Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdruzgotana - 2014-07-08 00:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w (usunięte przez administratora)carry ładnych parę lat. O tych parę za dużo. Ale już niedługo.

Ku przestrodze:
*brak funduszu socjalnego. Firma nie szanuje pracownika, nie docenia. Nie motywuje do pracy.
*wymagany dres code (czarna koszulka, pełne obuwie), kupowane we własnym zakresie. Nikt za te czarne szmatki nie zapłaci... Raz na kwartał uświadczysz ok.30zł ekwiwalentu na pranie.
*brak urlopów wypoczynkowych 14dniowych w okresie letnim. 14dniowy urlop można wziąć w kwietniu, maju, wrześniu, październiku lub listopadzie (!!)
*brak zniżek pracowniczych, nie ma możliwości odkładania sobie towaru (kiedyś dostawałyśmy z okazji świąt BN lub Wielkanocy ok.70%zniżki na 5ciuszków i 5akcesoriów z NK. zabrano. )
*bardzo ruchomy grafik,zmieniany kilka razy w miesiącu. Weekendy z regóły wszystkie pracujące.
*ostatnia podwyżka pensji w 2008roku. W styczniu tego roku wyrównanie do najniższej krajowej (a nie, przepraszam...dostajemy 30zł więcej niż najniższa)
*brak porozumienia w relacji centrala - KR - dział vm itd, co w efekcie skutkuje zdublowanymi poleceniami. Szczególnie denerwujące przy raportach zdjęciowych (np. do godziny 9.30 wykonać raport zdjęciowy z kodem dla działu vm, do 10:00 z innym kodem dla KR, kpina!!!)

To takie moje spostrzeżenia. O atmosferze w miejscu pracy nie będę pisać, bo to zależy od zgrania zespołu, wiadomo, wszędzie może być inaczej. Ale rzeczy, o których pisałam wyżej dotyczą wszystkich salonów.
Jeśli ktoś stara sie o pracę w carry - odradzam!! chyba, ze jesteś cyborgiem albo masochistą :)
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-07-08 18:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zdruzgotana, wielkie dzięki za taką opinię, teraz wszystko jest jasne. Szkoda, że takie zmiany zaszły w Carry na przestrzeni kilku lat, widac, że to zmiany na niekorzyść dla pracowników, trochę szkoda.
zdjecie uzytkownika
enzo - 2014-07-09 14:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny dostalam oferte pracy w tym sklepie i powiem ze jestem w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie i musze ja przyjac... ale jak czytam wszystkie komentarze na temat tego sklepu to nie wiem co robic .
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-10 19:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@enzo, nie bój się, może nie będzie tak źle. zauważ, że Carry to nie jeden sklep, zatrudniają wielu pracowników, a wypowiadają sie tylko nieliczni.. Tylko nie zapomnij napisać, czy miałam rację ;).
zdjecie uzytkownika
orze - 2014-07-10 23:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam spoko kierowniczkę, ale to nie zrekompensuje "wymagań" centrali i ich podejścia (jeżeli to tak można nazwać). Dziwi mnie, że jeszcze nikt nie z PIPu nie zorientował się w ich umowach na czas określony i AP.
zdjecie uzytkownika
duza - 2014-07-11 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orze - 2014-07-10 23:56:43]:
Zazdroszczę spoko kierowniczki:) U nas jest beznadziejna. Dziewczyny przez nią się zwalniają, ja gdybym nie musiała pracować, to bym odeszła:(
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-12 14:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może piszcie gdzie pracowałyscie, bo jak widac wile zależy od sklepu i kierowniczki. Odsiejemy te złe sklepy. Może góra czyta takie fora i cos zadziała w sprawie.
zdjecie uzytkownika
orze - 2014-07-12 20:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka okej ale grafik lipny, firma wymyśla-czemu nie mogą o niektórych rzeczach informować wczesniej (przecena, instrukcje itp). Najbardziej mnie leczy to co musze pamiętać- besty, plan, koszyk, paragon.
Urlop no marca zalegly, a najlepiej wykorzystać jak najszybciej.
Mam nadzieje ze uda mi się zmienic w końcu pracę
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-13 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@orze, a o którym carry dokładnie jest mowa? Nie informują o niektórych akcjach z wyprzedzeniem? No i co to znaczy, że grafik lipa, bo jak np. lipa przez to, że praca w sobote, to niestety - taka praca.
zdjecie uzytkownika
orze - 2014-07-14 13:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś w poniedziałek w pracy i nagle mail o przecenienia, terminie jej wykonania. Grafik trzeba zmieniać Żeby się wyrobić wiec z dnia na dzień sa w nim zmiany. Nie chodzi o to ze musze w sobotę pracować Ale najczęściej trafia mi się mieć 1 weekend wolny a reszta pracująca (sobota +niedziela)
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-07-14 23:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, pewne rzeczy są normalne dla tego typu pracy. Jesteście tam by pracowac w końcu. Dla mnie to nic dziwnego, że przychodzi mail i trzeba coś zrobić, nawet ASAP.
zdjecie uzytkownika
orze - 2014-07-15 10:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale można to napisać w piątek i przygotować się i pozmieniać wtedy grafik.
Instrukcje VM rozumiem ze przychodza nagle, ale na przecene trzeba pełnych 2och dni wiec trzeba to zorganizowac
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-07-15 18:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściwie to masz sporo racji. Latania jest z tym trochę, a do tego dochodzi obsługa klientów i czasem nie ma pewnie czasu. Tylko ja nie wiem nawet, czy dużo wcześniejsza informacja coś da. Napisałeś piątek, co z tego, jak w weekend tez się pracuje.
zdjecie uzytkownika
orze - 2014-07-16 09:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piątek dać info ze od poniedziałku wchodzi przecena to miałam na myśli. W weekend dogadujesz zmiany grafikowe na poniedziałek a nie z dnia na dzień czy z godziny na godzinę. Gdyby jeszcze obsługa miała być to chyba "tydzień" byśmy przeceniały ;]
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-16 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam dzis na rozmowie. Pierwsze 3 miesiące 1270 zł netto. Śmiech na sali. Potem do tego dostaje się 450 zł premii, ale jak pojdzie się na L-4 bądź weźmie się dzień wolny na żądanie, zabierają. Zmiany po 11,5 h. W ogóle osoba, która prowadziła rozmowę mało konkretna i gdzieś miała, to czy jestem zainteresowana, czy nie...
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-16 14:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w tej firmie rok, praca po 12h nudna, monotonna, brak możliwości rozwoju, tam możesz co najwyżej cofnąć się w rozwoju. Pracowałam w Krakowie, kierowniczka nie nadawała się na to stanowisko strasznie tepa, nie wiedziała za wiele, nie miała pojęcia o pracy w tej firmie, to ona podporządkowywała się innym jako kierownik, jakieś kompletne dno. Atmosfera beznadziejna obgadywanie sie po kątach z nudów, jedna myśli że jest lepsza od drugiej, zastanawianie się nad przestawieniem zwykłych ciuchów trwało wieczność, jakby to było jakieś ekstra odpowiedzialne zadanie, aż uśmiech na ustach się malował.Kasa słaba tylko 1200 netto. ogólnie nie polecam strata czasu, dla ludzi mądrych, ambitnych oraz wykształconych nie polecam. natomiast dla tępaków, ciemnej masy oraz ludzi z bardzo niskimi ambicjami jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-16 14:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ag, 450zł premii??????w jakim mieście? jakie CH?
Ja słyszałam o 100zł, większe salony max.200zł. Jestem w szoku.
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-16 15:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warszawa. Taką informacje dostałam na rozmowie, ale tak jak mówiłam wcześniej, zaraz potem powiedziała mi, że zabierają premie za zwolnienia i urlop na żądanie. Przecież, to jest oszustwo!
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-19 18:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja Was moje miłe moze zapytam ile spodziewałyście sie zarobic w sklepie odzieżowym? Jak ktos napisał 1270 na reke, premii nawet 450 zł, to jest dobra kasa. Konkurencja wcale nie płaci więcej. To jest praca idealna dla studenta, który musi sobie dorobić. Owszem, rodziny z tego nie utrzymacie, ale Carry zatrudnia raczej młode osoby, bez rodzin.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-07-20 22:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziom sie nie dogodzi!!! pracuje w carry i fakt zasady centrali sa chore i dziwne ale na to nie mamy wplywu ani my sprzedawcy ani kierownik. Ja mam dobra kierowniczke przynajmniej mi pasuje uwzglednia prosby, weekendy sprawiedliwie rozdziela a itak dziewczyny z ktorymi pracuje i tak wiekszosc narzeka. nie majac pojecia co to praca w handlu w sieciówce itd. a najsmiejszniejsze jest to ze cale premie dostaja od tej nie dobrej kierowniczki i wtedy nie pogardza nimi. ale dobrego slowa tez niestety nie powiedza. wiec opinni nie ma co sluchac bo to jest malo wiarygodna. po drugie widac kiedy opnia jest sprawiedliwa i prawdziwa. Uwaza ze kazdy kto chce pracowac to bedzie szukal pozutywnych rzeczy a nie czepial sie pierdul na ktroe sie nie ma wpływu!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W GDAŃSKU NA STANOWISKU:     PRACOWNIK HALI (SPRZEDAWCA) Wymagania: -    Wykształcenie min. zawodowe -    Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku -    Uprawnienia do obsługi wózków jezdniowych będą dodatkowym atutem -    Znajomość zasad związanych
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-22 10:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do XXX. Pracowałam w H&M-ie i w Kappahlu, więc wiem co to praca w sieciówce. Gdy zaczynałam, to moja pierwsza wypłata wynosiła 1600 zł netto i umowa o pracę. A uwierz mi, że zapierdol taki sam. Jest różnica? Ja się nie czepiam, tylko mówię jak jest. I uważam, że to wyzysk! A z tą premią w Caryy, to też dobra ściema. Rozmawiałam z dziewczyna, która pracowała tam 8 miesięcy i mówi, że 2 razy dostała premię. Raz było to 100, drugi raz może 150, bo poszła na 3 dni zwolnienia, bo była chora! Więc dla mnie takie coś, to jest śmieszne! Jak komuś pasuje tyrać za 1270 zł, to życzę powodzenia! I nawet na zwolnienie nie pójdziesz, bo premii nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
stella - 2014-07-25 08:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-07-20 22:11:33]:
Widocznie nie masz zbyt wielkiego porównania z innymi firmami, albo zerowe pojęcie o rzeczywistości panującej w handlu, Carry już dawno zostało w tyle za swoją konkurencją z racji na atrakcyjność warunków pracy. Niestety osoby zajmujące stołki w centrali to oderwane od rzeczywistości atrapy zarządzających, którzy także prawdopodobnie pracują za niskie pieniądze, stąd mają tak marne kompetencje, a firma przy nich rozpada się na oczach wszystkich pracowników. Niestety, ale centrala nie ma zbudowanej, żadnej pozycji w oczach pracowników, a wręcz stała się pośmiewiskiem w sieci, ale nie wymagajmy cudów od ludzi którzy nie mają bladego pojęcia o prowadzeniu sieci salonów
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-25 09:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-07-16 14:53:14]:
Hej,Firma Carry sama w sobie jest dobra i ciekawą firmą,a sama praca zależy od kierownika sklepu.W przypadku Zgorzelca jest to katastrofa!!!!!Jest tam Kierownik który kompletnie nie potrafi kierować i zarządzać ludźmi!!W ciągu trzech miesięcy od otwarcia sklepu zwolniło się już 6 osób!!!!Kierownik beznadziejny bez doświadczenia na tym stanowisku,który grafik po 4 miesiącach swojej pracy nie potrafi jeszcze dobrze zrobić,tylko nadrabia swoim gadaniem.
zdjecie uzytkownika
tosia - 2014-07-25 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny dostalam oferte pracy w Carry na woj,kujawsko pomorskim, stanowisko starszy zastepca, napiszcie mi jakie wychodza zarobki na tym stanowisku? W poniedzialek ide na rozmowe a chce wiedziec juz szybciej, czytalam rozne posty ale nigdzie nic nie ma, jest tylko ze zastepca ma 100zl wiecej od sprzedawcy.
Pozdrawiam goraco, Tosia
zdjecie uzytkownika
GTA - 2014-07-25 12:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tosia - 2014-07-25 10:07:04]:
zarobisz tyle co sprzedawca w innych sklepach, a odpowiedzialność, presja i ilość obowiązków nie do ogarnięcia. Na okresie próbnym nie ma premii, aby na jego koniec powiedzieli ci - do widzenia i zatrudnili nowego świeżaka, który nie będzie dostawał premii i tak w kółko.
Nie pakuj się w to bagno. Lepiej już być sprzedawcą w tej firmie i kieć spokuj za niewiele mniejszą kasę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x