brak logo

VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.

Wrocław

Opinie o VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.

Kamila J. 2014-12-01 10:47:09
Co prawda nie pracowałam dla tego Biura, ale korzystałam z ich usług, z których wywiązali się w 100%.
3
RW 2015-03-02 13:15:07
Solidne biuro nieruchomości, miałem przyjemność współpracować z nimi przy sprzedaży mojego mieszkania. Świetna firma.
4
Adams 2015-03-31 09:54:49
Znam to biuro nieruchomości z tego, że pracował tam mój znajomy i gdy poszukiwałem mieszkania to umówił mnie na spotkanie. Z natury sceptyczny poszedłem porozmawiać na temat nowego mieszkania, a wyszedłem wielce zaskoczony i zadowolony z podejścia do klienta jakie ta firma posiada. Mieszkanie kupiłem, formalności mnie nie zabiły i każdemu mogę szczerze polecić biuro nieruchomości Verso.
1
Krys-tian 2015-05-05 12:06:21
Wystawiam pozytywną opinię dla tego biura nieruchomości. Solidne podejście do klienta, pełny profesjonalizm.
1
Anna T. 2015-06-11 17:11:54
Nie polecam tego biura. Udają profesjonalnych a jak co do czego dojdzie - partyzantka. Nieznajomość swojej branży szkodzi. Chciałam kupić przez to biuro mieszkanie i agentka prowadząca nie miała pojęcia o czym mówi, nie znała swojej oferty i co gorsza nie miała pojęcia o tym, że mieszkanie jest bardzo zadłużone. Odradzam.
4
Joanna L. 2015-08-18 11:22:16
Ja mam pozytywne doświadczenia z tym biurem. Agent starał się zrozumieć nasze potrzeby i też doradził nam świetne mieszkanie na Klecinie. Jestem zadowolona i w pełni polecam współpracę z Verso.
Rafał 2015-08-24 09:32:00
Sprzedałem mieszkanie korzystając z usług biura Verso. W pełni mogę polecić tę firmę.
1
Wojciech 2015-09-24 10:36:41
Panie @czarus, również popieram Pana zdanie! Nie ma co skreślać firmy z powodu jednej złej opinii.
Na bazie mojego doświadczenia, warto współpracować z pośrednikiem nieruchomości. Jestem drobnym przedsiębiorcą i szukałem idealnego lokalu pod moją działalność - i agent z Verso doradził mi taką lokalizację, dzięki której mój biznes naprawdę się rozwija. Pozdrawiam, zadowolony Klient.
JP 2015-10-29 11:37:48
Dzięki Verso znalazłam moje wymarzone mieszkanie i każdemu będę polecać tylko tą firmę!
Paweł 2015-11-27 15:06:53
Dobra firma. Godna rekomendacji.
1
Zb 2016-01-04 14:07:14
Jestem bardzo zadowolony z zakupionej działki za pośrednictwem Verso. Firma uczciwie zapracowała sobie na dobrą opinię, gdyż sprawdziła się od a do z. Polecam!
Jan 2016-02-15 15:12:26
Szukałem długo mieszkania, ale na żadne nie mogłem się zdecydować. Czas uciekał, a ja żyłem tylko marzeniem o własnym m. W końcu znajomy polecił mi pośrednika nieruchomości Verso i wciąż choć z wahaniem, zdecydowałem się podejść na Grabiszyńską do ich biura. Zostałem skierowany do Pana Przemka i tak czułem, że ten Pan znajdzie dla mnie coś fajnego! Muszę też pochwalić Pana Przemka za wyrozumiałość i cierpliwość do takiego wymagającego klienta jak ja :)Teraz jestem właścicielem mieszkanka o bardzo komfortowym rozkładzie, a w dodatku do pracy mogę chodzić pieszo :) Polecam!
1
H.P. 2016-03-01 13:44:49
Potwierdzam rękami i nogami te wszystkie opinie,a co do cen też nie są wygórowane za tak dobrze świadczone usługi:)
1
Nick 2016-03-31 15:04:29
Firmie Verso wystawiam celującą opinię. Fachowość, kompetencja przedstawicieli, ceny za jakość świadczonej usługi. Z resztą dobra marka nie potrzebuje reklamy ;) Polecam z czystym sumieniem każdemu zainteresowanemu!
Żaneta 2016-04-14 15:00:05
Dopiero zaczęłam współpracę z firmą Verso, nie jestem pewna jak długo potrwa. Wstępnie mogę powiedzieć, że przedstawione oferty oraz kontakt z pracownikami firmy jest bardzo dobry.
Hania 2016-05-18 13:39:13
Współpracowałam z Panem M( usunięte przez administratora )z Verso. Super pośrednik. Pomógł mi w uzyskaniu kredytu, zna się na prawie nieruchomości, świetnie doradził. Podejście rzeczowe i konkretne. Widać, że zależy im na interesie klienta - z przyjemnością mogę polecić to biuro osobom, które poszukują dobrego i pomocnego partnera. Anioły są wśród nas.Polecam!
Szymon 2016-05-30 10:01:27
Dobra firma. Polecam!
KlientVerso 2016-06-20 14:35:22
Na bazie wieloletniej już współpracy, chciałbym wystawić referencję.Niniejszym zaświadczam, że Verso Nieruchomości jest rzetelnym partnerem, znakomicie wywiązującym się z działań związanych ze sprzedażą i wynajmem nieruchomości.
1
Igor 2016-07-15 14:25:58
Oceniam tę firmę bardzo wysoko. Z przyjemnością wspominam współpracę przy sprzedaży mieszkania. Pozdrawiam!
1
Zbyszek 2016-07-28 12:58:04
Bardzo dobra firma, świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie. Współpracę oceniam celująco, także warto - polecam.
Zbyszek 2016-07-28 12:58:20
Bardzo dobra firma, świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie. Współpracę oceniam celująco, także warto - polecam.
1
Ewelina 2016-08-01 14:32:13
Serdecznie polecam - warto korzystać z usług tego pośrednika nieruchomości.
1
Ida 2016-08-17 12:01:45
Świetna firma, biuro Verso działa fachowo i błyskawicznie. Współpracowałam z nimi przy 3 projektach i czego by się nie podjęli zawsze wychodziło tak jak powinno być! :)
1
Jakub 2016-08-19 14:27:32
Verso to bardzo porządna firma, życzę powodzenia! :)
Hanka 2016-09-15 15:28:44
Jest też oferta pracy doradca ds. rynku komercyjnego. Dosyć ciekawie brzmi :)
1
Irek 2016-09-29 13:32:49
Polecam współpracę z firmą Verso. To firma która trzyma dobry fason.
1
Gazela 2016-10-20 13:53:55
Bardzo dobry partner w biznesie. Polecam na podstawie długoletniej współpracy, za którą równocześnie dziękuję . Pozdrawiam :)
1
Damian 2016-11-28 12:47:00
Współpracowałem z Verso przy zakupie działki:
Plusy:
+ duży wybór
+ udało się trafić w dobrej cenie (udało się coś nawet ponegocjować)
+ przesympatyczny i rozeznany w każdym temacie Pan Mateusz Jaremek
+ profesjonalizm

Minusów nie znalazłem.
Ze spokojnym sumieniem mogę polecić każdemu tego pośrednika.
Grzegorz J. 2016-11-30 14:47:31
Ja bym chciał pracować w Verso, bo widać że to solidna firma. Czy ktoś wie czy wymagają dużego doświadczenia?
Zostaw swoją opinię o VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERSO NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.