Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Carry Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
klientka - 2016-05-20 16:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obsługa w Pasażu Grunwaldzkim na pięć!
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-24 21:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziś zaczęłam i jest fajnie, ekipa wyglada na przyjazną.
zdjecie uzytkownika
nina - 2016-05-27 13:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2016-05-24 21:18:03]:
hej witam koleżankę! ja zaczelam na początku miesiąca i też nie mam co narzekać!
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-06-02 14:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też polecam po 3 latach pracy w Carry. Jak w każdej firmie raz jest lepszy dzień, raz gorszy, ale ogólnie dobrze się pracuje :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
e3 - 2016-06-02 21:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze że poszukiwany jest Młodszy Menedżer Kategorii Produktów w Dziale Zakupów - licze że skoro to warszawa to pieniądze będą duże - a dajcie opiekę meedyczną prywatną chociaż takim pracownikom zatrudnionym?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-06-07 17:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2016-06-02 14:59:31]:
Mam podobnie. Na początku wszystko jest nowe i potrzeba trochę czasu, żeby ogarnąć co zrobić najpierw. Potem wpadasz w rutynę i nawet się obejrzę i 12 zleci i do domu :)
zdjecie uzytkownika
e3er - 2016-06-07 21:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marta cZy mam wywnioskowac z twojego komentarze że są dwunastogodzinne zmiany stosowane teraz w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Yhm - 2016-06-08 10:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychać o nowej KR POMORZE? Była już w jakimś salonie?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-06-08 13:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [e3er - 2016-06-07 21:53:25]:
W sklepie w galerii zdarza się. Dla mnie to lepiej, bo następny dzień mam wolny i mogę poświęcić go synkowi :)
zdjecie uzytkownika
celia - 2016-06-09 18:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jezdzi chyba, w ogole NICZEGO nie wie i zero aktywnosci
zdjecie uzytkownika
arka - 2016-06-09 22:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty o jakim braku aktywności tutaj mówisz? firma jak najbardziej przecież działa. coś widze naprawdę duzej ilości sprzedawców szukają - coś się stało w firmie?
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-06-10 12:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Też myśle, że firma działa, bo nawet prowadza rekrutacje na stanowisko jako Młodszy Kierownik Zarządzania Kategorią.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-06-11 11:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak również widziałam że oferta na stanowisko Młodszy Kierownik Zarządzania Kategorią jest teraz aktualna i jest rekrutacja, ale wtymagania:badanie rynku oraz trendów rynkowych w danej kategorii produktów w oparciu o dane AC Nielsen może przerazić;)
zdjecie uzytkownika
Yhm - 2016-06-12 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajcie posty. Mowa była o braku aktywności KR POMORZE
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-06-12 22:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chętnie bym się załapał, bo mają dobre zarobki.
zdjecie uzytkownika
Danka - 2016-06-14 13:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2016-06-12 22:23:37]:
Nie rób mi konkurencji :) Też słyszałam dużo dobrego
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-06-14 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że tutaj miejsca starczy dla wszystkich, spokojnie. Ruszyli z dużą liczbą rekrutacji i na pewno tez szukają ludzi jako Asystent w Dziale Kategorii Produktów (Kategoria: Piwo / Napoje).
zdjecie uzytkownika
dfgv - 2016-06-15 10:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj powiem Ci ze teraz to oni rekrutacje to maja spora akuat..fajna ejst ofera dla zastepcy kierownika w kilku miastach..moze zdobyc spore dosiwadczenie
zdjecie uzytkownika
lalka - 2016-06-15 16:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfgv - 2016-06-15 10:58:36]:
Właśnie szukam czegoś nowego i biorę Carry pod uwagę. Koleżanka pracowała tam parę lat i mówiła, że spoko firma. Pewnie złożę tam swoje cv.
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-06-15 16:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym bardziej, ze teraz na wakacje szukają stałych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-06-17 12:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfgv - 2016-06-15 10:58:36]:
O! Składam właśnie swoje CV na takie stanowisko. Doświadczenie już w handlu mam, teraz czas na wyższe stanowisko.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-06-17 12:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ogólnie szukają pracowników na stałe i wydaje mi się, że też jest kilka ciekawych ofert jako Młodszy Przedstawiciel Handlowy na przykład, gdzie masz jasną ścieżkę kariery na pewno.
zdjecie uzytkownika
if - 2016-06-17 20:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GDZIE WY PISZECIE??!!??!! Nigdzie was nie przyjma jak nie potraficie firm rozrozniac!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Mo - 2016-06-17 20:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówcie co chcecie, ale praca na magazynie jest tutaj super
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2016-06-18 11:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z magazynów to stanowisko jest jedno do wzięcia - Zastępca Kierownika Magazynu
zdjecie uzytkownika
bumbak - 2016-06-20 11:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to NIE JEST forum o "MAKRO CASH AND CARRY" ... czytać ze zrozumieniem kużwa...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-06-20 11:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz jest nowa oferta jako Przedstawiciel Handlowy ds. Dostaw - Obsługa Rynku Detalicznego.
zdjecie uzytkownika
rf - 2016-06-20 15:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest o firmie Carry s.p zoo widze ze teraz poszukuja do pracy na stanowisko sprzedawcy w Gdansku wazne jest zaangażowanie w pracę, - umiejętność pracy w zespole, - otwartość w kontakcie z klientem, łatwość w nawiązywaniu kontaktów
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-06-21 16:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa kr odwiedzila Slupsk Juz 2 razy..
zdjecie uzytkownika
34 - 2016-06-21 16:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jakie to jest knkretnie stanowisko? czy to przypadkiem chodzi o stanowisko Młodszy Przedstawiciel Handlowy?chociaż zwykłych sprzedawców też w gdańsku poszukują a to przecież rzut beretem. a jak z prowizjami?
zdjecie uzytkownika
El - 2016-06-21 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam wczoraj w Carry i w innej sieciówce. Obsługa bez porównania! W Carry panie nie tylko pomagały mi szukać konkretnego rozmiaru, to jeszcze świetne doradzały! Bez porównania z innymi sklepami! Obsługa na 5!
zdjecie uzytkownika
rgthy - 2016-06-21 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak tylko sprzedawcow teraz szukaj @34 do zadan nalezy sprzedaż pełnej gamy produktów, realizacja planów sprzedaży, profesjonalna obsługa klientów.
zdjecie uzytkownika
Pan - 2016-06-21 23:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że szukają nowych osób i teraz jestem bardzo ciekawy jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-06-23 11:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jak tam nowy kierownik regionalny Dolny Śląsk?
zdjecie uzytkownika
ida - 2016-06-23 11:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może polecić stanowisko sprzedawcy w Gdańsku? Widzę, że od maja poszukują tam pracowników, zastanawiam się z czego to wynika. Oferta jest naprawdę w porządku, bo wymagania nie są wygórowane, nie wiem tylko jak warunki zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
duża - 2016-06-23 17:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak najbardziej jest dobra, minusem są umowy na czas określony, nie ma szans na umowę na stałe i te ciągłe korekty w grafiku.
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-06-23 18:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też się zastanwiam czy na sprzedawce od rau jest umowa o pracę czy smieciowka na poczatek?
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2016-06-23 21:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wszystkie komentarze są publikowane
zdjecie uzytkownika
FanMakro - 2016-06-23 22:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się w jaki sposób Przedstawiciel Handlowy ds. Dostaw - Obsługa Rynku Detalicznego zajmuje się i obowiązki wypełnia, w sensie co on tak naprawdę robi? Moim zdaniem powinno to być jakoś opisane
zdjecie uzytkownika
Fila - 2016-06-24 06:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnienie na stanowisko sprzedawcy jest na umowę o pracę okres próbny trwa 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-06-24 08:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszą dawać chyba umowę napisał mi znajomy, że chyba jest jakis okres próbny dobrze nie pamięta, czy to prawda? pozniej jest umowa normalna? Zależy mi na niej
zdjecie uzytkownika
ko0rniq - 2016-06-24 11:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcę wysłać cv na pracownika magazynu sklepów internetowych - u umowie nie piszą ale za to jest obiecane m.in. prywatną opiekę medyczną, dofinansowanie kart sportowo-rekreacyjnych, dofinansowanie do posiłków
zdjecie uzytkownika
B. - 2016-06-24 13:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [El - 2016-06-21 20:47:38]:
Miło czytać takie opinie od klientów :)
zdjecie uzytkownika
edf - 2016-06-24 16:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Carry to widze ze szukaja sprzedawcy w Gdańsku na chwile obecna do zadan nalezy sprzedaż pełnej gamy produktów, realizacja planów sprzedaży, profesjonalna obsługa klientów.
zdjecie uzytkownika
odp - 2016-06-26 19:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2016-06-21 16:16:10]:
pakuje przerzut do innych sklepów
he he he
zdjecie uzytkownika
elza - 2016-06-26 19:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak standardowo na stanowisku pracy jako sprzedawca... z tym że jeszcze kompa trzeba obsługiwać. a to stanowisko jest w morenie, auchanie czy bałtyckiej?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-06-27 08:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ida - 2016-06-23 11:34:45]:
bardzo sympatyczna Pani :)
zdjecie uzytkownika
kuper - 2016-06-27 09:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.H. Matarnia, C.H.Auchan - taka lokalizacja zatrudnienia jest podana w ofercie pracy. wiesz, obsługa komputera nie wydaje się czymś wyjątkowy, raczej chyba każdy ma to opanowane, bardziej kładłbym nacisk tak jak i firma na umiejętność radzenia sbie z klientem
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W zależności od KS.
Czasami się pytają czy masz jakieś doświadczenie w odzieżówce, z zakresu VM (poco skoro w każdym sklepie jest inny) itp. W innych wypadkach wystarczy dobrze zagadać i masz pracę.
Pytania: Znasz markę CARRY?
Jaką/dla kogo jest przeznaczona?
Czy znasz się na VM.

Ogólnie nic trudnego.
I oczywiście pytanie o dojazd w razie zmiany grafiku.
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2016-06-27 15:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuper - 2016-06-27 09:26:38]:
Masz rację, obsługa komputera to teraz jak umiejętność czytania i pisania. Praca z klientem to raczej największe wyzwanie jeśli chodzi o handel.
zdjecie uzytkownika
ida - 2016-06-27 15:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle @kuper nie mają wygórowanych progów dostania się na stanowisko sprzedawcy nie podali nawet, że wymagają doświadczenia..więc może nawet przyjmują osoby zaraz po skoczeniu szkoły

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Carry Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert