logo Complex Credit Solution sp. z o.o.

Complex Credit Solution sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Complex Credit Solution sp. z o.o.

L 2011-11-05 22:31:16
Pracowałem tam jako negocjator telefoniczny, dobra atmosfera, firma się ciągle rozwija, płaca - jak jest się dobrym można 2000 zł netto wyciągnąć, minus to na pewno socjal i lokalizacja, z tego co wiem na dzisiaj płacą na początek 8 zł netto.
janusz 2012-03-07 21:23:37
Miła atmosfera, kasa lepsza niż gdzie indziej, lokalizacja do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y, ale na początek może być.
LdoC 2012-04-05 15:30:35
Miła atmosfera, elastyczność jeżeli chodzi o godziny, umowa zlecenie, wynagrodzenie na czas, kasa: to zależy gdzie, ale na call center 8-10 zł. Minus to lokalizacja, bo trzeba kawałek dojeżdżac, a tak poza tym to może być.
Doris 2012-04-24 15:42:57
Polecam, można się czegoś nauczyć, płaca jak wszędzie na call center, ja miałam 9 zł, atmosfera super, bez problemu można dopasować grafik do zajęć.
matt 2012-05-10 11:41:10
Praca w tej firmie nauczyła mnie, że nie warto podejmować pracy u prywaciarza. Zwłasza, gdy \'Firma rozwija się w szybkim tempie, jest możliwość awansu, przyjazna atmosfera, wysokie zarobki!\" To jeden wielki pic.. Pracujesz za dwie osoby, chcąc zrobić przerwę dostajesz opiernicz.. Przełożony wtrąca się z sprawy prywatne niemal wszystkich pracowników, a gdy odmówisz odpowiedzi to masz pozamiatane. Jeśli chcecie zdobyć pseudodoświadczenie w pseudowindykacji to polecam.
matt 2012-05-10 11:42:39
A i dodam, że 2000zł to bajka... Nawet przy wyciąganiu serii nadgodzin nie wyciągniesz 1400 zł...
L30 2012-09-21 10:53:12
Ciekawe te opinie... Co do zarobków to można wyciągnąć pod 2 K z nadgodzinami na CC, atmosfera jest super, naprawdę elastyczny czas pracy i można się jednak czegoś nauczyć, nie są to jacyś mega fachowcy, ale na pierwszą pracę jest ok. Warunki trochę słabe i zero socjalu, ale można przeżyć.
zawiedziona 2016-06-26 21:34:34
Ja z innej beczki, dzwonie do firmy i cisza, czy oni jeszcze tam na ul.kmicica 26 pracują??????????? Wpłacałam do nich kase za kredyt i cos czuje ze mnie oszukali...czekam na odp.
zawiedziona 2016-06-26 22:57:19
Nie na 26 tylko kmicica 56, 54-514 wrocław
maak 2016-07-09 21:17:37
Dobrze, że nie ma problemu u nich z wypłatami, ale wiecie czy będą jeszcze jakieś oferty pracy? Bardzo mi zależy na tym, żeby znaleźć zatrudnienie, zwłaszcza, że atmosfera opiera się na dobrych relacjach.
Zostaw swoją opinię o Complex Credit Solution sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Complex Credit Solution sp. z o.o.