Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o tesco Magazyn glowny

Pracowałeś w firmie tesco Magazyn glowny i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
malinowa mamba - 2014-02-06 23:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tesco to jedynie wyzysk ludzi..haha dla agencji 820 kartonow przez caly dzien na pierwsza stawke tj. 7 zl na godzine to jest smiech na sali..aa wez sobie wyrob norme powyzej 1200 kartonow przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] misjach..to jest jakis smiech na sali..pozatym 1 dzien w tygodniu pracujacy to jakas masakra jest..10-11 dni w miesiacu haha :/ gdybym miala inna prace juz dawno tesco i agencje kopnelabym w( usunięte przez administratora ) autobusach nikt sie nie przeciwstawi tylko ludzie pomiedzy soba gadaja a do kordynatora albo kierownikow to boja sie pojsc bo wyleca z roboty...nie pasuje Ci to nie gadaj do ludzi tylko wez z tym cos zrob..na gadaniu tylko sie konczy...panie od sprzatania wielkie pretensje jak trzeba w alejke przyjsc i posprzatac (w szczegolnosci jedna ktora jak krolowa z uniesiona glowa na myjce jezdi ) zenada..a ja sie pytam dlaczego zlikwidowali palarnie? jedyne odreagowanie od pracy zlikwidowane..moze niektorzy tego nie rozumieja ale tesco to najbardziej stresujaca praca i jak jest cisnienie i nerwowka to gdzie ma czlowiek odreagowac jak palarnii nie ma?? pozdro
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-02-07 17:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malinowa mamba - 2014-02-06 23:18:04]:
Palarnie zlikwidowali bo jak na złość należymy do unii i powstała ustawa że pracodawca nie musi dać pomieszczenia do palenia. (usunięte przez administratora) więc zakupiono kolorowe stoły na palarni jest stół do tenisa i sofy, jakie to koszty? Solidaryzują się ze środowiskami z marginesu społecznego, trzeba uważać bo mogą być wśród nas. Wygląd stołówki przypomina przedszkole , jeszcze powinni kupić zabawki. Każdy patrzy na to i pęka ze śmiechu. Góra zapewne będzie z siebie dumna, ale co się dziwić mają rozum tych z unii. Tyle pieniędzy wydać na ten idiotyczny pomysł a ten karering to drogi jak na zachodzi tylko pensje wschodnie. Brzydzę się tą firmą ale pracuje bo muszę zarobić na chleb. Jakby nie było tak ciężko o pracę to tesco miało by ciężko o pracowników. Co do twoich zarobków to współczuję ale takie są uroki agencji, pracujecie wtedy gdy jesteście potrzebni, musi zarobić na was wasz pracodawca i tesco, dlatego zwolnili dużo tescowych. Nie ma czasu na granie w pimponga a za deleko iść na fajkę. Palących potraktowano jak nie potrzebny balast. Pracując w marsie miałam 3 przerwy na papierosa a tu nawet nie czego się napić, warunki pracy beznadziejne, nieodpowiadające moim standardom.
zdjecie uzytkownika
wiosna - 2014-02-09 11:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pracuj w Marsie anie przyszła i pierdzieli te smutki praca się nie podoba to sobie inom poszukaj w Płocku też są firmy gdzie szukają pracowników na wózki widłowe ta agencja tylko marudzi robią 825 kartonów jeszcze nie dobrze .Jak się chce palić to za bramę .
zdjecie uzytkownika
malinowa mamba - 2014-02-09 13:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiosna - 2014-02-09 11:08:33]:
wiosna widać,że Ty pracujesz i praca Ci odpowiada bo chyba słabą szkołę skończyłaś/eś pisząc ,,INOM"..nie ma co ukrywać agencja musi nieźle się na (usunięte przez administratora)żeby dostać porządną wypłatę.. ale niektórym ludziom się w (usunięte przez administratora)poprzewracało i najwyraźniej nie rozumieją takich kwestii..
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-02-09 21:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiosna - 2014-02-09 11:08:33]:
Wredna wiosno to że ktoś lubi sobie zapalić po posiłku to nie musisz go traktować jak (usunięte przez administratora). To miejsce w którym się znajduje stół do tenisa to miesce dla (usunięte przez administratora) ty widocznie takich popierasz i z nimi obcujesz. Jak chce wam się grać to zbudować sobie kort na polu bo w tej firmie nie ma na to czasu ani ochoty. praca w tesco nie jest najgorsza ale warunki są mizerne i nie do zaakceptowania. Jesteś mało wymagająca i bez celu w życiu, Robisz co ci każą i to sobie chwalisz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wiosna - 2014-02-11 13:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ty jesteś wredna i dobrze że niema palarni w kominie sobie zapal .Jak nie masz czasu to nie pracuj .
zdjecie uzytkownika
Recamba - 2014-02-16 17:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiosna - 2014-02-11 13:39:17]:
Aż żal patrzeć na to co piszesz wredna wiosno. Wygląda na to że musisz być z miasta skoro myślisz że się pali w kominie. Pali się w piecu a z komina leci dym. Masz niski iloraz wiedzy, pracujesz pewnie na jednym odcinku i masz się za pracowitą. Z pracy wrócisz i leżysz na wyrze żrąc golonkę. Kup sobie lepiej psa, załóż mu sweterek i buciki i i wychodź z nim na spacerek , ruch ci dobrze zrobi. Na grę w tenisa nie ma czasu bo trwa na pewno dłużej niż wypalenie papierosa, ale ty guzik na ten temat wiesz. Na przerwie mamy odpoczywać a nie grać. Wypalenie papierosa to niezły relaks przy którym można odpocząć a przy tenisie nawet gdyby był na niego czas , nie. Tylko szkoda pieniędzy na te głupoty. Widocznie masz wyprany mózg i zero własnej woli, Brzydzę się tobą.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-02-17 19:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na przyjęciach uruchomiono nowy system. Wprowadzono tablety.Niestety w przekonaniu magazynierów jest to totalna porażka , która znacznie utrudnia i spowalnia pracę. Mniej pracy mają tylko pracownicy administracji przyjęć. Za to kierownik sekcji przyjęć ma dużo pracy gdyż musi przydzielać zadania rozładunkowym i przyjęciówkom. Jednak kierownicy sekcji nie odważą się powiedzieć przełożonym że ten system jest do bani bo złamali standardy i procedury. wmawia się wszystkim że zmiany są potrzebne, trzeba mieć do nich pozytywne podejście i przekonać do nich innych do płynących z nich korzyści. trzeba również uczestniczyć w tych zmianach i w ich wdrażaniu. Takie są idiotyczne standardy i procedury.i nie można im się przeciwstawiać. Lepiej by kupili więcej wózków od czego zależy jakość pracy a nie wydawać pieniądze na głupstwa. Między innymi likwidacja palarni i przekształcenie jej w .......Swoją drogą to zauważyłam że nie którzy magazynierzy to chyba przeszli pranie mózgu bo popierają to. Niech lepiej pomyślą czy zamiast tego wydatku nie można by wydać pieniędzy na coś praktycznego. Na coś takiego na czym wszyscy by skorzystali.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-02-18 12:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myślicie o urlopach? podobno jesli nie masz zaplanowanego to nawet nie masz o co pytać??? mam tu na myśli pojedyńcze dni? to zgodne z prawem aby pracodawca zmuszał nas do planowania wszystkich dni z wyjąkiem 'życzenia'??? Urlop długi (14dni) i pojedyńcze? chyba coś tu jest nie tak? Ps. wiecie może gdzie warto wyjechać w drugiej połowie września? chyba na śląsk bo tam u nas najcieplej.
zdjecie uzytkownika
robol 2 - 2014-02-19 12:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kpina robią z nami co chcą już nawet urlopu nam nie wolno wziąć kiedy chcemy tylko kiedy maciej pozwoli zmianowi trzęsą portami a sekcyjni to wo gule chodzą na wysokości lamperii zero dialogu tak ma być i już! kibel jak choler a.
zdjecie uzytkownika
hienal - 2014-02-27 17:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol 2 - 2014-02-19 12:31:50]:
O tuż to. Urlopy trzeba brać choć nie są w tym czasie nam potrzebne. Druga sprawa to grafik, jest tak ułożony że nie ma czasu dla rodziny. Wiadomo obecnie są ferie które się już kończą, a my dzień w dzień musimy chodzić do pracy, więc nie mamy nawet czasu dla dzieci. Przydał by się choć jeden dzień wolny w tygodniu by spędzić go z dziećmi. Zmianowy który układa grafik nie ma dzieci i nie rozumie potrzeb naszych. (usunięte przez administratora)Wolne dni wstawia wtedy gdy nie ma takiej potrzeby. Kto go upoważnił do robienia grafiku? Ten człowiek jest bez serca, a grafik układa chyba według swoich potrzeb. Tu jest gorzej jak w wojsku choć ten człowiek na pewno w nim nie był.
zdjecie uzytkownika
wiosna - 2014-03-01 13:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma Tesco to dziadostwo jakiej nie było miała być ostatnia sobota pracująca w miesiącu a jest inaczej długie dni pracy po nocach i jeden dzień wolny .Po wini ten magazyn zamknąć na patyki na zawsze .
zdjecie uzytkownika
zimny - 2014-03-06 16:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiosna - 2014-02-09 11:08:33]:
to gratulacje ze macie ping ponga my mamy piłkarzyki. i ostatnio zaczeli zapalac swiatlo zeby bylo widac ze cos tam stoi. moim zdaniem jak mieli zamknac palarnie to mogli te pieniądze przeznaczyć na sprzet ktory tez nie jest rewelacyjny
zdjecie uzytkownika
balo - 2014-03-09 15:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kto zna ruda z ochrony z T1 ?
zdjecie uzytkownika
barbara - 2014-03-15 20:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zimny - 2014-03-06 16:58:29]:
Tak zauważyłam że w pinponga grają wieśniaki z agencji albo administracja z biura. Kiedy można zagrać jeśli na przerwie jest ze 20 osób?Z resztą szkoda na to czasu. Relaks to wypalenie papieroska na przerwie lecz teraz to musi być maraton żeby zdążyć za kołowrotek i z powrotem. A przerwy nie wydłużyli palącym! W miejscu gdzie się pali przydało by się zamontować ławki z zadaszeniem i toitoja. Jednak umysłowi z wyższego szczebla patrzą w innym kierunku. Za wszelką cenę usiłują wdrożyć nowy system w pikowaniu na pblu, który oczywiście jest beznadziejny jak tablety na przyjęciach. System ten spowalnia pracę i utrudnia ale sztab który nad nim pracował zwala winę na magazynierów że nie potrafi go opanować. Dobrze by było żeby umysłowi nie wtrącali się do pracy fizycznej bo nie mają o niej zielonego pojęcia. Napewno przydały by się zmiany personalne i wyrzucić połowę umysłowych z pracy, z operacyjnym i menadżerem na czele. Zmiany które wprowadzają są bardzo kosztowne i wadliwe. lepiej by kupili nowe wózki żeby było ich więcej a nie węszą w systemie i topią w nim miliony.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-03-16 12:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ruda z t1 to Kinga.
zdjecie uzytkownika
ZAWERDEN - 2014-03-23 20:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe czemu zaprzestano spotkań przy kawce i herbatce. Najwyraźniej znudziły się górze nasze niezadowolenia i postulaty. Narzekaliśmy na sprawy powtarzające się które zostały wdrożone i nic tego nie zmieni choćby się paliło i waliło. Menadżer stwierdził że skoro tak wielu ludzi narzeka to poco tu pracują? A ja mam taką odpowiedź... skoro tak wielu narzeka to jeśli menadżer nic nie może na to poradzić to znaczy że nie nadaje się na menadżera. To co zostało wprowadzone nie podlega żadnym dyskusjom. Magazynierzy nie mają prawa głosu. Oto firma o niskim standardzie , nie ma nawet palarni. palący muszą biegać za bramę , odradzam każdemu ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci co mają bezstresową pracę nawet nie czytają wpisów na goworku, twierdząc że uczestniczą w nich tylko idioci. Widać że nie którym tesco uratowało życie i wyprało mózgi. Aż żal patrzeć na tych normiarzy. (usunięte przez administratora) NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-03-23 22:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to jak ludzie nie mają pracy to co mają robić iść biedować żeby na chleb dali. niestety pracować gdzieś trzeba nawet w takim obozie
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-03-24 19:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiedzie coś na temat Programu Kariery
Młodego Lidera? Co to jest i jakie zdanie macie na ten temat. Opłaca się/zarobki
zdjecie uzytkownika
luka - 2014-04-06 19:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma w tesco palarni. Nie ma się czego napić na magazynie. Żeby zapalić na przerwie trzeba biegnąć za kołowrotek , to około 250 metrów w te i z powrotem. Czy to ma być odpoczynek? w pinpąga grają z administracji , nawet przynoszą własne piłki i rakietki. przerwa jest stanowczo za krótka żeby zjeść i zapalić tak daleko i wrócić na czas na magazyn. W kiblach zamontowano tablice żeby na nich pisać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rekrut 12 - 2014-04-08 18:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luka - 2014-04-06 19:49:26]:
Od strony krosów jest tyle wolnych ramp. Można by było jedną wykorzystać i dobudować na zewnątrz pomieszczenie które mogło by spełniać rolę palarni a także postawić tam automaty z napojami. Ma odbyć się debata w firmie na temat wydatków na ten rok więc można by było to wziąć pod uwagę. Palacze po przerwie nie byli by zmęczeni wysiłkiem z jakim co dzień się zdobywają żeby zapalić za kołowrotkiem w byle jakich warunkach, pod gołym niebem i na stojąco. Ten wydatek który został poniesiony na pomieszczenie relaksujące jest bardzo błędny bo rzadko kto z niego korzysta. Czyli pieniądze wyrzucone w błoto.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-04-09 00:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakaś palarnia naprawde by się przydała lub wiekszy czas przerwy. Człowiek zje kanapke i biegnie na parking żeby zmieścić się w czasie, a sekcyjni czy zmianowi oni na lajcie nigdzie sie nie spiesza nie odbijaja sie na przerwe totalny chillout mają to wszysto w nosie... a po przerwie tylko słychać przez radio jak wzywaja co niektórych do podjęcia zadania... To jest chore! uświadom to sobie!
zdjecie uzytkownika
plackowski910@interia.pl - 2014-04-10 20:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra
zdjecie uzytkownika
0,7 - 2014-04-13 17:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że ten ktoś co wymyślił pomysł na zlikwidowanie palarni nie pomyślał o ławeczce chociaż by na parkingu.( usunięte przez administratora )człowiek ciężko ( usunięte przez administratora ) w pickingu, dzwiga ciężkie żeczy i ma dosłownie kilka minut na zjedzenie. Przerwa 30 minut jest za krótka żeby latać poza kołowrotek! W innych firmach to dbają o człowieka a TESCO? NIE JESTEŚMY ROBOTAMI!!
zdjecie uzytkownika
1 i pół - 2014-04-14 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [0,7 - 2014-04-13 17:04:19]:
w tesco traktują człowieka jak śmiecia. Odpady na zewnątrz. A vogna com grają w pimponga. Kolorowe stoliki na stołówce, można poczuć się jak w macdonaldzie. Wiszące obrazki jak gacie na sznurku. Che to jest miejsce typowo wyglądające jak pab gejowski. Żarcie drogie jak dla psów rasowych. Co dziś się nie sprzeda jutro będzie w innej potrawie. Hej. Dziki zachód precz unią . A po przerwie jeszcze gorzej zmęczony niż przed. To ma być odpoczynek, czy maraton? Za kołowrotek i z powrotem!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
187 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tesco Magazyn glowny
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x