brak logo

ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna

Warszawa

Opinie o ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna

Pele 2015-05-29 09:18
Witam,
Czy wiecie coś o tym pracodawcy ? Jakie płace i atmosfera pracy. Obecnie szukają inżyniera serwisu zasilania gwarantowanego. Firmy o takim profilu zazwyczaj nie rotują działem serwisu a nagle znalazły się 2 miejsca.
Pozdrawiam.
Wojtek 2016-01-12 21:43
Tak, dobre, bardzo dobre. Nie rotują tylko szukają nowych ludzi do pracy w związku z rozwojem działu, więc bez sensu obawy i szukanie teorii spiskowych.
Polecam firmę.
Kryspin 2016-02-09 23:22
Ciekawe. Panie Wojtku brzmi to co najmniej jak kryptoreklama. Nie pracuje Pan przypadkiem w tejże firmie? Po za tym każda firma, borykająca się z rotacją stanowisk napisze w ofercie pracy że się rozwijają i potrzebują nowych pracowników. Co prawda nie jest do końca to moja specjalizacja ale może się wybiorę na rozmowę. Powie Pan coś więcej ? Może tam Pan pracował, albo zna kogoś kto pracuje ?
Pozdrawiam
1
Agent 2016-02-15 22:12
Firma jest dosyć długo na rynku, ale teraz dopiero zaczęła sie rozwijać.
Proponuje umówić sie na spotkanie i wyciągnąć wnioski po.
Paweł 2016-02-16 11:33
Wątpliwa sprawa z tym rozwojem.
Paula 2016-03-01 23:26
Byłam!
Jakiś dziwny klimat panuje w tej firmie.
Sztuczne wyluzowanie i przestraszone osoby w korytarzu.
Ps.
W damskiej toalecie pachniało kocimi sikami.
Tomek 2016-03-16 22:33
Jakieś jeszcze ciekawe wiadomości.
Szukają wielu pracowników, chętnie sie dowiem czegoś wiecej na temat rekrutacji i warunków w firmie.
Marcin 2016-08-16 20:08
Dochodzą mnie negatywne opinie z rynku, a to od Klientów a innym razem od pracowników.
Kasia. 2016-09-21 22:42
Podobno dziadostwo.
7
Zostaw swoją opinię o ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna