Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TESCO

Pracowałeś w firmie TESCO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nicki z Afryki - 2015-07-12 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rumcajs - 2015-07-12 13:37:54]:
Jakiej Ojczyzny? Masę Ukraińców prawie nie ma tożsamości narodowej, poczucia całkowitej odrębności od Rosji. To dlatego ten anszlus ukraiński tak łatwo Putinowi wychodzi. A tak z drugiej strony... co to jest Ojczyzna i Patriotyzm? Rodziny można bronić, swojego majątku ale jakiejś tam wyimaginowanej ojczyzny? Ty byś bronił? Pamiętaj: To już jest ojczyzna Tuska, Millera, Kwacha, bankierów i tym podobnych "tłustych misiów" a nie nasza... Dla nich immunitety, diety i wszystko na nasz koszt, a nam... umowy śmieciowe i tyranie do zdechu. Jak pisał Tuwim: "nasza jest krew a ich jest nafta". Pozostaje tylko mieć nadzieję, że również za Tuwimem usłyszą na jesieni "bujać - to my, panowie szlachta!". Bujać to my, a nie nas!!!
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=7wChlvZbXjY
zdjecie uzytkownika
Krzychu z fresha - 2015-07-13 07:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicki z Afryki - 2015-07-12 15:41:06]:
Akurat Tuwim to żyd ale to bym mu jeszcze wybaczył, ale tego że zaprzedał się komunistom i był na ich usługach już nie. Tuwim to stary komuch który bronił tego reżimu. Tak jak wielu pseudo aktorów i artystów którzy bronią obecnej sprzedającej nas za euro i dolary biznesmenom z zachodu. I pamiętaj Ojczyzna to Polacy to ja i Ty a nie te sprzedajne świni przy korycie Bóg wie jakiego pochodzenia i narodowości. Jeszce Polska powstanie jeszcze zwyciężymy. CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE !!!
zdjecie uzytkownika
Krzychu z fresha - 2015-07-13 07:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzychu z fresha - 2015-07-13 07:03:15]:
*obecnej władzy. Umknęło mi jedno słówko ;)
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-07-13 19:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak uważacie? Czy cpunow zatrutych dopalaczami powinno się ratować? Moim zdaniem powinno się ich dobijac. Od czasu wejścia Polski do Unii (przeklina ten dzień) podniesiono kilkakrotnie akcyzę na papierosy,mało tego pozwolono ze zakład nie musi zapewnić pracownikom palarnii. Ludzie zabrali się za narkotyki,wiec niech zdychaja. Przeszkadzało ze człowiek chce kulturalnie zapalić to mamy efekt. Zachód nam polepszyć. Bogaci się bisnesmen. A co do lubiących upały to niech ludzie się topią za swoją pychę. Na polach wszystko schnie a mieszczanie maja to gdzieś, liczy słoneczko. Precz z Unią Europejską. Komuno wróć!
zdjecie uzytkownika
Nicki z Afryki - 2015-07-13 23:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzychu z fresha - 2015-07-13 07:03:15]:
W komentarzu powyżej podałem link do fajnego kawałka: Akurat - Do prostego człowieka, więc proszę drogi adminie darować sobie wstawki o rzekomych słowach niecenzuralnych a raczej zająć się tymi, którzy wylewają tu wiadra pomyj na innych. Ale nie o tym. Krzychu widzę, żeś sroce spod ogona nie wyleciał bo wiesz to i owo ale, ja Tuwima oceniałbym raczej jako pisarza a nie w kategoriach tego czy był żydem, amiszem czy może mormonem :) Co do Polski - Chciałbym, żeby było tak jak piszesz ale to chyba Piłsudski musiałby zmartwychwstać. Tu potrzeba ludzi którzy potraktują politykę jak służbę narodowi. Może Kukiz, Stonoga? Zobaczymy.
A ci "dopaleni" dopalaczami - powinni być leczeni.. na własny koszt pod warunkiem, że lekarz akurat nie ma nic lepszego do roboty. Za głupotę trzeba płacić i to w tym wypadku dosłownie.
zdjecie uzytkownika
Krzychu z fresha - 2015-07-14 14:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicki z Afryki - 2015-07-13 23:31:25]:
Antysemita nie jestem dlatego napisałem że tego żyda w rodowodzie to bym mu wybaczył gdyby nie reszta jego poczynań ;) Piłsudski to też ciekawy przypadek do analizy od zdeklarowanego socjalisty do nacjonalisty choć oczywiście broń boże nie podważam tego że to był Polski patriota i Wielki Bohater. Przydałby się ktoś jego pokroju bądź pokroju Romana Dmowskiego żeby to wziął wszystko za mordę i poprowadził właściwym torem ku lepszemu. A co do tych głupków co biorą dopalacze niech biorą się wytrują będzie głupich mniej a więc jako naród tylko zyskamy na wzroście procentowym ludzi mądrzejszych w tej tkance. A dzięki taki gamoniom nasze wszechwiedzące władze i cała ta Unia Europejska niedługo zakaże normalnym ludziom którzy nie myślom tak ja ci co biorą dopalacze żeby się tylko otruć i być na haju zakupu tabletek do bólu głowy albo podstawowych prostych lekarstw bez recepty.
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-07-14 18:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki chłopaki za mądre wypowiedzi. Nie wzywamy się nawzajem i nie chwalmy się kto ile wypracuje normy.Nasi przełożeni takich fanatyków potrzebują. Jestem też za tym by przywrócono zasadniczą służbę wojskową. Nie bujmy się nauczyć posługiwać bronią. Od czasu kiedy należymy do Unii jest tragicznie. Musimy tańczyć jak nam grają.
zdjecie uzytkownika
Tommy Hilfiger - 2015-07-18 04:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro "ODOL" - 2015-07-04 18:05:04]:
Kozak w necie, p___zda w świecie... Z pozorowanym nickiem, plebejskim słownictwem i łbem porytym dopalaczami. Za robotę się weź lepiej a nie na kafelkach notujesz swoje żale
zdjecie uzytkownika
Rafał M. - 2015-07-18 21:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie ODOL zjebie nie obrażaj uczciwych ludzi niby Księciu T1 bo za to masz juz przesrane
zdjecie uzytkownika
zygi - 2015-07-19 14:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rafał M. - 2015-07-18 21:07:40]:
No takich jeleni tu jeszcze nie było. To jakiś swiezak i jakoś ich nie mogę zaakceptować. Takie cwaniaczku, niech nam oddadzą kolegów z którymi pracowaliśmy tyle lat. Niech sobie w biurach zrobią rotację a nie siedzą na Alego ,grają na telefonach i słuchają muzyki. Widziałem często mają słuchawki w uszach. Obniżyć im pensje a podwyżce magazynierów bo muszą wiecznie sprostać wszelkim zmianom i wysokim normom.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2015-07-19 16:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na twoje studia to ja leje z dziesiątego piętra. Siedzisz całe życie przed komputerem i do niczego innego się nie nadajesz. Miękkim penisem byłeś robiony i mieczami em jesteś. Praca fizyczna uszlachetnia i dumny jestem ze nie siedzę przed komputerem jak ciota.
zdjecie uzytkownika
simmon - 2015-07-19 22:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie lub Panie, spokojnie z tymi komentarzami, bo to nie jest forum onetu, czy inny chat, weźcie się zastanówcie ile macie lat najpierw. To jest porządne forum z opiniami o pracy, a nie jakiś rynsztok na takie odzywki. Napisalibyście lepiej jak tam teraz płaca na kasie w tesco, bo podobno nie ma tego za wiele.
zdjecie uzytkownika
tymoter - 2015-07-20 15:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [simmon - 2015-07-19 22:34:38]:
Tu jest magazyn tesco w Teresin ie a nie sklep. U nas żadnych kas nie ma .
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-07-22 17:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We wrześniu znowu roszady magazynowe z t1 na t2. Tłumaczą się ze na fresza jest dużo więcej ludzi pracujących z grafikiem indywidualnym. Każdy pretekst jest dobry. Jak pracować wiecznie z nowymi ludźmi? W ostateczności to niech wezmą na fresza swiezakow, to takie cwaniaczku, niech im trochę mozdzki ochłodzi. My nie chcemy się rozdzielać. Albo niech wezmą sobie fresz owych z powrotem. Mamy z kim dojeżdżać ,rozmawiać, wspólnie pracować itd. Chyba długo tu nie popracuje my. A może celowo tak robią żebyśmy się pozwalniali? Brzydzi się ta robotą, odradzam wszystkim!

zdjecie uzytkownika
Tesco - 2015-07-22 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze , ze sa roszady bo tu na freshu jest za duzo tych indywidualnych . Kazdy by chcial przychodzic na 20sta lub na same jedynki.I ustawiaja sobie w grafiku dni wolne ,nawet po cztery dni podrzad. A wy na T1 zobaczycie jak pracuja indywidualni z fresha?Dobry pomysl z ta roszada ciesze sie:)
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-07-22 20:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tesco - 2015-07-22 18:42:06]:
To niech ich po zwalniają bo ja na fresza nie pujde.
zdjecie uzytkownika
Rafał M. - 2015-07-22 20:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [franek - 2015-07-22 17:22:26]:
I już masz zaklepane bucu pierwszy tam wyfruniesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-07-26 18:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak będę f runął to obiore kurs na bramę. W locie przed bramą zrobię to co ptak w powietrzu. Nie dawać soba tak manipulować, cenić się i szukać innej pracy,gdzie nie ponizaja ludzi. Nie ma wiecznych zmian i szanują pracowników.
zdjecie uzytkownika
tesco - 2015-07-27 20:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Indywidalni sie tak opsrali,ze nagle chca powrocic do grup tylko,ze my was nie chcemy juz w naszych grupach.Wy zescie sie wypiely na nas to teraz na T1.NO I BEDZIE WIADOMO KOMU TAK NIE PASOWALO PRACOWAC W GRUPACH. MI TO SIE SMIAC CHCE Z TYCH OSOB....INDYWIDUALNYCH.MYSLALY ZE SA NIE TYKALNE PRZYCHODZA NA 20sta i co nie ktorzy udaja ze pracuja. A tak naprawde to pracuja od 22giej a dwie godziny sciemniania.TAK MAJA DOBRZE NA FRESHU.MOZE T1 NAUCZY ICH PRACY...ZE SIE PRACUJE 8godz. NIE 6szesc ....
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-07-30 10:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w tej firmie to jest smietnik. Likwidują działy tescowe zamieniając je na agencje. Ile tu rozmaitych agencji pracuje to aż chce się żygać. Na ludziach się oszczędza a w system się ładuje
zdjecie uzytkownika
tesco - 2015-07-30 11:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje a te liderki pozal sie panie Boże.Panosza sie .Zapomnialy piking szybko.Dla mnie to cholota ...

zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-07-30 12:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2015-07-30 10:15:55]:
Ja to nawet się brzydzę tymi ludźmi z agencji. Wiecznie jacyś nowi, nie wiadomo skąd. Taka patologia,ale taka politykę wprowadził obecny menadżer. Skąd oni go wzięli? Wszystko likwiduje a nie dobitnie proponuje obiadek w Chopinie i nawet na ta okazję zmieniają grafik,aby nie urazić szefa. Żenada ,ludzi przezuca z magazynu na magazyn,to obelgia.
zdjecie uzytkownika
regał - 2015-07-30 16:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regał się przewrócił na T1 ? dochodzą mnie słuchy ? I tak cud, że dopiero teraz.
Co na to menadżer? Pewnie się popłakał.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-12
Żródło: Gowork.pl
Gliwice
(śląskie)
Miejsce wykonywanej pracy Centrum Handlowe Europa Centralna Gliwice Zakres obowiazków: *Obsługa lienta * ekspozycja towaru zgodnie z rutynami i standardami   Wymagania * znajomość asortymentu mile widziana * Komunikatywność i zorientowanie na dobrą obsługę klienta * Umiejętność pracy w zespole *Odpowiedzialność , samodzielność  i zaangażowanie w pracy *OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE MILE WIDZIANE   Oferujemy: * pracę o uigrontowanej
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
X - 2015-07-30 17:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [regał - 2015-07-30 16:53:52]:
PANI W ROBI KRZYWDĘ PRACOWNIKOM
zdjecie uzytkownika
Spejson - 2015-07-31 16:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo Elo tu spejson HWDP Policji i straży miejskiej. A także dzisiejszego dnia i każdego następnego HWDP ludziom z biura. HWDP JP 100 %
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TESCO?
Zadaj pytanie
alert