Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Carry Sp. z o.o.

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
......... - 2015-07-04 13:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blablabla - 2015-07-03 22:15:17]:
Tak, jestem tego przykladem, jeden dzien urlopu na żądanie. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) teraz mam o wiele lepszą pracę ;)
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-07-05 18:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-03-05 22:25:03]:
nie to nie zależy od zespołu bo zespół miałam fajny ale kierownictwo i centrala... tragisz
zdjecie uzytkownika
2 - 2015-07-18 08:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie. Ile w tej firmie zarabia starszy zastępca mam propozycję pracy i nie wiem jakiego wynagrodzenia się spodziewać, o jakie prosić. Podpowiedzcie.
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2015-07-18 17:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
St. Za zarabia 1680 zł
zdjecie uzytkownika
------- - 2015-07-18 21:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1650 bydgoszcz
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-07-20 22:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jest wszystko co dostaniesz nic poza tym.Nie licz na nic więcej.Zero zniżek,bonusów,premi,socjalu itd
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2015-07-21 08:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie wlasnie czy ktoś już dostał ta kwartalne premie czy to raczej marzenie?
zdjecie uzytkownika
2 - 2015-07-21 08:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Tak zwana premia widmo - 2015-07-21 12:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obiecanki cacanki, a głupiemu radość ;] I powiedzcie teraz jak motywować sprzedawców do pracy? jak?! To jest żenada..
zdjecie uzytkownika
premia - 2015-07-21 13:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiecują a później nie dają tragizm...
Od pracowników wymagają a sami od siebie nic nie dadzą ;/
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-07-21 19:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy w ogóle jakikolwiek salon ją dostał ???
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-07-21 21:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, może i te 1650 złotych to dużo nie jest, ale praca nie jest raczej wymagająca, bo aby pracować w carry nie trzeba kończyć żadnych studiów, czy przechodzić licznych kursów. Wiadomo kilku osobowej rodziny z tego się nie utrzyma, ale zawsze coś można dorobić, zwłaszcza, że ludzie potrafią wyżyć za 1300 złotych.
zdjecie uzytkownika
ivone - 2015-07-22 15:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z dodatkami urlopowymi ? bo jakos po wyplacie ich nie widac
zdjecie uzytkownika
osi - 2015-07-22 23:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dodatki? może nam ( usunięte przez administratora )dołożą ze swojej pensji hehehe. W cuda nie wierz, ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
wściekła - 2015-07-24 13:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ze wszystkim się zgadzam i szczerze mam dość tej roboty ... a CI co siedza za biurkami i tylko rozkazy nam przysyłają to powinni ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chociaż na jeden dzień przyjść do takiego salonu kiedy jest duża dostawa trzeba to oklipsować przecenić i powciskać w ten 'lumpeks' jaki panuje w czasie wyprzedaży na sklepie. Ciekawe jak by sobie poradzili z tym wszystkim i jeszcze z obsługą klienta... po 12h nie wiedzieli by jak się nazywaja
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-07-26 17:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie dziewczyny !
Przestańcie w koncu narzekać na firmę Carry tylko się zwolnijcie jest duzo lepszych fajniejszych ofert pracy i za lepsza kase :)
zdjecie uzytkownika
Taka Jedna - 2015-07-28 14:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od niedawna w Carry, tam jest naprawdę dużo pracy,a firma ma dziwną politykę, ale zgrany i dobrze dobrany zespół to połowa sukcesu. Mozna wszystko ogarnąc, jak się chce.Pozdrawiam Panie z Carry w ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Bożena - 2015-07-29 12:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak dostał ktoś ta premie kwartalna?
zdjecie uzytkownika
Vectra - 2015-07-31 22:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś na jakiego maila można złożyć skargę na kierownika?
zdjecie uzytkownika
Vectra - 2015-07-31 23:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje w moim sklepie to przechodzi ludzkie pojęcie, pani na stanowisku kierowniczym nie powinna go zajmować, zero obsługi klienta, non stop z telefonem za kasą, śmiechy klachy jak na bazarze o wulgaryzmach już nie wspomnę,osoba rozchwiana emocjonalnie,osobom nowo przyjętym pokazuje swoją wyższość i wymaga od nich nie wiadomo czego nawet w nic ich nie wdrażając a jak widać przykład pokazuje wspaniały. Gdzie mam się z tym zgłosić? Proszę o pomoc bo tak nie może być!
zdjecie uzytkownika
trele morele - 2015-08-01 10:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kierownikiem regionalnym sobie porozmawiaj
zdjecie uzytkownika
Sratytaty - 2015-08-01 13:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Vectra, czyżby chodziło Ci o Grudziądz?
zdjecie uzytkownika
asika - 2015-08-04 11:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Carry nie pracuję już od ponad trzech lat, dziś zajrzałam na tą stronę z ciekawości.....nic, a nic się nie zmieniło!! Można było sobie żyły wypruwać a i tak zawsze było mało; miliony obowiązków przy minimalnym zatrudnieniu pracowników...i tak by można wyliczać bez końca. Pozdrawiam "szarych" pracowników Carry :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja odbyła sie na "galerii" trwała zaledwie 5 min. kierowniczka nie wiedziała jakie pytania mi zadawac, cały czas byla w stresie...

Pytania: najdziwniejsze dla mnie bylo to ze musiałam narysowac kilka przedmiotów... to zupelnie bez sensu
zdjecie uzytkownika
jednanamilion - 2015-08-04 14:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Premie Kwartalne? hahah smiech na sali...
serio łudziliście sie ze dostaniecie ?! nie mamy co liczyc. od Nas wymagają a od siebie nic. tylko z człowieka głupka i naiwniaka robią

pozdrawiam wszystkich pracowników. ;)
zdjecie uzytkownika
CichoCiemni - 2015-08-04 18:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie są jeśli salon przez kwartał wykazywał wzrost sprzedaży do poprzedniego roku za ten sam okres. Ciekawe kiedy zrobią większą przecene po ubrania z 11 roku po cenach po których teraz są to nie wiem czy ktokolwiek odważy się przymierzyć, a kupić... Sklepy wyglądają jak lumpeksy gorszego sortu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carry Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert