brak logo

ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna

Warszawa

Opinie o ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna

Pele 2015-05-29 09:18
Witam,
Czy wiecie coś o tym pracodawcy ? Jakie płace i atmosfera pracy. Obecnie szukają inżyniera serwisu zasilania gwarantowanego. Firmy o takim profilu zazwyczaj nie rotują działem serwisu a nagle znalazły się 2 miejsca.
Pozdrawiam.
Wojtek 2016-01-12 21:43
Tak, dobre, bardzo dobre. Nie rotują tylko szukają nowych ludzi do pracy w związku z rozwojem działu, więc bez sensu obawy i szukanie teorii spiskowych.
Polecam firmę.
Kryspin 2016-02-09 23:22
Ciekawe. Panie Wojtku brzmi to co najmniej jak kryptoreklama. Nie pracuje Pan przypadkiem w tejże firmie? Po za tym każda firma, borykająca się z rotacją stanowisk napisze w ofercie pracy że się rozwijają i potrzebują nowych pracowników. Co prawda nie jest do końca to moja specjalizacja ale może się wybiorę na rozmowę. Powie Pan coś więcej ? Może tam Pan pracował, albo zna kogoś kto pracuje ?
Pozdrawiam
1
Agent 2016-02-15 22:12
Firma jest dosyć długo na rynku, ale teraz dopiero zaczęła sie rozwijać.
Proponuje umówić sie na spotkanie i wyciągnąć wnioski po.
Paweł 2016-02-16 11:33
Wątpliwa sprawa z tym rozwojem.
2
Paula 2016-03-01 23:26
Byłam!
Jakiś dziwny klimat panuje w tej firmie.
Sztuczne wyluzowanie i przestraszone osoby w korytarzu.
Ps.
W damskiej toalecie pachniało kocimi sikami.
1
Tomek 2016-03-16 22:33
Jakieś jeszcze ciekawe wiadomości.
Szukają wielu pracowników, chętnie sie dowiem czegoś wiecej na temat rekrutacji i warunków w firmie.
2
Marcin 2016-08-16 20:08
Dochodzą mnie negatywne opinie z rynku, a to od Klientów a innym razem od pracowników.
3
Kasia. 2016-09-21 22:42
Podobno dziadostwo.
9
asdf 2017-03-28 19:55
Nie płaci za zlecnia. Proszę unikać tego pracodawcy. Do tej pory nie otrzymałem zapłaty!!
2
ZZTop 2017-04-18 18:04
Można więcej info?
3
Kasia 2017-04-27 21:57
nie ty jedyny...
2
ZZTop 2017-04-28 21:17
???
1
Maciej 2017-05-29 18:56
kto potwierdzi, że to dziadostwo?
1
XXX_XXXXX 2017-06-06 12:30
Nie polecam tego pracodawcy. Prezesi spółki myślą o sobie nie wiadomo co. Mam wrażenie, że większość pracowników mają rodzinny związki lub znają sobie już min 10 lat. Każdy pracownik, który wpada "z ulicy" nie zdąży pracować długo, jeżeli nie będzie cwaniakiem. Robią ofiary z przyjęciem do pracy, na początku mówią, że po 3 miesiącach, jeżeli wszystko będzie dobrze, to zatrudnią Ciebie na umowę o pracy, a po 3 miesiącach robią znowu umowę zlecenia na następne kilka miesięcy i mówią, że od początku chcieliśmy pracownika na czas określony i przekładają odpowiedzialność na kogoś innego, a ta osoba znowu na pierwszego.....
2
Maciej 2017-06-06 22:02
klasyczne działanie a i właściciele znani ...
1
Zostaw swoją opinię o ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROMI M. Olszewski R. Drabik Spółka Jawna