brak logo

CLIP LOGISTICS

Swarzędz

Opinie o CLIP LOGISTICS

eksclipmann 2013-03-12 13:58
Już ruchy są wykonywane, trochę cierpliwości.
dratewka 2013-03-18 20:37
ciekawe co mu zrobiom???
dzwig 2013-03-18 20:42
a co on wam zrobił ?
zadowolona 2013-03-18 22:02
uważam go za najlepszego jak dotąd dyrka, tyle co on zrobił dla szarego pracownika to nikt z poprzednich nawet o tym nie pomyślał , naprawdę poukladany i wporządku, nie ma czego mu zarzucić, jedynie tylko to że trzyma krótko obibokow i cwaniaczków , nie mogła bym mu nic zarzucić potrafił się wstawić za najbiedniejszymi
1
Mario 2013-03-25 21:44
A porzedni dyrektor (usunięte przez administratora) wyjechał czy awansował? Ciekawy jestem :-)
2
eksclipmann 2013-03-26 13:04
O ile ma jeszcze prawo jazdy to wyjechał :) pewniej będzie powiedzieć wyleciał.
1
Mario 2013-03-26 14:01
Czyli śmigłowiec :-)
No to ciekawie na Clipie :-)
szwejk 2013-05-23 21:54
anonim - 2013-05-12 13:22:09

Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
Byłeś kiedyś w wojsku. To tak tam jest. Jedyna różnica to żarcie musisz przynosić sobie sam z domu.
3
flick 2013-05-30 00:02
Tak ludzie są pomocni,zwłaszcza z kopaniem dołkòw pod innymi.Jest tu taki jeden co lubi biegać do dyrektora lub pani prezes a pòźniej jest zdziwiony,że nadgodziny zabierają...
asdfgh 2013-11-13 22:41
co dyrektor wam sie nie podoba albo vice pokazcie sami co potraficie a nie tylko krytykowac umiecie :))
3
anonim 2014-03-07 13:23
a o co chodzi z tą kobitą która sama siedzi w pokoju
Piotras 2014-03-16 22:05
A o jakim myślisz stanowisku?
4
anonim 2014-04-16 22:24
henry, najpierw dowiedz się kto jest wlasicielem clip a potem się zastanow czy chcesz tam pracować.
wasko 2014-04-16 22:27
z jednej strony to racja @gawi, ale z drugiej to co np. mi przyjdzie z samego czekania. Mogę się nie doczekać na robotę...
Nikodem 2014-05-30 13:59
Jak dla mnie to clip logistics z zewnątrz wygląda na dobra firmę, przeglądałem aktualności w przetargach na ich stronie, widac, że codziennie cos się dzieje.
mirek 2014-05-31 13:36
ja tam na początek lubie wiedzieć coś więcej o zarządzie firmy, i jak się pracuje, czy wiara jest wpożo, czy płacą wszystko jak się należy, nie pod stołem czy coś.
dyspo 2014-08-04 09:03
Jest spoko luz,w wolnej chwili można nawet pograć w gry na pc
3
Były pracownik 2014-10-16 13:18
UWAGA-info dla przyjmujących się tam do pracy.Jest tam na magazynie taki jeden,co robi fotki jak komuś przymknie się oko.Wołają beton na niego.
11
chętny 2014-10-17 21:24
a ogólnie jaka atmosfera tam panuje? bo slyszalem ze niezla atrakcja to helikopter właściciela.
1
jobman 2014-10-19 14:18
W agencji pracy tymczasowej Job
Ale to umowa zlecenie jest
1
gosc 2014-12-05 22:28
kogo tam przyjmuja? apilowalam do administacji ,nie mieli zbyt duzych wymagan a jednak okazalo sie ,ze juz kogos zatrudnili ,pomimo iz bylam zaproszona na drugi etap...
1
gość 2015-06-11 13:53
Nie polecam, atmosfera faktycznie nerwowa. Zero dbania o pracownika, nie zależy im na pracowniku więc tak go też traktują. Nie mówię tutaj o wszystkich, ale można trafić naprawdę źle... kto tam pracuje chyba wie o co chodzi. Biuro i magazyn - nie polecam, głównie przez zarządzanie jak i organizacje pracy.
4
waldi 2015-09-17 14:38
szukają ludzi o mocnych nerwach... więc taki mają profl poszukiwań
3
Sylwek 2015-10-23 18:14
DZieje się oj dzieje,zwłaszcza w dziale technicznym...
adi 2015-11-08 23:50
Tez nie polecam. Magazyn dział techniczny najgorsze działy firmy
8
Koszmar 2016-02-04 20:26
Nie polecam tej firmy, poniewaz jest wiele powodow.
-brak paczek/pieniedzy/bonow/13nastek xD swiatecznych jak i imprez firmowych za ktore firma placi(podobno ostatnia firmowa impreza byla na zasadzie "kazdy placi za siebie"
- sa tak zwane nagrody/premie kazdy dostaje od tego jak komus wypoleruje (usunięte przez administratora) i ile klod pod nogi podlozy. Zapomnij oto ze ciezka praca zostaniesz wynagrodzony wysoka nagroda.
- Firma przez takiego jednego Pana stacza sie. Opinia firmy spada, w sumie jest posmiewiskiem jak i ikona tej firmy upodabnia sie do typowego janusza.
-Zapomnij ze operator wozka (tak jest na pewno ze wszystkimi stanowiskami) zarabia krocie, wiecej zarobisz pracujac gdzie kolwiek indziej niz tu.
Nie poddawaj sie!!Szukaj gdzie indziej, ta firma sie nie interesuj. Nie ma sensu. Podnies glowe i szukaj dalej ale nie tu no i najwazniejsze...
... omijaj firme szerokim lukiem nawet na nia nie patrz bo potem poczujesz jak to jest wdepnac w kupe.
5
ofrak 2016-02-25 19:29
Witam czy ktoś pracuje lub pracował w clipie ale dla kompanii piwowarskiej? Jak generalnie wygląda praca i jaka jest atmosfera?
ona 2016-03-08 19:45
odradzam :) pracowałam i jest masakra
3
alfi 2016-05-18 19:16
a ja nie polecam, magazyny, dział techniczny jak wyżej do bani - wyzysk, nerwówa jakich mało...
7
nj 2016-07-09 22:50
Ciekawe czy tacy koordynatorzy ds. kadrowo-płacowych mogą liczyć na jakieś benefity do zarobków, wiecie coś na ten temat? Mam odpowiednie doświadczenie i dlatego zależy mi na tej pracy u nich w Gdańsku.
Romek 2016-11-27 13:05
Ja lubię Janusza dobry z niego dyrektor
5
Rysiek 2016-11-28 18:28
A ja go kocham
Janusz 2016-11-28 21:12
A ja kocham Rysia Pysia
były 2016-11-29 11:39
a musztre też macie? przez dyrektora trepa?
6
Rysiek 2016-11-29 16:25
My szanujemy naszego dyrektora ma swoje zasady ale jest ok nie mogę na niego narzekać niech żyje Janusz
1
Rysiek 2016-11-29 19:41
Hip hip hurra hip hurra to na część naszego Pana Dyrektora to ja Rysiek
1
zet 2016-11-29 21:55
weź się człowieku nie ośmieszaj, co za żenuła
3
Wozkowy 2016-12-01 05:00
Słyszeliście paczki będą na święta z clip jestem ciekaw czy to prawda robię tu dwa lata i nic jeszcze nie dali
Blablabla 2016-12-02 17:50
Haha, zamiast paczki można jedynie dostać po zupce sraczki :)
4
Xixx 2016-12-03 05:12
To fakt ostatnio po zupie wszyscy byli chorzy studzienki na clipie nie nadarzaly guwna odbierać
5
Xixx 2016-12-20 05:46
Ja lubię zupki przynajmniej nie mam zatwardzenia samo leci
2
zwrot 2017-01-17 16:23
kiedyś chcialem pracowac w Clip ale niestety ...pokazali mi magazyny i te sprawy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zadzwonili aaaaa ze tak powiem widzialem fajna Pani pracuje na magazynie ...dlugie krecone włosy i ma duze cycuszki....taka 40tka ...zwracali sie do mnie Małgosia.... moze coś ktos blizej co do tej kolezanki ...warta uwagi....moze jakies info? odwdziecze sie napewno
Wozkowy 2017-01-22 21:07
W clip jest dobra praca i nie narzekam a Ty Panie zwrot jak chcesz żeby ręce i nogi miały spokój to od razu idź na bezrobocie bo jesteś leser
3
Krecik 2017-01-22 21:09
Idź na prostytutki zostaw nasze dziewczyny
6
delikwent 2017-01-28 23:11
A ty to ten rysio z klanu?majtasy na łeb sobie nałóż bo ci ładnie musk pad.leserstwo,binairzstwo,chamatwo.
Krecik 2017-02-04 23:18
Twoja Stara Ryśka z klanu gacie wkłada sobie w ryj podczas orgazmu żeby nie krzyczeć panie delikwent zboczeniec jestes burak
2
Bolek 2017-02-10 06:09
Dziś wielka inspekcja Janusz osrany po pachy nawet plakaty golych Babek posciagal na stołówce szkoda że na codzień nie dbają o taką czystość ja robię tu dwa lata i sprzątaczki nie widziałem smród bajzel tylko sanepidu brak firma powinna coś z tym zrobić
2
Rysiek 2017-02-11 09:17
Bo teraz na stołówce będą wisieć obrazki z golymi panami ta zmiana przyszła od gronie
2
ciekawa 2017-02-15 14:25
Witam czy ktos pracuje w magazynach z odzieżą jak tam jest jakie zarokbki czy praca w weekendy tez? Dzieki pozdrawiam
Wozkowy 2017-02-26 15:01
I love clip
Zostaw swoją opinię o CLIP LOGISTICS - Swarzędz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIP LOGISTICS