brak logo

Moderator Sp.zo.o.

Hajnówka

Opinie o Moderator Sp.zo.o.

MK 2010-10-12 20:06:53
HA HA HA - W firmie tak jest było i będzie, aż do upadłości...
1
Marcin 2010-10-14 17:20:34
Prawda zawsze kłuje w oczy. Co do pracy w Moderatorze to mogę książkę napisać i to wcale nie w tematyce fantastycznej. Takie są fakty niestety i trzeba to zaakceptować.
hh 2010-10-18 21:54:34
Na pewno tam pracował bo mi sie fakty zgadzają, ja tam pracuje i 99% z tego to prawda.
pss 2010-11-03 21:10:55
Dla mnie bolki z Moderatorka wiszą premie już półtorej roku. Więc słowa prezesa są warte tyle co [usunięte przez moderatora]
NG 2010-11-09 08:26:39
ZS - ale z ciebie [usunięte przez moderatora], jak księgowy jest jednocześnie współwłaścicielem i prokurentem to kto ma rządzić w firmie, może Pani sprzątająca? Lepiej napisz za co cię wywalili
:) 2010-11-13 09:45:25
"...Prokurentem..." takie słowo w komentarzu pachnie księgowym.. zdaje się , że "prezesi" obserwują wpisy i przeżywają te emocje...:) Niech się zastanowią nad sobą ... no ale cóż... " Bogatemu wolno w tym kraju " ...
hh 2010-11-14 21:29:22
Czy to istotne za co mnie wywalili, ważne żeby w Moderatorze nigdy nie mówić prawdy i [usunięte przez moderatora] nadgodziny za które nikt nie zapłaci, chyba żeby sie nazywać [usunięte przez moderatora]konstruktor lub [usunięte przez moderatora] dyrektor [usunięte przez moderatora]
FV 2010-12-30 17:56:47
Szacun wielki dla vice prezesa[usunięte przez moderatora].
Były pracownik biura Marcin K.
PIC 2011-02-21 22:58:27
potwierdzam bo tez tam pracowałem przez rok. nie powiem na początku zle nie było ale jak zaczeli hale nową stawiac na plazme to sie wszystko zaczeło jesli chodzi o wypłate bo z kogos kieszeni trzeba zabrac a Prezes ani Ksiegowy z własnej nie wyłożą. na temat [usunięte przez moderatora] potwierdzam nie to zebym miał cos do niego osobiscie. tez byłem swiadkiem[usunięte przez moderatora]
antek 2013-08-16 12:33:19
pracownik co to znaczy że można przyzwoicie zarobić? Chodzi mi o to żebyś napisał kwotę jaką się zarabia w Moderator.
2
Jukasz 2014-03-10 22:03:16
Stronka firmy wygląda super. Wygląda to całkiem profesjonalnie, chociaż rozczarowałem się trochę, bo nigdzie nie mogłem znaleźć żadnej zakładki z pracą.
buka 2014-04-03 22:56:59
jeśli bardzo zależy Ci na racy w Moderatorze, a nie masz do nich kosmicznie daleko, to wybierz się tam osobiście
waldek 2014-04-23 16:23:09
Kotły od firmy moderator maja w internecie całkiem dobre opinie, ciekawe, czy tak samo dobrze traktują pracowników.
Jarek 2014-05-31 00:57:59
Ktos pracuje w Moderatorze, bo kolega zastanawiał sie jak jest z tym traktowaniem pracowników, ale nikt niestety nie odpisał.
kast 2014-12-17 21:00:16
Hejo, czy firma Moderator funkcjonuje jeszcze na rynku? Pytam bowiem szukam pracy, niegdyś słyszałem o nich kilka dobrych komentarzy, ale teraz wszystko ucichło. Trochę niepokoi mnie również taka cisza na forum. Z góry dziękuję za wszelkie informacje na ich temat, mam nadzieje, że będę mógł się jakoś odwdzięczyć.
henryk50 2015-02-25 22:17:50
ja również o firmie Moderator dużo dobrego słyszałem ale też słyszałem plotki że firma upadła i się szwijha z rynku - może ktoiś ma jakąś większą wiedza na ten temat? bo ja chętny bym był żeby się u nich zatrudnić tylko nie chcę iść w ciemno, chgcę w moim wieku mieć już stabilną pracę. a więc wypowie się ktoś?
henryk50+ 2015-02-25 22:17:55
ja również o firmie Moderator dużo dobrego słyszałem ale też słyszałem plotki że firma upadła i się szwijha z rynku - może ktoiś ma jakąś większą wiedza na ten temat? bo ja chętny bym był żeby się u nich zatrudnić tylko nie chcę iść w ciemno, chgcę w moim wieku mieć już stabilną pracę. a więc wypowie się ktoś?
tomek 2015-03-17 14:23:10
o to znaczy,że firma upada? to do czego to teraz ma doprowadzić. Nie wiem czy jst tutaj na forum obecny jakiś pracownik, który mógłby rozwiać chociaż część naszych wątpliwości odnośnie pracy u nich no i samego istnienia firmy. Ja osobiście nie widziałem żadnej informacji prasowej ani ogłoszeni, które by mówiło, że firma upadła.
Apa 2016-02-08 09:53:28
Witam
Poszukują obecnie PH. Czy warto startować i jakie opinię mają ich kotły, bo o nich jest cisza na rynku.
ghj 2016-05-15 21:00:44
@hbkjhbkj masz racje próbowac zawsze trzeba. To fakt, minał miesiąc od twojego wpisu i andal nikogo nie szukają. To może któryś z pracowników wypowie sie w temacie atmosfery jaka panuje w pracy? czy dobrze sie pracuje, nie ma przesadnej spiny, czy nerówki?
Zostaw swoją opinię o Moderator Sp.zo.o. - Hajnówka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moderator Sp.zo.o.