brak logo

Eltron Kabel

Jaworzno

Opinie o Eltron Kabel

anonim 2010-08-02 15:03:09
strasznie niska płaca, jak na owe czasy, w stosunku do tego czego wymaga się od pracownika, nie najlepsze warunki pracy (temperatura w lato i w zimą)
2
absolutnie oczywiście 2010-11-09 11:30:14
Absolutnie beznadziejna firma. Brak słów co do płacy i warunków pracy
2
anonim 2011-10-05 13:02:47
Stawka od n lat 5,57zł/h (poniżej najniższej krajowej). By dociągnąć do najniższej na pasku znajduję się magiczna pozycja "Dodatek do minimum". Wypłata 1200zł na rękę. Wszystko w porządku, nie? Dopóki nie dostaniesz akordu... Wtedy w tajemniczy sposób dodatek do minimum znika. Dodatkiem wtedy są przepracowane soboty, niedziele i akord, który ciężką pracą musisz wyrobić... Soboty i nadgodziny- 100zł, akord- 400zł. Robisz jak głupi i wypłata 1300zł... Kanapki przy maszynie (możesz pomarzyć o ciepłej herbacie). W zimę- zimno, w lato- upał. O podwyżce też zapomnij, bo prezes Ci powie, że zarabia tyle co ty. Uwaga na[usunięte przez moderatora], bo strasznie od nich śmierdzi. Jeden gorzej od drugiego. Mi udało się już uciec z tej firmy, reszcie radzę to samo. Pozdro.
4
NICK 2013-04-04 13:01:24
CZY WIECIE CZYM RÓŻNI SIĘ PRACOWNIK ELTRON-KABEL OD DUŻEJ PIZZY??? TYM, ZE PIZZA WYŻYWI RODZINĘ.

UWAGA NA TĄ MAŁĄ GRUBĄ, PYSKATĄ I BRZYTKĄ [usunięte przez moderatora] TO [usunięte przez moderatora]
7
gość 2014-08-11 18:19:39
pracowałem tydzień, nie dostałem umowy, bo ponoć ktoś był na urlopie. na szczęście znalazłem gdzie indziej. maszyny to trupy, wszystko na drut i sznurek, ogólnie lipa. pieniędzy nie dostałem,
1
domel 2014-12-09 23:05:45
pracowałem tam przez dwa lata straszny syf i beznadzieja, prezesi idioci jak ich synkowie tylko Wiesław był OK reszta to zwykła kupa, Kazki to judasze i najbardziej fałszywi pracownicy ,odradzam prace w tej firmie strata czasu ,zarobki tragedia oszustwo na każdym kroku , uwaga na maszyny katastrofa szczególnie skręcarki , łatwo o kalectwo
4
... 2015-01-05 22:15:01
Zgadzam się z poprzednikami. Prezesi typowi polscy kapitalisci-złodzieje. Najpierw trzeba postawić sobie i synusiom domy za milion, potem kupic autka za sto tysiecy a pracownikom kazdy grosz urwac z wypłaty. Można robić 250 godzin w tygodniu i tak rozliczenie godzin gówno warte bo wypłata zależy jedynie od widzimi sie prezesa więc nadgodziny są w gratisie na nowe wycieczki rodziny R. Nie ma możliwośći oczywiście odmowy pracy w sobote- niedziele ponieważ będzie upierdolone z wypłaty która i tak jest poniżej przyzwoitości. Pracownicy muszą sobie narzędzia z domu przynosić bo w "firmie" nie ma noża albo nożyczek ponieważ wychodzi się z założenia że jak się raz kupi to już będą na wieczność. Praca dobra jedynie dla ludzi ułomnych, alkoholików-wiecznych-bezrobotnych z PUPu lub studentów na wakacje. Można wiele pisac, bezsens goni bezsens. To jest typowy bajzel polski który powinien dawno zostac zamkniety. Omijać, omijac, omijac .....
5
eh 2015-01-30 09:15:33
Nowoczesna firma z nowoczesnymi maszynami. Zarobki bardzo dobre - od 25zł/h w góre. Warunki pracy również rewelacyjne - dwie 20 minutowe przerwy dziennie w czasie ktorych jest mozliwosc zjedzenia ciepłego posiłku. Jesli chodzi o urlop - zadnego problemu, mozna dostac kiedy sie chce. Praca w soboty i niedziele? - nigdy. Tutaj ceni sie pracownika.

A na powaznie? Tak jak poprzednie opinie. Dramat. Rozpierdolone maszyny, jesli ktos chce miec polamane (albo ujebane) rece to zbytnio nie trzeba sie starac. Praca w niedziele ? Biblia mówi, że po stworzeniu świata, 7 dnia Pan odpoczywał - tak samo jest w eltronie. Pan (Prezes) odpoczywa, a pracownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
. 2015-02-20 15:16:48
Jeżeli Twoim marzeniem są zarobki rzędu 1400zł po 10 latach pracy, lubisz być poniżany przez właścicieli firmy, chcesz okaleczyć własne ciało poprzez maszyny z epoki kamienia łupanego oraz pracować 7dni w tygodniu, firma zaprasza z otwartymi ramionami!
1
Eheheh 2016-06-18 14:25:01
Nie rozśmieszajcie mnie ze powyżej 2tys mozna zarobić. Nowy pracownik dostaje minimum i tak stawkę ma na kilka lat
1
ciekawostka 2016-06-19 09:56:01
@Zaku powiadasz ze nie ma zbyt wiele ogłoszen o pracę??? ciekawe bo co miesiąc przychodza nowi pracownicy a po miesiącu już rezygnuja....
2
ciekawostka 2016-06-19 09:58:29
@4rt Owszem dochodzi premia ale dla prezesa, masz ujebane za byle głupote
2
amanda 2016-08-14 20:36:59
@ciekawostka no właśmioe tylko jakoś wn internecie nie widac aż tylu ogłoszen - w takim razie jak przebiega proces rekrutacji i skąd ci ludzie więdzą o aktualnych rekrutacjach? ja też chciałabym wiedzieć
Zostaw swoją opinię o Eltron Kabel - Jaworzno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltron Kabel