logo Giera Znaki Drogowe

Giera Znaki Drogowe

Jonkowo

Opinie o Giera Znaki Drogowe

michail 2012-11-13 09:54:24
Mam propozycje pracy w tej firmie chciałbym się dowiedzieć o warunkach pracy i atmosferze panującej w tej firmie prosze o odpowiec
19
anonim 2013-09-05 15:10:05
Możecie uchylić rąbka tajemnicy, co to za dobra kasa w Giera? No i jak to zaczynasz od 9, a kończysz na 5? To stawki za godzinę?
2
anonim 2013-09-09 17:17:43
To ile Was tam pracuje na hali, tylko trzech? Jakaś szansa, by się załapać? To pensja w końcu 3, czy 5 tysięcy? Bo obie mi się wydają wygórowane...
16
wiki 2014-05-07 23:54:58
Coś mi się wydaje, że jednak na hali pracuje więcej osób, ale mogę się mylić, przecież chyba pracujecie na zmiany w giera nie?
1
romek 2014-07-31 12:04:48
Nie polecam, firma w której panuje zła atmosfera, a ludzi traktuje się jak psy, ba psy Pana Michała mają lepiej. Całe szczęście, że wyrwałem się stamtąd.
2
ja 2014-08-21 12:22:27
Witam nikomu nie polecam tej firmy jak i GDT Wektor która jest współwłaścicielem Giera... nie wypłacalni szkoda czasu i nerwów
2
ty 2014-08-21 14:42:13
witam wybieram się tam do pracy naprawde jest aż tak źle????? prosze o szybką odp z góry wielkie dzięki
1
myszokot 2014-08-26 11:54:35
Bardzo proszę, fakt najlepiej samemu sie przekonac
1
archibald balon tęcza 2014-11-17 16:42:52
patrzę na to co robi firma Giera znaki Drogowe i myślę że jako pracownika to oni by mnie chcieli z pocałowaniem ręki. tylko niestety na ich stronie interrnetowej nie widzę żadnych informacji i jakichkolwiek prorpozycjach zatrudnienia.możecie mi coś powiedzieć kochani na ten temat? nie wierzę w opinie skrajnie negatywne
wiem 2014-12-04 07:10:26
archibald balon tęcza takich jak ty są miliony
9
on 2014-12-10 20:32:24
Najlepsza firm pod słońce
1
ja 2014-12-27 23:15:14
Jak czytam te Wasze wypowiedzi to az mi sie smiac chce ... NIE POLECAM NIKOMU !!!! omijac z daleka... chyba ze ktos lubi sie prosic o swoje pieniadze to jak najbardziej polecam...
4
ZAL.pl 2015-01-15 17:06:32
Nawet umowy na czas nie przedłużą chyba biuro się przepracowało.Zarobki w zimę po 1200 zł wynośmy się stamtąd jak najszybciej

Moja ogólna ocena:DNO
3
Amadeusz 2015-06-10 17:39:34
Szczerze odradzam zwalniam się z tamtąd, nieszanuja czlowieka, placa slabo, nerwy, stres, i ten kierownik brak pojecia a wymaga i sie ma za nie wiadomo kogo, tak samo jak własciciele fuuuuu
2
Ciekawski 2015-07-21 07:32:34
"i ten kierownik" ? Który to? Bo za moich czasów było ich pięcioro: Paweł, Emilka, Piotrek, Grzesiek i Tomek (nie wspominając o kierownikach na drodze). Czyżby został tylko jeden? To faktycznie firma się zgorszyła. Jak taka duża firma może być prężna, jeśli zarządza nią jeden człowiek?!
Wektor dalej ssie cycka firmy matki?
2
jeden z "ich pięcioro" 2015-07-21 14:48:27
Z "ich pięcioro" został tylko Grzesiek. Kto mądrzejszy to się w porę zawinął... Pozdrawiam.
P.S. Do dalej męczących się - na prawdę można znaleźć normalną pracę. Jestem tego najlepszym przykładem.
1
jeden "z ich pięcioro" 2015-07-23 07:35:12
Dlatego zaznaczyłem że "dla dalej męczących się", bo nie każdy na pewno się tam męczy... Proszę o czytanie ze zrozumieniem, atak jest tu nie potrzebny. I zgadzam się, zmiana pracy to nie jest hop siup, ale jak się tego chce, to trzeba próbować, a nie tracić zdrowie psychiczne.
pracowalem 2015-08-24 09:57:39
Ja odszedłem z Giery bo się przeprowadziłem,powiem jedno-wypłata zawsze na czas była,zarobić 3 tysie na ręke to nie problem,na montażach nawet więcej i to dużo wyciągają,w biurze nie wiem ale popatrzeć na samochody pracowników to widać zle nie mają.Normalnie pracować tylko
franek 2015-10-12 17:15:21
Ludzie się zwalniają, ale na ich miejsce nikt nie jest przyjmowany, tylko obowiazki rozdzielane między tych co zostali
1
srucio 2015-10-24 06:41:29
Tak jest darmowe szkolenie z zakresu obsługi szczotki do zamiatania podłogi lub kostki brukowej.Fakt zarobisz 3.000 ale w 250 godzinach przepracowanych w miesiącu.Człowieku weź się ogarnij i nie pisz głupot!!! :ezil
2
Franek 2015-10-26 03:13:51
3 tysiace jestes w stanie wyciagnac robiac na drodze w nadgodzinach bez wzgledu na pogode. Nie wiem jak biuro ale slyszalem ze na dobry dzien daja 1500 wiec bez szalu.
1
Nolife 2015-10-27 10:06:49
Pracując za 3.000 po 14 godzin dziennie w Giera Znaki Drogowe niczego nie osiągniesz.
1
siostra 2015-11-03 18:43:48
Moj brat tam pracuje z pol rokui jest zadowolony, mam nadzieje ze nie ściemnia.. wiem ze pieniądze dostaje na konto, i jest to więcej niż 2 tysiące weekendy wolne ma zawsze
AVE 2015-11-04 06:36:53
Dziecko biuro to inna bajka.Twój brat ma stałą pensję pracuje po 8 godzin za 2.500.A na hali czy tzw drodze,zupełnie inaczej się funkcjonuje.


Naucz się pisać
1
on 2015-11-14 18:46:06
Ja to się dziwie że Pan Giera trzyma co poniektórych,zwłaszcza tych co przychodzą do pracy kiedy chcą,maja wieczne roszczenia i są ciągle niezadowoleni.Ciekawe czy inny pracodawca byłby taki wyrozumiały?
Heh 2015-11-16 15:56:48
A kto będzie dla niego pracował za te marne grosze???Może uchodźcy islamiści.''Człowieku skończ gadać – bo i tak od początku cię nikt nie słucha''
1
on 2015-11-16 19:58:57
Z tego co wiem to u nas w kraju nie ma obowiązku bycia gdzieś zatrudnionym i jeśli komuś jest tak źle w pracy,to zawsze może się zwolnic i poszukać lepszej oferty zatrudnienia ewentualnie może zająć się odzyskiwaniem surowców wtórnych.Taka osoba może nawet założyć własną działalność gospodarczą bo to przecież nie jest zabronione.
2
droga 2015-11-18 19:22:07
W sezonie (czyli wrzesień, październik, listopad, grudzień) na drodze można nawet 5-6 tyś wyciągnąć. Niestety jest jeden warunek, że masz uprawnienia C+E, HDS i wykręcisz 350 godzin, a w domu jesteś jeden weekend w miesiącu.(...a, zapomniałbym jeszcze z ucha trzeba dobrze strzelać;)
hahazal 2015-11-20 21:22:24
5-6 tyś to ty zarobisz ale z tym złomem co ukradłeś
1
jerry 2015-11-25 17:58:55
W tygodniu za nadgodziny płaci 50 a w weekend 100.A 350 godzin to wykręcą jak sobie jak sobie je do piszą KŁAMCY
Mister X 2015-11-28 16:44:48
Najlepszy pracownik na hali to MAŁOPA.Na wszystkim się zna,wszystko potrafi zrobić.Nie ma lepszego niż on.
1
jerry 2016-03-15 00:20:35
Weź człowieku puknij się w głowę.Kto da rade przepracować 350 godzin w miesiącu
1
Kamil 2016-05-09 08:50:20
Nie polecam, oszustwo, umowa za najnizsza, kierownik, nie zna sie na robicie brak organizacji.
4
kamil 2016-07-04 18:52:30
co miało być ze a pod stołem, było wpisane wynagrodzenie zasadnicze, czyli podstawa a oni złodzeje uznali to za najnizsza
jago 2016-07-04 18:54:36
To troche nieuczciwie jednka ,rozumiem ze kazdy chce placic mniejsze podatki, jednak nie musicie na to sie godzic.
Zostaw swoją opinię o Giera Znaki Drogowe - Jonkowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giera Znaki Drogowe