brak logo

Piekarnia Jul-Ka

Wrocław

Opinie o Piekarnia Jul-Ka

...ccc... 2010-10-04 11:04:02
firma nie rzetelna,ok
4
anonim 2011-02-11 11:21:11
Ku przestrodze zaniżają wynagrodzenie za pracę ,które jest niezgodne z umową
1
przypadkowy świadek 2011-08-29 12:59:23
braki w organizacji i intelekcie obficie rekompensowane agresją i arogancją
2
jara 2012-03-24 21:07:36
da sie pracowac ,ale najlepiej nie jest..
grrrr 2012-08-07 16:42:18
NIE POLECAM, firma koszmarna, niepodzielnie rzadzi tam [usunięte przez moderatora], ktorej wydaje sie ze ma wladze totalna. Niestety nie ma i trzeba sie szanowac. Tak sie konczy praca w malych miejscowosciach. Szefowej wydaje sie ze jest najmadzrzejsza na swiecie a niestety ale zsloma z butow wystaje, taka prawda
1
DW 2013-09-02 15:10:58
Znam tam pare ludzi co tam pracuja i sa nie zadowoleni duzo mowia obiecuja a malo daja tylko sie lansuja
1
mamwzjebane 2014-02-01 21:15:17
jakwyżej
heniek 2014-03-17 21:18:10
Czyli rozumiem, że z kasa na czas nie ma żadnych problemów w Piekarni Jul-Ka, napiszcie może, czy reszta też jest ok, atmosfera fajna?
1
pracownik 2014-04-11 19:53:45


Popieram ten wpis (usunięte przez administratora), kierownictwo jest przyjemne i wypłaca pieniądze zawsze na czas i zgodnie z tym co jest ustalone.
Dla czytających opinie, pamiętajcie, że zawsze są tacy co piszą źle !!!
Polecam Piekarnie Julka
zadowolony pracownik 2014-04-12 15:56:06
Przed zatrudnieniem w Julce czytałam tutaj opinie, i przyznam ze mocno się wahałam ale nie żałuję, że zaryzykowałam i nie zgadzam się z tymi opiniami. Oczywiście jeśli ktoś wyznaje zasadę czy się stoi czy się leży dwa tysiące się należy to nie jest to praca dla niego, jeśli jednak szukasz uczciwej pracy za uczciwe wynagrodzenie to mogę polecić (usunięte przez administratora)z czystym sumieniem.
2
123 2014-05-10 15:52:48
to się JP rozpisała...
123 2014-06-05 09:25:17
najbardziej to parobka..
1
moko 2014-10-25 16:48:29
Danuto !! Obudź się i otwórz oczy !! Twoi poddani cierpią...
martika 2015-01-26 19:05:33
a co z tą Danutą jest nie tak? Spotkać można się z pozytywnymi komentarzami z czego można wywnioskować że w dużej mierze wszystko zależy od pracownika, wydaje się że jak się pokarzemy z dobrej strony, bedziemy uczciwi i pracowici to sprawiedliwie będziemy traktowani. Napiszcie szczegóły pracy w piekarni
PION 2015-02-10 16:32:58
Witam pragnę poinformować o tym że spieram się o znaczną kwotę z Państwem W. którzy w trakcie trwania umowy o roboty budowlane przestali respektować jej zapisy. Polecam dobrze się zastanowić i przygotować zanim rozpoczniecie współpracę. Poniżej lektura dla niedowiarków https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/220388/Danuta-Wojciechowska-Piekarnia-Julka-Kryniczno-ul.Pakowa-7
Pion 2015-02-11 16:35:09
Witam jeśli ktoś ma informacje na temat innych długów piekarni JulKa to proszę wysyłać je na adres maci.k@interia.pl.
m 2015-02-16 11:41:43
Najlepiej nic nie robić a kasa niech leci.Nie podoba się masz prawo znależć lepszą pracę płatną.
Drogowe 2015-02-20 17:02:00
witam Informuję że Pan piekarz oświadczył dzisiaj że nie zapłaci mi za roboty drogowe ok 60 000 zł brutto. Powiedział że ich nie zlecał - dziwne - same się zrobiły.
2
Druciak 2015-03-13 08:03:02
mam google !!!
NOWY 2015-06-19 12:09:06
JAK SIĘ PRACUJE W JULCE NA STANOWISKU SPRZEDAWCY
MOŻE KTOŚ COŚ POWIEDZIEĆ I NAPISAĆ DLACZEGO WCIAZ SZUKAJĄ LUDZI
1
kolega R 2015-06-28 15:30:10
A ja słyszałam że to solidna firma. Mam w Trzebnicy kolegę ,który jest kierowcą rozwozi chleb. Mówi że zarabia ponad 5 tysięcy na rękę.Nawet kupił niedawno nowe auto.
KOLEŻANKA 2015-07-10 22:34:42
WITAM, WRACAJĄC DO ZAROBKÓW KIEROWCÓW TO WYMIENIONE 5TYS TO ŚREDNIA BO SĄ I TACY KIEROWCY KTÓRZY ZARABIAJĄ WIĘCEJ, A POMARZYĆ O WYSOKIM WYNAGRODZENIU TO MOGĄ TYLKO EKSPEDIENTKI.
NICK 2015-07-29 17:53:50
Chciałabym zagadnąć o jeszcze jednej sprawie.Nie wiem co się zmieniło i stało z pieczywem z Jul-ki , ale na drugi dzień np.(bułki,pączki itd.) nie nadają się do spożycia.Można sobie nimi rozbić głowę...Katastrofa...Przestałam robić tam zakupy.Suchość w środku,kamień na wierzchu.Zdecydowanie jestem na NIE!
Pracownik 2015-11-02 09:57:26
( usunięte przez administratora ) prawda że na czas rzadko kiedy pieniądze są w terminie na kącie. Prawie co miesiąc jest poślizg 2-3 dniowy ale oni zawsze mówią ze to wina banku.Bzdury i tyle
2
Gość 2015-12-16 20:31:42
Kupiłem chleb w Biedronce żytni ze słonecznikiem
i znalazłem coś brzydkiego w środku już wiem że nie kupię więcej nic z tej piekarni a to coś pokarzę wszystkim
remik 2016-02-13 21:25:19
Gościu ,chyba własne zdjęcie znalazłeś...
rema 2016-04-12 08:30:46
MAMOOOO!!!!
Kruk 2016-10-15 15:19:01
Śmierć konfidentom !!
1
mmo 2016-10-15 22:53:56
mobing czy to prawda
besos 2016-10-18 21:37:27
Przecież jak dbają o stabilne zatrudnienie to jeszcze lepiej o nich świadczy, ale na jakich warunkach jest zawarta umowa? Z góry dziękuję za odpowiedź.
persistent 2016-11-12 11:48:23
Witam,
Od dłuższego czasu kupuję chleb żytni Waszej piekarni. Od jakiegoś czasu wyraźnie spadła jakość tego chleba. Jest suchy, sypki, wewnątrz popękany, rozlatujący się podczas spożywania. Jednym słowem wielkie BOLLY SHEET. Muszę o tym również powiadomić "Piotra i Pawła", odbiorcę waszego pieczywa.
Joasia 2016-11-21 21:44:30
Długo tam nie wytrzymasz,atmosfera wrogo dziwna,jest kilkoro wspaniałych ludzi(pracowników fizycznych)reszta to kapusie i zawistnicy,w łyżce wody by utopili ,a to wszystko okraszone arogancją blond prince i jej świty,na sklepach fajne dziewczyny ,tam buractwo nie sięga,właściciele nie interesują się zbytnio tym co się dzieje ich tylko wyniki obchodzą,jakość spada,co chwilę awarie,starzy pracownicy jakoś się trzymają,nowi odchodzą szybko,a... i wypłata zawsze na czas ,ale...na umowie NNSK i ewent...na konto reszta do ręki bez fiskusa,Potem emerytura też będzie NNSK,ważne że Porschaki i meśki stoją nowe.
1
stev 2016-11-21 21:46:53
Pani Joanno nie rób Pani żenady
1
JP 2016-11-21 21:50:28
Prawda i to jak cholera,księżniczka wiecznie pruje mordę,wiecznie nerwy
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Jul-Ka - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Jul-Ka