Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Carry Sp. z o.o.

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-16 15:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej mała mi to czemu nie zwrocicie się do Rk, przecież jest właśnie od tego by móc coś na to poradzić, nie wiem z jakiego regionu jesteś bo ja z dolnego śląska, macie kontakt z innym salonem to popytajcie jak jest u innych może wreszcie ktoś zrobi porządek i doceni prace pracowników.... Pozdrawiam i trzymam kciuki by było lepiej
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-01-18 14:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik raczej stawki sa te same wiec bez tradegii, Poaza tym jest oferta pracy jako Pracownik Hali - Operator Wózka Widłowego, wiec uprawnienia sa konieczne.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2016-01-20 17:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@waldek, nie koniecznie, jak patrze na to ogłoszenie to wymagana jest dyspozycyjność (praca zmianowa również w porze nocnej i w weekendy), a jedynie mile widziana jest aktualna książeczka Sanepidu, a uprawnienia do obsługi wózków widłowych będą jedynie dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2016-01-21 15:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilka dni temu wyraziłam swoją opinię na temat RKS ze Śląska... opinia była taka jaką sobie wyżej wymieniona "PANI" wypracowała, czyli niezbyt przychylna... komentarz zniknął choć nie było w nim ani wulgaryzmów, ani nic obraźliwego... wydawało mi się, że taki jest cel tej strony, aby wyrażać swoje zdanie... ale widzę, że jeśli administrator się z tym zdaniem nie zgadza komentarz jest usuwany. Nieładnie, oj nieładnie...
zdjecie uzytkownika
czarna - 2016-01-21 15:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przykre jest to, że tacy ludzie zajmują takie stanowiska, bo moim zdaniem stanowisko kierownicze zobowiązuje...
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2016-01-21 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie, wyrazamy tutaj swoje opinie, spostrzezenia a komentarze sa usuwane. Nikt tu nie klamie, nikt nikogo nie obraza a jednak komus to przeszkadza...
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2016-01-21 23:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny,
jak oceniacie pracę w Carry? Jestem z Grudziądza i w sklepie w tym mieście notorycznie i bardzo często zmienia się ekipa. Czy tak jest wszędzie? Czy taka jest polityka firmy? Jak jest z wypłatami? Czy wszystko idzie przez listę, na konto? Czy do ręki? Ile zarabiają w Carry kierownicy?
zdjecie uzytkownika
Fania - 2016-01-22 17:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zainteresowana ja pracownicą może i nie jestem, ale znam kogoś kto przez dłuższy czas pracował w Makro i z tego co mi wiadomo to atmosfera bardzo przyjemna. Przynajmniej w Warszawie. Zarobki podobno też niezłe, bo najniższe jakie są to 2 tysiące. A to jest powyżej najniższej krajowej.
zdjecie uzytkownika
Helga - 2016-01-28 08:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKIM MAKRO. OGARNIJ SIĘ GŁUPIA DZIEWUCHO I ZACZNIJ WCHODZIĆ NA PRACODAWCÓW O KTÓRYCH CHCESZ NAPISAĆ
zdjecie uzytkownika
augie - 2016-01-28 12:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no, napiszcie lepiej czy ta jakas zielinska jezdzi
zdjecie uzytkownika
Dary losu - 2016-01-29 12:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie o niej ślad zaginął p. Z
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-29 22:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Się napracowała KR Warszawa... :D
zdjecie uzytkownika
Drama - 2016-01-30 14:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A juz jej nie ma ? Skad wiesz?
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2016-01-30 14:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie zorientowala sie na czym polega ta praca, ze niewiele ma wpolnego z zarzadzaniem ...
zdjecie uzytkownika
Mruczando - 2016-01-30 22:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o Carry, to wciągu 2 lat mojej "kariery" :D miałam 5 kierowników i 3 nowe ekipy. Jak poszłam na L4, bo mój organizm nie wytrzymał z przepracowania (oczywiście wiedziałam, że L4 to samobójstwo w Carry), to szykowała się czwarta ekipa i szósty kierownik. To chyba wiele wyjaśnia o pracodawcy. NIGDY więcej nie chcę pracować u takiego wyzyskiwacza.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-01 12:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa 4 dni i narrrra. Ciekawe kiedy teraz będzie nowy KR i na jak długo
zdjecie uzytkownika
Malui - 2016-02-01 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-02-01 12:51:27]:
Ja również pracuję w Carry już ponad 2,5 roku kierownik przez całą moją karierę - ten sam, ekipa jak to ekipa wiadomo zawsze ktoś się wykruszy, ale bez przesady... Jeśli chodzi o L4 też mam jedno za sobą i to nie krótkie bo ponad 2 tygodnie i jakoś pracuję dalej, a nawet przedłużyli mi umowę na kolejne dwa lata... L4 na przepracowanie? słabe uzasadnienie... hmmm może dlatego to samobójstwo, nie musisz robić ponad normę, wystarczy wykonywać tylko swoje obowiązki.. Nie przesadzajcie już z tym wyzyskiwaniem - są o wiele gorsze firmy, chociaż myślę, że też baaardzo wiele zależy od kierownika
zdjecie uzytkownika
jjjjja - 2016-02-01 22:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ankieta antymobbingowa tralala, zwolnienia, hmm?pewne
zdjecie uzytkownika
dziara - 2016-02-01 22:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie, po co ta ankieta, przeciez nikt nic nie napisze bo to jednoznaczne ze zwolnieniem bedzie...
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2016-02-02 01:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Carry...duże wymagania małe pieniądze...zapieprzamy jak woły, non stop coś nie pasuje, jak nie vm to co innego. Ldsi nie widzą problemów pod względem VM ale górze coś nie pasuje. Na rozmowie kwalifikacyjnej informują o premiach....pożniej zabierają bez informacji.cHCĄ WIEKSZEJ SPRZEDAŻY ? ZA 1300 ZŁ ... to co się robi na tych salonach jest wiecej warte niże te pieniadze. jedna wielka ściema!!! Nie polecam, jak tylko nadarzy się okazja to zmieniam pracodawce!
zdjecie uzytkownika
zwiedziona - 2016-02-02 01:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RKS Z DOLNEGO ŚLĄSKA JUŻ ZWOLNIŁA DRUGIEGO KIEROWNIK CIEKAWE KTO BEDZIE NASTĘPNY
zdjecie uzytkownika
pipek - 2016-02-02 09:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najpierw płaczecie, że nikt nie robi porzadku z kierownikami, a teraz problem bo zwalniaja... pamietajcie, ze jak zwalniaja kierownika to stopniowo cala ekipe zmienia, bo i nowy sobie wymieni, a i centrala nie bedzie trzymac takich "niepewnych". narzekania i skargi tak naprawde dla nikogo dobrze sie nie koncza. w zadnej pracy.
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2016-02-02 10:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hoho no nie wiem czy drugiego, juz trzech jak nie czterech☺.
zdjecie uzytkownika
lana - 2016-02-02 12:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokoj, jakas psychoza strachu nastała... . Czlowiek stara sie jak moze, zrowie na tym traci a jedna osoba w jednej chwili przyjdzie i zwolni bez nieczego, bo jakis szczegol jej sie nie spodobal, to nie jest normalne...
zdjecie uzytkownika
Courtney - 2016-02-02 16:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To trzeba napisać żeby w ankiecie żeby oni wysłali Ci wypowiedzenie? Skoro mówicie że to o to chodzi. Nie chce sama składać wymowienia bo 2 tyg okres wypowiedzenia muszę przerobić
zdjecie uzytkownika
olx - 2016-02-02 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xxx - 2015-12-29 20:36:25]:
a gdzie ty pracujesz???
