Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niko - 2015-04-02 11:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jest nowy KR na pomorzu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mumu - 2015-04-02 14:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co za jeden...
zdjecie uzytkownika
* - 2015-04-03 16:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nasz nowy Regionalny będzie miły i pomocny to bedzie ok ,jeśli nie będzie lawina zwolnień (usunięte przez administratora),bo mało kto to wytrzyma .
On jeszcze nie jest świadomy ile Go tu czeka pracy i ciągłych tel, zalatwiania del.i wiele wiele innych.
Taka jest prawda życie KR jest nie wdzięczna , ciągle wyjazdy itp.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-04-03 16:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka prawda od KR dużo zależy czy pracownicy będą się trzymać pracy czy nie
zdjecie uzytkownika
## - 2015-04-06 14:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma swoimi absurdalnymi zadaniami "na już" ciągłymi nowymi się instrukcjami, formularzami ( kto ile sprzedał skarpet - co to za informacja dla góry!!) skutecznie odciąga sprzedawców od klientów. Nie ma czasu na klienta bo w głowie nawał roboty że trzeba wykonać zdjęcia, instrukcje lub przebudować sklep.
zdjecie uzytkownika
------- - 2015-04-06 22:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno to tylko się ciesz ,że macie taki zespół bo ja również jestem st z-ca pracuje już kilka lat w carry i zapierdzielam na co niektóre nietryby.Przychodzą do handlu nie mając o nim pojęcia- dlaczego ?Sądzą że jak mają wyższe to się wszystkiego nauczą a rzeczywistość to weryfikuje.Kochane nawet na bazarze sprzedając trzeba wiedzieć co to jest burak .,
zdjecie uzytkownika
qqqqqqqqqq - 2015-04-08 08:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co to ma byc 10 ?
zdjecie uzytkownika
? - 2015-04-10 09:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mi powie kto
To jest ten Dyrektor
operacyjny?
zdjecie uzytkownika
joakra - 2015-04-10 16:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie kto jeszcze dostał meila o wizycie nowego dyrektora?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-11 02:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie się bo piszecie takie głupoty..( usunięte przez administratora )Czy w którymś salonie była już wizytacja?? Jeżeli tak to proszę o info na ten temat.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-04-11 23:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hello żyjecie?!?! Ponawiam pytanie... Czy w którymś salonie był juz Dyrektor Operacyjny??
zdjecie uzytkownika
tv hfh Mn k - 2015-04-12 13:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko straszą i nie przyjeżdża nikt
zdjecie uzytkownika
tiki - 2015-04-13 12:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierw może tajemniczego udawać
zdjecie uzytkownika
hefalump;) - 2015-04-13 23:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowy KR mega gość....sympatyczny,przystojny,no i ludzki.....;)

zdjecie uzytkownika
## - 2015-04-14 07:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda? Kogo mamy się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
z wątpliowościami - 2015-04-14 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hefalump;) - 2015-04-13 23:43:19]:
Nie ciesz się zawczasu. Nasz regionalny też niby sympatyczny, ludzki i kulturalny. Tylko, że facet wręcza wypowiedzenia bez zmrużenia oka i wszystko na cyferki przelicza. Czasem chwali, ale najczęściej ciągle mu mało. Nie bardzo go też rusza, że wiedza którą niezaprzeczalnie - to fakt - się legitymuje nijak ma się do naszej rzeczywistości w Carry.
zdjecie uzytkownika
hefalump;) - 2015-04-14 22:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [z wątpliowościami - 2015-04-14 22:17:49]:
Wiesz akurat się nie cieszę bo już mam wywalone na tą firmę:)jedyne co mnie cieszy to to że to ja złożyłam wypowiedzenie :) Nowy KR jest naprawdę normalny i oby taki pozostał jak najdłużej, żeby firma go nie zajechała:)Życzę Panu KR dużo sukcesów i dobrej współpracy z dziewczynami z podległych Panu salonów :)Firma jak każda inna szkoda tylko,że nie dba o swoich dobrych pracowników i że nie potrafi ich zatrzymać....pozdrowienia dla obecnych i byłych pracowników;)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-04-18 19:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dalszym ciągu nikt nic nie wie o dyrektorze operacyjnym ??
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-19 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hedalump :)

siemka , piona ! to samo zrobilam wypowiedzenie dostali na poczatku kwietnia i bardzo ale to bardzo bardzo bardzo sie ciesze ze skonczylam z ta praca jak najszybciej, zaluje ze zmarnowalam 2 lata.... dziewczyny powodzenia i meczcie sie dalej buziaki dla Pomorskiego ! :)
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-04-22 17:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Google.pl go znajdziesz :)
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-04-26 16:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

czy starsi zastepcy maja tutaj premie kwartalne
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-04-26 20:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie maja tylko kierownik ma
zdjecie uzytkownika
kop - 2015-04-27 00:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super gość który zna się na rzeczy
bardzo pozytywne wrażenie wyparl na całym zespole
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa na zapleczu pełnym kartonów, stosu ubrań itp.z kierowniczką salonu. Pytania standardowe, na szczęscie brak pytańw w stylu" twoje słabe i mocne strony", praca nie jest ciężka, jednak wg. mnie wszystko zależy od atmosfery, którą jak wiadomo tworzą ludzie. A klimat pozostawiał wiele do życzenia. Poza tym proponują najniższą krajową, zero premii, zniżek na ubrania i innych benefitów typu karta MULTISPORT czy chociażby bony świąteczne. Praca fajna na krótki okres. Co najbardziej mnie boli, to to, że nie przedłużyli mi umowy po okresie próbnym przez wzgląd na okrojenie liczby wakatów, nikt nie raczył mnie o tym poinformować ( i mam tu na myśli centrale)!
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
mycha - 2015-04-27 08:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo dostaliscie super dyrektora, swietnego czlowieka ktory traktuje pracownikow jak ludzi! Adam pozdrawiamy Cie!!
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-04-27 16:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakiego regionu zawitał?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carry Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie