brak logo

KOSS-REMO KOSSOWSKI ROBERT I KOSSOWSKI SŁAWOMIR

Warszawa

Opinie o KOSS-REMO KOSSOWSKI ROBERT I KOSSOWSKI SŁAWOMIR

klakier 2015-06-19 23:38
Firma porazka brak slow
4
gugi 2015-09-29 19:39
Czemu porażka?
1
Paweł 2016-08-08 09:51
Napisz w czym problem. Taka opinia jak Twoja jest bezwartościowa.
Klient 2016-09-15 21:49
Firma nie wywiązuje się w terminie z przyjętych projektów - mają gdzieś indywidualnego klienta jak i małe firmy. ŻAL - szkoda że takie firmy jak ta nie ponoszą kar za niedopełnienie terminowe zleceń.
4
SAS 2017-04-19 09:09
Dokładnie to samo chciałem napisać... Współpraca z nimi to droga przez mękę. Trudno znaleźć w okolicy firmę z takim parkiem maszynowym i czasami nie ma po prosu innego wyjścia jak umieścić usługę u nich, ale uwierzcie mi, jak mam jechać (inny kontakt jest bezcelowy) to mnie zaczyna boleć brzuch
3
Janusz 2017-05-06 10:51
Panowie "Byznesmeni" to forum pracownicze!!!
Wasze opinie nic nie daja potencjalnym procownikom a
Panskie problemy z obstrukcjami kompletnie nas nie interesuja.
Pracowalem tam cztery lata i wyplata byla zawsze na czas.
Odszedlem bo kompletny brak mozliwosci rozwoju, niestety.
Park maszynowy owszem ale narzedzia to juz niekoniecznie.
Gielda Slomczyn lub "piwnica". Atmosfera przyjazna, krzywdy nie mialem.
w 2017-05-25 11:16
DRAMAT!

Niestety muszę się podzielić swoim doświadczeniem , co robię niezwykle rzadko - pierwszy raz spotkałem się z "firmą", która nie utrzymuje żadnego kontaktu z klientem . Krótko mówiąc mają jednego, może dwóch technologów, który obsługuje (jak dowiedziałem się przez telefon) kilkadziesiąt zamówień i nie mają dla mnie czasu - odpowiedź na maila przychodzi po tygodniu, telefonów brak. Sekretariat mówi mi, że oddzwoni za godzinę - telefonu brak. Początkowo zapewniano mnie, że projekt zostanie wykonany po tygodniu - nie dostałem nic po trzech tygodniach.
ORLANDO 2017-07-12 18:40
Jasne wszystko się zgadza .
To po co wysyłacie zapytania o wycenę i wykonanie detalu, przecież jest tak dużo firm w naszym województwie(może po prostu powiedzieć ,że WALĄ WAS PO KIESZENI), a jeleni jest dużo. Skoro zrzędzicie jak stare Panny ,to idzcie gdzieś indziej , koszt przesyłki z końca Polski oscyluje od 50 do 250 pln netto. Po co do nas przychodzicie , z częściami zużytymi ,bez rysunku i pieprz.... ,że jest zle a sami nawet rysunku nie potraficie narysować....nie mówiąc o tolerancjach .....zresztą na wstępie przedstawiacie się jako inżynierowie(wstyd i żenada dla Was)
Dramat !!! facet przychodzi ze złym rysunkiem i nawet nie wie z jakiego materiału ma być wykonany (konstruktor z innej firmy)
Słoma niektórym wystaje z butów i chcą się dorobić na innych ,
A płatności to już chyba koszmar ,chcecie resztę detali a nie płacicie za wcześniejsze wykonane detale(działacie jak bank, przetrzymać ile się da i gdzie indziej zainwestować)
Co do biura TECHNOLOGICZNEGO to gdyby nie ich miękkie serce , to byście płacili dużo więcej ,'
Przychodzicie i Panie taniej jak mam zrobić , a My wam pomagamy.
Chyba trzeba z tym skończyć i dać Wam do zrozumienia ,że nie jesteście nie do zastąpienia zleceniodawcami....Panie zrób Pan na środę bo mi maszyna stoi (jest poniedziałek) CHORE
Co do narzędzi to wszystko się zmienia i idzie w lepszym kierunku, mamy lepszy zespół i pracowników na produkcji....
Maszyny owszem mamy ale nie jest to cudo.Kupimy lepsze a ceny dla Was podrosną o 100% ,bo będą większe koszty (dlatego macie gdzie indziej wyższe ceny )
A jak nie odpisujemy na Wasze zapytania to po prostu nie chcemy się podejmować wykonania detali
(dużo jest zapytań pośredników, który wybierze sobie lepszą ofertę , a nam za harówkę przy wycenie nikt nie płaci)
Co do przyszłych pracowników
Jeżeli macie ambicje uczyć się ,podnosić kwalifikacje , uczciwie pracować to zostaniecie sowicie wynagrodzeni, ale to zależy od WAS....
CZYM SKORUPKA ZA MŁODU NASIĄKNIE ......


P.S
Bul brzuch dostajemy jak widzimy co chcecie zrobić z niczego DRODZY ZLECENIODAWCY, naszym kosztem TECHNOLOGÓW
2
Zostaw swoją opinię o KOSS-REMO KOSSOWSKI ROBERT I KOSSOWSKI SŁAWOMIR - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOSS-REMO KOSSOWSKI ROBERT I KOSSOWSKI SŁAWOMIR