zdjecie uzytkownika
wirtuoz - 2016-02-03 16:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego zwolniła tych kiero? A ankieta hmm faktycznie bez sensu - tym bardziej, że anonimowa... żenua
zdjecie uzytkownika
Terry - 2016-02-03 18:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2016-02-02 01:04:47]:
Przecież ankieta jest anonimowa :P
zdjecie uzytkownika
Śląsk - 2016-02-04 09:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RKS ze Śląska to jakaś porażka. Pojęcia nie ma o niczym a wszędzie swoje 5 groszy musi wsadzić. Doedukować się najpierw w kwestiach VM a później wszystkich pouczać. Żałosny brak wiedzy i kultury osobistej.
zdjecie uzytkownika
1251 - 2016-02-04 10:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ankiecie możesz napisać co chcesz nawet mijając się z prawdą, kto Ci to sprawdzi? :)
zdjecie uzytkownika
jaaaa86 - 2016-02-04 11:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
dostaliście premie za PO kierownika salonu i PO starszego zastepcy za grudzień ? to co sie wyrabia w tej firmie to jakas żenada a Pani regionalna jest tak nie ogarnieta , że aż brakuje słów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jaaaa86 - 2016-02-04 11:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZWOLNIENIA BEZ ŻADNEGO UZASADNIENIA ....
ALE TAK TO JEST JAK SIĘ NA MIEJSCE KIEROWNIKÓW WCISKA KOGOS Z RODZINY
BRAWO PANI MAGDO !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Olka - 2016-02-04 13:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaaa86 - 2016-02-04 11:53:37]:
co to jest to PO?? żadnej premii nie było,nie ma co liczyć na cud
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-04 15:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od kiedy starszy zastępca ma premię ?!?!? Chyba że to zależy od regionu / salonu? Jeśli są premię dla starszego to piszcie to też będziemy się domagać dla siebie !
zdjecie uzytkownika
cezaria - 2016-02-04 17:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taa, jasne, juz sie podomagacie, he he skarpety przestancie podbierać, inwentury poprawcie!
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2016-02-04 22:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałyście o nowym Regionalnym na całą Polskę?
zdjecie uzytkownika
1212 - 2016-02-04 22:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie, kto to kiedy skad wiesz o kimś takim?
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2016-02-04 22:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory pomyliłam firmy
zdjecie uzytkownika
op - 2016-02-05 07:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
parodia - rks ze śląska wydzwania do zwykłych pracowników na ich prywatne komórki knując przeciwko kierownikowi, starszemu zastępcy, zastępcy i bóg wie komu jeszcze
ta sprawa musi trafić do sądu pracy
zdjecie uzytkownika
jenny - 2016-02-05 07:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, co to za kobieta!!! Zero ludzkich uczuc, przeciez tak dalej byc nie moze!!!
zdjecie uzytkownika
Ulalala - 2016-02-05 12:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie dla SZ przyznaje kierownik sklepu czy ma dostać czy nie. A czy faktycznie dostanie to decyduje góra. Zależy od obrotów itp
zdjecie uzytkownika
alalal - 2016-02-05 14:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ci powiedział ze premie dla sz przyznaje kierownik?! co za glupoty opowoadacz, dec o tym odgórnie centrala, ! która sama nie wie kto im du... osr....! zwalniają jak chcą, nie licząc się ze stażem, zaangażowaniem
zdjecie uzytkownika
Jazda - 2016-02-05 16:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zrobila sie ogólna wrzawa na temat RKS ŚLĄSK. Z pierwszej reki wiem,ze sa osoby ktore kontaktowaly sie z radcami prawnymi odnosnie mobingu i zniesławienia ze strony tej Pani,podobno sprawa do wygrania bo nawet stali klienci zaoferowali sie,ze beda świadczyć bo byli ba salonie podczas wizyt RKS. Wieksza czesc pracownikow ze slaska wzięła sprawe bardzo poważnie i nie ma zamiaru odpuscic,a tym bardziej zgadzać się na zachowanie uwłaczające człowiekowi. Ankiety antymobingowej nikt nie wzial powaznie,bo i tak wiadomo,ze nic ona nie zmieni. Na pewno odwiedziny,ze strony PIPu bede teraz standardem miesiecznym. Podziwiam centrale,ze jeszcze sie tym nie zainteresowała. Czekac teraz tylko na pierwsze polecone.
zdjecie uzytkownika
Xxxxxa - 2016-02-05 21:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypadkiem zajrzalam na Panstwa strone i przeczytalam opisy. Pracuje na stanowiskach menadzerskich i zarzadzam duza grupa pracownikow. Nie, nie jestem klientem Carry. Nie kupuje. Opisujecie konflikty. Nie znam sytucji drugiej strony, ale jako foswiadczony juz szef, pracujacy e kilku firmach, nie wyobrazam sobie, zeby RKS pozwalal sobie na praktyki przekraczajace KP, a przede wszystkim wykazywal brak szacunku dla podwladnego zespolu. Jest polecenie zakonczone lub rozpoczete slowem : "prosze", jezeli jednak pracownik ma trudnosci z jego wykonaniem, najpierw nalezy dociec przyczyny. Nastepnie nalezy dac mu mozliwosc szkolenia, czyli podniesc kwalifikacje. Inna rzecza to dodatkowe uposszenie czyli premiowy system motywacyjny, ktory w sprzedazy stanowi zawsze FUNDAMENTALNE narzedzie do tego, aby pracownicy posiadali motywacje do realizacji celow i co w zamian otrzymaja. System taki musi byc zrozumialy, ambitny ale realny. Wy Panstwo natomiast piszac o mobingu, nalezy miec wiedze czym on jest, niestety w Polsce to slowo jest zle interpretowane przez pracownikow. Moze warto podjac stosowne rozmowy z zarzadem firmy i powiedziec o swoich obawach, checiach zmian, ect. Godnosc kazdego czlowieka powinna byc sprawa priorytetowa. Zamiast zwalniac, moze warto szkolic, aby zaniechac wysokiej fluktuacji pracownikow. Z doswiadczenia wiem, ze kto lubi i ceni swoja prace, robi to o 30 a nawet 40% lepiej. Carry to jednak duzy gracz na rynku firm odziezowych, dlatego polecam szczere rozmowy z szefostwem. Wojna, szkalowanie w internecie nikomu nie przyniesie poprawy, wrecz flustracje i rosnaca niechec do pracy. Zycze Wam zapalu, odwagi i dobrych decyzji.
Doswiadczony manager.
zdjecie uzytkownika
zabrze - 2016-02-05 21:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a my ankiete wypelnilysmy zgodnie z prawda bez strachu o zwolnienia
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-02-06 14:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a a ktoś może wie coś na temat nowego/nowej RKS na Warszawę skoro poprzedniej już nie ma?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-06 20:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RKS Warszawa - pewnie trochę poczekamy na tą czekaliśmy prawie dwa miesiące
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2016-02-06 20:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-02-06 20:27:32]:
a ile sie utrzymała, chyba nie ma stabilności na stanowisku RK i KS?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mimo że byłam na czas musiałam poczekać przy kasie na kierowniczkę.Wpuszczono mnie do pomieszenia 1x1m gdzie byl stól i dwa taborety.Pani sztucznie miła z wymuszonym uśmiechem przejrzała CV i zadała kilka pytan.
Dziś żałuje że prace przyjełam bo 12h stania to kara od Boga i juz sie zwolniłam

Pytania: Pracowałas kiedys w sklepie odzieżowy?

Czym jest dla Ciebie profesjonalna obsluga klienta?
zdjecie uzytkownika
onaaaa - 2016-02-06 23:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to jakas tragedia! A teraz jeszcze ta regionalna dama od siedmiu bolesci.Jak mozna zatrudniac takich ludzi?!KObieto!Osoba na takim stanowisku powinna wiedziec co to kultura osobista a nie zachowywac sie jak osoby z rynsztoku.
zdjecie uzytkownika
przyjaciółka - 2016-02-07 01:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuję żeby się zgadać i porozmawiac dziewczyny tak nie mo,że być żeby tak nas traktowano !!! mamy numery zdwońmy się RAZEM możemy wiele :)
śląsk !!!!!!!!!!!! to boju :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert