Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Thorgal - 2014-11-13 20:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tłumaczący - 2014-11-12 16:31:34]:
Ustawa nie może narzucać takich kryteriów. Jeżeli chcecie pomóc pracownikom , to pomóżcie im finansowo. Wszyscy mają święta a za te bony o wysokości 200 zł. niewiele się kupi, no i wstyd je pokazać w sklepie przed świętami. Bony jednakowe dla każdego.Nawet osoby same pracujące na siebie muszą płacić jednakowy czynsz lub ogrzać dom jak ci co mają większe rodziny i żadna ustawa tego nie zmieni.A co do podwyżki pensji to chyba żart skoro firma obraca milionami.
zdjecie uzytkownika
biedactwo - 2014-11-14 11:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Thorgal - 2014-11-13 20:58:21]:
Ja proponuje tym wszystkim biedakom co maja 3 tys na osobe i dostaja te marne 200 zl bonow zeby zglosili sie do opieki spolecznej,musi byc im strasznie ciezko ,tylko czy oby nie przekraczaja im dochody kilku-krotnie zeby dostac pomoc hmmm....Najciekawsze jest to ze najglosniej krzycza te nowobagackie,co wyzej juz glowy podniesc nie moga,takie piekne ,takie bogate..a tu niespodzianka...ja chce bony ....ja chce bony....na co na waciki????
zdjecie uzytkownika
SPRAWIEDLIWY - 2014-11-15 19:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biedactwo - 2014-11-14 11:21:04]:
Nie pyskuj. Tu chodzi o bony dla pracownika za jego pracę a nie jest ważne kto ile zarabia i jakie ma dochody. KONIEC KROPKA. Chyba w tej firmie są takie procedury bo w żadnej innej. Firma chce pokazać że pomaga biedniejszym , to jest robienie czegoś pod publiczkę. To dajcie im na przykład pożyczki bezzwrotne. BONY ŚWIĄTECZNE POWINNY BYĆ JEDNAKOWE. KONIEC KROPKA.
zdjecie uzytkownika
bony - 2014-11-16 22:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bony,bony i bony ,za robotę byśta się wzieli
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-17 17:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp. na bony Sam lub Sama weż się do roboty. PAJACE
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-11-18 09:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robol - 2014-11-17 17:21:40]:
A to co ty robisz? leżysz na wózku.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-18 15:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie leże na wózku, zapieprzam w pikingu aż mi jaja się pocą mimo +1 stopnia, ale mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam nierobów....
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-11-18 15:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie leże na wózku, zapieprzam w pikingu aż mi jaja się pocą mimo +1 stopnia, ale mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam nierobów....
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-11-20 06:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio robilam zakupy w tesco w Hrubieszowie i przy kasie a dokladnie przy punkcie obslugi klienta nikt nie potrafil mnie obsluzyc na opisywanym punkcie byla pracownica,ktora nie miala zielonego pojecia co ma robic wiec przekrzykiwala sie z pracownica z ksa samoobslugowych ale ta tez nie miala zielonego pojecia co z soba zrobic wiec w pewnym momencie zaczely sie doslownie wyzywac od k...w i tak stalam okolo 15 min.az w pewnym momencie zchodzila na przerwe Pani E.ktor wczesniej byla na punkcie obslugi klienta jako pracownik i chciala zaplacic za swoje sniadanie i spytala mnie o co chodzi ja jej opowiedzialam a ona obsluzyla mnie w pol minuty i przeprosila za zachowanie kolezanek, nie chce nazywac rzeczy po imieniu ale kto obsadza ludzmi,ktorzy nie maja zieloneo pojecia stanowiska ,ktore maja bezposredni kontakt z klientem a ludzi,ktorzy przez dlugi czas tym sie zajmowali chowa miedzy lady wstyd pomyslcie co robicie i jak dbacie o klienta pomijajac juz waszych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
tłumaczący - 2014-11-20 08:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Thorgal - 2014-11-13 20:58:21]:
Napisz do sejmu - może za sprawą Twojego pisma zmienią ustawę...
zdjecie uzytkownika
tłumaczący - 2014-11-20 08:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SPRAWIEDLIWY - 2014-11-15 19:49:52]:
Choćby nie wiem ile razy tłumaczył niektórzy nigdy nie zrozumieją...
Spróbuj - może uda Ci się, żeby sejm zmienił ustawę :)
zdjecie uzytkownika
ela k. - 2014-11-20 17:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za paczki jestem zadowolona MEGA WYPASIONE.........NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-11-20 21:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabieram bony i paczkę i zwalniam się hehe :P)
zdjecie uzytkownika
Thorgal - 2014-11-21 10:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tłumaczący - 2014-11-20 08:37:24]:
Sejm też wam kazał zlikwidować palarnię i przenieść ją 100 metrów od magazynu na te zimno? palarnia daleko , nie obudowana , bardzo mała , mało krzesełek do tego mokrych. Zarząd tej firmy jest wyjątkowo podły. Wy po tych szkołach macie siano zamiast rozumu. Widzę że wykształcenie równa się z głupotą. Nie zamydlaj mi oczu ustawami, trzeba być człowiekiem a nie bydlakiem. Z resztą jaki rząd takie ustawy. LUDZIE UCIEKAJCIE Z TEJ FIRMY TU MOŻNA ZGŁUPIEĆ OD TYCH CIĄGŁYCH ZMIAN I ODRADZAJCIE WSZYSTKIM KTO CHCIAŁBY SIĘ TU ZATRUDNIĆ.
