Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Carry Sp. z o.o.

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
## - 2015-04-14 07:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda? Kogo mamy się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
z wątpliowościami - 2015-04-14 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hefalump;) - 2015-04-13 23:43:19]:
Nie ciesz się zawczasu. Nasz regionalny też niby sympatyczny, ludzki i kulturalny. Tylko, że facet wręcza wypowiedzenia bez zmrużenia oka i wszystko na cyferki przelicza. Czasem chwali, ale najczęściej ciągle mu mało. Nie bardzo go też rusza, że wiedza którą niezaprzeczalnie - to fakt - się legitymuje nijak ma się do naszej rzeczywistości w Carry.
zdjecie uzytkownika
hefalump;) - 2015-04-14 22:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [z wątpliowościami - 2015-04-14 22:17:49]:
Wiesz akurat się nie cieszę bo już mam wywalone na tą firmę:)jedyne co mnie cieszy to to że to ja złożyłam wypowiedzenie :) Nowy KR jest naprawdę normalny i oby taki pozostał jak najdłużej, żeby firma go nie zajechała:)Życzę Panu KR dużo sukcesów i dobrej współpracy z dziewczynami z podległych Panu salonów :)Firma jak każda inna szkoda tylko,że nie dba o swoich dobrych pracowników i że nie potrafi ich zatrzymać....pozdrowienia dla obecnych i byłych pracowników;)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-04-18 19:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dalszym ciągu nikt nic nie wie o dyrektorze operacyjnym ??
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-19 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hedalump :)

siemka , piona ! to samo zrobilam wypowiedzenie dostali na poczatku kwietnia i bardzo ale to bardzo bardzo bardzo sie ciesze ze skonczylam z ta praca jak najszybciej, zaluje ze zmarnowalam 2 lata.... dziewczyny powodzenia i meczcie sie dalej buziaki dla Pomorskiego ! :)
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-04-22 17:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Google.pl go znajdziesz :)
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-04-26 16:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

czy starsi zastepcy maja tutaj premie kwartalne
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-04-26 20:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie maja tylko kierownik ma
zdjecie uzytkownika
kop - 2015-04-27 00:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super gość który zna się na rzeczy
bardzo pozytywne wrażenie wyparl na całym zespole
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-04-27 16:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakiego regionu zawitał?
zdjecie uzytkownika
billl - 2015-04-27 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomorskie nowy Operacyjny juz odwiedza. jak na pierwsza wizytę to gościu całkiem spoko...zobaczymy co będzie dalej
zdjecie uzytkownika
agat - 2015-05-05 11:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2015-04-26 20:24:20]:
Gdzie rekrutują na starszego?
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-05-08 11:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mowisz o Grudziądzu?
zdjecie uzytkownika
mmmnn - 2015-05-08 16:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że firma zmanipulowała już wszystko nawet to forum tu także już kasują wpisy.Czas wielki ujawnić to w prasie tego już nie wytną!!!!!
Ciekawe kto czuje się tak zagrożony?Przypuszczamy,że ten co najwięcej wprowadza zamieszania w tej firmie( usunięte przez administratora ).
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-05-12 08:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tym pozwem?
zdjecie uzytkownika
; - 2015-05-12 13:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to może czas zacząć wpisywać się na innym forum skoro tutaj są kasowane wpisy.
zdjecie uzytkownika
vvvvv - 2015-05-12 23:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z Grudzącem?
zdjecie uzytkownika
tiki - 2015-05-13 10:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie o Grudziąż tyczyło się usuniętej wypowiedzi. Operacyjny Z tego co wiem jest on nadal, pewnie okres próbny zaliczy ;]
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-05-13 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzilo o cala sytuacje ktora miala miejsce ze caly zespol poszedl na L4 bo nie wytrzymal psychicznie... dlatego padlo pytanie czy chodzilo o Grudziądz?
zdjecie uzytkownika
vvvvv - 2015-05-14 20:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był już u kogoś nowy KR Warszawa?
zdjecie uzytkownika
tik tak - 2015-05-14 20:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak będzie się działo jeśli rządzący nie pójdą po rozum do głowy.Ileż można wytrzymać.Wszyscy chcą wszystko na zaraz nie patrząc na Nas.Wsztko jest do wykonania na już(dział vm).Nie liczą się klienci i my tylko liczy się sklep i jego wygląd.Ludzie toć to nie muzeum!!!!Pozwólcie Nam w końcu zająć się obsługą klienta.
zdjecie uzytkownika
carreska - 2015-05-14 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj byl:-) po pierwszym spotkaniu moge powiedziec ze koles znaczacy sie na rzeczy,konkretny wie do czego dazy stawia na obsluge dzien do nocy w porownaniu do tych chloptasiow poprzednich ale czas pokaze
zdjecie uzytkownika
taktak - 2015-05-14 23:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [carreska - 2015-05-14 23:27:54]:
"stawiający na obsługę" w tej firmie :-) - bardzo zabawne to po pierwsze, po drugie obrażasz poprzedników, szczególnie ostatniego zupełnie niesłusznie, po trzecie - dlaczego mam wrażenie, że "nowy" pisze sam o sobie :-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa na zapleczu pełnym kartonów, stosu ubrań itp.z kierowniczką salonu. Pytania standardowe, na szczęscie brak pytańw w stylu" twoje słabe i mocne strony", praca nie jest ciężka, jednak wg. mnie wszystko zależy od atmosfery, którą jak wiadomo tworzą ludzie. A klimat pozostawiał wiele do życzenia. Poza tym proponują najniższą krajową, zero premii, zniżek na ubrania i innych benefitów typu karta MULTISPORT czy chociażby bony świąteczne. Praca fajna na krótki okres. Co najbardziej mnie boli, to to, że nie przedłużyli mi umowy po okresie próbnym przez wzgląd na okrojenie liczby wakatów, nikt nie raczył mnie o tym poinformować ( i mam tu na myśli centrale)!
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
ad - 2015-05-15 09:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [taktak - 2015-05-14 23:51:23]:
U nas też był nowy KR i wydaje się ok.Przeżyłam już niejednego regionalnego,a ten zna się na rzeczy.A ostatni KR - totalna porażka,zmiana była konieczna.
zdjecie uzytkownika
nnn - 2015-05-16 21:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYCSCY SĄ FAJNI NA POCZĄTKU.A JEŚLI PISZECIE ( usunięte przez administratora )TO W CALE NIE BYŁA TAKA STRASZNA-KOBIETA TRZYMAŁA WSZYSTKO W GARŚCI.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carry Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert