logo P.P.U.H. Tłocznia Maurer

P.P.U.H. Tłocznia Maurer

Łącko

Opinie o P.P.U.H. Tłocznia Maurer

zawiedzony 2010-01-05 21:53
(usunięte przez administratora)
zawiedzony 2010-01-05 21:55
szef jest nie do życia
1
Oszukany 2010-01-05 22:17
Tez sie zgadzam. Wycisnie caly sok ale z Ciebie. (usunięte przez administratora (usunięte przez administratora)
1
Pracodawca 2010-10-06 22:43
Jaka praca taka płaca!!!
1
pracodawca 2010-10-08 21:41
szefa się słucha a pogadać to sobie można w wolnym czesie anie w robocie
1
pracodawca 2010-10-08 21:41
szefa się słucha a pogadać to sobie można w wolnym czesie anie w robocie
:) 2011-07-23 00:15
pracodawca - 2010-10-08 21:41:11szefa się słucha a pogadać to sobie można w wolnym czesie anie w robocieŻeby pracownicy słuchali, szef musi mieć poukładane w głowie i stanowić jakikolwiek autorytet. Trudno słuchać człowieka, u którego co drugie słowo to (usunięte przez administratora)Żeby rządzić trzeba umieć rozmawiać, trzeba mieć podejście i szacunek do pracownika, a nie tylko rozkazywać i żądać.Za takie zarobki (poniżej średniej krajowej) (usunięte przez administratora) normalni ludzie prędzej, czy później podziękują.
Sloneczko 2013-03-04 09:47
No tak przeczytalam komentarze i co sie dowiedzialam on jest taki sam jak wlasciciel Mlina w Kamienicy.
TOKI 2013-09-18 17:53
Nie wiem , skąd u ludzi biora sie takie bzdety . MOŻE POCHWALISZ SIĘ SKĄD WZIĘŁA CI SIĘ TAKA KWOTA.
Pracuje i jestem zadowolony -- niestety nie ma już tak że
" czy się stoi czy się leży to sto złotych się należy"
oszukany1 2014-09-10 10:55
Szef jest w ogóle nie do współpracy, wydaje mu sie że jest nie wiadomo kim, pomiata ludźmi jak szmatami z żadną opinią się nie liczy. Omijać szerokim łukiem!!!!!
Urtac 2015-01-24 21:28
Witam a czy mógłbyś oszukany wiecej cos napisac na temat tej firmy i tego szefa w jaki sposób pomiata ludżmi...No cóż a myślałem że to profesjonalna firma- nawet wysłałem cv. W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają?
patryczja 2015-03-26 16:22
Urtac piszesz że w tłoczni maurer szef pomiata ludźmi - wątpię czy to prawda, natomiast jeśli uważasz że masz rację to proszę przedstaw konkretne sytuacje i dowody na to, bo brakiem kultury jest po prostu takie bezpodstawne oskarżenie sobie rzucac w świat. są dość krzywdzące i mogę mieć swoje konsekwencje
zdruzgotany 2015-06-16 19:39
Odnosząc się do w/w opinii, muszę się z wieloma zgodzić.. Więc tak: szef oczywiście (usunięte przez administratora) te przez administratora) ludzmi, (usunięte przez administratora) awsze jest jakieś ale, nawet przy najłatwiejszych czynnościach. Nie da się długo wytrzymać w takiej atmosferze. Brak jakiegokolwiek zaufania do pracowników ze strony szefa. Odradzam szczerze, nie z zawiści ale z ludzkiej solidarności zwykłych ludzi...
ziomek 2015-10-15 11:52
Pracuje już w firmie kilkanaście lat i nie zamierzam zamienić na inną ( nie jestem odosobniona osobą w tym względzie ;) ) . Pozdrawiam kolegów którzy "odeszli" za niektórymi nie tęsknimy -- niech się kto inny z nimi męczy .
1
Pracownik. 2015-11-18 09:07
Witam. Jak ktoś się nie nadaje do roboty, podstawowych czynności to niech się nie dziwi, że ktoś ma do niego pretensje.
2
pukinko 2016-05-11 21:51
hondi, wszystko jest kwestią kosztów. Podobno są ludzie, którzy za raptem 1900 podejmą pracę choćby nie wiem co
Agnieszka 2017-03-15 12:21
Jakie plusy pracy w P.P.U.H. Tłocznia Maurer? Za co przede wszystkim cenicie firmę?
obserwator 2017-03-28 21:37
wiem z opinii ludzi, że jedynym plusem jest fakt posiadania pracy (zajęcia). osoby z perspektywami długo nie zagrzeją tam miejsca, gdyż brak jakiejkolwiek ścieżki kariery bądź perspektywy na przyszłość. Praca typowo doraźna z "braku laku"
Szkoleniowec 2017-03-29 06:38
Według mnie każda praca wymaga ciągłego uczenia się i doskonalenia się. Przecież nie każdy od razu potrafi i wie wszystko. Takie właśnie są sądy z "opinii ludzi" kiedy jedna bajka przeradza się w kolejną...
Często mam styczność z tą Firmą i wiem, że osoby, które tam pracują są wysyłane na szkolenia, przechodzą kursy niezbędne do pracy z takim, a nie innym sprzętem itp. wciąż muszą się doskonalić żeby nadążyć nad tempem rozwijającego się rynku. Nie sądzę więc, że można ją nazwać: "Praca typowo doraźna z "braku laku" ". Bzdura.
Przykro czyta się też stwierdzenie i jest to nawet prymitywne: "osoby z perspektywami długo nie zagrzeją tam miejsca". Przecież każdy ma swoje perspektywy....
Agnieszka 2017-03-29 09:40
@obserwator, ale sam nie jesteś pracownikiem P.P.U.H. Tłocznia Maurer?
obserwator 2017-04-04 23:17
"szkoleniowiec" ;) Też mam styczność z wieloma różnymi firmami z którymi współpracuję ale ręki nie dam sobie uciąć że pracownicy tych partnerskich firm są szkoleni, "zatrudnieni" i szanowani w swojej pracy. To wiedza tylko oni i pracodawca.. Więc zamiast stawać w obronie "biednego" i wyzyskiwanego przedsiębiorcy, który ledwo wiąże koniec z końcem.. ;) Trzeba czasem spojrzeć w sposób merytoryczny na zwykłego szarego pracownika, za najniższą krajową, często nawet bez umowy.. dziękuję.
Agnieszka 2017-08-30 09:46
@obserwator a czy pracujesz w firmie P.P.U.H. Tłocznia Maurer? Co możesz powiedzieć na temat pracodawcy? Wszystkie opinie i informacje są ważne dla osób szukających zatrudnienia w tej firmie. Aktualnie nie ma żadnych nowych ofert pracy. Jednak warto to śledzić.
Zostaw swoją opinię o P.P.U.H. Tłocznia Maurer - Łącko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.U.H. Tłocznia Maurer