Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrum Eurokontakt

Pracowałeś w firmie Centrum Eurokontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-14 12:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-11-12 22:15:01]:
Ten "Cały pan Jacek" nie pracuje w Centrum Eurokontakt, piszesz chyba o firmie eurokontakt z Zamościa lub o jakiejś innej. Centrum eurokontakt zajmuje się tylko opieką na terenie Niemiec, w Grudziądzu nie ma żadnnej filii ani oddziału. Zanim wyrazisz opinie zorientuj się o kim się pisze bo przez swoją nie wiedzę robisz komuś krzywdę. Jeśli masz jakieś wątpliwości to podaj do siebie kontakt a sobie wszytko wyjaśnimy. Pracuję w tej firmie kilka lat, mamy około na stałe ponad 250 opiekunek. Szlag mnie trafia jak czytam takie opinie jak twoje, które nie są poparte faktami i prawdą i takie osoby jak Ty powinno sie podać do Sądu za zniesławianie. Jak się wydaje opinie to powinno się wiedzieć o kim sie mówi. Działamy od 2005roku i to już świadczy o naszej uczciwości i rzetelności. Oszuści długo na rynku się nie utrzymują
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-14 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-11-12 22:11:28]:
a ja współpracuję z firmą Eurokontakt Barbary Piech od 2011 roku i jestem zadowolona, pieniądze są zawsze w terminie do 10 każdego miesiąca na koncie a i ubezpieczenie w ZUS-ie jest zawsze opłacone, chciałabym, żeby tak dalej było, no zawsze mogłoby być więcej tych pieniędzy, to oczywiste
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-19 04:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-14 12:38:30]:
oszuści nie wytrzymują długo ? wytrzymują zdecydowanie dłużej niż powinni i chyba zdecydowanie dłużej również niż Ci się wydaje ( tylko nie odbieraj tego jako atak, bo chyba na tym punkcie jesteś przewrażliwony). Co do samego Eurokontaktu to mam jak najbardziej pozytywne wrażenia ze współpracy. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
semor - 2015-01-11 19:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krutko i na temat są to oszusci jakich mało oszukujo na kazdym kroku jest pan Mecenas ktury jest wlascicielem i ma firmy krzaki na cyprze itd.OSTRZEGAM OSTRZEGAM nie wyjezdzajcie za ich posrednictwem niedosc ze stracicie duzo kasy to i zdrowie bo tak bylo w moim przypadku wyjechalem pod koniec marca do 15czerwca problemy z zjazdem do domu bo zaco za miesioc mojej ciezkiej pracy niedostalem pieniedzy co dostalem to poszlo w koszta tego jabanego wyjazdu OSTRZEGAM przed to firmo zlodzieje
zdjecie uzytkownika
semor - 2015-01-11 19:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krutko i na temat są to oszusci jakich mało oszukujo na kazdym kroku jest pan Mecenas ktury jest wlascicielem i ma firmy krzaki na cyprze itd.OSTRZEGAM OSTRZEGAM nie wyjezdzajcie za ich posrednictwem niedosc ze stracicie duzo kasy to i zdrowie bo tak bylo w moim przypadku wyjechalem pod koniec marca do 15czerwca problemy z zjazdem do domu bo zaco za miesioc mojej ciezkiej pracy niedostalem pieniedzy co dostalem to poszlo w koszta tego jabanego wyjazdu OSTRZEGAM przed to firmo zlodzieje
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-01-12 15:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAZAJCIE NA NICH!!!!! NIE JEDZCIE Z NIMI DO OPIEKI!!!OSZUŚCI SZKODA SŁÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-12 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że semor i olga nie piszą o firmie Centrum Eurokontakt z którą ja jeżdżę od lat, jak do tej pory nie zostałam oszukana, a przeciwnie, jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
porazka - 2015-01-19 11:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie moge sie nadziwić ze ta firma jeszcze jest na rynku, o pieniadze trzeba bylo sie prosic - to chyba nie jest normalne, krzak nie firma, nie wiem jak dzialo prawo polskie ze takie firmy caly cZas funkcjonuja, przestrzegam
zdjecie uzytkownika
Jaga - 2015-01-19 13:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [porazka - 2015-01-19 11:34:56]:
Witam,czy piszecie o Centrum Eurokontakt z Chełma,ja jeżdżę od 3 lat i nie mam żadnych problemów.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
e.k - 2015-01-24 12:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jedynym minusem firmy są niskie zarobki a tak -nigdy się nie zawiodłam.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-12 10:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-10-17 16:11:25]:
Ty sie najpierw polskiego naucz tumanie......
zdjecie uzytkownika
eleonora r - 2015-02-26 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e.k. - jesteś niekonkretna. ok, jeśli już urządzasz publiczne lamentacje i piszesz że za niskie zarobki to bądź w jakikolwiek sposób pomocna i podaj te kwoty na forum, pomóż innym. równie dobrze ja mogę napisać że zarabiam bardzo dużo - i co? ten sam wynik. czy ktoś może podac ile się zarabia w Centrum Eurokontakt?
zdjecie uzytkownika
dana - 2015-02-27 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eleonora r - 2015-02-26 21:22:46]:
Tak ja pracuję 3 lata w tej firmie i zarabiam 1000 euro ,to już ostatni mój kontrakt, nie ma mowy o podwyżce Język niemiecki znam na poziomie b,dobry.Wogóle nie interesują się pracownikiem.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-02-28 17:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1000 euro w dzisiejszych czasach za pracę w opiece, za rozłąkę i samotność, często nieprzespane noce.
Nie wiem dokładnie ile płacą inne agencje, plusem Eurokontaktu jest to, że płacą w terminie.
Jeżdżę z nimi już od dłuższego czasu, ale też zastanawiam się czy nie poszukać innej agencji, która płaci więcej i ubezpieczenie nie od najniższej krajowej a od średniej.
zdjecie uzytkownika
syn mateusz - 2015-03-15 16:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jednak uważam że 1000 euro to bardzo duża kwota dla której można wiele poświęcić, tym bardziej jeśli prawdą jest to co piszecie o eurokontakcie że terminowo płacą - a jakiego dnia miesiąca jest u was kochani wypłata? a też ciekawi mnie ile ta gencja zabiera dla siebie. jest gdzieś lista wyjazdów aktualnych do wzięcia?
zdjecie uzytkownika
ivonn70 - 2015-03-19 12:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam osoby pracujące prywatnie za podobne pieniążki. Wypłata jest na czas.Pracują kobiety i mężczyźni. Firma się rozrasta.Za podwyżkę nikt by sie nie obraził. wiadomo.Praca to praca.
zdjecie uzytkownika
lipinski - 2015-03-23 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja bylem juz cztery razy ,i nigdy nie bylo problemow z pieniazkami ,ludzie ktorzy tam pracuja sa bardzo pomocni np pan prezes Krzysztof czy np pan oskar itp trzeba jechac samemu i sie przekonac ze to uczciwa firma a nie sluchac glupot ludzi Krzysztof
zdjecie uzytkownika
Eskant - 2015-03-23 20:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z tej firmy drogi raz,pieniazki otrzymuje na czas ,wic sie pytam tych co tak wypisuja glupoty jaki cel w tym maja.Firma eurokontakt jest bardzo uczciwa firma dbajaca o swoich ludzi na zachodzie kordynatorzy dzwonia co dziennie za pytaniem czy w czyms pomoc jak sie czujemy jak w pracy i waruki mieszkalne,wiec ci ktorzy chca wyjechac z tej firmy niech sie nie wachaja ,tylko jada i niech nie sluchaja ludzi piszacych takie bzdury,albo to jest msciwosc ludzi ktorzy wylecieli za alkohol lub im sie nie chcialo pracowac , my teraz pracujemy w niemczech w dusseldorfie i pieniazki na czas za co dziekujemy calemu skladowi z wroclawia na czele panu Oskarowi ze o nas nie za pomina
zdjecie uzytkownika
JAGA - 2015-03-24 07:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,panie z Eurokontaktu w Chełmie wogóle się nie interesują nami ja jeżdżę 3lata jeszcze ani razu nie przedzwonili do mnie czy ja przyjechałam,jak mi się pracuje,dobrze że pieniądze są na czas,chociaż obecnie od stycznia tego roku nie wpłynęły składki do ZUS ,mam wgląd na swoje konto i na bieżąco śledzę,za 3 tygodnie zjeżdżam to się zajmę tym.Pozdraiam
zdjecie uzytkownika
agnes - 2015-03-31 03:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby trzeba było powiedzieć w sktrócie to można powiedzieć że Centrum Eurokontakt z Chełma zajmuje się pośrednicwtem pracy polska- niemiemcy dla pielęgniarek i opiekunek czy coś jeszcze mi umknęło. Sama jestem po pielęgniarstwie to zastanawiam się czy znając język to w niemczech nawet przez pośrednika zarabiałabym więcej niz tu, chyba tak
zdjecie uzytkownika
dana - 2015-03-31 08:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My tu zarabiamy od 1000 do 1200 euro i praca jest 24 godziny na dobę,najczęściej noce ne przespane ,pobudka 2-3 razy w nocy ,to proszę sobie przeliczyć czy się Pani opłaca.
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-03-31 11:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na pieczarkach we Francji - NIE POLECAM , A WRĘCZ ODRADZAM !!!!
Oszuści co innego piszą a inne realia są na miejscu.
To istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chamstwo
po 2 tygodniach wyrzucają z pracy , trzeba sobie samemu radzić by wrócić do domu
pomimo podpisania umowy z nimi to i tak ją łamią.

zdjecie uzytkownika
anna - 2015-03-31 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-03-31 11:59:49]:
co ty wypisujesz? o jakich pieczarkach piszesz? Centrum Eurokontakt Chełm Barbara Piech zajmuje się pracą dla opiekunek osób starszych w Niemczech
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-14 15:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,ludzie sprawdzcie w ZUS od jakiej sumy odprowadzają składki co z tego że ja mam umowę na 1000 zł a okazało się że składki odprowadzane są od 50 zł.Aterza nie odbierają telefonów a jak odbierze ktoś to mówi ,że to do księgowej no ale mi przykro, nie ma jej albo rozmawia przez telefon.Byłam w ZUS i sprawą oni się zajmą
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-16 18:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-03-31 11:59:49]:
Witam. czy moglabym prosic o Pani nr? nosze sie z zamiarem wyjazdu na pieczarki do Francji. chcialabym porozmawiac, bo wyczytalam Pani negatywna opinię i chcialabym zeby mi Pani szczerze poradziła
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Eurokontakt
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centrum Eurokontakt?
Zadaj pytanie