brak logo

Galeria Kwadrat

Białystok

Opinie o Galeria Kwadrat

gal anonim 2010-01-15 23:49:34
Ludzie nie przychodźcie do pracy w galerii kwadrat. Ludzi traktują jak smieci, rzekoma premia jest tylko na papierku, Innymi kategoriami oceniają pracowników i ciągle jest źle nawet jak wszystko jest dobrze. Nie polecam !!!!
a 2010-10-11 23:03:07
zgadzam się bardzo nie uprzejmi pracownicy nic nie doradzą zero uśmiechu jakby za karę nie wiem coś tam jest nie tak!
prawda 2010-10-20 23:38:43
to prawda byłam tam na "rozmowie" to jakaś masakra bardzo niemili ludzie a jak chodziło sie po sklepie to wszedzie taki wyraz twarzy [usunięte przez moderatora]
klientka 2010-11-30 09:58:01
ładny sklep ale ceny kosmiczne ,wedliny pachno staroscią
anonim 2010-12-22 00:03:24
pracowałam tam 1,5roku-mój bilans=wyhodowana nerwica; doświadczenia=[usunięte przez moderatora] , wyzysk [usunięte przez moderatora]..nie polecam
rosa 2011-03-03 14:07:24
Byłam tam na rozmowie- tragedia facet który przeprowadza rekrutację w Białymstoku to istny [usunięte przez moderatora] - napastliwy, arogancki i nastawiony na ,,nie" we wszystkim co powiesz..............prostactwo
anonim 2011-05-18 10:14:40
a mi sie tam bardzo dobrze pracuje. jak komus nie chce sie pracowac to niech sie dziwi ze ktos ma do niego zastrzeżenia
starski 2012-08-24 14:35:36
sklep likwiduja w grudniu tak slyszalem, wiec nie dziwne, ze ludzi zwalniaj, zwlaszcza tych co krótki staż mają
zenon 2014-03-09 16:12:27
czyli obecnie galeria jest zamknięta czy ta przebudowa nie wpływa na możliwość korzystania z gelrii kwadrat?
Klia 2014-03-10 22:14:21
Na chwilę obecną chyba wszystko pozamykane, chociaż wizualizacje wyglądają całkiem sympatycznie :) http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130917/BIALYSTOK/130919716
Mazgaj 2014-03-21 17:08:08
za to ich strona internetowa http://www.galeriakwadrat.com.pl/ daje komunikat To konto zostało zablokowane! Możliwe przyczyny to: - przekroczenie limitu transferu / powierzchni; - naruszenie regulaminu hostingu; - brak terminowej opłaty za konto;
kony 2014-03-31 21:57:57
Czyli wygląda na to, że galeria kwadrat nie opłaciła sobie hostingu lub nie zmieścili się w wykupionej opcji, ciekawe, czy na pracownikach również tak oszczędzają.
Feliks 2014-04-05 12:56:43
Może w ogóle galeria kwadrat juz nie funkcjonuje, czy ma jakies problemy i stąd ta cała akcja ze stroną internetową.
Megane 2014-04-08 01:36:34
Kolego przetrzep internet, informacji w sieci jest naprawdę sporo, tym bardziej, że powyżej jest już wskazówka do twojego pytania...
Feliks 2014-04-11 19:00:33
No juz cały przetrzepałem, no i nic nie moge znaleźć, to może Megane napisz jak wiesz, co się z nimi dzieje, bardzo mi pomożesz.
molek 2014-04-25 03:18:24
jak najbardziej Galeria Kwadrat dalej normalnie funkcjonuje. Choć brak strony internetowej to spora wada...
dommk 2014-05-27 13:51:18
@molek a wiesz może coś więcej? Wiadomo, że chodzi mi o warunki zatrudnienia, ewentualnie o to, czy można ich wrzucić do worka solidnych firm :) z góry dzięki
Edward 2014-12-31 15:28:43
Nie wszystkie firmy musza mieć strony internetowe, to zalezy od ich targetu klientów. Niemniej jednak dobrze jest miec miejsce, gdzie zamieszcza sie stale ogłoszenia o pracę, a w przypadku braku takiej strony może byc lipa. wiecie, gdzie w takim wypadku galeria kwadrat zamieszcza swoje ogłoszenia? Pozdrawiam.
loggi 2015-03-10 10:36:28
Strona galerii kwadrat na bardzo wysokim poziomie, powiedzcie czy ktoś miał doświadczenia pracy za pośrednictwem wspomnianego portalu pracowniczego? chodzi mi o to czy zatrudnienie się w danej firmie za ich pośrednicttwem ma realnym wpływ na pracę dobrą uczciwą i opłacalną pod względem pracowniczych warunków szczególnie dla studentów?
Zdychy 2015-03-25 07:53:32
Czy ja dobrze zrozumiałem, że w przypadku gdy ktoś będzie szukał pracy w Galerii Kwadrat nie będzie możliwości znalezienia inaczej pracy aniżeli tylko przez stronę internetową? Z jednej strony - w porządku, bądźmy ludźmi rozwiniętymi, z drugiej jednak strony trzeba wciąż pamiętać, że nie każdy Polak ma dostęp do internetu i dla takich osób powinna pozostać możliwość złożenia papierów osobiście.
Mac 2016-05-20 18:07:05
Mi się tam wydaje, że wszystko jest w porządku i z firmą i tym jak się zachowuje z pracownikami i kasą
Zostaw swoją opinię o Galeria Kwadrat - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Kwadrat