Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
teresiniak - 2014-11-26 20:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ekaklip - 2014-11-26 06:38:36]:
Jak to skąd? Z magazynu w Teresinie. Bony 200zł dostaną ci którym dochody przewyższają 3000 zł brutto, a u nas najniższa pensja to 3039 brutto zł. Jeśli ktoś pracuje sam na siebie to dostanie bon o wartości 200 zł. U was w sklepach macie niższe zarobki to i dostaniecie wyższe bony. U nas nie można powiedzieć co się myśli bo straciło by się pracę, trzeba pokornie spuścić głowę i robić co każą. Atmosfera jest beznadziejna. Normy wysokie a traktowanie przypominające niewolnictwo więc nie porównuj nas do sklepów.
zdjecie uzytkownika
Jarząbek - 2014-11-26 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się pytam gdzie są moje jeżyki? Nie o taką paczkę walczyłem :D
I już bardziej poważnie: "zajrzeli do toreb, zajrzeli do waliz... nie zajrzeli do d.py - tam miałem socjalizm!"
To mówiłem ja - Jarząbek :D
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-11-28 08:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarząbek - 2014-11-26 23:46:55]:
Ostatni rok składałem na bony już więcej. Jestem takim samym pracownikiem jak każdy,to nie jest sprawiedliwe.
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-11-30 12:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ekaklip - 2014-11-26 06:38:36]:
na magazynie masz 200 zl jak pracujesz sam na siebie. i nie masz na kogo rozlozyc dochodu.a ciagna z kazdego pracowniki rowno i odtracaja tez,
zdjecie uzytkownika
trzos - 2014-12-01 17:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-11-28 08:49:33]:
proponuje adoptować ze dwie sieroty w czerwcu a w listopadzie je z powrotem oddać do domu dziecka.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-12-04 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-09-15 14:04:33]:
ale chyba ta pani komuś gałkę robi...
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-12-05 08:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, czy są jakieś przyjecia na dzien dzisiejszy?? a jesli tak to moge prosic kogos o numer kontaktowy?
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-12-06 18:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2014-12-05 08:01:21]:
Tak przez agencje pracy bo święta a potem kopa i za bramę chyba na wiosnę jak się pozwalniamy .
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2014-12-07 19:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-12-06 18:46:30]:
lepiej niech tu nie przychodzą i chleba nam nie zabierają. Ich koordynator kupił obraz za 2200 a im płaci 7, 8zł na godzinę i roluje na normach. Nie idźmy na obiad świąteczny z tymi osłami. Chcemy żeby było jak dawniej. PALARNIO WRÓĆ. KARTKI NA OBIAD I POPRZEDNIA STOŁÓWKA.
zdjecie uzytkownika
szymi - 2014-12-07 21:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-12-06 18:46:30]:
właśnie jeśli chodzi o Tesco to już niedługo można będzie liczyć na nową falę przyjęć bo wiekszość pracowików ma już chyba dość roboty tutaj, także chętnie zwolnią swoje stanowiska pracy... i tak to trochę działa , że jedni zauważają że praca tu nie ma sensu a inni próbują na ich miejsce zdziałać coś więcej
zdjecie uzytkownika
ciota - 2014-12-09 00:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szymi - 2014-12-07 21:57:33]:
tego mąciciela powinno się dawno stąd wywalić czuje się ważniejszy od kierowników i managera
zdjecie uzytkownika
ciota - 2014-12-09 00:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konrad - 2014-12-07 19:49:20]:
tego mąciciela powinno się stąd wywalić czuje się ważniejszy od kierowników i managera
zdjecie uzytkownika
karina - 2014-12-09 15:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta ochrona,to tylko chodzi i sie panoszy
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-12-10 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karina - 2014-12-09 15:13:16]:
Jak tam po pasterce dobry obiad był na T2. Najedli się i popili bo nic nie piszą co //?
zdjecie uzytkownika
pzo - 2014-12-11 11:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela k. - 2014-11-20 17:13:17]:
Pomagamy w sytuacjach, gdy:
- Miał miejsce wypadek w pracy
- Miał miejsce wypadek w gospodarstwie rolnym
- Miał miejsce wypadek komunikacyjny
- Byłeś: rowerzystą, kierowcą, pasażerem lub pieszym
- Sprawca zbiegł z miejsca wypadku
- Nabawiłeś się choroby zawodowej
- Utraciłeś w wypadku bliską osobę
- Miał miejsce wypadek w miejscu publicznym
- Miał miejsce wypadek kilka lat temu
-Masz nietypową sprawę
i nie wiesz co masz dalej robić ???? POMOŻEMY !!!
*„ bez wkładu własnego „*
Wystarczy ,że prześlesz:Imię,nazwisko i nr telefonu na adres :
pzo.odszkodowania.lukasz@gmail.com

zdjecie uzytkownika
tęskniący za dawnymi czasami - 2014-12-11 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-12-10 11:06:44]:
Żarcie było beznadziejne. Małe porcje a ryba nie dosolona. Większość jadła w pośpiechu żeby biec na papierosa 300 metrów. Taka była wigilia, bezsensowna jak od czterech lat z tym menadżerem z fałszywymi życzeniami.
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-12-11 20:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można zrobić multi w tym obozie jak co chwila się coś zmienia. Można zwariować od tych ciągłych zmian, psychicznie już nie wytrzymuje. Jeszcze by chcieli żeby multi-skiler był pionierem na każdym odcinku. Ja wysiadam. Jelenia szukają w tej firmie albo baranów a nie ludzi. Tak jedno się ogarnie to za parę dni wprowadzają nowy system i to czego człowiek się na uczył można sobie pupę podetrzeć. A ten nowy sposób przyjmowania jest do bani. Przyjmuje się w ciemno , totalna porażka. Zrezygnować z tego natychmiast, nie doprowadzać ludzi szału!
zdjecie uzytkownika
kam - 2014-12-12 08:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym obrazem to było ludzie dostawali białej goraczki a on dobrze sie bawil ,a setki niby rozłozone na dwa miesiace ,,fast serwis zenada
zdjecie uzytkownika
buła T2 - 2014-12-13 16:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA TESKO JEST OK'...........MENADŻER JEST SPOKO PERSONALNY I OWSZEM ANETKA TEZ DA SIĘ LUBIĆ. ŻYCZE ZDROWYCH RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2015. DLA CAŁEGO SZTABU TESKO TERESIN ŻYCZY BUŁA.
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-12-14 11:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła T2 - 2014-12-13 16:49:25]:
Buła życzy Radosnych Świąt bo całuje rączki ? To ten co nic nie robi ha,ha.
zdjecie uzytkownika
kazik3 - 2014-12-14 13:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-12-14 11:05:18]:
To z pewnością jakiś strzelający z ucha z wypranym mózgiem, co nigdy nie zaznał potu na plecach, odcisków na rękach i mobbingu.
zdjecie uzytkownika
K.. S. M. Z. P. - 2014-12-14 23:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA ........CHOĆ NIE WIEM KIM JESTEŚ, ALE TO MIŁE Z TWOJEJ STRONY.
zdjecie uzytkownika
boguś - 2014-12-15 19:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buła ty nawet nazwy firmy w której pracujesz nie potrafisz poprawnie napisać
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-12-15 23:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
boguś wal się na ryj moczymordo że,cię jeszcze na alkomat nie wzieli ale nie długo i tak wtope bedziesz miał. I WYPAD Z TESKO Z HUKIEM nikt za tobą płakał nie będzie......................................
zdjecie uzytkownika
op - 2014-12-16 20:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-12-15 23:52:12]:
Za tobą tym bardziej karierowiczu.tacy jak ty psują atmosferę w pracy sprzedawczyku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie
x