logo Perła - Browary Lubelskie

Perła - Browary Lubelskie

Lublin

Opinie o Perła - Browary Lubelskie

Ph 2016-09-14 21:48
Mylisz sie kolego ponieważ ani efektywność ani wyniki nie mają całkowicie wpływu na zarobki PH - 2000 płn na rękę czy jeździsz czy w ogóle z domu nie wychodzisz :)
1
Rylza 2tys z mgr 2016-10-07 10:53
Tak czytam i czytam i o różnych firmach sie polaczki wypowiadają , skończyli może ledwo studia i by chcieli zarabiać po 4 tys , najpierw barany sie roboty nauczcie a pozniej wymagajcie, a jak wam złe to do kopalni do spółki za 2 tys wtedy docenicie te 1800 na powierzchni , specjaliście wszyscy i nie mówię tu tylko o perle ale poszukuje pracy i czytam o różnych firmach w Polsce wszędzie każdemu złe , ku**a siądźmy i nic nie róbmy a na pewno awans sam przyjdzie
Am 2016-10-07 12:40
No powiem Wam, nowe ogłoszenia na Przedstawicieli Handlowych są
perelka 2016-12-07 19:47
Hhe przeglądam ogłoszenia w DE i powiem wam że nie opłaca się pracować miesiąc w PL jak to samo można dostać w tydzień w DE czy UK. A pozostałe tygodnie siedzieć w domu z piwkiem w ręku ;) Pozdrawiam
2
KamilT 2017-02-23 20:10
Witam wszystkich i Wąsatego. Widzę że mój komentarz zniknął przez być może fakt że padły nazwiska. Świadczy to o tym że kadra kierownicza zainteresowała się sprawą. Jakby nic istotnego nie leżało na rzeczy to nikt by się nie pofatygował aby zgłaszać komentarz do administratora. Widzę że zależy wam na opini o firmie, jednak mam wrażenie, że macie problem na poziomie relacyjnym pracowników. Perła Browary - Panie i Panowie nic nie wiecie o problemach pracowników. Być może nic nie chcecie wiedzieć ?
15
perla 2017-02-24 09:23
ciekawe co zrobi Kotowska z Rutkowskim czy wyjaśni okoliczności całej sprawy?
Jak się dowie Hubert ze jest taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się stołki posypią.
8
olo 2017-02-24 09:53
widzę Panowie że macie w sobie dużą determinację rozumie ze za wami stoją argumenty i fakty. kibic
1
Artek..... Bartek 2017-02-24 13:10
ale trzeba powiedzieć jedną rzecz. Perła to dobra firma, jako Perła. ten olo to s. widać.
7
pracownik 2017-02-24 14:38
@KamilT @Artek...........Bartek
Panowie przeginacie. Firma zadziałała szybko. Konsekwencje zostały wyciągnięte, było tez dzisiaj spotkanie na ktorym było o mobbingu i co ważne maja być podwyżki a to najważniejsze.
A co do sytuacji to serio, dajcie już na luz.
1
KamilT 2017-02-25 13:19
Pracownik
A jakbym nie napisał żadnego komentarza o tym co myśle to zapewne nigdy byś się nie odezwał ze coś się poprawiło. Mówić trzeba głośno o tym co się działo i dzieje a co najważniejsze nie bać. Z Panem Z. Jest tak ze obrósł w piórka i chce dryfować ludźmi i prac im baniaki korpo naukami. Nie ma co się oszukiwać jak słyszę szkolenia motywacyjne to zbiera mi się najpierw na śmiech a później na pawia. Kierownicy i dyrekcji proszę opuścić nosy zacząć ludzi traktować jak równych a zwykli pracownicy zrobią cuda jeśli tez zostaną normalnie wynagrodzenie i pochwaleni za prace. I jeszcze jedno klejenie plakatów i robienie wystawę go... daje bo od kiedy u was nie robię jeszcze ani razu nie zwróciłem uwagi na to czy jest plakat i czy jest Polka siła tkwi w tym kto stoi za lada i kto kieruje sklepem a nie w skraj taśmie na oknach z ceną. A Panie Olo jak trzeba to wyciągnę Ci argumenty i to nie wyssane z palca ale z podkładka osób które pracowały a są bardzo chętne do współpracy jeśli chodzi o przedstawienie argumentów, faktów i tego czego same doświadczyły. Ale to pozostawimy jako byli pracownicy na gorsze dni kiedy innym będzie działo sie gorzej.
5
Kudłaty Durnowaty 2017-02-25 22:29
Jak tak czytam i czytam te wasze wypociny i się zastanawiam czy się śmiać czy płakać. Tusin wielki kozak Bóg wie ile czasu już nie pracuje i nagle sobie przypomniał jak mu było źle. Skoro tak źle było to wcześniej było roboty szukać a nie siedzieć 5 lat. Albo powiedzieć, że nie potrafisz rozliczyć i nie rozliczać za Vela. A może po prostu taki układ Ci pasował i też nie jedno miałeś za uszami. Tacy wielcy Bohaterowie się znaleźli.Byli pracownicy - obrońcy uciemiężonych. Tylko jakoś nikt z pracujących się nie skarży, może nie jest tak źle? No albo po prostu nie mają jaj by sie skarżyć. Jedno jest pewne, wciąż pracują czyli akceptują sytuacje. O mój Boże jakże nam uciemiężonym pomógł Twój wpis Tusinie. Jakże się u nas poprawiło.Pracujemy po 4h, bez gpsu, bez klejenia plakatów czy ustawiania ekspozycji. Ba nawet dadzą nam podwyżki plotki głoszą, że po całe 1000 zł. Zejdźcie ludzie na ziemie. Podwyżki jak będą to nędzne. Poprawić to nic się nie poprawi, chyba że zrestrukturyzują cały dział sprzedaży. Żeby było jasne nie bronię firmy czy kierowników. Słaba po prostu jest cała ekscytacja całym tym wpisem i całym tym niczym. Wy byli pracownicy, pokrzywdzeni-mieliście swój czas, trzeba było działać. Bo teraz to robicie tylko z siebie typowych cwaniaczków mądrych na odległość czy w grupie. A jak naprawdę coś macie i chcecie zadziałać to do roboty. Wiecie chyba gdzie uderzyć. Ale zapomniałem trzeba mieć jaja. Krowa co dużo ryczy, mało mleka daje.
Były Sąsiad 2017-02-26 19:38
Cześć Kamilku, normalnie wie wierzę ale musiałem tutaj zajrzeć jest Uciemiężony pracownik roku. Obrońca ludu i walczący o status Sprawiedliwego wśród narodów. Jak to mu źle było, ale fajnie było autkiem służbowym jeździć w tą i z powrotem, wracać do domciu o różnych godzinach zbliżonych bardziej do 12 niż do 18. Z resztą teraz też nie jest z goła inaczej a to dziewczynę zawieźć do pracy a to zakupki zrobić, a to nad wodę skoczyć a po co wieczory marnować jak można w godzinach pracy. Szkoda że się wyprowadziłeś i szkoda że wcześniej nie wiedziałem o takim forum, bo bym napisał wcześniej. Ale nic straconego może dasz linka do swojego obecnego szefunia w tych swoich wędlinach aby mógł zobaczyć jak jego ideał chodzący "Piotruś Pan" pracuje, jak by sobie popatrzył jakiego pięknego i soczystego języka używa i w jaki sposób się wypowiada no to przecież niemożliwe że to ten sam Kamilek co z nim rozmawiam ale przecież jak rozmawiasz z klientami to na pewno tak nie myślisz i w taki sposób nie możesz się wypowiadać i nie mówisz że mają "sracze" choć używasz słów typu " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; a to blisko i "kurniki" bo tak o swoich klientach opowiadasz. Fajnie że się podpisujesz, przynajmniej ciężko się będzie wyprzeć że to nie ty. Wszyscy ludzie tobie wilkiem, najpierw jak pracowałeś w Perle koła przebijali ale to źli ludzie byli, potem znowu koła pokradli nie dlatego że nie potrafisz z ludźmi żyć, ależ skąd. Ach jak gromami ciskałeś, pamiętaj tylko że nie każdy facet w widłami do zeus.
I jeszcze jedno nie wiem "Piotrusiu" co tym masz z tymi jajami tym bardziej że wiem że masz całkowicie inaczej i też masz swoje sekreciki, szczególnie jak nikt nie widzi. Oj Kamilku "Piotrusiu" jaki ty biedny jesteś. Pozdrawiam "Były Sąsiad"
Nick 2017-02-26 21:00
Poczekajmy w takim razie jakie te podwyżki będą.
KamilT 2017-02-26 22:17
To Były Sąsiedzie ,co za Ciekawą bajke nam jeszcze opowiesz ? Po pierwsze samochód był do użytku prywatnego również. Każdy pracownik korzystał zgodnie z prawem panującym w firmie i procedurami. Po drugie trzeba być niezłym trollem , żeby pisać słowa bez pokrycia mieszając w to czyjeś życie prywatne. Przedstaw się Pan/ Pani były sąsiedzie. Ciekawe czy masz na tyle honoru czy tylko trollujesz bezsensownie ?
5
Kudłaty 2017-02-27 22:36
I widzisz Tusinie, po co Ci to było? Ta próba zrobienia z siebie bohatera i wybawcy uciśnionych pracowników. Masz tyle samo hejterów co i zwolenników. A tak naprawdę nie osiągnąłeś nic, poza głupim niepotrzebnym rozgłosem. Chyba, że tego chciałeś, ale też przy okazji wyszedłeś na debila. Co Twoje ujawnienie rzekomych przekrętów miało dać? Naprawdę sądziłeś, że mimo wszystko poważna firma przejmie się jakimiś wpisami, na jakimś forum, jakiegoś pracownika, który kiedyś pracował? Jesteś człowiekiem dużej wiary. Nie sztuka zgrywać bohatera jak jest się daleko. A jedynym przejawem odwagi z Twojej strony, bądź też potwierdzenie rozmiaru głupoty, właśnie podanie swojego imienia. Ale przynajmniej cała Perła ma ubaw. Trzeba było działać jak pracowałeś, pójść do kogoś z dyrekcji, nie będę podawał nazwisk, przecież ich znasz. Wtedy może byś pomógł kolegom i sobie i został upragnionym kierownikiem RBP. Kto wie. Ale trzeba było mieć jaja. A jeśli namyśliłeś się aby zaszkodzić byłemu kierownikowi, to powinieneś był pójść oficjalną drogą do Dyrekcji a nie na forum sławy szukać. Zrobiliby dyskretny wywiad i być może Twoi byli koledzy potwierdziliby donosy i coś by z tego wyszło. A tak wyszło Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kabaret załóż. Zacznij grać w szachy to nauczysz się myśleć strategicznie. Mam podobny hit do Twojego : Wałęsa oddał mi 100 milionów. Kto chce niech wierzy.
1
KamilT 2017-02-28 00:10
To może zacznę od ostatniego zdania, do niego się odniosę - po pierwsze : miałem zamiast szachów zapisać się na crossfit , ale bałem się ,ze obrazisz sie Łysy ,ze uczeń przerósł mistrza. Po drugie : Gdyby nic nie było na rzeczy to szanowana w/w firma nie angażowałam się w śledzenie tych postow. Po trzecie ( co do nazwisk) : sami usuwacie nazwiska z mojego poprzedniego posta. Wstydzicie się krytyki ? Slusznie ! Po czwarte : nigdy nie aspirowałem na bycie kierownikiem. Poważnie. Za to wiem, ze ktoś tu był chętny aby wygryźć z pozycji dyrektora ;-) Po piąte : kudłaty zapraszam na spotkanie face to face ( jakby łysy nie zakumał :" twarzą w twarz" ). Po szóste : nie mogę już tego czytać, bo jako ' bohater uciśnionych' współczuję głupoty , i braku chęci wyciągania wniosków. Im dłużej odpisujecie , tym dłużej zjawisko będzie miało miejsce. Wypowiadam się za siebie, i to, co widziałem i czego doświadczyłem. A używanie słów pt. 'Hejt' jest bardzo w stylu trenerów coaching. PS.: Określenia 'kurniki' nauczyłem się od kierownika. Szkoda , ze niczego więcej. Wykresiki i tabelki zrobione ?
8
KamilT 2017-02-28 00:18
Kudłaty podoba mi się określenie "były kierownik". Szach mat. :D
9
KamilT 2017-03-14 23:02
@Tusiek

Nie życzę sobie, aby ktokolwiek podawał się za mnie pod 'przykrywką' moich ksyw itd. Podpisujcie się swoimi nazwiskami czy imionami. Ja używam tylko i wyłącznie stałego KamilT , żeby była jasność ;-)
ktoś 2017-03-15 15:54
Kamil T. życzyć to sobie możesz...zdrowia, szczęścia i np. Wesołych Świąt ;-)
3
KamilT 2017-03-16 12:36
Czego Tobie i sobie życzę ;)
3
KamilT 2017-04-04 11:15
Witam wszystkich minęło trochę czasu ale widzę ze dyrekcja i zarząd wyciągnęli wnioski i mam nadzieje ze trochę czytają tego co się pisze w internecie. Bardzo ucieszyła mnie ta informacja z tym co się stało i widać że są jeszcze w perle ludzie którzy stawiają na pracownika który zarabia dla nich pieniądze(usunięte przez administratora). Mam tylko nadzieje ze chociaż w grupie BP będzie mniej stresów i wróci normalny zdrowy tryb pracy na swoje miejsce bo przy ( usunięte przez administratora ) nie mogli liczyć na spokój nawet po pracy. Pozdrawiam wszystkich i tych co hejtuja i tych co popierają :)
9
Zbyszek 2017-04-14 17:27
Ale tu hejtu, aż się wierzyć niechce że tak długo kierownik siał ferment i nikt tego nie widział. Mam nadzieje, ze traficie na dobrego szefa teraz
2
Roman 2017-04-27 00:16
Witam,
Jak kształtuje sie Wasza struktura? Macie już nowego kierownika? Warto aplikować? Jakie pieniądze na stanowisku kierowniczym?
Pracownik 2017-05-11 20:29
Ciekawe rzeczy dzieją się w dziale
detalu. Jednak PBL to nie tylko detal.
Ciekawy jest też Pion Gastronomii. Tam to dopiero jest kino (nie Kino
Perła), tak po krótce.....osoba bez jakiegokolwiek doświadczenia staje się
Starszym PH ds. Gastronomi, w pracy bywa, lub nie. Brak doświadczenia i
jakichkolwiek kompetencji. Otacza się ludźmi (z serwisu Pan T.Z) którzy
wszystkie ważne dla spółki informacje, przekazują np. Panu Wicińskiemu
(robią to szybciej niż produkowane jest piwo). Dla mnie pracującego wiele
lat w tej firmie zrobił się to prywatny folwark i cyrk na kółkach. Brak
wiedzy, znajomości rynku, panujących trendów jest wręcz porażający. Jeśli
spółka pójdzie dalej tą drogą.....koniec jest bliski.
5
Czesiek 2017-05-16 10:31
Witam,
Może ktoś powiedzieć czy już zatrudniliście kierownika na Białą Podl. I okolice?
Czesiek 2017-05-16 10:32
Witam,
Może ktoś powiedzieć czy już zatrudniliście kierownika na Białą Podl. I okolice?
pracownik2 2017-05-17 20:52
"pracownik" to sie zwolnij z tego cyrku nikt Ciebie tu na siłę nie trzyma... zwłaszcza ze napisales, ze koniec jest bliski
1
OnCoBo 2017-05-19 14:07
To nie browar! To budka z piwem. Chyba właściciel się zmieni ☺
1
Ani 2017-06-07 14:06
hej
ile się teraz na produkcji zarabia?proszę o info
X 2017-06-11 19:41
Nawiązując do posta z 11.05. Pan serwisant T.Z wszystkie informacje dotyczące firmy, przekazuje także Panu Rotszejnowi. Ponadto, podobno już nie zajmuje się dodatkowym biznesem czyli wprowadzaniem i rozliczaniem maszyn hazardowych. Ale znalazł nowe źródło dochodu i wykonuje prywatne zlecenia dla klientów gastronomicznych. Ciekawe skąd bierze części i podzespoły, pewnie z magazynu Perły. Ciekawe jakby wytłumaczył się z prac które wykonał w lokalu Święty Michał,wraz ze swoim przyszły zięciem oraz innym serwisantem. Warte sprawdzenia jest u właściciela lokalu jaką kwotę zażyczył sobie za tą usługę. Mam nadzieję że ktoś w końcu zakończy ten proceder.
X 2017-06-12 05:52
Takie prace wykonywał pewnie z Panem K.C. i robili to miesiąc czasu bo taka ilość kranów wymaga dłuższej pracy.A pewnie prywatnymi autami nie dojezdzamy do klienta .Ciekawe co na to przełożony tych panów.
X 2017-06-12 06:30
Napewno nie wiedział bo jak .Nikt się nie przyzba że jeździł na prywate służbowym autem.A tak na marginesie to jest ciekawe że pracując w Browary Lubelskich montowal inne krany innych browarów..A myślę że mają ci panowie lojalki. A tam jak pisze kolega x to nie tylko Panu R i W wynosił info.Jeszcze taki łysy był .dużo byłoby opowiadać o tych panach ale myślę że odpowiedni organ się tym zajmie .
ciekawy 2017-06-22 17:50
Panowie jakie są teraz warunki na stanowisku Specjalisty ds. obsługi sprzedaży? Można liczyć na sensowne pieniądze?
Y 2017-06-27 18:55
Czy Pan serwisant o którym mowa w postach Czyści jeszcze instalacje browarow Jagiełło.
zainteresowany 2017-07-03 15:03
Witam Wszystkich
Pojawiło się ogłoszenie na PH Łuków/Parczew
-jaka podstawa netto
-jaka premia netto (co miesiąc?)
-ile wizyt dziennie
-jak kierownik w tym regionie
-jakieś spotkanie, rozliczenia w Lublinie (jak często, w godzinach pracy, po godzinach?)
-jakie auto
-pod jakich dystrybutorów pisany jest towar?
-jakiś deputat?

warto sobie zawracać głowę?
skąd zmiana?

NIK 2017-07-05 11:51
Tak się przyglądam dym banialukom i widzę ze ktoś powinien przerwać to pisanie bzdur.
Pani Kotowska z panią Mec. Kucharska-Derwisz powinny zgłosić te sprawę ciągłych pomówień do prokuratury a wyedy wyjdzie kto pisze takie pierdoly.
Gliniarz i Prokurator 2017-07-07 07:46
W postach udostępnionych wcześniej jak najbardziej są przesłanki do skierowania sprawy do prokuratury. Jednak powinno na początku być wyjaśnione, dlaczego ta konkretna osoba miała przyzwolenie na działania niezgodne z regulaminem pracy w spółce. Powinno się te działania udowodnić i wyciągnąć konsekwencje wobec tej osoby (osób). Jeśli zostanie udowodnione np. kradzież podzespołów, praca dla konkurencji, to jak najszybciej trzeba to zgłosić.
Dominika 2017-07-20 07:24
@Gloniarz i prokurator jesteś pracownikiem tej firmy? Możesz znasz te sytuacje dokładniej? Ktoś próbował o tym rozmawiać z szefostwem?
Krzysiek 2017-08-17 17:53
Idź się zabij o śmietnik.
Dominika 2017-08-18 06:38
Czy opisana wyżej sytuacja potwierdziła się i została zgłoszona kierownictwu firmy? Forum to odpowiednie miejsce na wymianę opinii, ale też komunikację na linii pracownik - pracodawca. Może warto powyższą sytuację opisać dokładniej?
Zuzia 2017-08-20 18:16
Ludzie oczerniajacy Panów z serwisu nie zdają sobie sprawy jak Ci ludzie ciężko pracują i nie jest to praca 8h dziennie. Lewuchy? Chyba w nocy o północy. Miałam doczynienie z Perla i jest tam problem z kadrą menedżerską. Brakuje nowoczesnego sposobu zarządzania. Nastawienie na jak największy wolumen sprzedaży przy utracie jakości produktu to zgubne taktyka. Jeszcze 3 lata temu byłam zachwycona ludźmi tam pracującymi, ale od czasu zmiany tj. Pan Rutkowski w Perłę dzieje się źle. Dyrektorem marketingu został człowiek bez kompetencji, który swój brak wiedzy odbija na podległych mu pracownikach. Pan Rutkowski dał mu niegdyś pracę w Łomży, a teraz sciagna do Perły. Co ciekawe z Łomży wyrzucił to ze stanowiska kierowniczego fachowiec niegdyś dyrektor marketingu Perły Pan Stanisław Steręga. Tam nie nadawał się na kierownika, a tu jest dyrektorem. Ludzie pracujący w marketingu Perły podobno wszyscy przesyłają cv do innych pracodawców i niebawem pewnie będzie w Perłę sporo posad w marketingu. Jeżeli chodzi o gastronomię moja koleżanka jest PH i wiem, że perla się rozkręca, ale Pan Dyrektor potrzebuje młodego zastępcy, aby wprowadzić trochę świeżej krwi. Dział sprzedaży walczy mocno cena, a kiedyś Perla broniła się jakością. Czas na plusy. Od kilku lat teren browaru przy starym mieście odżył. Perłowa Pijalnia piwa to jedno z ulubionych miejsc spotkań z moimi dziewczynami. Rok temu bawiłam się w Radości i było super (W tym roku jest tam słabo, chyba menedżer osiadł na laurach i w tym roku mu się nie chce). Moja rodzina odwiedzając browar spala w apartamentach i byli zachwyceni. Chwalili podziemia i ja sama też chce się wybrać. Podsumowujac Perla powinna wrócić do strategii sprzed 3 lat. Pozdrawiam Zuzia
2
Obserwator 2017-08-23 14:17
Zuza to pseudonim Jakuba.J? Widziałem, że kręci się po Browarze. Aspiruje pewnie na "wodza" marketingu. Swoją drogą przyznaje rację. Domino ruszyło.
2
Dominika 2017-08-28 13:10
Dziękuje za odpowiedź @Zuzia i za wyszczególnienie plusów i minusów firmy. Strategia firmy jest bardzo istotną rzeczą i rzeczywiście warto brać w tym względzie opinie takie jak Twoja czyli obiektywne. A jakie w Perła - Browary Lubelskie, są warunki pracownicze właśnie w dziale marketingu? Piszesz, że wiele osób chce się zwolnić ale dla innych użytkowników liczy się też to, co Ci ludzie poza wynagrodzeniem od firmy dostają.
Zorooo 2017-08-31 07:32
Witam.
Nie ściemniajmy ze ludzi interesuje co dostają od firmy ale interesuje ile dostają i tutaj perła wypada bardzo blado na tle pozostałych firm z branży alkoholowej na Lubelszczyźnie na pewno najgorzej jeśli chodzi o płace. Wiem to na bank ale nie będę wyciągał kart z rękawa z jakiego źródła. Niestety obiecywali podwyżki to usłyszycie hasło sprzed kilku lat wogole powinno być na banerach montowane obok sloganów reklamowych "niech się cieszą ze maja pracę" a na zebrania wpadał dyrektor popierdzieli ze trzeba zrobić półtora miliona hekto a jak chłopaki z Zamościa czy Lublina pytali o podwyżki to koniec zebrania. Jeśli chcecie zarobić to nie w perle proponuje carlsberg, Żywiec lub kompanię piwowarska a nawet ban par kolega pracował i miał lepiej niż pH czy serwisanci w perle. Generalnie macie więcej sklepów do objechanie niż inni z branży i nie jest to takie łatwe. Dyrekcja sądzi ze objechanie takiej ilości spowoduje ze wszystko będzie lśniło nie ma takiej opcji i nie łudźcie się ze to się uda. Panowie z Dyrekcji i Szanowny Zarząd dostajecie w kitę kasy na konto 26 każdego miesiąca. Ale wy jesteście tylko karoseria w tym aucie bo wasze silniki to wasi handlowcy i serwisanci. Oni tworzą wizerunek tej firmy i zasługują na cos więcej niż makos 2600 na konto. Większość ludzi ma kredyty, dziecię na utrzymaniu, rodziny czy marzenia. Mam nadzieje ze nie idziecie za dewiza posła Karpińskiego "w du..e z ta Polska wschodnia" chcecie trzymać najlepszych handlowców w firmie to pokażcie im to na kontach na koniec miesiąca a nie ze zrobicie im imprezę firmowa albo integracyjna. Moja ocena dla pracodawcy żeby było jasne póki co słabo 1.5, 2/5. Dbajcie o nich bo wolumenu, dzięki dyrekcji i zarządowi się nie robią i nigdy by się nie zrobiły.
Dominika 2017-09-04 16:38
@Zorooo, na pewno masz rację, że główną motywacją pracownika zawsze będą pieniądze. Może warto w takim razie przekierować kogoś z zarządu na to forum, żeby mógł skonfrontować się z tymi roszczeniami? A jak to jest jeszcze z pracą ph-owca, nie ma żadnych premii, przecież to podstawa tego zawodu?
Zorooo 2017-09-08 14:39
Mam rozumieć ze podstawa pracy pH jest brak albo 400 zł premi ? To jakby ktoś poszedł do tychludzi i od razu napluł im w twarz ja proponuje się zamienić na 3 miesiące to zaczniesz kumac o czym mówię. Ja jako pH dostaje największa premie 1200 a najniższa to 600 wybacz ale perła chwali się na lewo i prawo ile to piwa goni ale w takim razie czego pH który ma chody na psd ma z tego na waciki. Dominika zgadzam się z Tobą ze co do zarządu miałoby było jakby takie informacje docierały.
szukapracy 2017-09-15 15:55
Cześć.
Jako, że pojawiło się ogłoszenie o pracę jako PH mam do was kilka pytań:
- Ile wynosi podstawa?
- Jakie są premie?
- Jakie są targety do wyrobienia?
- Dostajecie od kierownika listę punktów, które macie odwiedzać, czy sami szukacie potencjalnych odbiorców?
- Czy czas pracy 8-16 jest tu realny do zrobienia?

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)
Dominika 2017-09-17 15:35
@Zorooo, rzeczywiście kwoty, o których piszesz mogą zniechęcać. W żaden sposób, nie chcę tutaj wybielać firmy po prostu dopytuję o fakty, czy w perspektywie czasu można liczyć na podwyżkę? Perła na pewno dobrze radzi sobie na rynku, więc może po jakimś czasie docenia czyjąś pracę?
Lubelak 2017-09-22 11:03
A jak z zarobkami operatora wózka widłowego?
1
Dominika 2017-10-03 08:17
@Lubelak ja niestety nie znam konkretnych kwot - nie jestem zatrudniona w Perła - Browary Lubelskie. A masz już doświadczenie na tego typu stanowisku? Obecnie trwa taka rekrutacja - najpewniejsze informacje można zawsze poznać podczas rozmowy o prace. Zastanawiałeś się nad wysłaniem cv?
Zostaw swoją opinię o Perła - Browary Lubelskie - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perła - Browary Lubelskie