Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CLIP LOGISTICS

Pracowałeś w firmie CLIP LOGISTICS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szwejk - 2013-05-23 21:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-05-12 13:22:09

Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
Byłeś kiedyś w wojsku. To tak tam jest. Jedyna różnica to żarcie musisz przynosić sobie sam z domu.
zdjecie uzytkownika
flick - 2013-05-30 00:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ludzie są pomocni,zwłaszcza z kopaniem dołkòw pod innymi.Jest tu taki jeden co lubi biegać do dyrektora lub pani prezes a pòźniej jest zdziwiony,że nadgodziny zabierają...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 16:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ehh, poważnie atmosfera jak w wojsku? W sumie w wojsku nie byłem to nie wiem, ale sobie wyobrażam. Chociaż wysokość pensji wynagradza tą atmosferę w Clip logistics? Może jakiś system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-21 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają lekarza?
zdjecie uzytkownika
asdfgh - 2013-11-13 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co dyrektor wam sie nie podoba albo vice pokazcie sami co potraficie a nie tylko krytykowac umiecie :))
zdjecie uzytkownika
MikiMałs - 2014-02-20 20:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to cała kadra przeciwko swojemu dyrektorowi była/jest? Można uznać to za niezły zamach stanu... Oj dzieje się w Clipie dzieje...
zdjecie uzytkownika
Szuwaks - 2014-03-05 23:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś nowe kroki dyrka? Nie wiecie czy planuje jakieś przyjęcia do pracy czy na chwilę obecną tną wszystkie koszta?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-07 13:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co chodzi z tą kobitą która sama siedzi w pokoju
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-03-15 18:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CLIP LOGISTICS reklamuje się hasłem, że sprzedają święty spokój, ciekawa branża, nie powiem, że nie. W firmie pracuje się bezstresowo?
zdjecie uzytkownika
Piotras - 2014-03-16 22:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakim myślisz stanowisku?
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-03-17 17:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To zależy kogo potrzebują teraz najbardziej w clip logistics, bo jestem po studiach transportowych, mam doświadczenie jako spedytor, logistyk oraz trochę jako dystrybutor na magazynie.
zdjecie uzytkownika
gawi - 2014-04-05 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak masz takie w sumie już bogate doświadczenie w tej branży to aplikuj i pewnie jak będą mieli cokolwiek to się zgłoszą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-16 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
henry, najpierw dowiedz się kto jest wlasicielem clip a potem się zastanow czy chcesz tam pracować.
zdjecie uzytkownika
wasko - 2014-04-16 22:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jednej strony to racja @gawi, ale z drugiej to co np. mi przyjdzie z samego czekania. Mogę się nie doczekać na robotę...
zdjecie uzytkownika
tukan - 2014-04-26 18:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ma do tego wszystkiego właściciel Clip Logistics? w sensie, że ta wiedza ma odstraszyć od podjęcia pracy tu?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-27 17:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, może napisz wprost o co chodzi, bo nawet po przeszukaniu całego internetu się nie domyślę, bo nie pracowałem w clip logistics przecież.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-05-30 13:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to clip logistics z zewnątrz wygląda na dobra firmę, przeglądałem aktualności w przetargach na ich stronie, widac, że codziennie cos się dzieje.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-31 13:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam na początek lubie wiedzieć coś więcej o zarządzie firmy, i jak się pracuje, czy wiara jest wpożo, czy płacą wszystko jak się należy, nie pod stołem czy coś.
zdjecie uzytkownika
dyspo - 2014-08-04 09:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest spoko luz,w wolnej chwili można nawet pograć w gry na pc
zdjecie uzytkownika
andrew - 2014-08-09 23:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to raczej dobra firma, ale co do grania w gry na pc to nie wierzę. CLIP Logistics to operator logistyczny świadczący usługi dla małych, średnich i dużych firm. Powstali w 2008 roku i od początku działalności specjalizują się w kompleksowej obsłudze logistycznej trafiającej w oczekiwania najbardziej wymagających klientów, przynajmniej tak sie chwala na swojej stronie. Widać tez, że sie rozwijają, gdyz w zeszłym roku firma uzyskała certyfikat i spełnia wymagania normy PN-EN ISO 9001:2008 w zakresie: Magazynowanie z obsługą, wynajem powierzchni magazynowej, produkcyjnej i biurowej, kolejowo-drogowy terminal intermodalny.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-10-16 13:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
UWAGA-info dla przyjmujących się tam do pracy.Jest tam na magazynie taki jeden,co robi fotki jak komuś przymknie się oko.Wołają beton na niego.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-10-17 21:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogólnie jaka atmosfera tam panuje? bo slyszalem ze niezla atrakcja to helikopter właściciela.
zdjecie uzytkownika
markopolo - 2014-10-18 18:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bardzo rozumiem co to znaczy, że na magazynie ktoś robi zdjęcia, gdy komus przymknie sie oko... Chodzi o ludzi, którzy chodza spać w pracy na magazynie zamiast pracować, czy jak? Możecie w ogóle mi pomoc i napisac, gdzie clip logistics wystawia swoje ogłoszenia o pracę? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
jobman - 2014-10-19 14:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W agencji pracy tymczasowej Job
Ale to umowa zlecenie jest
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-11-27 01:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ee, ktoś robi fotki jak ktoś jest zmęczony czy chce odpocząć? toż to jakaś paranoja, raczej nie możliwe. Wiadmomo że każdy może być zmieczony, xle sie czuć czy jakoś tak. No ludzie kochani trochę empati. . Czy ktoś jeszcze coś takiego słyszał, czy jest to prawda, bo mnie sie to wydaje troche nie mozliwe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIP LOGISTICS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CLIP LOGISTICS?
Zadaj pytanie
x