Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
celina - 2016-01-16 20:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się podobało jak 18 osób chciało się przyjąć do tesco przez firmę, ale gdy zobaczyli jak trzeba zasuwac w tym obozie i w jakich warunkach a także dowiedziawszy się ze palarnia jest na parkingu dali nogę. Ha ha. Frajerów szukają. Niech całują po rękach tych co teraz pracują bo nowych odstrasza ten stan od kiedy jest obecny menadżer.
zdjecie uzytkownika
Hhh - 2016-01-16 22:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oho.. Osoba od dobrego PR wzięła się za robotę i wypisuje masę sztucznych "pozytywnych" postów.
zdjecie uzytkownika
sol - 2016-01-17 09:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie
zdjecie uzytkownika
niedoszly - 2016-01-17 14:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrezygnowalem bo straszyli jakimis swiatelkami i na czym polega praca. Zrezygnowalem bo palarnia jest na parkingu, a ja kulturalnie po jedzeniu lubie sobie zapalic i to nie w pospiechu. Osobiscie nie spotkalem sie zeby w jakims zakladzie nie bylo palarni. Dowiedzialem sie ze sa wysokie normy i chamstwo kierownikow wobec pracownikow. Dowiedzialem sie rowniez ze pracuje tam agencja z ukrainy i wielu kryminalistow. To nie dla mnie. Zegnam moja noga tu wiecej nie postanie.
zdjecie uzytkownika
Szczawin - 2016-01-17 17:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczawin rządzi na T 1 gamonie i lamusy wszystkie odcinki nasze jesteśmy najlepsi
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-01-18 14:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli szukacie dobrej pracy to DOSTAWCA - ASYSTENT SPRZEDAŻY (KIEROWCA) albo np. Kierownik Stoiska (asortyment: Odzież/Obuwie) czekają na Was - dobre umowy i pensja
zdjecie uzytkownika
zainteresowany 123 - 2016-01-19 18:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witma. chciałem zapytac jak wyglada praca w magazynie tesco (z perspektywy pracownika zatrudnionego przez firme)? jak wyglada sprawa normy i wynagrodzeni ?czym zajmuje ie pracownik tescowy a czym agencyjny? jak traktowani sa pracownicy tescowi?
zdjecie uzytkownika
norbert - 2016-01-19 18:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany 123 - 2016-01-19 18:09:52]:
A wiec tak. Stanowczo odradzam ci ta prace nawet przez firmę. Panują wysokie normy ,które ciężko wykonać. Jesteśmy oceniani co dziennie światełkami, często nie sprawiedliwie niższym niż zasłużyli my. Zarobki są lekko przekraczające 2000 zł netto. Jest zimno bo nie grzeją na magazynie nawet jeśli na dworze jest 15 stopni mrozu. Palarnia jest na parkingu wiec połowę przerwy w amoku,trzeba jeść w pośpiechu. Nie ma różnicy w pracy między agencja a tesco ,wykonujemy te same czynności. Szukaj innej pracy a ten magazyn omijaj z daleka. Nawet wózki są tragiczne. Początek zmiany to gonitwa za lepszym wózkiem. Wieczne zmiany,oszalał można. Powtarzam , omijaj z daleka ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca tu udręką, nic nie robią by ułatwić nam pracę. Nasze zdanie się nie liczy. Nie można się nawet odezwać bo się ciebie pozbęda.
zdjecie uzytkownika
coco - 2016-01-20 14:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że nie do konca odpowiadają wam warunki pracy na magazynie. wiadomo ze to ciężka praca, ale szukają teraz kierownika punktu obsługi klienta. jestem ciekawa jak na tym stanowisku to wygląda. bo umowa o prace i zniżki brzmią ciekawie.
zdjecie uzytkownika
Nicki Z Afryki - 2016-01-20 17:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [norbert - 2016-01-19 18:49:30]:
1. Jest zimno jak się stoi i rozmawia o nowych paznokciach albo o życiu innych ludzi, zamiast pracować.
2. Jesteś codziennie oceniany/oceniana światełkami. Jeżeli masz obie nogi i obie ręce a w dodatku trochę oleju w głowie to zrobisz to czego od ciebie wymagają a nawet będziesz miał czas na czynności z punktu pierwszego.
3 Jak dla kogoś ważniejsza od umowy o pracę i świadczeń socjalnych jest palarnia pod nosem to powinien poszukać innej pracy np. przy układaniu kostki brukowej... wieść niesie, że można tam nawet piwko strzelić sobie na przerwie co w połączeniu z papieroskiem jest wręcz wskazane.
4. Zarobki za niemyślącą, niezbyt ciężką pracę nie wymagającą żadnych kwalifikacji ani żadnych umiejętności rzeczywiście są, o zgrozo, lekko ponad 2 tysie.
5 Czasami w tej firmie w relacjach pracownik - kierownik odnosi się wrażenie, że ogon macha psem.. kierownicy często boją się zwrócić uwagę pracownikowi bo potem muszą go przepraszać. Pracownicy chodzą po zmianowych i dyktują im jak mają rozpisywać ludzi i układać grafik żeby było dobrze bo jak nie to się poskarżą do operacyjnego. Co kilka miesięcy masz możliwość wylewać swoje gorzkie żale na fujarce na tzw. panelu i mówić zarządowi co mają zmienić a oni się muszą do tego odnieść. Jak masz małe dziecko albo nawet jak go nie masz to możesz sobie chodzić wdg. grafiku indywidualnego To tak w temacie tego, że twoje zdanie się nie liczy.
6. Można się odezwać, natomiast jest wskazane żeby mieć coś mądrego do powiedzenia. Powiedziałbym wręcz,że niektórym hrabiankom się japa nie
zamyka a już im ktoś mniej robi tym ma więcej do powiedzenia (dziwna tendencja warta do zbadania przez socjologów)
7. Wieczne zmiany.. jak to w firmie która stara się ewoluować i szukać lepszych rozwiązań.
8 Kupują nowe wózki ale ponoć nic nie robią żeby ułatwić pracę
9. Nie jestem kierownikiem, nie zapłacił mi nikt za tą opinię - po prostu jak Max Kolonko - MÓWIĘ JAK JEST.
zdjecie uzytkownika
norbert - 2016-01-20 20:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chrzan głupot. Jeśli się pracuje na załadunkach lub rozladunkach to żaden ruch nie wiele da. Przy mrozie 15 stopni i wietrze wiejacym prosto w rampe jest zimno i można by było włączyć ogrzewanie. Retrakarze tez jeżdżąc nie mają lepiej. Normy da się wyrobić jak ma się co robić a nie jakieś śmieci. A ten ping pong był potrzebny? Szkoda na to pieniędzy , a papierosem dobra sprawa i pluje na tego co zlikwidował palarnie. Jak ktoś mówił za wiele to wylądował na freszu. O to tak można co powiedzieć
.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany 123 - 2016-01-21 16:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze jedni chwala sobie ale zdecydowanie wiecej jest negatywow. chyba odpuszcze ten magazyn sobie.
zdjecie uzytkownika
lok - 2016-01-22 15:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowany, jeżeli nie masz nic innego na oku to zawsze można spróbować swoich sił. Wyaje mi się jednak, że dużo lepsze są oferty na pracownika ds. sprzedaży internetowej.
zdjecie uzytkownika
nerf - 2016-01-22 16:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lok - 2016-01-22 15:10:14]:
Nie siedź przed komputerem i nie grzej czterech liter,weź łopate i odsniezaj teren wokół magazynu. Ruch dobrze ci zrobi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-22 23:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo smueszne ..czlowiek umarl bo mial serce slabe...I uwazaj jas zebys nie byl nastepny.....ten się smieje kto się smieje ostatni.
zdjecie uzytkownika
jendrula108 - 2016-01-23 11:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nareszcie menager główny doczekał się swojej zapłaty na którą pracował przez sześć lat.
Wydawało się że jak będzie nowy to będzie lepiej a okazało się jak zwykle a do tego jeszcze niezła szuja prostacko pokazująca swoją wyższość nad zwykłymi ludżmi.
Poprzednik jak szedł przez magazyn to od razu było widać że to idzie dyrektor.
Nowy chodził ze swoim szczekającym pieskiem (zastępcą Maciusiem)i sprawdzali kurz na gaśnicach bo na to ich tylko stać a nie prowadzić taki magazyn.
W całym magazynie wszyscy się cieszą i czekają aż teraz wyprowadzą tę drugą szuję.
zdjecie uzytkownika
ttttttt...... - 2016-01-23 14:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz będzie menager .....Ze wam się odechce pracowac..hahahahahaha
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-23 14:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nici jedz do Afryki , tam wylewaj zale.Odniose się do punktu 5. Skoro nie jesteś kierownikiem to skad te informacje.Ze chodzi się po zmianowych i dyktuje jak maja rozpisywac ludzi....czy grafiki.Jest jedno wytlumaczenie ze albo jestes sekcyjnym...albo to ty przesiadujesz u zmianowych.Wez sie za robote a nie wpisy beznadzejne!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
total - 2016-01-23 16:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby nowy menadzer przywrocil obyczaje ktore panowaly za mrozka to bedziena pewno lepiej. A jak nie to przyjde jak zwykle do roboty i bede myslal tylko fajerancie. Mogliby jeszcze wyrzucic macka, on jest sprawca tych podnoszonych norm i przenisien na fresza.
zdjecie uzytkownika
Nicki Z Afryki - 2016-01-23 20:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-23 14:27:16]:
Nie żebym się czepiał ale mówisz, że jest jedno wytłumaczenie a potem wymieniasz dwa :D (jeżeli tak samo ciężko idzie ci praca jak myślenie to współczuję) Dobra, kulę uszy po sobie i biorę się do roboty.. ktoś musi pracować jak ty będziesz siedziała u zmianowych układać grafik i rozpiskę.
zdjecie uzytkownika
fr - 2016-01-24 13:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Macka się czepiacie zalosne te wasze wpisy....Powinien wszystkich wymienic .!!!!!! Za robote ....
zdjecie uzytkownika
nou fresz - 2016-01-24 13:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fr - 2016-01-24 13:22:58]:
A ciebie na czele. Z fresza do kamieniolomow. Lec za menadzem nie potrzeba tu takich jak ty. Ty wirusie.
zdjecie uzytkownika
zowik - 2016-01-24 15:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nou fresz, spokojnie, to nie forum onetu. Ja widziałem teraz ogłoszenie na kasjera sprzedawcę do tesco, to wygląda ok, jest umowa o pracę, benefity, a nawet zniżki po pewnym czasie na zakupy. Wymagania małe, chyba warto aplikować.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2016-01-25 18:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zowik - 2016-01-24 15:25:13]:
Tak i pensja mała. Na waciki.
zdjecie uzytkownika
tenisista stołowy - 2016-01-26 17:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zmieniają manadzera
zdjecie uzytkownika
palacz - 2016-01-26 18:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tenisista stołowy - 2016-01-26 17:54:17]:
Bo przeniósł palarnie na parking, w jej miejsce wstawił zielony stół na którym kołki odbijają piłeczkę, a to kosztowało!
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-01-27 11:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale akurat palarnia na parkingu jest czymś dobrym, nie widzę w tym problemu, stół do ping ponga też jest akurat genialną rzeczą i ludzie są zachwyceni!
zdjecie uzytkownika
Julka - 2016-01-27 17:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z 50 osób przebywających na przerwie zadowolone są dwie które w tego pingla grają. Reszta zamiast w spokoju i ciszy odpoczywać musi słuchać walenia w piłeczkę.
zdjecie uzytkownika
vv - 2016-01-27 18:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty mirek widzisz jedynie czubek wlasnego nosa. Jak sie przyjalem do tesco na palarni byly stoly i krzeselka. Mozna bylo zapalic i napic sie kawy. Kulturka. Teraz czterech gra a 40 osob biegnie na dwor zapalic i spocony wraca. Ludzie przychodza i uciekaja. Tto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ile osob jest zadowolonych? 20? A 120 przeklina tego ktory wpadl na pomysl likwidacji palarni. Nie szanujecie woli ludzi to ludzie nie szanuja was.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-28 17:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze ze nie ma tej palarni!!!!! Bo jak się przyszlo spozyc posilek to tylko smrod dymu papierosowego.A pinpong nie smierdzi..jest Ok dobry pomysl z tym tenisem.Ja dziekuje osobie ktora wpadla na tak genialny pomysl..A jak się nie podoba to zawsze mozna firme zmienic.Nic na sile nikogo tu nie trzyma..Ja ide do pracy na noc ,i przed praca pograc w pingla zajebiste zrelaksowanie...nie to co smierdzace faje---ochyda..lepiej se ziolo zapalta hahahaha
zdjecie uzytkownika
opi - 2016-01-28 20:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-28 17:41:45]:
To trzeba było jeść na dworze,miałbyś świeże powietrze. Mi tam nic nie śmierdzialo. Jak chcesz się zrelaksować to obie ręce włóż w kieszenie i wiesz co dalej robić?
zdjecie uzytkownika
Racjonalista - 2016-01-29 15:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tą palarnią to dobrze niech te śmierdzące kopciuchy palą na dworze z dala od normalnych powiewających świeżością ludzi pozdro dla pinpogistów
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-29 22:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pinpogisci gora...palacze z buta na dol...bo przerwa ucieka hahahahahaha.I tak ma byc dzis znowu pogralem i się zrelaksowalem..Rakdo kieszeni nie wkladam bo paznokcie po opcinane..Jesli wiesz o czm mowie hehehebubuhahaha
zdjecie uzytkownika
nixon - 2016-01-30 10:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-29 22:06:33]:
ja nigdy nie byłem za paleniem. Ani to zdrowe ani miłe, ale to ich wybór. Ze spraw bardziej związanych z zatrudnieniem tutaj to szukają ostatnio coraz więcej kierowników
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-30 11:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak niech szukaja kierownikow ale kompetentnych i znajacych się na robocie bo jak obserwuje tych nie ktorych ktorzy przeszliz magazanu T1 na fresha to porazka totalna porazka troje tylko sie nadaje na to stanowisko reszta beznadzieja ludzie narzekaja maja racje
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-01-30 12:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma strasznie wykorzystuje ludzi prawie wszyscy pracownicy paracuja na pół etatu lub mniej zarobki tez nie powalaja do tego jak przyjmuja do pracy to na stale tylko na kase praca nie jest ciezka ale atmosfera to juz co innego za plecami wszyscy pracownicy obgaduja sie jeden na drugiego gada
zdjecie uzytkownika
luk - 2016-01-31 17:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga nie zatrudniajcie sie w tym obozie. Tu jest wyzysk, kiepskiej jakosci sprzet. Mam na mysli wozki. Ciagle zmiany,wysokie normy i oceniaja nas swiatelkami. Nie ma palarni w budynku, tylko na parkingu. Odradzam kategorycznie.
zdjecie uzytkownika
Nicki z Afryki - 2016-01-31 19:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luk - 2016-01-31 17:09:22]:
Masz pojęcie dziecko o czym piszesz używając słowa " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;? Tesco to co najwyżej "przedszkole dla niepełnosprawnych" jeżeli już chcesz tą pracę do czegoś przyrównywać - same ulgi, przywileje i indywidualne grafiki.
zdjecie uzytkownika
Rymy rymy - 2016-02-01 04:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma mocnych na pinponga, dzis juz kazdy peciarz krzaka, ze na dworzu jak sie jara marznie nawet z mordy para.... Wole troche sie poruszac niz mam smierdziec z kilometra, bo gdy peciarz sie odezwie z ryja capi nie potrzebnie, wiec jak wracasz z przerwy stara-y nie odzywaj sie bo walisz!! Taki moral z tego taki, zagraj w pingla a nia PALISZ!!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-02-01 11:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że sporo osób jednak przesadza. Tesco to nie jest tam jakaś przydrożna fabryka, ale wielki sieciowy sklep. Muszą zatrudniać na umowę, a co więcej- nie mogą źle traktować pracowników.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2016-02-01 11:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wole marznać niż patrzeć na twój pysk. Kto pali ma klasę. Nie palisz to zasuwaj. Tobie przerwa się nie należy. Wali to od ciebie potem, jak się na biegasz za piłeczka. Ty wolisz maryche zażyć lub dać w zyle l
zdjecie uzytkownika
poi - 2016-02-01 17:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rymy rymy - 2016-02-01 04:25:08]:
dobre powiedz to w oczy sekcyjnym zmianowym bo raptem może jest 5 kierowników którzy nie palą, a jak idziesz skamlać o wolny weekend to do ściany mówisz, a nie do przełożonego.Tępi idioci
zdjecie uzytkownika
lll - 2016-02-02 12:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlikwidowanie palarnii to poważny błąd. Mało kto tu chce teraz pracować. Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem żeby w jakiejś firmie nie było palarnii. Tylko tesco ma takie dziwne procedury. Ludzie coraz częściej szukają nowej pracy. Nikt nie lubi być manipulowanym i zmuszani do podjęcia decyzji z którą się nie zgadza.
zdjecie uzytkownika
bon - 2016-02-02 18:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poi - 2016-02-01 17:17:37]:
Co się dziwisz, sekcyjny w tesco to bardzo odpowiedzialna i stresująca praca, prawie jak chirurg albo saper. Co się dziwić, że sobie zapalą - im się dodatkowa przerwa na fajkę należy.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-02-03 12:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie nie wiem @bon czy teraz żartujesz czy mówisz całkowicie powaznie, ale prawda jest taka, że faktycznie praca est dość stresująca i właściwie to im się należy
zdjecie uzytkownika
luk - 2016-02-03 18:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim prawem nazywasz mnie dzieckiem niki z afryki? Mam prawie dorosle dzieci i ponad 20 lat stazu pracy. Wiec chamuj. Jakie tu masz przywileje ,ulgi
nie mam i nie potrzebuje grafiku indywidualnego. Skoro jest tak wspaniale ,firma ma problemy z zatrudnieniem ludzi. Szuka za wschodnia granica, bo coraz rzadziej polak chce pracowac wobec takich procedur. Brak podwyzek wynagrodzen ,niskiej jakosci sprzet, brak palarni, cigle zmiany ze uciekaja nawet starzy pracownicy. Jakies transfery z magazynu nagazyn. Ludzie maja dosc. Szacunku!
zdjecie uzytkownika
Nie palący!!! - 2016-02-05 03:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2016-02-01 11:24:06]:
Kto pali ma klasę????? Ty chyba kpisz!!! To taka sama uzywka jak woda lub piwo! Jaka klasa?? Wiesz w ogóle co to znaczy mieć "klasę"??? Proponuje zapytać wujka Google bo chyba ci sie przyda ta informacja na temat " Klasy"!!! Pozdrawiam henia który ma klasę jak jara pety!!!!
zdjecie uzytkownika
wiosna - 2016-02-05 09:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie palący!!! - 2016-02-05 03:13:46]:
To gamonie pozwalniać nie których za darmo biorą kasę .Radek Załuski to jest gość.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-03
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Praca w różnych wymiarach etatu: 1/1 , 3/4, 1/2 (W zależności od lokalizacji)   Kandydat może podjąć pracę w następujących lokalizacjach: - Tarchomin,- Warszawa ul. Wolska,- Warszawa ul. Czerska (Mokotów)- Warszawa Gocław- Warszawa ul. Komisji Edukacji Narodkowej (Ursynów, Kabaty)- Warszawa ul. Stefana Szolc-Rogozińskiego 1 (Ursynów Centrum)- Warszawa ul. Patriotów (Wawer) Twoje zadania: Obsługa klienta na
zdjecie uzytkownika
fan i nie fan - 2016-02-05 10:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak nie było ping ponga to ci co nie palili nie wiedzieli co ze sobą zrobić! Drapac się więc po ja..jach aż nie miło. Menadżer nie mógł wtedy jeść patrząc z obrzydzeniem na drapiacych się po genitaliach. I tak narodził się pomysł ping ponga.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-02-05 12:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luk @nie palący!!! no to prawda, akurat zgadzam się z tym drugim panem, nie można powiedzieć, że luk ma rację, bo nie ma, a praca jest akurat spoko na serio

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert