Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
gwiazdeczka - 2009-08-17 20:31:45 odpowiedz | cytuj
atmosfera-kiedyś była ok; teraz osoby pracujące dłuższy nie mają projektu bo firma zaczęła rekrutować nowych pracowników; traktowanie z góry przez liderów to niestety reguła; a i stawka godzinowa uzależniona od nastroju wystawiającego; jedynym plusem jest możliwość pracy w takim czasie jaki odpowiada pracownikowi
gość - 2009-08-18 12:31:17 odpowiedz | cytuj
Plusy:
1) Wypłaty na czas
2) Sam/sama podajesz w jakie dni chcesz pracować, w jakich godzinach
3)Dobre stawki godzinowe
4)Raz w czasie mojej pracy najlepszy otrzymał wejściówki do kina/teatru
5) Kilkakrotnie mogliśmy skorzystać z tańszych biletów do teatru na hasło naszej firmy
Minusy:
1)Atmosfery brak, pilnują jak w przedszkolu, nie można prawie zamienić słowa z osobą obok, ciągłe sprawdzanie wyników pracy na tablicy
2)Imprezy integracyjne wśród wyżej postawionych (my zdjęcia z nich możemy obejrzeć na komputerze, a to już jest szczyt bezczelności)
3)Ciągle przyjmują nowych, przez co nie ma potem zleceń
4)Stawka godzinowa ustalana w zasadzie wg ''widzi mi się''
5)Słabe szkolenia, informacje rozbieżne na temat projektu-zależy jaką osobę zapytasz, jedna mówi czarne, druga białe i jeszcze się dziwi skąd takie głupoty wziąłeś (wzięłaś)
6) Czasem sposób motywacji do pracy nie do opisania, krótka piłka jak się nie sprawdzisz na projekcie nie przychodzisz następnego dnia do pracy
7)Pracę masz, a jakby jej nie było, zdarzają się telefony w tym samym dniu, co masz przyjść do pracy, że projekt odwołany i masz wolny dzień, dwa, trzy.....tydzień
kermit - 2009-08-19 20:03:40 odpowiedz | cytuj
a co z tym projektem Play ?? fajny jest ?
ti - 2009-10-05 20:14:28 odpowiedz | cytuj
ktos juz to napisal - dawniej (kiedy koordynatorem byla jeszcze kasia m.) bylo ok, atmosfera, ciaglosc projektow, bardzo konkurencyjne wynagrodzenie! niestety, najlepsi odeszli z firmy i posypalo sie... teraz jest nieciekawie. za dawne teleinvention 6 za obecne 3
brak - 2009-11-18 20:33:22 odpowiedz | cytuj
Ta laska nie pracowała w dziale handlowym wiec od niej ciaglosc projektów nie zależała. Proponuję najpierw mieć coś do powiedzenia w temacie i się orientować w branży a dopiero potem pisać
ti - 2009-11-19 00:19:52 odpowiedz | cytuj
a ja proponuje czytac ze zrozumieniem ;) nigdzie nie jest napisane, ze kasia byla odpowiedzialna za pozyskiwanie i ciaglosc projektow
Opinia_jedna_z_wazniejszych - 2009-11-19 22:22:17 odpowiedz | cytuj
nie polecam podejmowania jakiej kolwiek wspolpracy z ta firma...dotyczy to chociazby pensji dla pracownikow , ktore przelewane sa z +/- 10 dniowym opóźnieniem :/ . Firme z czystym sumieniem mozna polecic osobą, ktorzy posiadaja pieniadze, nudzi sie im w domu, chca zobaczyc jak wyglada dezorganizacja grupowa, bo przeciez nie wiadomo czy z godziny na godzine projekt nie ulegl zakonczeniu i musisz isc do domu?!.... tragedia!
nieznajomy/nieznajoma - 2009-11-19 22:37:46 odpowiedz | cytuj
zgodzę się wcześniejszą wypowiedzą brak jakiejkolwiek organizacji ze strony firmy płace wypłacane z wielkim opóźnieniem i brak konkretnego wytłumaczenia dlaczego . Firma która zbiera zasługi za solidna firmę 2008 i 2009 robi kompromitacje w oczach swych pracowników którzy nie są informowani na bieząco co sie dzieje ---------- jednym słowem porażka
ti - 2009-11-19 23:37:20 odpowiedz | cytuj
widze, ze posypalo sie konkretnie - szkoda
taki jeden - 2009-11-20 17:15:08 odpowiedz | cytuj
dokładnie - fajnie się pracuje ale wypłaty coś nie widać;/
Grupa zbiorcza - 2009-11-22 00:52:59 odpowiedz | cytuj
No coz tu dodac wiecej...? Smieszna jest cala sytuacja finansowo-pracownicza w firmie! Proponuje teleinvention pierw wyplacic PENSJE, a pozniej zatrudniac osoby...!!! Jesli firma nie zadba o pewnych,stalych pracownikow to moze liczyc na plajte! Z czystym sumieniem nie polecam!
anonim1 - 2009-11-25 21:30:24 odpowiedz | cytuj
co do wypłat na czas dużo się zmieniło.Firma tonie najwyraźniej w długach!Wypłaty które były wypłacane przeważnie na 15 teraz wypłacane są z 10 dniowym opóźnieniem a co najlepsze nie wypłacają ich w całości tylko dzielą na 2,3 rat i nie wiadomo kiedy wpłynie następna rata.Szczerze nie polecam!Może kiedyś była to solidna firma obecnie na pewno nie nie jest!!!!!Same minusy!!!
ktoś - 2009-11-25 21:50:44 odpowiedz | cytuj
Firma bez możliwości rozwoju i awansu!
Stawki zamiast rosnąć maleją.Ocena rozmów na podstawie "widzi mi się".Wypłaty nie na czas dzielone na jakieś raty-porażka!!!Cały czas przyjmują nowe osoby nie zwracając uwagi na fakt że nie mają za co wypłacić pensji osobą już pracującym.Jeżeli kadra zarządzająca nie odklej się wreszcie od stołków i nie zrobi coś z płynnością finansową firmy to firma ta niedługo ogłosi upadłość a pracownicy zostaną bez pensji. :((
ti - 2009-11-28 12:11:43 odpowiedz | cytuj
ciekawe kiedy zaczna usuwac te posty :)
były pracownik - 2009-11-28 23:00:14 odpowiedz | cytuj
a czemu mają usuwać jak to sama prawda?
ti - 2009-11-29 00:20:13 odpowiedz | cytuj
wlasnie dlatego - podejrzewam, ze kazdy potencjalny pracownik, ktory przeczyta negatywne opinie o firmie, zdecyduje sie nie aplikowac swojego cv
Obecny pracownik - 2009-12-12 22:23:12 odpowiedz | cytuj
Hej wszystkim, zdecydowanie odradzam tą firmę. Mało tego, że ostatnio spóźniali się z wypłatami ok. 2 tygodni i większości osób wypłacili w dwóch ratach, to jeszcze jest jakiś kryzys z projektami i mimo, że ktoś chce pracować to i tak nie wpisują go do grafiku, tłumacząc się zbyt dużą ilością osób. To po co ciągle przyjmują nowe osoby?! Jedynie z takiego powodu, że każdy jak ma tylko możliwość to stąd ucieka. Pozdrawiam
Obecny pracownik - 2009-12-12 22:28:11 odpowiedz | cytuj
Zapomniałam dodać, że w tym miesiącu wszyscy dostali niższe stawki godzinowe niż zwykle, to chyba prezent na święta :)
nigdy wiecej - 2009-12-16 10:18:52 odpowiedz | cytuj
laaallll...no to jestem pod wrazeniem tego co sie dzieje. jak odchodzilem z tej firmy nie bylo dobrze, a to bylo kilka miesiecy temu. a teraz widze ze sie nic nie zmienilo a nawet sie pogorszylo. coz sprawa wyglada dlatego tak, bo firma ciaglym zatrudnianiem nowych ludzi pewnie ratuje sie przed ewentualnymi brakami w ludziach. musi wygladac to tak ze wiedza ze musza oszczedzac i dlatego zdaja sobie sprawe z tego ze ludzie beda bardzo szybko odchodzic dlatego tak robia, dlatego maja nadywzki. firma posiada ok 50 stanowisk wiec niech sie nikt nie ludzi ze przy obecnej sytuacji na rynku dadza tak wsyzstkim prace. ludzie tam sa handlowcy do wymiany, ze nie wspomne juz o nie kompetentnych, napompowanych ludziach zarzadzajacych projektami, ktorzy nie maja pojecia o tym...a i prezes tez ze swoim podejsciem nie ma szans na sukces tej firmy.
obecny - 2009-12-16 10:43:02 odpowiedz | cytuj
o to widze chyba wypowiedz kogos z "gory" komu wypowiedz nie siadla ...ta,k tak zacznijcie sie bac i szukajcie powoli pracy, bo juz niedlugo to pociagnie;)
Wiecznie aktywni - 2009-12-18 22:49:30 odpowiedz | cytuj
Jestem bardzo zdziwiona wypowiedziami tylu osob i to negatywnych. No i mimo ze chcialabym napisac ze jest inaczej to nie moge, wybacz Teleinvention , ale nie sklamie. Firma jak w postach powyzszych nie dba o swoich ( rodzimych ) pracownikow, ktorzy staraja sie ,a jak im nie wychodzi to nikt nie podejdzie i nie popracuje nad nimi, tylko karze-zwolnieniem. Szkoda, ze przewija sie w kolko ten sam watek, kordynatorow, prezesow itp itd, ale my wiemy ze zapoznajecie sie z trescia tych postow wiec moze warto zaczac sie zastanawiac nad soba nie nami? Znalezc projekty, zebysmy wiedzieli, ze mamy stala prace, wiemy, ze przyjdzie nam zaplacic za mieszkanie i bedzie za co.......................................... te kropki to chwila refleksi dla was.
ja - 2009-12-22 13:21:22 odpowiedz | cytuj
a kiedy będzie wypłata ?? bo chyba miała byc na 20 a tutaj na moim koncie dalej jej nie ma
gwiazdeczkaaa - 2009-12-24 15:21:03 odpowiedz | cytuj
No ja już wypłatę miałam na 18.12 więc przed świętami się postarali
asdf - 2010-01-07 12:38:40 odpowiedz | cytuj
a sa teraz jakies projekty czy dalej pustki i nie ma pracy? play i netia dalej sa?
brak - 2010-01-15 12:46:34 odpowiedz | cytuj
a te pseudo kierowniczki jeszcze pracuja? jedna wielka z fryzura jak szopen i druga blondi 30-tka?
x