logo Perła - Browary Lubelskie

Perła - Browary Lubelskie

Lublin

Opinie o Perła - Browary Lubelskie

smakosz 2015-12-09 14:54
ludzie co jest grane? jak wypiję porządne czeskie piwo z małego lokalnego browaru to szczam potem czymś o smaku i zapachu właśnie Perły!
2
stary 2015-12-17 10:06
pewnie, że kobiety mogą pracować.
Yolu jeżeli jesteś gotowa tyrać, bez prawa wyrażania swoich uwag, wąchać rozpyloną OXONIĘ,dodawaną do środka smarującego taśmy (zapach stężonego octu - bezcenne) w wyniku czego masz pewność, że w niedalekiej przyszłości zapadniesz na raka płuc lub układu krwionośnego. Jezeli cenisz sobie jazdę bez trzymanki, podgląd kamer i pewność tego, że przy pierwszym potknięciu wylecisz na zbity(ą) buźkę - dobrze trafiłaś. PRACA W PERLE JEST TWOJA.
Gdybyś jednak po jakimś czasie stwierdziła, że zarobki twoje są nieadekwatne do Twojego zaangażowania i chciała odejść do innej firmy lepiej płacącej swoim pracownikom. Pamiętaj drzwi do tych firm mogą być dla Ciebie zamknięte, bowiem zarząd PERŁY zawarł z nimi "dżentelmeńską umowę" o "niepodkupywaniu (słaboopłacanych) pracowników"-np. BALL.Zapewne inni pójdą jego śladem.
startyk 2015-12-17 10:15
Wszystko na poziomie mniej niż dobry. Wyjątkiem jest chemia, na jej brak narzekać nie można. Od jakiegoś czasu trwa wojna z bakteriami. Na tym froncie PERŁA daje ciała. Pani od bakterii stale zwiększa stężenie więc na pewno bakterie kiedyś paść muszą, chyba że załoga będzie pierwsza. Chcesz być uczestnikiem tego zdarzenia - chodź do nas, razem będzie raźnie umierać....
WelcometoHell 2016-01-23 11:21
dobrze wiedzieć SMAKOSZU. Po Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że po piwku lubisz sobie moczu łyknąć. Smakosz smakoszem ale o tak o sie poświęcać, dla zawodu? Czy moze stosujesz urynoterapie?
DzisiejszyRomantyk 2016-01-23 12:02
Czego zakład, nie przechodzi na 3-brygadówkę? Czyżby żałował dla pracownika za nadgodziny złotówkę? Napierrr... piwa na wiosnę, a na wiosnę częściej myc, bo magazyn dzwoni, że piwa nie ma gdzie skryć. Po tej wiośnie, ogłosić wszystkim hurtowniom radośnie, że robimy na piwko niesamowitą promocje. Oddamy wielkie ilości w cenie, jak za zboże, bo zaraz zacząć kisnąć może. Od czerwca zrobią zebranie i ogłoszą ,że urlopu nie ma nawet na żądanie. Właśnie dzwonił do nas magazyn, nie ma co sprzedawać brać się do pracy, marzenia i plany na wakacje odłóż do zimy, teraz na rekordy od Ciebie liczymy. Dyrektor mówiąc to śmieje się Ci prosto w twarz, mówiąc że jak nie to chyba zwolni się angaż. Zatrudni kogoś z Ukrainy, h*j w to że nie widział nigdy w życiu takiej maszyny. Ma w du... Twoje uczucia i wołanie, widzi tylko swoją nową skodę niedługo na stanie. Drogi Dyrektorze usłysz choć raz me wołanie, zwolnij sie zanim z firmy wspomnienie zostanie.
3
Mpez 2016-01-26 20:22
Byłem tam na rozmowie na jakiegoś, kogoś w produkcji przez agencje wogle żenada że kier. T.P. nie zatrudnia ludzi po kierunku tylko jakiś ludzi podstawionych na 1 stanowisko było 11 ludzi 1 dnia a ile było dni rekrutaCJI TO NIE WIEM
1
Mpez 2016-01-26 20:23
Byłem tam na rozmowie na jakiegoś, kogoś w produkcji przez agencje wogle żenada że kier. T.P. nie zatrudnia ludzi po kierunku tylko jakiś ludzi podstawionych na 1 stanowisko było 11 ludzi 1 dnia a ile było dni rekrutaCJI TO NIE WIEM
rafaelsanto 2016-01-30 15:05
@anotok. skody fabie 1,2 bendzyna - najbiedniejsze jakie są dostępne. Na początku możesz dostać kilkuletnia po kimś a puźniej nową, sporadycznie dają kombi ale tylko dla wybranych
a Feee 2016-02-04 21:26
DzisiejszyRomantyk - czujesz się lepszy od Ukrainca. Pomiatasz ludźmi i dziwisz się że ciebie olewają. Miej wiecej szacunku dla innych.
