Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-10-14 00:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Carry nie placi pracownikom równych stawek?? W jednym mieście kierownik ma tyle...w drugim mniej...zakres obowiązków jest ten sam co wszędzie więc nie rozumiem...
zdjecie uzytkownika
orze - 2014-10-14 09:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko od miasta zależy, ale też od wielkości salonu
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-10-15 11:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz stawki bylo wyrownywane, premia zostala dolozona do podstawy i moje wynagrodzenie teraz na stanowisku KS wynosi ~2000zl na rękę. Wymagania sa duże, nawet bardzo ale jak sie ma zespol, który współpracuje to wszystko da się pogodzić. No moze poza obsluga klienta, bo to juz przerasta możliwości czasowe. Ok zgodzę sie z tym, ze od czasu do czasu kontakt z klientem jest zachowany, podajemy rozmiar, obsluga przymierzalni, przywitanie, i tak dalej, luzna rozmowa itp. Ale obowiązków jest tyle, ze kadrowo nie ma możliwości wyznaczyć nawet jednej osoby dziennie do obsługi klienta, bo zawsze jest cos. Albo instrukcja, albo poprawa estetyki, albo dostawa, albo ble ble ble. Taka praca, szkoda tylko ze faktycznie ZERO pochwal z góry. Same wymagania a na koniec zapewne zwolnienie bez słowa wytłumaczenia.... Generalnie ja mam dobry zespol, ale slabe centrum handlowe - Malo ludzi, male obroty i tu caaaaly czas to samo, milion planów sprzedaży na wyrost, nie wiadomo za co sie brac i jak to robic.
zdjecie uzytkownika
blannka - 2014-10-15 17:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
dostałam prace jako kierownik w firmie Carry ,może jakieś rady?
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-10-15 19:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz pracowac to w tej firmie sie da. jak mówia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Jest cięzko jest milion obowiązków nieraz wszystko chca na już albo najlepiej na wczoraj. Ale w kazdej pracy cos wymagaja zalezy jaki bedziesz miala zespol ja caly czas mma rotacje bo niestety przy bezrobociu ludziom sie nie chce pracowac. Uważam ze praca bez prowizji to duzy plus ze nie ma wyscigu szczurow w osiagnieciu sprzedazy. Na wyniki pracuje sie wspolnie calym zespolem- teoretycznie . Zależy co oczekujesz czy masz porownanie z innymi odzieżowkami, czy chce ci sie pracowac. Lekko momentami nie jest ale czy gdzies jest lepiej?? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krejsi - 2014-10-16 10:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do krejzi - 2014-10-12 04:02:27]:
Bo tam nie ma komu pracować,przejedz sie do tego sklepu i zobacz jaki maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 12h i jakie osoby pracuja,ha,ha beznadziejna ekipa,jest tam moze jedna osoba która ogarnia to wszystko za kierowniczke i pewnie juz niedlugo ona nia bedzie,czego jej zycze.
zdjecie uzytkownika
do krejsi - 2014-10-17 01:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krejsi - 2014-10-16 10:03:28]:
Kogo masz na myśli, bo bylam parę dni temu w Plazie i z ciekawości zaszlam do Carry...
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-10-17 11:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgodzę się z tym, że firma faktycznie czasem chce wszystko na wczoraj i człowiek ma ochotę sobie siąść, albo po prostu wyjść, ale porównajcie się z innymi sieciówkami - prawda jest taka, że momentami jest niemiłosierny luz. Bardziej przyczepiłabym się do organizacji, dekorator powinien pracować na nocki bądź w godzinach porannych 6-14, tak aby instrukcje był realizowane wtedy kiedy klientów nie ma, bądź jest ich mała ilość. Wtedy reszta obsady może skupić się na kliencie itd. Tak samo z przecenami, wymianą kolekcji. Ale póki tego nie będzie to nikt nie powalczy. Zwróćcie uwagę, jak pracują ludzie w innych sieciówkach - moja znajoma pracująca w Mohito w zeszłym miesiącu na umowę zlecienie zarobiła 650 zł. Reserved jak i wszystkie sklepy z LPP to istna porażka jeśli chodzi o umowy/wynagrodzenie. W reszcie sieciówek jest podobnie, może w Inditexie coś zarobisz, ale umowy na cały etat nie dostaniesz, więc wychodzi na jedno.
Jak tak każdy sprzedawca narzeka, to proszę bardzo szukajcie pracy, w której płaca Was zadowoli, tylko nie zapomnijcie, że na wszystko sobie trzeba zapracować. Prawdą jest, że większość sprzedawców w Carry daje od siebie jedno wielkie okrągłe 0 i idą po najniższej linii oporu, a całą robotę odwala kadra + dekorator, bo sprzedawcę przerasta stanie i obsługa przymierzalni + wyciągnięcie 300szt dostawy.

Ludzie pracują po 12h w dużo gorszych warunkach, wielokrotnie bez umów itd. Powtarzam - NIE JEST to praca marzeń, ale z drugiej strony mając doświadczenie w handlu i informacje z pierwszej ręki jak jest w innych sklepach sieciowych, tutaj SPRZEDAWCA nie ma źle.
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-10-17 15:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie w 100% z rrr !!!! Ja też uwazam ze nie jest zle!!! Teraz mamy jazdy ale tak naprawde komu mozemy podziekowac tylko sobie jak przy wizycie cichego klienta, nie mial kto powiedziec nawet dzien dobry a co tu marzyc o jakies wiekszej aktywnosci w sprzedazy!!! I sprzedawcy pretensje i żale jak to zle jest!!! a cichy klient robił zdjecia na potege to jakie jest zainteresowanie na salonach klientem ja sie pytam??? A pózniej żale i gadanie na centrale!!!
Ludziom sie nie dogodzi i nie widza ze nic nie robia i że nie polega to tylko na powitaniu klienta i ze mówienie sztywnej regulki nie przyniesie efektów jesli to nie bedzie szczere i z checia mowione i robione !!!
zdjecie uzytkownika
dili - 2014-10-18 12:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krejsi - 2014-10-16 10:03:28]:
A ktora to kierowniczka? Czarna??
zdjecie uzytkownika
dili - 2014-10-18 12:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Zgolu taka czarna jest kierowniczką??
zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-10-18 19:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warszawo jak nowy kr?????
zdjecie uzytkownika
Ulka - 2014-10-19 08:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co by tu nie napisac to zmiany jak i u gory jak o na salonach konieczne!!najbardziej wkurzające jest kiedy kierowniczka,zastępca i ta trzecia przesiedza na zapleczu a reszta rob!kierowniczka w carry wydaje sie ze wszystko wolno a i tak narzekają jak im zle i sie nie chce ,i najlepiej w czasie pracy wyskoczyć na zakupy do fryzjera itd itd a i najlepiej z koleżanka z pracy bo raźniej,uffff współczuje tym ktorzy jeszcze w tej firmie pracują
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-10-19 18:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulka - 2014-10-19 08:24:56]:
To chyba lekka przesada z tym fryzjerem...ciekawa jestem w którym mieście taj jest...?? Przerwa trwa 30min i w tym czasie fryzjer i zakupki?? Może w innej firmie tak, ale nie w Carry takie cos...
Oferty Pracy odpowiedz
2014-10-17
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W ŁODZI NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU MIĘSO (ROZBIERACZ-WYKRAWACZ) Wymagania: -    Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, -    Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, -    Aktualna ks
zdjecie uzytkownika
u nas był - 2014-10-19 21:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-19 21:33:17]:
Ma bzika na punkcie obsługi klienta, cen, VM, strasznie szczegółowy i wszystko sprawdza. Koleś w średnim wieku, handlowy świrus, zachowuje się niby normalnie, u nas przywitał się, ze wszystkimi od razu, więc niby pełna kultura. Rozmaiwa nawet ze sprzedawcami. Podobno był u nas wcześniej i się najpierw nie ujawnił. Czepia się nawet identyfikatorów, lekko z nim nie będzie.
zdjecie uzytkownika
u nas był - 2014-10-19 21:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikola - 2014-10-18 19:31:36]:
Ma bzika na punkcie obsługi klienta, cen, VM, strasznie szczegółowy i wszystko sprawdza. Koleś w średnim wieku, handlowy świrus, zachowuje się niby normalnie, u nas przywitał się, ze wszystkimi od razu, więc niby pełna kultura. Rozmaiwa nawet ze sprzedawcami. Podobno był u nas wcześniej i się najpierw nie ujawnił. Czepia się nawet identyfikatorów, lekko z nim nie będzie.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-10-20 11:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [u nas był - 2014-10-19 21:35:17]:
Ale o kim Ty piszesz????
zdjecie uzytkownika
ania_83 - 2014-10-20 20:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że w Carry nie mogą pracować osoby o tym samym nazwisku, lecz nie spokrewnione?
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2014-10-20 22:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to ma do rzeczy?? Zadzwoń do kadr i sie dowiesz... Wlasciwie to po co pytasz??
zdjecie uzytkownika
fj - 2014-10-20 22:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premia była?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-20 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia?? Ciekawe za co?? Jak wszystko źle w dalszym ciągu...jak nas tajemniczy w końcu pochwali to będzie premia. Ale jak na razie to cienko to widzę bo u nas to bardzo ciężko sprzedawcom na obsłudze idzie otwieranie buzi i mówienie "dzien dobry"...
zdjecie uzytkownika
krejsi - 2014-10-20 23:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dili - 2014-10-18 12:43:19]:
tak ta z kogutem na glowie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-21
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W WARSZAWIE NA STANOWISKO:     PRZEDSTAWICIEL FIRMY Wymagania: -    Minimum wykształcenie średnie, -    Znajomość mazowieckiego rynku handlu detalicznego i hurtowego artykułami spożywczymi, -    Doświadczenie we współpracy z biurami, urzędami oraz instytucjami 
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ania_83 - 2014-10-21 09:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie tego samego nazwiska.. Odmówiono mi złożenia CV w pewnym sklepie, ponieważ twierdzą, że nie mogą pracować dwie osoby z identycznym nazwiskiem.. Pytam z ciekawości czy w waszych sklepach tez tak jest i co to ma za znaczenie? pierwszy raz sie z takim czyms spotykam!
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-21 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas pracują osoby , które nie są spokrewnione a mają takie samo nazwisko. To nie ma nic no rzeczy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x