Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
------------ - 2014-09-03 10:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli masz rodzinę to musisz ją nakarmić,więc łapiesz się wszystkiego.Pokornie godząc się z niesprawiedliwością i wyzyskiem.Nikt cię nie zmusza ,nikt ci nie karze -Mylisz się ,życie zmusza.
zdjecie uzytkownika
h - 2014-09-03 19:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale do cholery jasnej, jest mnóstwo innych miejsc, gdzie cały czas szukają i zapłacą więcej! (usunięte przez administratora)Za takie traktowanie i zapierdziel, to na prawdę szkoda zdrowia! Każde inne miejsce tylko nie Carry!
zdjecie uzytkownika
------ - 2014-09-07 09:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak szukają to czemu dziewczyny ,które nie pracują już w carry tu wypisują?Bo siedzą na tyłkach w domu i roboty niema a 1200 albo zero to różnica.Firma wymaga ponad siły to fakt.Wyprzedaże ,zmiana kolekcji to okres wzmożony i sprzedawcy się urabiają a co mają powiedzieć osoby funkcyjne na nich spoczywa cała odpowiedzialność za prowadzenie salonu nie wspomnę o kierownikach.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-09 16:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A może dlatego, że mają pracę w normalnych stałych godzinach, czas wolny poza pracą i nie muszą "żyć" tą firmą? Nie wpadłaś na to? To czas najwyższy :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-10 00:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-09-09 16:34:57]:
Co Ty za glupoty wypisujesz?!?! Widać ze nie jestes osoba funkcyjna w żadnym z salonów Carry. Uwierz mi,ze ciągle myslami jestes w pracy nawet jak nasz wolne...na okraglo sie zastanawiasz czy wszystkie formularze na czas wysłane...czy o czymś nie zapomniałaś...czasami jest taki nacisk z centrali ze czlowiek nie ogarnia. Wiec jeżeli nie pracujesz w tej firmie to nie wypowiadaj sie i nie podnoś ciśnienia innym pracującym w Carry jako osoby funkcyjne. Przemysl dwa razy zanim cos napiszesz...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-10 00:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-09-09 16:34:57]:
To sie tyczy chyba tych dziewczyn co siedza w domu...
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-10 16:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-10 00:07:05]:
czytaj ze zrozumieniem :) chodziło mi o osoby, które tam już całe szczęście nie pracują i mogą normalnie żyć na dodatek za o wiele lepszą kasę w odpowiedzi na posta poprzedniczki. Więc przemyśl pięć razy zanim coś napiszesz. I wyluzuj, bo od bycia funkcyjną w Carry już Ci się w głowie przewraca- coś o tym wiem hehe.
zdjecie uzytkownika
kropka - 2014-09-12 15:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [------ - 2014-09-07 09:16:05]:
haha, odpowiedzialnosc. u nas kierowniczki laza sobie caly dzien po centrum handlowym i zwalaja robote na pracownicach, ktore najdluzej pracuja. ja nie jestem bezrobotna,mam prace i wlasnie w niej jestem, zachwile koncze (normalnie koncze o 15, ale dzisiaj musialam troche dluzej zostac),wiec sobie weszlam z nudow. I jest praca, nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie ma pracy. za 1200 to wszedzie znajdziecie umowe o prace. nie warto sie stresowac i byc ponizany pracujac w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmie. mam nadzieje,ze firma carry upadnie.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2014-09-13 10:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie, pracy za 1200 zł jest mnóstwo. Pracowałam w Carry 4 miesiące, obecnie pracuje w innej sieciówce, gdzie jestem starszym sprzedawcą i pracuje 8 godzin dziennie. Jakby nie patrzeć jestem osoba funkcyjną i jak wychodzę z pracy, to za przeproszeniem mam wszystko gdzieś :) A pracą to żyjesz chyba tylko w tedy jak nie masz własnego życia albo jesteś sam sobie szefem :D
zdjecie uzytkownika
ha,ha - 2014-09-17 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Maja - 2014-09-13 10:21:25]:
kierowniczki się panoszą,a najbardziej te które nigdy kierowniczkami nie były i za marne pieniądze zgodziły się w tej firmie pracować ,bez doświadczenia...ha,ha... Nasza po sklepach nie lata,ale co 15 min pije red bule i wychodzi na papierosa bo nie daje sobie z niczym rady....Przerasta to jej ambicje,ekipy nie może z rekrutować dobrej i robi się tu coraz gorszy syf
zdjecie uzytkownika
kleo - 2014-09-17 17:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha,ha - 2014-09-17 09:41:14]:
przynajmiej wychodzi na papierosa. U nas jedna z kierowniczek za kasa pali e-papierosa i mysli,ze tego nie widac haha. u was tez jest taka rotacja? 14 dziewczyn sie zwolnilo u nas w przeciagu niecalego roku
zdjecie uzytkownika
Zbycho - 2014-09-17 21:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a w magazynie centralnym cisza, spokój, rodzinna atmosfera, wysokie zarobki................
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-09-19 14:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleo - 2014-09-17 17:06:42]:
czyżby Pani z Galerii Bałtyciej?:D
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-20 22:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyzby juz w magazynie nie bylo pandy ze taka rodzinna atmosfera?
zdjecie uzytkownika
ckl - 2014-09-22 19:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka panda?
zdjecie uzytkownika
Zbycho - 2014-09-23 19:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panda to on, guwny kreator rodzinnej atmoswery
zdjecie uzytkownika
:):):) - 2014-09-24 12:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak mozna napisac !!slowniki sa !!!! Wstyd!!!guwny! Hahahahaha
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-09-24 20:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może autorowi wpisu nie chodziło o "guwny" w rozumieniu główny, tylko o guwny od ......... Pomyśl jesli potrafisz.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-09-25 00:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie Carry ma spora liste wymagań na stanowisko sprzedawcy do swojego sklepu. Jest to doświadczenie w handlu, mile widziane w branży, wykształcenie ukończone (minimum średnie), nastawienie na Sprzedaż i realizację wyznaczonych celów, dbałość o profesjonalną obsługę klientów, dbanie o dobry wizerunek salonu, zaangażowanie w pracę i rzetelność, motywacja do pracy, samodzielność, umiejętność pracy w zespole, znajomość obsługi komputera, umiejętności komunikacyjne i sprzedażowe, otwartość w kontakcie z klientem oraz wysoka kultura osobista.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-09-25 14:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jolka - Tylko zapomnieli, że za umiejętności trzeba dodatkowo zapłacić :)
zdjecie uzytkownika
jakto - 2014-09-25 21:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak u was sprawa inwentur?
zdjecie uzytkownika
juzia - 2014-09-29 12:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam 40 lat i zero doświadczenia w odzieżówce , byłam sie pytać o pracę ale w innej miejscowości. Powiedzieli mi że mam złożyć cv. Zastanawiam się czy to ma sens? Chyba przyjmują młode dziewczyny co ? jest to praca spokojna ? czy lepiej sobie darować. Mam problemy z nerwami i lękami.
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2014-09-29 21:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w handlowej firmie sieciowej... bez stresu i nerwów. Hahaha. Dobry dowcip. Juzia, to nie te czasy.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-30
Żródło: Gowork.pl
Gliwice
(śląskie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W GLIWICACH NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU MIĘSO (ROZBIERACZ – WYKRAWACZ) Wymagania: -    Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, -    Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-09-30 10:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszytsko zalezy też od kierownika
zdjecie uzytkownika
piknik - 2014-09-30 18:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2014-09-30 10:16:04]:
Co od kierownika niby zależy? Może atmosfera i organizacja, ale nie zakres obowiązków, które są ponad stan.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x