zainteresowany 2016-02-14 20:01
jaka kase mozna zaroibić jako PH ??
rynkowiec 2016-03-02 00:42
1800 zeta netto podstawa, premia jest niewiadomą bo na każdym regionie są inne potencjały sprzedaży, ale w zachodniej Polsce na premie nie licz bo marka jest tam nieznana i to piwo mało kto pije!
rynkowiec 2016-03-02 17:21
znowu szukają pehowca na Wrocław i okolice, poprzedni przepracował całe 3 miesiące i mamy nowe ogłoszenie na to stanowisko czyli rotacja jak na karuzeli
pHperla 2016-04-15 22:15
Panowie - proponuje nie podniecać sie zbytnio premiami z tytułu obrotu bo takowe w Perle nie istnieją :)
Ogólnie czy sie sprzedaje czy sie nie sprzedaje to wszyscy maja to głęboko w ...
Jako PH zarobisz max 3k brutto z 10% premia która z reguły dają wszystkim bo wstyd nie dać...
Autko na początek to oczywiście zarwana fabia ll - wersja gorsza od podstawowej :p jedyny plus to brak gps co mozna wykorzystywać prywatnie ale zapewniam Cie ze przyjemności z jazdy tym autem nie uświadczysz :)
Co inteligentniejszych pracownikow pozwalniali Bóg wie czemu, reszta odeszła sama i została banda idiotów z dziwiszem na czele :)
Co jeden kierownik to głupszy - a dyrektorzy o dziwo potrafią jeszcze zawstydzić głupotą kierowników - nierówna walka :p
Ogólnie jak na pierwsza prace w FMcg polecam ale tak na max 3 miesiące i uciekać bo dłużej to az przykro patrzeć na te bandę idiotów udająca menagerow
Pozdro 600 :)
2
Eskimos 2016-05-12 18:22
Uważajcie na region północ. Jest tam pewien nieudacznik dyrektor, który został zdegradowany na te stanowisko z wyższego. Jest niesamowicie poje...any oraz wywyższa się na prawo i na lewo. Jest dwulicowy i kompletnie bez wiedzy nt swojego stanowiska. Nie przestrzega kodeksu pracy. Nie pakujcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 2 tys na rękę jako ph, nie opłaca się. Stanowczo odradzam tą pracę
4
Krupier z piekła 2016-05-15 09:32
"Nasz Naród jak lawa. Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa. Lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi. Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi!" Witam pracowników, pisze tutaj w związku z odmową w sprawie podwyżek. Zarząd uznał, że i tak mamy świetną średnią na tle województwa, zaznaczam jednak, że reputacją zakładu przewyższamy poziom województwa i raczej powinniśmy gonić średnią krajową niż średnią terenów rolniczych mieszającą się z wyniszczonymi przez władze zakładami i galeriami handlowymi, w których to bez wątpienia ładne kobiety o ponętnych kształtach za pokazanie kawałka wygolonej nogi i stanie za ladą z rączkami podtrzymującymi w napięciu walory bierze tyle samo co ja, szaraczek który 3 weekendy w miesiącu rezygnuje z wyskoczenia na miasto w celu sprawdzenia jak to wygląda u koleżanki, gdy owy biust spoczywa lużno (bez punktów podparcia napięcia itp.) bo musze jak ten debil iśc do roboty. Niby jest czas po pracy... ale alkomacik... i zrycie bani(11,22,333) to widzę gdy patrze w kalendarz a nie, o kur weekend, skutecznie mnie od tego powstrzymuje. Panie Dyrektorze ja wiem, że ciężko jest ująć sobie żeby dać innemu, ale zakład gdzie inwestycję zamykają się w wydatkach na nowe lepsze maszyny, nie na pracowniku, w dalszym ciągu grozi stagnacja. Wierzę, że skoro jesteś chłopie na takim krzesełku wysokim bez wątpienia, ukończyłeś jakiś Hogwart, rozdzielając ławkę rodziców Harrego Pottera, tak jak i mnie dzisiaj z przyszłą żoną, gdy zamiast ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na miasto, zapakuję ją w zielone spodnie, ale nie dostrzegasz że moja morrrda pracująca przez agencje bierze więcej ode mnie. Agencja -- Perłowy proste równanie. Dalej Pan sądzi że jest świetnie, ten brak szacunku i wzroku ja niebawem bede obserwował, juz rok czasu. Niech Pan się zastanowi i mi odpisze, dlaczego pracownik, który pracuje na Pana pensje i na swoją, traktowany jest jak gów... z którym nie warto jest rozmawiać i w niego inwestować
Krupier z piekła 2016-05-15 09:56
Jadąc dalej z tematem naszym zarobków, proponuje na początek prześwietlić świstek z niesamowitą trzymającą w napięciu, informacją o zarobkach. Gdzieś na tej liście, niektórym osobnikom pojawi się coś związane z jakimiś Związkami. Są to Związki HOMO, gdzie jedna strona jawnie dyma drugą. Po przehandlowaniu podwyżek (kwiecień maj 2015 albo 14? Piorun wie zryta bania mówiłem) na śmieszne nagrody, słuch o pierwszej stronie zaginął, przejawia się tylko czasami na tej kartce, która odbiera resztki nadziei. Gdzie oni są?! Oni są dla nas, czy my dla nich? Inna rzecz, wg prawa takie spontaniczne, nieuwzględnione w budżecie premie NIE MUSZĄ ulegać opodatkowaniu. Teraz pytanko: gdzie jest podatek? Czy dostali go związki w uznaniu zasług? Czy ktoś przygarnął? Czy ktoś dla picu zapłacił państwu, żeby póżniej po cichutku go zagarnąć? Można było dać temu robakowi 1500, ale po co skoro mozna dac 1000 a mówić o 1500?
tankowy 2016-05-18 10:40
z tego co mi wiadomo w ostanim czasie odeszlo lub zostalo zmuszonych do odejscia paru slugusow,,kapo,,za szczebla wladzy nizszej...wiec gora mysli ze sprawa prawie zalatwiona:)hehee,juz nie macie sie czego obawiac ,bedziecie zadowoleni:)buhahahaa
Krupier z piekła 2016-05-20 14:21
Sprawa następna na liście długiej niczym Codex Gigas, to Pan Krzysztof R., niedawno w propagandowym biuletynie byliśmy informowani jego jubileuszem, teraz chłopa nie ma. Chłop, który przepier... tyle lat dla tej firmy, w dowód szacunku otrzymał zwolnienie. Człowiek, który znał swoją pracę, wiedział na co stać ich ludzi i czego może od nich wymagać, został zastąpiony koleżką Dyrektora, powody widze 2: 1. Kolesiostwo 2. Nie wie nic o tej firmie ani o możliwościach ani o pracownikach. Jak już się zadomowi będzie oczekiwał cudów. No i jest to oczywiście kolejne zamknięcie ust. Wcześniej leciałeś Panie Kierowniku mam sprawę, nie było problemów, teraz... nawet nie podejdziesz zapytać. Połączmy to ze zniknięciem paru starszych pracownic, powoli obraz się rozjaśnia. Widzę, obraz zakładu za 5 lat. Rozbudowanie zakładu (planowane w ciągu 3 lat), dorzucenie 60 kamer, kolesiostwo na szczeblach władzy, motorki powsadzane w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obowiązki i wymogi się nie zmniejszą) i rozdawanie ostrzeżeń i nagan (które już możemy dostrzec jak kierownictwo Mistrzom rozdawało) sprawi, że jeden na drugiego bedzię warczał niczym pies. Mistrz taki w końcu powie, czego ja? Obarczy wina operatora, bo maszyna nie wytrzymuje tempa, mamy słabą wydajność. Aż w końcu, każdy każdego będzie podejmował, jak wroga. Jakość piwa raczej nie będzie rosła wraz z ilością. W końcu z biedry Arrgus bedzie lepszy od Perły. Obraz przypomina PRL. Totalne wyniszczenie, pracownik na pracownika donoszenie, zabierane premię, na przerwie zamiast jedzenie, ciągłe ciśnienie więcej bo są braki na monitorze w systemie. A na górze; na fotelu, siedzi dyro przyjacielu, lekko ziewa, ręka macha, gdzieś już dzwoni: "gdzie ta kawa?". Ale ku pokrzepieniu serc, mogę powiedzieć że roboty za 1600-1800, gdzie nie trzeba, ani zmieniać co 2 dni godziny pobudki, ani jej ustawiać na weekend, jest w hu... A i jeszcze niedługo, różne inne pszczółki się otworzą itd. coś tam na ursusie ma być i mail z groźbami nic nie da, bo nie współpracują. :D . Jeszcze zobaczymy, wierzę, że ogarniecie się chłopy i dziewczęta, a Dyrektor też bez dwóch zdań, będzie zadowolony, bo jak go każdy kopnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprowadzi sobie, ze wschodu UPĘ. Przypominam 9 miesięcy temu nam tym groził, że jak nie pasuję, to z chęcią Ukraińców naprzyjmuje. Potem zablokował możliwość rozwoju, jak zobaczył, że ludzi groźbą nie zatrzyma i coraz mniej w wodopoju. Jeszcze karty nie rozdane, a ja wiem, kto będzie miał przeje... Precz z komuną, TYLKO WIELKA POLSKA.
ciekawy 2016-06-21 09:38
Wiele żali,ale konkretów żadnych.Powiedzcie może jak wygląda praca PH w tej firmie,bo jestem b.zainteresowany.zarobki o których piszecie nijak się mają do tego co słyszałem i co bezpośrednio mi zostało przekazane.Proszę o jakieś konkrety,bo decyzja dla mnie jest ważna,a nie chcę wtopić oczywiście.pozdrawiam i proszę o poważne opinie.
ciekawy 2016-06-21 12:27
@kacper dzięki.Może jakiś PH sie też wypowie konkretnie na temat swojej pracy.Opinia kogoś kto jest lub był na tym stanowisku będzie bardzo pomocna.pozdro
ciekawy 2016-06-21 12:58
No to pomogłeś:)
smakosz 2016-06-29 17:47
Dyrektor z Łomży kręci swoje lody ,szkoda że dyrekcja generalna tego nie widzi, browar powoli stacza się na dno.
ciekawy 2016-07-02 07:55
No wszystko fajnie,ale co powiecie o zarobkach na stanowisku PH obecnie,godzinach pracy,ilości wizyt?Jakieś konkrety?
ciekawy 2016-07-09 11:14
@kacper wiem,że po woj. łódzkim.samochód to skoda fabia.zarwana czy nowa zawsze jakaś.konkretnie mnie interesują zarobki na stanowisku PH-podstawa plus premia i jaka?to są dla mnie konkrety.zero jedynkowe podejscie,ile kasy się zarbia?Czy ktoś może określić z byłych lub obecnych PH?Padają tu kwoty 2tyś zł,a to trochę malo jak na PH.
ciekawy 2016-07-09 11:57
bardziej interesuje mnie kasa dla PH i premia.
reminem 2016-07-10 09:46
Jak widać PH tu nie zaglądają i nikt wam o kasie nie napisze.Żadnych pomocnych konkretów bym się tu nie spodziewał.
reminem 2016-07-11 20:06
@eldo zwyczajnie jestem zainteresowany,bo pojawiło się ostatnio kilka ogłoszeń i chciałbym się czegoś dowiedzieć.
Tom 2016-08-17 23:04
...rrrwa jak was to interesuje to se zadzwoń jeden z drugim albo rusz du... i sie dowiedz. Tyle w temacie. A nie kur... robicie smietnik. Czy wy jesteście normalni? To nie jest forum a ja tu widze 17 komentarzy, w których żadnej opinii nie ma tylko jakieś pytania chore od 2 miesięcy. Jakbyś ogarnął beret jeden z drugim to byście już wiedzieli jakie zarobki bo byście pracowali, albo odeszli . Ale niee lepiej pier... i pisać między sobą, wymieńcie sie numerami telefonów i tam se zasmiecajcie skrzynki i jeden wie lepiej od drugiego, a pierwszy od drugiego i sumą sumarów gó... wiecie
zainteresowany 2016-08-18 15:48
Szukają PH na kilka regionów ale kasa podobno 1600 plus marne premie. I auto zrupieciała Fabia
Nick weber 2016-08-22 16:07
Witam jak wygląda teraz praca jako PH pracuje obecnie w branży fmcg i szukam jakichś zmian. Dostałem ofertę z Perły na przedstawiciela i się zastanawiam jak to tam wygląda. Jaka realna kasa ? Jak zadania ? Jacy ludzie ?
Ph 2016-09-14 21:48
Mylisz sie kolego ponieważ ani efektywność ani wyniki nie mają całkowicie wpływu na zarobki PH - 2000 płn na rękę czy jeździsz czy w ogóle z domu nie wychodzisz :)
Rylza 2tys z mgr 2016-10-07 10:53
Tak czytam i czytam i o różnych firmach sie polaczki wypowiadają , skończyli może ledwo studia i by chcieli zarabiać po 4 tys , najpierw barany sie roboty nauczcie a pozniej wymagajcie, a jak wam złe to do kopalni do spółki za 2 tys wtedy docenicie te 1800 na powierzchni , specjaliście wszyscy i nie mówię tu tylko o perle ale poszukuje pracy i czytam o różnych firmach w Polsce wszędzie każdemu złe , ku**a siądźmy i nic nie róbmy a na pewno awans sam przyjdzie
Am 2016-10-07 12:40
No powiem Wam, nowe ogłoszenia na Przedstawicieli Handlowych są
perelka 2016-12-07 19:47
Hhe przeglądam ogłoszenia w DE i powiem wam że nie opłaca się pracować miesiąc w PL jak to samo można dostać w tydzień w DE czy UK. A pozostałe tygodnie siedzieć w domu z piwkiem w ręku ;) Pozdrawiam
1
KamilT 2017-02-23 20:10
Witam wszystkich i Wąsatego. Widzę że mój komentarz zniknął przez być może fakt że padły nazwiska. Świadczy to o tym że kadra kierownicza zainteresowała się sprawą. Jakby nic istotnego nie leżało na rzeczy to nikt by się nie pofatygował aby zgłaszać komentarz do administratora. Widzę że zależy wam na opini o firmie, jednak mam wrażenie, że macie problem na poziomie relacyjnym pracowników. Perła Browary - Panie i Panowie nic nie wiecie o problemach pracowników. Być może nic nie chcecie wiedzieć ?
8
perla 2017-02-24 09:23
ciekawe co zrobi Kotowska z Rutkowskim czy wyjaśni okoliczności całej sprawy?
Jak się dowie Hubert ze jest taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się stołki posypią.
6
olo 2017-02-24 09:53
widzę Panowie że macie w sobie dużą determinację rozumie ze za wami stoją argumenty i fakty. kibic
1
Artek..... Bartek 2017-02-24 13:10
ale trzeba powiedzieć jedną rzecz. Perła to dobra firma, jako Perła. ten olo to s. widać.
4
pracownik 2017-02-24 14:38
@KamilT @Artek...........Bartek
Panowie przeginacie. Firma zadziałała szybko. Konsekwencje zostały wyciągnięte, było tez dzisiaj spotkanie na ktorym było o mobbingu i co ważne maja być podwyżki a to najważniejsze.
A co do sytuacji to serio, dajcie już na luz.
1
KamilT 2017-02-25 13:19
Pracownik
A jakbym nie napisał żadnego komentarza o tym co myśle to zapewne nigdy byś się nie odezwał ze coś się poprawiło. Mówić trzeba głośno o tym co się działo i dzieje a co najważniejsze nie bać. Z Panem Z. Jest tak ze obrósł w piórka i chce dryfować ludźmi i prac im baniaki korpo naukami. Nie ma co się oszukiwać jak słyszę szkolenia motywacyjne to zbiera mi się najpierw na śmiech a później na pawia. Kierownicy i dyrekcji proszę opuścić nosy zacząć ludzi traktować jak równych a zwykli pracownicy zrobią cuda jeśli tez zostaną normalnie wynagrodzenie i pochwaleni za prace. I jeszcze jedno klejenie plakatów i robienie wystawę go... daje bo od kiedy u was nie robię jeszcze ani razu nie zwróciłem uwagi na to czy jest plakat i czy jest Polka siła tkwi w tym kto stoi za lada i kto kieruje sklepem a nie w skraj taśmie na oknach z ceną. A Panie Olo jak trzeba to wyciągnę Ci argumenty i to nie wyssane z palca ale z podkładka osób które pracowały a są bardzo chętne do współpracy jeśli chodzi o przedstawienie argumentów, faktów i tego czego same doświadczyły. Ale to pozostawimy jako byli pracownicy na gorsze dni kiedy innym będzie działo sie gorzej.
3
Kudłaty Durnowaty 2017-02-25 22:29
Jak tak czytam i czytam te wasze wypociny i się zastanawiam czy się śmiać czy płakać. Tusin wielki kozak Bóg wie ile czasu już nie pracuje i nagle sobie przypomniał jak mu było źle. Skoro tak źle było to wcześniej było roboty szukać a nie siedzieć 5 lat. Albo powiedzieć, że nie potrafisz rozliczyć i nie rozliczać za Vela. A może po prostu taki układ Ci pasował i też nie jedno miałeś za uszami. Tacy wielcy Bohaterowie się znaleźli.Byli pracownicy - obrońcy uciemiężonych. Tylko jakoś nikt z pracujących się nie skarży, może nie jest tak źle? No albo po prostu nie mają jaj by sie skarżyć. Jedno jest pewne, wciąż pracują czyli akceptują sytuacje. O mój Boże jakże nam uciemiężonym pomógł Twój wpis Tusinie. Jakże się u nas poprawiło.Pracujemy po 4h, bez gpsu, bez klejenia plakatów czy ustawiania ekspozycji. Ba nawet dadzą nam podwyżki plotki głoszą, że po całe 1000 zł. Zejdźcie ludzie na ziemie. Podwyżki jak będą to nędzne. Poprawić to nic się nie poprawi, chyba że zrestrukturyzują cały dział sprzedaży. Żeby było jasne nie bronię firmy czy kierowników. Słaba po prostu jest cała ekscytacja całym tym wpisem i całym tym niczym. Wy byli pracownicy, pokrzywdzeni-mieliście swój czas, trzeba było działać. Bo teraz to robicie tylko z siebie typowych cwaniaczków mądrych na odległość czy w grupie. A jak naprawdę coś macie i chcecie zadziałać to do roboty. Wiecie chyba gdzie uderzyć. Ale zapomniałem trzeba mieć jaja. Krowa co dużo ryczy, mało mleka daje.
Były Sąsiad 2017-02-26 19:38
Cześć Kamilku, normalnie wie wierzę ale musiałem tutaj zajrzeć jest Uciemiężony pracownik roku. Obrońca ludu i walczący o status Sprawiedliwego wśród narodów. Jak to mu źle było, ale fajnie było autkiem służbowym jeździć w tą i z powrotem, wracać do domciu o różnych godzinach zbliżonych bardziej do 12 niż do 18. Z resztą teraz też nie jest z goła inaczej a to dziewczynę zawieźć do pracy a to zakupki zrobić, a to nad wodę skoczyć a po co wieczory marnować jak można w godzinach pracy. Szkoda że się wyprowadziłeś i szkoda że wcześniej nie wiedziałem o takim forum, bo bym napisał wcześniej. Ale nic straconego może dasz linka do swojego obecnego szefunia w tych swoich wędlinach aby mógł zobaczyć jak jego ideał chodzący "Piotruś Pan" pracuje, jak by sobie popatrzył jakiego pięknego i soczystego języka używa i w jaki sposób się wypowiada no to przecież niemożliwe że to ten sam Kamilek co z nim rozmawiam ale przecież jak rozmawiasz z klientami to na pewno tak nie myślisz i w taki sposób nie możesz się wypowiadać i nie mówisz że mają "sracze" choć używasz słów typu " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; a to blisko i "kurniki" bo tak o swoich klientach opowiadasz. Fajnie że się podpisujesz, przynajmniej ciężko się będzie wyprzeć że to nie ty. Wszyscy ludzie tobie wilkiem, najpierw jak pracowałeś w Perle koła przebijali ale to źli ludzie byli, potem znowu koła pokradli nie dlatego że nie potrafisz z ludźmi żyć, ależ skąd. Ach jak gromami ciskałeś, pamiętaj tylko że nie każdy facet w widłami do zeus.
I jeszcze jedno nie wiem "Piotrusiu" co tym masz z tymi jajami tym bardziej że wiem że masz całkowicie inaczej i też masz swoje sekreciki, szczególnie jak nikt nie widzi. Oj Kamilku "Piotrusiu" jaki ty biedny jesteś. Pozdrawiam "Były Sąsiad"
Nick 2017-02-26 21:00
Poczekajmy w takim razie jakie te podwyżki będą.
KamilT 2017-02-26 22:17
To Były Sąsiedzie ,co za Ciekawą bajke nam jeszcze opowiesz ? Po pierwsze samochód był do użytku prywatnego również. Każdy pracownik korzystał zgodnie z prawem panującym w firmie i procedurami. Po drugie trzeba być niezłym trollem , żeby pisać słowa bez pokrycia mieszając w to czyjeś życie prywatne. Przedstaw się Pan/ Pani były sąsiedzie. Ciekawe czy masz na tyle honoru czy tylko trollujesz bezsensownie ?
2
Kudłaty 2017-02-27 22:36
I widzisz Tusinie, po co Ci to było? Ta próba zrobienia z siebie bohatera i wybawcy uciśnionych pracowników. Masz tyle samo hejterów co i zwolenników. A tak naprawdę nie osiągnąłeś nic, poza głupim niepotrzebnym rozgłosem. Chyba, że tego chciałeś, ale też przy okazji wyszedłeś na debila. Co Twoje ujawnienie rzekomych przekrętów miało dać? Naprawdę sądziłeś, że mimo wszystko poważna firma przejmie się jakimiś wpisami, na jakimś forum, jakiegoś pracownika, który kiedyś pracował? Jesteś człowiekiem dużej wiary. Nie sztuka zgrywać bohatera jak jest się daleko. A jedynym przejawem odwagi z Twojej strony, bądź też potwierdzenie rozmiaru głupoty, właśnie podanie swojego imienia. Ale przynajmniej cała Perła ma ubaw. Trzeba było działać jak pracowałeś, pójść do kogoś z dyrekcji, nie będę podawał nazwisk, przecież ich znasz. Wtedy może byś pomógł kolegom i sobie i został upragnionym kierownikiem RBP. Kto wie. Ale trzeba było mieć jaja. A jeśli namyśliłeś się aby zaszkodzić byłemu kierownikowi, to powinieneś był pójść oficjalną drogą do Dyrekcji a nie na forum sławy szukać. Zrobiliby dyskretny wywiad i być może Twoi byli koledzy potwierdziliby donosy i coś by z tego wyszło. A tak wyszło Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kabaret załóż. Zacznij grać w szachy to nauczysz się myśleć strategicznie. Mam podobny hit do Twojego : Wałęsa oddał mi 100 milionów. Kto chce niech wierzy.
1
KamilT 2017-02-28 00:10
To może zacznę od ostatniego zdania, do niego się odniosę - po pierwsze : miałem zamiast szachów zapisać się na crossfit , ale bałem się ,ze obrazisz sie Łysy ,ze uczeń przerósł mistrza. Po drugie : Gdyby nic nie było na rzeczy to szanowana w/w firma nie angażowałam się w śledzenie tych postow. Po trzecie ( co do nazwisk) : sami usuwacie nazwiska z mojego poprzedniego posta. Wstydzicie się krytyki ? Slusznie ! Po czwarte : nigdy nie aspirowałem na bycie kierownikiem. Poważnie. Za to wiem, ze ktoś tu był chętny aby wygryźć z pozycji dyrektora ;-) Po piąte : kudłaty zapraszam na spotkanie face to face ( jakby łysy nie zakumał :" twarzą w twarz" ). Po szóste : nie mogę już tego czytać, bo jako ' bohater uciśnionych' współczuję głupoty , i braku chęci wyciągania wniosków. Im dłużej odpisujecie , tym dłużej zjawisko będzie miało miejsce. Wypowiadam się za siebie, i to, co widziałem i czego doświadczyłem. A używanie słów pt. 'Hejt' jest bardzo w stylu trenerów coaching. PS.: Określenia 'kurniki' nauczyłem się od kierownika. Szkoda , ze niczego więcej. Wykresiki i tabelki zrobione ?
4
KamilT 2017-02-28 00:18
Kudłaty podoba mi się określenie "były kierownik". Szach mat. :D
6
KamilT 2017-03-14 23:02
@Tusiek

Nie życzę sobie, aby ktokolwiek podawał się za mnie pod 'przykrywką' moich ksyw itd. Podpisujcie się swoimi nazwiskami czy imionami. Ja używam tylko i wyłącznie stałego KamilT , żeby była jasność ;-)
ktoś 2017-03-15 15:54
Kamil T. życzyć to sobie możesz...zdrowia, szczęścia i np. Wesołych Świąt ;-)
3
KamilT 2017-03-16 12:36
Czego Tobie i sobie życzę ;)
1
Zostaw swoją opinię o Perła - Browary Lubelskie - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perła - Browary Lubelskie