brak logo

Centrum Eurokontakt

Chełm

Opinie o Centrum Eurokontakt

Opiekinka1969 2015-06-16 23:38:31
Pracuje w tej firmie od 4 lat i nie spotkało mnie jeszcze nic nie przyjemnego , pieniażki zawsze są tego samego dnia na moim koncie, firma naprawdę godnie sie opiekuje pracownikiem. Sama szefowa załatwia niektóre sprawy, i jest naprawde dobrym czlowiekiem. Mam bardzo dobry kontakt z biurem , wiec drogie Panie polecam ze szczerym serduchem.
Ewa 2015-06-16 23:41:35
Zgadzam się z [opiekunka1969] , a negatywne komentarze dotyczą firmy z Zamoscia. Eurkontakt Chełm to sumienna firma.
niania1496 2015-06-18 10:16:17
jeżdżę z tą firmą od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. polecam
marta0611 2015-06-19 10:47:22
Ja też obecnie pracuje w firmie Centrum Eurokontakt i jestem bardzo zadwolona , praca jest legalna, pieniądze zawsze na czas a panie z biura zawsze służą pomocą.
Urszula 2015-06-19 11:03:26
Witam, w firmie Centrum Eurokontakt pracuję od kilku miesięcy. Jestem zadowolona. Panie z biura pomagają w załatwieniu wielu spraw. Praca legalna, zarobki jak na polskie warunki dobre. Polecam.
grażyna1245 2015-06-19 11:06:25
Firma działa na rynku już wiele lat i jest wiarygodna, nie to co inne Agencję. Ja wyjeżdżam z tą Firmą 6 lat już i nigdy się nie zawiodłam.
Koli 2015-06-20 01:44:28
A co takiego odróżnia akurat ich od innych, bo nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenia w tego typu pracach. Do tej pory wiem, że wszyscy chcą zarobić przede wszystkim na pracowniku, ale to naturalne. Mam nadzieję, że żadna z agencji nie ma za uszami jakiś zachowań nieuczciwych. Zasady muszą być jasne a czy takie są to już ... indywidualna kwestia.
JAGA 2015-06-20 10:10:37
Proszę sprawdzać w ZUS ie czy firma odprowadza składki od takiej sumy jaką mamy w umowie.Ja pracowałam w Centrum Eurokontakt i co z tego że płacili na czas,ale gdy poszłam do ZUS sprawdzić czy są odprowadzane składki to dopiero zmieniłam zdanie o tej firmie umowa sobie a składki sobie.
Wioletta 2015-06-27 19:22:23
Ja pracuje w tej firmie kilka dobrych lat i w ZUS-ie wszystko mam prawidłowo odprowadzane i pieniądze są zawsze na czas. Zawdzięczam bardzo dużo tej firmie, właścicielka jest osobą która zawsze pomoże w potrzebie i panie z biura też bardzo miłe.Z czystym sumieniem mogę polecić. 10/10
wronka34 2015-06-27 20:33:34
Centrum Eurokontakt Chełm naprawdę solidna firma, z całego serca polecam.
Współpracuje już prawie rok i jestem bardzo zadowolona :)
pitt258 2015-06-29 19:17:16
Ja również polecam,
2
Inga 2015-06-30 12:00:40
Ludzie żyjecie dniem dzisiejszym,a co z emeryturą na jakie sumy jesteście zatrudnieni i co wam odprowadzają do ZUS.Są firmy które dobrze płacą i na ładną sumę zatrudniają,a taka firma jest blisko was też w Chełmie.
pyzel 2015-07-13 10:08:01
10/10 jestem mega zadowolona, jadę właśnie z nimi 2 raz i jestem bardzo zadowolona, pieniądze są naprawdę dobre, wszystko legalnie. Polecam
myszka2258 2015-07-31 20:06:23
Super firma , bardzo dobre zarobki , super ludzie. Również polecam ! 10/10
elwirka 2015-08-17 17:12:19
@myszka2258 dziękuję że dodałaś taki komentarz, zachęciłaś mnie skutecznie do podjęcia zatrudnienia w tej firmie. jednak najwazniejsza kwestia, jakie jest wynagrodzenie - proszę napisz. już kiedyś jeździłam jako opiekunka do niemiec więc i teraz sobie na luzie spokojnie poradzę, pozdrawiam serdecznie
Pyskata 2015-08-26 22:57:25
I tu sie mylisz Eurokontakt z Zamościa NIE WYSYŁA OPIEKUNEK. Jak ktoś pisze o opiece to jest Centrum Eurokontakt z Chełma a raczej z Raciborowiec koło Chełma

Zamość jest w porzadku, najpierw wyjechałam na praktyki szkolne z rolniczaka do Szwajcarii w 2003 roku a teraz jeżdże od nich do pracy.
OPIEKUNKA 2015-08-27 16:37:00
z tej firmy tez jezdzilam-1000-1100 w porywach,szukalam firmy od 1200-znalazlam-krystyna balawejder-nr otrzymalam od znajomej-byla zadowolona-pieniazki na czas-skl,odprowadzane od najnizszej krajowej,co tydzien szefowa dzwoni,lub koordynatorka-interesuje sie-pyta jak mi idzie,w czym pomoc-miodzio,nr tel( usunięte przez administratora )-polecam ta firme
ewa51 2015-08-27 17:02:05
Ile ludzi tyle opinii,jeszcze nikt wszystkim nie dogodził .Ja współpracuję z eurokontaktem już rok i nigdy się nie zawiodłam wręcz przeciwnie zawsze mi pomogli.Mogę śmiało polecić.
mila 2015-08-29 22:58:06
Firma z Lublina Eurokontakt oszuści, minęło wprawie 4 miesiąca nie dostałam pieniędzy, nie odbierają ode mnie telefonów i nie odpowiadają na e-maile
miaria.j 2015-08-31 12:25:52
Pracuje w tej firmie od samego początku i moje koleżanki również, zawsze pieniądze na czas. My jesteśmy zadowolone i wszystkim z czystym sumieniem polecam tą firmę.
Antyk 2015-08-31 12:46:36
Mila chyba coś ci się pomyliło , jestem w ciągłym kontakcie z CE. Odbieraja telefony i odpisują na emaile.
ela 2015-08-31 16:01:09
Witam,ja pracowałam w tej firmie CE nie polecam jaj nikomu,pieniądze były na czas ale składki były odprowadzane nie od tej sumy co byłam zatrudniona tylko od np.50 zł a ja byłam zatrudniona na 1000 zł,idzcie do ZUS i sprawdzcie.Jest dużo firm,które są rzetelne.Pozdrawiam
Jadwiga 2015-09-01 14:20:28
Witam kolezanki po fachu!swego czasu jezdzialam z Centrum z Chełma do opieki do Niemiec. Miejsce gdzie pracowalam bylo nawet znosne ale nikomu nie zycze załatwiania z nimi formalnosci! Bylam u rodziny 2 miesiace, umowe dostalam po miesiacu, kartę EKUZ otrzymalam 2 dni przed powrotem do Polski! Cale szczescie nic mi sie nie stalo i nie potrzebowalam isc do lekarza ale co by bylo gdyby...? 1050Euro przy dobrym języku to smieszna kwota!nie wspomne juz o skladkach...
bożena 2015-09-15 09:53:37
Ela widać jak pracowałaś w CE.... Wszystko co napisałaś to kłamstwo.
Składki 50 zł są odprowadzene wtedy kiedy siedzisz w domu i nie pracujesz, a kiedy jesteś w pracy odporowadzane są normalnie. Śmiech na sali.
Ja pracowałam na początku w kilku innych firmach i z całym sercem moge powiedzieć że to najbardziej uczciwa firma jaką spotkałam. W poniedziałek jadę już 4 raz i jestem mega zadowolona.
Kiedy czytam te negatywne opinie aż nie chcę się wierzyć i myślę że wystawiają je osoby z konkurencji ,a nie opiekunki pracujące w CE.
10/10
joanna 2015-09-15 10:12:50
Ja też nie wierze jak czytam. Sama jeżdżę od 8 mc, namówiłam już 2 koleżanki i wszystkie jesteśmy zadowolone. Pieniądze zawsze na czas, w zusie też żadnych problemów.
Dla mnie bomba. Polecam
mania 2015-09-16 20:28:03
to widze ze zdania sa podzielone. ale ja mimo wszystko chce sprobowac i pojechac za granice do pracy jako niania lub opiekunka. ale toprawda ze zarabia sie tylko 1050 euro? i jak z zakwaterowaniem, rozumiem ze na miejscu jest wszystko przygotowane i nie musze sie martwic o formalnosci? z gory dzieki.
ivonn70 2015-09-28 08:35:27
Uważam że dla tej firmy można pracować. Panie wszystko powiedzą,wyjaśniają. Firma prowadzi kurs języka niemieckiego. Ofert pracy ma sporo. Polecam. Za pracę otrzymujemy pieniądze.
sylwia 34 2015-10-05 22:17:00
opiszcie moze,ile dostajecie miesiecznie,firm jest duzo co miesiac nowe powstaja,zakladaja je byle opiekunki rowniez,ktora sie odwazy napisac po za pochwalami na temat milych panienek z biura ,ktore po 8 godzinach ida do domu -2 tys netto maja za swa prace,w Polsce klasy c,wiec sie ciesza,bez izolacji,bez smrodu starszych osob,bez wstawania po nocach i bez falszywych usmiszkow rodzin podopiecznych -dozyja chyba setki
2
dom19 2015-10-07 14:24:59
PRACOWALEM PRZEZ EUROKONTAKT W BELGI.DZIS MAMY 7PAZDIERNIKA A JA KASY ZA CZERWIEC NIE DOSTALEM!JAK DO NICH DZWONIE TO GADAJA <PROSZE CZEKAC CIERPLIWIE>JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
sxdcfvgb 2015-10-17 01:43:12
@ivonn70 no hej ja akurat widziałem na przykład że szukali elektryków w Dusseldorfie oraz dojarzy we Francji czy pracownika do fabryki- montera/ spawacza MIG MAG, uważam że warto jest podjąć pracę za granicą wiadomo ze będą wtedy lepsze zarobki, no i można rozwinąć swoje umiejętności jeśli chodzi o zdolności językowe
rino 2015-10-17 05:58:02
To żałosna firma, ktora manipuluje zasobami ludzkimi,a wszyscy ci co piszą pozytywnie to oni sami, muszą jakoś poprawiać swoją zepsutą reputację
ivonn70 2015-10-17 20:14:55
Obawiam się że piszemy o różnych firmach. Firma z Chełma daje pracę opiekunki w Niemczech. Belgia czy Francja to inne firmy. Praca legalna oraz wypłaty na czas. Opiekunki z całej Polski pracują dla firmy i oczywiście dla siebie. Osobiście przekazuję nr tel. do firmy osobom zainteresowanym. Nie wiem skąd to nieporozumienie.
1
nowy 2015-10-20 19:10:48
czy ktos moze napisac cos o pracy w zakladzie kamieniarskim w niemczech przez firme eurokontakt
1
nn 2015-11-09 00:03:52
Odradzam wyjazd do Francji (La Chapell). Ludzie masowo stamtąd uciekają. Praca polega na czyszczeniu prawie pustych drzew z jabłek (na akord). Z naciskiem na to aby każde jabłko miało ogonek, było bez listka,obicia itp...(jabłka na drzewach są już w większości poobijane przez traktory tam jeżdżące). Grupą opiekuje się facet, który sam potrzebuje opieki (specjalistycznej)... Cały czas straszy ludzi, narzuca się w prymitywny sposób kobietom, urządza libacje alkoholowe. Zatrudniono go by był łącznikiem ze stroną francuską a facet ledwo duka po francusku, zna tylko kilka słów i porozumiewa się prawie na migi. Ogólnie warunki są straszne.
malinka 2015-11-16 11:56:46
@nn no ale skoro wyjeżdżasz do konkretnej pracy w innym kraju to jednak musisz się dostosować do panujących w niej wyśrubowanych standardów. dla mnie pozostaje jednak kwestią najwazniejsza jak się jedzie do Francji do pracy z nimi to jak to jest z językiem, czy trzeba znać francuski czy pon angielsku też można się dogadać
jjj 2015-12-17 19:10:12
Witam!!! A wybiera sie ktoś 17stycznia do Austrii ?? Praca przy sprzątaniu obiektów sportowych a dokładnie obiektów narciarskich???
moja 2015-12-17 22:23:27
@jjj widziałam to ogłoszenie, ale ja chyba wole prace jako pracownik rolny, we Francji, bo jednka lepsze stawki dają, a i w tym mam doswiadczenia troche.
Inga 2015-12-18 09:49:07
Witam,Centrum Eurokontakt z Chełma nie polecam tej firmy ja tam pracowałam 2 lata i o 2 lata za dużo,dopiero mi się oczy otworzyły jak poszłam do ZUS i dowiedziałam jak mi odprowadzają składki od jakiej sumy.Zarobki marne w ciężkich przypadkach gdzie noce są zarwane po 2-3 razy trzeba wstawać płacą 1000 euro,nie ma mowy o podwyżce.
woder 2016-01-02 22:41:27
Zarobki w porównaniu do tych w Polsce są bardzo ciekawe. Nie są jednak konkurencyjne w porównaniu do tego co można w innych firmach w Niemczech zarobić, ale i tak jest dobrze.
piotr 2016-01-11 11:10:50
ta firma to jest jedna wielka pomyłka i pan zieliński i pani jagoda co w biurze siedzą
kolega 2016-01-11 11:39:13
witam nie polecam tej firmy pojechałem do niemiec przez eurokontakt z wrocławia rzekomo do spinaczy jak już dotarłem na miejsce z trzema ludzmi to spaliśmy na klatce schodowej bo oczywiście wszyscy z biura mieli wyłączone telefony do pracy nie było 10 km lecz 60km inna praca niż była w umowie pani agata zrobiła zebranie na którym powtórzyła 3 razy że w razie kontroli przez policje nie podawać adresu firmy czyli coś jest na rzeczy za mieszkanie miało być 400 euro do podziału na ilośc osób a się okazało ze wyszło 1500 euro mało tego jeszcze pobrali 270 zł niby na przejazd do miejsca pracy a tak naprawde to nie umieją się wytłumaczyć za co ta opłata a na paragonie jest nauka języka obcego przekręt jak nic jeśli chcecie jechać za granice to nie przez te biuro pozdrawiam
brp 2016-01-11 18:33:26
-kolega : Centrum Eurokontakt z Wrocławia to całkiem inna firma. Eurokontakt z Chełma to oferty pracy dla opiekunek
-piotr : CE Chełm nie pracuje zadna ( usunięte przez administratora )
Brp 2016-01-11 18:37:33
Oferta dotyczaca sprzątania w Austrii nie jest wystawiona przez Eurokontakt Chełm.
Proszę o dokładne czytanie ktorej firmy wystawiacie opinie, tutaj jest Centrum Eurokontakt z Chełma ktora oferuje prace opienunkom.
Admin 2016-01-11 18:41:34
Negatywne opinie nie dotyczą firmy Centrum Eurokontakt z Chełma!
Ludzie zanim dodacie opinie czytajcie, to jest profil CE Chełm , firma oferująca pracé opiekunkom.
Pozdrawiam
mumek 2016-01-11 23:02:36
No ale przecież wyraźnie jest tutaj napisane, że to firma Centrum Eurokontakt, a więc można się zatrudnić na takie stanowiska jak Dojarz czy też pracownik rolny we Francji.
krystyna-sopot 2016-03-10 18:58:59
witam-prosze mi napisac-dlaczego w umowach z 2016 roku,figuruje taki wpis-opieka nad -osoba strasza chora oraz nad osoba mieszkajaca we wspolnym gospodarstwie domowym?Mam placone za 1 chora osobe,dlaczego mi nie placi firma za 2 osobke? z niej sie pierze,po niej sie sprzata,gotuje,prasuje,pisze o tej osobie wspolnie mieszkajacej,bylam..gdyz mnie oklamano,ze tylko talerz zupy trza tej 2 ugotowac,,,potem okazal sie cyrk...za 1 osobe 1000 euro a nad 2 musialam miec piecze,hmmm.z czasem o to samo zapytalam milego dziadka,,,zrobil duze oczy przeciez my placimy powiada,ale mnie firma placi za pana zone..odpowiedzialam,,,i to male pieniazki dodalam-jak wy reagujecie na podobne sytuacje-podzielcie sie uwagami,gdyz jest duzo opiekunek wrabianych w parki,,,szczegolnie te bez dobrego jezyka niemieckiego,ktore maja dlugi,bezrobotnych mezow i dzieci.pozdrawiam
,aka 2016-04-07 20:19:30
czy to prawda - pracując u nich nabywam prawo do niemieckiej emerytury? coś tez słyszałam że jak od trzehc osób uzyska się pozytywne referencje to można mieć jakąś premię kilkaset euro i coś na dziecko - możecie napisac czy to prawda czy plotka? dzięx
Muś 2016-05-12 19:11:30
Mi się wydaje, że bardzo fajnie jest tutaj pracować, generalnie bardzo miła praca, np. we Francji, pięknej
Grażyna 2016-09-22 07:25:38
Jakie to są dobre pieniądze 1000e ciężka sztela,żadnego wolnego w ciągu dnia,składki odprowadzane od 1700 zł i to nie zawsze.Obudzicie się przy emeryturze.
Muś 2016-09-22 13:50:47
Ale kto tam w tym momencie myśli o emeryturze Grażyna, w ogóle nie rozumiem, zarabiasz jak sama piszesz 1000e czyli rozumiem że tysiąc euro, to jest na polskie jakieś 5000zł, a stawki odprowadzają od 1700zł czyli wszystko jest okej i kasa się zbiera.
Zostaw swoją opinię o Centrum Eurokontakt - Chełm
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt