brak logo

RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J.

Wrocław

Opinie o RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J.

Ktoś 2015-12-25 22:47:28
NIE POLECAM. Masz dobre wykształcenie i jesteś ambitna/ambitny? Chcesz się rozwijać? Cenisz sobie swoje swoje życie po pracy? Szukaj godnej pracy gdzie indziej, wśród zawodowców z wykształceniem.
17
elektronik 2016-04-09 20:41:26
POLECAM - Trudna praca pełna wyzwań - jeśli jesteś leniem to będziesz miał ciężko. Jeśli cenisz sobie rozwój i ciężką pracę to na pewno znajdziesz coś dla siebie. Nigdy nie odmówili szkoleń.
10
matyk1 2016-04-09 21:02:59
POLECAM - praca wymagająca, jednak sporo można się nauczyć.
4
mag1 2016-04-10 20:24:21
Spore wymagania ale fajny zespół. Fajny socjal i można się dogadać jak ktoś ma pomysł na siebie i nie boi się pracy. Wolne weekendy (sporadycznie się zdarza). Wcześniej nie miałem tak fajnie. Czasami dopada człowieka bezsilność jak się zwiesi na jakimś temacie.
8
trapez 2016-04-10 21:35:21
Zgadzam się - trudno, ale warto. Szkoda bić pianę.
3
RSS 2016-04-22 16:27:34
Nie polecam - prezes pan na folwarku, duża rotacja. Cały czas nadgodziny bo za mało osób. Nigdy nie wiesz co cię czeka. Urlopy na wakacje - zapomnij . Mozna wyliczać bez końca - typowy "prywaciaż cwaniak"
7
PrR 2016-04-25 15:49:19
Firma bardzo pozytywnie nastawiona do pracownika, ludzie bardzo w porządku, spore możliwości rozwoju i faktycznie przyjazny socjal.
Wymagania faktycznie spore, ale daje to lepszą perspektywę rozwoju na przyszłość którą RGB umożliwia.

Jak dla mnie firma na 5 z plusem.
5
small_worker 2016-04-25 16:24:19
POLECAM 4+ - czytam te opinie i widzę, że tu jak na znany lekarz. Ci co czują się pokrzywdzeni mogą się wyżalić. Większość milczy. Prezes pan na folwarku - zgadzam się - przynajmniej się interesuje co się dzieję (szacun za wiedzę). Firma idealna nie jest - ale rozwojowa. Urlopy - każdy chce mieć ale jak się decydowałem na pracę w firmie z utrzymania ruchu to wiedziałem w co się pakuję.

Polecam - jeśli potrafisz uczciwie pracować.
7
automatyk 2016-05-03 21:31:11
POLECAM - Nie wiem jak będzie dalej, ale na razie jestem zadowolony.
Pracy dużo, ekipa młoda, wymagania spore. Jednak ja właśnie szukałem pracy gdzie będę się mógł rozwijać.

+ obiady, szkolenia (choć trzeba sobie zapracować),młoda ekipa
2
Samael 2016-05-06 13:28:33
Biznesmen jak z koziej dupy trąba. Najpierw zatrudnia a potem zwalnia bo nie ma chwilowo roboty. wymagania spore.O urlop trzeba prosic z polrocznym wyprzedzeniem. Jedyny plus ze obiady w czasie pracy, ale co z tego? Pensja jak w spożywczaku. Mozliwosci rozwoju ZADNYCH. Nie polecam, omijać!!!
3
ju7yy 2016-05-10 07:21:28
- uczciwe podejście do pracownika
- możliwości rozwoju
- ciekawi ludzie
- dodatki



6
szczerosc 2016-05-12 23:32:19
To prawda - chłopaki na serwisie często robią nadgodziny bo zamówień jest tyle że się nie wyrabiają. Plusem są fajni ludzie i bardzo tanie obiady w godzinach pracy.
Minusem jest to że po 3 miesiącach nie przedłużono mi umowy bo - uwaga - szef przyjął do pracy swojego znajomego. Żenada...
3
nowy 2016-06-05 22:32:55
Ja właśnie startuje - jak na razie wygląda obiecująco. Trochę się przestraszyłem opisów z tego forum. Generalnie dużo pracy i czas leci szybko :).
Zobaczymy jak będzie dalej
3
vghtdtygui 2016-06-13 21:26:02
Przed podjęciem pracy radzę szczegółowo dogadać zakres obowiązków oraz czasu pracy!. Szczególną uwagę należy zwrócić na stanowisko "przygotowania produkcji"
którego głównymi zadaniami są: pakowanie paczek, przyjmowanie zleceń oraz prace magazynowe więc z przygotowaniem produkcji ma to niewiele wspólnego.
Reasumując ten dział: dużo pracy - mało ludzi.

Ekipa młodych ludzi (chyba w większości świeżo po studiach), atmosfera jest ok.
Obiady to naprawdę duży plus.
2
real 2016-06-22 13:05:46
Duzo pracy ale jak to z wyplata wyglada? Skoro studenciaki robia to przypuszczam ze kiepsko. No i spora rotacja mowi sama za siebie. Ogloszenia na te same stanowiska co kilka miesiecy. Powod jakis musi byc.
3
nowy4 2016-06-27 22:44:01
Witam

Z tego co wiem to średnio rocznie przyjmują po 4-5 osób. Dostać się nie jest łatwo. Dwa razy próbowałem. Każdemu co innego odpowiada. Mi się podoba.
Jak chcesz się rozwijać to praca dla Ciebie. Jak ściemniać - to nie ma tu na to czasu :) - automatyka i utrzymanie ruchu w końcu.

Każdy niech szuka takiej pracy jaka mu się podoba - mi się podoba zespół.
Można na siebie liczyć - to jest ekstra.
3
jwdhcjewhidfwe 2016-07-01 10:26:59
Rocznie przyjmują 4-5 osób?? Chyba na miesiąc :)
Dostać się nie jest łatwo bo ogłoszenie wygląda rewelacyjnie - duża ilość aplikacji, a co wychodzi w praktyce to już inna bajka.
2
Tom 2016-07-15 14:59:48
Jedyny plus to obiady, praca po 11 godzin, niskie wynagrodzenie, szef wzoruje się na Jobs-a ale mu to nie wychodzi oraz ma zawsze racje bo było często żałosne. Teraz pracuje w tzw. korpo wynagrodzenie x 2.5, praca 8 godzin, szkolenia, nauka.
2
Nie Marnujcie Czasu 2016-07-29 09:35:58
Masakra i nieporozumienie. Panowie chyba sie trochę zachwycili sobą . Obiady
- to ja wole aby mnie było stać na lunch samemu gdzie chce. A co do pracodawcy
Poszukuje zagubionych którzy chca za darmo ( ok pół darmo) zbierać doświadczenie i robić na dziadków
No way
2
Jamli 2016-07-29 18:06:06
Dla mnie jest ok - początki były trudne. Teraz jest ok. To nie korpo - przynajmniej można pogadać i coś się dowiedzieć ciekawego. Karzda praca ma swoje wady i zalety.
4
Ambitny 2016-08-04 23:57:18
Ostatnio wystartował dział projektowania mechaniki ruchowej i szaf elektrycznych w projektowaniu 3D. Niestety na razie nie udało mi się załapać do zespołu - fajne tematy robią teraz. Zastanawiam się czy Ci co narzekają tu zazdroszczą czy się po prost mszczą na ludziach, którzy może nie są idealni ale zakładając taką firmę dużo z siebie dali. Nie dziwie się że wymagają. W końcu walczymy o standard RGB :).

P.S. Trochę narzekając - szef przesadził z kolumnami głośnikowymi - dobrze że nie włącza i chciałbym PS3 dla relaksu, mam nadzieję że jak się powiększy znów firma to będzie miejsca na chillout .

Leniwym - odradzam, tu się nie wyśpisz
Ambitnych i ciekawych ludzi - zapraszam, nie wiesz kiedy mija 8h
3
gern 2016-08-17 14:18:51
jest ok
1
ularis 2016-10-14 13:50:06
A jak z płacą na tym stanowisku? Bo widełki są 2-4 tys., a skoro opisujesz to bardziej jako prace magazynowe to chyba wiadomo, w którą stronę to kieruje.
ularis 2016-10-14 13:51:27
ups, chodziło mi o stanowisko "przygotowania produktu"
Gra 2016-10-14 14:38:42
Z tego co wiem to firma zatrudnia w tym momencie do Wrocławia
Zostaw swoją opinię o RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J.