Carry Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Carry Sp. z o.o.

ida 2016-09-02 11:48:05
Potwierdzam @luli kiero może dostać więcej niż zwykły sprzedawca ale nie jest tak, że nie dostaje nic..tyle, że wszystko zależy od wysokości planu na dany miesiąc
Kora 2016-09-02 17:11:36
Ja też studiuję zaocznie i bez problemu dogadujemy między sobą wolne gdy mam zjazd. Wszystko jest dla ludzi - wystarczy dobra wola. Nasza pani kierownik raczej idzie ludziom na rękę, a jeśli jest tak, że wole się nachodzi to musimy dogadać to między sobą, kto naprawdę może przyjść do pracy a kto nie. Czasem zdarzało mi się też przyjść na pół dnia, bo akurat mogłam opuścić wykład albo coś przepadało.
frak 2016-09-02 18:01:17
No mi się wydaje, że właśnie wszystko kwestia teamu, z jakim się pasuje. Jak ludzie są w porządku, to wszystko jest bardzo w porządku, bo warunki same w sobie są dobre
1
marek 2016-09-02 22:38:25
ida a te plany miesięczne i targety to są realne do realizacji?
walki 2016-09-03 10:05:50
nie plany nie są do realizacji, a osobom rekrutującym przyjrzałabym się bliżej jakie osoby zatrudniaja na stanowiska kierownicze
4
34rtfg 2016-09-03 15:02:47
@marek podjrzewam ze sa realne do wyrobienia w przeciwnym razie wydaje mi się ze nie oferowaliby tego
Olka 2016-09-03 21:33:07
Ci którzy nie pracują aktualnie w carry lepiej niech się nie wypowiadają, bo osłabiają mnie wasze opinie. Nic nie wiecie jak jest teraz a macie najwięcej do powiedzenia. Nie,plany nie są realne, nie starszy zastępca nie dostaje premii, premia była ale 1,5 roku temu,a potem ''wrzucili'' je do wypłaty... Co jest plusem pracy w carry,wypłata na czas i umowa na cały etat oraz od roku zniżki raz na kolekcję. Co do grafiku wszystko zależy od kierownika. Pozdrawiam.
waldek 2016-09-03 21:39:47
To świetnie, że pracownicy są zadowoleni z atmosfery jaka teraz u nich panuje @sobota, ale wiadomo jakich zarobków można się u nich spodziewać? Dzięki za odpowiedź
Malinova 2016-09-04 21:12:03
W takim razie u Ciebie warunki są całkiem niezłe, ja przedstawiłam tylko to , czego dowiedziałam się na rozmowie z kierowniczką jednego sklepu ;)
1
Malinova 2016-09-04 21:12:31
W takim razie u Ciebie warunki są całkiem niezłe, ja przedstawiłam tylko to , czego dowiedziałam się na rozmowie z kierowniczką jednego sklepu ;)
1
34rtfg 2016-09-04 21:34:20
no tak bo akurat atmosfera jest na prawde jednym z ważniejszych czynnikow mowie serio nie wyobrażam sobie żeby isc do pracy w ktorje panuje kiepska w której ludzie się nie dogadują bo to przecież się przekłada potem na efektywność pracy no i nie tylko
walki 2016-09-05 14:39:49
weź się tak nie mądrz jak nie wiesz jak jest w innych salonach!
1
xxxx 2016-09-05 14:41:52
tak też i jest w ski:) nie umieją się dogadać
23 2016-09-05 18:11:38
tak tak zgadzam się..ja jestem się zastaniwam na jakie mniej więcej wynagrodzenie można liczyc na stanowisku analityka biznesowego w warszaiwe ktoś cos?
dywan 2016-09-05 22:11:48
Są, skoro przyznają premie. Oczywiście nie jest to na pstryknięcie palcami, ale jak się chce, to można wszystko :)
Igor 2016-09-06 08:34:00
@dywan no dokładnie mam takie samo nastawienie do pracy. Zawsze dla chcącego da radę, ale trzeba się przyłożyć
Tyron 2016-09-07 14:23:07
Chyba nie znam osoby, która zawsze miałaby super ekstra dzień w pracy. Nigdy nie jest cały czas różowo, bo to praca a nie wakacje. No ale jak się mówi: wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
luki 2016-09-07 14:26:08
Tak myslałem, premie zazwyczaj są zawsze wypłacane zalezy tylko jeszcze ile sie wyrobi i ile sie dostanie jej, zalezy od miesiaca, chociaż uważam ze na sklepie lepiej ja wyrobic niż pracownicy biurowi
kgt 2016-09-07 23:21:57
@ luki - jak to zazwyczaj sa wypłacane? to mnie trochę zaniepokoiło, bo one jak na mój gust powinny być wypłacane zawsze? Poszukują teraz regionalnego koordynatora ds. kontroli jakości do kilku miast w Polsce. czy 3500 netto sie zarobi?
Kora 2016-09-09 17:22:10
W Carry zawsze płacą na czas!
katia 2016-09-09 22:46:47
3500 netto - jesli tyle faktycznie by sie zarobiło to uważźam, ze pensja naprawde byłaby całkiem spoczko, ale nie jestem pewna czy to takie mozliwe by było
cieKawa.. 2016-09-12 16:07:08
A ile zarabia sprzedawca carry w poznaniu?
34rtfg 2016-09-12 16:09:32
no to dobrze ze to tk w sumie jes chociaż z drugiej strony to uważam ze jednak zawsze taka wyplata powinna być na czas bez względu na firme i bez względu na to na jakim stanowisku się pracuje przeciez
La 2016-09-12 16:29:17
Ale przecież w Carry zawsze płacą na czas, więc nie wiem, o co chodzi?
456 2016-09-12 17:24:21
no tak tak to tez jest prawda jednak z drugiej strony wiadomo jak to tewraz bywa ze cos co powinno być oczywiste tak jak było kiedyś dzisiaj jest czyms wyjątkowym a ja uważam ze we wszystkich firmach powinna być wyplata na czas i dobra umowa oferowana
La 2016-09-14 20:30:35
No to aplikuj do Carry - wypłata na czas i dobra umowa.
cyt9 2016-09-14 21:52:57
@ 456 - moim zdaniem dla każdegpo co innego oznacza "dobra umowa"
Lis 2016-09-16 17:03:30
Wczoraj miałam rozmowę rekrutacyjną, więc czekam na wyniki :)
FanMakro 2016-09-16 18:08:35
Specjaliści sprzedaży dają sobie dobrze radę z tego co wiem, dostają też bardzo sympatyczne premie, z tego co wiem ludzie są zadowoleni, więc atmosfera jest też sympatyczna. Ogólnie jesienny nabór wygląda naprawdę w porządku, dużo nowych ofert pracy.
fanka carry 2016-09-17 19:53:04
czytanie ze zrozumieniem by sie przydalo. Bez tej umiejetnosci ciezko znalezc prace nawet za najnizsza krajowa. Co CARRY firma odziezowa ma wspolnego z Twoim sympatyzowaniem z MAKRO? Z
Sałata 2016-09-17 20:29:53
No ja też uważam, że jeśli chodzi o Carry to na spokojnie można spróbować wysłać CV, chyba nie od dziś wiadomo, że praca wygląda dość dobrze pod wieloma względami
La 2016-09-19 11:20:23
Ludzie nie wiedzą gdzie piszą i potem jest, że słaba umowa, pensja z opóźnieniem i nie wiadomo co jeszcze. Czasami mam wrażanie, że opinie są tu zarówno o Carry, Makro i Selgrosie.
Juras 2016-09-19 11:26:50
Warunki są naprawdę dobre - szczególnie porównując je z innymi firmami tego typu. Fajnie też że i ofert pracy aktualnie jest sporo, to jest z czego wybierać.
waldek 2016-09-20 16:48:35
Z tych ofert, które widze to na pewno jest potrzebna osoba jako Asystent w Dziale Kupieckim - Kategoria Produktów Owoce / Warzywa no i jest to praca na pełen etat z tego co widze tak naprawde, ale opłaca się na pewo pod wzgledem ilości godzin jakie się ma.
Ona 2016-09-21 17:22:20
Z tego co wiem, to Carry nie ma działu Owoce/Warzywa, chyba że na koszulkach :)
luki 2016-09-21 18:51:37
Fajna praca dla studentow chyba w odziezowce, bo nie wiem czy mozna sie spodziewac zatrudnienia na stałe?
Anna 2016-09-22 13:12:58
A dlaczego nie?! Pracowałam na studiach i zostałam po nich. Mój kierunek akurat dotyczył handlu, więc praca jak znalazł!
ida 2016-09-22 16:33:39
Na cały etat @luki też tutaj zatrudniają, nie wymagają statusu studenta w ogłoszeniu więc każdy może na taki cały etat aplikować ciekawe tylko co wtedy z umową..
Anna 2016-09-23 16:14:07
Umowa głównie jest umową o pracę. Studentom pewnie bardziej opłaca się umowa zlecenie.
asd 2016-09-23 19:42:57
@ ida - generalnie z tym statusem studenta to [polega na tym, że zazwyczaj daja wtedy umowe zlecenie
Do 2016-09-27 13:26:40
Wydaje mi się, że nie zawsze tak jest
Lili 2016-09-27 13:29:10
Hej, powiedzcie proszę czy nie maja nic przeciwko do studentów dziennych? Da sie ułożyć jakoś grafik i uwzględnić w nich obecności? Mi głownie rano odpowiadają godziny
Pracowita 2016-09-28 11:11:55
Raczej ciężko bo albo chcą kogoś kto się nie uczy albo uczy zaocznie tak aby był w tygodniu i robił dostawy i porządkował sklep.

Wiadomo coś o nowym RKS Pomorze? Gdzie teraz bywa?
buc 2016-09-28 12:37:15
A wiadomo czy w Elblągu jest wciąż poszukiwany sprzedawca? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o stabilne warunki finansowe, co jest dobrym znakiem, że dbają o zadowolenie swoich pracowników. Ważna jest wypłata. Dziękuję za szybką odpowiedź.
nestor 2016-09-28 14:54:27
Hej, tez dostajecie tak malo towaru? o odziezowe carry mi chodzi;)
tomek 2016-09-28 14:55:10
No to skoro zarobki są powyżej 3 tysięcy złotych @Pokcz, bo przecież doskonale dbają o stabilne zatrudnienie jak i o zarobki, ktore są odpowiednie do stawek. Zastanawiam się jednak jakie są u nich benefity.
WWW 2016-09-29 12:34:36
Najlepiej zapytaj bezpośrednio w sklepie, czy rekrutacja wciąż się odbywa.
tomek 2016-09-29 12:36:56
jest teraz u nich oferta jako Młodszy Przedstawiciel Handlowy.
ida 2016-09-30 15:26:33
@tomek jesteś kolejną osobą, która myli firmy to nie jest forum sklepu spożywczego tylko odzieżowego (!) non stop ktoś pisze o jakimś ph-owcu albo magazynierze ale to nie jest ten wątek. Tutaj możemy pogadać o pracy dla sprzedawcy czy kierownika a nie o innych ofertach zupełnie niezwiązanych z branżą
34rtfg 2016-09-30 22:09:17
no bo to ejst mylone z tego względu ze sa prawie takie tamy nazwy firmy i po protu ktoś bledzie o tym pisze i tyle no co tutaj się rozwodzić w temacie bez sensu ;p
Zostaw swoją opinię o Carry Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.