brak logo

RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J.

Wrocław

Opinie o RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J.

Ktoś 2015-12-25 22:47
NIE POLECAM. Masz dobre wykształcenie i jesteś ambitna/ambitny? Chcesz się rozwijać? Cenisz sobie swoje swoje życie po pracy? Szukaj godnej pracy gdzie indziej, wśród zawodowców z wykształceniem.
29
elektronik 2016-04-09 20:41
POLECAM - Trudna praca pełna wyzwań - jeśli jesteś leniem to będziesz miał ciężko. Jeśli cenisz sobie rozwój i ciężką pracę to na pewno znajdziesz coś dla siebie. Nigdy nie odmówili szkoleń.
21
matyk1 2016-04-09 21:02
POLECAM - praca wymagająca, jednak sporo można się nauczyć.
7
mag1 2016-04-10 20:24
Spore wymagania ale fajny zespół. Fajny socjal i można się dogadać jak ktoś ma pomysł na siebie i nie boi się pracy. Wolne weekendy (sporadycznie się zdarza). Wcześniej nie miałem tak fajnie. Czasami dopada człowieka bezsilność jak się zwiesi na jakimś temacie.
11
trapez 2016-04-10 21:35
Zgadzam się - trudno, ale warto. Szkoda bić pianę.
4
RSS 2016-04-22 16:27
Nie polecam - prezes pan na folwarku, duża rotacja. Cały czas nadgodziny bo za mało osób. Nigdy nie wiesz co cię czeka. Urlopy na wakacje - zapomnij . Mozna wyliczać bez końca - typowy "prywaciaż cwaniak"
12
PrR 2016-04-25 15:49
Firma bardzo pozytywnie nastawiona do pracownika, ludzie bardzo w porządku, spore możliwości rozwoju i faktycznie przyjazny socjal.
Wymagania faktycznie spore, ale daje to lepszą perspektywę rozwoju na przyszłość którą RGB umożliwia.

Jak dla mnie firma na 5 z plusem.
7
small_worker 2016-04-25 16:24
POLECAM 4+ - czytam te opinie i widzę, że tu jak na znany lekarz. Ci co czują się pokrzywdzeni mogą się wyżalić. Większość milczy. Prezes pan na folwarku - zgadzam się - przynajmniej się interesuje co się dzieję (szacun za wiedzę). Firma idealna nie jest - ale rozwojowa. Urlopy - każdy chce mieć ale jak się decydowałem na pracę w firmie z utrzymania ruchu to wiedziałem w co się pakuję.

Polecam - jeśli potrafisz uczciwie pracować.
12
automatyk 2016-05-03 21:31
POLECAM - Nie wiem jak będzie dalej, ale na razie jestem zadowolony.
Pracy dużo, ekipa młoda, wymagania spore. Jednak ja właśnie szukałem pracy gdzie będę się mógł rozwijać.

+ obiady, szkolenia (choć trzeba sobie zapracować),młoda ekipa
3
Samael 2016-05-06 13:28
Biznesmen jak z koziej dupy trąba. Najpierw zatrudnia a potem zwalnia bo nie ma chwilowo roboty. wymagania spore.O urlop trzeba prosic z polrocznym wyprzedzeniem. Jedyny plus ze obiady w czasie pracy, ale co z tego? Pensja jak w spożywczaku. Mozliwosci rozwoju ZADNYCH. Nie polecam, omijać!!!
8
ju7yy 2016-05-10 07:21
- uczciwe podejście do pracownika
- możliwości rozwoju
- ciekawi ludzie
- dodatki



8
szczerosc 2016-05-12 23:32
To prawda - chłopaki na serwisie często robią nadgodziny bo zamówień jest tyle że się nie wyrabiają. Plusem są fajni ludzie i bardzo tanie obiady w godzinach pracy.
Minusem jest to że po 3 miesiącach nie przedłużono mi umowy bo - uwaga - szef przyjął do pracy swojego znajomego. Żenada...
5
nowy 2016-06-05 22:32
Ja właśnie startuje - jak na razie wygląda obiecująco. Trochę się przestraszyłem opisów z tego forum. Generalnie dużo pracy i czas leci szybko :).
Zobaczymy jak będzie dalej
4
vghtdtygui 2016-06-13 21:26
Przed podjęciem pracy radzę szczegółowo dogadać zakres obowiązków oraz czasu pracy!. Szczególną uwagę należy zwrócić na stanowisko "przygotowania produkcji"
którego głównymi zadaniami są: pakowanie paczek, przyjmowanie zleceń oraz prace magazynowe więc z przygotowaniem produkcji ma to niewiele wspólnego.
Reasumując ten dział: dużo pracy - mało ludzi.

Ekipa młodych ludzi (chyba w większości świeżo po studiach), atmosfera jest ok.
Obiady to naprawdę duży plus.
3
real 2016-06-22 13:05
Duzo pracy ale jak to z wyplata wyglada? Skoro studenciaki robia to przypuszczam ze kiepsko. No i spora rotacja mowi sama za siebie. Ogloszenia na te same stanowiska co kilka miesiecy. Powod jakis musi byc.
5
nowy4 2016-06-27 22:44
Witam

Z tego co wiem to średnio rocznie przyjmują po 4-5 osób. Dostać się nie jest łatwo. Dwa razy próbowałem. Każdemu co innego odpowiada. Mi się podoba.
Jak chcesz się rozwijać to praca dla Ciebie. Jak ściemniać - to nie ma tu na to czasu :) - automatyka i utrzymanie ruchu w końcu.

Każdy niech szuka takiej pracy jaka mu się podoba - mi się podoba zespół.
Można na siebie liczyć - to jest ekstra.
4
jwdhcjewhidfwe 2016-07-01 10:26
Rocznie przyjmują 4-5 osób?? Chyba na miesiąc :)
Dostać się nie jest łatwo bo ogłoszenie wygląda rewelacyjnie - duża ilość aplikacji, a co wychodzi w praktyce to już inna bajka.
3
Tom 2016-07-15 14:59
Jedyny plus to obiady, praca po 11 godzin, niskie wynagrodzenie, szef wzoruje się na Jobs-a ale mu to nie wychodzi oraz ma zawsze racje bo było często żałosne. Teraz pracuje w tzw. korpo wynagrodzenie x 2.5, praca 8 godzin, szkolenia, nauka.
2
Nie Marnujcie Czasu 2016-07-29 09:35
Masakra i nieporozumienie. Panowie chyba sie trochę zachwycili sobą . Obiady
- to ja wole aby mnie było stać na lunch samemu gdzie chce. A co do pracodawcy
Poszukuje zagubionych którzy chca za darmo ( ok pół darmo) zbierać doświadczenie i robić na dziadków
No way
3
Jamli 2016-07-29 18:06
Dla mnie jest ok - początki były trudne. Teraz jest ok. To nie korpo - przynajmniej można pogadać i coś się dowiedzieć ciekawego. Karzda praca ma swoje wady i zalety.
5
Ambitny 2016-08-04 23:57
Ostatnio wystartował dział projektowania mechaniki ruchowej i szaf elektrycznych w projektowaniu 3D. Niestety na razie nie udało mi się załapać do zespołu - fajne tematy robią teraz. Zastanawiam się czy Ci co narzekają tu zazdroszczą czy się po prost mszczą na ludziach, którzy może nie są idealni ale zakładając taką firmę dużo z siebie dali. Nie dziwie się że wymagają. W końcu walczymy o standard RGB :).

P.S. Trochę narzekając - szef przesadził z kolumnami głośnikowymi - dobrze że nie włącza i chciałbym PS3 dla relaksu, mam nadzieję że jak się powiększy znów firma to będzie miejsca na chillout .

Leniwym - odradzam, tu się nie wyśpisz
Ambitnych i ciekawych ludzi - zapraszam, nie wiesz kiedy mija 8h
5
gern 2016-08-17 14:18
jest ok
4
ularis 2016-10-14 13:50
A jak z płacą na tym stanowisku? Bo widełki są 2-4 tys., a skoro opisujesz to bardziej jako prace magazynowe to chyba wiadomo, w którą stronę to kieruje.
ularis 2016-10-14 13:51
ups, chodziło mi o stanowisko "przygotowania produktu"
Gra 2016-10-14 14:38
Z tego co wiem to firma zatrudnia w tym momencie do Wrocławia
młody 2016-12-18 16:11
Ja na razie jestem pod wielkim wrażeniem - utrzymanie ruchu to wielkie wyzwanie - fajnie że starają się by pracownicy mieli większość wolnych weekendów. Zdarzają się awaryjne akcje ale na szczęście nie jest tak jak w mojej poprzedniej firmie. Zobaczymy jak będzie dalej.
2
nik 2017-06-17 14:58
Cwaniaki. Wcale nie jesteście tacy dobrzy - mądrale z R-G-B. A ceny za swoje dzieło też macie z kosmosu.
Żenada. Naprawa polega na tymże się idzie na magazyn jak takie mamy z al--ro to naprawimy a jak nie to nie. Prawdziwe serwisy ciężej pracują na sukces jakim jest naprawa urządzeń. A to tu jest ściema.
1
Bociek 2017-06-21 00:27
Omijać! Szkoda czasu na ten cyrk. Nie da się o nich powiedzieć nic dobrego. To po prostu zwykły Januszex, czyli zwykły kołchoz dla ukraińców i desperatów. Nie ma mowy żeby czegokolwiek się tam nauczyć bo firma zajmuje się tylko i wyłącznie przewalaniem złomu, a potem ten złom próbują sprzedać jako nowy i do tego biuro które traktuje resztę załogi jak swoich murzynów.
8
Franek 2017-07-15 14:58
Ja tam mam do nich szacunek. Obserwuje ich od kilku lat. Cieszę się że to Polska firma. Nie wiem ilu mają ukraińców. Zresztą kto ich teraz nie zatrudnia. Myślę że przy tak dużej firmie będzie sporo opinii. Dla mine szacun i dzięki za pomoc. Ciesze się że się rozwijacie :) - szacun Panowie i podobno Panie :) - sam mam biznes i wiem, że każdy patrzy na potknięcia. Nie poddawajcie się :).

P.S. Osoba z którą rozmawiałem nie była murzynem :) - więc z tymi murzynami to chyba plotki :)
10
Worker 2017-07-16 19:39
Pracowałem - nie mam większych uwag. Zawsze są plusy i minusy.
5
Pracownik 2017-07-17 13:11
A mnie to wszystko rusza - ach Polska mentalność - gdyby mi się tu nie podobało nie pracowałbym tu.
Mam nadzieję że firma dalej będzie się rozwijać - widzę że inwestują w ludzi, którzy są w firmie i chcą się rozwijać. Prace można obecnie zmienić w każdej chwili. Pracy jest dużo a i w RGB nikt nikogo na siłe nie trzyma. Moim zdaniem firma ma przyszłość. Nie stoją w miejscu - dlatego tu jestem.
2
Zostaw swoją opinię o RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RGB ELEKTRONIKA AGACIAK CIACIEK SP. J.