brak logo

Walmark

Jarocin

Opinie o Walmark

Nigdy wiecej Walmark 2016-05-23 11:01
Powiadam wam z tego miejsca ,nic sie bie zmieni dopoki bedzie dowodzic w sztabie general z wiadrem mleka na plecach i kilogramem kielbasy w rece. Bieda bieda i jeszcze raz bieda a waszym kosztem i na waszym garbie puszysty mis bedzie nabijal swoja cysterne mleka do granic mozliwosci.
Pomidor 2016-05-27 07:40
Faktycznie tu nie jest dobrze, skoro już i pracownicy rzucają papierami.
1
Wujek Tom 2016-05-31 17:56
Walmark walmark walmark....nie walmark tylko chata wuja toma gdzie co niektorzy zarabaija po 50 tysi i mysla ze armia murzynow bedzie sprzatac w ich oborach !!! SKONCZYLO SIE !!!!!!
3
hshhs 2016-06-03 15:24
Co się skończyło? Czy to juz naprawdę koniec walmark? Widzełem Permen po 6 zł w aptece , chyba umrze smiercia naturalna,czyli to juz koniec.?
danka do Ciebie 2016-06-17 17:43
Oj danka danka...Widać że z biura piszesz... Rekrutacja trwa tak na Wrocław bo kolega P. odszedł bo zobaczył co się tutaj dzieje, że to przecież już tonie...
Więc danka - nie tak spokojnie jak piszesz :) Poza tym przypomnij sobie jaka atmosfera była na cyklówce teraz... Wesoło było??
Majkel 2016-06-19 15:17
Tpa... Co ty piszesz!? Daj sobie spokój z takimi żenującym wpisami. Walmark się kończy... Albo firma zniknie albo ją sprzedadzą za przysłowiową złotówkę konkurencji... Taka jest prawda o sytuacji walmarku. Mistrzowie z sanofi aventis pokazali na co ich stać. Ale za to ich spodnie wypchane po brzegi przez te 3 lata bo mep ma widocznie takich samych fachowców.
Do wojtusia z popielnika 2016-06-20 10:43
Wojteczku, to że ktoś krytykuje tych pseudo menadżerów z walmarku nie znaczy że jest nieszczęśliwy!
1
Ph 2016-06-20 23:54
Bardzo łatwo... Bo brak chętnych i kompetentnych.
1
Tomczaczek 2016-06-21 16:39
Ale bredzisz mariolka... Ty czasem nie z kabaretu jesteś?
1
Harry 2016-07-25 21:54
Wszystkie przekręty przycichły, a prosiaczek nadal przy korycie. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń może zamówienia z farmacolu.
Gregory 2016-07-27 21:21
A może PGF , tam to dopiero są tematy / biznesy jak kto woli ....
lusi 2016-07-28 07:15
Ludzie przestancie robic złą opinie , popracujcie w innych firmach i poczytajcie o innych firmach .
Praca jak praca, wszędzie trzeba zapieprzac, nie ma co narzekać jest wporządku .
failarmy 2016-08-25 14:29
Co w Warszawie znowu ph odszedł czy go Szczerbaty wywalił bo był mądrzejszy od niego.Znowu faktury w aptekach nie poplacone i nie ma do kogo się odezwać a szanowny Szczerbaty na maile z aptek nie odpisuje...... ludzie uważajcie na s zebranego w Warszawie nie dajcie się złapać tam do pracy , pytajcie farmaceutów oni wam prawdę powiedzą na temat tej firmy.
lili 2016-08-26 11:11
Beza-litości. ........
ojciec 2016-08-31 23:30
Czy w firmie Są fajne dziewczyny ?
radek 2016-09-01 09:59
Kazdy ma odmienne zdanie i ma do tego prawo. Każdy oddział w Polsce również jest inny a przede wsyztskim zalezy od osób jakie zarzadzaja nimi. Wiec nie kazdemu sie podoba, niektoryz nie narzekaja na swoich szefow bo wsyztsko jest ok, ja jako PH nie moge narzekac na finanse.
Ania 2016-10-27 15:05
Nareszcie pozbyli się Filipa i Flapa
8
Przemo 2016-10-27 23:05
Jeszcze kilka niepotrzebnych twarzy zwalnia i może będzie normalniej przynajmniej jeśli chodzi o relacje międzyludzkie. W Warszawie jeszcze jeden pociotek idę oszałamiające... Ale miejmy nadzieję że niedługo...
Miko 2016-11-03 18:31
Hahahah nareszcie o 2 lata za późno!!!! Ale prosie się uchwało i na l4 zwiało , oj ktoś z biura chyba rano ostrzekł , mam nadzieję że i w biurze czystki zrobią i szpicli trzymać nie będą. P.s. pozdrowienia dla szczerbatego trzymam kciuki żeby wszystkoooo ooo do Ciebie wróciło z nawiazką
Joana 2016-11-05 17:24
Ostrzegł jak ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jeśli kogoś obrażasz to miej na tyle odwagi żeby się podpisać , myślę że na Twój temat też można wiele napisać.
Niestety .... odeszła jedyna ekipa zarządzająca przy której praca była przyjemnością !
Ania 2016-11-08 13:18
Jeszcze tylko ciapa z Krakowa, szczerbaty z Łodzi i człowiek widmo od sieci.
I życzę żeby Walmark stanął na nogi.
xxx 2016-11-08 16:52
Ania ? hm...czyżby Pani aferzystka ktora właśnie opuściła firme : D
Radek 2016-11-10 10:32
Uciekł bo jest zwykłym tchórzem, a ktoś kto jest tchorzem nigdy nie powinien zostać dyrektorem.
Bite 2016-11-10 14:30
A koleżanka dobrze się czuje? Czy warszawskie słońce za mocno pogrzalo?
Kilo kiełbasy 2016-11-10 14:33
Dlaczego usunęliście Bańkę Mleka ?
ula 2016-11-21 07:52
Czy szczerbaty też już na L 4 zwiał?
Nick 2016-12-22 22:55
Jak po wigilii ?
Gary 2017-01-24 09:44
Oj szczerbaty szczerbaty. Przyszedł czas na ciebie. Zwalniałeś wszystkich madrzejszych od siebie, bo ich się byłeś. Sam nie masz pojęcia o handlu.
2
Łojojoj 2017-02-10 16:51
dobrze nie bedzie ... jak juz ludzie z hurtu na stolki dyrektorskie włażą ale sie porobiło : ) i jak tu teraz działać żeby wilk był cały i owca syta pewnie po głowie się drapie o to jest pytanie bo to niełatwe zadanie ; ) grupy hurty przesuwanie odhaczanie a ci dalej nic nie widzą ,nic nie wiedzą i się nigdy nie dowiedzą : )/// najważniejsze żeby dobrze wyglądało i w tabelach sie spinało .
Ocena firmy. Mierna
Łojojoj 2017-02-10 16:51
dobrze nie bedzie ... jak juz ludzie z hurtu na stolki dyrektorskie włażą ale sie porobiło : ) i jak tu teraz działać żeby wilk był cały i owca syta pewnie po głowie się drapie o to jest pytanie bo to niełatwe zadanie ; ) grupy hurty przesuwanie odhaczanie a ci dalej nic nie widzą ,nic nie wiedzą i się nigdy nie dowiedzą : )/// najważniejsze żeby dobrze wyglądało i w tabelach sie spinało .
Ocena firmy. Mierna
sprytny żelek 2017-02-12 08:12
to ciekawe jak teraz chłop będzie działać bo nie od dziś wiadomo że największe dile to właśnie w hurcie a najlepiej wie o tym ktoś kto się hurtem zajmuje hehe hehe , trudna rola bo tu tera trzeba jakby sobie pod górkę ::;; /)D
Trolek 2017-02-14 07:22
Niedawno się śmiał że przyszli uzdrowiciele haha i i sam szukal roboty a teraz dyrektor proszę proszę jak to można zmienić poglądy w jednej chwili : ) Żeby zarządzać ludźmi to trzeba być z ludźmi a nie kopać sobie sam do nowej bramki , ale piniondz robi swoje . Na szczęście szacunku nie można kupić : )
były 2017-02-14 09:24
czy ta akcja z sinulanem junior to już gwóźdź do trumny Walmarku?
Oby 2017-02-14 12:16
Oby i krzyż na drogę
Hurt 2017-02-15 17:49
No i znowu farmaceutyczni mają przewalone a medyczni nic nie robią i są oklaskiwani !
Plany nierealne , krótkie daty , ciągle coś wycofuja ! Chory spożywczy system
Pan lizak 2017-04-05 12:09
Jak wrażenia po spotkaniu ? Uciekamy ?
Ollo 2017-04-05 17:49
No właśnie jakie wrażenia
Pimo 2017-04-05 17:52
Może wkoncu będzie widać kto pracuje rzetelnie a kto wali ścieme dilując i raportując dziwne akcje
Mikrus 2017-04-06 09:44
Wszystko się okaże ale rzeczywiście nadzieja w nowym dyrektorze że utnie niektórym PF obsługe dużych sieci a plan będzie dostosowany do posiadanych klientów i potencjału bez sieci
1
Koniec laby 2017-04-06 14:27
To sie co po niektorzy do roboty wezmą hehe
2
Pan lizak 2017-04-07 23:59
Wrażenia ?? Hmmm będzie ciężko ale damy radę. Najważniejsze są nasze Panie. Piękne prawda ?
4
Nowy 2017-04-12 06:52
Piszcie konkretnie warto teraz aplikować na PF ?
Kierownictwo ok ?
3
HEJ GÓROL CI JO GÓROL 2017-04-19 18:33
Gdzieś Ty chopie oferty pracy widział ?
Łukasz0101 2017-05-10 18:34
Co taka cisza? jak mobbing znosicie?
Zizi 2017-05-11 17:37
A kto mobbinguje ?
łukasz0101 2017-05-14 23:15
Kierownicy regionalni? Pszczółka najbardziej
Plumek 2017-05-17 17:09
No to ciśnienie w firmie musi być już skrajnie maksymalne , wszystko idzie z góry ...
Każdy ma kierownika , on też
1
Pani frał 2017-05-25 11:51
Jak donosi wycisz.pl firma jest ok
2
Spejson 2017-05-25 11:54
Affirmative. Roger that.
Paździoch 2017-05-25 13:49
A co to za strona???
Zostaw swoją opinię o Walmark - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walmark