Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Stary Retrakarz - 2016-04-16 18:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tobie wsadzę ty ciasna ciotko będziesz jęczał jak dziewica wezmę cię do piotra i pawała będą tam chamy jechały cię w odbyt przykrasie pedałku :)
zdjecie uzytkownika
Jaro "ODOL" - 2016-04-17 04:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kierownikiem i mam wszystkich gdzieś
zdjecie uzytkownika
jamaajkka - 2016-04-17 11:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro "ODOL" - 2016-04-17 04:10:19]:
Przyczepiles się do tego odola jak rżyd do psiego ogona. Na dodatek wypisujesz na niego bzdury na forum i w kiblu. Człowieku lecz się.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-04-17 14:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jamaajkka - 2016-04-17 11:55:26]:
Jamaajkka żyd jest poprawnie tępa strzało
zdjecie uzytkownika
Ciche ucho - 2016-04-21 15:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kochani dowiedziałem się że podobno grupowe zwolnienia idą a tesco zaczyna zatrudniać zamiast Polaków Łukraine
zdjecie uzytkownika
fresh - 2016-04-21 15:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze przeciez narzekacie a teraz juz mowicie o grupowych zwolnieniach juz jestescie obsrani ...cholota zenada niech zwolnia tych co na L4 siedza bez przerwy i opierdalaczy...
zdjecie uzytkownika
fresh - 2016-04-21 15:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze przeciez narzekacie a teraz juz mowicie o grupowych zwolnieniach juz jestescie obsrani ...cholota zenada niech zwolnia tych co na L4 siedza bez przerwy i opierdalaczy...
zdjecie uzytkownika
fresh - 2016-04-21 15:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze przeciez narzekacie a teraz juz mowicie o grupowych zwolnieniach juz jestescie obsrani ...cholota zenada niech zwolnia tych co na L4 siedza bez przerwy i opierdalaczy...
zdjecie uzytkownika
ler - 2016-04-21 21:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech zwolnią tych co oddają dobre wózki rozladunkowo załadunkowe na złom a karzą nam jeździć tymi nowymi tramwajami z których można wypaść. Kierownicy to muly bo twierdzą że te wózki są cudowne.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-04-22 05:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ler - 2016-04-21 21:41:29]:
Teraz to ciebie oddadzą cepie na złom
zdjecie uzytkownika
Jaro "ODOL" - 2016-04-23 05:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak ja tu rządzę Jaro ODOL książę T1 na zawsze lamusy !
zdjecie uzytkownika
Anis - 2016-04-23 17:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dno, brak praw pracowników, ciągły mobbing. Pracownik dźwiga więcej niż powinien. Kierownicy to święte krowy, które robią wszystko by pozostać na stołkach i żeby ich liderzy nie zastąpili. Cała odpowiedzialność spada na zwykłych pracowników. Praca po godzinach (mimo, że działa system elektronicznego odbijania). Krzywo patrzą na pracownika, który bierze L4, cały urlop trzeba zaplanować na początku roku tak aby go wykorzystać mniej więcej do kwietnia. Na sklepie w zimę zimno bo oszczędzają na ogrzewaniu. Umowa na 1/2 etatu, a wyrabia się praktycznie cały. Jak ktoś ma chody to robi na rano, jak nie ma to większość zmian ma na popołudnie. Ciągle ktoś się zwalnia albo bierze L4 od psychiatry bo ludzie nie wytrzymują już psychicznie.
zdjecie uzytkownika
55 - 2016-04-23 20:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W teresinie tez niebawem ludzie będą odchodzić od zmysłów. Roszady z fresza na t1 z t1 na fresza. Ludzie wolą się zwolnić niż być tak przerzucany i byli zmuszani do jazdy takimi wózkami.
zdjecie uzytkownika
Retrakarz 2 zmiany - 2016-04-23 22:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie pójdę na fresza od razu L Qutrro na pół roku a później adios i następny magazyn na pewno 1000 razy lepszy niż ten fresz zasrany
zdjecie uzytkownika
Załadunkowy - 2016-04-24 11:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Retrakarz 2 zmiany - 2016-04-23 22:20:24]:
Retrakarzy to bym połowę na fresza wysłał bo nie chcą mi bałwany wozić aprochy na czas
zdjecie uzytkownika
Załadunkowy - 2016-04-25 10:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdą z fresza nowi retrakarze ja tylko na nich huknę i już będę się słuchać i grzecznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wozić mi aproche
zdjecie uzytkownika
audyt - 2016-04-25 12:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Retrakarze z fresza wypad do siebie. Oddać naszych kolegów co musieli zalepić po was dziurę na freszu. Teraz cierpią i muszą się zwolnić. Retrakarze z fresza nikt was tu nie chce i każdy wami gardzi.
zdjecie uzytkownika
Kozaki lubią retraki - 2016-04-27 14:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [audyt - 2016-04-25 12:04:56]:
Kozaczyliście cwaniaczki na tych retrakach bo wam się wydawało, że jesteście nie do zastąpienia a prawda jest taka, że każdego można w tej firmie zastąpić (nawet managera i operacyjnego jak widać). Niedługo możecie szukać roboty jak będziecie tak się buntować i jesteście w błędzie jeżeli wam się wydaję, że w Piotrze i Pawle na was czekają z otwartymi rękami.
Gardzisz naszymi z fresha? Zastanów się czy ty byś chciał, żeby ktoś tobą gardził jak cię do nas przeniosą. Magazynierzy powinni się wspierać po tych durnych rotacjach bo za chwilę może to spotkać każdego.
zdjecie uzytkownika
Czesio - 2016-04-27 21:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kozaki lubią retraki - 2016-04-27 14:13:52]:
Chłopcze jeszcze nie wiesz z kim tańczysz ale się dowiesz ja już z tobą zatańczę śmieciu. A kozaczyć kozaczyłem kozaczę i będę kozaczyć bo już taki mój los i z każdym mogę wyjść co ma coś do mnie bałwany
zdjecie uzytkownika
Czesio - 2016-04-27 21:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak mnie na fresza wyślo to jo i tam ich poustawiom hej .
zdjecie uzytkownika
sald - 2016-04-28 19:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kozaki lubią retraki - 2016-04-27 14:13:52]:
Wy tu przyszliście na ochotnika. Za was pięciu naszych musiało iść na fresza. Nikt ich nie pytał czy chcą, tylko mają iść i koniec. Po tesco przyjmą nas wszędzie. Gardzimy freszem i tam nikt nie chce iść.
zdjecie uzytkownika
Retrakarz z fresza - 2016-04-29 12:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My z fresza to najlepsi retrakarze jesteśmy wszystkich was wymienimy na T1 a wy na fresza w ziemniaki i pomarańcze pójdziecie
zdjecie uzytkownika
Kiero z fresza - 2016-04-30 12:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam wszystkich retrakarzy na fresza na stałe bardzo chętnie przyjmę każdą ilość pozdro 600
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-05-02 12:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem po wstępnych rozmowach w tesco żeby się przyjąć do pracy przez agencję fast. Jak wygląda praca w tecsco i co sądzicie o tomku hałałaszku z fastu mi się wydaję że to równy gość
zdjecie uzytkownika
fresz - 2016-05-02 22:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek jest spoko ...praca w tesco tez spoko..zawsze para rak sie przyda do pikingu...nam tescowym bedzie lzej...hihihi...
zdjecie uzytkownika
sagan - 2016-05-03 13:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Damian - 2016-05-02 12:17:44]:
Powiem Ci prawdę. Omijaj ten magazyn z daleka. Praca jest ciężka i są wysokie normy. Agencja jest często odwoływana, zamiast polaków zciagaja Ukraińców. Ten tomek o którym piszesz to oszust. Ładnie mówi żeby znaleźć tania siłę roboczą. Radzę Ci znajdź sobie pracę gdzie indziej,byle nie w tesco.
zdjecie uzytkownika
pracownik APT - 2016-05-03 21:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam walą na kasę nie wypłacają nadgodzin ogólnie lipa w ****
zdjecie uzytkownika
tescowy - 2016-05-03 21:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam robota lipna wszystkiego się czepiają. Przez firmę można jeszcze popracować ale przez agencję w życiu narobisz się jak głupi a zarobisz marne grosze odradzam
zdjecie uzytkownika
henio - 2016-05-04 05:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda nie zatrudniaj się przez AGENCJE...Jesli juz to przez firme....AGENCJA TO TANIA SILA ROBOCZA...NA TYM ZARABIA TYLKO AGENCJA A TY OCHLAPY.Widze jak ci ludzie ciezko pracuj za marne grosze ...SZACUN DLA Tych ludzi..Ale Wlasciciele Agencij tym się nie przejmuj..Dla nich liczy sie tylko to zebys ...........to ty jak najwicej na nich pracowal bo oni Zyja z twojej ciezkiej pracy jaka wykonuja...
zdjecie uzytkownika
bylam i poznałam - 2016-05-05 19:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Że jesteś spoko to sam sobie napisałeś, zwłóaszcza to hihihi jest w twoim zwyczaju.
zdjecie uzytkownika
bylam i poznałam - 2016-05-05 19:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fresz - 2016-05-02 22:27:18]:
Że jesteś spoko to sam sobie napisałeś, zwłóaszcza to hihihi jest w twoim zwyczaju.
zdjecie uzytkownika
mirka - 2016-05-08 11:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Loteria paragonowa, ha ha. Wygrywają tylko ludzie z fresza. Ostatnio bardzo biedna osoba , pani kierownik. Wiemy jak to się odbywa, dosypujemy paragony z fresza do paragonów z t1, nie mieszając ich i losu ja pierwszy z góry. Czyli wynik jest oczywisty , wygra ktoś z fresza. Kiedy podwyzka pensji?
zdjecie uzytkownika
kiero - 2016-05-08 14:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirka - 2016-05-08 11:24:14]:
Kura Gośka nie gwiazdorz i tak wszyscy wiemy że to ty !
zdjecie uzytkownika
Arek z Marek - 2016-05-08 19:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mirka - 2016-05-08 11:24:14]:
Podwyżka będzie jak już pozwalniają kogo trzeba :P
zdjecie uzytkownika
Kierownica - 2016-05-08 20:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No niedługo sięsię zacznie. Firma dbająca o pracownika.. Hahaha.. Już nie jeden który się poświęcał dla tesco, był mendą dla innych bo liczył że jak on dla firmy to firma dla niego, został zjedzony i wys..rany. Tesco - dla Ciebie dla rodziny.. Hahaha. Czas zwijac żagle.
zdjecie uzytkownika
tesik - 2016-05-08 22:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A no czas dla nie ktorych kierownikow się konczy........Amen ..pojda cwaniakowac gdzie indziej. Oby nie pozwalniali tych ,ktorzy maja szacunek dla nas magazynierow i mozna na nich polegac ....Powinni pozwalnic tych Najmlodszych wiekiem ...Co nie maja pojecia o zarzadzaniu ludzmi..i wogole nie licza się z nami..

.
zdjecie uzytkownika
milena - 2016-05-10 10:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz mają wiele ofert na rożne stanowiska na różne działy i wróżne częsci Polski, wiec podejrzewam,że znajdzie się nie jedna chetna osoba do podjecia pracy tam. Wiele zależy też od ludzi jacy tam pracują jak jest ok i ludzie sa zgrani to bedzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
Teer - 2016-05-11 02:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ooo. Jessstt hahaha. Dawno nie pisales/pisalas. Jest wiele ofert pracy, super warunki... Idź już stąd pajacu. Nikt nie chce tu pracować i to jest fakt. Ciekawe dlaczego? Zapewne jest za dobrze. Nawet pracownicy z Ukrainy po jakims czasie uciekają..

Ale nasz dzielny naganiacz będzie pisał te swoje opłacone farmazony.
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2016-05-11 15:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milena - 2016-05-10 10:27:06]:
Graczuś moje ty słońce opalone czy to ty czekoladowo-bananowy chłopcze?
zdjecie uzytkownika
Andrea Lopez - 2016-05-11 17:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczki teraz dopiero dotarło do was ze nie warto być menda dla ludzi. Chcieliście podlizac się w ten sposób przełożonym, mówiąc że zmiany są dobre bo wtedy firma się rozwija. Tak jak te zmiany was nie dotyczyły. Sobota no wymagania magazynierom wmawia no im ze trzeba poświęcać się dla firmy. Teraz jak nowy menadżer chce wprowadzić zmiany w strukturach zarządzania trzęsiecie portami bojąc się o utratę stanowiska. Teraz mówicie ze firma się cofa a nie rozwija. Moim zdaniem to ona cofa się już od dawna. Powinni się jeszcze wziąć się za administrację której jest stanowczo jest za dużo, nawet nie odbijają się na przerwę. W klepie sobie systemowo w komputerze wcześniej przerwę a potem się na przerwie dłużej niż im się należy. W dodatku sobie drzemią na nocnych zmianach.
zdjecie uzytkownika
tesik - 2016-05-11 19:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z lopezem ....Na freszu to taki lajcik maja...Tylko spytac się o coś to wielka lska ze ci odpowiedza...Nie raz jestem na przyjeciach to widze jakie to opierdalacze sa..A jak im swiatelka zrobi to jake zdziwione....My sie ciesxymy ze maja switla.Ale itak jest za duza obsada na przyjeciach..Zwolnic polowe..
zdjecie uzytkownika
Doris - 2016-05-11 21:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tesik - 2016-05-11 19:04:49]:
Skanerownia to samo, niech ktoś się przyjrzy ich pracy zwłaszcza na 2 zmianach!!! Dlaczego mają mieć płacone za nic a my ciągle pracować pod presją i na wyśrubowanych normach???
zdjecie uzytkownika
kapusta - 2016-05-14 10:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doris - 2016-05-11 21:54:28]:
co musze zrobic by nie isc na drugi magazyn,wiem ze tak mozna bo ostatnio ktos cos zrobil i wrocil
zdjecie uzytkownika
tere - 2016-05-17 07:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zrob kielbase komu trzeba ..i cie nie przeniosa ,ja tak zrobilem i zadzialalo...pozdro hehehe.
zdjecie uzytkownika
kwas - 2016-05-20 11:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez agencję nie polecam pracować pomijając ten zapierdol trzeba być dobrym szpiegiem panuje popyt na osoby które wszystko muszą przekazywać liderce autobusu , skakać koło niej łapiąc plusy plotami .Wszystko chcą wiedzieć o każdym . Oczywiście za tym idzie dużo plusów nie trzeba pracować w stoku tylko się panoszyć na szt lub na innych odcinkach nie mierzalnych.Pozdrowienia dla P. Magdaleny S z agencji Wymyśle oraz lidera.
zdjecie uzytkownika
Fifa - 2016-05-20 22:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też nie lubię tej Magdy S. plotkara podlizuch i babochłop z mordą boksera żal .....
zdjecie uzytkownika
T1 - 2016-05-21 13:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez jej kurwa nie lubie tej Magdy S. Niech się wali na Ryj...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-21 14:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie ! Wozi się jakby pozjadała wszystkie rozumy głupia. Dupsko to ona umie lizać ho ho ho
zdjecie uzytkownika
half - 2016-05-22 20:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie mi powiedzieć jaka jest stawka godzinowa na umowie-zleceniu przez agencję pracy dla osoby uczącej się?
zdjecie uzytkownika
Kiernoziak - 2016-05-22 20:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [half - 2016-05-22 20:13:09]:
5 zł na łapę na godzinę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TESCO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert