Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
norbert - 2015-01-08 18:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2015-01-06 13:37:27]:
Chamy , bez kultury, zapewne większość po podstawówce , nie potrafiący foliować i układać towaru w obrysie palety.
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-01-09 11:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie może kase już?
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2015-01-09 13:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mario - 2015-01-09 11:34:36]:
Nie ma jeszcze byłem dzisiaj w banku .Chyba maja kłopoty 43 sklepy do zamknięcia w Anglii a co z Polska nie wiadomo jeszcze ,biurokracja do zwolnienia mają być oszczędności do 30%,mają spadek bardzo poważny nawet karty 10% nie będzie .
zdjecie uzytkownika
anty unijny - 2015-01-09 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2015-01-09 13:33:04]:
Tak będą podniesione normy na wszystkich odcinkach i, dzięki czemu zaoszczędzą na ludziach. Chcą pozbyć się najsłabszych, ale ja mam na to sposób1 Jeśli zwolnią mnie za nie wyrabianie normy udam się do sądu pracy za celowe znalezienie sposobu na pozbycie się pracownika. Jak taki idiota pracujący tylko na komputerze może podnosić normy skoro nigdy nie pracował fizycznie i nie ma pojęcia ile z czym się schodzi. Ostatnio panuje moda na zapisywanie na odcinki ludzi z którymi nie da się współpracować lub mają kiepskie pojęcie o pracy na danym odcinku. Program rozwoju? Co? Dezorganizacja pracy. Myślą że jak będą pisać ludzi co dziennie gdzie indziej to że przyplusują u operacyjnego, a nam urozmaicą pracę. Nie tędy droga! Nie można być na każdym odcinku pionierem. tu żeby dostać merci , co nie każdemu na tym zależy , trzeba być lizusem sekcyjnych, witać się kłaniając itp. aż nie dobrze się robi gdy takich widzę.
zdjecie uzytkownika
SPRYCIARZ - 2015-01-11 00:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NORMY Pójdą w góre ale nie żeby się pozbyć najsłabszych! TO JEST ZEMSTA ZA TO CO WYPISUJECIE NA FORUM NA LUDZI Z GÓRY.Na własny rozum pomyślcie........prace wykonuje się bez problemu , Agencja nawet 8-iem godzin nie pracuje NAD Godziny są tylko przed świętami. TO PO CO PODNIESIENIE NORM PYTAM SIĘ? GÓRA TYLKO W TEN SPOSÓB MOŻE SIĘ ODEGRAĆ NA WASZE ZNIEWAGI. POMYŚL JEDEN Z DRUGIM ZA NIM COŚ NAPISZECIE .....JA OSOBIŚCIE JESTEM ZA TYM ŻEBY WSZYSTKO BYŁO TAK JAK DO TEJ PORY. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
cdnqq - 2015-01-11 13:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [SPRYCIARZ - 2015-01-11 00:06:51]:
A ja jestem za tym żeby było tak jak zanim przyszedł obecny menadżer. A ty sprzątaj po sobie w regałach i wykonuj swą pracę dokładnie, a nie tylko szybko. Nam nie tylko podnosi się normy ale stawia się wiele innych zadań i obowiązków a tobie jak mało dni to niech ci k.o.w.a.l da pracę przy sprzątaniu swojego samochodu. Przez was tylko straciło pracę wielu dobrych ludzi, więc won. Agencja powinna być tylko uzupełnieniem , takim zaklej dziurę podaj łatę. Nie jesteś pracownikiem etatowym więc się nie udzielaj. Idź orać ziemię i pasać krowy.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2015-01-11 17:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [SPRYCIARZ - 2015-01-11 00:06:51]:
Jak to sie agencja rozpanoszyła jak by tesco do nich należało. Stwórzcie swoją firmę i tam rządźcie. Za poprzedniego dyrektora było o niebo lepiej. Teraz to jest istny cyrk. Choćby ta wigilia na której panienki założyły miniówki, chyba nie założyły majtek bo menadżer podbiegł do nich i zrobił sobie fotkę. Najwyraźniej komuś spodobały się zgrabne nogi zmianowej , więc pomysł mu się spodobał. Nie zapominajmy że wigilia to nie teatr a wielkie wydarzenie w historii naszej wiary.Teraz to jest więcej zmian niż właściwych pomysłów np nowe wózki , wyższe bony , niższe normy , szacunek dla pracownika itp. Kadra kierownicza powinna odejść bo będzie coraz gorzej, nawet nie ma palarni.
zdjecie uzytkownika
WYS........ĘK - 2015-01-12 16:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandra - 2015-01-11 17:54:59]:
tak agencja i na zaladunkach sie panoszy.JAK ONI TOWAR ZABEZPIECZAJA! TO POZAL SIE PANIE BOZE MASAKRA..........ALE NIKT NIE ZWRACA NA TO UWAGI... BO ONI SA OK' ALE DO CZASU?
zdjecie uzytkownika
trybson - 2015-01-19 19:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie jak sprawa wygląda z tym całym zatrudnieniem teraz, bo naprawde różne opinie o tym chodzą i sam nie wiem co byłoby dobrym krokiem w tym temacie.. dajcie znac jak coś będzie już wiaodmo, bo na razie chyba boje się do nich pisać w sprawie pracy, nie wiem nawet na pewno czy maj rekrutację nadal.
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-01-21 16:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty chcesz? Przyjąć się do tesco? Życie lub zdrowie ci nie miłe? Tu bez przerwy są jakieś zmiany na gorze, podnoszone są co roku normy, nie ma kiedy się załatwić, nawet zlikwidowano palarnię i przeniesiono ją na parking 200 metrów od magazynu. Przerwa to istny maraton a zakład pracy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny. Odradzam stanowczo i przekaż innym by nawet nie myśleli o zatrudnieniu się w tym obozie. Tu pada psychika i trzeba zażywać środki przeciw bólowe.
zdjecie uzytkownika
staś - 2015-01-21 18:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To po co tam pracujesz?!!! HENIU!!! jak takie zdanie masz??? wypowiedz się jeżeli tak Ci tam źle!!!ZWOLNIJ SIĘ I DAJ SZANSĘ INNYM A TY POD SKLEP TAM SIĘ NIE NAROBISZ!!!
zdjecie uzytkownika
siekiera - 2015-01-21 21:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce siekiere !!!Porąbię te stoły od ping -ponga~!!!!
zdjecie uzytkownika
TESCO - 2015-01-22 09:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siekiera - 2015-01-21 21:41:38]:
to porąb [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na co czekasz! CHAMIE !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-01-23 10:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staś - 2015-01-21 18:53:21]:
Bo muszę zarobić na rodzinę. jak odejdę z tej pracy to będę szczęśliwy jak w tedy gdy wyszedłem z wojska do cywila, jednak najpierw muszę zapewnić sobie byt materialny. W tej firmie jest coraz gorzej bo kadra na wyższym szczeblu ma coś głową i truje swym jadem. Wymyślają bzdury że się nie chce słuchać, czepiają się nie istotnych spraw a to co jest ważne udają że nie widzą. I to nie jest tylko moje zdanie. Operacyjny przypisuje sobie zasług że tyle poprawił a w rzeczywistości nam w niczym to nie pomaga a w ręcz przeciwnie utrudnia pracę, pretekstem jego bzdurnych zmian jest poniesienie norm. To psychopata. Chcemy powrotu dawnej stołówki i palarni w dawnym miejscu o raz nowych wózków.
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2015-01-24 11:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten Graczyk tak ustawił grafik ze pracuje się 6 dni w tygodniu .To mam pytanie niech sam podwija rękawy i sam pracuje w stoku to zobaczymy czy będzie stanie zrobić normę .Panie operacyjny czas zmienić tego głąba.
zdjecie uzytkownika
boguś - 2015-01-24 19:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
henio nie tylko w tesco można zarobić na rodzine skoro nie potrafisz znaleść innej pracy to zaciśnij zęby zewrzyj poślady i weż się do roboty bo twoje marudzenie nie ma sensu bo i tak będziesz tu pracował pewnie do emerytury
zdjecie uzytkownika
staś - 2015-01-24 21:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boguś - 2015-01-24 19:09:57]:
i tu jest racja!! narzekanie i nic więcej a pewnie na magazynie to sekcyjnym u (usunięte przez administratora) włazi żeby się nie narazić
zdjecie uzytkownika
moneta - 2015-01-24 21:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosna - 2015-01-24 11:14:20]:
to pracuj przez agencję wtedy wolne będziesz mieć 5 razy w tygodniu !!!
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-01-25 13:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boguś - 2015-01-24 19:09:57]:
Mam nadzieję że moja męka nie długo się zakończy w tym obozie. Nie boję się ciężkiej pracy ale nie mogę znieść że moi przełożeni są tak głupi i utrudniają pracę twierdząc że coś ulepszyli. Pracę na pewno bym znalazł inną ale potrzebuję większą pensję niż tu , a każdy grosz się liczy. Tu staż się nie liczy , wystarczy podlizywać się kierownikom i jest się zapisanym na lepszy odcinek. Ja nie potrafię lizusować i brzydzę się takimi. A przede wszystkim nie marudzę tylko wyrażam swoją opinię , więc nie zaślepiajcie ludziom oczu jak tu rzekomo jest dobrze. Cenię sobie ludzi takich co mają swoje zdanie a wy chcecie takich co nie marudzą tylko wykonują posłusznie polecenia., czyli głuchych a szybkich i mocnych. Mamy 21 wiek i ciemnoty jest coraz mniej a wam przeszkadza że ktoś potrafi myśleć.
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-01-25 15:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henio - 2015-01-25 13:50:53]:
Mamy 21 wiek a ciemnoty wcale nie jest mniej, spójrz jak ludzie się zachowują walka o wózki(bo firma nie zapewnia dobrego sprzętu wszystkim pracownikom), walka o kartony i klapki na oczach nie ważne czy komuś po nodze przejedzie tylko ważne kartony jazda pod prąd bo tak szybciej ludzie daliście się zwariować!! i ta ciągła zawiść bo ktoś więcej może mieć szok
zdjecie uzytkownika
zima - 2015-01-25 16:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Istny cyrk :) Najlepsze jest jak wyczekują koło drukarek i mów im non stop jaka alejka a jeżeli nie powiesz to się obrażają , koń by się uśmiał hahahah :) Ale za jedna ruda panienka może jezdzić całą zmianę w pickingu bez kasku , gdzie sprawiedliwość ? ;d
zdjecie uzytkownika
Wiosna - 2015-01-26 12:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak bez kasku ,ale romans ze Sławkiem w regałach ponad 1 godzinę .
zdjecie uzytkownika
zima - 2015-01-26 15:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie , i za produktywność jej zbytnio nie wołają .. Bo może właśnie ktoś przymyka oko ? a ten kto zapierdala w chemii i alkoholach jest wołany na rampę 73
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
:-P - 2015-01-26 16:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak niektórzy to mogą do woli stać w regałach lub innych miejscach:-) a jak idą tzw.(lajty) to odpowiedni sekcyjny sugeruje żeby sobie dana osoba która jest niezmiernie faworyzowana pojechała do toalety lub zrobiła rundę wokół magazyny lub woła ją na inny niemierzalny odcinek i myślą że nikt tego nie dostrzega :-)
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK T2 - 2015-01-27 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
norma na załadunkach już większej głupoty nie mogli wymyślec ! JA FACET SILNY WYSOKI PRACOWAŁEM OSIEM GODZIN UCZCIWIE, BY ZOBACZYC CZY DA SIĘ WYROBIC NORME? OWSZEM PRAWIE DAŁEM RADE .....ALE PYTAM SIĘ? CZY PANIE PRACUJĄCE NA ZAŁADUNKACH DADZĄ RADE WYROBIĆ NORME. NIE SĄDZE? NO MOŻE PO ZA JEDNĄ...........NIE BĘDĘ WYMIENIAŁ IMIENIA. KIEROWNIK , KTÓRY TO WYMYŚLIŁ NIECH NAM POKAŻE JAK SIĘ WYRABIA NORME!!!!!!!!!!! WTEDY NA PEWNO W TO UWIERZE , ŻE JEST TO MOŻLIWE........NAPISZE DO OSÓB WYŻEJ POSTAWIONYCH CO TU SIĘ WYRABIA!!!!!!!!!!! SAMOWOLA ZE STRONY RZADZACYCH WEWNATRZ TESCO.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie
x