brak logo

phu biotech adam romanowski

Radom

Opinie o phu biotech adam romanowski

gość 2011-09-30 21:15:57
a to one jeszcze działają , już dawno powinno się ich aresztować
Ma 2011-11-23 15:26:19
Dokąd Panie (usunięte przez administratora)będą bezkarnie oszukiwać a przy tym są bezwzględne i przebiegłe jak lisice z piekła rodem.
jajajaja 2013-02-04 23:50:19
bo syn nie chce być zatrudniony ja potrafie zadbać o siebie
gość 2013-06-28 14:49:11
to oszuści z piekła rodem tak jak ktoś wcześniej zauważył pewnie u nich pracował nie dajcie się zwieść Paniom Romanowskim
gość 2013-07-31 14:36:36
to pracują pewnie dlatego że w Radomiu nie ma pracy ale poza tym to firma jest bardzo naciągana i oszukańcza włócząca się po sądach
gość 2013-07-31 16:20:51
czy ty tam pracujesz ? a co one teraz robią czym się zajmują
gość 2013-07-31 21:00:40
powiedz mi jaką ta firma ma pełną nazwę i jaki jest obecnie profil pracy to powiem ci czy konieczne są wymagania dotyczące języka
gość 2013-08-09 01:17:48
jeśli ktoś pracuje lub pracował w tej firmie ,napisz coś
kiper 2014-03-26 20:09:07
oby rzeczywiście było tak jak mówisz. Ale mam nadzieję, że któryś z nich podzieli się w końcu z nami jakąś informacją
gość 2014-03-28 13:40:08
ta firma już zbankrutowała
1
JJ 2014-07-22 12:43:01
Witam, bardzo proszę o informację na temat PHU BIOTECH , chciałbym z Nimi podpisać długoterminową umowę, czy firma jest wiarygodna,uczciwa, godna uwagi, proszę o informację tylko wiarygodne, nie chodzi mi tu czy są dobrymi pracodawcami itp, tylko czy wypełniają podpisane kontrakty terminowo, bez zwłoki. Dziękuję za informację
Walec 2014-09-10 18:46:56
Jeśli chodzi o długoterminowe umowy z tą firmą to przed złożeniem podpisu pod umową koniecznie skonsultujcie umowę u prawnika. Umowy są skrajnie niekorzystne i z byle powodu można stracić wszystko. Mnie osobiście Pani Beata naraziła na straty. Dwa tygodnie mnie zwodziła i wstrzymywała z dostawą drewna dla Malezyjczyków w ilości 10.000 m3 miesięcznie. Obiecywała przyjazd z przedstawicielami firmy, przedpłatę na pierwsze zamówienie, a później mnie olała.
Każde jej słowo to jedna wielka mistyfikacja. Dla mnie kobitka szuka frajerów i przestrzegam przed podpisywaniem z nią i jej firmą kontraktów bez uprzedniej konsultacji prawnej, a co do rozmów i jej obietnic to proponuję aby wszystko dokładnie potwierdzać w umowie lub nagrywać to co obiecuje.

Walec 2014-09-10 21:21:28
Uwaga... Pilnie poszukuję osób które zostały w jakikolwiek sposób oszukane lub pokrzywdzone przez tą firmę lub inne firmy należące do tych kobiet i jej męża.
Oferuję darmową pomoc prawną w dochodzeniu ewentualnych roszczeń od tej firmy.
Proszę pisać na mój adres; consensusfacitlegem@wp.pl
gość 2014-09-18 00:25:01
to one teraz takimi sprawami się zajmują ,oj skaczą z kwiatka na kwiatek ,ale jakie pomysłowe a jeszcze niedawno sprzedawały chemię,masakra
gość 2014-09-18 00:31:19
jeszcze niedawno sprzedawały olej rzepakowy czy coś
gość 2014-09-21 20:43:32
nigdzie,bo to lipa firemka
gość 2014-10-17 19:23:03
znam te osoby od dawna ,zawsze kręcą
gość 2014-11-04 21:11:51
nie jestem sfrustrowanym pracownikiem ale znam te osoby z innej strony, zawsze kłamią
obiektywny 2014-11-24 12:22:49
Witam
Znam Firme Biotech od 5 lat .Wspolpracujemy z Nimi na wilu plaszczyznach handlowych,firma bardzo preznie rozwijajaca sie i majaca twardych wlascicieli ale konsekwentnych i bardzo rzetelnych.Nie wierze w zle opinie na temat tej firmy sa wyssane zapewne z palca przez ludzi ktorzy albo zazdroszca albo sa nie udolni w zyciu!!!!WSTYD MOI DRODZY!!!!!!TAK NIE MOZNA......Kto z Was prowadzi firme????Gratuluje Firmie Biotech!!!!!oby tak dalej i nie przjmujcie sie IDIOTAMI!!!!!
Małgosia 2014-11-24 12:40:08
A gdzie znaleźliście ogłoszenia , że ktoś kogoś poszukuje do pracy? Bo jakoś dobie nie przypominam prowadzenia rekrutacji od jakiś 2 lat... chyba ktoś tu mocno myli firmy. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych nie swoim życiem.
Czas zająć się własnym po tylu latach! I przestać marnować nas i swoj czas.
Pozdrawiam serdecznie
gość 2014-11-25 11:31:40
no niestety opinię na rynku pracy trzeba sobie wyrobić pozytywną ,niestety Biotech nie ma takowej i nigdy nie będzie miał,zawsze zakłamanie i szukanie frajerów,taka opinia jest od dawna.
zdziwiony 2014-11-25 14:12:23
widze ze wypowiadacie sie nie majac zielonego pojecia o tej firmie,gdyby tak bylo naprawde to juz dawno by nie istnieli...a tu odziwo wszyscy mowicie zle a firma kwitnie.....zazdrosc to zla cecha!!!!!ale polacy tacy wlasnie sa....
gość 2015-08-25 18:38:10
a kto powiedział że firma kwitnie ,firma nie prowadzi żadnej rekrutacji ponieważ nie zatrudnia nikogo,działa jako 1 osoba
Miał 2016-05-14 12:46:43
Wiesz co, w sieci jest całkiem sporo informacji, co chyba za najlepszy dowód posłuży to że trafiłeś tutaj na największą bazę informacji w internecie, ale wpisz sobie jeszcze i wejdź przez ich www bo tam są nowe ogłoszenia od zdaje się dwóch tygodni..
Zostaw swoją opinię o phu biotech adam romanowski - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie phu biotech adam romanowski