brak logo

TESCO

Teresin

Opinie o TESCO

Pepco 2016-07-22 13:28:02
To bardzo mało wiarygodne forum gdyby ktoś naprawdę chciał wiedzieć coś o firmie. Płatne opinie itp.
Tak dla informacji
4
gość 2016-07-22 14:16:29
Kierownik zespołu piekarnii może pewnie liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, w końcu pojawienie się premii to dobry znak, ale skoro jest opieka medyczna i szkolenia menadżerskie to dobrze o nich świadczy. Najważniejsze że jest zawierana z nimi umowa o pracę.
work 2016-07-23 10:23:31
Witam
ASYSTENT DS. STANDARDÓW SKLEPOWYCH w jakich godzinach pracuje? na czym ta praca polega?
czy ktoś coś mi napisze?????
Pol 2016-07-23 10:49:05
Pracowałem w Tesco i powiem Wam, że warto próbować właśnie w tesco, inne wielkie hale są dośc małe i niezbyt znaczące, a Tesco daje naprawdę dobre pensje i całkiem przyjemne umowy o pracę, a to chyba dość wazne w tym świecie, gdzie emerytura taka niepewna
Pepco 2016-07-23 12:24:13
To bardzo mało wiarygodne forum gdyby ktoś naprawdę chciał wiedzieć coś o firmie. Płatne opinie itp.
Tak dla informacji
4
milena 2016-07-23 15:46:49
a na jakim stanwosiku prcowales i byles zatrudniony, ze tak chwalisz? na kasjera czy wyższe jakieś to bylo?
Pol 2016-07-25 23:14:47
Na stanowisku naganiacza piszącego odplatnie pozytywne opinie na forach internetowych.
Polecam. Fajna fucha.
4
Waldzio 2016-07-26 11:50:45
Jak mówię, nawet wczoraj byłem w tesco, fajni ludzie tam pracują, układanie towaru jest naprawde w porządku, poznałem tam też bardzo ładną dziewczynę - to może być też spoko powód do podjęcia tam pracy
Polo 2016-07-26 20:11:26
Kij z tym że pieniądze do bani, że 3/4 etatu.
Wykladanie towaru jest spoko, nawet dziewczę można poznać! Dzieki temu wyzywicie rodziny :-)
4
milena 2016-07-26 20:29:12
piszecie o wykładniu towaru, ze jest spoko a CV zanosiliscie osobiscie czy wysylaliscie CV na ogłoszenia? ja nie widziałam, nigdzie by poszukiwali kogoś
zośka 2016-07-29 16:39:35
@elwira_1990 ale chyba chwilowy brak towaru to nie powód do wyrabiania sobie takiej opinii :) Ja zakupy w tesco robię niemalże codziennie i uważam, że obsługa jest na wysokim poziomie. Teraz właściwie sama zastanawiam się nad rekrutacją na kierownika zespołu Piekarni. :)
Megi 2016-08-05 12:00:50
Co soądzicie o Piórze ? Bo słyszałam że ostatnio sobie ładnie przewalił u chłopaków
3
maciek 2016-08-05 12:03:38
z nowych ofert to jest naparwde ciekawa ta jako specjalista ds handlowych i praca polega na obsłudze klienta, udzielanie informacji na temat oferty handlowej i przyjmowanie należności za zakupiony towar, praca w systemie zmianowym, wiec troche tego jest.
Lucky luke 2016-08-14 16:15:33
To jest dramat w tym Teresinie. Dawać jeszcze Ukraińców... Zaraz tam Polaków w ogóle nie będzie..
3
654 2016-08-14 16:27:22
@Lucky luke hmm nie rozumiem dlacego tak piszesz ?
Lucky luke 2016-08-14 17:06:17
Taka prawda, że nikt już nie chce tam pracować... więc biorą tych biedaków z Ukrainy.
3
edrf 2016-08-14 17:36:18
no ale dlaczego od raz tak o tych ludziach piszesz? przecież oni tez maja rodziny i tez musza za cos zyc..chyba dobrze ze chcą po prostu pracować i uczciwicie zarabiać tak? to się powinno mimo wszystko cenic
Lucky luke 2016-08-15 18:22:00
To jest moje zdanie, ja już z tamtąd odszedłem i ogólnie nie polecam dla Polaków. Podobnych magazynów w okolicach Sochaczewa jest sporo i w większości to lepsza płaca i przede wszystkim bez Ukraińców na głowie. Pozdrawiam
3
654 2016-08-15 21:38:21
nie no wiadomo ze każdy może mieć przecież swoje zdanie i to Twoje decyzja ze odszedles z firmy lepiej tak zrobić w sumie znaleźć sobie cos innego niż siedzeic caly czas w tej samej i narzekac się cos nie tk
Nagły atak Spawacza 2016-08-20 15:26:44
Na Onecie w dziale biznes jako pierwsza informacja: Tesco wycofuje się z Węgier.
Quo vadis Tesco?
oka 2016-08-20 18:01:51
jak ktoś chce racowac to znajdzie sobie pracę, nie musi w niej spedzac 10 lat
tesco 2016-08-21 22:05:55
W ciągu roku Tesco może zamknąć swoją centralę w Budaors - wynika z informacji do jakich dotarł dziennik. Ograniczanie biznesu rozpoczęło się już w wielu sklepach tej sieci.

Jeden z byłych szefów Tesco na Węgrzech podaje, że wielu managerów z Budaros odchodzi z tej sieci, bo jej przyszłość w tym kraju jest niepewna.
Kolejna będzie Polska?
Wkrótce po sprzedaży przez Tesco swoich sklepów w Korei Południowej w 2015 roku, w brytyjskiej prasie pojawiły się spekulacje, że sieć handlowa wycofa się także z Europy Środkowo-Wschodniej, w tym Polski. Potencjalną transakcję miało ułatwić scalenie zarządzania sklepami w poszczególnych krajach.
Przypomnijmy, Tesco ogłosiło w ubiegłym roku, że umieści swoje firmy na Węgrzech, w Polsce, na Słowacji i w Czechach "pod egidą" Tesco Europa, aby zracjonalizować operacje w tym regionie.
Tesco w Polsce to jedna z największych sieci detalicznych na rynku. Jak wynika z informacji zamieszczonych na stronie internetowej spółki w naszym kraju posiada ponad 400 super- i hipermarketów, zatrudnia blisko 30 tys. osób i oferuje produkty od 1,5 tys. polskich dostawców.
jkvghyblujnk 2016-08-21 23:02:36
@ tesco - powiem szczerz ejestem zdziwiona, że TESCO wisi na włosku. A poza tym nie wiedziałam że to firma Węgierska... To market cieszący sie jak sam napisałeś dużą popularnością, zatrudnia wiele osób wiec jego rozpad mógłby być katastrofalny w skutkach.
ola 2016-08-22 20:51:05
Tesco nie jest firmą węgierska tylko angielską. Na Węgrzech ma swoje sklepy i magazyny. Tesco podtrzymują pod firmy , tak zwane agencje pracy. One są filarem tej sieci bo tesco nie stać na własnych pracowników. Przykładem są również zatrudnianie Ukraińców czy więźniów z Łowicza. Az nie dobrze się robi z kim musimy pracować.
2
Bebe 2016-08-22 21:28:17
Ola odpowiadasz wynajętemu trollowi ktoremu płacą za wpisy.. zapewne nawet nie wie co to jest tesco...
1
zuzuz 2016-08-22 21:52:30
@ ola no tak, jeśli jest jak mówisz to powiem szczerze nie spodizewałam sie tego. A wlaśnie nawiązując do pracown ików to poszukują m.in. pracowników ds. sprzedaży internetowej
Bebe 2016-08-22 22:35:43
Ile dostajesz za wpis trollu?
2
stefan 2016-08-22 23:18:26
@ Bebe o co ci chodzi? Dobrze sie czujesz? Jak nie masz nic do napisania to po co sie tutaj udzielasz??
Hty 2016-08-22 23:29:09
Ma racje. Płatne komentarze zachwalajace firmy to norma.
1
tomko 2016-08-23 08:18:01
Wydaje mi się, że ostatnio nie było żadnej oferty pracy @andrew, bo rotacji wśród pracowników nie ma, co jest doskonałym dowodem na to, że uczciwie podchodzą do swoich pracowników, więc nie ma się co dziwić, że każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie.
Hit 2016-08-23 15:05:42
Nie bylo żadnej oferty pracy bo sami pracownicy z ukrainy są przyjmowani.
2
ola 2016-08-23 15:06:36
ogłoszen nowych mają wiele, chyba prowadza jakaś rekrutację, w sumie t w kazdym tesco jest zawsze ktos poszukiwany, ludzie sie szybko zmieniaja
1
Xx 2016-08-24 19:37:25
Tesco w komornikach otwiera nowy magazyn. Ktoś ma informacje jakie są warunki w takich magazynach?
1
maniek 2016-08-24 21:12:51
od kiedy ten nowy magazyn będzie otwarty wiesz może?
Xx 2016-08-25 10:13:26
W gazetach piszą Wrzesień.
beza 2016-08-25 10:32:20
@ Xx - rozumeim że tego roku? No to super! pozatrudniają ludzi pewnie w atkim wypadku,a wrzesien lada moment
Xx 2016-08-25 14:49:20
@ beza - Tak 2016. A ktoś ma informacje jakie warunki są w podobnych magazynach tej firmy?
okon 2016-08-25 14:51:41
a w ofercie nie napisali nic na ten temat? moze ktos tutaj z obecnych sie wypowie ile mozna zarobic na magazynie? trzeb aposiadac uprawnienia na wozek widlowy?
Nagły atak Spawacza 2016-08-25 16:36:49
"Brytyjska sieć supermarketów Tesco czeka na oferty - Brytyjczycy chcą sprzedać swój biznes na Węgrzech i w całym regionie środkowo-wschodniej Europy - podaje w środę dziennik "Magyar Ildok", który uzyskał takie informacje z centrali Tesco w Londynie."
"Tesco planuje sprzedaż swoich firm na Węgrzech, w Czechach, Polsce i na Słowacji w jednym pakiecie" - podało źródło."

Sprzedadzą nas jak tych cyganów z Węgier. Inna sprawa to, kto ten bajzel na kółkach z wykwalifikowaną kadrą z Ukrainy i zakładu karnego będzie chciał kupić :P
karo 5 2016-08-25 16:42:02
jak kogoś interesuje wyższe stanowisko to CE Category Reset Price Manager w Szecinie jest poszukiwany
hjjk 2016-08-25 19:58:21
@ karo 5 - jqa bym byał zainteresowana, ale nie wiem iule można zarobić - orientujesz sie moze ?>???
marcela 2016-08-25 21:12:15
@ hjjk - to wszytskon zalezy na jakim stanowisku .
Nagły atak Spawacza 2016-08-26 13:32:18
A gdzie jest ten Szecin naganiaczu?
1
ramara 2016-08-26 14:42:14
jest tu może ktoś kto już w tej firmie pracował jako asystent ds. standardów sklepowych? wiem że jest ogłoszenie na Koszalin ale muszę się więcej dowiedzieć
gomez 2016-08-27 12:03:55
Obecne zmiany zachodzące w magazynie to istna porażka. Pozwalniali kierowników w zamian za to przybywa liderów agencyjnych na których trzeba zarobić bo nic nie robią tylko stoją i gadają. Powiększyli gniazdo i wsadza ja na nie kierownika zaladunkow i osobę z biura wydań. Rzeczywiście firma się cofa. Kiedyś na pblu wisiory siedzieli ogrodzeni jak świnie i marzli w zimę. Porażka. Biura wyremontowali na pokaz w której przesiadywac tylko śmietanka. Podobno mają jeszcze pieniądze do zainwestowania,proponuje zrobić palarnie w budynku bo ludzie nie chcą tu pracować. Jakiś chwilowy relaks się należy a nie maraton za kołowrotek.
1
micka 2016-08-27 12:12:48
Jak jest z nadgodiznami w Tesco? Można je wyrabiać? Mi zależy na jak największej wypłacie, a nie mam innego doświadczenia, niż praca jako doradca klienta i w sumie praca w Tesco by mi odpowiadała... :)
max 2016-08-29 12:47:38
To forum teresina ale chyba wszyscy pisza ogolnie? w takim razie mialabym pytanie czy ktos z was zatrudniony byl na stanwosiku doradcy klienta? widzialem ogloszenie w ktorym nie trzeba miec nie wiadomo jakich kwalifikacji
Gyt 2016-08-30 06:53:32
MiałAbyś, widziałEś...
Słaby z Ciebie trolik. Trzymaj się jednej płci
1
maciek 2016-08-30 10:11:38
Pewnie pracownicy szklarni mogą liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie.
gori 2016-08-31 10:36:19
co to dokładnie znaczy że wynagrodzenie jest dwuskładnikowe wynagrodzenie proszę przyjacielu napisz i ewentualnie daj też znać na jakie konkretnie stawki w jego ramach można liczyć, ewentualnie jakieś ciasne widełki
Zostaw swoją opinię o TESCO - Teresin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO