Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-23 13:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma lepszej i bardziej zorganizowanej kierowniczki od Olgi. Jak ona jest na zmianie to aż chce się pracować.
zdjecie uzytkownika
PAWŁO - 2014-09-24 22:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŁYSA PRZYJĘŁA SIĘ Z POWROTEM DO TESCO NA T2 ALE TU NIE BĘDZIE FIKAĆ JEST ZA KRÓTKA PASKUDA CZERWONA.JEBAŁA NA TESCO ŻE OBÓZ PRACY KIEROWNICY DO DUPY A WRÓCIŁA Z PODKULONYM OGONEM ;WSTYDU NIE MA I ZA GROSZ HONORU ;
zdjecie uzytkownika
chory - 2014-09-29 19:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się coraz zimniej a na palarnię daleko. przeczuwam że w niedługim czasie posypią się zwolnienia. Mogliby tą palarnię obudować bo wieje ze wszystkich stron a jak pada to krzesełka są mokre. A najlepiej to przywrócić ją na dawne miejsce a pingla przenieść do dawnego biura głównego albo po dziabać go na ogień. nie można w spokoju zjeść bo idio..ci hałasują grając i rżąc jak konie. Jaki to relaks? może czas już wymienić dowództwo tej firmy. CO Z TĄ PODWYŻKĄ? Ta stołówka to woła o pomstę do nieba.
zdjecie uzytkownika
AGENT TOMEK - 2014-09-30 20:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TE CHORY JAK CI ZIMNO TO SIĘ UBIERZ JAK CI PADA NA TEN PUSTY ŁEB TO SE PARASOL KUP A JAK CI PINGPONG PRZESZKADZA TO STOŁUJ SIĘ W KIBLU.A CO DO DOWÓDZTWA JEST OK NIC DODAĆ NIC UJĄĆ . A TOBIE POPAPRAŃCU JAK NIE PASUJE W TESCO TO SPIEPRZAJ W POD SKOKACH DO STOKROTKI MOŻE TAM CI DADZĄ PODWYŻKĘ I ZAAKCEPTUJĄ CIĘ FRAJERZE.
zdjecie uzytkownika
chory z kaszlem - 2014-09-30 20:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AGENT TOMEK - 2014-09-30 20:07:35]:
Chciałbyś mieć we łbie tyle co mi zbywa. Zapewne jesteś lizodupem jak ci tak nowości pasują. Po prostu chcę w spokoju zjeść i kulturalnie zapalić jak wielu innych. Nikt nas nie pytał o zdanie , postanowiono i zrobiono. Ilu gra w tego pingla? może z pięciu ze zmiany. A ze czterdzieści biegnie zapalić. Traktują nas jak niewolników. Popapraniec to cię zrobił i zapomniał zabić. Takich jak ty powinno się zamykać w kamieniołomach.Kacie i oprawco kalek. Nam należy się podwyżko a tobie pętla na szyję. Zrób sobie rachunek sumienia i przeproś Boga za swą pychę. A pingla załóż sobie na łeb!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-01 12:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za robotę się weź a nie symulujesz L4! Przestań palić to kaszel ci przejdzie. Dobrze tak palaczom. Jak się przelecą to będą zdrowsi. Do podwyżki to pierwszy jesteś i do przerwy na papieroska. Najpierw udowodnij ze zasługujesz na podwyżkę. Nierobie!
zdjecie uzytkownika
lekko chory - 2014-10-01 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem na żadnym l4 durnie. Żeby wszyscy tak pracowali jak ja nie potrzebni byście byli wy ..karierowicze. Jeśli chodzi o podwyżkę to piszę w imieniu wszystkich , bo wszyscy na nią zasługują. Ogarnąć te wasze nowości to wystarczy żeby nas nagrodzić większą pensją. Za to wam chyba tesco uratowało życie pnąc się w górę na czyjejś krzywdzie.
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-01 19:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DAJCIE SPOKÓJ Z TYMI WPISAMI I TAK TO NIC NIE ZMIENI JA PRACUJE NA T2 NIE JEST ŻLE WSZĘDZIE TRZEBA PRACOWAĆ CZY FIZYCZNIE CZY UMYSŁOWO.TAKA JEST KOLEJ RZECZY?
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2014-10-01 20:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ci dwaj psy to zapewne na wyższym stanowisku niż magazynier. Tu co trzeci ma katar nie zależnie czy chodzi na papierosa czy nie. Najwyraźniej ci dwaj nie wiedzą co to praca fizyczna, wysiłek , stres i pot na plecach. Nie maja szacunku dla ludzi. Nie słuchają głosu ludu tylko trzymają się swych slepych idei. z pewnością to ich pierwsza praca i wiedzą jak pracodawca powinien szanować pracownika. Wpojoną mają tylko jedną zasadę..je..ba..ć, ka..ra,,.ć nie wy...róż..niać. Był taki kiedys jeden kierownik, który odszedł do innej pracy, tam próbował kozakować jak w tesco, poniżać ludźmi. Jednak tam ludzie postawili się buntując się i przestając pracować. Musiał się gorączkowo tłumaczyć ,że taki był w tesco i że tu też musi taki być. Przepraszał załogę jak skulony kundel. Podwyżka się należy każdemu prócz takim wyzyskiwaczom jak ci dwaj. Na pewno jak by takich katów nie było to by się pracowało dużo lepiej. Zmieńcie pracę na klawiszy. Też jestem za tym żeby palarnia powróciła i tamta stołówka. To co jest teraz to nie potrzebny wydatek.
zdjecie uzytkownika
Andrzeja w to nie mieszaj - 2014-10-01 23:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w tesco to bagno po same uszy, nawet jak nie po uszy to po pas i tak w gównie siedzisz
zdjecie uzytkownika
ewaF - 2014-10-04 18:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie wiem czy pracujesz w Tesco ale jak pracujesz to po co w tym bagnie siedzisz?
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-10-12 17:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewaF - 2014-10-04 18:50:41]:
On tak mówi a za co podatek za płaci za swoje ha .
zdjecie uzytkownika
ooooooooo - 2014-10-14 16:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tesco jest mobing mobing i jeszcze raz mobing zwlaszcza w mszanie dolnej
zdjecie uzytkownika
Zdenerwowany ale lekko - 2014-10-17 20:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-10-12 17:11:15]:
Nie mam żadnych hektarów. Jak bym je miał to bym tu nie pracował. Psioczysz na ludzi ze wsi a mięcho ze świni żresz. muszę pracować żeby zarobić na dzieci i rodzinę. Ty pewnie ich nie masz i szczekasz.
zdjecie uzytkownika
strzał - 2014-10-18 23:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aneta - 2014-10-01 20:18:46]:
ten w dhl przepraszał
zdjecie uzytkownika
lena - 2014-10-20 16:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strzał - 2014-10-18 23:57:23]:
nie chodziło o Andrzeja tylko o Rysia K. KS
zdjecie uzytkownika
wert z coba cabane - 2014-10-21 18:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-01 12:11:50]:
Nie wszystkim podwyżki? podczas czytania team5 był nie zły ubaw. moja rola w tesco? Rozmowy z nią związane? Śmiechu warte. Koń by się uśmiał. Wstydzę się tu pracować. Ale cóż trzeba na rodzinę zarobić.
zdjecie uzytkownika
T1 - 2014-10-22 07:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro się wstydzisz pracować w Tesco ,to zmień prace nikt cię tu na siłę nie trzyma pajacu!
zdjecie uzytkownika
hytre - 2014-10-23 20:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozbawiony palarni. Wyposażony zaś w gejowską stołówkę i pimponga dla lizusów.
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-10-24 19:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a co powiecie na obnizanie swiatelek za bzdety??za nie zrobienie wymaganuch palet matek przez zmianowego np 14. za zle otwarta palete co nawet nie jest to udokumentowane?? za lub za zle zabezpieczenie jej?? co miejca nie ma. ca magazynier (usunięte przez administratora)cala zmiane przewala od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kartonow wyrobi norme punktowa a po tygodniu wmawiaja mu ze zle otwozyl palete i swiatelko w dol??
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-10-24 19:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-09-20 22:38:25]:
tojest kwestia czasu jak ludzi po zwalniaja po swietach z agencji juz uciekaja sami starzy pracownicy masakra. teraz tylko czekac az kierownictwo zacznie zakasac rekawy i w pbl. a nas nie docenia i tak. wracaja dawne czasy tego magazynu.kiedys bylo ze ludzi przyjmowali wykozystywali i sie sami zwalniali. poprawilo sie i spowrotem wraca na dno. placa jak na dzien dzisiejszy za ta tyraczke i obowiazki to grosze
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-10-24 19:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-09-06 15:18:08]:
powinno byc skanowanie do lazienki. na wszystko kody maja a na to juz nie bo po co. w koncu rewelacyjna kuchnie mamy
zdjecie uzytkownika
perty - 2014-10-24 20:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [T1 - 2014-10-22 07:47:23]:
Ja też się wstydzę że tu pracuję. Jak się ktoś zapyta gdzie pracuję i powiem że tu to spojrzy na mnie i pokiwa głową. Takie maja ludzie zdanie o tym obozie. Dużo ludzi wie że jest tu rygor i nie sprawiedliwość. Ludzie marzną na palarni przy hałasie kręcących się tirów. Na stołówce hałas od grania w pingla nie można spokojnie zjeść. Wstawili automat z kawą ale w biurze, czy pikerzy z tego wszyscy będą korzystać. Powinien być ustawiony na magazynie. A podwyżki nie będzie dla wszystkich. A firmą tą rządzą nienormalni ludzi co sprawia przykrość magazynierom.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-30
Żródło: Gowork.pl
Kielce
(świętokrzyskie)
Specjalista ds. Technicznych Miejsce pracy TESCO Kielce, ul. Świętokrzyska 20  Opis stanowiska (zadania):  Regularna kontrola i konserwacja (naprawy) urządzeń technicznych wg wytycznych organizacyjnych i dokumentacji technicznej. Zapobiegam awariom i problemom technicznym. Przeprowadzanie drobnych naprawy budynku, urządzeń małej architektury, instalacji i urządzeń (również prace na wysokości powyżej 3 metrów) Zarządza
zdjecie uzytkownika
smerf - 2014-10-25 16:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [perty - 2014-10-24 20:24:08]:
Ciężko jak to wszędzie. Niby mówicie że ludzie się zwalniają ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie potrzebował pracy by utrzymać rodzinę. I koło się zatoczy, firma nie padnie i nadal będzie wykorzystywać ludzi - no może póki kierownictwo się nie zmieni. A co do hałasu na stołówce - to chyba raczej wina pracowników a nie kierownictwa więc czas dogadać się między sobą ;)
zdjecie uzytkownika
pionek - 2014-10-25 21:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smerf - 2014-10-25 16:39:42]:
Tak stół do tenisa przenieść do byłego biura głównego na t1 a palarnię przywrócić w poprzednie miejsce. wilk syty i owca cała
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x