Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-25 15:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@e.k. i jak tam u Ciebie to teraz wygląda, wszystko już w porządku czy zaległości nadal są? bo w sumie już jest 25 i to poniedziałek w dodatku, więc przelewy chodzą już normalnie na 100% a nawet więcej. Mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni, bo bardzo niefajnie firma by się zachowała w przeciwnym wypadku.
zdjecie uzytkownika
e.k - 2014-09-04 07:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok,tłumaczenia były głupie ale wszystko w porządku zobaczymy jak dalej
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-09 14:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@e.k tłumaczenia zwykle są dosyć głupie, no ale całe szczęście, że sprawa sie wyjasniła - to najważniejsze. Mam nadzieje, że teraz też juz będzie wszystko w porządku, w razie czego napisz jak to wygląda czy sytuacja się powtórzy czy to było tylko jednorazowe. Jednak co jak co, ale kasa musi się zawsze zgadzać
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-09-12 10:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebi - 2014-05-29 19:54:31]:
Chyba nie o tej firmie piszesz, Centrum Euroktakt płaci zawsze terminowo, nigdy nie mialam z nimi problemów
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2014-09-12 12:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dre - 2013-11-26 01:56:15]:
to nie ta firma ta firma wysyła tylko do Niemiec opiekunki
zdjecie uzytkownika
olek09887 - 2014-09-24 13:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to czym ta firma się właściwie zajmuje? Tymi opiekunkami do Niemiec? Bo nrie moge ich znaleźć w internecie w ogóle, nie wiecie czy mają jeszcze jakieś ogłoszenia? Byłoby super jakby ktoś jeszcze napisał jakie warunki są jak sie wyjeżdża, czy trafia się losowo do domów czy można wybrać potem u kogo chce się być?
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-09-25 10:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek09887 - 2014-09-24 13:21:10]:
Wysyłają tylko opiekunki do Niemiec, ich strona to www.opiekunki-niemcy.pl,
zdjecie uzytkownika
M. - 2014-09-26 12:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolona, w terminie wszystko zapłacone.
zdjecie uzytkownika
misia - 2014-10-08 17:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to najwazniejsze właśnie, żeby w termienie wszystko było, to naprawdę postawa jest każdego zatrudnienia. a oprócz tego chyba wszystko się zgadza w miarę no nie? sama chce wyjechać, raz już byłam opiekunką w Niemczech tylko z inną firmą jechałam, a teraz zastanwiam się czy by nie zmienić na ich własnie.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-10-17 16:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebi - 2014-05-29 19:35:26]:
ja swoia sprawę tez skierowałem do sondu i telewizji za nie wypłacenie pieniędzy za docieplenia w belgi
zdjecie uzytkownika
ezopka - 2014-10-23 10:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą agencją jeździłam dwa razy. Pieniądze zawsze przelewali na czas. Nigdy nie miałam z nimi problemu i moje zmienniczki też, więc nie wiem o co chodzi? Osobiście polecam
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2014-10-23 14:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i mnie też teraz zaczął interesować ten wątek, bo jakieś są opinie sprzeczne zupełnie i nie wiem czy wierzyć w te negatywne opinie czy pozytywy, bo dziwne by było jeśli jedna osoby by tak traktowali, a jednych inaczej. Mam nadzieje, że te negatywy to są tylko sporadyczne rzeczy, a nie norma. Miał ktos jeszcze z nimi do czynienia?
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-11-01 06:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdze z firmy pani Piech juz kilka lat.Zawsze wszystko jest na czas mam swoja ulubiona pilotke p.Marlenke i zawsze wszystko jest O.K.Moge z czystym sumieniem polecic ta firme.Bo te wszystkie mity ile to zarabiaja w innych firmach o podobnych warunkach to pic.Wole zarobic 1000 i miec komfort psychiczny i fizyczny.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-12 22:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bardzo ciekawa kto pisze takie super opinie na temat tej firmy erokontakt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści tylko ich do sądu podać nic więcej i zlikwidować ta firmę raz na zawsze żeby ludzi nie naciągali i oszukiwali ja się dziwie,że jeszcze nikt do prokuratury ich nie podał tego p.Jacka i cała resztę co na stołkach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grzeją za nasze ciężko zarobione pieniądze ale oni myślą,że są bezkarni jeszcze się zdziwią i firma w Grudziądzu padnie to tylko kwestia czasu.A tak na marginesie ludzie ostrzegajcie znajomych niech unikają tych naciągaczy.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-12 22:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chemik - 2014-07-10 09:07:25]:
to się czlowieku ciesz bo od nas biorą kasę za niby ubezpieczenie którego jak się okazało nie mamy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-14 12:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-11-12 22:15:01]:
Ten "Cały pan Jacek" nie pracuje w Centrum Eurokontakt, piszesz chyba o firmie eurokontakt z Zamościa lub o jakiejś innej. Centrum eurokontakt zajmuje się tylko opieką na terenie Niemiec, w Grudziądzu nie ma żadnnej filii ani oddziału. Zanim wyrazisz opinie zorientuj się o kim się pisze bo przez swoją nie wiedzę robisz komuś krzywdę. Jeśli masz jakieś wątpliwości to podaj do siebie kontakt a sobie wszytko wyjaśnimy. Pracuję w tej firmie kilka lat, mamy około na stałe ponad 250 opiekunek. Szlag mnie trafia jak czytam takie opinie jak twoje, które nie są poparte faktami i prawdą i takie osoby jak Ty powinno sie podać do Sądu za zniesławianie. Jak się wydaje opinie to powinno się wiedzieć o kim sie mówi. Działamy od 2005roku i to już świadczy o naszej uczciwości i rzetelności. Oszuści długo na rynku się nie utrzymują
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-14 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-11-12 22:11:28]:
a ja współpracuję z firmą Eurokontakt Barbary Piech od 2011 roku i jestem zadowolona, pieniądze są zawsze w terminie do 10 każdego miesiąca na koncie a i ubezpieczenie w ZUS-ie jest zawsze opłacone, chciałabym, żeby tak dalej było, no zawsze mogłoby być więcej tych pieniędzy, to oczywiste
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-19 04:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-14 12:38:30]:
oszuści nie wytrzymują długo ? wytrzymują zdecydowanie dłużej niż powinni i chyba zdecydowanie dłużej również niż Ci się wydaje ( tylko nie odbieraj tego jako atak, bo chyba na tym punkcie jesteś przewrażliwony). Co do samego Eurokontaktu to mam jak najbardziej pozytywne wrażenia ze współpracy. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
semor - 2015-01-11 19:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krutko i na temat są to oszusci jakich mało oszukujo na kazdym kroku jest pan Mecenas ktury jest wlascicielem i ma firmy krzaki na cyprze itd.OSTRZEGAM OSTRZEGAM nie wyjezdzajcie za ich posrednictwem niedosc ze stracicie duzo kasy to i zdrowie bo tak bylo w moim przypadku wyjechalem pod koniec marca do 15czerwca problemy z zjazdem do domu bo zaco za miesioc mojej ciezkiej pracy niedostalem pieniedzy co dostalem to poszlo w koszta tego jabanego wyjazdu OSTRZEGAM przed to firmo zlodzieje
zdjecie uzytkownika
semor - 2015-01-11 19:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krutko i na temat są to oszusci jakich mało oszukujo na kazdym kroku jest pan Mecenas ktury jest wlascicielem i ma firmy krzaki na cyprze itd.OSTRZEGAM OSTRZEGAM nie wyjezdzajcie za ich posrednictwem niedosc ze stracicie duzo kasy to i zdrowie bo tak bylo w moim przypadku wyjechalem pod koniec marca do 15czerwca problemy z zjazdem do domu bo zaco za miesioc mojej ciezkiej pracy niedostalem pieniedzy co dostalem to poszlo w koszta tego jabanego wyjazdu OSTRZEGAM przed to firmo zlodzieje
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-01-12 15:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAZAJCIE NA NICH!!!!! NIE JEDZCIE Z NIMI DO OPIEKI!!!OSZUŚCI SZKODA SŁÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-12 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że semor i olga nie piszą o firmie Centrum Eurokontakt z którą ja jeżdżę od lat, jak do tej pory nie zostałam oszukana, a przeciwnie, jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
porazka - 2015-01-19 11:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie moge sie nadziwić ze ta firma jeszcze jest na rynku, o pieniadze trzeba bylo sie prosic - to chyba nie jest normalne, krzak nie firma, nie wiem jak dzialo prawo polskie ze takie firmy caly cZas funkcjonuja, przestrzegam
zdjecie uzytkownika
Jaga - 2015-01-19 13:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [porazka - 2015-01-19 11:34:56]:
Witam,czy piszecie o Centrum Eurokontakt z Chełma,ja jeżdżę od 3 lat i nie mam żadnych problemów.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
e.k - 2015-01-24 12:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jedynym minusem firmy są niskie zarobki a tak -nigdy się nie zawiodłam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centrum Eurokontakt?
Zadaj pytanie
x