Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Carry Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
patrycja - 2016-04-01 11:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to nie zależy trochę od sklepu? Wydaje mi się, że Carry to dość specyficzna sieć i chyba nie mają zbyt wielu klientów. Spodziewam się spokojnej pracy
zdjecie uzytkownika
binek - 2016-04-05 00:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajhag - 2016-03-27 23:24:16]:
to chyba jestes pupilkiem nie znam nikogo kto by pracowal tam dluzej niz okolo 3 lat znam kupe osob ktore tam pracowaly nie dluzej niz 2 lata i 3 miesiace zwalniaja za nic praktycznie pracodawcy do 4 liter nie sxzanuja nikogo
zdjecie uzytkownika
binek - 2016-04-05 00:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajhag - 2016-03-27 23:24:16]:
to chyba jestes pupilkiem nie znam nikogo kto by pracowal tam dluzej niz okolo 3 lat znam kupe osob ktore tam pracowaly nie dluzej niz 2 lata i 3 miesiace zwalniaja za nic praktycznie pracodawcy do 4 liter nie sxzanuja nikogo
zdjecie uzytkownika
karta - 2016-04-05 08:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do powyższych komentarzy, no wiadomo że dyscyplina, standardy, regulaminy - no przecież to sieciówka odzieżowa bardzo znana, musi być porządek. widzieliście nową kolekcję?
zdjecie uzytkownika
binek - 2016-04-05 13:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xxxxx - 2016-02-27 11:18:28]:
na sto procent popieram dyrekcja jak bedzie dobra dla pracownikow to pracownicy dla firmy
zdjecie uzytkownika
aś - 2016-04-05 14:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karta - 2016-04-05 08:23:37]:
zgadzam się! pracowałam w różnych sieciówkach i w carry jest najlepiej! uwierzcie!
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-04-05 22:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja znam osoby, które pracują w Carry juz 5 i 6 lat, sama pracuje około 10:-) jak ktoś chce to może, robota jak każda inna:-)
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-04-08 12:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2016-04-05 22:36:10]:
zgadzam się! zupełnie nie rozumiem tej nagonki!
zdjecie uzytkownika
qlq - 2016-04-10 12:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIADOMO SA OSOBY KTÓRE PRACUJĄ TYLKO 2 L I 3 M-CE , TO NIECH NIE BIORĄ uż
zdjecie uzytkownika
ima - 2016-04-12 08:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2016-04-05 22:36:10]:
zgadzam się! ja pracuję już 3 rok i sobie chwalę. Ekipa fajna, nawet po pracy się spotykamy. Kierownik też ok. Widocznie pracować się nie chce i dlatego takie głupoty piszaą :)
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-14 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałam pracę w jednym ze sklepów Carry. Początek fajny, umowa o pracę, dobra podstawa plus premie, oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
Co? - 2016-04-15 11:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Premie? Chyba w snach he he
zdjecie uzytkownika
Zart - 2016-04-15 15:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Co? - 2016-04-15 11:21:14]:
No właśnie, nie ma to jak fałszywa reklama he he.
zdjecie uzytkownika
naan - 2016-04-15 15:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anna - 2016-04-14 13:36:50]:
i na tej "dobrej" podstawie się skonczy... premia? można pomarzyc..
zdjecie uzytkownika
auo - 2016-04-17 22:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie znowu i cash and carry chodzi ;P
zdjecie uzytkownika
o - 2016-04-19 08:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2016-04-05 22:36:10]:
zgadzam się w zupełności z Tobą! Pracować trzeba jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
paula - 2016-04-20 14:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka ta podstawa ze niby taka dobra? widzialam ogloszenie i nie wiem czy skladac, w kazdym taka sama? czy zalezy od miasta? ja widzialam ogloszenie ze szczecina
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2016-04-21 17:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ima - 2016-04-12 08:56:11]:
też mam super zespół! Zawsze można pogadać, więc chce się przychodzić do pracy
zdjecie uzytkownika
Nnnnn - 2016-04-25 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja 5ez mialam niby fajny zespol, kierownik niby ok, ale ciagle robil grafik pod siebie! Przykre to jest ze jest sie dobrym pracownikiem, a nawet jesnego wolnego weekendu nie mozna miec w miesiacu. Co to w ogole z praca. Wydaje mi sie ze koerownik jest niby ok ale tak na prawde robi na zlosc. Widac to po grafikach. Szkoda ze nie mamy na to wplywu.
zdjecie uzytkownika
halinka - 2016-04-26 11:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że kwestia grafiku jest zawsze do dogadania pomiędzy pracownikami, wiadomo, że są sytuacje nie do przewidzenia. Dlatego kierownik musi czasami robić korekty, ale tak jest w każdej firmie, która pracuje zmianowo. Sklep to nie biuro pracujące 8-16.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-04-26 22:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko szkoda, ze kierownik nie wyraza checi rozmowy z pracownikami na takie tematy. Walnie grafik i zadowolona wszystko pod siebie i sie nawet nie pyta. A jak chcesz cos zamienic to kreci nosem.
He kwestia godzin tez oczywiscie nie pracujemy po 8 h niby bo system 12h ale kierownik tak ci rozwali godziny w miesiacu ze praktycznie caly czas walisz po 8h mimo ze q centrum handlowym. Kto to widzial zeby tak rozwalac.....śmieszne.
zdjecie uzytkownika
Kaka - 2016-04-27 07:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skąd się wzięło,że w Carry pracuje się po 12 h?drodzy państwo trzeba czytać to co się podpisuje przed zatrudnieniem,w Carry jest system pracy 8 h z możliwością przedłużenia do 12 h,i z tego każdy kierownik układając grafik korzysta, wszystko zawarte jest w informacji dla pracownika, przy podpisywaniu umowy :-)
zdjecie uzytkownika
Wymiar godzin - 2016-04-27 15:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe widac ze KTOŚ tu ma bardzo słabą wiedzę na temat kodeksu pracy i sam zle czyta to co podpisuje. Moja droga tam jest waterk z kodeksu, ze jeśli mamy etat 1/1 to obowiazuje 8h dziennie czyli 40h tygodniowo z mozliwoscia do 12h odnosi sie do pracy typowo w c.h zeby wlasnie durnowato nie rozbijac tych godzin. Normalny czlowiek pracuje 5x8h i weekendy wolne ale jesli ktos podejmusje sie pracy wc.h to wiaze sie z mozliwoscia przedluzenia do 12h tak jak jest otwarte centrum. Wiec bardzo polecam czytac ze zrozumieniem, bo ktos tu chyba nie wie co pisze. Trzeba terz zaczerpnac wiedzy aby muc sie wypowiadac. Moja droga ja pracowalam w tej firmie jako kierownik i bardzo dobrze wiem czy rozpisane sie po 8 czy 12 dobra wola kierownika i chec dania wiecej wolnego pracownikowi, bo takie rozbijanie to nie jest fer. Carry sobie nie wymyslilo swojego kodeksu co do godzin to sie tyczy kazdego czlowieka ktory ma umowe o prace 1/1
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-04-27 15:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.....system 8h to i moze ma kierownik wedlug wytycznych firmy i jesli sie na to zgadzamy, ale kazdy normalny pracownik powinien miec rozpisane po 12 . To jest zgodne z przepisami i z tym co sie podpisuje. Polecam poczytac swoje prawa i normy godzin obowiazujace do umowy na caly etat. Tam jest wyraznie napisane wlasnie to co miendzy innymi podpisujemy w firmie Carry. Nawet wystarczy pomyslec ze to ma sens 8h z mozliwoscia do 12h. Chyba wiadomo ze sa sklepy gdzie ktos jest sam i nie wyjdziet sobie po 8h odbytej pracy do domu. Nie ktorzy jak widac interpretuja na swoj sposob co nie ktore sprawe chyba z wygody...
zdjecie uzytkownika
Hhhh - 2016-04-27 17:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...wiadomo sa czasem sytuacje gdzie trzeba lekko zmienic te godziny, ale ludzie 3 nie oszukujmy sie jak poprzedniczka napisala Carry to nie biuro w ktorym sie pracuje po 8h. Wiec tu macie odpowiedz na te sprzeczki o godzinach. Skoro nie biuro lecz centrum handlowe, które jest otwarte od 9-217 dni w tygodniu ( podkreślam ) to samo za siebie mowi aby dostosowac tak grafik aby ktos tez mial w miesiacu jakies dni wolne a niet zasuwal caly czas po 8, 6 ....itd bez przesady, bądźmy ludźmi....
zdjecie uzytkownika
Yyy - 2016-04-27 22:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest chyba normalne, ze gdyby ktos szukal pracy 8 godzinnej to by sobie poszedł tam gdzie bedzie od pon do piatku, a wszystkie weekendy wolne. A tu na rozmowie zostaly mi przedstawione warunki, ze niby system 12h ze wzgledu na prace w c.h. Jednak w praktyce bylo innaczej, wiec juz nie pracuje. Dziekuje bardzo.
zdjecie uzytkownika
P - 2016-04-27 23:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie i jestem bardzo zadowolona. Kierownik robi normalnie grafik po 11h, czasem sie trafi jakis dzien, ze wpadnie 8h ale bardzo rzadko, a na pewno tez tylko i wylacznie dla tego aby godziny na koniec miesiąca się zgadzaly. Dziwne rzeczy sie u Was dzieją i to chyba problem tkwi w kier ktory nie potrafi ułożyć grafiku. Czy masz 10 czy 4 osoby to wszystko da sie ułożyć. Sama jestem świadkiem, bo co jakiś czas miałyśmy cięcie etatu, a grafik mimo wszystko ulorzony z wielka starannością.
zdjecie uzytkownika
żanetka - 2016-04-28 11:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać, iż nie masz swojego życia prywatnego jak tak mocno cię to interesuje
zdjecie uzytkownika
żanetka - 2016-04-28 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla wtajemniczonych widać, iż ktoś tu nie ma swojego życia prywatnego
zdjecie uzytkownika
żanetko - 2016-04-28 11:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weź się w końcu do pracy:)
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-04-28 17:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak ułożyć grafik, żeby wszyscy pracowali po 12h,skoro według wytycznych na zmianie ma być po 3,5 osoby a weekend 4 Niedouczony Kierownik
zdjecie uzytkownika
N - 2016-04-29 09:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko sie da jak sie chce! Tez ukladalam grafik nawet dla 3 osob i dziewczyny mialy po 11h ja oczywiscie po 8 i wszystko bylo ok nikt nie narzeka.
zdjecie uzytkownika
iva - 2016-04-29 11:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze nikt nie narzeka nie znaczy ze jest ok ;PP
zdjecie uzytkownika
m. - 2016-04-29 14:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [N - 2016-04-29 09:28:24]:
Grafik to zawsze ciężka sprawa, bo każdy chcę go dostosować do siebie, a przy dużym zespole nie da się każdemu pójść na rękę. Dlatego trzeba być elastycznym i otwartym na nieprzewidziane zmiany, bo zawsze takie mogą się zdarzyć - takie uroki pracy zmianowej w c.h.
zdjecie uzytkownika
hanka - 2016-05-04 13:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny zespół to podstawa,a ja akurat taki mam
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-05-05 08:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukują aktualnie na stanowisko fakturzysta - kasjer - magazynier i zastanawiam sie nad tą praca. Oferują umowę o pracę, możliwości rozwoju i awansu i dobry pakiet socjalny. @hanka na jakim stanowisku pracujesz, też cgciałbym pracowac w fajnym zespole
zdjecie uzytkownika
hanka - 2016-05-10 20:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-05-05 08:36:13]:
w jednym ze sklepów :)
zdjecie uzytkownika
lupo - 2016-05-11 08:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mial ktos w jakimś regionie ostatnio wizyty TK??
zdjecie uzytkownika
qbq - 2016-05-12 12:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-05-05 08:36:13]:
też na to patrzyłem :) umowę o pracę się teraz baaardzo rzadko kiedy spotyka, więc mega fajnie! Co do zespołu to ja osobiście uważam, że zawsze można się dogadać jeśli tylko każdy będzie skupiał się na pracy a nie na głupotach i plotkach
zdjecie uzytkownika
He he - 2016-05-16 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy a raczej nowa regionalna na Pomorzu :-) ciekawe na jak długo tym razem ha ha
zdjecie uzytkownika
vm - 2016-05-17 08:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooooo, jest nowa kr pomorze! Mial juz ktos jakas przyjemnosc?? :))
zdjecie uzytkownika
He he - 2016-05-18 11:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie jak Was odwiedzi, jak wygląda i wgl czego się spodziewać :-)
zdjecie uzytkownika
ka$ka - 2016-05-18 12:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam 2-32lata temu w cary na stanowisku sprzedawca z mozliwoscia na awans zastepca kierownika. Bardzo prosze mi napisac czy jest mozliwosc wrocenia do tej pracy??? przyjmuja czy nie? ktos jak cos bedzie wiedzial na ten temat prosze pisac :) zrezygnowalam bo jechalam za granice ale wrocilam teraz do polski i chcialabym znow pracowac bo bardzo praca mi sie podobala
zdjecie uzytkownika
Ona 11 - 2016-05-18 20:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas przytrafiła się podobna sytuacja, dziewczyna sama się zwolniła do innej pracy, a później chciała wrócić no i otrzymała odpowiedź, że do tej firmy nie ma powrotów. Nie wiem czy to od kierownika zależy czy od góry...
Czekamy z "utęsknieniem" na naszą nową KR :) Jak na razie nie przywitała się mailowo więc może będzie to robić osobiście:)
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-05-18 20:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,z tego co mi wiadomo nie ma możliwości powrotu.W naszym salonie była podobna sytuacja do Twojej...nawet kierownik wnioskowal do kadr w sprawie dziewczyny,która chciała wrócić, ale nic nie dało się zrobić.
zdjecie uzytkownika
El - 2016-05-19 01:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w czasie studiów i bardzo miło wspominam :)
zdjecie uzytkownika
Badanie gruntu - 2016-05-19 14:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Mam możliwość pracowania w carry na Śląsku. Podpowiedzcie czy warto. Jak centrala? Czy przedłużają umowy po okresie próbnym czy nie? Jakie jest nastawienie do pracownika?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2016-05-20 16:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obsługa w Pasażu Grunwaldzkim na pięć!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W zależności od KS.
Czasami się pytają czy masz jakieś doświadczenie w odzieżówce, z zakresu VM (poco skoro w każdym sklepie jest inny) itp. W innych wypadkach wystarczy dobrze zagadać i masz pracę.
Pytania: Znasz markę CARRY?
Jaką/dla kogo jest przeznaczona?
Czy znasz się na VM.

Ogólnie nic trudnego.
I oczywiście pytanie o dojazd w razie zmiany grafiku.
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-24 21:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziś zaczęłam i jest fajnie, ekipa wyglada na przyjazną.
zdjecie uzytkownika
nina - 2016-05-27 13:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2016-05-24 21:18:03]:
hej witam koleżankę! ja zaczelam na początku miesiąca i też nie mam co narzekać!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Carry Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert