brak logo

Jędruś

Morawica

Opinie o Jędruś

mili 2012-12-04 22:35:12
witam chcialam sie dowiedziec czy sa przyjecia i jakie zarobki ,umowy dziekuje i pozdrawiam
3
D.M 2013-01-19 12:03:07
Witam,są przyjęcia do tej firmy?,i czy jest dojazd z Chrzanowa?,pracowałem w Unimięs,to gorszego syfu chyba już niema,niech ktoś napisze o tych dojazdach z Chrzanowa i o przyjęciach.wielkie dzięki.pzdr.
3
pracownik 2013-06-28 15:27:38
są przyjęcia przez PUP. a z chrzanowa jest autobus z pod biedronki na trzebińskiej. Ta praca z porównaniem do UNIMIĘSU to bajka. Ludzie narzekają bo tam nie robili haha ludzie całkiem spoko tylko trzeba normalnie z nimi gadać a nie opuszczać głowe w dół.pozdrawiam,
pracownik 2013-06-28 15:32:29
a jeśli chodzi o narażanie życia to przecież wiadome żeby nie wkładać rąk w ślimaka maszyny bo wtedy wciągnie, dzieci w zerówce tego uczą. Robiłem na maszynie do pierogów i wcale nie jest tak bardzo nie bezpieczna. A higiena jest tam na 1 miejscu za w 1 dniówkę rękawiczki zmieniałem prawie co 10 minut bo mi kazali. Więc nie wpuszczajcie kitu a jeśli chodzi o starszych pracowników to tak jest wszędzie!!!
Karmenka 2013-07-01 15:32:21
witam, mam możliwośc skierowania z urzędu pracy do tego zakładu, proszę powiedzcie jak tam jest, czy warto? jak ludzie i czy zarobi się chociaż najniższą krajową?
2
Gosia 2013-07-11 10:37:17
7 zł netto za godzine, na dzień dobry
Gosia 2013-07-11 10:40:30
I Wy chyba faktycznie nie macie porównania.. idźcie do Unimięsu, to się dopiero przekonacie co to poniżanie i pomiatanie ludźmi;) ja u Jędrusia nie pracuje, ale mam sporo znajomych którzy tam pracują, i nie narzekają, a najbardziej narzekać potrafią osoby które chciałyby brać pieniądze za siedzenie i nic nie robienie
1
Gosia 2013-07-11 10:42:07
Tak... z czasem większa stawka, na początek umowa zlecenie, a po 3 miesiącach umowa o prace, i większe pieniądze
1
Gosia 2013-07-11 10:43:25
Tylko praca co 2 dzień po 12 godzin
Gosia 2013-07-11 10:44:47
Poważnie piszę, bo byłam na rozmowie.. ale na razie potrzebują mężczyzn, i jak rozmawiałam ze znajomymi to potwierdza się to, co mi na rozmowie powiedzieli
2
aa 2013-09-05 13:05:52
Pracownicy dość często z nocnej zmiany sprzątającej przychodzą do pracy pod wpływem w szczególności panie
Nagminne dawanie prezencików brygadzistkom za przywileje
To codzienność na nocnej zmianie
3
2013-09-26 12:02:07
ROBOTA ZA MARNE GROSZE NA ZLECENIU PO 12GODZ. -FAKTYCZNIE SPOKO
nani 2013-09-30 21:00:34
HA!!!!!Robota za marne grosze?!Kobieto!Jakbyś musiała ciągnąć 24 za 5,50zł za godzinę to dopiero byś narzekała!!!
Generalnie jeśli ktoś nie pracował w ogóle albo ma aspiracje na stawkę 30zł na godzinę to niech lepiej siedzi w domu i nic nie robi dalej.Chcesz robić to musisz sobie rączki ubrudzić....
Jak dla mnie to stawka jest całkiem spoko i to za 12H.JA mam teraz 6,5 za h a stoję po 14h i nie narzekam
1
2013-10-04 21:55:28
Witam, na jakie pieniądze może liczyć Technolog U Jędrusia? Jeśli ktoś może to proszę o info. Z góry dziękuję.
lolka 2013-10-07 11:49:48
jak wygląda praca technologów? co drugi dzień po 12 h? czy jeszcze inaczej?
3
lord 2014-03-16 16:53:38
Magazynier. Pracowałem 20 miesięcy. Z uprawnieniami na dzień dobry dostaje się 8,50. Co drugi dzień po 12h w temp. do 2 st celcjusza. Kamera na kamerze, każdy Twój ruch jest śledzony przez dyrektora.(usunięte przez administratora)
qqxx 2014-03-18 08:30:18
Jestem pracownikiem tej firmy i osobiście nie polecam.Praca nie jest lekka, płace raczej marne i brak szacunku dla pracownika.
Alina 2014-05-22 12:25:03
no wlasnie - wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :). jak z tym zaletami, niech ktos napisze bo chce sie dostac do pracy. Alina
newperson 2014-06-14 23:53:50
Czy ktoś wie jak wygląda praca w dziale jakości? Zastanawiam się czy warto aplikować. Podobno szukają ludzi do kontroli jakości. Ciekawe jakie dają warunki, etat czy zlecenie, i jaka kasa? Może ktoś pracuje lub pracował w dziale jakości i napisałby jak jest.
elon 2014-06-30 19:08:05
hej. wiecie moze jak odjezdzaja te busy pracownicze na ranna zmiane na 6 do morawicy i skad?
3
aaannn 2014-09-18 11:14:27
Witam. Myślę o złożeniu papierów do tego zakładu. Proszę o informację na temat pracy dla kobiet i pracy w weekendy? Pozdrawiam.
roman tutejszy 2014-11-22 20:21:23
na dzień dzisiejszy muszę przyznać, że zakład ten nie ma szczęścia do technologa ( i innych chyba też...)
pierogi ruskie są do d..y, ciasto się rozkleja a farsz jest (jest?-resztki jakieś), więcej tych "wyrobów" nie kupię
1
Maestro 2015-01-23 15:08:50
Jeżeli chcesz dymać ,,U Jędrusia'' za kogoś,za tą samą stawkę,to ta praca jest właśnie dla Ciebie.Współczuje tym co przyjmą się tam na magazyn gdzie jest tylko jeden wózek widłowy więc to całe UDT można sobie wsadzić nie powiem gdzie.No i te wstrętne babska przy taśmie,które widzą tylko koniec własnego nosa-nawet Chuck Norris by wymiękł.
2
Zuza 2015-02-09 09:04:16
Niestety prawda jest taka że technolodzy godzinami przesiadują w biurze zwłaszcza nocna zmiana a w ciągu dnia jak jest szefowa w biurze to chowają się na zaopatrzeniu...proponuje dostawić im tam stołki bo się już nie mieszczą... żenada !!!
3
Zuza 2015-02-09 09:07:41
Niestety prawda jest taka że technolodzy godzinami przesiadują w biurze zwłaszcza nocna zmiana a w ciągu dnia jak jest szefowa w biurze to chowają się na zaopatrzeniu...proponuje dostawić im tam stołki bo się już nie mieszczą... żenada !!!
AEA 2015-05-08 12:26:04
ja również potwierdzam-jako technolog żywności nie ma co się pchać w to miejsce. praca, w której możliwość rozwoju osobistego oscyluje w granicach zera. tak jak zuza pisze - technolodzy praktycznie cały czas przesiadują na zaopatrzeniu, a gdy pani mariola pójdzie juz do domu wychodzą do biura, gdzie mają więcej krzeseł. technolodzy tam pracujący, są niesamodzielni, gdy pojawia się jakiś problem nie wiedza jak go rozwiązać. brak im podstawowych umiejętnosci z oczywistych względów - bajerując chłopów z zaopatrzenia, czy grzejąc krzesła w biurze, nie są w stanie się czegokolwiek nauczyć.
1
ja 2015-05-29 16:35:14
pani Barbara rządzi !!! hahahaha ... dzięki Bogu,że już tam nie pracuję
nik 2015-05-29 16:45:58
cudowna praca w rodzinnej atmosferze,szczególnie na magazynie hahahahahahahaha
a tak serio wolałabym znaleźć się w piekle na wieczność niż zobaczyć jeszcze raz to miejsce i ludzi
1
wioooo 2015-05-30 18:01:41
Co racja to racja,pracy tam na magazynie w Morawicy największemu wrogowi bym nie polecił,nerwicy można dostać,i dodatkowo ludzie nieciekawi,a najgorsze baby na taśmie,nic tylko batem lać.
2
Nie Polecam 2015-07-18 15:21:42
Zgadzam się z wioooo,tego nawet magazynem nazwać nie można ,pałętające się wiecznie babska koło widlaka kiedy coś się zdejmuje,miejsca malutko,magazyn idealnie stworzony dla paleciaków chociaż i nimi czasami ciężko się poruszać a nie dla wóżków widłowych,jak to dobrze,że już tam nie pracuje.Nie polecam.
2
kalu34 2015-08-26 21:28:32
Witam was co wy macie z tymi opiniami ;p masakra z wami siedzicie na forum narzekacie to co jeszcze robicie po co pracujecie tam jesli wam nie pasuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wszedzie trzeba ja dymalem po 14 godzin i co dalo sie tylko trzeba chcieć nikt wam nie da 3 tys zl za nic za siedzienie i w pierdzienie w stołek to polska jak czytam opinie pracy nie ktory to masakra jednym slowiem negatywne ale pracujecie dlaczego to ma niechęcisz nas zeby tam poszli traktuja wszedzie tak samo nie ma miluj sie moim zdaniem nie czytanie zadny opinii lepiej samemu probowac wtedy sie przekonacie a nie wypisywanie bzdur kolega pracowal byl zadowolony o dziwo w marne dobrze platna praca rzekomomo pozdrawiam i warto nie pisać opinni o pradodawca znam gorsze opinie ale jakos pracuja tam i czasem jest tak ze najgorsza firma ma najgorza opinie a okazuje sie ze praca znakomita robią jakos dziwne co nie ze najgorsza opinia jest a ludzie pracuja pracownik to pracownik jak wy dajecie sobie dymać proszę bardzo.
1
Polo 2015-09-27 15:24:32
2 z przodu?Zejdź na ziemie,na magazynie w Morawicy dają 10 zł netto na godzine,a o jeździe na wózku w tej firmie zapomnij...jeden wózek widłowy na 10 osób..powodzenia.
alma09 2015-11-10 08:46:40
moje zdanie o tej firmie nie najlepsze nie polecam pracowałam tam 2 lata ale ludzie a w szczególności dziewczyny mega chamskie wulgaryzm nr 1! Brak kultury osobistej! W szczególności taka jedna z ciemnymi włosami słyszałam od koleżanki że nawet zaczepia ludzi na przystankach oczywiście w swoim stylu k....
2
janusz 2015-12-19 04:54:29
Nikt normalny U Jędrusia nie pracuje. W pierwszym dniu zakładają ci klapki na oczy,a jak je ściągniesz i uruchomisz część mózgu odpowiedzialną za logikę, wylatujesz, albo sam się zwalniasz.
woj 2016-01-06 10:38:20
Odradzam wszystkim te robote to nieporozumienie jakies 3 miesiące zlecenia a potem znow rok zlecenia o ile przedluza? nikt nikogo nie szanuje a na robic się trzeba mala kasa ale jak ktoś chce ?????
woj 2016-01-07 19:30:35
tak jasne najpierw przez 2 tygodnie tyrasz za 6 zl. a później daja 9 zl.wic musisz tyrac po 8 godz.dziennie wiec to wychodzi 1500zl na miesiąc a nie pol etatu tam chyba nie ma czegos takiego
PPQ 2016-01-23 13:57:42
Zmiana B na magazynie to same cwaniaczki,łącznie z tymi panienkami przy taśmie,chłosta dla takich.
techn 2016-02-14 20:16:40
Przypominam, że praca w obcymi osobami jest jak w rodzinie, nie musisz wszystkich lubić ale pracować trzeba i przede wszystkim pokazać innym, że ma się WŁASNE zdanie, a nie dawać się zamiatać i zbywać. Procuję tam kilka miesięcy jako technolog i jedynie na co moge narzekać w tej firmie to typowy babiniec (nawet wśród chłopów). Każdy o każdym plotkuje zamiast robić i przykładać sie sensownie do roboty. Czasem wygląda to jak syzyfowa praca (ciągłe pouczanie o tym samym), jednak nie narzekam, gdyż mogę sie rozwijać zawodowo i poznać specyfikę pracy w przemyśle spożywczym. Wszystkim "zawiedzionym" proponuje troche własnej osobowości i mniejszego spinania się w pracy, bo nie o to chodzi, by być poganianym. Zarobki są ok, z możliwością rozwoju. WAŻNE, że w terminie!Firma się ciągle rozwija i doskonali, nie od razu proszę Państwa Rzym zbudowano.
alma09 2016-02-20 15:52:58
O pracownikach
Mmo1 2016-02-20 19:16:29
Masz rację z tymi dziewuchami pracuje tam i się okropnie zachowują a ta dziewczynę znam i nic dodać nic ująć
kier 2016-03-31 20:12:19
nie polecam. ludzie są tam tylko donoszą na siebie nawzajem. jak pracujesz i wypełniasz swoje obowiązki jak należy to i tak to nic nie znaczy. bo za to to Cie mogą tylko zwolnić tam daceniają i wybijają się tylko ludzi którzy ciągle nawijają i nic nie robią, jak masz szeroki ryj do śmiania i nawijasz byle o czym to firma dla Ciebie.
Zegarek 2016-05-21 11:20:03
Dalej tam są te chore zasady ,że trzeba bulić za minute spóźnienia 5 dyszek?Jak w jakimś więzieniu,śniadanie trzeba jeść z zegarkiem w drugiej ręce całe szczęście już tam nie pracuje,omijajcie magazyn szerokim łukiem i tych cwaniaczków ze zmiany B w Morawicy :)
3
szary 2016-09-30 20:10:20
techn. prawda jest taka, że kobiety zarabiają tam mniej od mężczyzn, nawet dużo starsi pracownicy zarabiają mniej od nowo zatrudnionych. Wiem, bo kiedyś tam pracowałem. Znajome opowiadały, że musiały nawet podpisywać jakieś papiery i zrzekać się jakichś praw. Jeżeli chodzi o rozwój to faktycznie jest... ale do pewnego czasu, gwarantuję, że po roku pracy tam przestaniesz się rozwijać, poznasz zakład, zaczniesz się nudzić, a firma nie dba o szkolenia dla pracowników. Firma się rozwija, lecz kosztem swoich ludzi. Dawniej odbywało się to tak, że praca w soboty i niedziele za dzień wolny - za niedzielę powinny być dwa, a dostaniesz jeden jak za zwykły dzień. A jak było już płacone to marnie, bo odbijali podwójnie podatki, że nawet przejazd się nie wrócił. Jak są promocje to jest mega nacisk, firma zarabia, ale pracownik nic z tego nie ma (nie to co w innych firmach spożywczych). Jak rozbudowywali firmę to szukali oszczędności - zabrali pracownikom paczki na święta, pozwalniali ludzi, nakładali duże kary za przedłużenie sobie przerwy. Chyba piszesz pozytywną opinię tylko dlatego, iż wiesz, żę przełożeni to czytają... no chyba, że aż tyle się tam zmieniło, ale szczerze wątpię.
1
wieslaw 2016-10-03 15:32:19
Pracowalem tam jakis czas. Wlasciciele czuja sie bogami. jest wiele innych prac, robot anizeli tam meczyc sie i zdrowie tracic w tych warunkach Szkodliwych jakimi sa ujemne temperatury i dodatnie temperatury plus opary. Pozdr.
4
adam 2016-10-06 19:27:18
ale fajna firma tylko mało jej do przestrzegania kodeksu pracy
1
wuj 2016-10-10 16:36:26
mobing, dymanie w soboty, niedzielę, brak szacunku dla pracownika. omijajcie ten zakład szerokim łukiem. pieniądze marne i obciążają ze byle co...
Ja 2016-10-12 19:56:34
Magazyn - nie polecam ,nie wiem jak na produkcji.Każdy pracownik ma swój czip najpierw trzeba się na bramie u ochroniarza odbić ,później zaraz po wejściu do budynku , dalej na magazynie , w kadrach się podpisać ,na magazynie podpisać ,więzienie to chyba jakieś ... niewolnicy tak nie mieli, ktoś już wyżej wspomniał o surowych karach za spóźnienie .
1
marek 2016-10-14 20:50:06
od tego tygodnia aż do końca roku dyrektor odpowiedzialny za nieprzestrzeganie prawa ogłosił pracę bez dnia wolnego 7 dni w tygodniu, już się zaczęło mobingowanie na tą niedziele i co dalej ciekawe kiedy to pierdyknie, a może ktoś się tym zainteresuje a może trzeba kogoś tym zainteresować przecież jest Państwowa Inspekcja Pracy w Krakowie
4
marek 2016-10-14 20:57:09
Ja sprawę zgłaszam do Państwowej Inspekcji Pracy dla zainteresowanych plac Szczepański 5, Kraków, tel. 12 424 04 50 kto chce normalnie pracować niech też pomoże co nie jedno zgłoszenie to tym bardziej może nie być reakcji
7
rodzinka 2016-12-03 15:31:46
o boziuuuu gorszego gowna nigdy nie jedlismy , pierogi ruskie- one nawet nie lezaly obok pierogow !!! wstyd !!!
Zostaw swoją opinię o Jędruś - Morawica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jędruś