Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CLIP LOGISTICS

Pracowałeś w firmie CLIP LOGISTICS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-03-18 22:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uważam go za najlepszego jak dotąd dyrka, tyle co on zrobił dla szarego pracownika to nikt z poprzednich nawet o tym nie pomyślał , naprawdę poukladany i wporządku, nie ma czego mu zarzucić, jedynie tylko to że trzyma krótko obibokow i cwaniaczków , nie mogła bym mu nic zarzucić potrafił się wstawić za najbiedniejszymi
zdjecie uzytkownika
Mario - 2013-03-25 21:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A porzedni dyrektor (usunięte przez administratora) wyjechał czy awansował? Ciekawy jestem :-)
zdjecie uzytkownika
eksclipmann - 2013-03-26 13:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile ma jeszcze prawo jazdy to wyjechał :) pewniej będzie powiedzieć wyleciał.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2013-03-26 14:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli śmigłowiec :-)
No to ciekawie na Clipie :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 13:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
zdjecie uzytkownika
szwejk - 2013-05-23 21:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-05-12 13:22:09

Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w CLIP LOGISTICS? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
Byłeś kiedyś w wojsku. To tak tam jest. Jedyna różnica to żarcie musisz przynosić sobie sam z domu.
zdjecie uzytkownika
flick - 2013-05-30 00:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ludzie są pomocni,zwłaszcza z kopaniem dołkòw pod innymi.Jest tu taki jeden co lubi biegać do dyrektora lub pani prezes a pòźniej jest zdziwiony,że nadgodziny zabierają...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 16:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ehh, poważnie atmosfera jak w wojsku? W sumie w wojsku nie byłem to nie wiem, ale sobie wyobrażam. Chociaż wysokość pensji wynagradza tą atmosferę w Clip logistics? Może jakiś system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-21 01:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają lekarza?
zdjecie uzytkownika
asdfgh - 2013-11-13 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co dyrektor wam sie nie podoba albo vice pokazcie sami co potraficie a nie tylko krytykowac umiecie :))
zdjecie uzytkownika
MikiMałs - 2014-02-20 20:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to cała kadra przeciwko swojemu dyrektorowi była/jest? Można uznać to za niezły zamach stanu... Oj dzieje się w Clipie dzieje...
zdjecie uzytkownika
Szuwaks - 2014-03-05 23:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś nowe kroki dyrka? Nie wiecie czy planuje jakieś przyjęcia do pracy czy na chwilę obecną tną wszystkie koszta?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-07 13:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co chodzi z tą kobitą która sama siedzi w pokoju
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-03-15 18:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CLIP LOGISTICS reklamuje się hasłem, że sprzedają święty spokój, ciekawa branża, nie powiem, że nie. W firmie pracuje się bezstresowo?
zdjecie uzytkownika
Piotras - 2014-03-16 22:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakim myślisz stanowisku?
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-03-17 17:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To zależy kogo potrzebują teraz najbardziej w clip logistics, bo jestem po studiach transportowych, mam doświadczenie jako spedytor, logistyk oraz trochę jako dystrybutor na magazynie.
zdjecie uzytkownika
gawi - 2014-04-05 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak masz takie w sumie już bogate doświadczenie w tej branży to aplikuj i pewnie jak będą mieli cokolwiek to się zgłoszą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-16 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
henry, najpierw dowiedz się kto jest wlasicielem clip a potem się zastanow czy chcesz tam pracować.
zdjecie uzytkownika
wasko - 2014-04-16 22:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jednej strony to racja @gawi, ale z drugiej to co np. mi przyjdzie z samego czekania. Mogę się nie doczekać na robotę...
zdjecie uzytkownika
tukan - 2014-04-26 18:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ma do tego wszystkiego właściciel Clip Logistics? w sensie, że ta wiedza ma odstraszyć od podjęcia pracy tu?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-27 17:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, może napisz wprost o co chodzi, bo nawet po przeszukaniu całego internetu się nie domyślę, bo nie pracowałem w clip logistics przecież.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-05-30 13:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to clip logistics z zewnątrz wygląda na dobra firmę, przeglądałem aktualności w przetargach na ich stronie, widac, że codziennie cos się dzieje.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-31 13:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam na początek lubie wiedzieć coś więcej o zarządzie firmy, i jak się pracuje, czy wiara jest wpożo, czy płacą wszystko jak się należy, nie pod stołem czy coś.
zdjecie uzytkownika
dyspo - 2014-08-04 09:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest spoko luz,w wolnej chwili można nawet pograć w gry na pc
zdjecie uzytkownika
andrew - 2014-08-09 23:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to raczej dobra firma, ale co do grania w gry na pc to nie wierzę. CLIP Logistics to operator logistyczny świadczący usługi dla małych, średnich i dużych firm. Powstali w 2008 roku i od początku działalności specjalizują się w kompleksowej obsłudze logistycznej trafiającej w oczekiwania najbardziej wymagających klientów, przynajmniej tak sie chwala na swojej stronie. Widać tez, że sie rozwijają, gdyz w zeszłym roku firma uzyskała certyfikat i spełnia wymagania normy PN-EN ISO 9001:2008 w zakresie: Magazynowanie z obsługą, wynajem powierzchni magazynowej, produkcyjnej i biurowej, kolejowo-drogowy terminal intermodalny.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIP LOGISTICS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x