logo Perła - Browary Lubelskie

Perła - Browary Lubelskie

Lublin

Opinie o Perła - Browary Lubelskie

HHRewolucja 2015-04-01 11:45
GallAnonim nie pracujesz juz? Troche bzdury piszesz widac ze pół do roku przerobiłeś. Duże słowa rzucasz Kochany browar to był 2 lata temu teraz to raczej chiński browar. Wtedy była atmosfera 10/10, lecz niestety zarzad chyba chce zniszczyc firme zwalnianie najlepszych pracownikow ze wzgledu na to ze miał swoje zdanie i powiedział do piwowara np. nie to jest inaczej nie wazne ze ma racje, wie za duzo czy nie wiem czego ale do zwolnienia. Ale to jeszcze i tak nic zobaczycie za nastepne 2 lata wtedy nie pytajcie co to za prorok, tylko kto miał racje. Skośne oczy przez niewyspanie, bo wez sie wyspij skoro w ciagu 4 dni z wstawania o 6 wracasz do domu spac po 6. To jest rycie zdrowia takie ze brak słów gdzie jest dodatek za to? Widać po starszych pracownikach +20 lat, dla browaru całe życie a browar w zamian kopa w dupe ludzie ledwo chodzą bo jak sie stoi po 8 godzin dziennie przez x-lat to jak moze byc inaczej. Owi starsi pracownicy nie otrzymają szacunku tak jak i młodzież. O umowach: na stałe nie ma szans, zwykle daja na rok dwa lata z tym ze nic sie w sumie nie zmienia masz 1800 co pod wzgledem tego ze przez agencje brałem 1500-1600 jest zwykła kpiną. Pewnosci czy Cie nie zwolnia nie masz dalej, nie raz chłop na umowie dostawał zakaz wstepu na browar/rozlew wypowiedzenie 2-tygodniowe i siemasz. nie wiem ile dokładnie powiedzmy ze ~100 kamer na zakładzie coraz czesciej ich uzywaja zeby sie przyjrzec co sie działo i wybrac sobie ofiare i bez celowo startowac do niego z pretensjami. Gwóżdż programu psuje Ci sie maszyna, pół roku temu wyciagnałbym telefon memory five i dawaj mieciu wpadaj mamy problem, dziś musze pisać smieszne podanie zeby ktos prZyszedł hahahha. Związki przespały 2 lata teraz Prosza o podwyzke tyle ze to nie powinna byc prosba tylko wymóg. Albo dajecie dodatek za prace 3-zmianową co sie NALEZY!!! za wyzej wspomniane rycie zdrowia!!! Powinien byc taki wymóg i albo jest dodatek i pracujemy albo nie ma i strajkujemy. Dopiero potem mozna by sie spytac o podwyzke zebym przyłaził do tej roboty z usmiechem na twarzy i szczerymi checiami zmotywowany a nie jak na skazanie licząc że niedługo z tąd odejde i pozdrowie zwłaszcza tych wyzszych srodkowym palcem. Reasumujac wiekszosc starszych pracowników, za 5 lat poodchodzi na emeryture, ze tak powiem inteligencja wsrod szarych pracownikow niszczona jak zawsze, ja jestem młody ale jak widze te nieskażone rozumem geby tych najmlodszych pracownikow to brakuje mi słów i normalnie skazałbym Perełke upadłośc za 5-10 lat tyle ze alkohol to taki interes ze zautomatyzują bardziej linie i sie utrzyma a Ci młodzi ludzie bez perspektyw i umiejetnosci myslenia sie im przyda
2
Jon Snow 2015-06-01 09:14
Tak, kobiety pracuja na produkcji.Po 2 na brygade(7-8osob).Natomiast teraz perelka zatrudnila samych chlopakow (7)oczywiscie przez agencje.
baska 2015-07-12 18:00
a wie ktos jak sie pracuje w biurze? dzial personalny, marketing?
chmiel 2015-08-11 18:55
Atmosfera rodzinna. Całe rodziny pracują z dziada pradziada :D
kwalifikacje sprawa drugorzędna
powodzenia
mistrzu 2015-10-21 10:17
A jak w firmie z tym bhp? maszyny są osłonięte? dużo chemii w środowisku? wyposażenie ludzi jest odpowiednie??? szefostwo dba o temat?
mistrzu 2015-10-21 10:22
A jak w w firmie z bezpieczeństwem pracowników? maszyny są osłonięte? dużo chemii w środowisku? wyposażenie ludzi odpowiednie??? zarządzający robią coś z tematem?
Staszek 2015-12-04 10:50
nie polecam zakładu. Dyrektor Michał K. blokuje rozwój młodych. Pewnie były komunista. Zobaczymy co bedzie od stycznia jak sie nic nie zmieni to na drzewach zamiast lisci ...
5
smakosz 2015-12-09 14:54
ludzie co jest grane? jak wypiję porządne czeskie piwo z małego lokalnego browaru to szczam potem czymś o smaku i zapachu właśnie Perły!
2
stary 2015-12-17 10:06
pewnie, że kobiety mogą pracować.
Yolu jeżeli jesteś gotowa tyrać, bez prawa wyrażania swoich uwag, wąchać rozpyloną OXONIĘ,dodawaną do środka smarującego taśmy (zapach stężonego octu - bezcenne) w wyniku czego masz pewność, że w niedalekiej przyszłości zapadniesz na raka płuc lub układu krwionośnego. Jezeli cenisz sobie jazdę bez trzymanki, podgląd kamer i pewność tego, że przy pierwszym potknięciu wylecisz na zbity(ą) buźkę - dobrze trafiłaś. PRACA W PERLE JEST TWOJA.
Gdybyś jednak po jakimś czasie stwierdziła, że zarobki twoje są nieadekwatne do Twojego zaangażowania i chciała odejść do innej firmy lepiej płacącej swoim pracownikom. Pamiętaj drzwi do tych firm mogą być dla Ciebie zamknięte, bowiem zarząd PERŁY zawarł z nimi "dżentelmeńską umowę" o "niepodkupywaniu (słaboopłacanych) pracowników"-np. BALL.Zapewne inni pójdą jego śladem.
startyk 2015-12-17 10:15
Wszystko na poziomie mniej niż dobry. Wyjątkiem jest chemia, na jej brak narzekać nie można. Od jakiegoś czasu trwa wojna z bakteriami. Na tym froncie PERŁA daje ciała. Pani od bakterii stale zwiększa stężenie więc na pewno bakterie kiedyś paść muszą, chyba że załoga będzie pierwsza. Chcesz być uczestnikiem tego zdarzenia - chodź do nas, razem będzie raźnie umierać....
WelcometoHell 2016-01-23 11:21
dobrze wiedzieć SMAKOSZU. Po Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że po piwku lubisz sobie moczu łyknąć. Smakosz smakoszem ale o tak o sie poświęcać, dla zawodu? Czy moze stosujesz urynoterapie?
DzisiejszyRomantyk 2016-01-23 12:02
Czego zakład, nie przechodzi na 3-brygadówkę? Czyżby żałował dla pracownika za nadgodziny złotówkę? Napierrr... piwa na wiosnę, a na wiosnę częściej myc, bo magazyn dzwoni, że piwa nie ma gdzie skryć. Po tej wiośnie, ogłosić wszystkim hurtowniom radośnie, że robimy na piwko niesamowitą promocje. Oddamy wielkie ilości w cenie, jak za zboże, bo zaraz zacząć kisnąć może. Od czerwca zrobią zebranie i ogłoszą ,że urlopu nie ma nawet na żądanie. Właśnie dzwonił do nas magazyn, nie ma co sprzedawać brać się do pracy, marzenia i plany na wakacje odłóż do zimy, teraz na rekordy od Ciebie liczymy. Dyrektor mówiąc to śmieje się Ci prosto w twarz, mówiąc że jak nie to chyba zwolni się angaż. Zatrudni kogoś z Ukrainy, h*j w to że nie widział nigdy w życiu takiej maszyny. Ma w du... Twoje uczucia i wołanie, widzi tylko swoją nową skodę niedługo na stanie. Drogi Dyrektorze usłysz choć raz me wołanie, zwolnij sie zanim z firmy wspomnienie zostanie.
3
Mpez 2016-01-26 20:22
Byłem tam na rozmowie na jakiegoś, kogoś w produkcji przez agencje wogle żenada że kier. T.P. nie zatrudnia ludzi po kierunku tylko jakiś ludzi podstawionych na 1 stanowisko było 11 ludzi 1 dnia a ile było dni rekrutaCJI TO NIE WIEM
1
Mpez 2016-01-26 20:23
Byłem tam na rozmowie na jakiegoś, kogoś w produkcji przez agencje wogle żenada że kier. T.P. nie zatrudnia ludzi po kierunku tylko jakiś ludzi podstawionych na 1 stanowisko było 11 ludzi 1 dnia a ile było dni rekrutaCJI TO NIE WIEM
rafaelsanto 2016-01-30 15:05
@anotok. skody fabie 1,2 bendzyna - najbiedniejsze jakie są dostępne. Na początku możesz dostać kilkuletnia po kimś a puźniej nową, sporadycznie dają kombi ale tylko dla wybranych
a Feee 2016-02-04 21:26
DzisiejszyRomantyk - czujesz się lepszy od Ukrainca. Pomiatasz ludźmi i dziwisz się że ciebie olewają. Miej wiecej szacunku dla innych.
zainteresowany 2016-02-14 20:01
jaka kase mozna zaroibić jako PH ??
rynkowiec 2016-03-02 00:42
1800 zeta netto podstawa, premia jest niewiadomą bo na każdym regionie są inne potencjały sprzedaży, ale w zachodniej Polsce na premie nie licz bo marka jest tam nieznana i to piwo mało kto pije!
rynkowiec 2016-03-02 17:21
znowu szukają pehowca na Wrocław i okolice, poprzedni przepracował całe 3 miesiące i mamy nowe ogłoszenie na to stanowisko czyli rotacja jak na karuzeli
pHperla 2016-04-15 22:15
Panowie - proponuje nie podniecać sie zbytnio premiami z tytułu obrotu bo takowe w Perle nie istnieją :)
Ogólnie czy sie sprzedaje czy sie nie sprzedaje to wszyscy maja to głęboko w ...
Jako PH zarobisz max 3k brutto z 10% premia która z reguły dają wszystkim bo wstyd nie dać...
Autko na początek to oczywiście zarwana fabia ll - wersja gorsza od podstawowej :p jedyny plus to brak gps co mozna wykorzystywać prywatnie ale zapewniam Cie ze przyjemności z jazdy tym autem nie uświadczysz :)
Co inteligentniejszych pracownikow pozwalniali Bóg wie czemu, reszta odeszła sama i została banda idiotów z dziwiszem na czele :)
Co jeden kierownik to głupszy - a dyrektorzy o dziwo potrafią jeszcze zawstydzić głupotą kierowników - nierówna walka :p
Ogólnie jak na pierwsza prace w FMcg polecam ale tak na max 3 miesiące i uciekać bo dłużej to az przykro patrzeć na te bandę idiotów udająca menagerow
Pozdro 600 :)
2
Eskimos 2016-05-12 18:22
Uważajcie na region północ. Jest tam pewien nieudacznik dyrektor, który został zdegradowany na te stanowisko z wyższego. Jest niesamowicie poje...any oraz wywyższa się na prawo i na lewo. Jest dwulicowy i kompletnie bez wiedzy nt swojego stanowiska. Nie przestrzega kodeksu pracy. Nie pakujcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 2 tys na rękę jako ph, nie opłaca się. Stanowczo odradzam tą pracę
3
Krupier z piekła 2016-05-15 09:32
"Nasz Naród jak lawa. Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa. Lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi. Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi!" Witam pracowników, pisze tutaj w związku z odmową w sprawie podwyżek. Zarząd uznał, że i tak mamy świetną średnią na tle województwa, zaznaczam jednak, że reputacją zakładu przewyższamy poziom województwa i raczej powinniśmy gonić średnią krajową niż średnią terenów rolniczych mieszającą się z wyniszczonymi przez władze zakładami i galeriami handlowymi, w których to bez wątpienia ładne kobiety o ponętnych kształtach za pokazanie kawałka wygolonej nogi i stanie za ladą z rączkami podtrzymującymi w napięciu walory bierze tyle samo co ja, szaraczek który 3 weekendy w miesiącu rezygnuje z wyskoczenia na miasto w celu sprawdzenia jak to wygląda u koleżanki, gdy owy biust spoczywa lużno (bez punktów podparcia napięcia itp.) bo musze jak ten debil iśc do roboty. Niby jest czas po pracy... ale alkomacik... i zrycie bani(11,22,333) to widzę gdy patrze w kalendarz a nie, o kur weekend, skutecznie mnie od tego powstrzymuje. Panie Dyrektorze ja wiem, że ciężko jest ująć sobie żeby dać innemu, ale zakład gdzie inwestycję zamykają się w wydatkach na nowe lepsze maszyny, nie na pracowniku, w dalszym ciągu grozi stagnacja. Wierzę, że skoro jesteś chłopie na takim krzesełku wysokim bez wątpienia, ukończyłeś jakiś Hogwart, rozdzielając ławkę rodziców Harrego Pottera, tak jak i mnie dzisiaj z przyszłą żoną, gdy zamiast ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na miasto, zapakuję ją w zielone spodnie, ale nie dostrzegasz że moja morrrda pracująca przez agencje bierze więcej ode mnie. Agencja -- Perłowy proste równanie. Dalej Pan sądzi że jest świetnie, ten brak szacunku i wzroku ja niebawem bede obserwował, juz rok czasu. Niech Pan się zastanowi i mi odpisze, dlaczego pracownik, który pracuje na Pana pensje i na swoją, traktowany jest jak gów... z którym nie warto jest rozmawiać i w niego inwestować
Krupier z piekła 2016-05-15 09:56
Jadąc dalej z tematem naszym zarobków, proponuje na początek prześwietlić świstek z niesamowitą trzymającą w napięciu, informacją o zarobkach. Gdzieś na tej liście, niektórym osobnikom pojawi się coś związane z jakimiś Związkami. Są to Związki HOMO, gdzie jedna strona jawnie dyma drugą. Po przehandlowaniu podwyżek (kwiecień maj 2015 albo 14? Piorun wie zryta bania mówiłem) na śmieszne nagrody, słuch o pierwszej stronie zaginął, przejawia się tylko czasami na tej kartce, która odbiera resztki nadziei. Gdzie oni są?! Oni są dla nas, czy my dla nich? Inna rzecz, wg prawa takie spontaniczne, nieuwzględnione w budżecie premie NIE MUSZĄ ulegać opodatkowaniu. Teraz pytanko: gdzie jest podatek? Czy dostali go związki w uznaniu zasług? Czy ktoś przygarnął? Czy ktoś dla picu zapłacił państwu, żeby póżniej po cichutku go zagarnąć? Można było dać temu robakowi 1500, ale po co skoro mozna dac 1000 a mówić o 1500?
tankowy 2016-05-18 10:40
z tego co mi wiadomo w ostanim czasie odeszlo lub zostalo zmuszonych do odejscia paru slugusow,,kapo,,za szczebla wladzy nizszej...wiec gora mysli ze sprawa prawie zalatwiona:)hehee,juz nie macie sie czego obawiac ,bedziecie zadowoleni:)buhahahaa
Krupier z piekła 2016-05-20 14:21
Sprawa następna na liście długiej niczym Codex Gigas, to Pan Krzysztof R., niedawno w propagandowym biuletynie byliśmy informowani jego jubileuszem, teraz chłopa nie ma. Chłop, który przepier... tyle lat dla tej firmy, w dowód szacunku otrzymał zwolnienie. Człowiek, który znał swoją pracę, wiedział na co stać ich ludzi i czego może od nich wymagać, został zastąpiony koleżką Dyrektora, powody widze 2: 1. Kolesiostwo 2. Nie wie nic o tej firmie ani o możliwościach ani o pracownikach. Jak już się zadomowi będzie oczekiwał cudów. No i jest to oczywiście kolejne zamknięcie ust. Wcześniej leciałeś Panie Kierowniku mam sprawę, nie było problemów, teraz... nawet nie podejdziesz zapytać. Połączmy to ze zniknięciem paru starszych pracownic, powoli obraz się rozjaśnia. Widzę, obraz zakładu za 5 lat. Rozbudowanie zakładu (planowane w ciągu 3 lat), dorzucenie 60 kamer, kolesiostwo na szczeblach władzy, motorki powsadzane w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obowiązki i wymogi się nie zmniejszą) i rozdawanie ostrzeżeń i nagan (które już możemy dostrzec jak kierownictwo Mistrzom rozdawało) sprawi, że jeden na drugiego bedzię warczał niczym pies. Mistrz taki w końcu powie, czego ja? Obarczy wina operatora, bo maszyna nie wytrzymuje tempa, mamy słabą wydajność. Aż w końcu, każdy każdego będzie podejmował, jak wroga. Jakość piwa raczej nie będzie rosła wraz z ilością. W końcu z biedry Arrgus bedzie lepszy od Perły. Obraz przypomina PRL. Totalne wyniszczenie, pracownik na pracownika donoszenie, zabierane premię, na przerwie zamiast jedzenie, ciągłe ciśnienie więcej bo są braki na monitorze w systemie. A na górze; na fotelu, siedzi dyro przyjacielu, lekko ziewa, ręka macha, gdzieś już dzwoni: "gdzie ta kawa?". Ale ku pokrzepieniu serc, mogę powiedzieć że roboty za 1600-1800, gdzie nie trzeba, ani zmieniać co 2 dni godziny pobudki, ani jej ustawiać na weekend, jest w hu... A i jeszcze niedługo, różne inne pszczółki się otworzą itd. coś tam na ursusie ma być i mail z groźbami nic nie da, bo nie współpracują. :D . Jeszcze zobaczymy, wierzę, że ogarniecie się chłopy i dziewczęta, a Dyrektor też bez dwóch zdań, będzie zadowolony, bo jak go każdy kopnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprowadzi sobie, ze wschodu UPĘ. Przypominam 9 miesięcy temu nam tym groził, że jak nie pasuję, to z chęcią Ukraińców naprzyjmuje. Potem zablokował możliwość rozwoju, jak zobaczył, że ludzi groźbą nie zatrzyma i coraz mniej w wodopoju. Jeszcze karty nie rozdane, a ja wiem, kto będzie miał przeje... Precz z komuną, TYLKO WIELKA POLSKA.
ciekawy 2016-06-21 09:38
Wiele żali,ale konkretów żadnych.Powiedzcie może jak wygląda praca PH w tej firmie,bo jestem b.zainteresowany.zarobki o których piszecie nijak się mają do tego co słyszałem i co bezpośrednio mi zostało przekazane.Proszę o jakieś konkrety,bo decyzja dla mnie jest ważna,a nie chcę wtopić oczywiście.pozdrawiam i proszę o poważne opinie.
ciekawy 2016-06-21 12:27
@kacper dzięki.Może jakiś PH sie też wypowie konkretnie na temat swojej pracy.Opinia kogoś kto jest lub był na tym stanowisku będzie bardzo pomocna.pozdro
ciekawy 2016-06-21 12:58
No to pomogłeś:)
smakosz 2016-06-29 17:47
Dyrektor z Łomży kręci swoje lody ,szkoda że dyrekcja generalna tego nie widzi, browar powoli stacza się na dno.
ciekawy 2016-07-02 07:55
No wszystko fajnie,ale co powiecie o zarobkach na stanowisku PH obecnie,godzinach pracy,ilości wizyt?Jakieś konkrety?
ciekawy 2016-07-09 11:14
@kacper wiem,że po woj. łódzkim.samochód to skoda fabia.zarwana czy nowa zawsze jakaś.konkretnie mnie interesują zarobki na stanowisku PH-podstawa plus premia i jaka?to są dla mnie konkrety.zero jedynkowe podejscie,ile kasy się zarbia?Czy ktoś może określić z byłych lub obecnych PH?Padają tu kwoty 2tyś zł,a to trochę malo jak na PH.
ciekawy 2016-07-09 11:57
bardziej interesuje mnie kasa dla PH i premia.
reminem 2016-07-10 09:46
Jak widać PH tu nie zaglądają i nikt wam o kasie nie napisze.Żadnych pomocnych konkretów bym się tu nie spodziewał.
reminem 2016-07-11 20:06
@eldo zwyczajnie jestem zainteresowany,bo pojawiło się ostatnio kilka ogłoszeń i chciałbym się czegoś dowiedzieć.
Tom 2016-08-17 23:04
...rrrwa jak was to interesuje to se zadzwoń jeden z drugim albo rusz du... i sie dowiedz. Tyle w temacie. A nie kur... robicie smietnik. Czy wy jesteście normalni? To nie jest forum a ja tu widze 17 komentarzy, w których żadnej opinii nie ma tylko jakieś pytania chore od 2 miesięcy. Jakbyś ogarnął beret jeden z drugim to byście już wiedzieli jakie zarobki bo byście pracowali, albo odeszli . Ale niee lepiej pier... i pisać między sobą, wymieńcie sie numerami telefonów i tam se zasmiecajcie skrzynki i jeden wie lepiej od drugiego, a pierwszy od drugiego i sumą sumarów gó... wiecie
zainteresowany 2016-08-18 15:48
Szukają PH na kilka regionów ale kasa podobno 1600 plus marne premie. I auto zrupieciała Fabia
Nick weber 2016-08-22 16:07
Witam jak wygląda teraz praca jako PH pracuje obecnie w branży fmcg i szukam jakichś zmian. Dostałem ofertę z Perły na przedstawiciela i się zastanawiam jak to tam wygląda. Jaka realna kasa ? Jak zadania ? Jacy ludzie ?
Ph 2016-09-14 21:48
Mylisz sie kolego ponieważ ani efektywność ani wyniki nie mają całkowicie wpływu na zarobki PH - 2000 płn na rękę czy jeździsz czy w ogóle z domu nie wychodzisz :)
Rylza 2tys z mgr 2016-10-07 10:53
Tak czytam i czytam i o różnych firmach sie polaczki wypowiadają , skończyli może ledwo studia i by chcieli zarabiać po 4 tys , najpierw barany sie roboty nauczcie a pozniej wymagajcie, a jak wam złe to do kopalni do spółki za 2 tys wtedy docenicie te 1800 na powierzchni , specjaliście wszyscy i nie mówię tu tylko o perle ale poszukuje pracy i czytam o różnych firmach w Polsce wszędzie każdemu złe , ku**a siądźmy i nic nie róbmy a na pewno awans sam przyjdzie
Am 2016-10-07 12:40
No powiem Wam, nowe ogłoszenia na Przedstawicieli Handlowych są
perelka 2016-12-07 19:47
Hhe przeglądam ogłoszenia w DE i powiem wam że nie opłaca się pracować miesiąc w PL jak to samo można dostać w tydzień w DE czy UK. A pozostałe tygodnie siedzieć w domu z piwkiem w ręku ;) Pozdrawiam
1
KamilT 2017-02-21 16:07
Kiedyś jeden z naszych nie wytrzymał Marcin W. i wyszedł z inicjatywa powiedzenia na niego w związkach to później na zebraniu usłyszeliśmy jako cała grupa i tutaj zacytuje " jeszcze raz ktoś na mnie będzie chodził i gadał jak to zrobił Marcin W. to będzie miała taka osoba ciepło". Człowieku nikt z nas nie wiedział co ma powiedzieć dzioby nam opadły dopiero po zebraniu. Tylko nagrać a dyrekcja w du..e to ma tabelki cyferki i mailiki jak mantra codziennie.A jak przychodzą kłopoty bo coś nie idzie to przyjaciel taki ze mucha pada z wrażenia zanim jeszcże usiądzie i w nagrodę Order uśmiechu i polowe premi kwartalnej albo focha na miesiąc bo zapomniałeś na koniec tygodnia wysłać maila. Dużo wąsaty w takim razie Cię ominęło. I pisze tutaj za siebie i co widziałem w grupie BP. A smaczków było na kilka odcinków jak w serialu " ucho prezesa" :)
7
Wąsaty 2017-02-23 19:57
Chyba prawda w oczy kole, bo ktoś usunął lub zgłosił do admina Twój komentarz , KamilT ;-) O czymś to świadczy. Cieszy mnie ,ze jednak nie jest to firmie obojętne .
3
KamilT 2017-02-23 20:10
Witam wszystkich i Wąsatego. Widzę że mój komentarz zniknął przez być może fakt że padły nazwiska. Świadczy to o tym że kadra kierownicza zainteresowała się sprawą. Jakby nic istotnego nie leżało na rzeczy to nikt by się nie pofatygował aby zgłaszać komentarz do administratora. Widzę że zależy wam na opini o firmie, jednak mam wrażenie, że macie problem na poziomie relacyjnym pracowników. Perła Browary - Panie i Panowie nic nie wiecie o problemach pracowników. Być może nic nie chcecie wiedzieć ?
4
Artek............Bartek 2017-02-24 08:51
witam, jeśli chodzi o tego pana o cygańskim nazwisku ksywa(pełny bagar) oj to można książki pisać oczywiście na pewno pan Z. już gacie ma pełne, i słusznie co on robi w Perl, to żadni kierownik to zwykły znajduch zero pojęcia o prawdziwym handlu, nałoży cygan garnitur i myśli że wilk z wall street, a tak naprawdę jeździ i plakaty spisuje, amatorka. robienie otoczki a tak naprawdę biznesy na boku, fajnie sobie wymyślił trener biznesu coach, a co on tak naprawdę wie na ten temat. ŻENADA. ODEJDZ PAN WSTYDU OSZCZĘDZ.
3
perla 2017-02-24 09:23
ciekawe co zrobi Kotowska z Rutkowskim czy wyjaśni okoliczności całej sprawy?
Jak się dowie Hubert ze jest taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się stołki posypią.
4
olo 2017-02-24 09:53
widzę Panowie że macie w sobie dużą determinację rozumie ze za wami stoją argumenty i fakty. kibic
1
Artek..... Bartek 2017-02-24 13:10
ale trzeba powiedzieć jedną rzecz. Perła to dobra firma, jako Perła. ten olo to s. widać.
2
pracownik 2017-02-24 14:38
@KamilT @Artek...........Bartek
Panowie przeginacie. Firma zadziałała szybko. Konsekwencje zostały wyciągnięte, było tez dzisiaj spotkanie na ktorym było o mobbingu i co ważne maja być podwyżki a to najważniejsze.
A co do sytuacji to serio, dajcie już na luz.
1
KamilT 2017-02-25 13:19
Pracownik
A jakbym nie napisał żadnego komentarza o tym co myśle to zapewne nigdy byś się nie odezwał ze coś się poprawiło. Mówić trzeba głośno o tym co się działo i dzieje a co najważniejsze nie bać. Z Panem Z. Jest tak ze obrósł w piórka i chce dryfować ludźmi i prac im baniaki korpo naukami. Nie ma co się oszukiwać jak słyszę szkolenia motywacyjne to zbiera mi się najpierw na śmiech a później na pawia. Kierownicy i dyrekcji proszę opuścić nosy zacząć ludzi traktować jak równych a zwykli pracownicy zrobią cuda jeśli tez zostaną normalnie wynagrodzenie i pochwaleni za prace. I jeszcze jedno klejenie plakatów i robienie wystawę go... daje bo od kiedy u was nie robię jeszcze ani razu nie zwróciłem uwagi na to czy jest plakat i czy jest Polka siła tkwi w tym kto stoi za lada i kto kieruje sklepem a nie w skraj taśmie na oknach z ceną. A Panie Olo jak trzeba to wyciągnę Ci argumenty i to nie wyssane z palca ale z podkładka osób które pracowały a są bardzo chętne do współpracy jeśli chodzi o przedstawienie argumentów, faktów i tego czego same doświadczyły. Ale to pozostawimy jako byli pracownicy na gorsze dni kiedy innym będzie działo sie gorzej.
Zostaw swoją opinię o Perła - Browary Lubelskie - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perła - Browary Lubelskie