Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fan i nie fan - 2015-04-22 18:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Normy i zmieniające się często procedury są nie do zniesienia.
zdjecie uzytkownika
sabina - 2015-04-22 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mszana dolna tesco jedna z kierowniczek pani W....ma wscieklizne nonstop wyzywa sie na pracownikach nie ma dnia zeby nie byla wsciekla.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-04-22 22:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BULA T1 - 2015-04-19 19:37:16]:
ale kto pozwala waldusiowi rozwinąc skrzydła i zrobić z siebie złego kierownika
no maciuś nie podkręcaj bo ludzie wariują
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-23 22:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dawno tu nie byłem ale widzę nic się nie zmieniło. siedzenie w tej firmie to jak zjadanie swoich rzygów błędne koło rzygasz i pijesz to samo rzygasz i tak w kółko niedługo ta firma upadnie ... uciekajcie bo jak na raz 600 osób zacznie szukać pracy to połowa z was będzie na długim bezrobotnym... Mam info że już pierwsze przymiarki do zwolnień grupowych....
zdjecie uzytkownika
Jamajka - 2015-04-25 15:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto się go wystraszy bo my nie Najlepiej to niech wróci do pierwotnej swojej wersji Knuć i świecić oczami a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Manager na śniadanko go zaproś i upomnij.To ty za to odpowiadasz.
zdjecie uzytkownika
fryt - 2015-04-27 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze to nie dawać sobą pomiatac. A nie w każdym otoczeniu ludzi da się pracować, no cóż takich ludzi zapisują.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-04-29 00:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekawy kto tak Tesco chwali i w samych superlatywach sie wypowiada!!!!
zdjecie uzytkownika
Maj - 2015-04-30 18:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-04-29 00:06:54]:
Na T1 mają dobrze tylko osoby z nazwiskami a jak nie masz nazwiska to regały i norma 635 oczek lub 1350 oczek .
zdjecie uzytkownika
samanta - 2015-04-30 19:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-04-29 00:06:54]:
Jak to kto? Zapewne kierownicy lub osoby pracujące w administracji. Ich nie wołają na rampe 73 za procenty, nie stawiają im swiatelek za normę lub nie obniżają swiatelek za przestój lub za rozmowy. My magazynierów żeby zrobić multiskiling musimy zasuwac na czterech odcinkach przez 3 miechy lub dłużej, przy czym musimy wyrobić normy ,rozliczani jesteśmy z każdej minuty i nie może nam się powinac noga bo obniża światło i po ptakach. Oni mają dwa odcinki,w ciągu miesiąca, egzamin i gotowe. Nikt im nie mierzy czasu ile tam przebywają. Nam stawiają ciągle nowe zadania ,a oni lajtowo przeslisguja się co dnia. Pełen relaks. Zero nadzoru i stresu.
zdjecie uzytkownika
Maj - 2015-05-01 09:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [samanta - 2015-04-30 19:18:20]:
A jaki to odcinek załadunek, przyjęcia , XD,ten ostatni to luz tam co niektórzy nic nie robią widać gołym okiem itd .I tak nazwisko ma lepiej niż ci co go nie mają.
zdjecie uzytkownika
nerf - 2015-05-03 21:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko prawo i sprawiedliwość może to zmienić. Musimy więc zagłosować na dude to ukrycia koryta biurokracji. Ten Komorowski to frajer.
zdjecie uzytkownika
PANI T2 - 2015-05-08 19:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maj - 2015-05-01 09:50:42]:
NA T2 TO PANIE W PBL, A CO NIE KTORZY PANOWIE Z GRUPY 1, 2 ,3 ..PRACE / PRZEWOŻENIE ....NIE BEDE DZIS PISAC PO IMIENIU .ALE JESZCZE TROCHE POOBSERWUJE CZY COS SIE ZMIENI.I WTEDY WYSZCZEGOLNIE ..BO MY TYLKO PIKING, DAJCIE SZANSE KAZDEMU SIE WYKAZAC NA WYRZEJ WYMIENIONYM ODCINKU!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xargos - 2015-05-10 14:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestań marudzić. Niech każdy robi na swoim odcinku i nie blokować miejsca osobom pracujących na swoich odcinkach. Latanie po wszystkich to paranoja i dezorganizacja pracy. Śmieszy mnie gadanie innych jak nie mogą przeżyć kogo to kierownik sobie dobrał. Magazynier nie będzie mówił kierownikowi kogo ma sobie dobrać, widocznie ma ku temu powody,wiec puki co robić to co wam przypisane. Ja pracuję gdzie mnie zapisza i nie stekam.
zdjecie uzytkownika
NOwy - 2015-05-17 13:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda że meche... tu pracował i co sądzicie o nim?
zdjecie uzytkownika
STary - 2015-05-17 21:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NOwy - 2015-05-17 13:19:45]:
prawda kradziej i kombinat pracował na myjni ale go z hukiem wylali za oszustwa
zdjecie uzytkownika
NOwy - 2015-05-18 23:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ładnie teraz jest Kierownikiem Magazynu w Eurocashu. Teraz to ma popis
zdjecie uzytkownika
Było tesco teraz euro - 2015-05-19 05:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NOwy - 2015-05-18 23:12:45]:
Czekaj jak go stąd wywalą z hukiem on kradziejstwo ma we krwi w wojsku kradł go wywalili trep na mordę zbitą. Wozi się teraz służbowym samochodem z żonką bo ona też tam robi a kto płaci za paliwo za amortyzację. Używanie samochodu służbowego w celach prywatnych i nie odprowadzanie od tego podatku to przestępstwo skarbowe. Gdzie jest skarbówka dlaczego za takich łachów się nie wezmę a ucziwych ludzi za 2 zł prześladują !?!?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-05-20 15:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@NOwy to znaczy, że ktoś u nich awansowal? bo moim zdaniem to dobrze świadczy o firmie, że może się rozwijać i jakoś piąć się do góry, nie każda firma daje takie warunki. Poza tym jest sporo teraz oferta na Asystenta ds. Sprzedaży Interentowej i fajna stawka nawet, a wykształcenie i doświadczenie nie jest z kosmosu.
zdjecie uzytkownika
nou fresz - 2015-05-22 22:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to na t1 awansuje się w taki sposób że po dwunastu latach pracy przenoszą na fresza. Tak sie opłaca człowiekowi za lata ciężkiej pracy i poświęceń. Nie lubią jak pracownik się stawia i walczy o swoje,należy go w tedy uciszyć lub pozbyć. Za to świeżym obiecuje się złote góry, nawet się ich nie przemęcza i po miesiącu pracy pisze ich się na załadunku lub rozładunku, czy też na krosy żeby w pikingu nie pękła im żyłka pierdzaca. A multiskilerow traktuje się jak śmieci i zuca ich się po wszystkich odcinkach. Nie chodzą juz na swoje odcinki macierzyste bo znalazła się jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na mieszała. Odebrano im wózki przypisane, teraz jeździ nimi kto popadnie i niszczy,nie dba. Ta firma zeszła na psy za sprawą obecnego menadżera i operacyjnego. Wprowadzają głupie procedury, metody pracy a zmianowi łykają je z pokolonym ogonem.
zdjecie uzytkownika
mech - 2015-05-23 11:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Było tesco teraz euro - 2015-05-19 05:16:14]:
żal wam ( usunięte przez administratora )he he ja chociaż mam 9 tyś i nie tyram za 2,5 tys pozdrawiam zazdrośnicy ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
superman - 2015-05-24 21:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz menager ma 25 tysi i możesz go pocałować w dupsko, kto tu jest debesciak.
zdjecie uzytkownika
stary teskowy - 2015-05-27 12:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He! Pisza świeżych na wszystkie odcinki,karzą im się uczyć wszystkiego po miesiącu pracy. Żeby ich tylko nie wystraszyli i zniechęci li do pracy. W tak krótkim czasie można zrazić ich bo nie da się polubić pracy skoro w tak krótkim czasie daje się tyle obowiązków. Z drugiej strony starzy pracownicy nie zakceptuja ich i niestety ale kolegami naszymi oni nie będą bo wracają się nam w nasze odcinki macierzyste. Cwaniak. Do kitu z taką polityką.
zdjecie uzytkownika
bocian - 2015-05-27 14:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tesco spadło na psy jeżeli chodzi na Połczyńskiej, kasy katastrofa skąd oni biorą kierownika, z niej kierownik jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąba, nie ma kasjerów uciekają, czyli nie ma porządnej kierowniczki, wszyscy którzy pracowali skarżyli się że pani kierownik ma przyjaciół i wrogów i po prostu traktuje po swojej przyjemności i koleżanek, a tych którzy nie przyjażnią się z szefową to mają ciężkie życie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-05-28 11:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O cho przyjęli jakiegoś cwaniaczka strzelającego z ucha. Na pewno będzie migal się od ciężkiej pracy. Kocie to tak jak w wojsku, najpierw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] My na tych odcinkach pracujemy wiele lat a ty myślisz ze wszystkie rozumy pozjadales i kozakujesz. Nie lubimy takich i kolegów tu nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
Nowy Jarek - 2015-05-28 12:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-05-28 11:19:44]:
Sprzedawcą to jesteś ty za bramą Cię dopadn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i takich frajerów jak ty to ja za kolegów nie chcę mieć baranie znikaj z pod kulonym ogonem !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie
alert