Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Carry Sp. z o.o.

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sratytaty - 2015-08-01 13:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Vectra, czyżby chodziło Ci o Grudziądz?
zdjecie uzytkownika
asika - 2015-08-04 11:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Carry nie pracuję już od ponad trzech lat, dziś zajrzałam na tą stronę z ciekawości.....nic, a nic się nie zmieniło!! Można było sobie żyły wypruwać a i tak zawsze było mało; miliony obowiązków przy minimalnym zatrudnieniu pracowników...i tak by można wyliczać bez końca. Pozdrawiam "szarych" pracowników Carry :)
zdjecie uzytkownika
jednanamilion - 2015-08-04 14:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Premie Kwartalne? hahah smiech na sali...
serio łudziliście sie ze dostaniecie ?! nie mamy co liczyc. od Nas wymagają a od siebie nic. tylko z człowieka głupka i naiwniaka robią

pozdrawiam wszystkich pracowników. ;)
zdjecie uzytkownika
CichoCiemni - 2015-08-04 18:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie są jeśli salon przez kwartał wykazywał wzrost sprzedaży do poprzedniego roku za ten sam okres. Ciekawe kiedy zrobią większą przecene po ubrania z 11 roku po cenach po których teraz są to nie wiem czy ktokolwiek odważy się przymierzyć, a kupić... Sklepy wyglądają jak lumpeksy gorszego sortu.
zdjecie uzytkownika
A - 2015-08-05 20:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda gadać, jak podnieść sprzedaż taka jakością. Przyszła moja stała klientka i mówi o miałam taką bluzkę kilka lata temu...i się śmieje. Co mam jej powiedzieć hehe nowy szyk mody z roku $11. Premia...raczej trzeba zapytać co to takiego bo czy jest lepiej czy gorzej i tak ani 1 zł więcej na koncie nie zobaczysz. Na dodatek kogo słuchać regionalnego, dyrektora czy dział vm ?Może niech oni najpierw ustala coś wspólnie bo tylko robią z siebie krę... jedna rozrywka w ciągu dnia:)
zdjecie uzytkownika
mumu - 2015-08-07 10:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podniesc sprzedaz... to jakiś żart... jak można podniesc sprzedaz takimi szmat-ami. lumpeksy wyglądaja lepiej. u nas tez sie zdarza ze klienci mowią : ooo kupilam taka bluzke spodnice czy tez cos innego pare lat temu jeszcze to macie?? NO ZENADA.. premia? to chyba tylko legenda.. a i tu przyznam racje przedmówiczynią ze nie wiadomo kogo sluchac kr, vm'ów czy też dyrektora... a ci z vm to co drugi to lepszy.. heh też miedzy sobą niech ustala jedną wersje bo śmiech na sali... jeden mowi tak drugi siak... weżcie sie tam na górze ludzie ogarnijcie, bo to wszystko jest śmiechu warte. rozdwojenie jaźni normalnie..
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-08-07 14:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odwiedziłam sklep po kilku latach niebytności tam i szok- gdzie Carry z dawnych lat?...z pomysłami,kolorystyką i dobrym smakiem...? Miałam wrażenie,że weszłam do bazaru chińskiego. Podzielam zdanie,że trudno na czymś takim wyrobić plan. Tutaj warto przyjrzeć się kontraktującym kolekcję.
zdjecie uzytkownika
didi - 2015-08-09 01:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o czym wy piszecie, nie pracowalyscie chyba w ccc..... szanujcie to co macie
zdjecie uzytkownika
abcde - 2015-08-10 11:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dostaliście premii???
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-08-10 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tysiac piecet sto dziewiecet ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-19 22:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chciałbym sie wypowiedzieć na temat sklepu Carry w lublinie w Tarasach Zamkowych,żenujące jest to że od wejścia Pani łazi za mną i namawia na zakupy,nielubię tak nachalnych ludzi,a do tego na każdym kroku słyszę dzień dobry,to już po kilku razach robi się śmieszne,ale z tego co wiem to tak mają robić więc niewiem czy ci z góry zdają sobie sprawę ze takim zachowaniem odstraszają klientów,mnie już to odstraszyło i nigdy więcej nie wejde do tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-20 16:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy całe szczęście,że już tam nie pracuję znalazłam sobie pracę gdzie szanują człowieka i oczywiście za dużo lepszą kasę.
Idźcie wszędzie pracować tylko nie do Carry! !!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-20 16:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zastanówcie się dlaczego cały czas potrzebują do pracy w carry?
zdjecie uzytkownika
nitka - 2015-08-21 01:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze panie "były pracownik" to oświeć nas dlaczego tak ciągle potrzebują nowych osób do carry, co jest tego powodem. Jak już się rozpiszesz, to może napisałbyś jak to dokładnie było ze stawkami tutaj na sklepie, bo skoro już nie pracujesz, a wrecz masz więcej gdzie indziej to co Ci szkodzi napisać prawdę.
zdjecie uzytkownika
nitka - 2015-08-21 01:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze panie "były pracownik" to oświeć nas dlaczego tak ciągle potrzebują nowych osób do carry, co jest tego powodem. Jak już się rozpiszesz, to może napisałbyś jak to dokładnie było ze stawkami tutaj na sklepie, bo skoro już nie pracujesz, a wrecz masz więcej gdzie indziej to co Ci szkodzi napisać prawdę.
zdjecie uzytkownika
i. - 2015-08-23 22:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może tak przestańcie narzekać. Praca nie jest lekka, ale bez przesady ciężko też nie jest. Może trochę denerwująca, instrukcje, vm itd ale jest umowa o pracę na cały etat co w dzisiejszych czasach to niestety rarytas, są urlopy i to latem, wypłata na czas. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
były pracownik Carry - 2015-08-23 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tego,że umowę masz jak i tak długo tam nie popracujesz...w takich warunkach na dłuższą metę ciężko wytrzymać wiem coś o tym. Pracowałam rok czasu i na początku też tak myślałam, że nie ma tragedii...
Ale prawda jest taka że firma Carry to jest JEDNA WIELKA ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
colka - 2015-08-24 16:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki urlop w wakacje? Chyba, że masz na myśli max 40 godz
zdjecie uzytkownika
Taka Jedna - 2015-08-27 09:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego administrator usuwa np. nazwe miasta, o ktorym sie pisze.Złamałam regulamin?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 10:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Procedura - 2015-08-28 10:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja czuję że przez zwroty kolekcji będą zwolnienia ja sama jestem na skraju wytrzymania to co teraz się dzieje to przechodzi pojęcie pracy w sklepie .
Wydaje mi się ze w magazynie nie ma rąk do pracy skoro ja mam robić czynnosc wykonywane przez magazyn.
Widzę że pracy przybywa 120 sztuk na 1 osobę w ciągu godziny każą spakować proszę o pokazanie mi czy to możliwe nie wiem kto to pisze ale wiem jedno o pracy w carry nie ma zielonego pojecia
zdjecie uzytkownika
Procedura - 2015-08-28 10:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pracy carry sklep żyję własnym życiem jestem sama na zmianie nie mam czasu podejść do klienta bo mam za dużo obowiązków na komputerze tak wygląda praca w kary a potem dziwią się ze kradną .
I tak wiem ze nikt się tym nie przejmie bo nikt nam nie pomaga tylko dodaje formularzy i komentarzy maili raporty zdjęciowe a ja jestem sama a i jeszcze arkusz del kontrola produktu , sprawdzić zwroty ,ewidencja ,przeliczyć kasę ,konwój, internet moli, przygotować WSK i WSZ wypisać plany ,i mam godzinę 11 a czasem wyłonienie się do klientów o 12 to zależy czy dadzą raport zdjęciowy z kodem a sama latam z pleksi z kodem w tym czasie ludzie rozwala ciuchy i nie wspomnę ze musze skasować klientów i tylko słyszę pani sama ? A w mały sklepach takich jak szydlowski dwie dziewczyny na zmianie aha fajnie i wiele innych przypadków ale poco pisać o tym i tak się tym nikt nie przejmie ,,, :(
zdjecie uzytkownika
pipka - 2015-08-29 09:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA UWAGA Carry Inowrocław dziwna sprawa z ta kierowniczką. Uwaga Uwaga.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-29 09:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiego regionalnego jak Pani Anita już chyba nigdy nie będzie i nikt jej nie dorówna.To była wielka strata ....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja odbyła sie na "galerii" trwała zaledwie 5 min. kierowniczka nie wiedziała jakie pytania mi zadawac, cały czas byla w stresie...

Pytania: najdziwniejsze dla mnie bylo to ze musiałam narysowac kilka przedmiotów... to zupelnie bez sensu
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-08-29 22:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ah jak ja sie ciesze ze juz w Carry nie pracuje hihiihihi :D
zdjecie uzytkownika
mumu - 2015-08-31 10:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Procedura - 2015-08-28 10:01:36]:
noo właśnieee... ciekawe czym sie zajmuje jaśnie magazyn kużwa skoro my mamy wszystko pieknie ladnie pakować porządkować i bog jeden wie co jeszcze... nie najełam sie na magazyniera czy pakowacza ale na sprzedawce do k.. nędzy. tam na górze to sie tym wszytskim na stołkach w d...pach poprzewracało chyba... sie pytam KIEDY mamy wykonac swoje wszystkie obowiazki jak czasem 12 h to MAŁO !? a kolekcje to będą odsyłane chyba do przyszłego roku heh bo nikt na czas sie nie wyrobi.. szkoda gadac firma o kant tyłka rozbić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carry Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert