Carry Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Była 2017-07-17 21:59
No właśnie przeszlam do innej pracy. Pracy normalnej , bez gonitwy i czepiania się góry i godnej płacy. I teraz wiem że firma może byc normalna. Bo nie kazda niestety jest. A może jeszcze zbyt krotko pracujesz zeby tak dobrze pisać o Carry
7
Sylwia 2017-07-19 17:36
Nigdy nie jest tak, że jest totalnie źle. Nie ma pracy idealnej. Jak nie chcesz pracować, to nie pracuj, nikt do niczego nie zmusza. Ale jak jesteś w pracy to dawaj z siebie 100%, bo inaczej inni muszą dawać 120 a to jest nie fair.
2
Sylwia 2017-07-20 20:58
Ja pracuję długo i jakoś nie zauważyłam tego wszystkiego. Może dlatego, że pracuję, a nie obgaduję!
1
Klaudyn 2017-07-24 11:44
Jak ktoś pracuje w małej firmie to łatwiej o miłą atmosferę ponieważ wszyscy się znają i jest inaczej. W dużej niestety muszą być prowadzone pewne procedury , inaczej każdy robiłby co chce. Carry nie wyróżnia się spośród takich firm, wiele osób chwali sobie pracę.
Kinga 2017-07-24 19:15
Dobra akcja??!!
Wyrazasz swoja opinie a ktos ja kasuje.
Sylwia jak chcesz pracowac to pracuj nikt Ci nie zakazuje. Kazdy tutaj wypowiada sie na temat pracy w swoim salonie i opinie pisane sa z roznych stopni od sprzedawcow po kierownikow.
Sklep ma duzo etatow to praca jest lekka malo etatow jest ciezko. W warszawie w piasecznie od roku szukaja kierownika bo juz 3 z kolei sie zwolnił.
1
Była 2017-07-24 23:14
A moja prawda o firmie znow zostala usunieta.
3
ola 2017-07-26 16:02
zgadzam się
Sylwia 2017-07-27 19:51
Ja znam ten typ, do handlu trzeba mieć odpowiednie predyspozycje, to nie jest praca dla każdego. Wiele razy tutaj ludzie pisali, że przychodzą osoby do pracy w sklepie, bo nie mają gdzie i nie wiedzą co chcą robić. A potem okazuje się, że jest im ciężko.
Kinga 2017-07-28 09:18
Sylwia też znam ten typ. Byłam.kierownikiem w Carry przez pare lat. Kazdego pracownika szkoliłam sama. A w handlu pracuje od 12 lat ale zmieniłam firme bo ileż to można prosić i błagać o coś i pozniej byc krytykowanym z centrali. Teraz pracuje w Lpp i jest nie do porownania z niczym niema problemu pensja i nagrody adekwatne do pracy kwartalne oceny pracownikow. To sie.nazywa profesjonalizm pracy.
Oraz sklepy outletowe aby ze sklepow wlasnosciowych nie robic smietnika. To jest poprostu akcja - reakcja firmy aby usprawnic i ułatwic wszystkim prace.
7
Batman 2017-07-28 21:13
Jeśli ktoś idzie do pracy w Carry to chyba wie jaki rodzaj pracy go czeka? Praca fizyczna na hali lub przy kasie.
2
Sylwia 2017-08-01 21:28
Zgadzam się!
Obecny 2017-08-02 12:13
Bardzo dobrze jak ludzie pracują tam gdzie jest im dobrze. To jest z korzyścią dla pracownika i dla firmy.
1
zaciekawiona 2017-08-02 16:30
Czy ktoś wie jakie są godziny pracy w CARRY na magazynie w Zernikach? I jakie zarobki?
Dziękuję za informacje
smilework40 2017-08-05 12:43
Wszystko zelży od kierownictwa i pracowników, ja w pierwszy dzien pracy czułem sie jak w "dobrej ekipie z klasy szkolnej", zero presji, stresu, każdy ma wyznaczone cele i zawsze jest doceniany.Bardzo sie cieszę ze moja pierwsza praca w życiu okazała sie tak przyjemna praca i nawet nieszczęsne 12 godzin które zdążają sie sa dla mnie na prawde przyjemne, nie umiem polecić firmy ponieważ uważam ze każdy sklep to zupełnie inna historia i wrażenia natomiast swoj sklep bardzo polecam, dodam jedynie ze znajduje sie on na północy polski ;)
2
Ellllla 2017-08-08 09:52
Ja na okres wakacji zatrudniłam się w Carry i nie mam co narzekać! Mega fajna ekipa, roboty trochę jest, ale za to czas leci. Także polecam!
1
Alicja 2017-08-08 19:21
@Ellllla czy Carry Sp. z o.o. zatrudnia pracowników na okres letni, czy też to wynika z twoich osobistych planów zawodowych? To bardzo ważne z punktu widzenia młodych pracowników, którzy tylko ten letni, okres wakacyjny mogą poświęcić na pracę zawodową.
Nina 2017-08-08 21:32
+ umowa o pracę
+ praca po 12 h, dzięki czemu jest więcej wolnego niż przy standardowym trybie pracy
+ możliwość systematycznego wybierania urlopu (w niektórych sieciówkach robią łaskę i wolą wypłacić ekwiwalent)
+ możliwość awansu
+ zaopatrzenie w wodę, środki chemiczne i biurowe (w innych sieciówkach jest przeznaczony na to ryczałt i kierownik musi sam robić zakupy)
+ prosta praca nie wymagająca wyższej matematyki
+ fajna ekipa (to przede wszystkim trzyma w tej pracy; wystarczy chęć do pracy i dogadania się, a każdy zna swoje miejsce, obowiązki i bardzo dobrze wie, co ma robić)

- zarobki nieadekwatne do wykonywanej pracy
- brak premii
- brak stałych zniżek pracowniczych
- brak możliwości powrotu do pracy po ciąży
- brak umów na czas nieokreślony
- brak kart multisport
- brak możliwość odkładania rzeczy do wyprzedaży
- ubieranie się na czarno, jakby smyczka CARRY nie wystarczyła; wielu pracowników ma fajny, ciekawy, a przede wszystkim indywidualny styl, który warto pokazać, choćby po to, aby przyciągnąć klientów do sklepu
- brak porozumienia między działem VM, a działem sprzedaży; często wysyłane są sprzeczne, dodające pracy maile; ludzie z centrali zapominają, że to od nich zależy, jak prosperują sklepy i ich pracownicy
- częste rotacje zaburzające pracę salonu i dodające obowiązków pracownikom, którzy muszą się troić, bo rozdwajać, to my się już dawno rozdwajamy
- problem z naprawami w sklepie (klimatyzacja, oświetlenie, malowanie itp.)
- brak możliwości wybierania urlopu dwutygodniowego od czerwca do sierpnia

Podsumowując, praca nie jest zła, jeżeli chce się robić i ma się świetny zespół, z którym bardzo dobrze się współpracuje i przede wszystkim, gdy nie ma rotacji. Niestety Carry po kilku latach przestało doceniać pracowników. Wszyscy dobrze widzą, że co raz trudniej znaleźć osoby do pracy, a nic tak nie przyciąga, jak dobre warunki, przede wszystkim finansowe. Dobre słowo przełożonego nie wystarcza, to nie szkoła, żeby się cieszyć pochwałą. Wystarczy spojrzeć na działanie innych sieciówek i dowiedzieć się co robią w tym kierunku. Niektórzy piszą złośliwe komentarze, że, jak się nie podoba, to można poszukać innej pracy. Oczywiście, że tak. Dlatego polecam wyszkolić się w Carry. Najlepiej 2-3 lata, tak żeby przejść przez kilka stanowisk, nauczyć się zarządzania zespołem, prac VM i kontaktu z klientem. Po takim doświadczeniu zostaniecie przyjęci z otwartymi ramionami do konkurencji na wysokie stanowisko o godniejszym wynagrodzeniu i lepszych warunkach pracy.
11
Pracownik 2017-08-11 12:19
Mam pytanie może ktoś się orientuje. Niedługo kończy mi się umowa. Nie mam pojęcia czy zostanie mi przedłużona. Wypłacono mi ekwiwalent za niewykorzystany urlop. Czy to może być sygnał że nie zostanie przedłużona? Miał ktoś podobną sytuację?
Sylwia 2017-08-11 16:48
Mi się dobrze pracuje :))
Debil 2017-08-11 23:26
10 lat pracy , stracony czas.
2
Tolek 2017-08-12 13:36
Po lekturze opinii na forum widzę, że Makro jest spoko firmą. Aplikowałem na doradcę klienta i czekam na zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną. Czy może ktoś podpowiedzieć w sprawie socjalu czy cos macie?
Ola 2017-08-12 18:02
Najprawdopodobniej umowa nie zostanie Ci przedłużona. Jeśli dostałaś/eś osobny przelew za niewykorzystany urlop, na dodatek wcześniej niż przed otrzymaniem wypłaty, to mówi samo za siebie.
1
A 2017-08-12 22:32
To nie jest forum dotyczące pracy w Makro Cash & Carry! Dotyczy polskiej sieci sklepów odzieżowych Carry z siedzibą w Poznaniu.
Ellllla 2017-08-14 14:12
Moja sąsiadka wróciła po macierzyńskim.
Marta 2017-08-15 12:51
A w jakim miescie pracuje Twoja sasiadka. Bo ja tez bym chciała wrocic po maciezynskim do pracy.
Dariusz 2017-08-15 15:56
Wszędzie trzeba pracować , nikt nie będzie płacił za leżenie. Handel jest fajny dla tych którzy go lubią
1
Ellllla 2017-08-16 18:23
W dużym mieście na pomorzu.
1
Tymon 2017-08-18 21:46
Czy możecie jaśniej pisać , o co chodzi? Jakieś zmiany w kierownictwie? Mam aplikować na przedstawiciela handlowego. Napiszcie kilka informacji , jak się pracuje? Na co jeszcze można liczyć z wyposażenia?
Alicja 2017-08-20 15:37
Dla wielu młodych pracowników kluczowym aspektem w zatrudnieniu, często staje się możliwość awansu. Czy tutaj jest zarysowana jakaś ścieżka rozwoju dla pracownika, który sumiennie wykonuje wszelkie obowiązki z nadzieją, na wyższe stanowisko?
Ellllla 2017-08-21 17:52
Ja nic nie wiem, przedstawicielem też nie jestem. Zapytaj na rozmowie co i jak i się dowiesz.
Marta 2017-08-21 23:00
Jeżeli sa wolne wakaty na wyższe stanowiska to jak najbardziej, jeżeli nie w Twoim salonie to mozliwość awansu na inny salon. Trzeba sie wykazać znajomością vm, organizacji, procedur itp. I znac system w jednym palcu i być opanowanym :-) :-)
1
Ellllla 2017-08-23 17:31
Jak widać - da się!
Terenia 2017-08-24 11:36
Czy może mi ktoś wyjaśnić jaki jest powód tak długiej listy ofert pracy w firmie Carry? Szukam pracy i to byłaby moja pierwsza praca.
Ellllla 2017-08-28 14:12
Brakuje ludzi chętnych do pracy w handlu i w ogóle. Ja pracuje w Carry i sobie chwalę.
pola 2017-08-28 23:27
a co tam słychac w żernikach?
Alicja 2017-08-29 10:30
Dziękuję za odpowiedź @Marta, czy znajomość tych systemów jest weryfikowana jakimś testem/rozmową rekrutacyjną? Dla zainteresowanych awansem to na pewno dość istotne informacje, a czy Carry Sp. z o.o. prowadzi zewnętrzne rekrutacje na takie stanowiska?
Marta 2017-08-30 16:33
Jezeli chodzi o rekrutacje wewnętrzne to wykazujesz sie swoja wiedza oraz pokazujesz swoje umiejetnosci sama tez mozesz wyjsc z inicjatywą "czegoś" do kierownika i wtedy on moze w swoj sposob sprawdzic co potrafisz. A pozniej dzieli sie ta wiedza z Rks jezeli dojdzie do awansu to sa przeprowadzane szkolenia albo przez Twojego kierownika lub innego na innym sklepie. Jezeli chodzi o rekrutacje z zewnatrz to nieorientuje sie zabardzo. Ale.napisałam z wlasnego doswiadczenia jak to wyglada
Ellllla 2017-08-30 20:58
Moja kierowniczka też najpierw była sprzedawcą.
Ja 2017-08-31 17:19
Zostala kierownikiem bo poprzedni uciekli. Znam to z doświadczenia
3
Ellllla 2017-09-04 19:34
Tego nie wiem, ale jak widać awanse są możliwe.
Telimena 2017-09-05 14:26
Carry to duża firma i ma wiele sklepów, natomiast listę ofert pracy mają jedną dla wszystkich . Generalnie to nie jest tak dużo, w Warszawie potrzeba zaledwie 4 osoby
1
Alicja 2017-09-05 19:35
@Marta @Ellllla dziękuję za odpowiedź. To bardzo dobry znak dla osób, które myślą o własnym rozwoju w firmie. Czy na kierowniczych stanowiskach wynagrodzenie jest dużo większe?
Marta 2017-09-05 20:56
Nieadekwatna do.stanowiska i obowiazkow jakie masz na głowie niestety.
Nick 2017-09-06 20:05
U nas też nie ma wolnego etatu a ludzie CV przynoszą.
Telimena 2017-09-10 19:27
Z doświadczenia wiem, że lepiej pracować w takiej firmie jak Carry bo tu przestrzegają przepisów prawa pracy i bhp. W małych grajdołkach bywa z tymi tematami bardzo różnie i wtedy jest narzekanie na firmę!
1
Nick 2017-09-11 17:14
Zgadzam się! Umowa od razu, bez kręcenia i kasa na czas.
1
Ona 2017-09-11 22:07
Jakie bhp w Carry?. Aby zawiesic plakat pod sufitem trzeba wejsc na drabinę. A kto przeszedl badania wysokosciowe?
1
Barbara 2017-09-12 18:40
Pracowałam wcześniej w innym sklepie i bez porównania jest lepiej w CArry.
1
Tymon 2017-09-13 22:47
Widzę, że lista ofert pracy jest bardzo długa. Czyżby brak ludzi na rynku zaczął dotykać firmy, zaczynają sie problemy kadrowe? Może firmy zaczną podnosić wynagrodzenie żeby zatrzymać ludzi w firmie?
2
Alicja 2017-09-18 23:14
@Barbara a co najbardziej cenisz sobie w pracy w Carry? Faktycznie - czasami brak porównania może powodować roszczeniowe stanowiska, kiedy okazuje się na sam koniec, że praca w danym miejscu jest naprawdę w porządku - a tym samym godna polecenia.
Zostaw swoją opinię o Carry Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.