brak logo

GT 85 Polska

Lublin

Opinie o GT 85 Polska

biurokrata 2014-12-16 22:54:08
Od 1700.00 na najniższym sta3 nowisku do 5000.00 na kierowniczym plus premia i ZFSS. Na koniec roku zawsze coś się dało wyrwać od Prezesa za staranie się. Teraz niby cele mają dać 13 kę.
2
pracownik 2014-12-17 14:44:45
1700 haha, chyba w biurze, na warsztacie to tak ale brutto
1
biurokrata 2014-12-17 19:55:19
Pewnie ze dla Ciebie to za dużo o 14 ej kończy się zmiana wiec pisząc zamiast pracować za wiele nie zarobisz.
biurokrata 2014-12-17 19:55:39
Pewnie ze dla Ciebie to za dużo o 14 ej kończy się zmiana wiec pisząc zamiast pracować za wiele nie zarobisz.
pracownik 2014-12-17 21:30:41
A z kad wiesz że nie skończyłem juz zmiany, a pozatym jakie to ma znaczenie jak bys niezasowal to i tak za mało za długo robione przy "projekcie" . Nadgodziny nie płatne i tylko oddawane i do tego niezgodnie z kodeksem pracy. I jakieś dziwne gadki że male zainteresowanie w składana pracę i pranie mozgu. I szukanie ciagle winnych.
biurokrata 2014-12-17 22:48:48
O jakim mózgu mówisz? Jak się nie ma jaj to się pracuje bez kodeksu pracy. Twoja znajomość prawa jest porazajaca. Hehe może Ci pomóc byś nie musiał pracować za oddawane godziny? Jak patrze na wpisy super pracowników to ręce opadają. Kodeks pracy mają w jednym palcu. Jako fachowiec nadal będziesz siedział w tej firmie? Miej odwagę olać swoich kierowników i te niezgodności a moze....
,
biurokrata 2014-12-17 22:48:49
O jakim mózgu mówisz? Jak się nie ma jaj to się pracuje bez kodeksu pracy. Twoja znajomość prawa jest porazajaca. Hehe może Ci pomóc byś nie musiał pracować za oddawane godziny? Jak patrze na wpisy super pracowników to ręce opadają. Kodeks pracy mają w jednym palcu. Jako fachowiec nadal będziesz siedział w tej firmie? Miej odwagę olać swoich kierowników i te niezgodności a moze....
,
obcy 2014-12-17 23:05:00
A za co oddają tam nadgodziny za browar czy? He he Co ostatnio dostałeś kolego. Na warsztacie macie projekty? Tez chce.
były 2014-12-22 23:04:35
Pracownik jaki ci tak dobrze w tym GT to może na giełdę swoją firme wprowadzisz.
Ogólnie jak pisałem nieciekawie i w dodatku opóźnienia, i to spore w wypłatach. Więc o rozwoju to ta firma może tylko pomarzyć. Marzenia o przeniesieniu sie do strefy ekonowicznej widze strasznie się przeciągają, a może sa już nierealne?
2
Zbigniew Kurant 2014-12-24 14:05:25
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia i Nowego 2015 roku chciałbym Wam złożyć życzenia szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń. Życzę Wam i sobie, aby nadchodzący rok pełen był szczęśliwych chwil. Niech dostarczy nam prawdziwej satysfakcji ze wspólnie wykonywanej pracy. Dziękuję za wasz wysiłek i zaangażowanie, bez których realizacja naszych trudnych zadań nie byłaby możliwa.
Wszystkiego najlepszego!
tigwelder 2015-01-02 00:45:09
Maszyny myjace spawane bez oslony grani wewnatrz rury!!!! takie spawanie powoduje korozje łącznego elementu to po h.j te patenty jak i tak po tygodniu zlacze bedzie korodowac ale kierownictwo wie lepiej podobno 2 zmiany a szef mowi ze 3 spawczy stawke jaka mi zaproponowal to 18brutto smiech na sali
Biurokrata 2015-01-05 08:52:46
Drogi tigwelder! Obecnie tworzą stanowisko głównego spawalnika. Dają ponoć dwa razy tyle. Może warto pogadać z kimś wyżej niż szef i kierownik.
elektryk 2015-02-12 22:01:13
idzie wyciągnąć jako elektryk 2 tyś ma rękę?
byly 2015-03-25 20:56:18
Uwaga GT85 ukrywa sie pod nazwą SSE Mielec oddział Lublin i tak szuka pracowników.
1
tyko nie ta firma 2015-03-25 20:59:02
Może i tyle byś dostał ale napewno nie co miesiąc dziesiątego.
1
Obserwator 2015-03-27 00:44:33
Byly... Masz problem, ale z sobą...
Biorąc pod uwagę daty wpisów dalej szukasz...
Taki spec? Chyba masz osobisty problem z GT, które Cię pozegnało...
A koledzy nie sprzedali, że wypłatę mają na godzinę??? Marni koledzy...
Chyba nie byłeś ten Wielki...
1
obecny 2015-03-29 11:40:24
A gdzie kolego pracujesz? warto się przenieść i gdzie? to moja pierwsza praca zaliczyłem w GT 85 kilka szkoleń z tym nie ma tu problemu. Uczestniczyłem w kilku większych projektach. Jestem zainteresowany podniesieniem wynagrodzenia przy zachowaniu rocznej premii i szkoleń darmowych. Wynagrodzenie w terminie to chyba wszędzie standard.Czasy kryzysu u producentów maszyn się skończyły.
Konstruktor 2015-03-29 16:58:49
Kolego widzę, że wiesz dużo o firmie. Powiedz na kogo należy uważać? Pracuję jako młodszy konstruktor. Trochę praca mało zorganizowana ale projekty bardzo ciekawe a wszyscy pomocni.
pracownik 2015-03-30 15:08:10
Jak ktoś lubi robić to robota fajna tylko ludzi nie szanują. Jak już ktoś tam pracuje to jest pomiatany a jak się nie podoba to wynocha bo przecież: "nie ma ludzi nie do zastąpienia". Wiele osób siedzi i robi swoje bo czasem nie perspektyw na inną pracę albo odchodzą bo znaleźli coś lepszego. Wiele osób wypowiedziało się na temat firmy większość negatywnie najczęściej jako "były" i nie jest to przypadkiem albo próbą oczernienia firmy takie po prostu wspomnienie zostawia ta firma i po to jest to forum żeby wyrazić własną opinię. Tylko że jest to swoisty łańcuch. Źle traktowany pracownik po wyjściu z pracy opowie to wśród znajomych oni przekażą dalej i z czasem nikt nie zechce tam pracować. Ale czy jest to wina pracownika że powiedział prawdę czy winą jest złe traktowanie ludzi? gdzie dwóch polaków tam 3 opinie a ludzie nadal będą odchodzić z firmy z takim wrażeniem a kierownicy dalej będą mówić ze jest wszystko w porządku...
Opiekun pracownika 2015-03-31 06:50:29
Zapominasz ze większość byłych i niektórych nie ma przygotowania zawodowego. Nie jest sama wstanie wykonywać pracy. Wymaga prowadzenia za rękę. Większość starszych ma dość takich jak Ty za konieczność ich pilnowania. Ci co odeszli zazwyczaj albo pozjadali wszystkie rozumy albo sadza ze większość klientów to idioci. Wszyscy niekompetentni nie maja o niczym pojęcia. Przecież chodzi także o to by każdy z Was nie męczył sie w pracy. Jesli nie potrafi rysować czy posługiwać sie śrubokrętem to nie ma miejsca dla niego nie tylko w tej firmie.
1
pracownik 2015-03-31 14:51:39
Dziękuje za przypomnienie gdzie jest moje miejsce w szeregu i każdego innego kto pojawi się w firmie kto na starcie nie potrafi zrobić wszystkiego. Potwierdziłeś całą moją wypowiedź o nieszanowaniu ludzi. Masz dosyć takich jak ja? prowadzenia za rękę a kim Ty byłeś na początku swojej kariery i co sobą reprezentowałeś. Prawdziwa hipokryzja...
4
Obserwator 2015-03-31 20:11:13
Drogi Opiekunie... Określasz się mentorem, a mówisz, że "Większość starszych ma dość takich jak Ty( pracowniku) za konieczność ich pilnowania"?! Jeśli wiem, potrafię i mogę, to buduję sobie tak środowisko pracy, by Ci mniej doświadczeni szybciej się wdrożyli i nauczyli (ale zdaje się Ty rosłeś w mentalność razem z rozmachem firmy, więc...ona Ci zbudowała mentorstwo) I mam ludzkie poczucie satysfakcji, że przy moim udziale idziemy w rozwój. To droga do braku męki w pracy i dobrej atmosfery. To droga do kolejnego szczebla... Ale i pełnego zespołu... Nie budzi się w Tobie syndrom braku docenienia, bo lata pracy? A czy większość "starszych" w swoim tylko składzie podoła skali projektów? Czy może padnie klasyczne - tego się nie da... Korzystasz z chęci młodszych pracowników i tak bezkrytycznie wierzysz we własną umiejętność podziału zadań? Tak łatwo podjąć polemikę na forum?
Panowie!Czegoś brakuje i wiele za dużo... Brak konfrontacji wprost i za dużo żalu bez oczekiwania efektu... Idziecie w wirtual, a pracujecie razem?!
byly 2015-03-31 22:29:01
No, w sumie tak. Obserwator-mam problem ze soba i dalej szukam, bo nie mogę się jeszcze pozbierać do kupy po pracy w opisywanej atmosferze "współpracy i zespołu" wymienianej powyżej firmy.
Obserwator 2015-04-02 00:02:07
Do Były:
Fakt. Problem bije z każdej wypowiedzi. Eskalacja żalu za straconym przerodzona w zemstę. Internet to łatwe źródło, ale zdradliwe... Czytają go wszyscy, Ci z innym spojrzeniem na pracę również. Jeśli nie dajesz rady zamknąć swojej traumy to świadczy jedynie o tym, że pożegnanie z firmą nie było Twoją decyzją... I co? Nie ma dobrych pracodawców, a przede wszystkim współpracowników? Z autopsji wiem, że są! Sami blokujemy wzajemne porozumienie - polska mentalność niezastąpienia.
Obecny 2015-04-05 10:24:38
A ja myśle ze Pan T zawsze podąża tylko za pewnym Panem.
PRZEDSIĘBIORCA 2015-04-08 10:03:46
Podsumowanie tego co przeczytałem : Ludzie ! jest tysiące innych, może w Waszym mniemaniu lepszych firm. Nikt nie trzyma na siłę , nikt nie wybiela firmy GT, niektórzy ją krytykują. Każdy wie czego chce dla siebie i co chce robić. Skoro jest mi źle, zmieniam pracę. Skoro poczuwam się dobrym pracownikiem i się szanuję, szukam czegoś innego być może lepszego jeśli GT mi nie odpowiada. A dla wszystkich tych, którzy jak to opisują pracowali i im w tej firmie nie wyszło dobra rada : SAMI SPRÓBUJCIE POKIEROWAĆ TAK DUŻYM ZESPOŁEM I TAKIMI "PROJEKTAMI" JAK TO NAZWALIŚCIE. MYŚLICIE PAŃSTWO, ŻE TO PROSTE ? NAJTRUDNIEJSZĄ RZECZĄ JEST KIEROWAĆ TYLOMA OSOBAMI W DODATKU TAK, BY KAŻDEMU BYŁO DOBRZE. Z AUTOPSJI WIEM ŻE JEŚLI MI COŚ NIEODPOWIADA ZMIENIAM. JEŚLI FAKTYCZNIE JESTEM W CZYMŚ DOBRY TO JESTEM I NIE WYLEWAM SMUTKÓW NA FORUM. dZIĘKUJĘ
były 2015-04-10 21:05:47
"przedsiębiorco"-aby umiejętnie kierować ludźmi i nimi zarządzać nie wystarczy obserwować jak to się robi w większych przedsiębiorstwach i ich naśladować ale trzeba mieć do tego predyspozycje. A skoro problem zaczyna się już na samej górze to nigdy w tej firmie nie będzie poszanowania pracownika.
Dla informacji fora służą po to aby wymieniać się opiniami co ma miejsce tutaj.
Obecny 2015-04-15 21:33:34
Tak Panie Tomku!
rafał890 2015-05-09 11:54:09
witam własnie wróciłem z tego syfu byłęm rok w anglii 5lat w holandii i tutaj 2 miesiące nie idzie wytrzymać ludzie tam to same przećpane wyręty po fecie na hotelu syf praca wporzo ale ludzie naprawde nie szanuja sie i 7tyg bez wekendu 7 dni w tyg robisz za 4,85 na czysto tydzien nocek i tydzien dniowek cos mało siana i nie placa za nadgodziny ani zadnych wakacyjnch zeniąca firma masakra jeszcze nacpani brygadzisci drzący ryje zero organizacji
3
Obecny 2015-05-21 22:41:09
Tak rafał890 "jaka praca taka płaca"
1
magic 2015-05-25 13:01:42
Co tu się dzieje paranoja.
obserwator 2015-05-25 23:27:02
A może "jaka firma tacy pracownicy" He! He!
1
Obecny 2015-06-15 17:55:35
Firma godna polecenia.
4
w bulu i nadzieji 2015-07-14 17:31:02
Godna polecenia??? Hahaha chyba tylko masochistom:)i kolegom ze studiów obecnych kierowników:)
2
Pomocna dłoń kierownika 2015-07-15 20:13:47
Hmmm .. a to interesujące :) Powiedz lepiej drogi przyjacielu kto Cię tam tak skrzywdził i wykorzystał haniebnie, to wspólnymi siłami spróbujemy zakończyć tą straszną fale mobbingu, poniżenia i wykorzystywania w firmie której obecnie pracuje. Bądź odważny, ujawnij się i powiedz co aż tak strasznego Cie u nas spotkało i z czyjej strony, że tyle w Tobie nienawiści i pogardy. Kiedy poznam sedno problemu, wspólnie z moimi kolegami kierownikami spróbujemy go rozwiązać żeby innym żyło się lepiej. Zrób to dla dobra nas wszystkich. Pozdrawiam :)
ede 2015-07-27 21:44:35
Chłopaki ile w firmie gt85 da sie zarobić jako monter instalacji??
Zona. 2015-07-30 14:31:12
A czy pomocna dłoń nie za bardzo wchodzi w cztery ...... pracodawcy.Wydaje sie nie na miejscu obecnośc na forum zarœwno kierownictwa,nie mówiąc o właścicielu.Bronicie się Panowie na wszelkie sposoby.Tak zachowujæ się dzieci albo osoby ,które maja coś na sumieniu.
Pomocna dłoń kierownika 2015-07-31 23:45:28
Droga Zono. ...
Po pierwsze - Jeżeli uważasz że jakakolwiek inicjatywa mająca na celu poprawę sytuacji w tej "okropnej" firmie, nawet tak błaha jak wpis na anonimowym forum jest formą wchodzeniem pracodawcy w cztery .... to zanim odezwiesz się kolejny raz proszę zastanów się dwa razy co napiszesz. Uwierz mi, warto :)
Po drugie - Czyli według Ciebie na miejscu jest obecność na tym forum wyłącznie niezadowolonych pracowników ich żon i niczego nieświadomych przyszłych pracowników. Ciekawe ... powiedz mi proszę od kiedy to na ogólnodostępnych forach obowiązują takie zasady internetowego sawuar wiwr-u ?? A może uważasz że to forum jest tylko ścianą płaczu i odpowiednie wpisy to tylko te pełne żalu i goryczy ??
Po trzecie i najistotniejsze dla mnie - Skąd taka opinia że się bronimy ?? Jestem na tym forum pierwszy raz i zaciekawiony tą falą niezadowolenia poprosiłem o pomoc osoby bezpośrednio dotkniętej "nieprawością" a Ty uważasz że mam coś na sumieniu ?? Hmmm ... jednak umiejętność rozumienia tekstu czytanego nie jest tak powszechna jak zakładałem. Przeczytaj uważnie co napisałem w poprzednim poscie i wspólnie z mężem pomóżcie mi tak jak o to prosiłem :)

Pozdrawiam
Bartosz 2015-09-09 13:38:52
GT85 to widzę, ze chyba jedna z najpopularniejszych firm na GoWork :). Jestem byłym pracownikiem firmy, przepracowałem w niej ok 1,5 roku na stanowisku technologicznym i powiem szczerze, że ciągu tego okresu nauczyłem się więcej niz w ciągu 5 lat studiów. Szefowie (wtedy bylo dwóch, nie wiem jak jest teraz) byli wymagający, w końcu za coś pobiera się pensję - ale jak widzeli, że chcesz pracować, rozwijać się to pomagali i doceniali włożony wysiłek. W każdym razie pracę w GT85 wspominam bardzo dobrze.
1
Wadys 2015-12-09 20:30:30
Mógłby ktoś opisać na czym polega stanowisko elektromontera w GT85,jak wyglądają wymagania i obowiązki.Na jakie zarobki można liczyć?
Wadys 2015-12-12 13:21:52
Mógłbyś liczbowo podać zarobki bo "spoko warunki finansowe" niewiele mi mówi.
Wadys 2015-12-14 17:15:12
Nie o to mi chodzi,piszecie "nie mało", "spoko warunki finansowe".
Dla jednego 2000 na rękę będzie spoko i niemało a dla drugiego np. z powodu dojazdów samochodem będzie to mało i na granicy opłacalności.
Konstruktor 2015-12-16 18:02:54
Mógłby ktoś podać przedział zarobków na jakie może liczyć konstruktor z 2 letnim doświadczeniem?
PM 2015-12-18 23:20:36
Konstruktor z 2 letnim doświadczeniem... z doświadczeniem w projektowaniu czego ? Wszystko zależy od tego co potrafisz i czy masz pojecie o automatyce przemysłowej.
mmm 2016-01-05 21:55:54
I jeszcze RUDEK od tego co im naobiecujesz i na co się zgodziss.
xxx 2016-05-25 12:15:30
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
2
Kucharek 2016-05-28 23:52:40
Nie polecam tej firmy również. Kurant jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który zwalnia ludzi cały czas bez przyczyny
5
Były pracownik 2016-08-16 23:48:55
Jako właściciel ma prawo decydować dla kogo widzi miejsce w swojej firmie, a dla kogo nie. Dobór właściwych pracowników to sztuka, która wymaga wyrachowania i braku skrupułów.
Odpowiednich dla siebie i swojego interesu.
Pracownik musi zapracować na swoją pensję i zysk dla firmy. Na jednych stanowiskach łatwiej to policzyć lub sprawdzić na innych trudniej. Myślę że tego się trzyma. Wiadomo każde przyjęcie nowego pracownika to inwestycja we wdrożenie i ryzyko czy sie sprawdzi. Widocznie nie widział perspektyw na dalszą współpracę, a czy miał rację czy nie to czas pokaże. No chyba że ktoś "życzliwy" pomógł mu podjąć decyzję.
3
MILOSNIK 2016-10-16 17:19:10
GOSCIU, JAKIE PREMIE?????!!!!!!!!!! OBIECUJA NOWYM KASE I 10% PREMII I POZNIEJ SIE OKAZUJE ZE STAWKI NIE MA TAKIEJ JAKA OBIECALIA I Z PREMIA JEST ROZNIE. JEST SPRZEDAZ MASZ PREMIE 6-8% A JAK NIE MA SPRZEDAZY TO ZAPOMNIJ O PREMII
2
miłośniczka 2016-11-13 19:19:54
potwierdzam z tą premią. A kierownictwo, handlowcy i logistyka tragedia młode i nie wie co ma robić, co powoduje chaos w firmie i tylko się kłócą.
Stawki Lubelskie, kokosów niema.
Zostaw swoją opinię o GT 85 Polska - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GT 85 Polska