brak logo

Arim Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Arim Sp. z o.o.

Klemens 2009-08-06 09:58:44
Uwaga na tą firmę. Pod pozorem zatrudnienia, werbują pracowników na jeden dzień, obiecując zapłatę. Następnie kontakt się urywa. Nikt nie chce z nikim rozmawiać. O pieniądzach można zapomnieć. I tak kręcą lody i szukają naiwnych. Stanowczo nie polecam.
1
Geo 2010-09-19 20:16:43
Współpraca w ramach podwykonawstwa pozytywna. Nie ma nic za darmo - pracować trzeba uczciwie, ale i wynagrodzenie jest na czas i w kwocie umówionej. Polecam
PRACOWNIK 2010-10-01 11:35:58
PRACA POZYTYWNA. WYNAGRODZENIE ZAWSZE W UMÓWIONYM TERMINIE. KONKRETNE ZADANIA, WSPARCIE TECHNICZNE, W KAŻDEJ CHWILI POMOC NA ZAWOŁANIE. ATMOSFERA SUPER. JAK KTOŚ CHCE PRACOWAĆ TO ZNAJDZIE DLA SIEBIE MIEJSCE.
Opiniodawca 2010-10-11 14:52:09
Dobra firma pod względem zatrudnienia. Stabilna i dobrze zarządzana. O pracowników dba należycie. Nie ma problemu z pieniędzmi, urlopami i szkoleniami. Oby więcej takich pracodawców.
szukacz 2011-01-14 10:32:34
Pozytyw w pełnym wymiarze. Firma I klasa. Odpowiedzialność i gra w otwarte karty to jej atut.
były 2011-01-24 15:32:54
Uwaga na naciągaczy. Nie chcą płacić faktur. Nie polecam, szkoda czasu. Powierzchowna miła atmosfera a wystarczy zaglądnąć na rotację pracowników i podwykonawców w firmie.
1
BUDMAX 2011-03-16 14:59:42
Polecam współpracę z firmą ARIM. Może troszkie za dużo papierologii, ale pieniądze na czas.
szkolny 2011-04-01 12:59:57
Praca bez większych zastrzeżeń. Złego słowa nie można powiedzieć. Atmosfera super miła.
anonim 2011-08-23 12:01:55
Praca na przyzwoitym poziomie. Polecam jako były pracownik.
anonim 2012-04-01 17:56:59
chyba właściciele piszą te opinie, nie POLECAM współpracy!!
1
anonim 2012-04-10 14:56:24
Stanowczo NIE POLECAM współpracy. Powierzchowna miła atmosfera.
3
olk 2012-05-11 19:02:42
A ja polecam. Nie jest powierzchowna. Zresztą co to za minus? Przede wszystkim wypłata zawsze była na czas, a atmosfera w pracy super. Jak robisz, co masz w sowich obowiązkach, to nikt do Ciebie się nie czepia. Jak ktoś jest leniwy i szuka pracy lżejszej od leżenia, to niestety zawsze będzie niezadowolony.
maly 2012-06-07 16:15:39
Firma w porządku.
PRZEZYLEM 2013-05-28 16:18:52
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM SLIZGAJA SIE NA DUPACH INNYCH ,NIE WYPLACAJA PENSII NA CZAS PRACOWNIKOM, NIE PLACA FAKTUR GRUPA MONTAZOWYM. WSZYSRKO TO POMYLKA
1
wiem 2013-05-28 16:25:32
to wszystko prawda co pisza ci kturzy odradzaja wspolpracy z ta firma .To oszusci i partacze nie znaja sie na robocie ,uwazajcie na nich bo wpadniecie w ich sidla to bedziecie zalowali . ODRADZAM
2
Halina 2014-02-28 15:25:23
Proszę o opinię odnośnie współpracy z ta firmą - proponują współpracę znajomym którzy mają małą działalność gospodarczą i nie wiemy czy warto sie w to angazować żeby nie "popłynąć".
anonim 2014-03-13 15:09:07
polecam firmę Arim płacą sumienie i na czas ale tylko sobie i skarbowemu bo tylko skarbówki się boją (usunięte przez administratora)
1
itman 2015-01-28 20:40:51
Firma Arim zajmuje się podłogami oraz nawierzchniami sportowymi, także ich produkty to duża część z boisk w szkołach, halach - czy to ze sztucznej trawy, czy poliuretanu, a także zajmują się wyposażeniem sportowym i konserwacją, Chyba radza sobie całkiem dobrze w branży, ale interesuje mnie ile tutaj można zarobić, ktos wie?
wiem 2015-02-06 13:59:52
Witajcie,wiem duzo prawda jest taka jak opisują w negatywach . .......
1
wiem 2015-02-06 13:59:52
Witajcie,wiem duzo prawda jest taka jak opisują w negatywach . .......
1
były podwykonawca 2015-04-14 08:17:19
Firma arim to bankrut!Syndyk siedzi u nich od grudnia 2014! Właściciele otworzyli teraz firmę na syna i dalej naciągają podwykonawców na usługi! Nie polecam i odradzam!
1
wiem 2015-09-15 21:44:51
Mialem stycznosc z owa firma .Zlodzieje !!!!!!!!!! Oszusci .ale jesli chcecie sie sami przekonac to polecamdajcie sie wyrolowac aktorom ha ha
1
koko 2016-04-07 20:35:47
Chyba mozna sprawdzić w KRS
qawaq 2016-05-29 15:20:54
Prawda jest taka, że firmy Arim Sp. z o.o. już nie ma. Teraz jest firma zarejestrowana na syna Arim Sport Michał Kozłowiecki. Spółka jest w upadłości. Nie zatrudniają nikogo, bo zwolnili wszystkich pracowników i postanowili prowadzić firmę rodzinnie bez pomocy osób z zewnątrz - takie info jest od producenta wykładzin sportowych. Oczywiście, jak pokazuje praktyka takich rodzinnych firm, wiąże się to z brakiem pomocy ze strony rodziny, która liczy z reguły tylko na kasę, a pracować nie ma komu. I w końcu będą mieli mało zleceń, coraz mniej i mniej. To przyczyni się do sytuacji, że też mogą zniknąć z rynku. Póki co, nie startują w przetargach, a bardziej skupiają się chyba na podwykonawstwie dla firm budowlanych. Porobili jakieś nowe badania na podłogi sportowe. Tyle wieści z rynku.
1
e 2016-06-22 19:18:28
@seba no wlasnie to zalezy dla kogo jest tak dobrze :D
Zostaw swoją opinię o Arim Sp. z o.o. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arim Sp. z o.o.