Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
t. - 2014-12-10 10:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-12-10 02:02:17]:
Jeżeli jest sie zatrudnionym się w normalnej firmie od lat to prawdopodobieństwo jest mniejsze niż w przypadku nieodpowiedzialnego ks.
W duchy nie wierze ale w moc sprawczą centrali Carry już tak.
zdjecie uzytkownika
majtek wg - 2014-12-10 15:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakich powodów zwalniają w Carry ?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-11 00:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majtek wg - 2014-12-10 15:31:12]:
Centrala za L4 na okresie próbnym, w zasadzie to nie przedłużają umowy z pracownikiem. Wcześniej możesz dostać filca od KS za obijanie się...przynajmniej u Nas tak jest.
zdjecie uzytkownika
ggg - 2014-12-11 12:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-12-11 00:31:11]:
co to jest filc?
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-12-13 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co Wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem kierownikiem jednego z salonów na śląsku. Pracuje w firmie juz któryś rok z kolei. Jezeli pracownik zglasza l4 i wiadome jest, ze nie ma lewozny to forma nikogo nie zwolni. Jezeli kierownik salonu, wystawi pozytywna opinie pracownikowi, firma go nie zwolni. Kierownicy sa w stalym kontakcie z kierownikiem regionalnym. Nie ma możliwości, żeby ktos po l4 spowodowanym choroba, zlamaniem nogi, etc (powiedzmy sobie szczerze, ze stosunki między pracownikami sa tal bliskie ze każdy ks jest w stanie ocenić czy śp wali w ciula czy jest to faktycznie choroba) zostal zwolniony. Mam w tym momencie na stanie dziewczynę, ktora chorowala w swoim czasie ponad 3 tyg. Ma się dobrze :) wiec nie opowiadajcie glupot. Jezeli zostajecie zwolnieni przez jedno l4 to podziękujcie kierownikowi a nie centrali. Powtarzam raz jeszcze, ks kontaktują sie ze swoimi kr, u mnie nie raz padlo pytanie powodu l4 - jezeli nie mam wątpliwości staje za swoim pracownikiem. I nigdy nie zdarzyło mi sie, żeby firma zwolnila kogoś nie z mojej prośby.
zdjecie uzytkownika
piiiip - 2014-12-13 21:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam cudowną możliwość pracowania w Carry i co do grafików nasz KS zmienia grafik pod siebie jak chce i kiedy chce. Nie wpisując notki, że powstala taka zmiana. Podobno w grudniu nie można wybierać urlopu ale to naszej KS nie obowiązuje. Pracowników ma za murzynów, toku praktycznie nie prowadzi a wymaga od Nas. Ach i obowiązki jakie ma u Nas KS zostają zrobione przez jego zastępców i dekoratora. Więc nie pieprzcie mi, że KS ma tyle roboty, bo widzę, że postać KS nie jest potrzebna mając zgraną grupę pracowników którzy radzą sobie dużo lepiej jak nie ma KS na sklepie.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-14 01:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-14 01:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram!
zdjecie uzytkownika
MJ - 2014-12-14 14:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FX podpisuję się pod Twoimi słowami!
zdjecie uzytkownika
m. - 2014-12-16 09:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piiiip - 2014-12-13 21:26:48]:
Sprawdź sobie obowiązki KS, ani słowa o Toku.
zdjecie uzytkownika
MJ - 2014-12-16 13:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, zamiast motywować pracowników, ciągłe rotacje i zwalnianie dobrych pracowników, tylko dlatego, że nie są "(usunięte przez administratora)" KS.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-16 16:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a dlaczego nie przedłużyli tej dziewczynie umowy, nie wiecie może? skoro dobrze pracowała, to ja nie widze sensu zatrudniać dobrych pracowników na chwile i potem nie przedłużać z nimi umowy, już sam nie wiem co z tym mam zrobić w sumie.. bo też chciałbym pracować, ale skąd wiecie, że też by mnie nie zwolnili..
zdjecie uzytkownika
--------- - 2014-12-16 17:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny nowe pytają czy dostaniemy coś na święta,Odpowiadam tak NOWĄ instrukcje.
zdjecie uzytkownika
grrr - 2014-12-17 18:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zwalniają? Polityka firmy. Nowy pracownik to mniejsza pensja, a co za tym idzie mniejszy koszt dla firmy. Wiem z zaufanego źródła... Firma stara się wykorzystywać każdą najdrobniejszą wpadkę pracownika po okresie próbnym jako powód do zwolnienia, w związku z brakiem szkoleń nowy pracownik tylko nieznacznie będzie odstawał od tego zwolnionego, a warto zaoszczędzić, z pewnością czuło taką postawę firmy (podpuszczanie, a nawet wymuszanie takiej decyzji). Kolejny krok do oszczędności w firmie i narzucona polityka to opóźnianie zatrudnienia nowej osoby przez dział kadr (trzeba się dopominać o dokumenty i wyznaczenie zgody na termin zatrudnienia) hehe znacie to prawda? To nie przypadek!!! Zatrudnienie nowej osoby podczas L4 innej kiedy wiadomo, że pracownik nie wróci - brak zgody - oszczędność i polityka... Ogólne utrudnianie zatrudnień to norma. To wszystko ma na celu zmniejszenie kosztów oczywiście waszym kosztem, bo i tak musi ci dać radę prawda? Centrala na tym zarabia, kiedy wy na sklepach pracujecie na 120% pokrywając brak pracownika. Jak zapewne wiecie zdarzają się sytuacje kiedy kadry odmawiają zatrudnienia wybranej osoby, a wy musicie szukać innej od nowa, ma to na celu opóźnienie zatrudnienia, a co za tym idzie obniżenie kosztów znacie taką politykę prawda? Ile sklepów funkcjonuje bez kierownika, bo rzekomo rekrutacja trwa (czasem kilka miesięcy), ściema - chodzi o oszczędności - reszta zespołu jakoś da radę... Znacie to? Pewnie, że tak :)
zdjecie uzytkownika
FX - 2014-12-17 23:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grrr - 2014-12-17 18:59:00]:
I bardzo dobrze że nie przyjmują nikogo na miejsce osoby na zwolnieniu L4.
Nie chodzi tu konkretnie o osobę chorą tylko o to że zwiazana układzikami reszta załogi dotychczas wykorzystujaca na maxa nowego pracownika nauczy się pracować rzetelnie.
Pani KS może mieć pretensje jedynie do siebie że pozwoliła na taki dotychczasowy "burdel" w pracy.
zdjecie uzytkownika
Poinformowana - 2014-12-18 18:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W całej firmie mają wymienić 300 osób
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-12-18 19:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i mamy opinię pracownika z centrali - widać podejście firmy. Nic dodać nic ująć. To firma robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzez brak planowania procesów nakładających się na siebie i powstający w wyniku tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale jak zawsze najlepiej zrzucić wszystko na kierowników niż uderzyć się w pierś. Nigdy nie zmądrzejecie i dlatego już jesteście krok milowy za innymi firmami.
zdjecie uzytkownika
arka - 2014-12-18 21:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grrr - 2014-12-17 18:59:00]:
patrząc z perspektywy czasu to rzeczywiście te praktyki mają odzwierciedlenie w rzeczywistości, ja co pewien czas spotykam się z takimi działaniami. Pytanie czy na innych salonach jest podobnie, jesli tak to wszystko by się układało w jedną całość.
zdjecie uzytkownika
blanka - 2014-12-18 21:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to czytam to nie wieże w to co piszecie i gdzie pracujecie.Jestem kierownikiem i nie zgodzę sie z opinią poprzedników.
Jeśli ktoś przebywa na L4 i wiadomo że to fikcja to po dwóch tygodniach mogę szukać kolejnego pracownika .Co do zwalniania i zatrudniania to centrala nie ma wpływu na decyzje KS,to KS decyduje o zwolnieniu pracownika i zatrudnieniu nowego.Proszę Was nie piszcie głupot .A jeszcze grafik,nie ma godzin nadliczbowych tyle ile trzeba w danym miesiącu przepracować tyle jest.
zdjecie uzytkownika
MJ - 2014-12-18 23:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Poinformowana - 2014-12-18 18:29:45]:
Mam nadzieję, że ta "wymiana na lepsze" zacznie się od KS, bo co niektóre osoby nie mają odpowiednich kompetencji na to stanowisko. KS z salonu, w którym miałam nieprzyjemność pracować nadużywa możliwości jaką jest przyjmowanie i zwalnianie pracowników, w ten sposób chce pokazać swoją "władze" w salonie, bo tak naprawdę nikt nie traktuje jej poważnie.
zdjecie uzytkownika
FX - 2014-12-19 12:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [blanka - 2014-12-18 21:20:38]:
Podejrzewam że z Ciebie taki KS-specjalista jak "miszcz ortografii" piszący słowo "wieże"mając na myśli słowo wierzę.
Od poważnych decyzji personalnych jest kierownik regionalny i centrala firmy a nie kierownik sali.
Wybitnie chcesz sobie pochlebiać pisząc te bzdury.
Jedyne co możesz robic to pracować jak inni przez cały czas a nie tylko wtedy kiedy "zapali się przy tyłku" podczas wizyty kierownika regionalnego. Podejrzewam że wtedy fruwasz na wysokości półek od regałów żeby pokazać swój "profesjonalizm i zaangażowanie" w pracy.
Czy grafiki też układasz na zasadzie kolejności rodzinno-koleżeńskiej czy uczciwie tak jak należy,rozkładając ilość godzino-dniówek po równo?
zdjecie uzytkownika
di - 2014-12-20 13:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)
zdjecie uzytkownika
ccaarryy - 2014-12-20 13:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przebieg rekrutacji : Jest w porządku bez stresu , jeśli komuś zależy na pracy to KS to na pewno zalwazy i wybierze Cię :) mi się udało bo chciałam tu pracować :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W salonie czekało przede mną na wolne miejsce pracy z 2 osoby. Pochodziłam wtedy po sklepie zapoznać się z towarem wymienić sztuczne uśmiechy z pracownikami. Gdy Pani KS zawołała mnie na rozmowe panowała dość luźna, fajna atmosfera. W swojej kanciapie przedstawiła mi przebieg pracy, warunki, umowe, wymagania. Nic specjalnego w sumie. Rozmowa trwała może z 15 minut po czym Pani KS poinformowała mnie, że w tym samym dniu będzie dzwonić jeśli mnie wybierze. Zadzwoniła po 20 w ten sam dzień, na drugi dzień do salonu po papiery, lekarza. I czekania kilka dni na umowe i przyjście do pracy.
Pytania: Czy mam dojazdy do pracy tylko takie pytanie padło
zdjecie uzytkownika
mojżesz - 2014-12-20 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccaarryy - 2014-12-20 13:19:28]:
...a więc krzyż na drogę ;)
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-12-20 16:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccaarryy - 2014-12-20 13:19:28]:
Rekrutacja owszem,bez stresu. Tylko później wychodzi to co Sołżenicyn określił jako Archipelag Gułag.W przypadku zatrudnianych tam KS można określać jako Archipekag Guł.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carry Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x