logo Westa

Westa

Legnica

Opinie o Westa

nieznajomy 2010-03-25 20:37:24
Ogółem fajna firma super ludzie !!! praca jako przedstawiciel handlowy dobre zarobki gdybym nie musiał się wyprowadzić :( to napewno bym tam dalej pracował
anonim 2011-09-27 22:17:04
ciekawe jestem ile tam popracowales ze takie pierdoly gadasz?? i ze niby kto ty jestes moze kamil co z mama przyszedł czy kto??? ze wielcy z was ludzie co chc na etacie zarobic 2tys i sobie pierdziec w stolek u mamusi, dajcie spokoj ludzie z takimi pierdolami. oczywiscie nie dla wszystkich taka praca bo nie wszyscy sie nadaja, a ze lubia pierdzielic 3po3 to juz ich sprawa. wiec dalej szujak pracy i siedz u mamusi, powodzenia
4
*** 2012-01-06 22:38:23
Bezsensowne komentarze... kto chce kupić to kupi i tyle. Nikt nikomu tego nie wciska. Praca jest ok ,atmosfera bardzo fajna polecam. Każdy powinien spróbować i się sam przekonać, nie sugerując się tymi komentarzami bo szkoda czasu...
1
anonim 2012-02-01 20:40:32
wypowiadają sie osoby które nic nie wiedzą o firmie!!
pracowały tam bardzo krótko i nie powinni sie wypowiadać !
pracuje tam jakis czas i jest ok,zarobki uzależnione od twojej pracy
ja nie narzekam a maszyna jest niesamowita sam sobie nawet kupiłem po pewnym czaie za ' gotówke 'czyli możnz zarobić polecam każdemu spróbować

1
anonim 2012-10-02 20:52:33
ja bylam tam na rozmowie i pan byl bardzo sympatyczny, dobrze ze weszlam na ta strone i poczytalam opinie o tej firmie i juz wiem ze ja juz tam nie wroce pomimo iz zadzwonili ze sie \\\"zakwalifikowalam\\\"
Wiesław M. 2012-10-09 15:22:07
Miałem prezentację u siebie. Sprzęt rewelacja,prawdziwy kombajn , prowadzący to profesjonaliści, wiedza,kompetencja i kultura.
Każdemu polecam,a naprawdę warto to zobaczyć, i jeżeli nie kupić to chociaż pomarzyć.
anonim 2012-11-06 10:31:48
Jedyna praca w Legnicy w której można tak szybko awansować.
super:)
1
Lukasz 2012-11-06 12:24:01
niesamowite zarobki w 1 miesiacu zarobilem( usunięte przez administratora )czekam na trzeci miesiac :) kto nie sprobuje to sie nie przekona...
Dorota K. 2013-01-17 19:00:30
Tak sobie czytam te opinie i mam wrażenie,ze strasznie zazdrościcie tym ludzią którzy tam pracuja.Ci ludzie może i pracuja po 10-11 godz.ale cos za cos.Widze, ze połowa z Was chce isc do pracy najlepiej na 4 godziny siedziec na internecie,pic kawke i dostawac za to przynajmniej 5000 tys.na reke.Stasznie to smute [usunięte przez moderatora]
1
Gabi 2013-01-17 19:12:15
fajna firma,fajni ludzie a zarobki naprawde super jesli ktos sie stara;')
Paulina 2013-01-21 18:40:38
A jak z kosztami dojazdu do klienta daja kase czy jak ? czekam na odp.
anonim 2013-03-19 14:52:33
Ludzie unikajcie tej firmy jak ognia jeżeli chcecie pracować od rana do nocy i cały czas sluchac ucz sie ucz się . Brakuje jeszcze dziennika z ocenami i wywiadówek <żal>
A co do umowy taką umową możemy sobie rozpalić w piecu bo nic innego , a podczas pracy zmieniają umowe tyle że słownie a póżniej mówią co innego .
1
sprzedawca kirby 2013-05-18 09:12:19
Pracuję 3 lata, zarabiam między( usunięte przez administratora )Sprzęt niesamowity !! Nie piszczie bzdur! Pracuję max 8 godz dziennie - mam umówione spotkaniaprzez telemarketerkę! Są też ludzie którzy nie mają aut ani prawa jazdy i dla nich żeby mogli pracować firma płaci za vana...tu trzeba pracować długo ale widzę że Ci co tak pracują bawią się świetnie :-)
sprzedawca 2013-08-01 09:22:53
świetna atmosfera, sam regulujesz czas pracy poza obowiązkowym godzinnym szkoleniem :-) gwarantowane pieniądze za prezentacje, dobre prowizje, umowa zlecenie czyli ZUS jest :-) ewentualnie własna działalność ... właśnie wróciłem z Suboticy (Serbia) SUPER SZKOLENIA
anonim 2013-10-06 13:33:38
Zapomnij o podstawie, podstawę masz tylko wtedy kiedy zrobisz minimum 60 prezentacji w miesiącu. prowizja rośnie od 10% do nawet 25% jak dobrze pamiętam, jednak prowizja jest uzależniona od ceny sprzedanej przez ciebie maszyny. Zapomnij o umowie o pracę i o jakichkolwiek składkach. Ogólnie dzień wygląda tak przychodzisz na 10 do około 11 zbijasz bąki, od około 11 do 12-13 "nauka" od 13 do około 15 zbijasz bąki, od 16 do 23 jedziesz z wesołą gromadką głogów, polkowice czy bogatynia i tak w kółko. Generalnie nie polecam. Chyba, że jesteś strasznie zdesperowany.
1
anonim 2013-10-06 13:38:29
I nie daj się nabrać na bogactwa, pieniądze, podróże i własne biuro. Skoro to złoty interes to dlaczego jest raptem 4 czy 5 biur w Polsce. Delikatnie mówiąc jak dasz się złapać na tym to trzaskasz po całych osiedlach, żeby wybłagać wypranie dywanu. To nie jest przedstawiciel handlowy ani sprzedaż bezpośrednia to akwizycja.
1
Oszukani 2014-05-16 17:02:00
Szanowni Państwo,
nie dajcie się wrobić w układ z firmą sprzedająca odkurzacze Kirby z Legnicy...To zwykłe naciąganie ludzi. Tego typu urządzenia nie są warte tak ogromnych pieniędzy. Urządzenia te można kupić za 1/3 ceny z gwarancją trzyletnią. Nie dawajcie żadnych zadatków- bo będą was szantażować. Na siłę chcą sprzedać urządzenie Kirby za prawie 10 000 zł.
2
anonim 2014-05-30 00:12:35
Byś się nie zdziwił to tylko akwizycja a kasę masz tylko z prowizji na co ty liczysz
były diler 2014-07-05 17:42:05
wszystko to pic na wodę. Akwizycja w czystej postaci. Mamią małolatów wielką karierą i zarobkami. Mimo, że przebidkę mają x10 to i tak już ledwo przędną. Sprzęt owszem do trzepania dywanów i prania - ale cała reszta poraażka.
Ryczkosiu 2014-08-13 16:36:03
Jak ktoś nie byl jeszcze wykiwany przez tą firmę to niech idzie. Powożą go po całej Polsce i każą pukać do domów i naciągać na zakup odkurzacza za którego szef zapłacił u producenta 1500 zł a każe ci sprzedawac po 10000zl. Czyste frajerstwo. Zasprzedaż da ci może1000 zł ale jak sprzedaż 1-2 szt w miesiacu to bedziesz naprawde mistrzem sprzedaży.
Mądra 2014-10-22 17:32:49
Ja myślałam że to firma która naciąga na odszkodowaniach
pivocik 2014-12-12 19:05:55
no widzicie polko zadał fajne pytania a potem sie okazuje ze jest niestety posucha i nikt nic nie odpowiada. mnie to najbardziej interesują sprawy związane z kasą. bo wtedy jest łatwiej dostać to czego się chce i to dotyczxy wszystkiego. chyba się ze mna zgodzicie. Mam nadzieje ze pomozecie mi tutaj teraz
ema 2015-01-09 12:41:51
Jak czytam niektóre opinie na temat pracy w Westa to wydaje mi się jakbyście pisali hmm o pracy marzeń aaa ja jak tam pracowałam to chyba średniowiecze. No ale jak ktoś wystawia dobre opinie na temat Westy to chyba pracuje tam dwa dni ;) Zarobki ? o czym Wy gadacie ?! Umowa zlecenia ?! jak długo można tak ciągnąć ? 10-11 h? a gdzie rodzina ? życie osobiste? Pracowałam tam ale zrezygnowałam to praca dla ludzi którzy nie mają życie osobistego i nie mają co zrobić z wolnym czasem. Zmieniłam prace 8 godzinek dziennie 2500 zł miesięcznie i to mi wystarczy. A w Westa nigdy nie wiesz ile zarobisz możesz nawet 0 zł ;) dziękuje
aaaaaaa 2015-01-12 23:56:43
hej, pracuję w tej firmie 4 miesiące i nie zarobiłem mniej niż 3000, a nie pracuję 11 godz bo jeżdzę sam i mam spotkania umówione przez telemarketerkę. a co do tego że można zarobic 0 zł, to już naprawdę trzeba byc id...ą. pozdrawiam. a jedyna wada to umowa zlecenie
Pracownik 2015-01-13 21:17:51
Szczerze zarabia sie zero zł jezeli nie chce sie uczyć i odpowiednio pracować. Pracuje tutaj od kilku miesięcy i zarobki uważam za dobre. I atmosfera tez jest super:) POLECAM ALE DLA AMBITNYCH.
westa - wyzysk 2015-02-16 10:11:19
hahaha praca dla ambitnych.... smiech na sali wyzysk jakich mało!! szybko mozesz awansowac -owszem bo szybko ludzie z tamtad uciekaja! pracuje sie od rana do nocy . podstawy sie nie zarobi bo tak kombinuja ze 60 spotkan nie zrobisz i rzekomy procent od sprzedazy pfff jak dostaniesz 600zł za sprzedaz jednej maszyny to bedzie dobrze o ile sprzedaz... zapieprzasz caly tydzien po 11h dziennie (albo i lepiej) zero zycia zero niczego.. tylko kretyn by tam zostal... smialo probujcie i sami sie przekonajcie jak was wyroluja... jedynie pozytywnie wspominam ludzi ktorzy tam pracowali bo poewnie juz ich tam nie ma...
ruda 2015-02-24 01:55:10
Fazio. zarobki są adekwatne do pracy. Pracujesz , jesteś sobą , energiczny , sumienny , mówisz o umowie , zamówieniu i wystarczy być szczerym w tym co robisz ! Ruda
ruda 2015-02-24 02:09:37
Tak szczerze pracuje tam od października zeszłego roku i Zarabiam na utRzymie mojej rodziny. Sumy nie podam ze względów bezpieczeństwa ☺a słowa "sekta" hmmm ludzie przeczytajcie w słowniku wyrazów obcych co znaaczy "sekta" a myśli pozytywne. Polecam na początek "sekret "
roman 2015-03-31 21:03:28
negocjacje na rozmowie kwalifikacyjnej to zawsze dość ślisdka sprawa, też się boję żeby finansowo nie zrobić jakiejś gafy a nie ma co się oszukiwać, chcę jak najwięcej zarobić. to pzecież naturalne. dlatego byłoby genialnie więc apeluję żeby ktokolwiek ze sprawdzoną wiedzą napisał tutaj na forum jakie pieniądze w grę wchodzą w Westa
A A a 2016-06-30 08:24:11
Ja tam pracowałam doświadczyłam mobbingu wyzwiska do rekoczynow doszło kierowcy piją piwo w trakcie jazdy... wszyscy piją z resztą zglisilam to i wialam jak najdalej od tego dna...
Wojtek 2016-06-30 15:45:39
@ A A a ale to niemożliwe, żeby pracodawca tolerował takie zachowania wśród pracowników? Zgłosiłaś to, ale nie wiesz, jaki finał miała sprawa po Twoim zgłoszeniu?
Zostaw swoją opinię o Westa - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Westa