brak logo

Mobilebox

Poznań

Opinie o Mobilebox

Marek 2015-03-18 14:01:45
Beznadziejna atmosfera w firmie, nigdy wiecej, kilka osob ktore razem studiowalo trzyma sie razem - reszta dostaje najgorsza robote.
5
Marek 2015-04-26 20:10:40
Umowa o prace? W mobilebox? dobry zart! jaka umowa na 1/10 etatu a reszta... to sobie sam dopowiedz.
4
Były pracownik 2015-06-29 12:17:36
Atmosfera zjebana, praca z Panem Maciejem J. to czysta abstrakcja (traktuje każdego z góry innymi słowy jesteś idiotą i tyle dla niego nie ważne czegoś byś w życiu nie robił). Wypłata ? Nigdy na czas, spóźnia się np. 2 tygodnie. Pusta księgowa zamiast przelać na konto daje ci wypłatę do ręki. Nie polecam i zawsze będę odradzał prace w tej małej firmie. Praca nawet nie warta stażu, UWIERZCIE MI.
3
### 2015-06-29 13:52:58
Szanowny Były Pracowniku,
zarówno Forma jak i Treść powyższego wpisu wystawiły Tobie odpowiednią recenzję, także w zasadzie nie musiałbym niczego więcej dodawać ale.....mała podpowiedź na przyszłość. Jeśli kiedyś otworzysz ten portal żeby podzielić się z Całą Polską swoimi uwagami dotyczącymi kogokolwiek lub czegokolwiek co dotyka Twojego Byłego Pracodawcy podpisz się swoim imieniem i nazwiskiem. W przeciwnym razie możesz narazić się na śmieszność. Trzeba Ci wiedzieć, że Mroczne Czasy Anonimów mamy już na szczęście za sobą. Zdesperowanym Anonimom zwyczajnie nie warto wierzyć......
Pozdrawiam.
Twój Były Prezes Zarządu
(usunięte przez administratora)
1
AS 2015-06-29 14:57:58
Drogi Były Pracowniku :)
a byłeś kiedyś u "pustej księgowej" zapytać czy jest możliwość otrzymania wynagrodzenia na konto zamiast do ręki? Czy na to, tak z resztą jak na ujawnienie się pod atakami personalnymi i oszczerstwami masz za mało odwagi? Na przyszłość życzę "większych jaj"
Pozdrawiam
Pusta księgowa
(usunięte przez administratora)
1
Maciej J. 2015-06-29 16:38:23
Szanowny Były Pracowniku,
czy to nie Pan przypadkiem nie dotrwał do końca okresu próbnego?
Z tego co wiem, 99% osób, które u nas pracowały w ciągu kilkunastu ostatnich lat,
nie wspomina pracy jako wydarzenia abstrakcyjnego i/lub nacechowanego elementami idiotyzmu.
Z naszymi pracownikami rozwiązujemy problemy na zasadzie komunikacji i dyskusji.
Tylko tutaj nie ma z kim dyskutować, bo nie raczył się Pan podpisać.
Praca nie warta stażu? Szkoda, bo za każdy staż i okres próbny płacimy.
A zdobyte doświadczenie przyda się każdemu, nie ważne co wcześniej w życiu robił :)
1
Ktos 2015-12-21 15:35:43
Czemu usuwacie negatywne komentarze? Panie "ptak" (zainteresowany wie o co chodzi) gdzie pana plonna przemowa? Tez zniknela. NIE polecam tej firmy!!!
Ptak 2015-12-23 14:20:27
Ano wlasnie moja przemowa zniknela, a tak sie postaralem!

Zajadly Panie J. - tylko Gowork jest w stanie usuwac komentarze. Daj sobie juz spokoj, bo to nie ma sensu.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do weryfikacji wypisywanych tutaj banialuków u źródla.

PS. To nie byla plonna przemowa - to byla merytoryka rozprawiajaca sie z paszkwilami od Ciebie.
dfi 2016-05-15 17:47:08
aktualnie nie poszukują nowych pracowników i na ich stronie też nie prowadzona jest rekrutacja, ale faktycznie, mają spoko pakiet socjal w skład którego wchodzi m.in. ten multisport, ale też np. wczasy pod gruszą czy dofinansowania
Zostaw swoją opinię o Mobilebox - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mobilebox