Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
torli - 2015-06-19 19:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siec marketów Tesco jak to bywa na tak dużą firmę oferuje bardzo dużo miejsc pracy : Kasjer, doradca klienta, zastępca kierownika sklepu z doświadczeniem, a także na stanowiska asystenta do spraw sprzedaży internetowej, kierownika stoiska. Również piekarze znajdą cos dla siebie, gdyż jest wolne miejsce dla nich
zdjecie uzytkownika
johny cocker - 2015-06-19 20:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Strasznie smutne i nudne musi być życie kogoś kto żyje sprawami innych ludzi. Ale tak to jest jak kogoś horyzonty ograniczają się do garów i sprzątania. Wiele jest takich żałosnych i sfrustrowanych "pań" (ale nie tylko) w Tesco - jak widać po tym forum albo choćby po rozmowach w alejkach pickingowych. Niech się każdy zajmie sobą - ludzie wartościowi nie szukają sensacji u innych bo po prostu nie mają na takie bzdury czasu.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-06-19 21:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [johny cocker - 2015-06-19 20:21:49]:
Tak się sadzisz bo o tobie mowa!!!
Wartosciowy człowiek to taki który nie robi z siebie "szmaty" i nie uprawia " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; w miejscu pracy!!!!
Szanuje innych i wykazuje choć odrobinę empatii w stosunku do innych.
zdjecie uzytkownika
Racjonalista - 2015-06-19 23:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolek - 2015-06-19 21:12:38]:
ty lolek ty w życiu nie zaliczyłeś i masz kaptur zaszyty i cię obchodzą takie historie a większość ludzi chce żyć i dawać miłość z siebie. Na świecie jest tak mało miłości kochajmy się
zdjecie uzytkownika
pytwert - 2015-06-19 23:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [johny cocker - 2015-06-19 20:21:49]:
A w biurach to nie gadają? My magazynierów musimy wyrobić normy a te leniwce z wydań i przyjęć za co biorą kasę? Im jakiś nadzór by się przydał. Swiatelek nie mają i za procenty ich się nie wzywa.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-20 00:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienia gruoowe og wrzwsnia !!!
zdjecie uzytkownika
Racjonalista - 2015-06-20 19:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepiej ciebie lubię walić w kakao lolek co dzień w kiblu pochwal się moja dzifko :P idzie kolejny tydzień pykania ciebie już się nie mogę doczekać i pamiętaj kończę na twojej japie :D jak zawsze no czasem w japie z połykiem jest
zdjecie uzytkownika
nicki z afryki - 2015-06-20 19:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-20 00:09:40]:
Pisząc "Zwolnienia gruoowe og wrzwsnia", pewnie miałeś/miałaś na myśli zwolnienia grupowe od września? Cóż, to i dobrze... czas oddzielić ziarno od plew. Swoją drogą, poziom merytorycznej dyskusji i jej poprawność gramatyczna jest powalająca.
Aha: lolek uważaj na słowa, nie jesteś u siebie w domu tylko na publicznym forum.
zdjecie uzytkownika
Racjonalista - 2015-06-21 01:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nicki z afryki - 2015-06-20 19:09:20]:
Już czekam na odprawkę i uwolnienie z tego kołchozu mam dla was tylko jedno hasło TESCO " zgiń przepadnij w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpadnij " daj złapać oddech prawdziwym Polakom synom i córkom tej ziemi - solą tej ziemi. Jeszcze powstaniemy !!!
zdjecie uzytkownika
tescowy z t1 - 2015-06-21 13:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Czy dzieci które nie byly na dniu dziecka to coś dostały? Dlaczego były tylko same słodycze a nie było zadnego posiłku? I dlaczego nikt nie powiadomił magazynierów ze można przyjść ze współmałżonkiem? Nie było tak źle, skoro podobało się mojemu dziecku, ale można by było to troszkę lepiej zorganizować.
zdjecie uzytkownika
podoficer - 2015-06-22 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie drapac się koty to nie miejsce na tego typu kłótnie. Przynajmniej jeden z was jest świeżym pracownikiem a wiadomo że młody nie ma nic do gadania.To tak jak w wojsku na początku najgorsza robota i nie pyskowac. Za robotę albo won. A nie żeby stary pracownik tyran w pikingu a młody na lzejszym odcinku. W wojsku bym was docenił koty.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-06-22 18:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty PODOFICER to musisz mieć prawdziwe problemy z relacjami międzyludzkimi.
I obawiam się ze nie tylko z tym masz problem?
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2015-06-22 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez uwazam ze ten rscjonalista to jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] psychopata pieprzony ,trzeba go namierzyc i wyeliminowac z Tesco.
zdjecie uzytkownika
Racjonalista - 2015-06-22 21:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pawel - 2015-06-22 19:32:59]:
Naucz się pisać tłumoku to raz. Dwa zapraszam wszystkich chętnych patałachów za bramą po pracy a za pomocą silnych argumentów moich rąk i nóg wszystko wam szybko i boleśnie wyjaśnię kondony i zesrańce co tylko na forum potrafią krzyczeć a w pracy cichutko nawet w oczy boją się spojrzeć.
zdjecie uzytkownika
czeslaw - 2015-06-23 16:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Racjonalista - 2015-06-22 21:11:22]:
Jak jesteś taki mocny to zapraszam do mnie na pole. Popsol mi się rozrzutnik i potrzebny mi ktoś do rozwala nią gnoju. W tesco takich oprychow nie potrzeba. Chcemy pracować z miłymi ludźmi. Twoje miejsce jest w kryminale, aż żal patrzeć kogo teraz przyjmują do pracy. Dobrych ludzi pozwalali a teraz przychodzi byle frajer i kozakuje.
zdjecie uzytkownika
Racjonalista - 2015-06-23 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czeslaw - 2015-06-23 16:28:21]:
I zmiana rządzi a lamusy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cicho!!!!! Kryminał to Ty będziesz miał jak cię za majty posadzą zboczeńcu ja dobrze wiem co z ciebie za ziółko !!!
zdjecie uzytkownika
sa - 2015-06-24 15:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani W widzi tylko blendy czyje a swoich nie widzi bo przeciez ona jest idealna jakby ktos nie wiedzial najlepiej jej wychodzi pomiatanie pracownikami.
zdjecie uzytkownika
Nicki z Afryki - 2015-06-24 16:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sa - 2015-06-24 15:17:48]:
Słyszałeś/Słyszałaś kiedyś o znakach interpunkcyjnych?
zdjecie uzytkownika
Krzychu z fresha - 2015-06-24 18:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nicki z Afryki - 2015-06-24 16:20:39]:
Nicki z Afryki on nie tylko nie słyszał o znakach interpunkcyjnych ale ktoś mu słownik ortograficzny skroił i to już w pierwszej klasie szkoły specjalnej
zdjecie uzytkownika
fan i nie fan - 2015-06-26 21:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może czy w tym roku będą jakieś podwyżki wynagrodzeń? Menadżer zaś erotik takie oszczędności ze Kraków powinien wynagrodzić jakoś teresin. Nie zakupiono żadnych nowych wózków, przez co musimy jeździć grami, oszczędza się na etykietach co sprawia że przyjmuje się w ciemno. Pytam gdzie idą zaoszczędzone pieniądze? Czyżby na konta naszej góry w Szwajcarii? Tania siła robocza z Ukrainy, nawet stołówkę opanuje pulire, ciekawe czy da się to zjeść, skoro mają być tansi dla firmy. Co nie oznacza ze dla pracownika. Ten automat w biurze wydań to porażka. Jest drogo i zacina się. Nie stać nas żeby płacić tak dużo.
zdjecie uzytkownika
fan i nie fan - 2015-06-26 21:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może czy w tym roku będą jakieś podwyżki wynagrodzeń? Menadżer wprowadzil takie oszczędności ze Kraków powinien wynagrodzić jakoś teresin. Nie zakupiono żadnych nowych wózków, przez co musimy jeździć gratami, oszczędza się na etykietach co sprawia że przyjmuje się w ciemno. Pytam gdzie idą zaoszczędzone pieniądze? Czyżby na konta naszej góry w Szwajcarii? Tania siła robocza z Ukrainy, nawet stołówkę opanuje pulire, ciekawe czy da się to zjeść, skoro mają być tansi dla firmy. Co nie oznacza ze dla pracownika. Ten automat w biurze wydań to porażka. Jest drogo i zacina się. Nie stać nas żeby płacić tak dużo.
zdjecie uzytkownika
Jaro "ODOL" - 2015-06-26 22:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha kolejny odcinek lamusy i znowu ogłoszony księciem!!! Jaro "ODOL" Książę załadunków a teraz Książę Przyjęć Towaru !!! Jeszcze Trochę i szef i Książę całego T1. I zmiana rządzi lamusy !!!
zdjecie uzytkownika
Tesco - 2015-06-27 19:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TY JARO , ODOL' JA SIE DZIWIE, ZE CHLOPAKI Z T1 JESZCZE CI RYJA NIE OBILI , ALBO SIE CIEBIE BOJA ,ALBO NIE WIEDZA KIM TY KURWA JESTES ALE MYSLE ,ZE TO DRUGIE ...DLA MNIE TO TY JESTES KAWAL MENDY BO PRACUJRSZ W ZESPOLE I TAKIE TEKSTY RZUCASZ NA FORUM ...NA KOLEGOW ...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
Tesco - 2015-06-27 19:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i teraz kolej na zwolnienia z biur , Miedzy innymi pod ostrzal idzie Skanerownia i Biuro przyjec ...I bardzo dobrze bo maja taka sielankie ze glowa mala .Tylko im dupy rosna od plotow i Siedzenia ...Jak poprosisz o jakas pomoc to wielka laska bo musi czasem dupe podnies cale szczescie , ze to nie dlugo sie skonczy!!!!! i
zdjecie uzytkownika
Nicki z Afryki - 2015-06-28 12:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tesco - 2015-06-27 19:21:17]:
Naprawdę myślisz, że to "Odol" napisał? Założę się, że to ty napisałeś a potem odpisałeś sobie sam :P Znając życie, żal komuś zwieracze ściska, że ten tzw. Odol ma lepiej od niego mimo, że pracuje krócej. Ech, typowy "polaczek" ze swoim zaściankowym myśleniem: "jak ten drugi może mieć lepiej ode mnie, trzeba go zmieszać z błotem na forum i jeszcze obsmarować po fugach w kiblu". Mam nadzieję, że zanim zwolnienia obejmą biuro, dosięgną ciebie i tobie podobnych wichrzycieli. Tacy jak ty są ropiejącym wrzodem na tylniej części ciała Tesco Teresin. Mnie martwi coś innego niż jakiś "Odol"... mianowicie Tesco staje sie odzwierciedleniem naszego kraju w skali mikro: na samej górze ktoś narobi smrodu a potem i tak zapłacą szaraczki tacy jak my.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie
alert