Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jaro "ODOL" - 2015-08-03 15:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już niedługo Ja Książę T1 zrobię tam porządek. Idę tam niedługo po kolejny sukces. Ha Jaro "ODOL" książę biur łowca żydów lamusy !!!
zdjecie uzytkownika
Krzychu z fresha - 2015-08-03 19:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Słyszałem że podobno na T1 dokręcili śrubę tym razem wózkowy przeliczają im wydajność na kartony i nie sposób wyrobić odpowiedniej wydajności trzeba kombinować wybierać zlecenia i zapieprzać jak głupi żeby może się udało mało im jednego wypadku jak się regał obalił a już chcą sprowokować drugi a bhpowiec tylko pieprzy bzdury i ciężko kasę za to bierze. Ale niech uważa Mirek żeby się nie przejechał jak nie daj boże kolejny wypadek będzie , choć znając życie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się zawsze wybronią tak samo jak reszta tego pożal się boże kierownictwa. Niczym agencji obcego wywiadu robią potulnie wszystko co im góra rozkaże bez słowa zawahania liżąc im odbyt. Wstyd i Hańba !!!
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-08-04 16:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Że by nie wiem jak wysoka była norma to i tak wina będzie magazyniera a nie tego co tą normę podniósł. Wiec behapowiec zawsze będzie po stronie pracodawcy bo statystyki cyfr są najważniejsze. Winę zawsze zwala się na magazynierów i zawsze można się ich pozbyć twierdząc że nie uważał, lub coś w tym stylu.
zdjecie uzytkownika
kirownik - 2015-08-04 22:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzychu z fresha - 2015-08-03 19:06:07]:
walduś ty mendo widzę jak się cieszysz Ty szujo, że nam śrub [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ja cię ty mendo nie trawie
zdjecie uzytkownika
Spejson - 2015-08-05 13:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kirownik - 2015-08-04 22:24:01]:
Kirownik to od kiły jest tak. Zapadłeś pacanie na tą przypadłość cepie?!?!
zdjecie uzytkownika
Alice - 2015-08-05 18:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, w necie jest ogłoszenie na ds asystenta sprzedaży internetowej w Poznaniu. Może ktoś coś wie, jakie zarobki na tym stanowisku, jakie godz. pracy, jak z weekendami itp ?
zdjecie uzytkownika
czeslaw - 2015-08-05 19:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z czego tu się cieszyć ze jest tak gorąco? Wszystko poschlo na polu nie będzie ziemniaków, jak zebrać słomę pola i zaorac pole? A tym miesciuchom tylko upały w głowie. Zapraszam do siebie na pole na żniwa, ochłoda nie daleko w rowie. Opalenizna i kompiel gratis.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-08-05 22:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czeslaw - 2015-08-05 19:15:32]:
W rowie to ty możesz leżeć po kilku twoich ulubionych winach typu tani mocno i solidnie cześku granatem od pługa oderwany
zdjecie uzytkownika
sekretarka - 2015-08-08 14:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kirownik - 2015-08-04 22:24:01]:
Powinien menago i operator dowiedzieć jak obrabia im zady
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-08-08 20:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czeslaw - 2015-08-05 19:15:32]:
Jak masz pole chłopie to sobie je obrabiaj a prace zostaw tym co jej nie mają!
zdjecie uzytkownika
pki - 2015-08-08 21:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy miesciuchy po za pracą nie macie co robić i tylko opalanie wam w głowie albo morze. Pomyślcie o rolnikach lub budowlancach jak muszą pracować w tych ekstremalnych warunkach. Ty ciota. .. miejska nikt nie ma tyle pola żeby się z niego utrzymać. A co do picia taniego wina to już dawno wyszło ono z mody na wsi. Teraz piją go wasi koledzy zule w parkach.
zdjecie uzytkownika
klucha - 2015-08-10 17:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do sądu z takimi wypowiedziami
zdjecie uzytkownika
Magda M. - 2015-08-12 16:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Wszystkim, mam do Was pytanie, bo ogólnie pracuję na T1 od miesiąca i dzisiaj po raz pierwszy przeszłam na fresha. Na początku (do przerwy pracowałam z jakimś tescowym pracownikiem)a po przerwie, przez jakieś 3,5h sama. Moje pytanie brzmi: czy kartony zrobione na freshu wliczą się w kartony robione na T1? A zrobiłam może jakieś 150 kartonów, bo jeśli tak to średnia kartonów zrobiona od nowego miesiąca strasznie spadnie. Jeśli ktoś wie to proszę w miarę o szybkie udzielenie odpowiedzi.

zdjecie uzytkownika
geniek - 2015-08-12 21:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wlicza się. Wiec średnia ci spadnie.
zdjecie uzytkownika
Magda M. - 2015-08-12 22:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yhym, a gdybym przez cały ten dzień pracowała z ''tescowym pracownikiem'' to wtedy jak byłoby to liczone? bo niektórzy właśnie w pierwszy dzień na freshu nie robili sami i to nie na swoje konto tylko ''tescowego pracownika'', bo się nie logowali na swój awork.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
geniek - 2015-08-13 15:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź jest w samym pytaniu. Jeśli nie pracujesz na swój login kartony nie idą na ciebie i jesteś do tyłu. Trzeba było się upomnieć żeby zeskanowali cie na niemierzalny. W tym przypadku jakbyś pracowała za darmo. Przecież szkolenie jest przez pierwsze dwa dni jak się przyjmiesz do pracy. Później musisz sobie jakoś radzić, nawet freszu. Najlepiej niech ktoś pokaże jak pikowac na freszu i szybko pikowac samemu,inaczej stawka leci na łeb. Ci którzy robili na czyjeś konto nie zarobili.
zdjecie uzytkownika
Nicki z Afryki - 2015-08-14 21:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
poskładały się regały /
ukraińce się zjechały /
Za 5 zeta będą tyrać /
polakowi czas "umilać" /
nie pomoże płacz, modlitwa /
pozamiata nas ta sitwa /
przyszła moda na pulire /
nas nie będzie już za chwilę /
Anglia Polska Ukraina /
wieża babel, wielka kpina /
po co praca dla Polaka/
jak on zaraz zacznie płakać? /
że umowa, urlop, bony /
żadnych setek bo zmęczony /
idą czasy agentury /
co nie ceni własnej skóry /
Takie rządy panie mój /
gdy na tronie siedzi .../
zdjecie uzytkownika
ups - 2015-08-19 09:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GENIEK jaki ty mondry jesteś ho ho ho
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-08-19 11:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby ktoś teraz był zainteresowany pracą w Tesco to jest w czym wybierać, Asystent ds Zapasów, Doradca klienta - żywność, Asystent ds. sprzedaży internetowej, pracownik kompletacji zamówień internetowych. W ogóle ten doradca klienta na żywności to jest to 1/2 etatu. I warto podkreślić że osoby niepełnosprawne sa mile widziane, co dla mnie jest super.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 12:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
cel - 2015-08-19 12:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę przywrócić palarnie w miejsce ping ponga, bo nie zamierzam tracić przerwy na dystans na parking rowerowy. Ja jestem człowiekiem z klasą i nie zamierzam palić na stojąco w towarzystwie brudasów z różnego rodzaju agencji.
zdjecie uzytkownika
Agencja - 2015-08-20 23:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cel - 2015-08-19 12:50:29]:
Dojedziemy cię ty śmierdzący śmieciu z tesco będziesz wąchał nasze syry z pozdrowieniami Pracownicy Agencji Pracy Tymczasowej :)
zdjecie uzytkownika
Rteerk - 2015-08-21 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cel - 2015-08-19 12:50:29]:
Koleszko nieśmieszny, gdybyś był człowiekiem z klasą, to byś nie pracował w tesco, bo tesco to nie klasa, co za matoł, gdybyś miał odrobinę przyzwoitości i mierzył wyżej to nie znalazł byś się w miejscu takim jak to, nawet za wysokie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-08-23 00:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarobie jako pracownik do komplementacji towarów internetowych na 1/2 etatu? PzB
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-13
Żródło: Gowork.pl
Bielany Wrocławskie
(dolnośląskie)
DOŁĄCZ DO ZESPOŁU KFC TESCO BIELANY WROCŁAWSKIE Zatrudniamy ludzi a nie CV! Wiemy, że masz cechy, których nie można zmierzyć lub po prostu wpisać do życiorysu. Daj się poznać!   OFERUJEMY PRACĘ NA STANOWISKU PRACOWNIK OBSŁUGI KLIENTA I PRACOWNIK KUCHNI W RESTAURACJI KFC TESCO BIELANY WROCŁAWSKIE!   Zdobądź doświadczenie zawodowe w międzynarodowej sieci restauracji KFC! Masz ogromne pokłady pozytywnej energii? Jesteś osobą otwart
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 11:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
cel - 2015-08-23 11:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rteerk - 2015-08-21 19:30:50]:
To ze uważam się za człowieka z klasą nie oznacza ze mam pracować za duże pieniądze i praca tu mnie zniżka do jakiegoś niskiego poziomu. Pracuje tu wielu wartościowych ludzi których cenie i szanuje. Zakład nie ma klasy to prawda ale to nie uwlaszcza mojej czci. Nazywając się człowiekiem z klasą miałem na myśli ze mam swoją godność, wartość i własne zdanie. Nie chce być ponizany i nie doceniany. To że w tym obozie prowadzi się politykę ponizaja ludźmi nie oznacza ze mam szukać innej pracy. Brzydzę się nysa mi do pracy fizycznej,którzy nie mają o niej pojęcie a próbują na sile coś zmieniać ,chwaląc się ze co usprawnili. Nie zgadzam się z tym również by zwalniano doświadczonych ludzi a w ich miejsce przyjmowano tania siłę roboczą bez rozumu i znajomości języka polskiego. Nie miałem na myśli pierwotnej agencji FS. Te mieszanie ludźmi po magazynach tez jest ponizajace. Jak tak można? Jaki jest w tym cel? Nigdy nie będziemy tak współpracować jak z tymi co odeszli. Niech tam w biurach sobie porobić roszady. Ciekawe jak by im się pracowało. Może ten manager jest tu juz za długo z tym opracuje? Czas na zmiany.
zdjecie uzytkownika
dertw - 2015-08-25 18:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popada wreszcie ten deszcz , czy nie? Chyba jeszcze nie wszystkie mieściuchy wróciły z urlopów. Ich nie obchodzi że jest susza.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie
alert