Carry Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Carry Sp. z o.o.

rks 2017-01-26 18:16
Jeśli NIE ZALEŻY Ci na umowie na czas nieokreślony, na systemie premiowym i zniżkach pracowniczych ta firma jest idealna dla Ciebie.
6
kierownik 2017-01-27 12:30
Jeśli chcesz przetrwać jakiś okres to na stanowisku sprzedawcy da się przetrwać natomiast jako kierownik nie polecam ta firma to SZTANDAROWY PRZYKŁAD JAK ŻLE ZARZĄDZAĆ.
6
manager 2017-01-28 14:30
Potwierdzam firma raczej zakończy współpracę lub zmieni stanowisko (usunięte przez administratora) , firma odzieżowa wymagają dresscodu ale zapomnij o zniżkach pracowniczych, kierownicy starają się tworzyć fajne, zgrane zespoły ale centrala skutecznie to uniemożliwia. Obcinają etaty a późbiej wymagają aby salon wygladał pod względem zatowarowania, vm etc jak przed redukcją etatów kosztem podwójnej wydajności sprzedawców. (usunięte przez administratora)
12
rks 2017-01-28 14:43
Jeśli ktoś z Carry zaproponuje Tobie stanowisko managerskie-kierownicze zastanów się 10 razy jeśli to dla Ciebie tylko zmiana firmy ( a nie np awans). Absurdalne zarządzanie, formatki brak logiki w zarzadzaniu i dailybiznesie zabije Twoja motywację, skiluje zaangażowanie. Będziesz od WSZYSTKIEGO od składania ciuchów , klipsowania po zarządzanie np regionem.+ raportował/a ,formatkował/a na POTĘGĘ. Poza tym zteamy w sklepach super. Sprzedawcy się tam odnajdą.
6
Wąsik 2017-01-30 22:42
Bardzo chwalę staż młodych talentów w gastronomi!!
Alis 2017-01-31 18:35
Zupełnie nie wiem, czego się czepiacie, pracuję od lat i zaczynałam jako sprzedawca, więc awans jest możliwy.
mona 2017-02-01 21:16
Ja wiem czego się czepiają.... tej wszech obecnej papierologi. Jest milion rzeczy do robienia i ogarnięcia- ale nie najważniejszy jest formularz...nie wspominając już o wtrącaniu się wszelkich działów centrali do pracy sklepu, przykre, że nie mogą nam zaufać na tyle aby dać trochę "luzu" przy robieniu grafików oraz zatrudnianiu ludzi. przecież wiemy jak działają nasze sklepy i co robić aby było dobrze. no i fajnie by było aby działy kontaktowały się ze sobą, zanim zlecą coś sklepom, bo kolejność wykonywania i wysyłania poleceń POWALA.
pozdrawiam
12
q 2017-02-02 18:11
Po czterech latach pracy w innej sieciówce widzę znaczną różnicę w porównaniu do Carry. Zdecydowanie na plus!
Dźwigarek 2017-02-03 11:38
Pracuje w Makro i mogę jedynie potwierdzić dobrą opinie o firmie. Dbają o pracowników, warunki pracy i zarobki. To że jest sporo papierologi tego nie przeskoczymy to jest odgórnie narzucone. Fajne miejsce
Alis 2017-02-03 14:37
Zawsze będą przychodziły maile i "papiery", bo wszędzie tak jest, w każdym miejscu pracy.
Groszek 2017-02-03 22:57
Ile zarabia początkujący SPRZEDAWCA W CARRY w poznaniu?
Gość 2017-02-04 20:57
Ok 1500 na rękę
2
mona 2017-02-06 17:42
To nie jest moja pierwsza sieciówka, więc mam porównanie- i z takim chorym podejściem do nie których tematów- spotykam się pierwszy raz. Wiadomo, że papierologia jest wszędzie ale w Carry po prostu przesadzają. ;) szkoda bo praca jest fajna.
pozdrawiam
2
mona 2017-02-06 17:43
To nie jest moja pierwsza sieciówka, więc mam porównanie- i z takim chorym podejściem do nie których tematów- spotykam się pierwszy raz. Wiadomo, że papierologia jest wszędzie ale w Carry po prostu przesadzają. ;) szkoda bo praca jest fajna.
pozdrawiam
2
Ewa Ming 2017-02-07 13:50
A ja lubię swoją pracę i nie mam co narzekać. Zespół fajny, kasa jest, dużego doświadczenie nie potrzeba na początek, grafik jak grafik - są gorzse rzeczy na świecie :) pooozdro!
1
manager 2017-02-08 11:46
Byłem u Was w regionie mam 15 lat praktyki i stażu w pracy w zarządzaniu strukturami rozproszonymi.
Nie miałem świadomości ,że można tak komplikować pracę. Papierologia jest wszędzie, ale w carry potwierdzam i się podpisuję - absurdalna. To jednak nie jedyny poważny minus firmy. Bo firma ma minusów więcej .....od około 4 lat zmienia managerów co 1-3 miesiące. Niektórzy nie są w stanie/zdążyć objechac regionu ....i mógłbym tak długo pisać o faktach umowy, tematy kadrowe etc.....pozdrawiam
11
manager 2017-02-08 11:50
Papierologii nie ominiemy ale w Carry to absurd wiem bo pracowałem u was. Nie dajecie umów na czas nieokreslony, tkzw kierownik z centrali nie potrafi efektywnie zarządzać siecią, kadry , vm wysyła sprzeczne polecenia, chore delegacje, cięcia zespołów i mogę tak długo
7
manager 2017-02-08 11:52
Papierologii nie ominiemy ale w Carry to absurd wiem bo pracowałem u was. Nie dajecie umów na czas nieokreslony, tkzw kierownik z centrali nie potrafi efektywnie zarządzać siecią, kadry , vm wysyła sprzeczne polecenia, chore delegacje, cięcia zespołów i mogę tak długo . tak dla sprzedawcy który chce pracować za najniższą krajową bez premii to dobre miejsce
3
Olek 2017-02-08 20:51
Generalnie ujmując to dobra firma, pod wieloma względami. Dużo pracy z papierami niestety nie do przeskoczenia
Tymka 2017-02-09 15:50
Zgadzam się, są rzeczy na które nie ma się wpływu, dlatego nie ma się co tym przejmować. Są procedury, trzeba ich przestrzegać.
a 2017-02-13 17:02
wszędzie są procedury, w każdej firmie
1
dolar 2017-02-15 12:01
Tu nie chodzi o papierologię. To jeden z elementów - wisienka na torcie wielu działań ze strony centrali.
Ciekawe dlaczego firma od 4 lat nie może znaleźć regionalnego managera i pozbywa się ich co 1góra 2 miesiące.? Dlaczego kierownik sieci daje dyspozycje sprzeczne z vm w odpowiednim zakresie i kadrami?
Dlaczego zamiast zarządzać kierownikami, aby focusowały sie na klientach wspomniani poprawiają go w skali miesiąca po około 10 razy? Dlaczego wycina się załogi o 50% do ilości 4 osób na 800 metrowych powierzchniach i wymaga vm , wprowadzania promocji w czasie sprzecznym z zasada smart? Dlaczego nie wypłacacie premii za wykonane plany?
itd itd pewnie administrator i tak wykosi jak zwykle moje komentarze
12
ania 2017-02-15 21:08
święte słowa !!
1
peg 2017-02-17 12:24
Fajny zespół to podstawa! też dobrze trafiłam, więc nie narzekam.
1
Romek 2017-02-19 11:19
Spoko firma, takie miejsca pracy można polecić innym.
1
gracja 2017-02-22 09:45
Dobra praca dla studentów. Grafik dostosowuję sobie do zajęć, kasa niezła, a ekipa młoda, więc można pogadać.
Pracownik 2017-02-22 11:35
Miałem obawy jak składałem swoje cv w Macro czy dobrze robię. Z perspektywy kilku lat mogę powiedzieć, że to była dobra decyzja. Mam całkiem niezłe zarobki, ludzie z którymi pracuję są super i nic dodać nic ująć.
Polka 2017-02-22 22:05
Czy ktoś z Was w ostatnim okresie otrzymał umowe na czas nieokreślony. ? Chodzi mi o nowe przepisy, max 33 miesiace u jednego pracodawcy a potem juz umowa na czas nieokreslony.
Polka 2017-02-22 22:16
Czy ktoś z Was w ostatnim okresie otrzymał umowe na czas nieokreślony? Chodzi mi o nowe przepisy max 33 miesiace w jednej firmie a potem juz umowa na czas nieokreslony.
Była 2017-02-24 21:55
Prawdopodobnie kolejnej umowy nie dostaniesz tzw redukcja etatu a pozniej zatrudnią na zlecenie
3
manager 2017-02-26 17:15
masz niezła pensję ?????najniższą krajową bo premii na 200% nie otrzymujesz. Gratuluję dobrego samopoczucia. Chociaż wydaje mi się to podpucha z centrali bo już nikt w tej firmie nie chce wytrzymać
1
dolar 2017-02-26 17:25
Niestety - to jednak nie wina kierownika. Takie polecenia idą z centrali aby nie zatrudniać takich osób. Wiem bo byłem tam rksem.
Alicja 2017-02-27 15:41
Czy ktoś z Was pracował na stanowisku Sprzedawca w Carry Sp. z o.o.? Co możecie o tym powiedzieć?
Była 2017-02-27 23:14
Chcesz sie narobić ale nie zarobić to odpowiednie miejsce
1
Alicja 2017-03-01 08:58
@Była, czyli rozumiem, że zarobki nie spełniły Twoich oczekiwań?
2017-03-03 15:29
Ja pracuje, co chcesz wiedzieć?
???? 2017-03-04 14:26
Czy jest mowa o prace, jakie zarobki ? czy trzeba wypracowywać nadgodziny?
Alicja 2017-03-06 09:54
Nowe oferty pracy! Poszukiwani są kandydaci na stanowisko Kierownik Hurtowni :)
2017-03-09 21:08
Zarobki zależą od sklepu. Ja mam umowę o pracę, więc urlop, chorobowe, itd. się liczy. Nadgodziny tylko jak jest ekstremalna sytuacja, ale to chyba wszędzie tak jest.
kk 2017-03-10 05:43
Najniższa krajowa. Ja miałem 1200 zł.
1
Ona 2017-03-10 08:04
Umowa o pracę owszem,urlop tez a po chorobowym szukaj nowej pracy
Alicja 2017-03-10 09:09
@aś, czyli mówisz, że nadgodziny nie zdarzają się często?
2017-03-10 15:36
u nas nie
Alicja 2017-03-14 10:34
@aś dziękuję. A jak jest u Was?
2017-03-14 20:14
Ja nie narzekam, mam fajną ekipę i aż chce się do pracy przychodzić :)
Alicja 2017-03-15 08:56
@aś bardzo się cieszę! Rzeczywiście atmosfera w miejscu pracy jest bardzo istotna.
Alicja 2017-03-23 08:55
@ByłyPracownik, pracowałeś jako sprzedawca?
2017-03-24 12:55
byłam na chorobowym i nadal pracuję :)
... 2017-03-25 10:55
Ta firma to pomyłka ! Nikt z zarządu nie wykazuje chęci zwiększenia sprzedaży i osiągnięcia sukcesu w stworzeniu dobrego miejsca pracy. Niestety brak motywacji zespołu i braki w obsadzie są odczuwalne tez dla klienta! Ciągła papierologia o raportowanie,(usunięte przez administratora) Zakonczylam współpracę z nimi i bardzo się cieszę bo ludzie którzy tym rządzą są bardzo nieszczęśliwi i niekompetentni !
1
Alicja 2017-03-27 10:50
http://carry.pl/content/14-kariera - znajdziecie tu wszystkie aktualne oferty pracy. Będziecie aplikować?
Zostaw swoją opinię o Carry Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.