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-11-22 09:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Thorgal - 2014-11-21 10:59:49]:
Ja chyba też niech sami pracują a ci co dostali więcej bonów to niech pracują w niedziele w grudniu ,ta firma to dno.
zdjecie uzytkownika
TESCO. PL - 2014-11-23 11:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalniajcie się i nie psujcie atmosfery w TESCO.......HIPOKRYCI NIKT NIE BĘDZIE ZA WAMI TĘSKNIŁ DLA JEDNEGO BIEDAKA LICZYŁA SIĘ PACZKA I BONY. 'WSTRZĄSAJĄCE'
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-11-23 14:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2014-11-22 09:26:30]:
ech, nie doceniacie tego jak góra bardzo dba o Wasze zdrowie. Ilu z Was dzięki takim pozytywnym zmianom teraz rzuci palenie :) to wszystko dla Waszego dobra . A tak na serio to mi to osobiście po prostu nie przeszkadza bo nie palę . Choć jak widzę niektórych teraz rozwścieczonych pracowników to trochę strach...
zdjecie uzytkownika
jolan th. - 2014-11-23 16:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tadek - 2014-11-23 14:05:13]:
Dba o nasze zdrowie? Chyba cię pogięło!Chodzić tak daleko? nogi mnie bolą i muszę zażywać tabletki przeciw bólowe. Ile to się traci czasu na dojście i przyjście taki kawał?jeśli mam
rzucić palenie to będzie to moja wola i nikt mnie do tego nie będzie na mawiał. Wychodzenie na te zimno grozi przeziębieniem a potem pretensja że zaniża się absęcje. Dla naszego dobra to nie wprowadzać żadnych zmian i niech góra poda się do dymisji. za poprzedniego dyrektora było o niebo lepiej, teraz za wszystkim trzeba chodzić na fresza , jakieś transfery na fresza? Po co ten ping-pong? Nie można w spokoju zjeść.
zdjecie uzytkownika
inspektor - 2014-11-24 19:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolan th. - 2014-11-23 16:51:21]:
a kto to jest góra w tym zakładzie, nazwiska proszę - to się dobierzemy do dupy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik t1 - 2014-11-25 01:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda najbardziej nam kierownika sekcji A.J. który od 1 grudnia przechodzi na fresza na zesłanie do tych buraków.Jedynego kierownika co się wykazywał sympatią dla szeregowego pracownika. My magazynierzy Z t1 mamy nadzieje że powrócisz do nas nie długo jak P. P. czy A. K. ze zesłania fresza. Mamy dość kierowników z fresza. Może jakiś protest w sprawie A. J.
zdjecie uzytkownika
cd gliwice - 2014-11-26 00:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam kolegów z cd Teresin, krótkie pytanko. Czy wam też operacyjny wymyślił pracę na drugą zmianę w drugi dzień świąt(26.12.2014)?
zdjecie uzytkownika
ekaklip - 2014-11-26 06:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem skad jestescie i dlaczego twierdzicie ze na swieta bony 200zl , jak masz baaaaaaaaaaaaaaaardzo wysokie dochody z partnerem tofakt moze i tyle dostaliscie ale bony sa w granicach 600-700zl , ja dostalam 700 a kierowniczka moja 620 wiec co wypisujecie bzdury. pozatym zle wam to poszukajcie innej pracy. fakt placa niska ale jest stala praca jest pewnosc wyplat i jest socjalne. atmosfera tez ok. jak umiesz sie zachowac i dogadywac z ludzmi to nawet z tym zgryzliwym kierownikiem sie dogadasz - ja mam kierowniczke dzialu sprzedazy ktora jest okropna i do tego dyskryminuje i poniza -niektorzy wchodza jej w du... aby miec spokoj a ja jestem soba i nie raz jej powiedzialam co mysle i jakos jest ok. albo omija mnie albo jest mila -wiec czasami trzeba mowic co sie mysli a nie tylko na forach sie zalic
zdjecie uzytkownika
teresiniak - 2014-11-26 20:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ekaklip - 2014-11-26 06:38:36]:
Jak to skąd? Z magazynu w Teresinie. Bony 200zł dostaną ci którym dochody przewyższają 3000 zł brutto, a u nas najniższa pensja to 3039 brutto zł. Jeśli ktoś pracuje sam na siebie to dostanie bon o wartości 200 zł. U was w sklepach macie niższe zarobki to i dostaniecie wyższe bony. U nas nie można powiedzieć co się myśli bo straciło by się pracę, trzeba pokornie spuścić głowę i robić co każą. Atmosfera jest beznadziejna. Normy wysokie a traktowanie przypominające niewolnictwo więc nie porównuj nas do sklepów.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
Jarząbek - 2014-11-26 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się pytam gdzie są moje jeżyki? Nie o taką paczkę walczyłem :D
I już bardziej poważnie: "zajrzeli do toreb, zajrzeli do waliz... nie zajrzeli do d.py - tam miałem socjalizm!"
To mówiłem ja - Jarząbek :D
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2014-11-28 08:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarząbek - 2014-11-26 23:46:55]:
Ostatni rok składałem na bony już więcej. Jestem takim samym pracownikiem jak każdy,to nie jest sprawiedliwe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie
x