logo Ener Vita Sp. z o.o.

Ener Vita Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o Ener Vita Sp. z o.o.

s* 2011-06-21 23:43:31
praca w ener vicie to porażka, nie polecam, marne pieniądze, a pracownicy traktowani okropnie.....żal :(
anonim 2011-07-21 13:27:06
Jeśli chodzi o personel to firma nie odchodzi od standardów jednak dużym minusem jest tu ogromny brak szacunku pracodawcy do pracowników Kompletne zero kultury
joanna 2011-10-26 10:44:19
Fakt, gabinet jak wiele innych ale właściciele to potomkowie w lini prostej hama z hamów! stanowczo odradzam komukolwiek!!
Anonymous 2012-04-14 15:55:00
Witam,
Dzwoniono do mnie w odpowiedzi na moje podanie o prace.... Proszę o jakiekolwiek informacje na temat pracy w Ener Vicie na stanowisku pielęgniarki, czy rzeczywiscie jest az tak zle?? Ile godzin tygodniowo nalezy wyracowac?? Słyszalam, ze pracuje sie dziennie od pon do soboty. Jakie sa zarobki??? No i na wstepie mnie poinformowano o braku mozliwosci podjecia nauki:(
Manna 2012-07-04 23:36:51
Pracuję w Ener Vita od kilku miesięcy, i naprawde jest ok. Prawda jest taka że jeśli ktoś chce zarobić to musi pracować.Pracodawca gwarantuje najpotrzebniejsze narzędzia pracy.- a co najważniejsze jest słowny i wypłacalny zgodnie z umową.
Jak ktoś jest leń to nigdzie nie zarobi i potrafi jedynie pisać głupoty na forum. Osobiście polecam prace w Ener Vicie!
aniet9 2012-07-09 16:49:54
Pracuję w Ener Vicie od ponad połowy roku. Z pracy i zarobków jestem bardzo zadowolona. Pracodawca umie motywować do coraz lepszej pracy comiesięcznymi podwyżkami. Atmosfera w pracy jest bardzo przyjemna. Jesteśmy zgranym, uśmiechniętym i zadowolonym z pracy personelem medycznym.
3
gość 2012-07-09 16:51:35
Jak się boicie pracy w Ener Vicie,to czytajcie te wpisy.Zastanówcie się,
kto je pisze? Na pewno pracownicy którzy tam już nie pracują.Odeszli
z różnych względów i chwała im za to.Bez nich Ener Vita z pewnością nie ucierpi.Po co wypisywać takie bzdury ???Czy nie lepiej zająć się
pracą?Ale pewnie te osoby nigdzie nie pracują...
pracowałam 2013-01-10 21:00:50
Spróbowałam pracy w tym miejscu. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Personel traktowany jak najgorszy sort ludzi. Totalna musztra w pracy. Czułam się tam tak jakbym nie mogła do nikogo się odezwać, najlepiej patrzeć w ziemię i broń Boże wypowiadać opinie medyczne. Coś takiego jak przerwa nie istnieje myślę,że przydało by się tam wysłać pip.Doktorek ma w zwyczaju wyśmiewanie personelu pielęgniarskiego i zwracanie mu uwagi przy pacjencie, który ma za zadanie całować go po butach. Takiego steku bzdur jaki jest fundowany ludziom w tej placówce dawno nie słyszałam.
mała 2013-04-27 20:30:37
Tak, ja też tam niestety pracowałam i muszę przyznać że to ludzie o wyjątkowo zwichrowanej psychice, zacząwszy od pielęgniarki koordynującej do szefostwa. Nikomu nie polecam, traktują jak śmiecia do zarabiania pieniędzy, co chwila zatrudniają nowych pracowników. Szkoda plamić sobie cv.
3
t 2013-05-30 23:18:24
Miałam wątpliwy zaszczyt tam pracować. Straszne doświadczenie w moim życiu. Nie dziwi mnie to, że ciągle szukają nowych pracowników. Jak ktoś ma rozum to szybko odchodzi. NIE POLECAM!!!! Dla marnych pieniędzy nie można odzierać się z godności i oszukiwać naiwnych ludzi
Gosia 2013-06-28 16:58:40
Ciekawe co zrobicie jak " ludzie o wyjątkowo zwichrowanej psychice" namierzą adresy ip osób piszących te bzdury?
goron 2014-04-30 03:57:49
@Maciul, a to dlaczego Ci się tak wydaje, pracujesz w Ener Vita, czy po czym wnioskujesz? Zaniepokoiłeś mnie trochę.
kobi 2014-05-07 21:38:52
Ja tam bym się skłaniał do przekonania się o Ener Vita na własnej skórze niż opierać się na czyiś komentarzach w stylu "wydaje mi się".
Gość 2014-06-13 13:28:25




Dziewczyny , stanowczo odradzam !!! (usunięte przez administratora)Trzeba było pytać czy mozna pójść na przerwę śniadaniową. Co chwile zmieniaja personel. Traktują Cię jak śmiecia. Do pracy szłam ze strachem w oczach, ale na szczęście ten koszmar się już skończył.
nigdywięcej 2014-06-24 07:03:46
chyba z samo niedorozwojem......
(...) 2014-08-06 15:16:06
Kobieto skąd ty się urwałaś? Pracujesz tam jeszcze mądralo? Jestem przekonana, że już nie, takich jak ty wcale długo nie trzymali...Od leni będziesz innych wyzywać? Hahahahaha, wiem jak cię podpuścili i dobrze zapłacili, ale pamiętaj nie pieniądze w życiu najważniejsze...jakaś młoda, niedoświadczona gąska z ciebie.
Artur 2014-11-23 21:14:04
Odkąd nie ma tam doktorka atmosfera w Klinikach jest przyjemna , ciepła i serdeczna. Personel emocjonalnie wyluzowany. Nikt nikogo po stopach nie musi całować!!!
Diagnostyka stawiana na najwyższym poziomie, w każdym problemie zdrowotnym tam ci pomogą. Godne polecenia.
INESS 2015-02-16 15:08:35
Do dyspozycji pacjentów są doświadczeni lekarze i pielęgniarki. Od samego początku najważniejsza była dla Ener Vita jakość oferowanych usług, dlatego też kadra medyczna jest ściśle selekcjonowana i dokształcana. W związku z powyzszym zapewne zatrudniają osoby z doświadczeniem, ja posiadam 8 lat pracy więc jestem skłonna wejśc w współpracę jeśli warunki beda dobre
Gosc 2015-04-25 22:22:10
Witam Wszystkich
Bylem pacjentem Ener Vita i odczulem wsrod personelu bardzo napjeta atmosfere jedna druga proboje wykorzystac a szefostwo mysli tylko o sobie nacjagajac ludzi i wprowadzajac w blad zebys wjecej pieniedzy u nich zostawil.Pracujace dziewczyny sa bez radne i przeniknjete lekiem bo musza robic to co szef karze.Z opowiesci dziewczyn bardzo sie dziwie ze godza sie na delegacje to do Gliwic za marne wynagrodzenie zostawjajac rodziny i zycie prywatne.Osobiscie im z calego serca wspolczuje bo fajne dziewczyny i wsolczuje kazdej ktora podejmie tam prace.Sam jako pacjent zrezygnowalem z zabiegow w Ener Vita ze wzgledu na odczuwalna zla energie Pozdrawim dziewczyny NIE DAJCIE SIE
Smips 2016-05-07 16:53:47
@kamis z oferty na fizjoterapeutę wynika, że zarabia on 2000-3000 zł netto. To pewnie zależy też od kwalifikacji. W dodatku praca jest od poniedziałku do czwartu od 8 do 18. Wychodzi jakoś 40 godzin tygodniowo.
Wiel. prac. 2016-10-27 11:55:28
W Ener Vicie sporo się ostatnio zmieniło jeśli chodzi o zarządzanie. Od pewnego czasu jest nowy prezes, i wszystko zaczyna wychodzić na prostą. Pieniądze na czas, pracownicy zadowoleni, skończyła się nerwówka, a pojawiło się zadowolenie z pracy i pomocy.
Zostaw swoją opinię o Ener Vita Sp. z o.o. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ener Vita Sp. z o.o.