brak logo

Zakłady Odzieżowe Wybrzeże

Gdynia

Opinie o Zakłady Odzieżowe Wybrzeże

natka 2016-09-04 19:37:32
z całym szacunkiem ale dyr. marketingu i je j pitu pitu powinny się zabrać za szycie firan do marketów lub też repasację rajstop!!! wszak żadna praca nie hańbi
7
Lokówka 2016-09-06 09:00:59
Uprzejmie informuję, że cenzura uniemożliwia mi umieszczenie komentarza o zwyczajach panujących w krajach III świata. Zakład w którym to jeszcze dogorywam cofa się do czasów kiedy to na świecie panował kolonializm i wyzysk . Większość pracowników czuje się tak jakby pracowała w zakładzie nie w Polsce a w Bangladeszu ,a tak na marginesie to dobre czasy się skończyły kiedy gabinet dyr.marketingu zamieniał się w salon fryzjerski a,,fryzjerka'' robiła pani fryzurki , baleyage itp .. pani dyrektor Femme fatale
9
doświadczona 2016-09-06 23:36:50
mile widziani absolwenci/studenci ostatniego roku studiów bez doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku; czyli idio....k szukają , które można omamić ! przestrzegam nie dajcie się!!!
7
kufaja 2016-09-08 22:03:23
oferty pojawiaja sie do zaopatrzenia, ksiegowosci i marketingu co jakis czas. widac cos jest nie halo z tymi dzialami, no i wypadaloby pamietac, ze za dzial odpowiadaja KIEROWNICY.
DORA ZMIANA 2016-09-08 22:58:26
O ooo a nie poszukują młodego operatywnego prężnego prezesa bo by nam się przydał taki ,który nie słucha Jolki i jej przydupasów amen ..
9
Ja 2016-09-08 23:43:30
Poszukujesz pracy? interesuje Cię oferta? zadzwoń do Firmy, umów się na rozmowę wstępną. Przy okazji spytaj o rotację pracowników , szanse rozwoju ,ścieżkę awansu .Spytaj również co Firma ma Tobie do zaoferowania. Powiedz jakie masz oczekiwania. Najpierw jednak przeczytaj ze zrozumieniem co już tutaj napisano.
1
:) 2016-09-09 07:55:32
Pewnie jak co chwilę są wolne w miejsca w tych działach to jest tak tam fajnie, że ludzie odchodzą, żeby inni też mogli w ich miejsce fajnie popracować:)
6
ona 2016-09-10 16:55:32
EDEK I JEGO KRÓLEWNA SĄ SIEBIE WARCI !!! wystarczy ich posłuchać i popatrzeć na nich trza uciekać z tej firmy
13
zoooooopatrzenie 2016-09-12 14:14:33
Ninja jak możesz pisać takie bzdury,że prezes nie robi problemów jak on sam jest problemem samym w sobie krzywdząc pracowników poniżając i szydząc z nich uszlachetniając Wielką Paczkę Jolki ,a pisząc że praca jest całkowicie normalną to ty Ameryki nie odkryłaś jak każda praca lekka, ciężka czysta czy brudna uszlachetnia ale buc pozostanie bucem
8
5432 2016-09-12 22:51:01
2345 pracuje ZOWie
7
:) 2016-09-14 13:38:52
Propaganda dobija dna. 90 % wpisów narzeka i jedzie na firmę i nagle znajdują się takie, że firma jest niesamowita:) Żenada:) Tonący brzytwy się chwyta:)
5
Megy 2016-09-15 06:54:03
a ja tam żadnych nowych kierowników nie widzę no chyba że mam zaćmę
6
robol 2016-09-21 20:17:57
nie ma w tej firmie takiego stanowiska, o premiach nikt nie slyszal
5
B 2016-09-23 06:21:22
Jak od kwietnia szukaja specjalistów i do tej pory nie mogą znaleźć to może niech ztrudnią frajerów
7
prezes 2016-09-24 18:46:40
to niech okulista przepisze okulary albo mocniejsze szkła
Mało Zdolna 2016-09-30 21:17:37
Jolanta musi odejść !!!
13
Lampka 2016-10-03 22:53:56

Ale dobrze by bylo żeby Edek też odszedł już na emeryturkę za nim z torbami pójdziemy a ida święta i my chcemy jeść a nie patrzeć jak inni żrą
8
robol 2016-10-04 20:47:28
Ciekawe Bolo, bardzo interesujace.. a co z zaopatrzeniem, księgowościa i marketingiem? Z tego co wiem w tych dzialach ciagle cos sie mieli, ludzie odchodza, maja lepsza prace, godniejsze warunki i tyle
1
mieszanka wedlowska 2016-10-04 21:59:25
Przemielić trzeba działy kooperacji ,zaopatrzenia,magazyn,księgowość,marketing wszędzie tam gdzie swoich wielbicieli ma sławna Jola .Jak organizm jest zatruty to trzeba go odtruć tu się kłania oddział intensywnej terapii a nie sanatorium w górach tudzież w Ciechocinku . Kierowniczki tych działów działają na zasadzie: tak pani Jolu ,dobrze pani Jolu, dziękuję pani Jolu ,wszystkiego dobrego pani Jolu itp... a i tak każda na każdą donosi dbając nie o swoich podwładnych tylko o swoje prywatne interesy wręcz tyłki ,wyjątkiem jest Kooperacja gdzie kierowniczce krzywdy nie da zrobić ciocia Jola i oczywiście muszę wspomnieć naszą magazynierkę ,która jest ponad wszystkich , którą cioteczka uchroni a co tam jutro i tak was w pracy zobaczę jak będziecie się do siebie cukrzyć ciuciu ciuciu
15
bzzzzy 2016-10-05 16:05:58
dod już z firmy wyszłaś i w skm-ce siedzisz :)
5
Ja 2016-10-07 15:36:54
Optymisto, śmieciówkę dostaniesz w ramach umowy i nie znaczy to wcale,że nadasz się lub wytrwasz.
pudel 2016-10-07 16:38:11
kierowniczka zaopatrzenia tragedia, rozsiewa swoj jad po calej firmie, jak to jest mozliwe?
14
zakręcona 2016-10-07 17:35:07
A mnie jest szkoda lata :))
2
nordic walking 2016-10-07 18:15:10
To wyjedź do Grecji hihi
pi 2016-10-07 22:00:55
A sekretarki względnie asystentki prezesa tam nie potrzebujecie bo słyszałam, że ta co tam pracuje to mało obrotna i strasznie powolna tak słyszałam
:-))) 2016-10-09 15:52:37

Coś tam pełznie w trawie .
Wąż? A może żmija ?
I węża , i żmiję
z daleka omijaj !!!!!!
(usunięte przez administratora)
szukaj w ofertach pracy a nie w opiniach o zakładach
























































5
:) 2016-10-09 19:15:06
Naprawdę Patologio z Wybrzeża

Nie piszcie tych postów o poszukiwaniach ofert pracy!!!! Wiemy, że chcecie się podlizać cioci, ale na tym forum jest to żenujące!!!!!!! Wiemy, że Wam się praca podoba, bo jak ciocia chroni to włos Wam z głowy nie spadnie. Ale Wybrzeże nie będzie trwało do końca Waszych dni i za jakiś czas zobaczycie jak inne firmy na Was zareagują i na Wasze super doświadczenie:) Wtedy zetkniecie się z prawdziwym rynkiem pracy, który widzi każdy pracownik Wybrzeża bez znajomości.
5
Brawo Ty 2016-10-09 19:50:36
Nie no przecież co chwilę jest miejsce w marketingu, zaopatrzeniu i księgowości, bo tam są iwspaniałe kierowniczki:) To pracownicy są poniżej poziomu. Z kadry zarządzającej trzeba brać przykład:)
3
pis 2016-10-09 19:53:30
Co do sekretarki, jeśli się niepodoba prezesowi to niech zmieni. Przecież dla niego musi to być osoba NAJlepsza, a takich mnóstwo na rynku:)
3
Sis 2016-10-09 20:20:28
Te co po znajomości dostały pracę .albo dobra koleżanka wkręciła do firmy to d...chrony jolki za to maja raj we firmie .Mogą poniewierać ludźmi jak chcą ,a te sztuczne uśmiechy na twarzach ....wystarczy spojrzeć. ..... bez komentarza brak pokory i szacunku do ludzi

5
J 2016-10-09 22:59:55
Kadra zarządzająca po hotelarstwie Koń by się uśmiał a zebra rozpłakała hihihi
6
Pwn 2016-10-09 23:31:34
Idź spać bo jutro w pracy się widzimy poszukiwaczu pracy
5
jaszczurka 2016-10-10 08:07:32
Masakra co to za firma sam jad w ludziach siedzi a Jolanta tylko syczeć umie kssssssss
9
kora 2016-10-10 20:35:44
dzisiaj wszystkie oglądałyśmy siebie nawzajem w pracy i nie tylko ale cóż pracować trzeba Jola także
bka 2016-10-11 06:22:07
Wiecie ,że zamiast stanowiska dyrektor ds.marketingu powinno powstać nowe wraz z działem , którym kieruje . Nowe stanowisko to dyrektor ds.manipulacji . To na m.. i to na m a jaka różnica
9
lok 2016-10-11 10:25:40
co prawda to prawda , tak tu manipulują i kręcą ludźmi, że ja do tej pory chodzę zakręcona
7
Ja 2016-10-18 12:49:49
Usłyszałam świetną wypowiedź właściciela Firmy odnoszącej od wielu lat sukcesy na całym świecie. Jak odnieść taki sukces ? Cytat: zatrudniam naprawdę dobrych pracowników, dbam o nich i nie przeszkadzam im w pracy.
Można ????
2
Ja 2016-10-18 18:22:33
Uzupełniam.
Właściciel firmy uzyskującej miliony dolarów rocznie. Dolarów nie złotówek. Pracowników dobiera i docenia. Pozwala decydować i pracować. Nie przeszkadza a nagradza. Zadziwiające, model tak prosty. Można ??? Z.O. Wybrzeże wciąż szuka pracowników...... nic dodać nic ująć.
1
Milion Dollar Man:) 2016-10-18 20:10:49
Uzupełniam:

- Od parunastu lat million dollar man nie daję podwyżek, jak daje to 20 - 50 zł BRUTTO :)
- Jak słyszy że ktoś chcę podwyżki to wychodzi z siebie;
- Miliony dolarów może są zysku, ale odliczając koszty wychodzi na minus zero:)
- Paczki na święta po 50 zł netto (a gdzie te miliony dolarów)
- większość pracowników na najniżzej krajowej i na podzielonych etatach w każdych działach (tu na krojowni, tu palić w piecu przy okazji itp)
8
korektor 2016-10-19 06:06:05
Wciąż szukają nowych pracowników i szukać będą młodych ,zdolnych i wykształconych a przede wszystkim zielonych . Takich którzy nie znają i za szybko nie poznają realiów tejże firmy. Tą firmą rządzi a w zasadzie kręci jedna osoba Dyrektor Marketingu .Wydawać by się mogło,że działem księgowości kieruje Gł. Księgowa a tak nie było i na pewno tak nie jest Nie będę wdawać się w szczegóły i rozwijać tematu ale powiem że gdyby tej pani nie było w firmie to oszczędności z tego powodu byłyby ogromne tak ogromne a ludzie otrzymywaliby za swoją prace godne wynagrodzenie !!!!!!
9
Joe 2016-10-19 13:27:18
Tak tak dyrektor marketingu to zbędne stanowisko w tej firmie a jakie oszczędności!!!!
11
Tak 2016-10-23 14:26:53
Jeszcze nie ma emeryturki wiec mozna pomarzyc
3
YES 2016-10-23 22:49:05
Emeryturki jeszcze nie ma ale po przeszkoleniu pracować może np. na stacji benzynowej lub też jako pokojowa w renomowanej sieci hoteli naprawdę chcieć to móc. U nas w firmie potrafi tylko mataczyć manipulować i kręcić ludźmi tak tej pani sprawia to przyjemność , a pracując gdzie indziej może nauczyłaby się szanować ludzi pod warunkiem że zajmowałaby stanowisko adekwatne do swoich umiejętnośći
6
centymetr 2016-10-28 17:02:04
LPP Poszukuje technologów odzieży mają super ofertę Stabilne zatrunienie w oparciu o umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku odzieżowym,
Możliwość rozwoju zawodowego i awansu,
Świadczenia dodatkowe - współfinansujemy pakiet medyczny oraz kartę Multisport,
Kupony zniżkowe do naszych sklepów,
Rozbudowaną platformę szkoleniową,
Ubezpieczenie grupowe,
Możliwość obcowania z modą w przyjaznej atmosferze.
Pakiet relokacyjny - w przypadku zmiany miejsca zamieszkania.
Oferujemy pracę stacjonarną w biurze w Gdańsku w oparciu o umowę o pracę. A U NAS CO !!!??? GARB I WIOSŁO uśmiech J... i E ... że jutro wychodzimy na prostą że jeszcze trochę i będzie lepiej i tak od 12-u lat
8
Sowa 2016-11-03 10:46:04
A co z imprezami z klientami z norwegii?
Ciekawy/a 2016-11-03 17:33:12
A co z nimi? Masz jakieś świeże wiadomości
Wszystko na ten temat 2016-11-04 16:11:27
Lepiej to już było i nie wróci więcej. Firma za stara, skostniała, niereformowalna. Istnieje prawie tyle co miasto Gdynia. Miasto się rozwija a firma wlecze. Można zachwycać się ,że funkcjonuje i daje pracę, że jest jakaś pięknie brzmiąca koncepcja rozwoju , ale dlaczego na tak skandalicznie niskim poziomie ?
Zalety/wady:
98% pracowników mieści się w grupie najuboższych, wszystko na ten temat
6
Wszystko na temat 2016-11-04 17:58:18
Te 2% to ciocia Jola z rodzinką ma się rozumieć
4
Szwalnia górna 2016-11-05 21:42:39
ŻĄDAMY PODWYŻEK!!!!!!!!!!!! GDZIE TE MILIONY DOLARÓW??????????? FIRMA JEST TAK BOGATA A MY ZARABIAMY NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ????????????? NIECH NAM TO PREZES WYTŁUMACZY!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
była księżniczka z księgowości 2016-11-06 12:24:55
Jak to gdzie te miliony ?!!! Inwestują w mieszkania dla swojej FAMILIADY to dla tego nie ma kasy na podwyżki ,niby kredyty muszą spłacać ..... śmiechu warte......
8
Zostaw swoją opinię o Zakłady Odzieżowe Wybrzeże - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Odzieżowe Wybrzeże