CLIP LOGISTICS

Swarzędz

Opinie o CLIP LOGISTICS

eksclipmann 2012-08-21 14:42:19
A dyrektorów to Ty też ostatnio zwolniłeś?
A toś dobrze zrobił :)
0
MarMat 2012-09-03 09:59:07
eksclipmann - 2012-08-21 14:42:19

A dyrektorów to Ty też ostatnio zwolniłeś?

A toś dobrze zrobił :)
To nie ja :-)
0
eksclipmann 2013-03-12 13:58:29
Już ruchy są wykonywane, trochę cierpliwości.
0
dratewka 2013-03-18 20:37:15
ciekawe co mu zrobiom???
0
dzwig 2013-03-18 20:42:00
a co on wam zrobił ?
0
zadowolona 2013-03-18 22:02:04
uważam go za najlepszego jak dotąd dyrka, tyle co on zrobił dla szarego pracownika to nikt z poprzednich nawet o tym nie pomyślał , naprawdę poukladany i wporządku, nie ma czego mu zarzucić, jedynie tylko to że trzyma krótko obibokow i cwaniaczków , nie mogła bym mu nic zarzucić potrafił się wstawić za najbiedniejszymi
1
Mario 2013-03-25 21:44:35
A porzedni dyrektor (usunięte przez administratora) wyjechał czy awansował? Ciekawy jestem :-)
1
eksclipmann 2013-03-26 13:04:18
O ile ma jeszcze prawo jazdy to wyjechał :) pewniej będzie powiedzieć wyleciał.
0
Mario 2013-03-26 14:01:58
Czyli śmigłowiec :-)
No to ciekawie na Clipie :-)
0
anonim 2013-05-12 13:22:09
Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
0
szwejk 2013-05-23 21:54:35
anonim - 2013-05-12 13:22:09

Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
Byłeś kiedyś w wojsku. To tak tam jest. Jedyna różnica to żarcie musisz przynosić sobie sam z domu.
0
flick 2013-05-30 00:02:15
Tak ludzie są pomocni,zwłaszcza z kopaniem dołkòw pod innymi.Jest tu taki jeden co lubi biegać do dyrektora lub pani prezes a pòźniej jest zdziwiony,że nadgodziny zabierają...
0
anonim 2013-06-09 16:53:36
Ehh, poważnie atmosfera jak w wojsku? W sumie w wojsku nie byłem to nie wiem, ale sobie wyobrażam. Chociaż wysokość pensji wynagradza tą atmosferę w Clip logistics? Może jakiś system socjalny?
0
Anonim 2013-07-21 01:15:06
Dają lekarza?
0
asdfgh 2013-11-13 22:41:24
co dyrektor wam sie nie podoba albo vice pokazcie sami co potraficie a nie tylko krytykowac umiecie :))
2
MikiMałs 2014-02-20 20:25:38
A co to cała kadra przeciwko swojemu dyrektorowi była/jest? Można uznać to za niezły zamach stanu... Oj dzieje się w Clipie dzieje...
0
Szuwaks 2014-03-05 23:21:00
Jakieś nowe kroki dyrka? Nie wiecie czy planuje jakieś przyjęcia do pracy czy na chwilę obecną tną wszystkie koszta?
0
anonim 2014-03-07 13:23:01
a o co chodzi z tą kobitą która sama siedzi w pokoju
0
henry 2014-03-15 18:14:03
CLIP LOGISTICS reklamuje się hasłem, że sprzedają święty spokój, ciekawa branża, nie powiem, że nie. W firmie pracuje się bezstresowo?
0
Piotras 2014-03-16 22:05:18
A o jakim myślisz stanowisku?
2
henry 2014-03-17 17:12:24
To zależy kogo potrzebują teraz najbardziej w clip logistics, bo jestem po studiach transportowych, mam doświadczenie jako spedytor, logistyk oraz trochę jako dystrybutor na magazynie.
1
gawi 2014-04-05 13:42:20
jak masz takie w sumie już bogate doświadczenie w tej branży to aplikuj i pewnie jak będą mieli cokolwiek to się zgłoszą
0
anonim 2014-04-16 22:24:47
henry, najpierw dowiedz się kto jest wlasicielem clip a potem się zastanow czy chcesz tam pracować.
0
wasko 2014-04-16 22:27:52
z jednej strony to racja @gawi, ale z drugiej to co np. mi przyjdzie z samego czekania. Mogę się nie doczekać na robotę...
0
tukan 2014-04-26 18:59:45
co ma do tego wszystkiego właściciel Clip Logistics? w sensie, że ta wiedza ma odstraszyć od podjęcia pracy tu?
0
damian 2014-04-27 17:21:27
@anonim, może napisz wprost o co chodzi, bo nawet po przeszukaniu całego internetu się nie domyślę, bo nie pracowałem w clip logistics przecież.
0
Nikodem 2014-05-30 13:59:39
Jak dla mnie to clip logistics z zewnątrz wygląda na dobra firmę, przeglądałem aktualności w przetargach na ich stronie, widac, że codziennie cos się dzieje.
0
mirek 2014-05-31 13:36:19
ja tam na początek lubie wiedzieć coś więcej o zarządzie firmy, i jak się pracuje, czy wiara jest wpożo, czy płacą wszystko jak się należy, nie pod stołem czy coś.
0
dyspo 2014-08-04 09:03:02
Jest spoko luz,w wolnej chwili można nawet pograć w gry na pc
2
andrew 2014-08-09 23:04:22
Przecież to raczej dobra firma, ale co do grania w gry na pc to nie wierzę. CLIP Logistics to operator logistyczny świadczący usługi dla małych, średnich i dużych firm. Powstali w 2008 roku i od początku działalności specjalizują się w kompleksowej obsłudze logistycznej trafiającej w oczekiwania najbardziej wymagających klientów, przynajmniej tak sie chwala na swojej stronie. Widać tez, że sie rozwijają, gdyz w zeszłym roku firma uzyskała certyfikat i spełnia wymagania normy PN-EN ISO 9001:2008 w zakresie: Magazynowanie z obsługą, wynajem powierzchni magazynowej, produkcyjnej i biurowej, kolejowo-drogowy terminal intermodalny.
0
Były pracownik 2014-10-16 13:18:47
UWAGA-info dla przyjmujących się tam do pracy.Jest tam na magazynie taki jeden,co robi fotki jak komuś przymknie się oko.Wołają beton na niego.
7
chętny 2014-10-17 21:24:13
a ogólnie jaka atmosfera tam panuje? bo slyszalem ze niezla atrakcja to helikopter właściciela.
0
markopolo 2014-10-18 18:11:10
Nie bardzo rozumiem co to znaczy, że na magazynie ktoś robi zdjęcia, gdy komus przymknie sie oko... Chodzi o ludzi, którzy chodza spać w pracy na magazynie zamiast pracować, czy jak? Możecie w ogóle mi pomoc i napisac, gdzie clip logistics wystawia swoje ogłoszenia o pracę? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
1
jobman 2014-10-19 14:18:44
W agencji pracy tymczasowej Job
Ale to umowa zlecenie jest
1
antek 2014-11-27 01:58:10
ee, ktoś robi fotki jak ktoś jest zmęczony czy chce odpocząć? toż to jakaś paranoja, raczej nie możliwe. Wiadmomo że każdy może być zmieczony, xle sie czuć czy jakoś tak. No ludzie kochani trochę empati. . Czy ktoś jeszcze coś takiego słyszał, czy jest to prawda, bo mnie sie to wydaje troche nie mozliwe.
0
gosc 2014-12-05 22:28:37
kogo tam przyjmuja? apilowalam do administacji ,nie mieli zbyt duzych wymagan a jednak okazalo sie ,ze juz kogos zatrudnili ,pomimo iz bylam zaproszona na drugi etap...
1
gość 2015-06-11 13:53:07
Nie polecam, atmosfera faktycznie nerwowa. Zero dbania o pracownika, nie zależy im na pracowniku więc tak go też traktują. Nie mówię tutaj o wszystkich, ale można trafić naprawdę źle... kto tam pracuje chyba wie o co chodzi. Biuro i magazyn - nie polecam, głównie przez zarządzanie jak i organizacje pracy.
2
deo 2015-06-24 22:21:13
jeśli chodzi o zatrudnienie w CLIP Logistics to jest to ciężka sprawa. Mogę tak stwierdzić na własnym przykładzie bo naprawdę wydawało mi się ostatnio , że jest już duża szansa , a tu znowu się nie udało. Już postanowiłem , że nawet tutaj nie próbuję, bo mają chyba jakiś dziwny profil swoich kandydatów...
1
waldi 2015-09-17 14:38:37
szukają ludzi o mocnych nerwach... więc taki mają profl poszukiwań
0
edzio 2015-09-17 17:44:28
no niestety wiele miejsc pracy jest nerwowych, nie zawsze jest milo i przyjemnie, ja czesto trafiam na tego typu atmosfere wiec moze i sie mocno uodpornilem. ale mnimo wszystko chce sprobowac, jak tutaj z praca? chodzi mi o nabory bo na stronie CLIP LOGISTICS niestety nic nie znalalazlem? czy w goole aktualnie poszukuja nowych ludzi do pracy?
0
Sylwek 2015-10-23 18:14:47
DZieje się oj dzieje,zwłaszcza w dziale technicznym...
0
Lucek 2015-10-23 21:25:05
No ale co takiego się dzieje.. @Sylwek chętnie się dowiem, bo interesuje mnie ta firma i potencjalnie myślę o zatrudnieniu się tam, a jednak takie komentarze dają mi sporo do myślenia. Nie wiem, czy firma jest ogólnie w porządku wobec pracowników, jakie stawia wymagania i tak dalej. Jeśli ktoś by napisał jak to wygląda, to będę wdzięczny.
0
adi 2015-11-08 23:50:57
Tez nie polecam. Magazyn dział techniczny najgorsze działy firmy
2
garry 2015-11-25 17:45:16
Kurcze, a ja własnie zastanawiam się czy nie poszukac pracy w Clip Logistics albo w dziale technicznym lub na magazynie. @adi, możesz dodac jakieś argumenty, w sensie czemu było tu tak źle, bo może jednak Tobie cos przeszkadzało, ale kto inny byłby zadowolony. Wiesz ja się kokosów po pracy na magazynie nie spodziewam, 2 z przodu by mi wystarczyła.
0
Koszmar 2016-02-04 20:26:44
Nie polecam tej firmy, poniewaz jest wiele powodow.
-brak paczek/pieniedzy/bonow/13nastek xD swiatecznych jak i imprez firmowych za ktore firma placi(podobno ostatnia firmowa impreza byla na zasadzie "kazdy placi za siebie"
- sa tak zwane nagrody/premie kazdy dostaje od tego jak komus wypoleruje (usunięte przez administratora) i ile klod pod nogi podlozy. Zapomnij oto ze ciezka praca zostaniesz wynagrodzony wysoka nagroda.
- Firma przez takiego jednego Pana stacza sie. Opinia firmy spada, w sumie jest posmiewiskiem jak i ikona tej firmy upodabnia sie do typowego janusza.
-Zapomnij ze operator wozka (tak jest na pewno ze wszystkimi stanowiskami) zarabia krocie, wiecej zarobisz pracujac gdzie kolwiek indziej niz tu.
Nie poddawaj sie!!Szukaj gdzie indziej, ta firma sie nie interesuj. Nie ma sensu. Podnies glowe i szukaj dalej ale nie tu no i najwazniejsze...
... omijaj firme szerokim lukiem nawet na nia nie patrz bo potem poczujesz jak to jest wdepnac w kupe.
3
ofrak 2016-02-25 19:29:24
Witam czy ktoś pracuje lub pracował w clipie ale dla kompanii piwowarskiej? Jak generalnie wygląda praca i jaka jest atmosfera?
0
ona 2016-03-08 19:45:04
odradzam :) pracowałam i jest masakra
1
as 2016-04-08 17:59:01
Koszmar, jakie ty masz wymagania, chyba żadna firma w jakiej sie zatrudnisz nie bedzie ich w stanie spełnić. Ponieważ zalezy ci tylko na dobrach materialnych. Jeżeli szkolenai integracyjne masz płatne a wszedzie tak jest i ci to nie pasuje, to nie musisz chyba brac w nich udziału.
0
Rafał 2016-05-14 10:48:42
CLIP LOGISTICS ma się dobrze, a nawet coraz lepiej, generalnie rozwój stoi na naprawdę fajnym i dość wysokim poziomie, ja polecam bardzo mocno, szczególnie za umowy o pracę bardzo dobre pensje i bonusy, które wpływają na radość z pracy, bardzo fajnie
0
alfi 2016-05-18 19:16:39
a ja nie polecam, magazyny, dział techniczny jak wyżej do bani - wyzysk, nerwówa jakich mało...
2
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIP LOGISTICS