Witam,Centrum Eurokontakt z Chełma nie polecam tej firmy ja tam pracowałam 2 lata i o 2 lata za dużo,dopiero mi się oczy otworzyły jak poszłam do ZUS i dowiedziałam jak mi odprowadzają składki od jakiej sumy.Zarobki marne w ciężkich przypadkach gdzie noce są zarwane po 2-3 razy trzeba wstawać płacą 1000 euro,nie ma mowy o podwyżce.
3
piotr 2016-01-11 11:10
ta firma to jest jedna wielka pomyłka i pan zieliński i pani jagoda co w biurze siedzą
1
kolega 2016-01-11 11:39
witam nie polecam tej firmy pojechałem do niemiec przez eurokontakt z wrocławia rzekomo do spinaczy jak już dotarłem na miejsce z trzema ludzmi to spaliśmy na klatce schodowej bo oczywiście wszyscy z biura mieli wyłączone telefony do pracy nie było 10 km lecz 60km inna praca niż była w umowie pani agata zrobiła zebranie na którym powtórzyła 3 razy że w razie kontroli przez policje nie podawać adresu firmy czyli coś jest na rzeczy za mieszkanie miało być 400 euro do podziału na ilośc osób a się okazało ze wyszło 1500 euro mało tego jeszcze pobrali 270 zł niby na przejazd do miejsca pracy a tak naprawde to nie umieją się wytłumaczyć za co ta opłata a na paragonie jest nauka języka obcego przekręt jak nic jeśli chcecie jechać za granice to nie przez te biuro pozdrawiam
1
brp 2016-01-11 18:33
-kolega : Centrum Eurokontakt z Wrocławia to całkiem inna firma. Eurokontakt z Chełma to oferty pracy dla opiekunek
-piotr : CE Chełm nie pracuje zadna ( usunięte przez administratora )
Brp 2016-01-11 18:37
Oferta dotyczaca sprzątania w Austrii nie jest wystawiona przez Eurokontakt Chełm.
Proszę o dokładne czytanie ktorej firmy wystawiacie opinie, tutaj jest Centrum Eurokontakt z Chełma ktora oferuje prace opienunkom.
Admin 2016-01-11 18:41
Negatywne opinie nie dotyczą firmy Centrum Eurokontakt z Chełma!
Ludzie zanim dodacie opinie czytajcie, to jest profil CE Chełm , firma oferująca pracé opiekunkom.
Pozdrawiam
krystyna-sopot 2016-03-10 18:58
witam-prosze mi napisac-dlaczego w umowach z 2016 roku,figuruje taki wpis-opieka nad -osoba strasza chora oraz nad osoba mieszkajaca we wspolnym gospodarstwie domowym?Mam placone za 1 chora osobe,dlaczego mi nie placi firma za 2 osobke? z niej sie pierze,po niej sie sprzata,gotuje,prasuje,pisze o tej osobie wspolnie mieszkajacej,bylam..gdyz mnie oklamano,ze tylko talerz zupy trza tej 2 ugotowac,,,potem okazal sie cyrk...za 1 osobe 1000 euro a nad 2 musialam miec piecze,hmmm.z czasem o to samo zapytalam milego dziadka,,,zrobil duze oczy przeciez my placimy powiada,ale mnie firma placi za pana zone..odpowiedzialam,,,i to male pieniazki dodalam-jak wy reagujecie na podobne sytuacje-podzielcie sie uwagami,gdyz jest duzo opiekunek wrabianych w parki,,,szczegolnie te bez dobrego jezyka niemieckiego,ktore maja dlugi,bezrobotnych mezow i dzieci.pozdrawiam
1
Grażyna 2016-09-22 07:25
Jakie to są dobre pieniądze 1000e ciężka sztela,żadnego wolnego w ciągu dnia,składki odprowadzane od 1700 zł i to nie zawsze.Obudzicie się przy emeryturze.
Ewa 2016-09-28 19:41
witam-900-slaby jezyk,1200 dobry jezyk i tak od 10 lat okolo placa,przy dzisiejszej inflacji-jalmuzna....panie owszem mile,przyjazne,ale z nimi sie nie pracuje.1350 mozna tez dostac-ale ciezka sztela i moze byc osoba towarzyszaca..czyli mily dziadek lub mila babcia-malzenstwo,po ktorej tez trzeba prac,prasowac,sprzatac,gotowac..tak sie sprawy przedstawiaja
krystyna-sopot 2016-09-28 19:47
jezeli brak wolnego,prosze dzwonic do pan z biura,lub powiadomic rodzine-rufbereitschaft-czyli niemoznosc opuszczenia domu-jest platny-8,50 na godzine-jesli rodzina sie dowie,znajdzie kogos dla babci lub dziadka,lub zarobicie sobie pieniazki,jesli bedziecie siedziec i milczec,potem narzekac w internecie-zostaniecie z niczym,inne opiekunki tak robia-rodzinki placa lub dziwnie szybko opiekunka ma wolne do wyjscia min,2 godz codziennie.
helena 2016-09-28 20:02
przed swiatami panie z biura staja na glowie.rekrutuja na sile,w sezonie letnim rowniez,potem sa okresy blogiego spokoju,prosze sie targowac o wyzsza kwote,prosze tak robic z innymi biurami tez,od 9 lat zarobki te same,prosze dopominac sie o wolne,jezeli brak niech placi biuro lub rodzinka,nie czekajcie na manne z nieba tygodniami az rodzinka zaproponuje wyjscie z domowego aresztu.premii za to nie dostaniecie,depresje owszem.
2
moja 2016-10-01 21:48
a mnie powiem Wam zaintersowała oferta pracy na stanowisko managera/ specjalsity do spraw rynków finansowych w Warszawie widze ze szukaja wazna jest znajomość branży z zakresu MRF,komunikatywność i zdolności interpersonalne (czytelne, właściwe, umotywowane)
Jarzebina 2016-11-02 21:58
Co z tego że są mile ale trzeba sie prosic o swoja kase nawet 2 miesiace bo nie maja pieniedzy zeby wyplacic i tlumacza sie ze ktos tam nie zaplacil bo byl na urlopi a co to kogo interesuje .... Jede na zlecenie kasa ma byc na czas !!! I do tego oszukuja z kasa za bilety placi pacjent 150 e za bilety zaplaci firma 100 e to powinni oddawac reszte dla opiekunki bo to jej pieniadze ?
3
MARTA 2016-12-11 15:01
mila wiesiu-transport oplaca zawsze-rodzina podopiecznego,biura konseketnie ...te pieniazki otrzymuja,czasami sa i takie biura-i to mi sie podoba-ja oplacam podroz-pokazuje bilet wraz z cena..i zawsze moge sobie cos kupic za euro przed wyjazdem do domu...niewiem ile polskie biura kasuja od niemieckich rodzin,za ta podroz...niemieckie rodziny nie ogladaja rachunkow...od przewoznikow z biur...przeciez...reszty mozna sie domyslic-jesli w to watpisz mila wiesiu-poprostu zapytaj rodzine,
2
lipa51 2017-02-12 21:45
DZADOSTWO WIELKIE oszusci straszni kradna wyplate i jeszcze nie daja karty europejskiej w,razie pobytu w szpitalu co z tego ze sa mile i tak samo kordynatorka kawal suki
6
Urszula 2017-03-09 18:18
Ja również jeżdżę z nimi prawie dwa lata. Początkowo było nawet w miarę, ale teraz Masakra co miesiąc muszę prosić o moją kasę. Zawsze jakieś głupie tłumaczenia. Jestem już wykończona tą sytuacją. Koordynatorka zupełnie się nie interesuje. Może znacie jakąś rzetelną firmę
3
Ola 2017-03-21 20:12
nie polecam
3
Bliska znajoma 2017-03-22 12:36
Wiadomo z czego prezesi mają te chaty z basenami, pięć mieszkań,drogie butiki I kilka innych posiadłości. Nawet na rodzinie zarabiają krocie. Wszystko na dzieci jest, aby w razie czego nie mogli im nic zabrać.
Cwaniaki
2
Dorota 2017-05-09 17:40
Nie polecam tej pseudofirmy omijać z daleka
4
SASO 2017-06-07 22:10
Eurokontakt to jest "pseldo firma"oszuści i krętacze ! Za załatwienie pracy trzeba zapłacić 295zl.u nich to się nazywa kurs językowy!!!! Okradają z godzin ,nie dają rozliczeń ,inna stawka na umowie ,inna w rzeczywistości ! Pracujsz za granicą ale tak naprawdę w Polsce roznosisz ulotki !!!! Wałek na całego ! Mało tego pracujesz dla jakiejś firmy która jest w Wielkiej Brytanii !!!! Jeden wielki syf i szumowiny !!!lepiej z diabłem jechać na koniec świata jak z EUROKONTAKTEM do pracy !!!!!!!
3
Anna 2017-07-23 11:52
Pojchałam do pracy za posrednictwem tej firmy, mialo być legalnie, umowa na miejscu.Na miejscu okazało się, że praca na czarno. Do tego 13 do 15 godzin pracy dziennie.Wyzysk i oszustwo.
2
Agata 2017-07-24 11:36
@Anna - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Centrum Eurokontakt? Jak dokładnie wyglądała kwestia podpisania umowy z pracodawcą? Każda merytoryczna odpowiedź będzie cenna dla osób, które zaglądają na forum w celu poszukiwania pracy
baja0611 2017-08-29 13:31
Jest kilka firm o podobnych nazwach, ja jeżdżę z Centrum Eurokontakt Chełm od 11 lat i mogę z całego serca wszystkich polecić tą firmę, jeżeli chodzi o pieniądze to zawsze są na czas, legalne zatrudnienie. Panie z biura bardzo miłe i zawsze służą pomocą. Jak dla mnie 11/10
1
Agata 2017-08-29 19:33
@baja0611 - czy pracodawca zapewnia swoim pracownikom dodatkowe systemy benefitowe? Wiele firm decyduje się na ten rodzaj wynagrodzenia pozapłacowego. Jak sytuacja wygląda w Centrum Eurokontakt?
Szkoda czasu i nerwów !!! 2017-09-10 19:34
Omijać szerokim łukiem tą firmę komentarze to piszą chyba same pracownice albo ich znajome !!!
Byłam i nie polecam oferty niezgodne z opisem nie sprawdzone pod względem faktycznym w dodatku za marne pieniądze bo w tych samych miejscach opiekunki zarabiają po 400 euro więcej tylko z innej agencji ,
Kontakt zerowy !!! jeszcze raz nie polecam !!!! Piszę bo byłam i się przekonałam !!!
2
Zostaw swoją opinię o Centrum Eurokontakt - Chełm
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt