Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CLIP LOGISTICS

Pracowałeś w firmie CLIP LOGISTICS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-17 10:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma na Świecie zero organizacji każdy jest zdany sam na siebie no i zimno strasznie na halach nic nie ogrzewają a stołówka razem z szatnią więc sie je śniadanko z butami JUŻ LEPIEJ W OKIENKU ALBO NA KASIE W BIEDRONCE !!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2011-03-17 10:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWIE SIĘ TYM LUDZIOM CO TAM PRACUJĄ BO ŻEBY PIENIĄDZE JAKIEŚ JESZCZE BYŁY SZOK !
zdjecie uzytkownika
on tam pracował - 2011-12-21 11:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że przedmówcy trochę przesadzaja!!!Kokosów tam nie ma ale jeszcze nie jest tragedia.Zawsze można zrobić jakieś nadgodziny.Rzeczywiście jest zimno, ale nie oszukujmy sie to są magazyny!!!Atmosfera jest różna ale da się spokojnie wytrzymać.No i co niektórzy pracownicy są naprawdę ok.Ogólnie niezłe miejsce pracy!!!A jak sie komuś robić nie chce tylko begać na ćmika co pół godz albo przesiadywać na kompie i stukać na fotce z kumplami to wtedy następuje dezorganizacja w pracy!!
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2012-04-20 08:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra ... Nie polecam tej Firmy..
zdjecie uzytkownika
MarMat - 2012-04-29 22:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto Ty jesteś? Zwolniłem Cię za lenistwo? :-)
zdjecie uzytkownika
eksclipmann - 2012-08-21 14:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dyrektorów to Ty też ostatnio zwolniłeś?
A toś dobrze zrobił :)
zdjecie uzytkownika
MarMat - 2012-09-03 09:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eksclipmann - 2012-08-21 14:42:19

A dyrektorów to Ty też ostatnio zwolniłeś?

A toś dobrze zrobił :)
To nie ja :-)
zdjecie uzytkownika
eksclipmann - 2013-03-12 13:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już ruchy są wykonywane, trochę cierpliwości.
zdjecie uzytkownika
dratewka - 2013-03-18 20:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co mu zrobiom???
zdjecie uzytkownika
dzwig - 2013-03-18 20:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co on wam zrobił ?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-03-18 22:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uważam go za najlepszego jak dotąd dyrka, tyle co on zrobił dla szarego pracownika to nikt z poprzednich nawet o tym nie pomyślał , naprawdę poukladany i wporządku, nie ma czego mu zarzucić, jedynie tylko to że trzyma krótko obibokow i cwaniaczków , nie mogła bym mu nic zarzucić potrafił się wstawić za najbiedniejszymi
zdjecie uzytkownika
Mario - 2013-03-25 21:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A porzedni dyrektor (usunięte przez administratora) wyjechał czy awansował? Ciekawy jestem :-)
zdjecie uzytkownika
eksclipmann - 2013-03-26 13:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile ma jeszcze prawo jazdy to wyjechał :) pewniej będzie powiedzieć wyleciał.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2013-03-26 14:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli śmigłowiec :-)
No to ciekawie na Clipie :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 13:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
zdjecie uzytkownika
szwejk - 2013-05-23 21:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-05-12 13:22:09

Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
Byłeś kiedyś w wojsku. To tak tam jest. Jedyna różnica to żarcie musisz przynosić sobie sam z domu.
zdjecie uzytkownika
flick - 2013-05-30 00:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ludzie są pomocni,zwłaszcza z kopaniem dołkòw pod innymi.Jest tu taki jeden co lubi biegać do dyrektora lub pani prezes a pòźniej jest zdziwiony,że nadgodziny zabierają...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 16:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ehh, poważnie atmosfera jak w wojsku? W sumie w wojsku nie byłem to nie wiem, ale sobie wyobrażam. Chociaż wysokość pensji wynagradza tą atmosferę w Clip logistics? Może jakiś system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-21 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają lekarza?
zdjecie uzytkownika
asdfgh - 2013-11-13 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co dyrektor wam sie nie podoba albo vice pokazcie sami co potraficie a nie tylko krytykowac umiecie :))
zdjecie uzytkownika
MikiMałs - 2014-02-20 20:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to cała kadra przeciwko swojemu dyrektorowi była/jest? Można uznać to za niezły zamach stanu... Oj dzieje się w Clipie dzieje...
zdjecie uzytkownika
Szuwaks - 2014-03-05 23:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś nowe kroki dyrka? Nie wiecie czy planuje jakieś przyjęcia do pracy czy na chwilę obecną tną wszystkie koszta?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-07 13:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co chodzi z tą kobitą która sama siedzi w pokoju
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-03-15 18:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CLIP LOGISTICS reklamuje się hasłem, że sprzedają święty spokój, ciekawa branża, nie powiem, że nie. W firmie pracuje się bezstresowo?
zdjecie uzytkownika
Piotras - 2014-03-16 22:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A o jakim myślisz stanowisku?
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-03-17 17:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To zależy kogo potrzebują teraz najbardziej w clip logistics, bo jestem po studiach transportowych, mam doświadczenie jako spedytor, logistyk oraz trochę jako dystrybutor na magazynie.
zdjecie uzytkownika
gawi - 2014-04-05 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak masz takie w sumie już bogate doświadczenie w tej branży to aplikuj i pewnie jak będą mieli cokolwiek to się zgłoszą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-16 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
henry, najpierw dowiedz się kto jest wlasicielem clip a potem się zastanow czy chcesz tam pracować.
zdjecie uzytkownika
wasko - 2014-04-16 22:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jednej strony to racja @gawi, ale z drugiej to co np. mi przyjdzie z samego czekania. Mogę się nie doczekać na robotę...
zdjecie uzytkownika
tukan - 2014-04-26 18:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ma do tego wszystkiego właściciel Clip Logistics? w sensie, że ta wiedza ma odstraszyć od podjęcia pracy tu?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-27 17:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, może napisz wprost o co chodzi, bo nawet po przeszukaniu całego internetu się nie domyślę, bo nie pracowałem w clip logistics przecież.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-05-30 13:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to clip logistics z zewnątrz wygląda na dobra firmę, przeglądałem aktualności w przetargach na ich stronie, widac, że codziennie cos się dzieje.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-31 13:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam na początek lubie wiedzieć coś więcej o zarządzie firmy, i jak się pracuje, czy wiara jest wpożo, czy płacą wszystko jak się należy, nie pod stołem czy coś.
zdjecie uzytkownika
dyspo - 2014-08-04 09:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest spoko luz,w wolnej chwili można nawet pograć w gry na pc
zdjecie uzytkownika
andrew - 2014-08-09 23:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to raczej dobra firma, ale co do grania w gry na pc to nie wierzę. CLIP Logistics to operator logistyczny świadczący usługi dla małych, średnich i dużych firm. Powstali w 2008 roku i od początku działalności specjalizują się w kompleksowej obsłudze logistycznej trafiającej w oczekiwania najbardziej wymagających klientów, przynajmniej tak sie chwala na swojej stronie. Widać tez, że sie rozwijają, gdyz w zeszłym roku firma uzyskała certyfikat i spełnia wymagania normy PN-EN ISO 9001:2008 w zakresie: Magazynowanie z obsługą, wynajem powierzchni magazynowej, produkcyjnej i biurowej, kolejowo-drogowy terminal intermodalny.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-10-16 13:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
UWAGA-info dla przyjmujących się tam do pracy.Jest tam na magazynie taki jeden,co robi fotki jak komuś przymknie się oko.Wołają beton na niego.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2014-10-17 21:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogólnie jaka atmosfera tam panuje? bo slyszalem ze niezla atrakcja to helikopter właściciela.
zdjecie uzytkownika
markopolo - 2014-10-18 18:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie bardzo rozumiem co to znaczy, że na magazynie ktoś robi zdjęcia, gdy komus przymknie sie oko... Chodzi o ludzi, którzy chodza spać w pracy na magazynie zamiast pracować, czy jak? Możecie w ogóle mi pomoc i napisac, gdzie clip logistics wystawia swoje ogłoszenia o pracę? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
jobman - 2014-10-19 14:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W agencji pracy tymczasowej Job
Ale to umowa zlecenie jest
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-11-27 01:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ee, ktoś robi fotki jak ktoś jest zmęczony czy chce odpocząć? toż to jakaś paranoja, raczej nie możliwe. Wiadmomo że każdy może być zmieczony, xle sie czuć czy jakoś tak. No ludzie kochani trochę empati. . Czy ktoś jeszcze coś takiego słyszał, czy jest to prawda, bo mnie sie to wydaje troche nie mozliwe.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-12-05 22:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kogo tam przyjmuja? apilowalam do administacji ,nie mieli zbyt duzych wymagan a jednak okazalo sie ,ze juz kogos zatrudnili ,pomimo iz bylam zaproszona na drugi etap...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-11 13:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam, atmosfera faktycznie nerwowa. Zero dbania o pracownika, nie zależy im na pracowniku więc tak go też traktują. Nie mówię tutaj o wszystkich, ale można trafić naprawdę źle... kto tam pracuje chyba wie o co chodzi. Biuro i magazyn - nie polecam, głównie przez zarządzanie jak i organizacje pracy.
zdjecie uzytkownika
deo - 2015-06-24 22:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-12-05 22:28:37]:
jeśli chodzi o zatrudnienie w CLIP Logistics to jest to ciężka sprawa. Mogę tak stwierdzić na własnym przykładzie bo naprawdę wydawało mi się ostatnio , że jest już duża szansa , a tu znowu się nie udało. Już postanowiłem , że nawet tutaj nie próbuję, bo mają chyba jakiś dziwny profil swoich kandydatów...
zdjecie uzytkownika
waldi - 2015-09-17 14:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają ludzi o mocnych nerwach... więc taki mają profl poszukiwań
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-09-17 17:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety wiele miejsc pracy jest nerwowych, nie zawsze jest milo i przyjemnie, ja czesto trafiam na tego typu atmosfere wiec moze i sie mocno uodpornilem. ale mnimo wszystko chce sprobowac, jak tutaj z praca? chodzi mi o nabory bo na stronie CLIP LOGISTICS niestety nic nie znalalazlem? czy w goole aktualnie poszukuja nowych ludzi do pracy?
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2015-10-23 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MikiMałs - 2014-02-20 20:25:38]:
DZieje się oj dzieje,zwłaszcza w dziale technicznym...
zdjecie uzytkownika
Lucek - 2015-10-23 21:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale co takiego się dzieje.. @Sylwek chętnie się dowiem, bo interesuje mnie ta firma i potencjalnie myślę o zatrudnieniu się tam, a jednak takie komentarze dają mi sporo do myślenia. Nie wiem, czy firma jest ogólnie w porządku wobec pracowników, jakie stawia wymagania i tak dalej. Jeśli ktoś by napisał jak to wygląda, to będę wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-11-08 23:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez nie polecam. Magazyn dział techniczny najgorsze działy firmy
zdjecie uzytkownika
garry - 2015-11-25 17:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze, a ja własnie zastanawiam się czy nie poszukac pracy w Clip Logistics albo w dziale technicznym lub na magazynie. @adi, możesz dodac jakieś argumenty, w sensie czemu było tu tak źle, bo może jednak Tobie cos przeszkadzało, ale kto inny byłby zadowolony. Wiesz ja się kokosów po pracy na magazynie nie spodziewam, 2 z przodu by mi wystarczyła.
zdjecie uzytkownika
Koszmar - 2016-02-04 20:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tej firmy, poniewaz jest wiele powodow.
-brak paczek/pieniedzy/bonow/13nastek xD swiatecznych jak i imprez firmowych za ktore firma placi(podobno ostatnia firmowa impreza byla na zasadzie "kazdy placi za siebie"
- sa tak zwane nagrody/premie kazdy dostaje od tego jak komus wypoleruje (usunięte przez administratora) i ile klod pod nogi podlozy. Zapomnij oto ze ciezka praca zostaniesz wynagrodzony wysoka nagroda.
- Firma przez takiego jednego Pana stacza sie. Opinia firmy spada, w sumie jest posmiewiskiem jak i ikona tej firmy upodabnia sie do typowego janusza.
-Zapomnij ze operator wozka (tak jest na pewno ze wszystkimi stanowiskami) zarabia krocie, wiecej zarobisz pracujac gdzie kolwiek indziej niz tu.
Nie poddawaj sie!!Szukaj gdzie indziej, ta firma sie nie interesuj. Nie ma sensu. Podnies glowe i szukaj dalej ale nie tu no i najwazniejsze...
... omijaj firme szerokim lukiem nawet na nia nie patrz bo potem poczujesz jak to jest wdepnac w kupe.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CLIP LOGISTICS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIP LOGISTICS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert