TESCO

Teresin

Opinie o TESCO

dagmara 2016-05-30 16:38:37
Popada to wreszcie czy nie? W tym skwarze można wykitowac. Ze słońca nie ma żadnego pożytku, tylko straty . Niech to się ochłodzi .
1
tesco 2016-05-31 22:31:44
Jestem pracownikiem tesco pracuje 15 lat w bielsku bialej i bardzo boli mnie to ze kierownik ochrony kierownik sucha zywnosc okradali tesco to sa aktualne wydarzenia i mogli sie zwonic normalnie a powinni dostac dyscyplinarke a zwykly pracownik odlozy sobie przecene chce ja uczciwie kuoic i moze dostc dyscyplinarke GDZIE NA TYM SWIECIE JEST SPRAWIEDLIWOSC A NAZWISKO ZLODZIEJA TO MALGORZATA GOLDA PROSZE O SPRAWIEDLIWOSC
2
tesco 2016-05-31 22:32:57
Jestem pracownikiem tesco pracuje 15 lat w bielsku bialej i bardzo boli mnie to ze kierownik ochrony kierownik sucha zywnosc okradali tesco to sa aktualne wydarzenia i mogli sie zwonic normalnie a powinni dostac dyscyplinarke a zwykly pracownik odlozy sobie przecene chce ja uczciwie kuoic i moze dostc dyscyplinarke GDZIE NA TYM SWIECIE JEST SPRAWIEDLIWOSC A NAZWISKO ZLODZIEJA TO MALGORZATA GOLDA PROSZE O SPRAWIEDLIWOSC
5
Teresin 2016-06-01 05:09:48
To jest forum Magazynu Tesco teresin i nikogo nie interesują twoje wypociny wióruj stąd ale już !!!
2
Wqerty 2016-06-01 08:42:09
A gdzie jest mój ulubiony naganiacz zachwalacz tescowy? Coprawda jego trud byłby próżny w obliczu grupowych zwolnień w sieci tesco, ale tym weselej by się czytało te głupoty
:-P
4
fresh 2016-06-02 14:59:46
No szkoda kierownika ..D.B. powinni wyeliminowac Pana kierownika ..F.M. zero szacunku do nas ...
2
Stachoowicz 2016-06-02 19:45:05
Kto to jest D.B i F.M ?
0
Gg 2016-06-02 20:31:19
Dar Bog i Fryd Maz
2
olu 2016-06-06 16:58:04
zwolnili Leszcza z ff dobry to człowiek .
1
freszowiec 2016-06-07 08:48:40
Przy wszystkich zwolnieniach grupowych zawsze zwalniali 1 osobę z małżeństwa jeśli oboje pracowali w Tesco. I zwolnili Roberta Tomaszewskiego, a małżeństwo *Wielmożnych Wi...skich zostało całe. Ciekawe które z nich musiało opier.....ć pałę.
1
xl 2016-06-07 12:11:08
Tak a głupi siemion został.
2
Krrret 2016-06-07 15:12:37
Jeszcze się okaże kto na tym wyjdzie dobrze. Czy te osoby które zostały nie będą żałować decyzji. Niektóre decyzje to totalna pomyłka. I to pokazuje jakie pojęcie o pracy danego kierownika mają KZ. Żadne.
2
fresh 2016-06-08 01:24:58
Jasne ze szkoda Roberra T. Ale w tym przypadku zwolnien nie tyczylo sie co do malzenstw...Co ty chcesz od Winko....skich..Sa Spoko jak na kierow.
0
Czujny jak pies podwójny 2016-06-08 15:14:52
Co to niby za kryterium, że zwalniamy jedno z małżeństwa? Jeżeli w małżeństwie jest dwoje dobrych pracowników to co? Jedno zwolnić bo za dobrze mają a zostawić w to miejsce gorszego pracownika bo jego mąż/żona nie pracuje w Tesco? Weź się człowieku ogarnij bo poziom twojego rozumowania wskazuje na nieodwracalne ubytki w mózgu. Dla pracodawcy liczy się to żeby został, w jego mniemaniu, dobry pracownik. To, że tobie żal d.pe ściska bo ktoś ma dwie kierownicze pensje nie ma dla Managera znaczenia.
Bardzo dobre te zmiany, tylko dlaczego tak późno? Teraz dopiero widać, że wiele stanowisk kierowniczych i biurowych było zupełnie niepotrzebnych.
Jeżeli to prawda, że zwalniani mieli propozycję pracy na magazynie ale nie skorzystali to nie żal mi żadnego z nich. Powodzenia, stanowiska kierownicze w innych firmach już na was czekają hehe
3
kola 2016-06-09 12:21:04
Ja do końca czerwca pracuje i opuszczam ten syf ,na magazynie ff są jedni i ci sami pupile co na t-1 ,np;; załadunek dwóch naczep R LUB A a pupile G jednie naczepy a dlatego ze komputer tak pokazuje on nie oszukuje to jest poniżenie pracujesz przez 8 godzin i masz R.J tak na zbierasz tych światełek trzy czerwone i system naprawczy a ja mam już trzeci i się nie przejmuję jak mię zwolnią to przyjdą następni z t-1 żeby uzupełnić braki ,ale co jest dziwnego ze kierownik mi wytłumaczył normę jaka jest na ff a nie kierownik sekcji własnie i dobrze że pozwalniali tych co nie a zostawili co nie//
0
Wereczka 2016-06-09 20:48:07
Zgadzam się z tym ze takie zmiany na stanowiskach kierowniczych już dawno być powinny. Pracowników zwalniali po kilka razy a kierownicy byli nie do ruszenia wiec teraz w końcu zaczęli zwalniać tych co powinni być na początku zwalniani. Szkoda Leszcza i to bardzo jak również Tomaszewskiego. Zostali osobnicy którzy tylko potrafią podpieprzać i lizać nie powiem co. Zamiast R.T powinna wylecieć jego żona która nie ma za grosz szacunku do magazynierów oraz F.M (przeciwieństwo TATY!!! WSTYD!) już nie wspomnę o Panu K.K. i Ł.K dla których zasada o szanowaniu innych jest nieznana... Radek Z. niech się lepiej porusza po magazynie a nie siedzi na "wyspie" całą zmianę!
1
ddd54 2016-06-10 11:31:06
Pozwalniali dobrych i złych kierowników. Nikt nie wie na czym polegalo kryterium. Dla mnie było to nie potrzebne. Nauczyłem się z nimi pracować , a z każdym pracuje się inaczej. Nikt z nas nie wie również czy te zmiany nie wyjdą nam na gorsze. Czy po roszadach w kierownictwie nie wezmą się za magazynierów.
1
kola 2016-06-10 16:59:21
A może nas co nie których zwolnią za światełka.
0
fresh 2016-06-11 06:39:54
Ja jestem takiego zdania..Nasz magazynierow moze beda zwalnic ...Ale to jest wina samych magazynierow za duzo osob chodzi na L4..Hm nie ktorzy potrafia byc 3razy w miesiacu..A to juz chyba przesada..A co do kierownikow pozwalniali..tych co nie trzeba..Taki Krzysztof K..zostal Taki Adrian J. zostal...A moze menager nie wie jak wyglada tych panow praca..Ostatnio na dniowce mozna bylo zaobserwować..A jak bedzie trzeba poda się szczegoly ....ale nie teraz...
0
POSZKODOWANY 2016-06-11 08:46:34
robią tam nieuki i młode bez doświadczenia w 43-190 Mikołowie w Tesco nieład i w kasie nie uprzejme dziewczyny nie dają punktów i oszukują z resztą masakra zmieniłem tesco z mikołowa na Tychy na Towarową , towar stary ogórki kiszone 2 miesiace we wiaderkach po dacie brudne pojemniku zgłosze to do sanepidu i mediów Mikołów ul. Młyńska 7 43-190 Mikołów woj. śląskie , maja tez banany czarne i pognite owoce masakra co za kierownik tam jest albo go niema bo nawewt upilnowac ładu nie potrafi na sklepie i w kasach
0
POSZKODOWANY 2016-06-11 08:54:49
robią tam nieuki i młode bez doświadczenia w 43-190 Mikołowie w Tesco nieład i w kasie nie uprzejme dziewczyny nie dają punktów i oszukują z resztą masakra zmieniłem tesco z mikołowa na Tychy na Towarową , towar stary ogórki kiszone 2 miesiace we wiaderkach po dacie brudne pojemniku zgłosze to do sanepidu i mediów Mikołów ul. Młyńska 7 43-190 Mikołów woj. śląskie , maja tez banany czarne i pognite owoce masakra co za kierownik tam jest albo go niema bo nawewt upilnowac ładu nie potrafi na sklepie i w kasach
0
budlo 2016-06-11 09:00:02
Na inwentaryzacjach w Tesco można ładnie zarobić.
0
ja 2016-06-11 09:14:05
To jest forum dla magazynu tesco W Teresinie .Wiec wynocha buraku z Mikolowa.
0
git 2016-06-12 13:13:44
jeśli czyta to Pan Jaskółka to niech zastanowi się nad postępowanie F Mazika ,który nie ma szacunku dla ludzi jest chamski i ordynarny i nie widzi tu nikogo oprócz B Tarmanowskiego swojego kolegi. Taki człowiek nie powinien być kierownikiem
1
fresz 2016-06-12 13:18:05
(usunięte przez administratora)to dobry człowiek, którego szkoda a taki (usunięte przez administratora)którzy nie mają szacunku dla ludzi zostali menadżer chyba nie ma pojęcia o kierownikach tu pracujących. STAWIA NA CHAMSTWO a później się dziwi że nie chcą tu ludzie pracować
1
fajny 2016-06-12 13:35:15
Tak to prawda. Zorganizował dzień dziecka , który okazał się kompletną klapą. Chodził i szczerzyl żeby jak głupi do sera.
0
HK 2016-06-12 13:47:51
ZWOLNIENIE (usunięte przez administratora) TO NIEPOROZUMIENIE. TAKI F MAZIK CZY K KRÓL ZOSTALI CHOCIAŻ NIE MAJĄ ZA GROSZ SZACUNKU DLA PRACOWNIKÓW . NIECH PAN MENADŻER SIĘ JESZCZE RAZ ZASTANOWI
1
HK 2016-06-12 13:49:11
CZY KTOŚ SIĘ ZE MNĄ ZGADZA?
0
Niki z Afryki 2016-06-12 14:39:12
Co Ty masz do Mazika? A to porównywanie go do Jego ojca to już całkowicie poniżej jakiegokolwiek poziomu kultury. Kierownicy jak kierownicy - trafiają się różne charaktery, jednych się lubi mniej drugich bardziej.
Ja tam nikomu zwolnienia nie życzę, nawet jak za nim nie przepadam. Też nie wszystkich kierowników lubię ale żeby zaraz na forum po nazwiskach kogoś piętnować? Masz coś do kogoś to sobie to z nim wyjaśnij osobiście - tak robią dorośli ludzie.
A póki co: oglądać mecz i kibicować! Jedziemy z tymi wyspiarzami bo coś za dobre humory mają:P Oby tylko nasi zagrali bez katastrofalnych błędów w obronie to jestem spokojny o wynik.
POLSKAAA BIAŁO CZERWONIIII!!!!!
0
xargos 2016-06-12 17:57:21
Tak , ja się z tobą zgadzam. Jeden i drugi są w porzo.
0
xxxxx 2016-06-12 23:30:47
Zgadzam sie z HK ........Nie porozumienie i to duze....
0
Buraki 2016-06-13 01:38:27
Rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko Kierownika w tesco :

-Czy będzie Pan miły dla ludzi.?
-Yyy..tak.
-Jest Pan przyjęty!
-Ale.. Już? A pozostałe umiejętności,? O nic więcej mnie nie zapytacie?
-Nie! Nic więcej nie jest ważne! Trzeba być miłym. I tylko to znajduje się w Pańskim zakresie obowiązków. Bo tylko to się liczy w pracy. Ma Pan się szczerzyć do wszystkich, na wszystko pozwalać, broń boże denerwować pracowników!! Bo wywalę na zbity pysk!

0
jola 2016-06-13 11:31:57
Byłem na T-1 pracownik z wschodu na pluł do kasku ,nie długo gardła podrzynać nam ,a kierownictwo oko przemykać np.kierownik bo sami się boją bandy 'upa' to tyle uwaga co macie środku w kaskach może naplute jak ja co ostatnio byłem w sobotę na jedynce .
1
heniek 2016-06-13 19:09:01
Naucz się pisać poprawnie. Piszesz jakbyś był analfabetą. Jak ci się nie podoba na t1 to tu nie przychodź i zabierz ze sobą swoich kierowników.
1
najlepszy abs 2016-06-16 03:22:25
Poszkodowany :) Gosciu puk puk ile byles pracownikim Tesco I jakie stanowisko czy magazynier. To przepraszam kur.. Robilem rok I ci mlodzi jak mowisz to kur.. Ukraina I Morissa zmiejszone zainteresowanie Bo to jest obiekt mniejszy I wczesniej zalozony biz gliwice a jestem od ur.z tego rewiru I pamietam Bo man znajomych tak paru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedno wielkie trzymanie pracownikow stalych (grupa pracujaca powyzej 80%od lat4 ) Bo 20% to malolaty teraz co doszly gdzie ja wczesniwj bymel agenciakiem... Nie bylo opcji Ch.. Mimi ze cytuje 21mam lat ... Pomysl : "chce przejsc jestem liderem 6-8 ekipy osob za darmo " wchodze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po palcu paru na mag. I raz kur. Maja humor a raz man swiadka wstyd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla nich tescowy rozpier.... Z buts jak frontem dwie elegancko poukladane strefy pikingu po zaladunkach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chwila 45max min. Kier.HehePawel bardzo Milo sie zachowal Bo mimo slyszalem ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciety jest jest.. Uwierzyl I dal mi 25min. Na ogarniecie I pyk.. Kier Janusz uuu... No sami pracownicy Tesco Teresin gaj ci powiedza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obronil mi ze3-5razy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze obeszlo sie Bo podobno pol zebrania omnie gadka ... Chujowe warunki Nie sa ale chore.wymagania Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta monotonoa zaladunki mowia na ciebie mistrz jeszcze miesiac a moze kierownictwo poprowadzi. A nawet za mies ci sie konczy umowa zapierdalales jak za 3 a jak co samemu odp. Za Ukraine.... Tesco terefere dwa lata magazyny zamkniete I na sprzedaz... Logistyka Poznan odpier... Podobno sylyszalem grube I to szczerze poufnie 5x wieksze gliwice... Wiec moze lidl albo Piotr i Pawel to kupia hehehe polski kapital a Nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Angolow wspieramy Bo .... Wy wiecie
0
pirat 2016-06-16 15:59:38
Dobrze że cię zwolnili. Naucz się kurwa polskiego.
1
xxxx 2016-06-16 16:41:37
Tak abs.....dobrze ze cie zwolnili i reszte ...to byl dobry wybor...Chociaz dorzucil bym jeszcze dwoch kierownikow ..Ale moze powinie sie noga.
1
Ja sam 2016-06-18 12:17:17
Jednych kierownikow zwalniają inni sami odchodzą... A ludzie jak to ludzie zawsze beda "gadac" i narzekać. A tak naprawde kazdy boi sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zza kata wychylić i pier****** ta robote bo jest mu wygodnie. Wiec skończcie opowiadania ten zly ten dobry kazdy ma swoje zasady podejscie do ludzi. Jeden jest chamem i mozna to zglosic menadzerowi, drugi jest wymagający i stanowczy wiec ludziom sie to nie podoba. Najlepiej byc dobra ciocia i stawiać zielone a ludzie jak przyjdzie co do czego utopia w łyżeczce wody bo takie maja charaktery. Ogarnijcie sie w koncu dzieci jak macie do kogos zal i pretensje wyjaśnijcie sobie to w oczy tchórze :-)
0
mila 2016-06-18 18:46:49
Wiadomo, ze w każda firma ma swoje plusy i minusy a może inaczej jednemu pasuje to a drugiemu coś innego. Ja dla mnie to naprawdę teraz nie ma na co narzekać może nie w każdych placówkach ale w większości teraz pracownika bardziej się szanuje i daje umowy o pracę
0
cirrr 2016-06-19 11:29:57
Obowiązki kierownika powinny się ograniczać do tego by zlecił nam pracę. Dopilnował żeby ta praca wykonana należycie i to wszystko. A nie żeby wydzieral się na nas chociaż jest młodszy od nas o jakieś 10 lat, to brak kultury, szacunku i wychowania. To nie smaczne i chamskie. Powinni zwrócić uwagę na starszego behapowca, który okropnym tonem czepia się w jaki sposób stoi się na wózku. Kopili takie wózki ze rzuca człowiekiem i trzeba się trzymać obiema rękami a on karze stać bokiem. Niech pojeździ nowymi wózkami to się przekona. Chodzi o wózki nowe rozladunkowo załadunkowe. Porażka.
3
Aneta 2016-06-19 20:46:43
Wróćmy do tegorocznego dnia dziecka organizowanego na t1. Trzeba przyznać ze okazało sie totalna klapa. Były konkursy ale malo ciekawe i brały w nim udział dzieci w wieku na ktory pozwalał wstyd. syarsze dzieci nie brały w nim udziału bo nie chciały sobie robić obciachu. W dodatku nagrody były zbyt dziecinne i w dodatku dla nie licznych. Trener pilki noznej uczyl dzieci trafiać piłką do małych brameczek przez dwie godziny a potem grał sam ze sobą. tak samo jak ten co siedział przy plakacie ze stadionem , cześciej siedział na barierkach niż robił zdjęcia. Rozrywką było przejechanie się w koszu po jednej alejce retrakiem. Ale najśmieszniejsza rozrywką było wejście do nożycówki i pojechanie do góry. Własnym oczom nie wierzyłam ze taka do tego była kolejka. Już w tamtym roku stanowczo było ciekawiej- policja , straż pożarna kawa czekolada ,mozliwość zrobienia sobie zdjęcia na wszystkich wózkach. Było tak nudno że wiele rodzin szło do domu dużo przed czasem. A te hotdogi? Okropność i obrzydliwe. W dodatku na tą niby imrezę przysło kilku wytatuowanych ludzi, moje dzieci się ich bały więc musiałam trzymać się od nich z daleka. A menadzer uśmiechał się jak głupi do sera. Założę sie ze wiele rodzin na tym nie było i mogę ich zapewnić ze nie maja czego załować bo wiele z nich wróciło by z niczym do domu. A chipsy i slodycze możemy dzieciom kupić sami
2
Rr 2016-06-19 23:24:36
Dzieci bały się wytatuowanych ludzi? Gratuluję wychowania. Same z siebie nauczyły się bać? Wpajasz im jakieś chore zacofane dyrdymały.. Gdzie Ty żyjesz kobieto.. W lesie?
0
xxxx 2016-06-20 08:39:48
Zgadzam się ta baba chyba zyje w PRL-kiedy tatuaz zawsze się kojarzyl z kryminalem ale dzis to kazdy robi sobie tatuaz jesli ma ochote..Tak na marginesie.....Dobrze ze nie zaprosili Chylinskiej..bo dopiero by się to dziecko przestraszylo....hahahaha...Rada na drugi dzien dziecka zabierz pocieche na ogrodek Jordanowski..Ale z ciebie kobieto musi byc dewotka..
0
Magazynier t1 2016-06-20 08:58:31
Aneta co ty masz w głowie? !!!! Jeśli tak wychowujesz dzieci to gratulacje. Ja juz pracuje tu parę lat i pragnę wam przypomnieć te dni dziecka kiedy dla pociech dostawaliśmy mersi i to był cały dzień dziecka i główna atrakcja. Tegoroczny dzien dziecka jak i poprzedni to były fajne imprezy i oby tak dalej.
0
tesco 2016-06-20 14:30:01
Popieram ...A tym co sie nie podoba niech po prostu nie przychodza..Niech wezma swoje dzieci na lody.
0
irena 2016-06-22 17:15:56
Tak zabranie dzieci na lody to o wiele lepszy pomysł. Atrakcją , wejść na nozycowke i pojechać do góry, he! Moje dzieci mają lepsze widoki jak wejdą na drzewo. Zapewne zadowoleni są ci którzy na odchodne napełnili torby chipsami i słodkościami, które bezczelnie kradli ze stołów. Po drugie kiedyś były modne długie włosy, jednak można je obciąć, były modne krótkie włosy ale one odrosną, były modne kolczyki, jednak dziura w uchu zarośnie. Teraz modne są tatuaże, ale ich nie da się usunąć. Co będzie gdy za kilka lat okażą się obciachem? Tatuaże. ..hm. mówią ze maja na sobie sztukę. Jedni tatuuja kulosy, drudzy łapy a inni plecy. Ja radzę wytatuowac sobie jądra. Od kad jesteśmy w Unii mamy wielu brudasów w polsce. Gejów którzy się tym chwala, lezby, transwestytow i wytatuowancow.
1
Rr 2016-06-22 18:03:26
To po coś wyłaziła ze swojej nory i przychodziła do ludzi? A to złe atrakcje, a to menager sięsię uśmiecha, tu wytatuowany, tu ktoś w rurkach, tu ktoś gruby... Nie było gdzie uciekać przed tymi wszystkimi zagrożeniami!! Na szczęście w naszym jeszcze troche zacofanym kraju coraz mniej takich dzikusów. Obiecujące jest też to że nigdy więcej się na takiej imprezie nie pojawisz :-) po wielu latach zbierania się żeby wyjść z lasu, próba okazała się nie udana.. Świat Cię przerósł.. Pozostaje siedzieć w swej chatce na wielkim tlustym dupsku, z brakami w uzębieniu, przetłuszczonymi włosami. Ideał oceniający innych.
0
loja 2016-06-24 21:05:31
Bez przesady co nie dziele to na pewno nie,ale raz w miesiącu by wypadało. Ty z tym gryzmolem na skurcze się tam nie pokazuj. W czterech literach wam się poprzewracało i wydziwiacie ze sobą co wam na myśl przyjdzie. Jacy to chcą być oryginalni i jedyni w swoim rodzaju, aż się nie dobrze robi. Trzeba być skromnym i nie zwracać na siebie uwagi.
4
rty 2016-06-27 15:34:11
Otworzą magazyn w Poznaniu potrzebują 400 pracowników nawet będzie świeża żywność czyli ff,będą obsługiwać 140 sklepów na początek a potem zamkną magazyn w Teresinie tak powiedział generalny dyrektor .
0
milena 2016-06-28 09:02:24
wiec jak widaćwszytsko zależy od atmosfery jak panauje w markecie, szkoda ,że przez to chcą zamknąć oddzial
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO