brak logo

REMET S.A.

Stalowa Wola

Opinie o REMET S.A.

MaK 2009-10-15 15:55:15
Zrobiło się z tej firmy dziadostwo, nie dość że nie płacą w terminie to zaczęli jeszcze w ratach żucać
helllloooo 2009-11-18 22:43:57
firma dobrze się zapowiadającaa, lecz niestety układy( układziki).
Większość załogi to sami profesjonaliści, fachowcy, lecz niestety beczke miodu zepsuje nawet ziarnko gorczycy ( kadra zarządzająca )
byly pracownik 2010-04-16 20:59:31
smiechu warte ......dyrektor rumu nic nie wie a tylko umie zwalniac ludzi.... (usunięte przez moderatora)
1
qfa 2013-06-06 23:34:00
Firma fajna z zewnatrz, w srodku syf i terror, jak masz duuuze poczucie humoru to możesz tam pracować - oferują śmieszne pieniadze. Rzygac się chce każdego rana jak się idzie tam do roboty.
bolec 2013-06-26 21:19:35
a na jakie stanowisko chcesz sie przyjac?
2013-08-23 22:10:26
firma nowoczesna profil produkcji bardzo ambitny pracownicy w wiekszosci profesjonalisci i dział technologiczny i pracownicy bezpośrednio produkcyjni znają się na tym co robią .Atmosfera w śród załogi wzorcowa ,ale całą sielankę niszczą bezpośrednie relacje dozoru spawalni z pracownikami .kompletny brak wiadomosci ze strony jednego z mistrzów na temat produkcji .Stosunek kierownika i mistrza spawalni do pracowników jest wysoce naganny . Brak kultury osobistej ,prymitywne formy zwracania się do podwładnych deprymują pracowników i powodują że pracownicy nie angażują się w proces produkcji ,dochodzą do wniosku że nie warto.Szkoda że dyrekcja tej firmy tego nie widzi i toleruje prostactwo dozoru spawalni .Nic nie powiem na temat strat dla firmy jakie powstają z tego powodu
3
ester 2014-05-26 17:46:15
Tez sie podłącze, remet wygląd ana duża i dobra firma, mają ponad 10 ml kapitału, a jest on opłacony w całości.
1
pracownik 2014-07-19 20:00:30
zgadzam sie z opiniami że na spawalni kierownictwo nie traktuje najlepiej pracowników, zdarza sie że wulgarnie zwracają sie do nas i krzyczą pomimo że często niewiedzą jak co sie robi i czym sie lepiej bedzie robiło i zamiast pomódz coś dobrą radą to wtrącając sie potrafią tylko tak zamieszać że czas pracy przy czymś sie wydłuża, takie prostactwo przełożonych , jeśli chodzi o zarobki to stawke około 2000 zł możesz dostać na początek spawacz to około 2300 zł monter około 2500 zł , ale z podwyżkami to już jest problem bo kierownik rzadko daje a jeśli już to daje swoim pupilkom , moja rada , jeśli nie masz znajomości to raczej tam nie idź bo będą Cie gnoić
2
Pytankoe 2014-08-14 16:27:17
Mam pytanko a na tokarki lub frezarki CNC Jest może praca , a jakie tam są zarobki no i jakie szefostwo jest .
operator cnc 2014-10-19 23:05:53
Teraz jest ok , stabilizacja , kiedyś duże wzloty i upadki firmy , płace są ok choć firmę stać na znacznie więcej ale opierają się na tym co dookoła się dzieje .
masak 2015-01-07 13:16:04
Hej, co to znaczy, że płace są ok, chociaż firmę stac na znacznie więcej, bo nie bardzo rozumiem. Może jesteście w stanie podac jakies widełki, czy coś w tym rodzaju, bo jednak wolałbym móc sobie coś odłożyć, a nie żyć od pierwszego do pierwszego, czy którego dostajecie w remet pensje na konto.. Pozdrawiam.
2
pracujący 2015-02-10 22:53:32
TO CHYBA NAJLEPSZA PRYWATNA FIRMA W TYM REGIONIE. Właściciel na prawdę rozwija produkcję, a dyrektora operacyjnego ma najlepszego z możliwych. Kasę mają coraz większą i o ile się nie przejadą na rozszerzeniu usług kosztem sił przerobowych...będą najlepsi nie tylko w regionie i w Polsce, ale zaczynają liczyć się na świecie. Ludzie zapieprzają, ale Ci którzy są potrzebni zarabiają lepiej niż na zachodzie, a przynajmniej porównywalnie. Polecam tym, którzy nie boją się pracy i rozwoju osobistego.
Misiek 2016-05-28 00:55:07
A ile teraz moze zarobic tam spawacz na reke ?
fester 2016-10-16 17:53:03
@kilok to jak na start całkiem fajne wynagrodzenie, oczywiście pod warunkiem że z czasem bedzie ono jednak rosnąć
Zostaw swoją opinię o REMET S.A. - Stalowa Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMET S.A.