brak logo

Werkpol Piłka sp. j.

Pruszków

Opinie o Werkpol Piłka sp. j.

dobrypracownik 2009-11-21 15:33:58
co możecie powiedzieć o tej firmie
Piotr 2010-03-29 14:25:34
Tekst na stronie firmy, odnośnie rekrutacji pozostawia wiele do życzenia. Pierwsze spotkanie całkiem ok, natomiast spotkanie z członkiem zarządu było poniżej krytyki.
anonim 2010-05-03 15:31:26
jak w nicku tak w werkpolu.
anonim 2011-01-09 21:49:51
zdecydowanie nie polecam tej firmy, rotacja w dz. handl.!brak kompetencji dyrekcji i kierownictwa, slabe zarobki!
epson 2011-01-18 19:34:55
Można prosić o więcej konkretów odnośnie pracy handlowca w tej firmie?
Z góry dziękuję.
S. 2011-01-27 16:25:37
A jaka atmosfera w pracy? relacje między ludźmi?
andrzej 2011-03-09 21:06:54
anonim - 2011-02-08 19:36:43kilka województw, zaliczka na paliwo, to co wynegocjujesz tak masz, nie radze na zwolnienie lekarskie nawet jak poważnie zachorujesz lepiej się zwolnić, bardzo dbają o PR, wszyscy drżą przed prezesem i ( usunięte przez administratora ), lepiej nic nie krytykować bo to nie prawda firma jest \najlepszy jest dyrektor( usunięte przez administratora )le i tak cała firma go olewa.powodzenia
anonim 2011-04-16 23:42:58
zarobki.....to raczej bez komentarza
adamsky 2011-07-18 12:39:57
Troszkę dziwnie się czyta te wasze komentarze, zwłaszcza ze ja już pracuje 2-gi rok i w ogole nawet w swoim dziale nie słyszałem o czymś takim.Dla mnie warunki pracy sa bardzo dobre,fajna atmosfera,pieniążki wypłacane na czas…Nie mam pojecia o co Wam chodzi.Zreszta zwykle takie opinie na temat pracodawcy wygłasza się w momencie kiedy sami zajdziemy mu za skóre,np. tym,ze nie wywiązujemy się ze swoich obowiązków…

niepracowanik 2011-07-19 15:02:44
Niestety internet daje mozliwosci anonimowego wypisywania glupot jak powyzsza, ciekawe gdzie pracujesz teraz gamoniu ze masz czas na takie posty, praca w gtv jak wszedzie indziej, czasami fajnie czasami mniej, pieniadze na czas i to najwazniejsze
nie pracownik 2 2011-08-10 21:50:34
ciekawe?
nam 2012-07-28 07:56:39
moze ktos napisze cos wiecej o pracy handlowcow w tej firmie i cos o zarobkach
andrzejK 2012-08-10 16:56:39
Prezes musi mieć autorytet, bo cala firma weszla by mu na glowę. Najważniejsze , że płacą na czas i jest miła atmosfera. Reszta się nie liczy.
albertjar 2012-08-10 17:13:19
Czasem ludzie nie potrafią odnaleźć się w firmie - bez wględu czy to jest GTV czy jakakolwiek inna. Są w niej jasne zasady, których trzeba przestrzegać: jeżeli ktoś ich nie przestrzega, chodzi ciągle na przerwy to nie może wymagać, że będą go nosić na rękach kierownicy, prezesi. Ja pracuje tam od 2 lat i jestem zadowolony. W tak duzej firmie zawsze będzie rotacja , bo ludzie nie wiedza czego chca...
joladunska33 2012-08-10 17:26:25
Marcin - 2011-01-18 23:30:47

generalnie firma z zewnątrz wygląda ok . Niestety jest jak w ( usunięte przez administratora )( nie byłem w toalecie ale mam podejrzenie że jakieś ukryte też są) . Rozmowa z kierownikiem w miarę normalnie ale reszta to już jakaś kpina.... Pani z kadr prowadzi rozmowę jak na stanowisko dyrektorskie a nie na magazyn ( proponowane zarobki( usunięte przez administratora )netto śmiech) . Potem rozmowa z kimś z zarządu i pytania typu jak się Pan zachowa jak starszy stażem kolega każe Panu czyścić kible... Ludzie odradzam niech się sam weźmie ( usunięte przez administratora )do roboty za takie grosze i wymagania nie z tej planety .....
Jak można ocenić firmę po 30 minutach bycia w niej? To śmieszne - myślę, że osoba opisująca powyżej tą sytuacje miała zbyt niskie kompetencje i wydawało jej się, że pytania stawiane przez Panią z HR są z kosmosu! Rzetelna firma, pieniądze na czas i ogólnie przyjazna korporacja dla chcących się rozwijać pracowników.
greg 2012-10-09 11:20:26
Wspolne wyjazdy (pikniki dla dzieciaków itp) niezle zarobki prezes b normalny facet z ktorym moze pogadac kazdy pracownik Nie spotkalem nikogo ktoby mowil zle o atmosferze w tej firmie ... a bylem z jej pracownikami na roznych imprezach Powiem szczerze ze dla mnie szok co tu czytam !!!
tobi 2012-11-06 23:24:49
Jak wygląda praca w dziale zakupów? Jaki poziom zarobków w tym dziale? Ile osób tam pracuje? I czy jest tam normalnie?

Pozdrawiam
Tobi
malaMI 2012-11-23 18:49:10
Zadzwoniła do mnie Pani z działu Kadr,żeby zaprosić mnie na rozmowę kwalifikacyjną i poprosiła że jak już przyjadę to żebym broń boże nie mówiła na recepcji, że mam spotkanie w sprawie pracy, ponieważ pracownik jeszcze nie wie, że nie przedłużą z nim umowy. ( usunięte przez administratora )Ogólnie ja nie polecam, i nie chciałabym tam pracowac
pracownik 2012-11-24 14:39:07
jak można pisać takie rzeczy nie przepracując w firmie nawet 1 minuty, ( usunięte przez administratora )
Ruda 2012-11-26 09:38:17
MałaMi ja miałam bardzo podobną sytuację. Zapraszająca mnie na rozmowę rekrutacyjną Pani, poprosiła o dyskrecję, abym nie mówiła, ze przyjechałam własnie w sprawie pracy, bowiem pracownik jeszcze nie wie, ze mu umowy nie przedłużą. No ale cóż, pewnie też byłam "cienka" na rozmowie:), bo do mnie nie oddzwonili.
stały pracownik 2012-12-02 10:17:17
"Połowa personelu to ludzie niekompetentni i nie posiadający średniego wyksztalcenia" Ciekawa opinia, czyżbyś przglądał wszystkich teczki w kadrach? Z tego co ja wiem to większość ma wyższe wykształcenie(oczywiście nie biorę pode uwagę magazynu) niektórzy ukończyli po kilka kierunków, a w działach gdzie jest to potrzebne są ludzie którzy znają po kilka języków. Firma inwestuje w szkolenia, kursy językowe itp. A co do planów? Tak się jakoś składa że od kilku lat wszystkie założenia są realizowane i firma dynamicznie się rozwija. Więc jak można pisać takie bzdury? Może dlatego że jak piszesz poszedłeś do konkurencji?
Lolka 2012-12-06 14:08:56
Własnie widziałam ogłoszenie rekrutacyjne i zastanawiam się czy aplikować, skoro tu tyle niefajnych opinii na temat firmy. Proszę o info od osób pracujących jakie warunki panują w firmie? , i jakie są średnie zarobki w działach handlowych i eksportu? Jeśli jest podstawa to niech się wypowiedzą Ci którzy tu faktycznie pracują, a nie którzy pracowali kiedyś tam- bo być może warunki finansowe się już zmieniły.
Jabłuszko 2013-01-24 15:42:22
No właśnie! Podobne oferty pojawiają się co 2-3 miesiące. Bardzo podejrzana firma, warto się zastanowić.
PaniL 2013-01-25 11:34:08
a może po prostu firma się rozwija, sprzedaż rośnie i tworzą nowe stanowiska pracy. Dla mnie to jest bardzie logiczne. Byłam tam na rozmowie i bardzo dobrze wspominam wizytę
pankrzysiu 2013-05-24 19:45:01
PaniL- była Pani na rozmowie i mile Pani ją wspomina? to znaczy, że Panią zatrudnili? A na jakie stanowisko, jesli można zapytać?Czy po prostu jest Pani już starym pracownikiem i chce Pani obronić firme w której Pani pracuje:) Od pierwszego słowa Pani opinia zalatuje kumoterstwem- zna Pan takie słowo? Pozdrowiania dla działu kadr, które sobie sami brawo biją :)
Cebula 2014-10-07 10:28:49
Firma nowocześnie zarządzana i pieniądze wypłacają na czas, ALE bardzo wielkie znaczenie ma w jakim dziale pracujesz. Pracowałem 2 lata w handlowym i szczerze mówiąc zarobki są nieadekwatne do wymagań, jest tak duże napięcie, stres i wymagania(usunięte przez administratora) Dział analityków, księgowy i kadrowy - bardzo fajni, ale nie mają nic do powiedzenia. Na magazynie rotacja koszmarna, jest kilka stałych pracowników (bardzo sympatycznych) ale praca ciężka za grosze. pamiętajcie, ze okres próbny jest nie tylko dla was, też dla firmy.(usunięte przez administratora)Dobry socjal, prywatna opieka medyczna, angielski, siatkówka, wyjazdy integracyjne, ale zadajcie sobie pytanie czy chcecie żyć by pracować czy pracować by żyć, bo w tej firmie nabawicie się nerwicy, za to pojedziecie raz w roku na imprezę.
5 razy się zastanowić! a potem jeszcze 10 i jeszcze 5.
Polecam pracę w Dziale kadrowym, krajowym (handel), finansowym, ew. marketing (ale tam się zapierdziela)(usunięte przez administratora)Export Wschód - atmosfera jak na cmentarzu, (usunięte przez administratora), pracują tam obcokrajowcy i na prawdę mi ich szkoda, jak patrzyłem na to...
1
morm 2015-01-13 08:32:50
Trzeba powiedzieć, że ich oferta wygląda przejrzyście i jest całkiem bogata http://gtv.com.pl/ Zastanawiam się tylko czy w najbliższym czasie będą poszukiwali nowych pracowników tak by móc się do nich przyjąć, a jeśli to jak wygląda sama rekrutacja i czego się po niej spodziewać? No i najistotniejsze - jakie pieniądze oferują...
ja 2015-06-22 09:54:29
Trzeba powiedzieć, że ich oferta wygląda przejrzyście i jest całkiem bogata
ha ha ha dobre zapraszam wszystkich do przezucania tych ton bez premi
a kierownik jest zwykłym oszystem
maor 2016-05-14 09:28:48
wil, a czy przypadkiem mimo wszystko nie ma tak, ze najpierw okres probny musisz przejsc? nawet jesli to w mojej ocenie ludzie z checia 3-6 mcy poczekaja na pelna umowe. lepszy rydz niz nic. powiedzcie mi tylko jaka jest podstawa zatrudnienia 2000 czy moze wiecej?
Zostaw swoją opinię o Werkpol Piłka sp. j. - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Werkpol Piłka sp. j.