Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-21 20:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie dzieje w Gliwicach w Tesko , szkoda gadac powoli pakuja sie kierownicy od bezpieczenstwa itp..
zdjecie uzytkownika
arcjano - 2015-03-24 12:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przywrocic palarnie
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-03-25 18:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Palarnia na magazyn
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-25 20:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój z tą palarnią. Idioci! Nie macie innych tematów? I tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wywalczycie. W tej sprawie to piszcie do pani premier. Kretyni!
zdjecie uzytkownika
kp - 2015-03-25 22:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jestes idota. A ten pingpong byl potrzebny? Szkoda na to bylo pieniedzy. Nie lubie pani premier i calego rzadu. Pslarnia powinna byc tam gdzie byla a ten pingpong przeszkadza w jedzeniu. Przerwa powinna byc odpoczynkiem. Kretyn to cie zrobil. Na magazynie nie ma nwt sie gdzie napic, nie ma recznikow. Najwyzszy czas zeby menadzer odszedl. Co on zrobil z ta firma?
zdjecie uzytkownika
jas - 2015-03-27 23:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdybym miał się zatrudnić w tym obozie wiedząc że płatna jest 100 metrów od magazynu ominął bym z daleka ta firmę.
zdjecie uzytkownika
jas - 2015-03-28 08:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płatna 100 metrów od magazynu.
zdjecie uzytkownika
jas - 2015-03-28 08:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Palarnia 100 metrów od magazynu.
zdjecie uzytkownika
zonk - 2015-03-29 11:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie lepiej żeby menadżer odszedł? Byliśmy tu wcześniej niż on i dużo lepiej się pracowało za poprzednich dyrektorów , wiec może by któryś z nich wrócił i przywrócił stare procedury? Jakoś nie ma chętnych by się tu zatrudnił , wiedząc jak tu jest i słysząc ze są takie nie kulturalne osoby jak ty , którzy stosują mobina. Jesteś zwykłym chamem i nie doceniasz ludzi którzy chcą pracować jak ludzie a nie jak niewolnicy.
zdjecie uzytkownika
alojz - 2015-03-29 12:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierdolenie o niczym i obrzucanie sie blotem ale szczeny wam opadna jak sie dowiecie w koncu o likwidacji waszego miejsca pracy z koncem 2015....
Hhahahahahah............
zdjecie uzytkownika
magdooo - 2015-03-29 13:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alojz - 2015-03-29 12:08:45]:
Tobie szczena opadnie bo zadnej likwidacij nie bedzie ,a jezeli juz to moze zmiana nazwy ale praca bedzie , a ty pewnie zostałes wyjebany z tesco na zbity ryj i zazdroscisz ze my mamy prace. He he he hehe he ......pozdrawiam bezrobotnych:)
zdjecie uzytkownika
Tesco - 2015-03-29 14:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zonk - 2015-03-29 11:15:59]:
A moze ty odejdz z tesco skoro uwazasz ze jestes niewlnikiem ? Nie zatrowaj atmosfery ,powiec jak sie nazywasz to ci pocisne ptosto w oczy ...A od menadzera WARA pokrako a cham to z ciebie skoro na przelozonego wypisujesz!!!! WSTYDU NIE MASZ. . .
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-03-29 18:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tesco - 2015-03-29 14:12:57]:
Zawziecie bronisz menadzera. Zwroc zatem uwage co on zrobil z ta firma. Nie nadaje sie i tyle.
zdjecie uzytkownika
Tesco - 2015-03-29 19:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fff - 2015-03-29 18:09:05]:
Bronie bo w przeciwenstwie do ciebie szanuje przelozonych i pracodawce ,ktorym jest menadzer. Poki co mam prace i placa jest nie zla .Nie ma co narzekac jak sie ma rodzine to moja pensja w znacznym stopniu zasila budzet domowy . To ze ty masz problem z tesco to twoj problem i mecz sie !!!!
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-03-30 13:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada po prostu. kierownicy chodzą i palcem pokazują co masz działać a sami się boją marynarek ubrudzić. Czterech kierowników na zmianie i po jednym na dziale z pracowników a na końcu opr że czegoś nie zdążyłeś zrobić. Dwie kasjerki i kolejki w kosmos bo macie sobie radzić. Ta firma upada przez zidiociałą kadrę wyższą bo żuczek idzie do pracy i zapiepsza a lewar z telefonem nic nie robi i tylko patrzy żeby na bistro iść. Nie wiem jakie są kryteria zatrudniania dla kierowników. Mam wrażenie że im gorszy charakter i zero mózgu tym ma wieksze szanse.
zdjecie uzytkownika
sam - 2015-03-30 18:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawiam sie jakie stanowisko zajmujesz, bo zaden msgazynier nie wypisywal by takich bzdur. Jak bronisz tak menadzera to pocaluj go w ogon, pasowalo by do ciebie przezwisko czopek, bo wchodzisz wzad. Jak moznanszanowac kogos kto sprawia ze praca staje sie haosem. Wszystko sie komplikuje a wymaga sie cudow. Czlowiek jednego sie nauczy a juz jest kolejna zmiana. Dla pieniedzy zrobilbys wszystko , my mamy swuj honor . Palarni nie ma ,stoluwka porazka,nie ma recznikow, nie ma gdzie sie napic. I tylkonpodwyzki norm.
zdjecie uzytkownika
tescowy - 2015-03-30 19:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2015-03-30 18:25:34]:
Trzeba dodać że pracownika tesco traktuje się jak śmiecia. Zabrania się im przekazywać sobie wózki bo agencja się skarży. Co nas obchodzi jakaś agencja. Nie sra się we własne gniazdo.tesco powinno mię wózki przypisane a nie się jeszcze ich każe. W żadnej firmie tak nie ma. Każda firma dba o swojego pracownika a agencja jest tylko o swojego pracownika. Żeby tesco wy szukał wózka? To jest śmieszne. Agencja robi jak chce a obwinia się za wszystko tesco.
zdjecie uzytkownika
tescowy - 2015-03-30 19:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja jest tylko uzupelnieniem
zdjecie uzytkownika
kojot - 2015-03-31 15:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze na pisanie mało oni też maja telefony i rozmawiają w regałach na t1.
zdjecie uzytkownika
gertruda - 2015-04-01 17:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-03-25 20:41:15]:
Co dajcie spokój z tą palarnią? co dajcie spokój z tą palarnią? Przeszkadzała ci coś palarnia? Mi przeszkadza zaś pin-pong. Nie można w spokoju zjeść bo grają. dwa telewizory bębnią, nie szkoda było na to pieniędzy? A ta stołówka? Nie da się tym najeść! Kiedyś można bylo sobie wziąć jakiegoś kotleta do kanapek lub coś innego a teraz nie ma takiej możliwości. Po jedzeniu można bylo sobie zapalić , porozmawiać a teraz nie ma na to czasu. Maraton za kołowrotek i z powrotem, jakie to męczące. Trzeba na prawdę być podłym bydlakiem zeby nam odebrać trochę odpoczynku. Na magazynie kiedyś były napoje , kawa i nagle przyszedł wódz i polikwidował. Na magazynie są tylko dwa punkty z wodą. Nie można się nią napić. Herbata z automatu w biurze wydań to śmierdzi, ohyda, nie ma żadnego wyboru. Tragedia, uprzedzam innych ... NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W TEJ FIRMIE, SĄ BARDZO NISKIE STANDARDY. Ciągłe zmiany , utrudniające i wydłużające pracę. W mawiają że jest lepiej i podnoszą normy. Przyjęcia teraz to horror, etykiety powinny być jak kiedyś , duże i czytelne. A te rozmowy oceniające i plan rozwoju wymyślił jakiś psychiczny.Jak otworzą Poznań to może nas zwolnią, dadzą wyprawki i luzik
zdjecie uzytkownika
boguś - 2015-04-04 20:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gertruda skoro jest tak źle miej jaja i zwolnij sie sam po co się męczysz tą pracą i innych głupimi wpisami na forum wrzuć na luzik powodzonka
zdjecie uzytkownika
detektyw monk - 2015-04-05 12:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałem jaja zatrudniająć się tu 12 lat nie wiedząc z kim będę musiał pracować w przyszłości. Jedyne głupoty które wypisujesz jesteś ty Bogus. Sam się zwolnij bo nikt nie trawi jak ty z magazynierów ty karierowiczu w upowawlezie. Jeśli praca jest coraz gorsza to dzięki przełożonym i do nich należy coś z tym zrobić by ludzie byli zadowoleni. Na początek proszę wymienić wózki pikników na jednakowe,przywrócić palarnia w poprzednie miejsce,przyjmować towar po staremu i obniżyć normy.
zdjecie uzytkownika
DORA - 2015-04-13 14:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIK NIE CHCE PRACOWAC W TESCO W MSZANIE D. LUDZIE SIE ZWALNIAJA KIEROWNICTWO ZAJMUJE SIE TYLKO GNEBIENIEM PRACOWNIKOW I STRASZENIEM ZE ZWOLNI CIESZKO TAM WYTRZYMAC PSYCHICZNIE A NAJGORSZE JEST TO ZE GORA WCALE NIE WIE CO SIE TAM DZIEJE BO PRACOWNICY BOJA SIE MOWIC O TYM
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
Renata Poznań - 2015-04-13 16:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownicy to karierowicze ściemniają ze pracują.Pracownikom w ( usunięte przez administratora )stawiają ogólnie na Techo zrobił się syf .A powinni pseudo menadżerów regionalnych wywalić,karierowiczów którzy oszukują zarząd i mówią że jest gites.
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-04-17 12:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kiedy zakończy się ta idiotyczna rotacja ludźmi na odcinkach? Bo na razie jest beznadziejnie, nawet kierownicy sekcji są wsciekli z kim muszą pracować, a tak zapisują zmianowi. Kiedys było dobrze to jakaś niemota musiała namieszać. Teraz panuje istny haos
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie