Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-16 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam dzis na rozmowie. Pierwsze 3 miesiące 1270 zł netto. Śmiech na sali. Potem do tego dostaje się 450 zł premii, ale jak pojdzie się na L-4 bądź weźmie się dzień wolny na żądanie, zabierają. Zmiany po 11,5 h. W ogóle osoba, która prowadziła rozmowę mało konkretna i gdzieś miała, to czy jestem zainteresowana, czy nie...
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-16 14:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w tej firmie rok, praca po 12h nudna, monotonna, brak możliwości rozwoju, tam możesz co najwyżej cofnąć się w rozwoju. Pracowałam w Krakowie, kierowniczka nie nadawała się na to stanowisko strasznie tepa, nie wiedziała za wiele, nie miała pojęcia o pracy w tej firmie, to ona podporządkowywała się innym jako kierownik, jakieś kompletne dno. Atmosfera beznadziejna obgadywanie sie po kątach z nudów, jedna myśli że jest lepsza od drugiej, zastanawianie się nad przestawieniem zwykłych ciuchów trwało wieczność, jakby to było jakieś ekstra odpowiedzialne zadanie, aż uśmiech na ustach się malował.Kasa słaba tylko 1200 netto. ogólnie nie polecam strata czasu, dla ludzi mądrych, ambitnych oraz wykształconych nie polecam. natomiast dla tępaków, ciemnej masy oraz ludzi z bardzo niskimi ambicjami jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-16 14:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ag, 450zł premii??????w jakim mieście? jakie CH?
Ja słyszałam o 100zł, większe salony max.200zł. Jestem w szoku.
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-16 15:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warszawa. Taką informacje dostałam na rozmowie, ale tak jak mówiłam wcześniej, zaraz potem powiedziała mi, że zabierają premie za zwolnienia i urlop na żądanie. Przecież, to jest oszustwo!
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-19 18:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja Was moje miłe moze zapytam ile spodziewałyście sie zarobic w sklepie odzieżowym? Jak ktos napisał 1270 na reke, premii nawet 450 zł, to jest dobra kasa. Konkurencja wcale nie płaci więcej. To jest praca idealna dla studenta, który musi sobie dorobić. Owszem, rodziny z tego nie utrzymacie, ale Carry zatrudnia raczej młode osoby, bez rodzin.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-07-20 22:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziom sie nie dogodzi!!! pracuje w carry i fakt zasady centrali sa chore i dziwne ale na to nie mamy wplywu ani my sprzedawcy ani kierownik. Ja mam dobra kierowniczke przynajmniej mi pasuje uwzglednia prosby, weekendy sprawiedliwie rozdziela a itak dziewczyny z ktorymi pracuje i tak wiekszosc narzeka. nie majac pojecia co to praca w handlu w sieciówce itd. a najsmiejszniejsze jest to ze cale premie dostaja od tej nie dobrej kierowniczki i wtedy nie pogardza nimi. ale dobrego slowa tez niestety nie powiedza. wiec opinni nie ma co sluchac bo to jest malo wiarygodna. po drugie widac kiedy opnia jest sprawiedliwa i prawdziwa. Uwaza ze kazdy kto chce pracowac to bedzie szukal pozutywnych rzeczy a nie czepial sie pierdul na ktroe sie nie ma wpływu!!!!
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-22 10:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do XXX. Pracowałam w H&M-ie i w Kappahlu, więc wiem co to praca w sieciówce. Gdy zaczynałam, to moja pierwsza wypłata wynosiła 1600 zł netto i umowa o pracę. A uwierz mi, że zapierdol taki sam. Jest różnica? Ja się nie czepiam, tylko mówię jak jest. I uważam, że to wyzysk! A z tą premią w Caryy, to też dobra ściema. Rozmawiałam z dziewczyna, która pracowała tam 8 miesięcy i mówi, że 2 razy dostała premię. Raz było to 100, drugi raz może 150, bo poszła na 3 dni zwolnienia, bo była chora! Więc dla mnie takie coś, to jest śmieszne! Jak komuś pasuje tyrać za 1270 zł, to życzę powodzenia! I nawet na zwolnienie nie pójdziesz, bo premii nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
stella - 2014-07-25 08:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-07-20 22:11:33]:
Widocznie nie masz zbyt wielkiego porównania z innymi firmami, albo zerowe pojęcie o rzeczywistości panującej w handlu, Carry już dawno zostało w tyle za swoją konkurencją z racji na atrakcyjność warunków pracy. Niestety osoby zajmujące stołki w centrali to oderwane od rzeczywistości atrapy zarządzających, którzy także prawdopodobnie pracują za niskie pieniądze, stąd mają tak marne kompetencje, a firma przy nich rozpada się na oczach wszystkich pracowników. Niestety, ale centrala nie ma zbudowanej, żadnej pozycji w oczach pracowników, a wręcz stała się pośmiewiskiem w sieci, ale nie wymagajmy cudów od ludzi którzy nie mają bladego pojęcia o prowadzeniu sieci salonów
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-25 09:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [... - 2014-07-16 14:53:14]:
Hej,Firma Carry sama w sobie jest dobra i ciekawą firmą,a sama praca zależy od kierownika sklepu.W przypadku Zgorzelca jest to katastrofa!!!!!Jest tam Kierownik który kompletnie nie potrafi kierować i zarządzać ludźmi!!W ciągu trzech miesięcy od otwarcia sklepu zwolniło się już 6 osób!!!!Kierownik beznadziejny bez doświadczenia na tym stanowisku,który grafik po 4 miesiącach swojej pracy nie potrafi jeszcze dobrze zrobić,tylko nadrabia swoim gadaniem.
zdjecie uzytkownika
tosia - 2014-07-25 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny dostalam oferte pracy w Carry na woj,kujawsko pomorskim, stanowisko starszy zastepca, napiszcie mi jakie wychodza zarobki na tym stanowisku? W poniedzialek ide na rozmowe a chce wiedziec juz szybciej, czytalam rozne posty ale nigdzie nic nie ma, jest tylko ze zastepca ma 100zl wiecej od sprzedawcy.
Pozdrawiam goraco, Tosia
zdjecie uzytkownika
GTA - 2014-07-25 12:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tosia - 2014-07-25 10:07:04]:
zarobisz tyle co sprzedawca w innych sklepach, a odpowiedzialność, presja i ilość obowiązków nie do ogarnięcia. Na okresie próbnym nie ma premii, aby na jego koniec powiedzieli ci - do widzenia i zatrudnili nowego świeżaka, który nie będzie dostawał premii i tak w kółko.
Nie pakuj się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Lepiej już być sprzedawcą w tej firmie i kieć spokuj za niewiele mniejszą kasę.
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-25 13:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GTA - 2014-07-25 12:29:59]:
W ogóle daj sobie spokój z tą firmą...1270 zł na rękę to żadne pieniądze! A premia, to tylko ich gadanie. I sama kierowniczka na rozmowie powiedziała mi, że zabierają premie praktycznie za wszystko! To chyba nie świadczy dobrze o nich. Takie grosze, to tylko chyba Reserved jeszcze płaci. Ciekawe dlaczego non stop widzę ogłoszenia do Carry.
zdjecie uzytkownika
tiki - 2014-07-25 14:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ponad pół roku i w tym czasie nie zabrali nikomu premii, nawet po średniej ocenie za tajemniczego. Ale w życiu nie chciałabym przejść na stanowisko inne niż sprzedawca po tym co widzę ile dziewczyny maja do zrobienia
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-25 15:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w carry i to było najgorsze 10 miesięcy mojego życia. Pierwsze 3 miesiące sama goła pensja i zlecenie. Potem umowa o pracę i pensja ta sama. Premia 400 zł była w pierwszym miesiącu, natomiast inne dziewczyny po 100 zł. Wtedy byłam mega szczęśliwa. W następnych miesiącach było, to 100, może 200 zł, bo albo słabe wyniki, a to tajemniczy klient i słaba ocena, a to zawsze coś! w przedostatnim miesiącu pracy miałam anginę i poszłam na 10 dni zwolnienia i oczywiście zero premii. W ostatnim miesiącu też jej nie dostałam, ponieważ kierowniczka stwierdziła, że trzeba było nie iść na zwolnienie. Wtedy moja cierpliwosć sięgnęła zenitu i złożyłam wypowiedzenie! Co jak co, ale przez te miesiące pracowałam ile wlezie, non stop dwunastkami. Zero docenienia ze strony kierownictwa i biura.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-07-26 08:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto poczytac i stwierdzic że wszedzie jest podobnie:

http://biznes.onet.pl/za-kulisami-handlu,18572,5646668,1,news-detal




zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-26 10:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ala - 2014-07-26 08:51:42]:
To prawda, ale nie do końca. Jak już wspomniałam pracowałam w H&M-ie i Kapphalu. Wiadomo, zarobi nie były mega ogromne, ale sprzedawca mógł dobić do 2000 zł netto (warszawa). Wiadomo, że dużo roboty jest w takich wielkich sklepach, ale mieliśmy normalne zaplecze z kuchnią, gdzie była lodówka, mikrofalówka, zlew, szafki, duży stół, woda, kawa, herbat, mleko, cukier pracownicze. Codzienne coś słodkiego stało w kuchni na stole. Na święta bony, 200 zł ale lepsze to niż nic. Plus konkursy, gdzie można było wygrać jakiś ciuch do 100, 200 zł, bony, kasę. Kilka razy zespołowi udało się wygrać po 50 zł i wszyscy poszliśmy razem do knajpy. Owszem, to są wyjątki, ale też pracowałam w miejscach skąd uciekłam jak tylko mogłam, bo nawet dobra atmosfera w sklepie między pracownikami nie wynagrodzi niskich zarobków i nacisku z góry oraz braku szacunku do sprzedawców!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-27 09:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Agi...

Jezeli chodzi o Carry w Zgorzelcu to jestes w wielkim bledzie... Po pierwsze kierowniczka zarzadza swietnie zespolem i jest doswiadczona w tym co robi...Bzdury piszesz na temat grafiku, poniewaz nie ma z tym najmniejszego problemu...a zmienia go czesto bo takie dostaje polecenie z kadr. I po trzecie jak dla mnie to Ty jestes benadziejna, bo podejrzewam ze nalezysz do tych 6-ciu zwolnionych dziewczyn ktore zatrudniajac sie w salonie myslaly,ze caly dzien spedza na plotkowaniu ze znajomymi. A ubrania same sie pukladaja, towar sam sie rozlozy z kartonow i dodatkowo przeceni...najlepiej 12godz przestac i przegadac i punkt 21.00 torebka na ramie i pa pa... a wez takiej zwroc uwage grzecznie to obraza majestatu! Juz nie wspomne o zrobieniu jakiejkolwiek instrukcji wyslanej przez VM. I to ma byc pomoc?? Juz o zrobieniu seta nawet nie wspomne...niektore dziewczyny po 4 m-cach nie wiedzialy co zaliczamy do ACC. Z nudow przynajmniej ulozylyby rozmiarmi rzeczy co wisza na wieszakach, ale po co?? Wiec nie opowiadaj dziewczyno takich glupot, ze przez kierowniczke ktos sie zwolnil! Bo same nie dalyscie rady sprostac wymogom firmy. Juz nie wspomne o tym jakie ambicje niektore mialy za wszelka cene, po trupach ale dostac sie na miejsce kierowniczki salonu. Za plecami kablowac i podstawiac swinie kierowniczce...to trzeba miec tupet zeby tak robic... a pozniej na pierwszym lepszym forum opisac jaka to kierowniczka jest zla... Ogarnij sie dziewczyno !!
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-27 14:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-27 09:34:06]:
Do mnie ta mowa? Chyba chodziło Ci o osobę, która podpisała się Marta? Bo ja nie pracowałam nigdy w Carry i nie zamierzam!!! Czytaj dokładniej na drugi raz...po drugie opinie z tego portalu od pierwszej strony mówią same za siebie.
zdjecie uzytkownika
klient_xxx - 2014-07-27 16:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ag - 2014-07-27 14:44:58]:
Gdybyś nie zauważyła to jest różnica między Ag a Aga... A odpowiedź była dla Agi!!! Sama czytaj dokładnie na drugi raz... :)
PS. Popieram "pracownika"... Kierowniczka ze Zgorzelca jest SUPER i tylko dzięki niej ten salon wygląda i funkcjonuje tak dobrze...
zdjecie uzytkownika
Ag - 2014-07-27 19:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient_xxx - 2014-07-27 16:27:12]:
Na tej stronie nie ma zadnej Agi stad moja odpowiedz, a inne strony mi sie nie otwieraja. Ale czekajmy, moze Marta sie odezwie. Widze, ze w Zgorzelcu, to koleczko wzajemnej adoracji ;) ale fajnie, ze chcociaz zgrany zespol macie :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W WARSZAWIE NA STANOWISKO:     ADMINISTRATOR/ KOORDYNATOR EDI Wymagania: -    Wykształcenie informatyczne lub podobne, -    Doświadczenie w zakresie prowadzenia projektów EDI od strony klienta do odbiorca, -    Znajomość zagadnienia konwertowania istniejących systemó
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-07-28 12:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze pani kierownik ze zgorzelca sama się zachwala hehe a prawda jest taka ze sie nie nadaje na to stanowisko. Wogóle nie ma podejscia do ludzi, jedyne co potrafi to gadac. Gadke to ona ma trzeba przyznac tylko że z tej jej gadki nic nie wynika. Weekendy tylko sobie daje wolne a dziewczyny same odeszły bo tam przecież pracować się nie da. Okropna jest tam atmosfera a to za sprawa dwoch pseudo kierowniczek :)
zdjecie uzytkownika
tosia - 2014-07-28 14:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z ta pensja w Carry napiszcie jak wiecie ile zarabia sprzedawca, zastepca-sprzedawcy, starszy zastepca .... bo ja chce sobie porownac czy mi sie oplaca ta praca, rozmowe Pani przelozyla na jutro wiec mam malo czasu....
zdjecie uzytkownika
bulka - 2014-07-28 18:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tosia - 2014-07-28 14:07:53]:
sprzedawca najnizsza srednia krajowa,a kierownik 1600na reke mniej wiecej. A gdzie masz rozmowe? bo ja tez mialam miec,ale nie pojde bo slyszalam nawet negatywne opinie o kierowniczkach od pan z innych sklepow
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-28 18:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-27 09:34:06]:
Nie w Zgorzelcu tylko w Wawie. I wiem co mówie, bo pracowałam tam 10 miesięcy, a nie tydzień! Może i kierowniczka wam się trafiła spoko, ale to rzadkość. Ja nie mam nic przeciwko ciezkiej pracy, ale jak ktoś płaci ci 1270 zł i nie szanuje pracowników, to nie będę z siebie robić niewolnika. A z tego co wygląda, to chyba sama jesteś kierowniczką ze Zgorzelca i piszesz na siebie pozytywne komenty. I kto tu jest żałosny?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-07-28 23:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-07-28 12:19:44]:
Widzę , że koleżance z " chorymi ambicjami," nie pozostaje już nic innego tylko żalić się na forum anonimowo. Mamy świetna kierowniczkę i możemy ogłosić to wszędzie ! I szanujemy Ją za to, że nie pozwoli żadnej obcej osobie zburzyć atmosfery w naszym salonie. I nie musi sama na siebie pisać pozytywnych komentarzy, ponieważ pracownicy mają o Niej bardzo dobre zdanie i to jest najważniejsze! Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku... Żal mi koleżanki, która ciągle wyraża swoje opinie na temat kierowniczki. Nie spełnione " chore ambicje" i zazdrość robią swoje... a co do weekendów wolnych to i owszem chcemy żeby nasza kierowniczka zawsze miała wolne i odpoczywała sobie ! a Ciebie co to obchodzi ?! Zazdrość Cię znowu zżera!? Według Ciebie to nikt się tam nie nadaje Tylko Ty sama! bo masz ambicje he he !!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x