Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mati T1 - 2016-03-23 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 grupy na T1 to sami debile i lamusy i nic nie robią pasożyty
zdjecie uzytkownika
Mati - 2016-03-24 15:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Opinie
o pracodawcach
Nazwa firmy/Treść
Miasto

Dodaj opinie o pracodawcy
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
W
X
Y
Z
Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Opinie o pracodawcy Rozmowy kwalifikacyjne Oferty pracy
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka
Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
zdjecie uzytkownika
łeb - 2016-01-25 19:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz ci się zwolnię,to ci leb spadnie.
zdjecie uzytkownika
kirk douglas - 2016-01-25 20:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałem ze w firmie placa 2500 za narysowanie fiuta w kiblu plus gola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> zdjecie uzytkownika
ELC - 2016-01-25 20:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem pracownikiem stokrotki i bardzo lubię tu pracować.Wyrabiam 60 kartonów na godzinę i nikt mnie się nie czepia.Wychodze często na przerwę.Chodze po czas kierownika do Pawła z Sylwią..Sylwii tez wpisuje czas kierownika bo się lubią i często stoją po ppl godziny w regalach.Ale mnie to nie obchodzi bo mamy czasy kierownika.Na papierosy chodzę bo mam dużo punktów i czas kierownika.Mowie innym ze Malo jest na papierosach ale w rzeczywistości nie mowie im prawdy.Lubię nie mówić prawdy bo tak mnie nauczono w stokrotce.
zdjecie uzytkownika
patis - 2016-01-25 20:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bylem kierownikiem w orandzu i dzieki temu zostalem liderem.Przepraszam wszystkich za to ze nic nie robiłem. Ale ktos musial zostac liderem.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-01-25 22:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu. To jest praca dla ludzi cwanych i bardzo wytrzymałych fizycznie. Połowa osób na pickingu wybiera sobie najlżejsze zlecenia. Można to łatwo zauważyć jak dziewczyny wypisują sobie numery zleceń na kartkach a potem wiozą na jednej palecie 5 zleceń po 3 kg. Kierownictwo powinno tym się zająć bo inni pracownicy muszą siedzieć w napojach i robić zlecenia po 900kg.
zdjecie uzytkownika
jajco odp. - 2016-01-26 19:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac jaki padalec z ciebie i pracus skoro jarasz blanty.Ćpun.Pedero.Robta jak najwięcej to zapłacimy większe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
jajco nam. - 2016-01-26 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jajco pisal z telefonu komórkowego z systemem android słuchając w czasie pikingu muzyki.
zdjecie uzytkownika
megapikera norma 80-180 - 2016-01-27 15:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
R.B jestes w porzadku nie odpierdalasz to sie dogadasz bez włazenia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A.P wkurzajaca osobowosc ale rzadzi na zmianie bardziej niz R.B napewno nie ideal ale jakos to trzyma jest kierownikem ktoremu czasem odbija P.N zajety wiadomo kim reszta dla niego nieistnieje B.P ogarnia chlodnie niezle, idzie sie dogadac choc niezawsze P.P dajmy mu czas narazie sie uczy stanowiska,w stosunku do pracownikow kolezenski moze nie 2 guzik ale jak mu nieodbije to bedzie ok. M.B Kretyn nie bede sie rozwijala bo nie ma po co
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-27 16:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wlasnie sie zwolnilam :) zycze wszystkim,oby sie poprawolo w tym burdelu
zdjecie uzytkownika
jajcosz bogumił - 2016-01-27 19:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie czas kierownika za nierobienie niczego.Jestem Bogdan i mam duza normę bo sobie pikuje na chlodni.Lubię robić po 10 godzin i nic wam do tego.Rzadko się myje bo nie mam za bardzo czasu ze względu na liczbe godzin pracy.moja norma jest większa od waszej.Często jeżdżę wózkiem. Pieskiem.Zdzarza sir ze puszcze bonka w regale ale to nic ponieważ się rozejdzie w gaciach i nie mam czasu nawet poczuć ze względu na normę.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kawa z mlekiem - 2016-01-27 19:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubię wózki still bo potrafią szybko jeździć i są o wiele szybsze od widlowych.paleciak jest ok ale mam sranie od ciężarów jak ciągamCoolboxa.Lubię sobie puścić bonka w celu zatrzymania napierajacycj w moja stronę. pikinierów goniących za norma.To taki firewall gdzie wszyscy uciekają na chwilę żeby ponownie wrócić do punktów.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-30 19:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdjecie uzytkownika
zryw - 2016-03-26 18:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadeszła od operacyjnego depesze. 5 osób z t1 wyrzuca na fresza. Magazynierzy puszczą swad i zwieja stąd. Frajerów szuka?
zdjecie uzytkownika
Mati T1 - 2016-03-26 20:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zryw - 2016-03-26 18:36:30]:
A ciebie kondonie zbiją na parkingu i naszczają na ciebie za ściemnianie bucu !!!
zdjecie uzytkownika
Helena - 2016-03-26 20:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty zryw my już mamy ciebie dość ty krępy tępy kaprawy przypałowcu !!!
zdjecie uzytkownika
Fioletowa Niunia - 2016-03-27 17:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zryw - 2016-03-26 18:36:30]:
To prawda akurat. W zamian za to dostaniecie od nas 5 nowych retrakarzy, a wasi najbardziej niepokorni pójdą w regały pewnie.
zdjecie uzytkownika
Retrakarz - 2016-03-28 19:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fioletowa Niunia - 2016-03-27 17:31:09]:
Ja jak pójdę w regał na stałe to od razu w ryło walę pierwszego lepszego kierownika ale tak żeby już nie wstał
zdjecie uzytkownika
Retrakarz 2 zmiany - 2016-03-28 19:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja jak dziadek jaram pety w kiblu i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystkich jeszcze teraz bede napierdzielał sztynks po kiblach i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi zrobicie leszcze !
zdjecie uzytkownika
stary teskowy - 2016-03-29 16:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fioletowa Niunia - 2016-03-27 17:31:09]:
Wiesz gdzie możesz wsadzić swoich Retrakarzy? Nie chcemy tu żadnych nowych ludzi a waszym freszem się brzydzimy. Wolimy wybrać bramę niż pracować w takich warunkach,z takimi kierownikami i z takimi ludźmi.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-03-31 17:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fresza mam tam gdzie slonce nie dochodzi. A takze retrakarzy ktorzy maja z niego przyjsc i wszystkich innych ktorzy nas mieszaja. Fres to jest calkowicieinna praca , inni ludzie,gorsze warunki pracy' calkowite dno. Po tylu latach zmienic prace na gorsze mowiac nam ze to zdobywanie nowych umiejetnosvi bez naszej zgody to tak pozbycie sie kulawego i statego psa ktorym nie jestesmy.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2016-04-09 09:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stary teksowy chcesz tym samym powiedzieć, że lepsi są ci kierownicy, z którymi teraz się pracuje? Nie pracowałem nigdy w Tesco, chcę dopiero się zatrudnić na doradcę klienta w Warszawie. Praca jest na 3/4 etatu i jest to obsługa klienta na najwyższym poziomie w tym udzielanie informacji odnośnie oferty handlowej, naliczanie i przyjmowanie należności za zakupiony przez klientów towar. Powiedzcie więc jaka jest atmosfera.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2016-04-09 11:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franek - 2016-04-09 09:47:36]:
To nie to forum. To forum magazynu tesco w Teresinie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-10 16:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezu ludzie! Czy to wasze Tesco wyplulo w naszą szamotulska okolicę taką chodzoca beznadziejną kierowniczke sklepu Kamile? Jeżeli tak to błagam w imieniu swoim i innym: na litość boską Zabierzcie ją spowrotem!!!!!! KATASTROFA!!!
zdjecie uzytkownika
ojcic - 2016-04-10 19:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiemy o jakiej kamili mowa ale kierwnicy tesco maja to do siebie ze maja wyprane mozgi i bredza od rzeczy i wymyslaja bzdury.
zdjecie uzytkownika
Głos rozsądku - 2016-04-13 20:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Pracodawcom coraz trudniej znaleźć nowych pracowników, a jeszcze trudniej jest ich utrzymać. Ponad 13 proc. pracodawców deklaruje, że podniesie wynagrodzenia. To dwa razy więcej niż rok wcześniej, mamy więc rynek pracownika – mówił w programie dzieje się na żywo Maciej Witucki, prezes Work Service.
Robotyzacja wcale nie zabiera miejsc pracy, firmy prowadzą ogromne poszukiwania pracowników średniego i niższego szczebla, najtrudniej znaleźć pracownika fizycznego. Spawacz czy operator wózka widłowego bez problemu znajdzie pracę – mówił Witucki.
Wielkopolska, Dolny Śląsk, Śląsk, Mazowsze – tam rynek jest najbardziej chłonny i brakuje tam pracowników"

Czekamy co na to nasze kochane Tesco. Podwyżki nie było już od baardzo dawna.
zdjecie uzytkownika
Stary Retrakarz - 2016-04-13 21:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam idę do Piotr i pawła jeszcze tylko na odpierdalam na koniec w tej wsi tesco pobije paru kierowników i sajonara buraki pastuchy z pola
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-04-13 23:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja juz sie postaram zeby cie do Piotra i Pawla nie zatrudnili......masz jak w banku buraku
zdjecie uzytkownika
Stary Retrakarz - 2016-04-14 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-04-13 23:09:09]:
Możesz moja ciepłą kiełbachę włożyć do ust i possać ale tylko jak ci pozwolę pastuchu. Ale najsampierw powybijam ci wszystkie zęby których i tak masz nie wiele kasztanie
zdjecie uzytkownika
Demasko - 2016-04-14 21:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahahaha @Franek coraz lepsze teksty. Ten jest moim nr1 od dzisiaj
"Doradca klienta, obsługa klienta na najwyższym poziomie, udzielanie informacji handlowej, naliczanie i przyjmowanie należności za zakupiony towar "

Hahaha. Nie prościej napisać kasjerka? Za marne grosze i 3/4 etatu. Hahaha. Praca marzenie. Powinni Cię zwolnić i zatrudnić kogoś kto mniej się rzuca w oczy takimi debilnymi opiniami. Swoją drogą ciekawe czy dużo płacą za pisanie tych lipnych komentarzy. Cały gowork jest zasypywany tym scierwem. Pracodawcy naprawdę muszą być zdesperowani.
zdjecie uzytkownika
Stary Retrakarz - 2016-04-16 18:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tobie wsadzę ty ciasna ciotko będziesz jęczał jak dziewica wezmę cię do piotra i pawała będą tam chamy jechały cię w odbyt przykrasie pedałku :)
zdjecie uzytkownika
Jaro "ODOL" - 2016-04-17 04:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kierownikiem i mam wszystkich gdzieś
zdjecie uzytkownika
jamaajkka - 2016-04-17 11:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro "ODOL" - 2016-04-17 04:10:19]:
Przyczepiles się do tego odola jak rżyd do psiego ogona. Na dodatek wypisujesz na niego bzdury na forum i w kiblu. Człowieku lecz się.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-04-17 14:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jamaajkka - 2016-04-17 11:55:26]:
Jamaajkka żyd jest poprawnie tępa strzało
zdjecie uzytkownika
Ciche ucho - 2016-04-21 15:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani dowiedziałem się że podobno grupowe zwolnienia idą a tesco zaczyna zatrudniać zamiast Polaków Łukraine
zdjecie uzytkownika
fresh - 2016-04-21 15:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze przeciez narzekacie a teraz juz mowicie o grupowych zwolnieniach juz jestescie obsrani ...cholota zenada niech zwolnia tych co na L4 siedza bez przerwy i opierdalaczy...
zdjecie uzytkownika
fresh - 2016-04-21 15:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze przeciez narzekacie a teraz juz mowicie o grupowych zwolnieniach juz jestescie obsrani ...cholota zenada niech zwolnia tych co na L4 siedza bez przerwy i opierdalaczy...
zdjecie uzytkownika
fresh - 2016-04-21 15:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze przeciez narzekacie a teraz juz mowicie o grupowych zwolnieniach juz jestescie obsrani ...cholota zenada niech zwolnia tych co na L4 siedza bez przerwy i opierdalaczy...
zdjecie uzytkownika
ler - 2016-04-21 21:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech zwolnią tych co oddają dobre wózki rozladunkowo załadunkowe na złom a karzą nam jeździć tymi nowymi tramwajami z których można wypaść. Kierownicy to muly bo twierdzą że te wózki są cudowne.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-04-22 05:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ler - 2016-04-21 21:41:29]:
Teraz to ciebie oddadzą cepie na złom
zdjecie uzytkownika
Jaro "ODOL" - 2016-04-23 05:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak ja tu rządzę Jaro ODOL książę T1 na zawsze lamusy !
zdjecie uzytkownika
Anis - 2016-04-23 17:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno, brak praw pracowników, ciągły mobbing. Pracownik dźwiga więcej niż powinien. Kierownicy to święte krowy, które robią wszystko by pozostać na stołkach i żeby ich liderzy nie zastąpili. Cała odpowiedzialność spada na zwykłych pracowników. Praca po godzinach (mimo, że działa system elektronicznego odbijania). Krzywo patrzą na pracownika, który bierze L4, cały urlop trzeba zaplanować na początku roku tak aby go wykorzystać mniej więcej do kwietnia. Na sklepie w zimę zimno bo oszczędzają na ogrzewaniu. Umowa na 1/2 etatu, a wyrabia się praktycznie cały. Jak ktoś ma chody to robi na rano, jak nie ma to większość zmian ma na popołudnie. Ciągle ktoś się zwalnia albo bierze L4 od psychiatry bo ludzie nie wytrzymują już psychicznie.
zdjecie uzytkownika
55 - 2016-04-23 20:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W teresinie tez niebawem ludzie będą odchodzić od zmysłów. Roszady z fresza na t1 z t1 na fresza. Ludzie wolą się zwolnić niż być tak przerzucany i byli zmuszani do jazdy takimi wózkami.
zdjecie uzytkownika
Retrakarz 2 zmiany - 2016-04-23 22:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie pójdę na fresza od razu L Qutrro na pół roku a później adios i następny magazyn na pewno 1000 razy lepszy niż ten fresz zasrany
zdjecie uzytkownika
Załadunkowy - 2016-04-24 11:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Retrakarz 2 zmiany - 2016-04-23 22:20:24]:
Retrakarzy to bym połowę na fresza wysłał bo nie chcą mi bałwany wozić aprochy na czas
zdjecie uzytkownika
Załadunkowy - 2016-04-25 10:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdą z fresza nowi retrakarze ja tylko na nich huknę i już będę się słuchać i grzecznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wozić mi aproche
zdjecie uzytkownika
audyt - 2016-04-25 12:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Retrakarze z fresza wypad do siebie. Oddać naszych kolegów co musieli zalepić po was dziurę na freszu. Teraz cierpią i muszą się zwolnić. Retrakarze z fresza nikt was tu nie chce i każdy wami gardzi.
zdjecie uzytkownika
Kozaki lubią retraki - 2016-04-27 14:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [audyt - 2016-04-25 12:04:56]:
Kozaczyliście cwaniaczki na tych retrakach bo wam się wydawało, że jesteście nie do zastąpienia a prawda jest taka, że każdego można w tej firmie zastąpić (nawet managera i operacyjnego jak widać). Niedługo możecie szukać roboty jak będziecie tak się buntować i jesteście w błędzie jeżeli wam się wydaję, że w Piotrze i Pawle na was czekają z otwartymi rękami.
Gardzisz naszymi z fresha? Zastanów się czy ty byś chciał, żeby ktoś tobą gardził jak cię do nas przeniosą. Magazynierzy powinni się wspierać po tych durnych rotacjach bo za chwilę może to spotkać każdego.
zdjecie uzytkownika
Czesio - 2016-04-27 21:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kozaki lubią retraki - 2016-04-27 14:13:52]:
Chłopcze jeszcze nie wiesz z kim tańczysz ale się dowiesz ja już z tobą zatańczę śmieciu. A kozaczyć kozaczyłem kozaczę i będę kozaczyć bo już taki mój los i z każdym mogę wyjść co ma coś do mnie bałwany
zdjecie uzytkownika
Czesio - 2016-04-27 21:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak mnie na fresza wyślo to jo i tam ich poustawiom hej .
zdjecie uzytkownika
sald - 2016-04-28 19:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kozaki lubią retraki - 2016-04-27 14:13:52]:
Wy tu przyszliście na ochotnika. Za was pięciu naszych musiało iść na fresza. Nikt ich nie pytał czy chcą, tylko mają iść i koniec. Po tesco przyjmą nas wszędzie. Gardzimy freszem i tam nikt nie chce iść.
zdjecie uzytkownika
Retrakarz z fresza - 2016-04-29 12:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My z fresza to najlepsi retrakarze jesteśmy wszystkich was wymienimy na T1 a wy na fresza w ziemniaki i pomarańcze pójdziecie
zdjecie uzytkownika
Kiero z fresza - 2016-04-30 12:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam wszystkich retrakarzy na fresza na stałe bardzo chętnie przyjmę każdą ilość pozdro 600
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-05-02 12:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem po wstępnych rozmowach w tesco żeby się przyjąć do pracy przez agencję fast. Jak wygląda praca w tecsco i co sądzicie o tomku hałałaszku z fastu mi się wydaję że to równy gość
zdjecie uzytkownika
fresz - 2016-05-02 22:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek jest spoko ...praca w tesco tez spoko..zawsze para rak sie przyda do pikingu...nam tescowym bedzie lzej...hihihi...
zdjecie uzytkownika
sagan - 2016-05-03 13:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2016-05-02 12:17:44]:
Powiem Ci prawdę. Omijaj ten magazyn z daleka. Praca jest ciężka i są wysokie normy. Agencja jest często odwoływana, zamiast polaków zciagaja Ukraińców. Ten tomek o którym piszesz to oszust. Ładnie mówi żeby znaleźć tania siłę roboczą. Radzę Ci znajdź sobie pracę gdzie indziej,byle nie w tesco.
zdjecie uzytkownika
pracownik APT - 2016-05-03 21:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam walą na kasę nie wypłacają nadgodzin ogólnie lipa w ****
zdjecie uzytkownika
tescowy - 2016-05-03 21:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam robota lipna wszystkiego się czepiają. Przez firmę można jeszcze popracować ale przez agencję w życiu narobisz się jak głupi a zarobisz marne grosze odradzam
zdjecie uzytkownika
henio - 2016-05-04 05:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda nie zatrudniaj się przez AGENCJE...Jesli juz to przez firme....AGENCJA TO TANIA SILA ROBOCZA...NA TYM ZARABIA TYLKO AGENCJA A TY OCHLAPY.Widze jak ci ludzie ciezko pracuj za marne grosze ...SZACUN DLA Tych ludzi..Ale Wlasciciele Agencij tym się nie przejmuj..Dla nich liczy sie tylko to zebys ...........to ty jak najwicej na nich pracowal bo oni Zyja z twojej ciezkiej pracy jaka wykonuja...
zdjecie uzytkownika
bylam i poznałam - 2016-05-05 19:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że jesteś spoko to sam sobie napisałeś, zwłóaszcza to hihihi jest w twoim zwyczaju.
zdjecie uzytkownika
bylam i poznałam - 2016-05-05 19:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fresz - 2016-05-02 22:27:18]:
Że jesteś spoko to sam sobie napisałeś, zwłóaszcza to hihihi jest w twoim zwyczaju.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TESCO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert