Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carry Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Carry Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ffffff - 2015-01-17 20:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Wam sie podobała przecena ?
zdjecie uzytkownika
niewazne - 2015-01-17 21:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecena ??
To masakra jakaś , stare ciuchy 12 i 13 jest droższa niż 14 porażka :(
zresztą czego tu mozna było się spodziwiać ze dadzą prawdziwa 80% nigdy w życiu są za chciwi . Nie wiem kto tym rządzi ?
zdjecie uzytkownika
pracowni - 2015-01-18 02:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pita - 2015-01-16 17:44:06]:
Nie jestem KS wiec nie wiem dokładnie...
zdjecie uzytkownika
brzydka prawda - 2015-01-18 18:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecena jest smiechu warta , a w szczególności kolekcja 12 i 13 ,stare szmaty za które chcą więcej niż za nową co to ma w ogóle być....
piszemy na metkacha jak za czasów komuny , Carry zatrzymało się w czasie !
Chcesz sobie zwrok popsuc przyjść na przecene będziesz chodzić z kartkami i bazgrac po metkacha , a klienci będą się ciebie pytać co tu jest napisane ...
żenada !
zdjecie uzytkownika
królowa - 2015-01-18 20:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia kierownik ,weż sie do roboty i nim zostań to będziesz wiedziała a tylko ile i ile.
zdjecie uzytkownika
pita - 2015-01-18 20:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [królowa - 2015-01-18 20:05:46]:
Skoro tamta osoba podważa czyjeś zdanie to niech się odniesie do kwot konkretnych- dlatego zadałam to pytanie
zdjecie uzytkownika
//fff - 2015-01-19 09:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik na rękę dostaje ok 2000zł + co trzy miesiące premia kwartalna zależna od wielkości sklepu, który prowadzi. z Czego premia kwartalna często jest odbierana w całości np. za zawalenie wizyty cichego klienta, czy inwentury. Więc w zasadzie 2000zł miesięcznie. Serio uważacie, że za odpowiedzialność jaką musi ponosić to dużo? Proszę Was.
zdjecie uzytkownika
m. - 2015-01-20 00:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [//fff - 2015-01-19 09:12:51]:
Hahahhahahah błagam! W niektórych miastach KS nie dostaje nawet 2tys. Każdy KS zapitalając z wywieszonym jęzorem dostaje mniej niż kiero działu w h&mie, że o innych sklepach nie wspomnę. Carry jest w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z technologią a z płacami jeszcze dalej. Nie chcą rotacji w sklepach a nie mają nawet czym zatrzymać pracowników. Jedyne co to umowa o pracę która przestała być luksusem jakiś czas temu. Amen.
zdjecie uzytkownika
ffff - 2015-01-20 10:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i tu jest pies pogrzebany. Nie ma wynagrodzeń to ludzie sie buntują. Jak mozna zarobić to kazdy jest zdolny do większego poświęcenia i staran w miejscu pracy. Tak to juz jest. Ale cóż. :)
zdjecie uzytkownika
móżdżek - 2015-01-20 12:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik zarabia raz zarabia 1970 innym razem 1940, 1900 to zależy od ich widzimisię, st.zca- 1500 zł a zca-1400 zł- dodam ze to pensje już po ich śmiechu wartych podwyżkach. czy ta płaca jest adekwatna do wykonywanej pracy- mogą odpowiedzieć ci którzy tam pracują. i nagle wszyscy z "góry" się dziwią ze zaangażowanie w pracę spadło??!!!a czym tu się dziwić !!! jaka płaca taka praca!! i pewnie lepiej to już tu nie będzie, także jak macie gdzie to uciekajcie jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-01-20 17:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że jeden z właścicieli buduje drugi basen koło swojej posiadłości. A Wy co macie dziś na obiad ? A macie w ogóle mieszkanie ? Pozdro.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-21 00:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [móżdżek - 2015-01-20 12:56:45]:
SZ ma na rękę 1390 wiem bo tyle mam...
zdjecie uzytkownika
żart - 2015-01-22 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [móżdżek - 2015-01-20 12:56:45]:
W mniejszych miastach kiero na rękę ma 1798pln, także nie wciskaj ludziom kitu.
zdjecie uzytkownika
Roma - 2015-01-23 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie Zgorzelanie:-)Napiszcie co w Waszym Carry sie dzieje i czy to prawda ,że wasza kierowniczka jest była pracownica z Kfc co skrzydełka sprzedawała:-)?/
zdjecie uzytkownika
carryuio - 2015-01-23 19:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jakiś wsytd kfc?
zdjecie uzytkownika
zgorzelanin - 2015-01-24 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roma - 2015-01-23 18:11:12]:
Ty naprawdę Jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz...??? Po Twojej wypowiedzi można się domyśleć jaki poziom reprezentujesz...
Żenada... A tak na marginesie to ch...Cię to obchodzi co słychać w Carry, ale zapytać możesz :)
zdjecie uzytkownika
Roma - 2015-01-26 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgorzelanin - 2015-01-24 19:10:54]:
Moj poziom jest znacznie wyzszy od twojego dlatego tam nie pracuje:-),jesli ty od ch...piszesz to samo mówi za siebie kto tam pracuje:-)
zdjecie uzytkownika
Roma - 2015-01-26 12:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [carryuio - 2015-01-23 19:04:07]:
NIE...................:-)
zdjecie uzytkownika
tor - 2015-01-26 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy startuje na kierownika? spróbujcie może przez stronę rekrutacyjnarewolucja.pl , tam znajdziecie dużo ofert pracy ;)
zdjecie uzytkownika
m. - 2015-01-26 22:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, że zamknęli Łomianki?
zdjecie uzytkownika
poconick - 2015-01-27 00:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lomianki maja sie nieźle. Zamkneli arkadie
zdjecie uzytkownika
pachnidło - 2015-01-27 13:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjasnienie odnosnie zarobkow: Kierownicy zarabiaja ok. 2000zł (+/-100zł w zaleznosci od wielkosci Salonu). Premie kwartalne rowniez zalezne sa od wielkosci Salonu i wynosza max 900zl (znam Salony, gdzie premia kwartl. dla KS to 450zł).
zdjecie uzytkownika
gorczyca - 2015-01-27 20:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym sklepie nie opłaca się pracować. dostajemy marne 1450 zł, a wymagają od nas jak byśmy tam co najmniej zarabiali co najmniej 2000 zł. Ta firma to jest WYZYSK, traktują nas tam jako tanią siłę roboczą. A osoby które piszą że im się tam podoba chyba nie mają żadnych wymagań od życia. Powinni całkowicie zlikwidować firmę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W salonie czekało przede mną na wolne miejsce pracy z 2 osoby. Pochodziłam wtedy po sklepie zapoznać się z towarem wymienić sztuczne uśmiechy z pracownikami. Gdy Pani KS zawołała mnie na rozmowe panowała dość luźna, fajna atmosfera. W swojej kanciapie przedstawiła mi przebieg pracy, warunki, umowe, wymagania. Nic specjalnego w sumie. Rozmowa trwała może z 15 minut po czym Pani KS poinformowała mnie, że w tym samym dniu będzie dzwonić jeśli mnie wybierze. Zadzwoniła po 20 w ten sam dzień, na drugi dzień do salonu po papiery, lekarza. I czekania kilka dni na umowe i przyjście do pracy.
Pytania: Czy mam dojazdy do pracy tylko takie pytanie padło
zdjecie uzytkownika
alA - 2015-01-27 21:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OJEJ A CO SIĘ STAŁO,ŻE ZAKMNELI SALON?CZYŻBY FIRMA JUŻ KALKULUJE STRATY?TO TERAZ TYLKO CZEKAĆ NA REDUKCJE ETATOW;)
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2015-01-27 21:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem jakie stosunki panują w Waszej firmie ale z tego co zdążyłam przeczytać to jest nieciekawie.
Mieszkam we Włocławku i przyznam że takiego zachowania w salonie Carry nie widzialam nigdzie. Pani sprzedawczyni dla której towarzystwo koleżanki było tak ważne że najwyraźniej zapomniała że jest w pracy. Byłam zszokowana słownictwem jakie padało w rozmowie pod adresem osób z centrali. Pani której nie przeszkadzała obecność klientów wyjątkowo w chamski i bezczelny sposób bluźniła w rozmowie ze swoją koleżanką. Szybko wyprowadziłam z tego "salonu chamstwa" małą córkę która była zdziwiona niecodziennym zachowaniem sprzedawczyni.Nigdzie dotąd nie spotkałam się z takim nagannym zachowaniem.
Wyjątkowo dziwne standardy panują w firmie Carry skoro zatrudniają takie osoby jak pani nosząca dumnie identyfikator z imieniem B...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carry Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carry Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x