Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
neeewage - 2014-08-22 12:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też złożyłam wypowiedzenie kilka dni temu :)
zdjecie uzytkownika
tiki - 2014-08-23 07:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czemu do prokuratury?
zdjecie uzytkownika
neeewage - 2014-08-23 09:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Takie rzeczy to się chyba załatwia w inspekcji pracy a nie w prokuraturze- tak mi się wydaje. Mi się nawet nie chce iść do inspekcji w tej sprawie, bo szkoda mi cennego czasu na jakiekolwiek czynności związane z tą firmą :) Cieszę się, po prostu się cieszę, że już nic mnie z nimi łączyć nie będzie, śmiech na sali wokół, żeby kierownik przy tym ZAKRESIE OBOWIĄZKÓW zarabiał 1650 zł, zastępca i starszy zastępca jeszcze gorsze grosze, a już nie wspomnę o sprzedawcach. Każdy z nas pracował dosłownie ZA KILKA OSÓB i nikogo nie obchodziło, że towar nie taki jak trzeba przychodzi, ważne są ZDJĘCIA ZDJĘCIA ZDJĘCIA, szkoda, że obrót nie był tak ważny jak te durne zdjęcia, z resztą jak tu się skupić na kliencie, skoro pół dnia lata się z aparatem, a drugie pół wysyła bezsensowne formularze i pracuje się w temperaturze 30 stopni. Dzwoniąc do centrali słychać jak jedna Pani mówi do drugiej rozmawiając z kierownikiem salonu "ej nie kumam tej laski"- pełna kultura. Regulamin pracy nieudostępniony mimo kilkukrotnych próśb, natomiast każdy nowy pracownik obowiązkowo musiał podpisać papier, że się z nim zapoznał i że będzie go przestrzegać. Inwentaryzacja przy wymianie całej ekipy nie zrobiona- brak kilkuset sztuk po zrobieniu ręcznej. Cieszę się, że to już koniec- po prostu ten sklep to nie jest mój poziom. Nie mój i nie osób, które odchodzą i które odejdą. A ludzie odchodzą nie dlatego, że nie dają rady tylko dlatego, że się szanują, bo jakby ktoś chciał tak zapierniczać to robiłby to na produkcji za lepsze pieniądze i socjal. Proponuję zająć się organizacją od środka. Pozdrawiam serdecznie całą firmę z zachowaniem pełnego sarkazmu.
zdjecie uzytkownika
neeewage - 2014-08-23 09:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I zapomniałam jeszcze dodać, że nie ma szans na umowę na czas nieokreślony po kilku latach pracy. Tą informację mam od pracowników z innych salonów- zarówno kierowników jak i sprzedawców. Kończy się druga umowa na czas określony (nie licząc okresu próbnego) i koniec współpracy... Zero szacunku do ludzkiej pracy. Nie ukrywam- ciężkiej fizycznej pracy zarówno kierowników jak i sprzedawców. Natomiast kierownicy regionalni są max na kilka miesięcy...i sami odchodzą.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-08-25 11:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Zgorzelcu tez jest duza rotacja,panuje kiepska atmosfera.Zwolniło się dwóch zastępców w przeciągu 3 mscy od otwarcia sklepu.Pracownicy rzucają L4,odchodzą dobrzy pracownicy.Płaca mała,nie wart tych pieniędzy.Nie polecam pracy w Carry.Grafik zmieniany z dnia na dzień,nic nie można zaplanować!!Pracujesz po 12h czasami 3 dni z rzędu!!!Masakra!!!Też szukam innej roboty...
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-08-26 18:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze duzo osob pracowało juz w carry stad moje pytanie co nalezy do obowiązkow zwyklego sprzedawcy? czy jest to tylko obsługa klienta i kasy?
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-08-27 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@??? To nie takie proste :D
Do obowiązków sprzedaży należy:
1. Obsługa klienta i kasy
2. Dbanie o zatowarowanie sklepu
3. Zabezpieczanie odzieży
4. Znajomość VM i umiejętne wykorzystywanie tej wiedzy w sklepie
5. Porządkowanie sklepu (układanie odzieży)
6. Sprzątanie sklepu

:)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-31 14:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściciele tej firmy w sposób bezwzględny wykorzystują sytuację na rynku pracy. Doskonale wiedzą że desperatów na chwilę obecną nie zabraknie i zawsze znajdzie się ktoś do podjęcia pracy. Nieudolność zarządzania rekompensują sobie tnąc na maxa koszty osobowe. Dzięki temu jeszcze istnieją na rynku i jakoś wychodzą "na swoje". Jeżeli nie zmieni się sytuacja na rynku pracy w tej firmie będzie tak jak jest i nic nie zmienicie błyszcząc elokwencją i artykułując tutaj swoje żale. Wasz los jest w Waszych rękach, już niedługo wybory. Zanim oddasz swój głos zastanów się czy przypadkiem nie wspierasz obecnego układu.
zdjecie uzytkownika
p - 2014-09-01 18:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogóle zatrudnić się w tej firmie jest żałosne!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-01 23:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-09-01 18:39:53]:
Nikt Ci sie nie karze zatrudniać!!
zdjecie uzytkownika
idź się lecz dziewczyno - 2014-09-02 17:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:-) - 2014-08-25 11:24:34]:
a ta znowu się przypałętała, to już chyba choroba
zdjecie uzytkownika
------------ - 2014-09-03 10:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli masz rodzinę to musisz ją nakarmić,więc łapiesz się wszystkiego.Pokornie godząc się z niesprawiedliwością i wyzyskiem.Nikt cię nie zmusza ,nikt ci nie karze -Mylisz się ,życie zmusza.
zdjecie uzytkownika
h - 2014-09-03 19:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale do cholery jasnej, jest mnóstwo innych miejsc, gdzie cały czas szukają i zapłacą więcej! (usunięte przez administratora)Za takie traktowanie i zapierdziel, to na prawdę szkoda zdrowia! Każde inne miejsce tylko nie Carry!
zdjecie uzytkownika
------ - 2014-09-07 09:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak szukają to czemu dziewczyny ,które nie pracują już w carry tu wypisują?Bo siedzą na tyłkach w domu i roboty niema a 1200 albo zero to różnica.Firma wymaga ponad siły to fakt.Wyprzedaże ,zmiana kolekcji to okres wzmożony i sprzedawcy się urabiają a co mają powiedzieć osoby funkcyjne na nich spoczywa cała odpowiedzialność za prowadzenie salonu nie wspomnę o kierownikach.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-09 16:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A może dlatego, że mają pracę w normalnych stałych godzinach, czas wolny poza pracą i nie muszą "żyć" tą firmą? Nie wpadłaś na to? To czas najwyższy :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-10 00:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-09-09 16:34:57]:
Co Ty za glupoty wypisujesz?!?! Widać ze nie jestes osoba funkcyjna w żadnym z salonów Carry. Uwierz mi,ze ciągle myslami jestes w pracy nawet jak nasz wolne...na okraglo sie zastanawiasz czy wszystkie formularze na czas wysłane...czy o czymś nie zapomniałaś...czasami jest taki nacisk z centrali ze czlowiek nie ogarnia. Wiec jeżeli nie pracujesz w tej firmie to nie wypowiadaj sie i nie podnoś ciśnienia innym pracującym w Carry jako osoby funkcyjne. Przemysl dwa razy zanim cos napiszesz...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-10 00:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-09-09 16:34:57]:
To sie tyczy chyba tych dziewczyn co siedza w domu...
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-10 16:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-10 00:07:05]:
czytaj ze zrozumieniem :) chodziło mi o osoby, które tam już całe szczęście nie pracują i mogą normalnie żyć na dodatek za o wiele lepszą kasę w odpowiedzi na posta poprzedniczki. Więc przemyśl pięć razy zanim coś napiszesz. I wyluzuj, bo od bycia funkcyjną w Carry już Ci się w głowie przewraca- coś o tym wiem hehe.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-09-12 15:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [------ - 2014-09-07 09:16:05]:
haha, odpowiedzialnosc. u nas kierowniczki laza sobie caly dzien po centrum handlowym i zwalaja robote na pracownicach, ktore najdluzej pracuja. ja nie jestem bezrobotna,mam prace i wlasnie w niej jestem, zachwile koncze (normalnie koncze o 15, ale dzisiaj musialam troche dluzej zostac),wiec sobie weszlam z nudow. I jest praca, nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie ma pracy. za 1200 to wszedzie znajdziecie umowe o prace. nie warto sie stresowac i byc ponizany pracujac w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmie. mam nadzieje,ze firma carry upadnie.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2014-09-13 10:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie, pracy za 1200 zł jest mnóstwo. Pracowałam w Carry 4 miesiące, obecnie pracuje w innej sieciówce, gdzie jestem starszym sprzedawcą i pracuje 8 godzin dziennie. Jakby nie patrzeć jestem osoba funkcyjną i jak wychodzę z pracy, to za przeproszeniem mam wszystko gdzieś :) A pracą to żyjesz chyba tylko w tedy jak nie masz własnego życia albo jesteś sam sobie szefem :D
zdjecie uzytkownika
ha,ha - 2014-09-17 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Maja - 2014-09-13 10:21:25]:
kierowniczki się panoszą,a najbardziej te które nigdy kierowniczkami nie były i za marne pieniądze zgodziły się w tej firmie pracować ,bez doświadczenia...ha,ha... Nasza po sklepach nie lata,ale co 15 min pije red bule i wychodzi na papierosa bo nie daje sobie z niczym rady....Przerasta to jej ambicje,ekipy nie może z rekrutować dobrej i robi się tu coraz gorszy syf
zdjecie uzytkownika
kleo - 2014-09-17 17:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha,ha - 2014-09-17 09:41:14]:
przynajmiej wychodzi na papierosa. U nas jedna z kierowniczek za kasa pali e-papierosa i mysli,ze tego nie widac haha. u was tez jest taka rotacja? 14 dziewczyn sie zwolnilo u nas w przeciagu niecalego roku
zdjecie uzytkownika
Zbycho - 2014-09-17 21:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a w magazynie centralnym cisza, spokój, rodzinna atmosfera, wysokie zarobki................
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-20
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W CENTRALI FIRMY W POZNANIU NA STANOWISKO:     STAŻYSTA DZIAŁU TECHNICZNEGO Wymagania: -    Absolwent lub student ostatniego roku studiów magisterskich, -    Biegła znajomość obsługi programu AutoCAD, -    Biegła znajomość obsługi komputera i programu MS Excel, - 
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-09-19 14:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleo - 2014-09-17 17:06:42]:
czyżby Pani z Galerii Bałtyciej?:D
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-20 22:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyzby juz w magazynie nie bylo pandy ze taka rodzinna atmosfera?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x