Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-11-08 02:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są plusy i minusy tej pracy, ale dobrze tylko tam gdzie nas nie ma;) ja jestem starszym z-cą w moim pipidówku i szczerze to nie wiem czasami jak się nazywam bo pełnie rolę biurokraty/księgowej/sprzedawcy/sprzątaczki/vm/układacza/fotografki/kasjerki itd.Ale i tak lepsze to niż siedzenie w domu pierdzenie w kanapę w oczekiwaniu aż zamiast deszczu kasa z nieba mi spadnie.Zarabiałam w życiu więcej ale coś za coś- tu tyram po 12h choć jestem zawsze min 12,5-13 jednak pół miesiąca mam wolne by zrealizować się jako gosposia i przyszła żonka :) polecam nie tylko Paniom ale i Facetom-umowy próbne są właśnie po to by obie strony uznały czy ta współpraca im odpowiada
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-11-08 10:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-11-08 02:52:05]:
No właśnie ty pracujesz po 12 h a nasza wspaniała kierownicza tak nam ustawia grafik ze przychodzimy niemalże codziennie na 8 10 bądź 6 godzin heh i twierdzi ze inaczej się nie da.
zdjecie uzytkownika
..../ - 2014-11-09 13:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z umowami w Carry?
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-11-09 15:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas tak samo jest mniej Zmian 12h.
Umowa o prace tylko i wyłącznie na czas określony
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-11-12 12:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie pod uwagę, ze kierownik nie robi Wam specjalnie na złość i wpisujesz milion zmian po 6h - czasem trzeba się ratowac' polowkami, bo sytuacje są różne. Nie odpowiadam za innych kierowników, ale przynajmniej w moim przypadku staram się zawsze z moimi dziewczynami dogadać tak, żeby bylo dobrze. I zespol mam zgrany i wszyscy są zadowoleni. Tylko sprzedawca tez musi wspierać kierownika bo to nie kierownicy ustalają tu zasady a centrala. Az mi sie przykro robi jak czytam te oszczerstwa na kierowników, którzy tez pracują za średnie pieniadze. A uwierzcie, ze są tacy którzy sie starają a nie chadzają na zakupy i kawy w czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
Ja, co awansowałam bo ciężko pracowałam. - 2014-11-13 13:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrrrr - 2014-11-01 22:39:44]:
Jakbym o swoim sklepie czytała.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-14 01:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja, co awansowałam bo ciężko pracowałam. - 2014-11-13 13:33:34]:
A Tobie o co kaman...???
zdjecie uzytkownika
iiii - 2014-11-14 19:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z macierzyńskim i wychowawczym w Carry ?
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-11-14 20:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iiii ale co to za pytanie? Dostajesz umowę o prace wiec to wszystko Ci przysługuje. Są dziewczyny, które po długim l4 ciążowym wracają i pracuja. Są kobiety 40,30,20 letnie, uczace sie i nie uczace. Są mężczyzni pracujący. Na śląsku jest świetny kierownik regionalny - nie wiem jak w innych regionach ale Śląsk jest obsadzony super.
zdjecie uzytkownika
Ziutek - 2014-11-15 10:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O czy w ogóle piszecie ? Co chcecie osiągnąć tym pisaniem ? Myślicie że coś zmienicie ? Na co liczyłyście podpisując umowę o pracę ? Na cud ? Oj naiwni i naiwne !!! Tylko nie pisać że nie wiedziałyście w co wchodzicie. Bo padnę ze śmiechu !
zdjecie uzytkownika
Kaska - 2014-11-17 20:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem w ciąży a umowa konczy sie mi w kwietniu i mam pytanie jak to wygląda w praktyce ? Czy umowę przedłuża ?
zdjecie uzytkownika
Maksi - 2014-11-18 01:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście wynagrodzenie rzędu 1250 zł nie jest zupełnie adekwatne do tego co trzeba wykonywać z tego co piszecie. Może niektórzy mają możliwość negocjowania stawki, bo podejrzewam, że osoby wyróżniające się na tle innych chcące kontynuować karierę w Carry powinny zostać jakoś docenione i wynagrodzone.
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-11-18 12:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę powiedzcie jak jest w innych sklepach Carry z odpowiedzialnością materialną, czy jest przymus jej podpisania bo inaczej zwolnią? prosze o odpowiedz .... jestem nowym pracownikiem, sprzedawcą w Carry
zdjecie uzytkownika
do lili - 2014-11-18 22:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym Cię zwolniła od ręki na miejscu Twojej kierowniczki... Bo zamiast zapytać o takie rzeczy KS to Ty pytasz się na forum...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-18 22:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maksi - 2014-11-18 01:37:45]:
W tej firmie nikogo nie doceniają niestety... Choćby nie wiadomo co robił...
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-11-19 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza kierowniczka na wiele pytań nie zna odpowiedzi to lepiej zapytać tu na forum
zdjecie uzytkownika
sasasa - 2014-11-19 08:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej pracy znajdzie się powód do narzekania, więc nie wypisujcie, że w Carry jest tak tragicznie
zdjecie uzytkownika
do sasasa - 2014-11-21 17:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakim stanowisku pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
sasasa - 2014-11-21 18:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do sasasa - 2014-11-21 17:39:13]:
Wyobraź sobie, że na tym najwyższym, więc mam co robić. Na pewno nie zaliczam się do tych kierowników, co siedzą i nic nie robią
zdjecie uzytkownika
blankaN5 - 2014-11-21 21:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie jesli kierownik nic nie robi to nie ma prawa bytu
zdjecie uzytkownika
???????????? - 2014-11-22 23:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Carry są zatrudniane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności a jesli tak to czy pracuje taka osoba troche inaczej godzinowo ? prosze o odpowiedz życzliwą osobę :)
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-11-23 10:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???????????? - 2014-11-22 23:09:10]:
Raczej nie są.
zdjecie uzytkownika
???????????? - 2014-11-23 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jest taka możliwość ? jesli osoba ktora juz np. pracuje w Carry i w trakcie uzyska taki stopien niepełnosprawnosci ?....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-20
Żródło: Gowork.pl
Gliwice
(śląskie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W GLIWICACH NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU MIĘSO (ROZBIERACZ – WYKRAWACZ) Wymagania: -    Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, -    Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-23 23:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???????????? - 2014-11-23 13:42:20]:
Co Ty w ogóle dziewczyno kombinujesz?!?! Wypadek przy pracy mialas czy co?? Przecież nikt o tak sobie nie uzyskuje stopnia niepełnosprawności...
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-11-24 19:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???????????? - 2014-11-23 13:42:20]:
obstawiam szybkie zakończenie współpracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x