brak logo

Coty,

Bielsko-Biała

Opinie o Coty,

PRAWDA 2010-10-07 15:39:20
[usunięte przez administratora] z wasu, która rządzi wszystkimi ,wielka pani dostała tą prace po znajomości.Nawet nie potrafi pracować tak dobrze jak "tania siła robocza" nad którą panuje.Naprawdę ma powód by wywyższać się nad innymi,baba bez wykształcenia...
1
kapo 2010-11-02 20:04:52
Te wszystkie firmy w bielsku to istne [usunięte przez administratora] pracy.
[usunięte przez administratora] Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taką praca to niewolnictwo na które pozwala nasz kochany
rzad
anonim 2011-02-01 13:47:22
ludzie nie zatrudniajcie sie w tej firmie!!! praca przez agenbcje pracy nigdy was coty nie zatrudni obiecuja z jak bedziecie tyrac to to zrobia ale nigdy nie dotrzymuja obietnicy ja tam pracowalam rok i przewinelo sie tam mnustwo ludzi! dziewczyny z agencji tyraja za panie z coty za mniejsza kase jak nie ma zlecen to siedzi sie w domu i nie zarabia.Kierowniczka [usunięte przez administratora] zna sie tylko na solarium jak bronilam moich i kolezanek z agencji praw cytujac kodeks pracy nie umiala odpowiedziec na zazuty tak sie zna..polecam ta firme PIP-owi i BHP bo lamie sie tam wszystkie prawa lacznie z tym ze dziewczyny ciagna ciezary 400kg( sama tak robilam i podstepem udalo mi sie zwazyc ta palete zeby miec dowod)
mloda 2011-02-01 13:57:27
pracowalam tam rok przez agencje bo tylko max.rok agencja moze zatrudniac oty obiecywalo mi i masie dziewczyn zatrudnienie jak bedziemy tyrac i tyralysmy dwa razy tyle co panie z coty ktore siedzialy za stolami i plotkowaly..nigdy przez ten rok nikogo nie zatrudniono..to wielkie oszustwo!! jesli ktos sie buntowal mial klopoty co jest mobingiem nie przestrzega sie tam zadnych praw pan z agencji ciagnelysmy ciezary podnosilysmy strasznie ciezkie paczki a jak byla kontrola BHP to mialysmy zakaz chodzenia do ,,lasu,, i ciagniecia palet..nie polecam pracy w tej firmie a pani [usunięte przez administratora] i jej prawa raczka[usunięte przez administratora]. powinny znac kodeks pracy i co im wolno!!!!!!!
p.g.c. 2011-05-31 19:12:37
a ja tam znałem kilka dziewczyn [koleżanki fajne,ładniutkie dziewczyny ze starej ekipy auchan'a].Pozdrawiam Was serdecznie laseczki ,dobrze Was wspominam,i fajnie mi sie z Wami pracowało!!!!!!!!!!!!
xxx 2011-10-28 14:49:29
[usunięte przez administratora] tam się pracowników nie szanuje, najlepiej, żeby robili 24/7 i najlepiej za darmo. pensje masakryczne, niedotrzymywane obietnice i łamanie przepisów kodeksu pracy
Mała 2012-01-01 18:57:25
Zalezy na jaka sie zmiane trafi na zmiane [usunięte przez administratora] jest bardzo milo sie pracuje. I co roku zatrudniaja kilka osób 2 czasem trzy najlepsze. A pozatym na samym poczatku jest mowa ze to praca tymczasowa przez agencje na sezon przed swiateczny!!!!! Ja bardzo mile wspomina.
Majmen 2012-08-13 21:35:13
Ale Wy ludzie pierdoły opowiadacie... Po pierwsze przez agencję w jednej firmie w ciągu bodajże trzech lat można być zatrudnionym przez 18ście miesięcy (co daje półtorej roku, a nie rok). A po drugie nikt nikomu nie karze tyrać! Na kanałach nie ma normy, każdy robi swoim tempem, dziewczyny z COTY pracują tak samo jak ludzie z RandStadu. Brygadzista po każdej przerwie rozdaje obowiązki, każdy wie co ma robić. Na pakowni również nie czuć żadnej presji. Ogólnie atmosfera jest świetna, nikt nad nikim się nie wywyższa, kiedy ktoś czegoś nie wie w każdej chwili może poprosić o pomoc Cotowców (i oczywiście ją otrzyma). I przede wszystkim nikt nie obiecuje, że za \"tyranie\" zostanie się przyjętym bezpośrednio przez COTY. Od samego początku jest mowa o tym, że jest to praca TYMCZASOWA. I konsultanci podkreślają, że NIE MOGĄ OBIECAĆ, że COTY podpisze umowę na stałe. Poza tym teraz podpisuje się już umowy na cały etat, zatem chodzi się regularnie do pracy, a nie tylko jak jest więcej roboty.

