Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-10-17 11:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgodzę się z tym, że firma faktycznie czasem chce wszystko na wczoraj i człowiek ma ochotę sobie siąść, albo po prostu wyjść, ale porównajcie się z innymi sieciówkami - prawda jest taka, że momentami jest niemiłosierny luz. Bardziej przyczepiłabym się do organizacji, dekorator powinien pracować na nocki bądź w godzinach porannych 6-14, tak aby instrukcje był realizowane wtedy kiedy klientów nie ma, bądź jest ich mała ilość. Wtedy reszta obsady może skupić się na kliencie itd. Tak samo z przecenami, wymianą kolekcji. Ale póki tego nie będzie to nikt nie powalczy. Zwróćcie uwagę, jak pracują ludzie w innych sieciówkach - moja znajoma pracująca w Mohito w zeszłym miesiącu na umowę zlecienie zarobiła 650 zł. Reserved jak i wszystkie sklepy z LPP to istna porażka jeśli chodzi o umowy/wynagrodzenie. W reszcie sieciówek jest podobnie, może w Inditexie coś zarobisz, ale umowy na cały etat nie dostaniesz, więc wychodzi na jedno.
Jak tak każdy sprzedawca narzeka, to proszę bardzo szukajcie pracy, w której płaca Was zadowoli, tylko nie zapomnijcie, że na wszystko sobie trzeba zapracować. Prawdą jest, że większość sprzedawców w Carry daje od siebie jedno wielkie okrągłe 0 i idą po najniższej linii oporu, a całą robotę odwala kadra + dekorator, bo sprzedawcę przerasta stanie i obsługa przymierzalni + wyciągnięcie 300szt dostawy.

Ludzie pracują po 12h w dużo gorszych warunkach, wielokrotnie bez umów itd. Powtarzam - NIE JEST to praca marzeń, ale z drugiej strony mając doświadczenie w handlu i informacje z pierwszej ręki jak jest w innych sklepach sieciowych, tutaj SPRZEDAWCA nie ma źle.
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-10-17 15:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie w 100% z rrr !!!! Ja też uwazam ze nie jest zle!!! Teraz mamy jazdy ale tak naprawde komu mozemy podziekowac tylko sobie jak przy wizycie cichego klienta, nie mial kto powiedziec nawet dzien dobry a co tu marzyc o jakies wiekszej aktywnosci w sprzedazy!!! I sprzedawcy pretensje i żale jak to zle jest!!! a cichy klient robił zdjecia na potege to jakie jest zainteresowanie na salonach klientem ja sie pytam??? A pózniej żale i gadanie na centrale!!!
Ludziom sie nie dogodzi i nie widza ze nic nie robia i że nie polega to tylko na powitaniu klienta i ze mówienie sztywnej regulki nie przyniesie efektów jesli to nie bedzie szczere i z checia mowione i robione !!!
zdjecie uzytkownika
dili - 2014-10-18 12:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krejsi - 2014-10-16 10:03:28]:
A ktora to kierowniczka? Czarna??
zdjecie uzytkownika
dili - 2014-10-18 12:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Zgolu taka czarna jest kierowniczką??
zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-10-18 19:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warszawo jak nowy kr?????
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2014-10-19 08:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co by tu nie napisac to zmiany jak i u gory jak o na salonach konieczne!!najbardziej wkurzające jest kiedy kierowniczka,zastępca i ta trzecia przesiedza na zapleczu a reszta rob!kierowniczka w carry wydaje sie ze wszystko wolno a i tak narzekają jak im zle i sie nie chce ,i najlepiej w czasie pracy wyskoczyć na zakupy do fryzjera itd itd a i najlepiej z koleżanka z pracy bo raźniej,uffff współczuje tym ktorzy jeszcze w tej firmie pracują
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-10-19 18:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulka - 2014-10-19 08:24:56]:
To chyba lekka przesada z tym fryzjerem...ciekawa jestem w którym mieście taj jest...?? Przerwa trwa 30min i w tym czasie fryzjer i zakupki?? Może w innej firmie tak, ale nie w Carry takie cos...
Oferty Pracy odpowiedz
2014-10-17
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W ŁODZI NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU MIĘSO (ROZBIERACZ-WYKRAWACZ) Wymagania: -    Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, -    Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, -    Aktualna ks
zdjecie uzytkownika
u nas był - 2014-10-19 21:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-19 21:33:17]:
Ma bzika na punkcie obsługi klienta, cen, VM, strasznie szczegółowy i wszystko sprawdza. Koleś w średnim wieku, handlowy świrus, zachowuje się niby normalnie, u nas przywitał się, ze wszystkimi od razu, więc niby pełna kultura. Rozmaiwa nawet ze sprzedawcami. Podobno był u nas wcześniej i się najpierw nie ujawnił. Czepia się nawet identyfikatorów, lekko z nim nie będzie.
zdjecie uzytkownika
u nas był - 2014-10-19 21:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikola - 2014-10-18 19:31:36]:
Ma bzika na punkcie obsługi klienta, cen, VM, strasznie szczegółowy i wszystko sprawdza. Koleś w średnim wieku, handlowy świrus, zachowuje się niby normalnie, u nas przywitał się, ze wszystkimi od razu, więc niby pełna kultura. Rozmaiwa nawet ze sprzedawcami. Podobno był u nas wcześniej i się najpierw nie ujawnił. Czepia się nawet identyfikatorów, lekko z nim nie będzie.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-10-20 11:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [u nas był - 2014-10-19 21:35:17]:
Ale o kim Ty piszesz????
zdjecie uzytkownika
ania_83 - 2014-10-20 20:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że w Carry nie mogą pracować osoby o tym samym nazwisku, lecz nie spokrewnione?
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2014-10-20 22:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to ma do rzeczy?? Zadzwoń do kadr i sie dowiesz... Wlasciwie to po co pytasz??
zdjecie uzytkownika
fj - 2014-10-20 22:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premia była?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-20 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia?? Ciekawe za co?? Jak wszystko źle w dalszym ciągu...jak nas tajemniczy w końcu pochwali to będzie premia. Ale jak na razie to cienko to widzę bo u nas to bardzo ciężko sprzedawcom na obsłudze idzie otwieranie buzi i mówienie "dzien dobry"...
zdjecie uzytkownika
krejsi - 2014-10-20 23:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dili - 2014-10-18 12:43:19]:
tak ta z kogutem na glowie
zdjecie uzytkownika
ania_83 - 2014-10-21 09:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie tego samego nazwiska.. Odmówiono mi złożenia CV w pewnym sklepie, ponieważ twierdzą, że nie mogą pracować dwie osoby z identycznym nazwiskiem.. Pytam z ciekawości czy w waszych sklepach tez tak jest i co to ma za znaczenie? pierwszy raz sie z takim czyms spotykam!
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-21 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas pracują osoby , które nie są spokrewnione a mają takie samo nazwisko. To nie ma nic no rzeczy.
zdjecie uzytkownika
heh - 2014-10-22 22:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z premia u ks? Na śląsku na 24 salony premie otrzymali dwóch kierowników. Szkoda ze centrala juz zapomniala jaki byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wymiana kolekcji i nawet za jeden miesiąc nie przyznali... Bo po co 2tys na rękę za taka odpowiedzialność to przeciez kokosy
zdjecie uzytkownika
do postu wyżej - 2014-10-22 23:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..."Premie otrzymali dwóch kierowników..." Ręce mi opadli...bez komentarza
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-10-22 23:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krejsi - 2014-10-16 10:03:28]:
O kogo Ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
Ula - 2014-10-23 10:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy w Carry są zatrudniane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności ? Np. taka osoba z orzeczeniem, posiadająca doświadczenie w handlu ? Proszę o odpowiedziedz czy tak? a jesli tak, to na jakich warunkach, w sensie na jakim etacie itd. ?
Z góry dzięki za odpowiedz ;)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-24 18:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
centrala myslala ze teraz ks i funkcyjni wezma sie do roboty i beda cisli sprzedawcow. Ale efekt bedzie odwrotny u nas na salonie atmosfera przez ta sytuacje do bani! I jest bunt ale w nie tym kierunku co myslala centrala! Odechciewa sie chodzic do pracy!!! Funkcyjni mysla o szukaniu nowej pracy! I tak można stracic dobrych pracownikow jak sie ich niedocenia tylko jescze dobija! Ale co to centrale obchodzi! Sytuacja w Gasleri Katowickiej zaraz po braku premi obsada sie posypala i gwałtu rety .... ludzi trza szukac! A centrala pewnei mysli nie Ci to inni. Życie ....... a robić gdzies trzeba!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-24
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  W ZWIĄZKU Z ROZWOJEM FIRMY POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY NA STANOWISKO:     DYREKTOR HALI SPRZEDAŻY Wymagania: -    Wykształcenie wyższe, -    Bardzo dobra znajomość branży handlowej, -    Min. 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w handlu wielkopowierzchniowym – osiągnięcia w dotychczaso
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-10-24 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Galerii Katowickiej personel sie zbubtowal ( zostalo 5- ponad polowa osob odeszla tego samego dnia). Firmie zyczymy wiecej wyobrazni. Trzymamy kciuki za reszte pracownikow w calej Polsce!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-25 01:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z poprzedniczkami... Centrala pracowników traktuje jak śmieci... Nie rozumiem tylko dlaczego? Gnębią strasznie nawet jak jest dobrze. Zrobią wszystko żeby zniszczyć i zdeptać pracownika. Nie spotkałem się nigdy z taką firmą która tak potrafi człowieka zgnoić,że z niemocy sam się zwalnia upokorzony. Chyba ktoś im kiedyś straszną krzywdę wyrządził i teraz się wyżywają na pracownikach...ciekawe dlaczego tak strasznie nas gnębią...???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x