brak logo

Helpful Hand

Lublin

Opinie o Helpful Hand

Basia 2013-11-14 20:21:37
Nie mogę zrozumieć, że firma działa na rynku od 2006 roku. Na forum nie ma żadnej opinii. Oznacza to, że firma nie jest najlepsza na rynku.
kasiek6915 2014-11-28 13:58:22
Ja ostatnio słyszałam same pozytywne opinie na temat tej firmy więc nie wiem.Jeszcze z nimi nie wyjeżdżałam do pracy no i teraz nie wiem .Czy może ktoś pracuje lub pracował w tej firmie proszę o opinię.Pozdrawiam
2
OpiekunkaWuppertal 2014-12-10 20:47:11
Ja polecam!!! Pracowałam i wszystko było w jak najlepszym porządku. Nie mam się do czego przyczepić. Oferta pracy przedstawiona rzetelnie, wynagrodzenie terminowo, kontakt z biurem bezproblemowy.
2
emi 2015-01-14 22:38:58
Ja pracuję z firmąHelpful Hand od 7 lat i jestem bardzo zadowolona dbają o pracownika wynagrodzenie w terminie i adekfatne do wykonywanej pracy polecam.EmilaJ
2
Anulka 2015-06-23 18:20:58
Firma OK :-) Najlepiej zadzwonić do biura i przejść proces rekrutacji - nic strasznego, a jak mają odpowiednią ofertę to zawsze dzwonią! :-) Polecam - dość mała firma, a konkretna i godna zaufania.
2
Marianna 2015-06-29 21:09:22
Firma OK
1
irena 2015-07-12 14:28:38
witam! ja pracuję w Helpful Hand od 2007 roku i nigdy się nie zawiodłam, wszystko jest jasno powiedziane i wyjaśnione, miejsce pracy dobrze i rzetelnie opisane, wynagrodzenie na czas, a w razie problemów zawsze można pomoc uzyskać od Szefowej lub pań z biura. Polecam , dobra i wiarygodna firma!!!
2
Irena 2015-07-17 23:38:22
Ja wyjechałam z Helpful Hand tylko raz,bo w mieście,do którego zawsze jeżdżę mają tylko jedną rodzinę.A tam już nie wrócę,za żadne pieniądze.Przetrwałam dzięki ogromnemu wsparciu szefowej Pani Anity i jej pracownic.Przed wyjazdem uprzedziła mnie,że będzie ciężko,ale nie sądziłam ,że aż tak.Mogę powiedzieć,że to najlepsza agencja z jaką współpracowałam.Przede wszystkim to ludzie o wielkich sercach.Ponadto niespotykanie uczciwi.Nie było problemów również z wynagrodzeniem.Ktoś tu napisał,że to mała agencja.Chyba niezupełnie,ale jeśli tak jest rzeczywiście,to jest to zaleta,nie wada.Tu przede wszystkim dbają o opiekunki.Od dbania o podopiecznych są niemieckie agencje.Nasze agencje powinny dbać o nas.Tak jest w przypadku Pani Anity.Niestety dla większości agencji nie liczą się opiekunki,tylko niemieckie rodziny,bo to od nich maja kasę.Dlatego mam dla Pani Anity i Jej pracownic-Pań Małgosi i Alicji ogromny szacunek i sympatię.
2
krystynagdynia 2016-02-21 12:43:50
Jestem pracownikiem firmy od prawie dwóch lat. Konkretna, bardzo dobra firma. Właścicielka jak i jej pracownice zawsze służą pomocą i dobrym słowem.
Maria 2016-02-25 11:06:31
Ja pracuje w tej Firmie od dwoch lat. Jest to Firma godna polecenia. Szefowa Pani Anita jest wspanialym czlowiekiem, pomocnym w kazdej sytuacji nawe w problemach osobistych. Panie tam pracujace sa bardzo mile, wyplata w terminie. Naprawde jestem bardzo zadowolona i nigdy nie przeszlabym do innej firmy.
1
frugo 2016-05-20 20:22:59
Jeśli nie próbujesz dostać tu normalnej pracy, a chcesz zostać wolontariuszem, to śmiało @kaja. Według mnie warto tam bezpośrednio napisać, albo zadzwonić. Z pocałowaniem ręki przyjmują wolontariuszy.
Zostaw swoją opinię o Helpful Hand - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Helpful Hand