Reasumując.... Jak najbardziej polecam tą pracę. A już zwłaszcza dla młodych osób, które dopiero nabierają doświadczenia. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam :)

PS. Co do VASu, to nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ tam nie robiłam. Mogę jedynie podzielić się spostrzeżeniami, że tam faktycznie jest harówka. Kobiety tam pracują jak automaty.. I z tego co słyszałam, one mają umowy na pół etatu. Nie wiem.
1
Człowiek 2013-05-12 10:39:53
Kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Marysia to "rzetelna firma" i ogromnie zaangażowana osoba. Wykształcenie to nie wszytko. Liczy się wiedza i chęci.
user123 2013-09-29 15:34:18
Fajna praca, mila atmosfera, duzo mlodych i slicznych laseczek a sama brygadzistka [usunięte przez administratora] to niezla dupcia! Nie moge sie skupic na pracy kiedy przechodzi obok mnie... pzdr!
4
czarna 2014-07-24 09:57:06
szukam tam pracy nie wie ktoś czasem czy jest wolne miejsce bo słyszałam że wszystko poznajomości
kuku1125 2014-07-30 20:13:17
Ja jutro ide na rozmowe do ranstadu bo jest oferta na necie że szukaja ludzi ogarniałem ich przesyłki Na DPD i nie powiem że są takie cięzkie paczka to paczka a robota to robota nigdzie nie ma łatwo
Omen 2014-08-13 11:24:22
Jest miejsce i dużo pracy. Ogólnie przemiał porobisz przez ranstad i narka.
DwaLitryMarzen 2014-08-28 18:41:15
Pytanie bardziej niż opinia. Przez Ranstad zostałam zaproszona na rozmowę za kilka dni mam być, ponoć zarobki... hmmm no jak dla mnie nie najgorsze w mojej sytuacji plus premie nadgodzinowe i umowa o prace (!) Chciałabym się dowiedzieć jaka tam atmosfera i czy jest duży zapier..l czy jest ok - nie mam na myśli obijania się ale nie chcę być jak maszyna no bez jaj :/
1
Nemo 2014-09-16 17:56:14
Szybkie nogi zwinne ręce i tyle tyranie, mobbing, szykanowanie, śledzenie i ocenianie. Jest wiele ofert pracy na rynku i większość jest lepszych.
Michal 2015-02-22 13:49:47
Zgadzam sie w kwestii pracy 24/7. Bez dodatkowej zaplaty i kosztem zycia prywatnego.Tak dziala wawa.
Aśka 2015-03-30 01:45:08
Weźcie też pod uwagę, że mimo iż w Warszawie są większe zarobki to też życie więcej kosztuje niż w mniejszych miastach, więc jest to dość proporcjonalne niestety. Na stronie internetowej Coty na którą w sumie wpadłam przypadkiem czytam że Coty Polska jest czwartą największą firmą kosmetyczną działającą na rynku detalicznym w Polsce i charakteryzuje się wysoką dynamiką wzrostu. Czyli co za tym idzie pewnie można oczekiwać rozbudowy firmy a wiec i nowych miejsc pracy, super. Będę śledzić temat
Dorota 2015-11-23 10:02:19
Cześć, czy możecie mi powiedzieć w jaki sposób można się dostać do tej firmy?
Na stronie internetowej nie widze żadnej możliwości wysłania CV. Dziękuję za pomoc
Iwona 2016-01-15 11:35:13
W Coty robota jest na chwilę przez agencje pracy tymczasowej, a później do pola.

Co ja powiem dziecią jak do gara nie będzie co wrzucić, bo robota na chwilę?
helena 2016-02-02 10:19:48
Jak wyglądają zarobki w tej chwili przez agencje ,ile mozna wyjść najwiecej/msc.?
hania 2016-05-15 15:34:37
Witam serdecznie. Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Podobno w tej firmie z kasą jest całkiem nieźle, tylko z atmosferą jest ciężko. Kolega mówił , że w obecnej chwili coty poszukuje asystentów działu księgowości
Zostaw swoją opinię o Coty, - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coty,