Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-10-03 22:43:21 odpowiedz | cytuj
Nietety wielkie NEGATYW, kiedyś to była firma, teraz to statek , który tonie:( niestety. Nie polecam, dla tej firmy nie liczą sie ludzie!!! mega ciśnienie, kiepsa kasa. Przykro mi pisać , ale nie warta ta praca tej kasy.
sr - 2011-10-04 21:09:50 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z moim przedmówcą, od jakiegoś czasu tzn. od czasu kiedy Pan prezes W. rozpoczął wprowadzanie swojej wizji robi się coraz gorzej, a jak na chwilę obecną to jest już prawie dno, ogromna demotywacja ludzi do podejmowania walki o plan i priorytety oraz totalny haos :(
Bardzo szkoda
anonim - 2011-10-10 09:57:24 odpowiedz | cytuj
Nie polecam, farmacją kierują chłopki ze spożywki a w zasadzie jeden bo drugi tylko kiwa głową i się zgadza na wszystko. Wizja tonącej Arki Noego oby doślizgać się do brzegu a jak firma zatonie pójdą gdzie indziej zatapiać następne.
aaaaa - 2011-10-21 10:19:03 odpowiedz | cytuj
Piszecie samą prawdę, od jakiegoś czasu poza wizjonerami za sznurki pociąga czarna mamba Iwona.T swoimi wizjami wytrąciła z rytmu już dział sprzedaży a teraz skutecznie wywraca marketing. Wieloletni kier. który przeczytał jedną książke z zarządzania zasobem ludzikim tzn. dział "zarządzanie przez konflikt". Jej region to wieczna rotacja!!!
anonim - 2011-10-24 19:14:10 odpowiedz | cytuj
ZGADZAM SIĘ W 100%, widać ze opinie piszą osoby które wiedza co się dzieje w firmie i bez osobistych powódek. Firma ta była kiedyś elita gdzie pracowało się spokojnie i dostawało godziwe pieniądze, dziś ludzie \"zarządzający\" czyt. mający udziały w firmie uprawiają propagandę, okłamując pracowników co do ich realizacji oraz dostosowywania IMSow do swoich potrzeb. Komuś kto ma pojecie o sprzedaży stanowczo odradzam, chyba ze lubi sprzątać półki i wpisywać milion rożnych pozycji do palmtopa. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA W SZUKANIU PRACY POZA WALMARKIEM
były - 2011-11-09 16:04:12 odpowiedz | cytuj
Firma dno, zarządzanie = dno, myslałem ze nie da sie tak rozpieprzyć takiej firmy - myliłem się. Ludzi sie nie szanuje, okłamuje, jak ktoś chciał wyrazić swoje zdanie - out. Najlepsze słowo jakie mi sie ciśnie na usta - M A S A K R A. omijać szerokim łukiem!!!!!
xxx - 2011-11-18 16:18:08 odpowiedz | cytuj
Nie zgadzam się z tym co tu piszecie. To dobra firma, płacą nieźle. Fakt ostatnio wiele się dzieje, ale dla chcącego nic trudnego. Ci, którym chce sie pracować naprawdę realizują cele i zarabiają nieźle.
A zarząd - jest poprostu ambitny. Kwestia podejścia do tematu - w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo.
anonim - 2011-11-22 09:35:23 odpowiedz | cytuj
xxx - 2011-11-18 16:18:08

Mam wrazenie ze ta wypowiedz nalezy do kogos z zarzadzajacych Walmarkiem. Jestem kolejna osoba ktora moze potwierdzic wszystko co pisze wyzej.TRAGEDIA.Jesli ktos nie wierzy niech popyta jaka byla rotacja ludzi za czasow Pana Z.P. a jaka jest teraz. Jesli jest zarzad taki ambitny to dlaczego firma nie robi planow od blisko pol roku??Co za tym idzie brak premii dla przedstawicieli. Decyzja i tak nalezy do Ciebie ale wez sobie te wypowiedzi do serca zanim wpakujesz sie w.....pipipipi.......
LECYTYNA - 2011-12-10 00:38:32 odpowiedz | cytuj
NIESTETY DOŁĄCZAM SIĘ DO WYPOWIEDZI . WALMARK LECI NA PYSK !! FIRMA JUŻ NIE FARMACEUTYCZNA TYLKO SPOŻYWKA , WIĘKSZOŚĆ LUDZI W FIRMIE "PRZYSZŁA" Z FMCG , NAUCZENI DO ZAPIE.... Z GPS-AMI , PALMAMI , ITP GADŻETAMI ( NIE PRZYPYSKUJĄ MAJĄC 10-11 WIZYT DZIENNIE - PRZECIEŻ W FMCG BYŁO 25 , A KASA PODOBNA , AUTO BEZ GPS, TAKA FAJNA PRACA ) . FIRMA - WŁAŚCIWIE OSOBY Z TZW. GÓRY MA WIZJE NOWOCZESNEJ FIRMY , PRZENOSI SKUTECZNIE SWOJE NAWYKI SPOŻYWCZE DO APTEK. ( PROMOCJE , KTÓRE SIĘ PO PROSTU NIE OPŁACAJĄ APTECE - ALE WYGLĄDAJĄ SZAŁOWO - CZY DLA APTEKI SUPER PROMOCJĄ JEST DOSTAĆ FARTUCH KOSZTUJĄCY30-40ZŁ PRZY ZAKUPACH ZA KILKA STÓWEK I MARNYM RABATEM ? , CZY MOŻE DOSTAĆ DOBRY RABAT + FARTUCH ?? DLA WALMARK PIERWSZA OPCJA JEST SUPER!!!!!!!!!!!!! ) NIESTETY W DOBIE KRYZYSU UKŁADANIE NA PÓŁKACH TOWARU NIC NIE DA !! KLIENT PRZYCHODZI DO APTEKI NIE PO TOWAR , KTÓREGO JEST NAPIE....NA PÓŁCE TYLKO TAKIEGO , KTÓRY BĘDZIE LECZYĆ.JAK BĘDZIE CHCIAŁ KUPIĆ TEN Z SZUFLADY TO I TAK GO KUPI , JAK NIE W TEJ APTECE TO W INNEJ !! SUPER RABATY UZALEŻNIONE OD ILOŚCI TOWARU NA PÓŁCE, OD WIZUALIZACJI ITP. WYMYŚLONY PSEUDO MARKETING , WYMYŚLONE PSEUDO STANDARDY WIZUALIZACJI , PRZYNOSZĄ TYLKO TYLE , ŻE PH KOMBINUJE JAK ZROBIĆ PREMIE NA WIZUALIZACJI JAK DAĆ DOBRY RABAT. WYSTARCZY SAMEMU ZROBIĆ SOBIE TAKI MAŁY TEST ( MOŻNA PODPIĄĆ POD KAŻDA BRANŻE ) :
CZY JAK CZEGOŚ NIE CHCEMY KUPIĆ LUB COŚ MAMY . CZY SUPER FIRMA , SUPER SPRZEDAWCA Z SUPER PROMOCJAMI NAMÓWI NAS DO ZAKUPÓW ? - ODPOWIEDZ JEST JEDNA PROSTA : NIE !!! I NIE ZMIENI TEGO NAWET GÓRA WALMARKU !! CZY TO JEST WTEDY WINA SPRZEDAJĄCEGO ? CZY MOŻE KUPUJĄCEGO ?
DUŻO BY TU MOŻNA PISAĆ - TYLKO CZY JEST SENS ?
WRACAJĄC DO KASY PRAWDA JEST TAKA , ŻE PRACUJĄC NORMALNIE ( DLA KOGOŚ KTO ZNA FARMACJE ) MOŻNA WYCIĄGNĄĆ NA RĘKĘ PONAD 3.300 PLN - CZASEM PONAD 4.000 CZY DUŻO CZY MAŁO - SAMI OCENICIE ;) PRACOWAĆ TRZEBA - TRZEBA TO SOBIE POUKŁADAĆ POD WALMARK I MOŻE UDA SIĘ PRZETRWAĆ OKRES PRÓBNY , MOŻE DŁUŻEJ , ALE PIĄTKU TRZEBA SIĘ ZAWSZE BAĆ ;)

DUŻO BYŁO JUŻ TAKICH FIRM JAK WALMARK , KTÓRE PRZEZ ZŁE ZARZĄDZANIE POSZŁO BARDZO W DÓŁ ....A FIRMA WALMARK LECI , CYFERKI TO POKAZUJĄ ... SZUKAJĄ , SZUKAJĄ I ZNALEŹĆ NIE MOGĄ HAHAHAHAH ....

MACIE PYTANIA ? CHĘTNIE PODZIELĘ RZETELNYMI SIĘ SPOSTRZEŻENIAMI !

krakers - 2011-12-15 23:28:32 odpowiedz | cytuj
Witam właśnie zostałem zaproszony na spotkanie rekrutacyjne do owej tonacej arki,czy faktycznie jest tak źle?
Było mineło - 2011-12-15 23:34:22 odpowiedz | cytuj
Szukaj w farmacji nie patrz na oferty FMCG!!!!
krakers - 2011-12-15 23:45:32 odpowiedz | cytuj
Taka kiła w tej firemce ?
krakers - 2011-12-15 23:49:10 odpowiedz | cytuj
Z tego co wiem to była dość dobra firma .
LECYTYNA - 2011-12-16 01:06:42 odpowiedz | cytuj
Na jaki region firma robi rekrutacje ??
krakers - 2011-12-18 17:51:45 odpowiedz | cytuj
Obecnie w pomorskim żółta linia
Opinia - 2011-12-23 23:18:42 odpowiedz | cytuj
krakers - 2011-12-18 17:51:45

Obecnie w pomorskim żółta linia
Powiem Ci tyle w zoltej linii wyciagniesz mooooze 2000-2500zl i to jesli znasz dobrze rynek farmaceutyczny(podstawe masz chyba cos w stylu 1600-1800zl). Niestety czas zoltych sloikow juz sie skonczyl po drugie cena nie jest adekwatna do jakosci(jak ktos nie wierzy niech spyta farmaceute) Tak jak juz ktos wyzej pisal firma byla super(sam pracowalem kilka lat ale sie zwolnilem) a teraz idzie na dno. Jak masz wglad do IMS-u to zobacz jaka maja sprzedaz z ostatnich 6-8miesiecy hahaha. Kwestia czasu jak jakis koncern sie nimi zainteresuje. Dyrektor handlowy juz polecial teraz czekamy na kolejne osoby Pani dyr.Iwona........... a nastpenie Prezesik FMCG
niewidomy - 2012-01-03 00:26:32 odpowiedz | cytuj
Pani Iwonka już powinna dawno wylecieć z jej pomysłami !!
Opinia - 2012-01-09 23:35:32 odpowiedz | cytuj
Iwony T. juz dawno nie powinno byc w tej firmie. Osoba niemajaca wiedzy o rynku farmaceutycznym. WIELKA PANI DYREKTOR buhahaha Jak kiedys Walmark zakonczy z nia wspolprace to jej wspolczuje.
aska - 2012-01-09 23:36:50 odpowiedz | cytuj
Dobrze mowisz BYŁA :)
niewidomy - 2012-01-11 22:26:07 odpowiedz | cytuj
Gdzie jest napisane \" BYŁA\" - bo z tego co wiem jeszcze Iwonka siedzi w firmie.... No i jest nowy dyrektorek oczywiscie branża FMCG !!

Może trzeba napisać do CZECHOW jakieś pisma - maile - bo szkoda ICH kasy !!
ciekawa - 2012-01-12 13:33:01 odpowiedz | cytuj
informaTOR - 2012-01-13 00:11:42 odpowiedz | cytuj
Jak dobrze zagadasz może wynegocjujesz 2500-2700 na rączkę .
ciekawa - 2012-01-13 12:33:31 odpowiedz | cytuj
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam:)
ex pracownik - 2012-01-14 00:59:43 odpowiedz | cytuj
ciekawa - 2012-01-12 13:33:01

Dzięki
Firma w 2004 - 2005 roku byla potega. Z tamtych czasow pamietam prezesa Pytlika ktory oszczedzal na zimowych oponach. Po 2006 w firmie bylo juz tylko gorzej. Obecnie: plany nierealne do zrealizowania, wizyt 11 z GPS, produkty slabo promowane w mediach, duza rotacja pracownikow (nowi to glownie pracownicy bez doswiadczenia lub byli pracownicy spozywki, zgadzaja sie na nizsza podstawa, kuszeni samochodami Skoda Octavia). By miec minimalna (nie gwarantowana) szanse na przetrwanie, polecam spedzac czas w pracy 8:00 - 18:00, do tego praca w domu przy raportach min 1 godz dziennie, pilnowanie trasowek (nawet jak wlasciciel sie rozchoruje to i tak musisz tam jechac). Kierownictwo tez juz idzie w odstawke tylko jak sie tam utrzymala czarna mamba???
PS Jezeli ktos posiada namiary do zarzadu - niech doda do wpisu - pewnie sie znajdzie chetny do poinformowania wlsascicieli jakie bolaczki nekaja spolke.
lecytynka - 2012-01-16 19:46:00 odpowiedz | cytuj
ciekawa - 2012-01-12 13:33:01

Dzięki
Stary daj sobie spokój z tą śmieszną żółtą linią 2 koła na łape zapomnij, zółtki max dostają 2200 oczywiście z premiami (których i tak nie zrobisz)
x