brak logo

phu biotech adam romanowski

Radom

Opinie o phu biotech adam romanowski

gość 2011-09-30 21:15
a to one jeszcze działają , już dawno powinno się ich aresztować
Ma 2011-11-23 15:26
Dokąd Panie (usunięte przez administratora)będą bezkarnie oszukiwać a przy tym są bezwzględne i przebiegłe jak lisice z piekła rodem.
jajajaja 2013-02-04 23:50
bo syn nie chce być zatrudniony ja potrafie zadbać o siebie
gość 2013-06-28 14:49
to oszuści z piekła rodem tak jak ktoś wcześniej zauważył pewnie u nich pracował nie dajcie się zwieść Paniom Romanowskim
gość 2013-07-31 14:36
to pracują pewnie dlatego że w Radomiu nie ma pracy ale poza tym to firma jest bardzo naciągana i oszukańcza włócząca się po sądach
gość 2013-07-31 16:20
czy ty tam pracujesz ? a co one teraz robią czym się zajmują
gość 2013-07-31 21:00
powiedz mi jaką ta firma ma pełną nazwę i jaki jest obecnie profil pracy to powiem ci czy konieczne są wymagania dotyczące języka
gość 2013-08-09 01:17
jeśli ktoś pracuje lub pracował w tej firmie ,napisz coś
kiper 2014-03-26 20:09
oby rzeczywiście było tak jak mówisz. Ale mam nadzieję, że któryś z nich podzieli się w końcu z nami jakąś informacją
gość 2014-03-28 13:40
ta firma już zbankrutowała
2
JJ 2014-07-22 12:43
Witam, bardzo proszę o informację na temat PHU BIOTECH , chciałbym z Nimi podpisać długoterminową umowę, czy firma jest wiarygodna,uczciwa, godna uwagi, proszę o informację tylko wiarygodne, nie chodzi mi tu czy są dobrymi pracodawcami itp, tylko czy wypełniają podpisane kontrakty terminowo, bez zwłoki. Dziękuję za informację
Walec 2014-09-10 18:46
Jeśli chodzi o długoterminowe umowy z tą firmą to przed złożeniem podpisu pod umową koniecznie skonsultujcie umowę u prawnika. Umowy są skrajnie niekorzystne i z byle powodu można stracić wszystko. Mnie osobiście Pani Beata naraziła na straty. Dwa tygodnie mnie zwodziła i wstrzymywała z dostawą drewna dla Malezyjczyków w ilości 10.000 m3 miesięcznie. Obiecywała przyjazd z przedstawicielami firmy, przedpłatę na pierwsze zamówienie, a później mnie olała.
Każde jej słowo to jedna wielka mistyfikacja. Dla mnie kobitka szuka frajerów i przestrzegam przed podpisywaniem z nią i jej firmą kontraktów bez uprzedniej konsultacji prawnej, a co do rozmów i jej obietnic to proponuję aby wszystko dokładnie potwierdzać w umowie lub nagrywać to co obiecuje.

Walec 2014-09-10 21:21
Uwaga... Pilnie poszukuję osób które zostały w jakikolwiek sposób oszukane lub pokrzywdzone przez tą firmę lub inne firmy należące do tych kobiet i jej męża.
Oferuję darmową pomoc prawną w dochodzeniu ewentualnych roszczeń od tej firmy.
Proszę pisać na mój adres; consensusfacitlegem@wp.pl
gość 2014-09-18 00:25
to one teraz takimi sprawami się zajmują ,oj skaczą z kwiatka na kwiatek ,ale jakie pomysłowe a jeszcze niedawno sprzedawały chemię,masakra
1
gość 2014-09-18 00:31
jeszcze niedawno sprzedawały olej rzepakowy czy coś
gość 2014-09-21 20:43
nigdzie,bo to lipa firemka
1
gość 2014-10-17 19:23
znam te osoby od dawna ,zawsze kręcą
1
gość 2014-11-04 21:11
nie jestem sfrustrowanym pracownikiem ale znam te osoby z innej strony, zawsze kłamią
1
obiektywny 2014-11-24 12:22
Witam
Znam Firme Biotech od 5 lat .Wspolpracujemy z Nimi na wilu plaszczyznach handlowych,firma bardzo preznie rozwijajaca sie i majaca twardych wlascicieli ale konsekwentnych i bardzo rzetelnych.Nie wierze w zle opinie na temat tej firmy sa wyssane zapewne z palca przez ludzi ktorzy albo zazdroszca albo sa nie udolni w zyciu!!!!WSTYD MOI DRODZY!!!!!!TAK NIE MOZNA......Kto z Was prowadzi firme????Gratuluje Firmie Biotech!!!!!oby tak dalej i nie przjmujcie sie IDIOTAMI!!!!!
Małgosia 2014-11-24 12:40
A gdzie znaleźliście ogłoszenia , że ktoś kogoś poszukuje do pracy? Bo jakoś dobie nie przypominam prowadzenia rekrutacji od jakiś 2 lat... chyba ktoś tu mocno myli firmy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych nie swoim życiem.
Czas zająć się własnym po tylu latach! I przestać marnować nas i swoj czas.
Pozdrawiam serdecznie
gość 2014-11-25 11:31
no niestety opinię na rynku pracy trzeba sobie wyrobić pozytywną ,niestety Biotech nie ma takowej i nigdy nie będzie miał,zawsze zakłamanie i szukanie frajerów,taka opinia jest od dawna.
1
zdziwiony 2014-11-25 14:12
widze ze wypowiadacie sie nie majac zielonego pojecia o tej firmie,gdyby tak bylo naprawde to juz dawno by nie istnieli...a tu odziwo wszyscy mowicie zle a firma kwitnie.....zazdrosc to zla cecha!!!!!ale polacy tacy wlasnie sa....
gość 2015-08-25 18:38
a kto powiedział że firma kwitnie ,firma nie prowadzi żadnej rekrutacji ponieważ nie zatrudnia nikogo,działa jako 1 osoba
1
Miał 2016-05-14 12:46
Wiesz co, w sieci jest całkiem sporo informacji, co chyba za najlepszy dowód posłuży to że trafiłeś tutaj na największą bazę informacji w internecie, ale wpisz sobie jeszcze i wejdź przez ich www bo tam są nowe ogłoszenia od zdaje się dwóch tygodni..
1
Gość 2017-06-30 22:44
Hahahaha prężnie rozwijającą się firma hahahaha jedna osoba i w dodatku firma zarządza teraz mąż i ojciec tych Pan a raczej widnieje bo w Realu to one dalej rządzą i oszukują klientów.... Proszę najpierw poczytać opinie a później pisać czy ktoś jest wiarygodny czy nie.... PS. Tekst roku na szkoleniu pracownika po jednym dniu gdzie już pracownik chciał odejść chcąc wynagrodzenia za swoją pracę to one kazały zapłacić za połączenia wykonane z ich telefonu, oczywiście były to połączenia w sprawie sprzedaży ich produktów hahaha
Zuzanna 2017-08-10 07:24
@Gość dlaczego pracownik chciał zrezygnować z pracy po jednym dniu zatrudnienia? Często to jest najtrudniejszy dzień spośród wszyskich innych w danym miejscu pracy. Wskazuje się, że dopiero kilka tygodni w nowym miejscu pracy pozwala wyciągać wnioski o zatrudnieniu.
Zostaw swoją opinię o phu biotech adam romanowski - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie phu biotech adam romanowski