brak logo

Imex Logistics Sp. z o.o.

Śrem

Opinie o Imex Logistics Sp. z o.o.

transportowiec 2012-09-14 22:53
Jest ktoś kto może mi powiedzieć jak sie jeździ pod imex logistics? Płacą na czas? Mają zlecenia?
polecam 2012-10-11 17:05
tak, płaca i mozna uzyskać naprawdę dobre stawki
xxx 2012-10-21 13:03
Chyba sam szef o sobie ta opinie napisał!!!! Ściemniają nie płacą, nie odbierają telefnów itp. Gorąco polecam!!!!!!!!
2
Anonim 2012-12-05 18:37
Potwierdzam ściemniają na maxa!!!!
1
przewoźnik 2013-02-09 01:32
Ludzie piszcie żeby inni wiedzieli co to jest za firma!!!!!!!!!!!! Pojedziesz a jak przyjdzie termin płatnosci to przestaną telefony odbierać!!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
przewoznik 2014-01-23 22:24
po ci ten angielski tamte (usunięte przez administratora) ledwo po polsku rozmawiają!
przewoznik1 2014-04-03 20:17
hehehe no ktoś dobrze powiedział sa super firma do chwili zaplaty. przewoznikom którzy jezdza pod nimi wisza po kilkaste tysięcy złotych i nie mogą pieniędzy od nich wyrwac wiec możecie soboe wyobraxic jaka to fajna firma a ladunki jezdza tam i tu zanim dojedzie do odbiorcy
4
bob wawa 2014-07-19 12:22
Dziady nie płacą, 60 dni termin i drugie 60 dni po terminie to za krótko, a sam szef to (usunięte przez administratora)co innego mowi i co innego robi. Stawki dobre ale trzeba brać kredyty zeby z nimi współpracowac i oni sobie z tego robią darmowe pożyczki.
5
kierowca C 2014-11-28 22:24
Witam, ja poszukuje obecnie pracy jako kierowca i myslałem, czy nie spróbowac znaleźć jej w Imex Logistics, jest tutaj ktos, kto może polecić prace u nich? Czy oni w ogóle zatrudniają kierowców, bo to, że zajmuja sie transportem jeszcze o niczym nie świadczy. Jesli zatrudniają to jaki system naliczania stawki stosuja, od kilometra?
waldek 2015-01-07 14:24
Wjelka blaga nie mogę doprosic o swoje utciwie zarobjone pieniadze. Nie odbiera p.Grajcarek telefonu jedno oszustwo i wysysk
1
honorata 2015-12-07 23:14
Fatalnie!!! umawialiśmy się na przewóz paczki i w dniu planowanego odbioru zero informacji!! dzwoniłam chyba kilkanaście razy-zero odbioru lub włącznie sygnału zajętego.. nikt nie oddzwonił i nie odpisał na maila! Zeeroo reakcji i informacji.. paczka olana!
1
Donna Mama 2016-08-27 10:37
Najgorsza logistyka jaką można sobie wyobrazić
1
yes 2016-09-01 12:20
Taka praca biurowa ma swoje plusy @mitek, bo można być pewnym stabilnego zatrudnienia, wiecie jednak czy wypłata jest u nich terminowa? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo dbają o dobre stawki.
Maria 2017-02-07 10:16
Wydaje mi się, że niektórzy nie potrafią rozróżnić jak to jest od strony pracownika a jak od strony przewoźnika. Pracowałam w tej firmie i pensja była zawsze w terminie, atmosfera w biurze super.
Co do płacenia przewoźnikom to w każdej sytuacji była to indywidualna sprawa więc nie wrzucałabym wszystkich do jednego wora.
Z punktu widzenia pracownika jak najbardziej POLECAM!
Maria 2017-02-07 10:16
Wydaje mi się, że niektórzy nie potrafią rozróżnić jak to jest od strony pracownika a jak od strony przewoźnika. Pracowałam w tej firmie i pensja była zawsze w terminie, atmosfera w biurze super.
Co do płacenia przewoźnikom to w każdej sytuacji była to indywidualna sprawa więc nie wrzucałabym wszystkich do jednego wora.
Z punktu widzenia pracownika jak najbardziej POLECAM!
1
Iwona 2017-04-06 11:41
@Maria rozumiem, że dobrze wspominasz pracę w firmie. Co uważasz za jej największy plus?
Zostaw swoją opinię o Imex Logistics Sp. z o.o. - Śrem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imex Logistics Sp. z o.o.