Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-21 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas pracują osoby , które nie są spokrewnione a mają takie samo nazwisko. To nie ma nic no rzeczy.
zdjecie uzytkownika
heh - 2014-10-22 22:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z premia u ks? Na śląsku na 24 salony premie otrzymali dwóch kierowników. Szkoda ze centrala juz zapomniala jaki byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wymiana kolekcji i nawet za jeden miesiąc nie przyznali... Bo po co 2tys na rękę za taka odpowiedzialność to przeciez kokosy
zdjecie uzytkownika
do postu wyżej - 2014-10-22 23:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..."Premie otrzymali dwóch kierowników..." Ręce mi opadli...bez komentarza
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-10-22 23:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krejsi - 2014-10-16 10:03:28]:
O kogo Ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
Ula - 2014-10-23 10:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy w Carry są zatrudniane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności ? Np. taka osoba z orzeczeniem, posiadająca doświadczenie w handlu ? Proszę o odpowiedziedz czy tak? a jesli tak, to na jakich warunkach, w sensie na jakim etacie itd. ?
Z góry dzięki za odpowiedz ;)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-24 18:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
centrala myslala ze teraz ks i funkcyjni wezma sie do roboty i beda cisli sprzedawcow. Ale efekt bedzie odwrotny u nas na salonie atmosfera przez ta sytuacje do bani! I jest bunt ale w nie tym kierunku co myslala centrala! Odechciewa sie chodzic do pracy!!! Funkcyjni mysla o szukaniu nowej pracy! I tak można stracic dobrych pracownikow jak sie ich niedocenia tylko jescze dobija! Ale co to centrale obchodzi! Sytuacja w Gasleri Katowickiej zaraz po braku premi obsada sie posypala i gwałtu rety .... ludzi trza szukac! A centrala pewnei mysli nie Ci to inni. Życie ....... a robić gdzies trzeba!!!!
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-10-24 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Galerii Katowickiej personel sie zbubtowal ( zostalo 5- ponad polowa osob odeszla tego samego dnia). Firmie zyczymy wiecej wyobrazni. Trzymamy kciuki za reszte pracownikow w calej Polsce!
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-10-25 20:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-10-24 18:12:47]:
Ale żadnej premii nie dostali czy jakiejś dodatkowej?
zdjecie uzytkownika
ttt - 2014-10-26 00:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia zawsze jest dodatkowa, nie dolacza sie jej do wyplaty
zdjecie uzytkownika
pita - 2014-10-27 07:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ttt - 2014-10-26 00:21:52]:
Czyli goła pensja tylko w tym miesiącu
zdjecie uzytkownika
Ula - 2014-10-27 08:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie,czy w salonach Carry zatrudniają też osoby z orzeczeniem o niepełnosprawnosci ?...
zdjecie uzytkownika
Elka - 2014-10-27 16:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ula - 2014-10-27 08:23:07]:
Szczerze to nie pakuj w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim jest carry!!!Najlepiej abyś była piękna zgrabna i max 25 lat a kierowniczki chyba same się w lustrze nie widzą!!!!!
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-27 18:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w Carry z odzieżą pracowniczą, dają jakies koszulki w ktorych jest sie w pracy, czy we własnej odzieży ? I jak jest ze sprzątaniem np. mycie podłóg, witryn czy sprzedawcy tym sie zajmuja, a przypuszczam ze tak, to kiedy jest na to czas, kiedy to robią?
zdjecie uzytkownika
tiki - 2014-10-27 19:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odzież własna, bez żadnych zniżek od firmy. zmianę zaczynasz 30 min wcześniej które później w ramach przerwy odbierasz. Witryny myje firma ale oczywiście na bieżąco ślady się zmywa. Mycie podłóg, ścieranie kurzy itp
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-27 20:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tiki, dzieki a odpowiedz , pzdr.
zdjecie uzytkownika
tuśka - 2014-10-27 22:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wzrosły premie kwartalne dla KS... Teraz na bank już nigdy ich nie zobaczymy :D
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-10-28 08:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O nawet nie widziałam że takie są ;] ks się nie chwaliła
zdjecie uzytkownika
tuśka - 2014-10-28 09:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lili, KS nie musi Tobie o tym mówić:)
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-10-28 11:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiem ze nie musi
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-10-28 13:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile mniej wiecej ma KS na rękę?? Po tej podwyżce...
zdjecie uzytkownika
tuśka - 2014-10-28 15:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od miasta. O którym mieście mówisz?
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-10-28 17:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I od wielkości salonu też
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-10-28 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Salon ok 800m a miasto mniejsze niż Legnica
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-31
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W GDAŃSKU NA STANOWISKU:     PRACOWNIK DZIAŁU PRZYJĘCIA TOWARU Wymagania: -    Wykształcenie min. zawodowe, -    Doświadczenie w pracy przy przyjęciu towaru, -    Podstawowa znajomość zasad związanych z gospodarką magazynową, -    Umiejętność obsługi komputera, -
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
do anonim - 2014-10-30 22:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty wypisujesz za głupoty!!! Czy ktos zmusza kogos do pracy w CARRY ???? jaki obóz pracy !!! ??? Praca jak praca. Raz gorzej raz lepiej ale pracuje ze swojej nie przymuszonej przez nikogo woli. jest takie przyslowie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma!Pracowalam już w kilku firmach i zawsze jest cos nie tak. Niestety w kazdej w pracy cos wymagaja i liczy sie tak naprawde zysk takie czasy i kazdy musi wybierac co woli czy lepsza pensja ale praca na prowizji, czy umowa zlecenie większe pieniądza (choć nie zawsze tak jest) czy umowa o prace itd... ale nikt nikogo nie trzyma na siłe. A oboz pracy to napewno nie jest nikt nie zmusza zeby przychodzic i nie wpisywac godzin wszystko jest zgodne z przepisami przynajmniej moja kierowniczka tego przestrzega ale troche nie wierze ze inne kierowniczki robia inaczej bo za duzo wytycznych maja od kadr i ciagle sprawdzanie grafika i zmiany wlasnie grafika bo bledy kadry wykryja. wiec gdzie oboz pracy robie swoje i ide do domu itp.
zdjecie uzytkownika
tuśka - 2014-10-31 06:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niki, to w takim razie kiero ma jakieś 200zł premii czyli na umowie ma około 1800pln. A premia jest uznaniowa.
Ale słyszałam, że jakiś salon na Śląsku dostał dodatkowe premie za wyróżniający wizerunek w sieci, ponoć 1000 dla Sp, wie ktoś coś?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x