logo Margo Sp. z o.o. sp.k.

Margo Sp. z o.o. sp.k.

Toruń

Opinie o Margo Sp. z o.o. sp.k.

hmmm 2011-12-30 23:08:40
Fajnie jakbys cos wiecej napisal na temat przedstawiciela/doradcy technicznego.
Mam miec rozmowe w najblizszym czasie a mam troche km do przejechania...
edi7 2012-01-02 20:36:28
Z całą odpowiedzialnością mogę polecić firmę osobom, które nie boją się uczciwej pracy w dużym tempie, ale chcą być za to dobrze i uczciwie wynagradzani. Firma nowoczesna i dynamicznie rozwijająca się o wysokich standardach dla ludzi energicznych oraz ambitnych. Jak ktoś jest minimalistą i słabeuszem to nie jest miejsce dla niego !!!!! Osobiście polecam.
lolit 2013-05-14 09:00:18
Hejka. Czy ktoś może napisać coś więcej o tej firmie? Chciałam składać tam dokumenty (jest ogłoszenie) ale mam wrażenie że faktycznie jest coś nie tak z tą firmą bo ogłoszenie ukazuje się od dawna co jakiś czas. Nie chce mi się wierzyć że nie mogą nikogo wybrać. Chyba faktycznie coś tu nie gra. Napiszcie coś proszę bo nie chciałabym się wpakować w coś niepewnego. Z góry dzięki.
7
INTER-SPED 2013-06-27 15:39:12
FIRMA GODNA POLECENIA, JESTEM PRZEWOŹNIKIEM TEJ FIRMY I ŻYCZE KAŻDEMU TRANSPORTOWCOWI TAKIEGO PŁATNIKA JAKIM JEST FIRMA MARGO, FIRMA PO LUDZKU OBCHODZI SIE Z PRZEWOZNIKIEM I ZAWSZE MOŻNA NA NICH LICZYC KIEDY CZASAMI TERMIN PLATNOSCI TRZEBA PRZYSPIESZYC, POZDRAWIAM (usunięte przez administratora)
4
Liko85 2014-03-14 16:34:28
Mają duże wymagania jeżeli chodzi o tempo i robienie wyników. Musisz zrobić min. 4 klientów dziennie, dzwonić po klientach po zapytania, napierda... oferty i naperda.... zamówienia. Ogólnie zapierdol i pressing na wyniki, ale kasa jest zawsze na koncie. Dużo sprzedajesz to jest zajebista kasa, jak średnio to tylko dobra ale zawsze jest. Jak się opierdalasz do dostajesz zjebki więc plaży nie ma jak w niektórych firmach w spożywce że masz luz i jeździsz gdzie chcesz i do kogo chcesz.
1
xyz 2014-05-12 14:18:47
Firma godna pożałowania. Osobiście byłem zaproszony na rozmowę, po czym na parę dni "próbnych". Umowa była obiecana,warunki pracy po czym jednak stwierdzili, ze nie, że jeszcze przetestują innych itp. miałem czekać na odpowiedź, sam zadzwoniłem z pytaniem, czy mnie w końcu zatrudniają czy nie.Odebrałem pieniądze za przepracowane dni i na tym się skończyło.Ogólnie rekrutacje powinny otrzeć się o sąd pracy.
1
into 2014-05-13 12:40:10
xyz .. na jakie stanowisko kandydowales i moze wiesz jaka proponuja podstawe ?.

lovet 2014-05-13 12:45:10
a na jakie stanowisko kandydowales ? i jak placa.
contruj 2014-05-13 21:19:31
całe szczęście, że nie miałeś umowy @xyz...
damian 2014-05-18 15:21:46
@contruj, a co w tym takiego dobrego, w ogóle nie wiem czy wiesz, ale umowa ustna tez czasem obowiązuje, ale jej trudno dowieźć w sądzie.
HUGO 2014-06-30 09:54:40
Witam,
czy może mi ktoś przybliżyć informację na temat Margo?
damian 2014-06-30 14:21:54
@HUGO, a co dokładnie Cie interesuje, ja tez dopiero zbieram informacje o firmie, ale coś tam już sie dowiedziałem, to może pomogę.
jaa 2014-07-10 10:13:16
nie polecam. duzy stres za marne pieniądze.
jano 2014-07-10 13:21:35
moj kumpel jest tam handlowcem,pracuje juz kilka lat,pieniadze bardzo piekne,ma sluzbowy samochod i wkurzaja go pseudohandlowcy ,niektorzy tam pozapominali na czym polega praca ,zlozylem tam CV,firma dla uczciwych i pracowitych
1
pl 2014-07-11 14:10:41
jak już ktoś wspomniał, jezeli margo od ponad roku szuka pracowników i nikt tam dłuzej nie wytrzymuje, to cos z ta firma musi byc nie tak
nikt 2014-07-13 22:13:49
@jano, to może napisz nam jeszcze co za samochód dali temu koledze i jakie opłaty sobie za niego życza? Jakieś ograniczenia?
pl 2014-07-14 09:55:47
chyba tak szybko sie tego samochodu nie dostaje bo wiekszośc pracowników dojezdza komunikacja albo wlasnym autem
nikt 2014-07-15 19:35:45
Oczywiście zalezy pewnie od stanowiska. Kolega pisal o handlowcu - im samochód jest potrzebny do pracy. Nie widze potrzeby, by spedytor od razu dostawał auto, w ogóle chyba mu nie potrzebne do pracy.
2
olo 2014-09-26 12:49:54
Firma godna polecenia pełen profesjonalizm, dobre wynagrodzenie odpowiednie do wyników...ciśnienie jest ale kasa na czas, umowa o pracę, składki odprowadzane.polecam
3
karol król 2014-11-03 13:01:35
ale ile dokładnie zarabia handlowiec ?
Gromek 2014-11-04 11:22:13
jeśli kogokolwiek interesuje praca w Margo nie poleca, na forum pisze tu cześć aktualnych pracowników (usunięte przez administratora) Dla wszystkich którzy chcą spróbować w branży przemysłowej polecam inne firmy z tej branży
3
mistrz 2014-11-04 19:07:40
droga krystyno nie warto szkoda życia lepiej poszukać pracy w innych firmach z tej branży
1
nieobecny 2014-11-24 19:15:48
im lepsze warunki tym gorszy koniec owego handlowca.
1
maciej 2015-01-03 22:28:35
Wysłałem cv do MARGO po czym odezwał się pan który zaprosił mnie na rozmowę. Przebieg rozmowy na niskim poziomie, na końcu dowiedziałem się, że się nie nadaje na stanowisko, ponieważ moje dotychczasowe zatrudnienie nie jest związane ze stanowiskiem na które wysłalem CV. Pytanie więc, po co zapraszać kogoś na rozmowę, jeżeli taka osoba nie ma doświadczenia (albo pracodawca chce tą osobę, albo niech nie zaprasza)? Tylko mój stracony czas i pieniądze na dojazd.
Druga sprawa- kupując łożyska kulkowe przynoszę łożysko opisane i jeżeli pan który sprzedaje daje mi łożysko z innymi wymiarami to nie wiem kogo tam zatrudniają. Sytuacja z takim łozyskiem miała miejsce 2 razy.
2
Ciekawska 2015-01-27 13:39:40
Witam,a dokładnie o która firmę Margo chodzi o łożyska czy odzież roboczą?
1
x 2015-01-30 23:35:04
Masz przecież tytuł wątku... Czy Margo od odzieży roboczej ma pełną nazwę Margo Sp. z o.o. sp.k. ?
Odpowiedz na Leszek 2015-02-26 16:08:00
Leszek a jak mozna sie z toba skontaktowac?
leszek 2015-02-26 17:15:09
biuro@firmaconta.pl lub (usunięte przez administratora)
Leszek 2015-02-27 07:43:01
Drogi Łukaszu91 mogę Ci podać kilkanaście osób które w podobny sposób zostało potraktowanych.
Leszek 2015-03-17 07:14:43
W Katowicach oddział działa od 2 lub 3 lata to raczej nie 20 lat.
beryl 2015-03-25 12:48:31
Tylko że Leszek już nie napisze że pracuje aktualnie w konkurencyjnej firmie SEMPOLSKA a właścicielem jest jego żona :)
Woiteq 2015-07-25 14:46:22
A mógłby ktoś opisać prace w tej firmy jako magazynier ?
Lol 2015-08-11 16:42:19
Jak wyślesz CV to czekaj aż Cię zaproszą na rozmowę, później możesz sobie pójść z ciekawość :)))
grzegorz 2015-10-10 17:22:46
Dlaczego skasowaliscie moj poprzedni negatywny wpis o margo jestesc u nich na garnuszku.
jaaa 2015-10-24 17:22:13
pozycja magazynier w margo to syf, szef cwaniaczek. nie szanuje pracownikow
2
leszek 2015-11-01 20:18:36
Usuwanie wpisów co do firmy Margo jet tu nagminne, ludzie którzy znają właściciela wiedzą że zrobi wszystko aby prawda nie ujrzał światła dziennego.
Aby ludzie pracujący w firmie nie mogły pomyśleć że poza Margo istnieją również inni pracodawcy którzy potrafią stworzyć optymalne warunki pracy.
Ciekawe że wielu którzy odeszli lub zostali zwolnienie mają się lepiej niż ludzie którzy tam zostali.
1
andrzej 2015-11-06 15:58:14
przeczytaj sobie kolego wpisy to poznasz opinie...
seganti 2016-02-06 13:19:44
Prawda jest jedna ... firma jako struktura jest super ułożona .. problemem jest ( był ) brak zaufania co przekładało sie na atmosferę. Odnośnie fachowości ... warto zadać pytanie pewnej osobie która przeprowadza rozmowy kwalifikacyjne skąd wzięła się w tej firmie.
1
a 2016-02-24 07:34:49
Spedy umowa o pracę to raczej standard a nie luxus.
bądź realista 2016-03-05 09:51:22
wygadujesz brednie, auto sluzbowe buhaha, przeciez tam sprzedawcy wisza na telefonach od rana do wieczora. auto to jest sluzbowe tylko jedno hehe. Pracowalem, widzialem, nawet raz tym sluzbowym jechalem. Kolega naopowiadal Ci glupot albo odleciales.
1
Paulina Zielińska 2016-06-15 20:06:57 [użytkownik zarejestrowany]
Szanowni Państwo,

Wnikliwie zapoznaliśmy się z każdą umieszczoną w portalu GoWork opinią na temat naszej firmy.

Przez blisko 23 lata budujemy potencjał naszej firmy bazując na zaufanym i zgranym zespole ekspertów, którzy stanowią nasz najcenniejszy zasób. Z uwagi na ten fakt przyznajemy, że część uwag przyjęliśmy z nieskrywanym zaskoczeniem. Pozostając z nimi w dużej niezgodzie, podjęliśmy decyzję o wystosowaniu oficjalnego sprostowania, aby rozwiać potencjalne wątpliwości osób zainteresowanych podjęciem pracy w Margo. Zachęcamy do zapoznania się z poniższymi faktami.

• W chwili obecnej zatrudniamy ok. 150 osób. Przy takim poziomie zatrudnienia możemy pochwalić się nadzwyczaj niskim poziomem rotacji pracowników na poziomie ok. 1% w skali roku.

• W Margo pracują osoby, które są związane z firmą od jej samego powstania - również w Dziale Handlowym. Poszukujemy pracowników, którzy nawiążą z nami współpracę na lata.

• Na bieżąco monitorujemy poziom satysfakcji z pracy wśród naszych Pracowników. Prowadzimy w firmie politykę "otwartych drzwi" - wszystkie uwagi naszych Pracowników przyjmowane są z uwagą i szacunkiem. Dbamy o to, aby atmosfera w pracy była swobodna.

• Z uwagi na dynamiczny rozwój naszej firmy, większość rekrutacji ma charakter stały. Nie redukujemy zatrudnienia, a stale powiększamy zespoły zatrudniając kolejne osoby.

• Swoim pracownikom oferujemy komplet narzędzi potrzebnych do efektywnej pracy (komputer, smartphone, samochód) do niepodzielnego użytkowania. Flota jest nowoczesna i niezawodna, a także na bieżąco rozbudowywana z uwagi na powiększanie zespołu.

• Umożliwiamy korzystanie z szerokiego pakietu benefitów pozapłacowych w trosce o komfort pracowników i ich najbliższych.

• Pracownicy są u nas zatrudniani w oparciu o umowy o pracę.

• Kładziemy duży nacisk na rozwój i szkolenia pracowników, dlatego poszukujemy osób dynamicznych i ambitnych, gotowych na intensywną naukę.

• Prowadzimy transparentny proces rekrutacji, a o jego przebiegu informowany jest Kandydat już podczas pierwszej rozmowy telefonicznej.

Nie chcielibyśmy, aby jakiekolwiek nierzetelne i nieprawdziwe oceny rzutowały na naszą wypracowywaną latami reputację, stąd osobom zainteresowanym pracą w Margo oferujemy możliwość weryfikacji wszystkich powyższych informacji w procesie rekrutacji. Na prośbę Kandydata umożliwimy rozmowę z przedstawicielem Działu Kadr bądź innego odpowiedniego działu przypisanego stanowisku, na które dany Kandydat aplikował.

W razie potrzeby zachęcamy do bezpośredniego kontaktu i kierowania pytań na adres mailowy: rekrutacja@phumargo.pl.

Z uszanowaniem,
Paulina Zielińska
Prokurent
7
fg 2016-06-16 21:47:54
@dana no to w sumie raczej standardowe wymagania sa ;)
Zostaw swoją opinię o Margo Sp. z o.o. sp.k. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Margo Sp. z o.o. sp.k.