Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Raypath International Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zosiak - 2015-05-08 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do sprzedania dwa komplety zestawów czyścików rok produkcji 2015, zainteresowanych proszę o maila: zosiak.k@interia.pl 1500 zł za komplet(bez samochodówki). Wrocław
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2015-05-08 12:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosiak - 2015-05-08 11:56:26]:
Widać że dla ciebie zdrowie nie jest najważniejsze skoro sprzedajesz !!!!
zdjecie uzytkownika
Solidny - 2015-05-08 16:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę nie kupować zestawów RAYPATH za tańsze pieniądze! Wielu sie zawiodło! Duzo podrób na rynku! Wszystko mozna kupić taniej niestety nie sa to oryginały! Zestaw często przychodzi niekompletny albo używany! Sa to zestawy bez gwarancji, nie ma do nich faktury. Zestawy oryginalne dostaniecie tylko na pokazach!
zdjecie uzytkownika
solidarny - 2015-05-08 16:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Solidny - 2015-05-08 16:17:38]:
Na pokazy proszę od razu przynieść dowód osobisty oraz zaświadczenie o zarobkach żeby przez zagadanie i jak będziecie w amoku naciągnąć was na kredyt za 5 tyś na tandetne ścierki i potem sami będziecie je jak większość sprzedawać na allegro żeby odzyskać przynajmniej część pieniędzy
zdjecie uzytkownika
zosiak - 2015-05-08 22:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konsultant - 2015-05-08 12:23:01]:
sprzedaję ponieważ mam kredyt do spłacenia i dwójkę małych dzieci na utrzymaniu, a zestaw pokazowy jak wiadomo jest używany i posiadam go w domu !!!
zdjecie uzytkownika
zosiak - 2015-05-08 23:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konsultant - 2015-05-08 12:23:01]:
jest to oryginalny zestaw firmy RAYPATH posiadam fakturę, mogę dołączyć ksero do zakupu.
zdjecie uzytkownika
Zadowolona - 2015-05-09 22:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Używam czyścików Raypath od 6 lat i są w idealnym stanie chociaż sprzątam nim dom o pow. 200 m2. Nie wyobrażam sobie powrotu do chemii. Polecam każdemu, w tym czasie na środki chemiczne wydałabym ok. 5000 zł. Mam zadbany błyszczący dom i zdrowe nie zniszczone chemią dłonie. Krytykuje ten kto nie ma a nakręca się na cenę.
zdjecie uzytkownika
zefir - 2015-05-09 23:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA TE SCIERKI. BYŁA DZIŚ U MNIE PANI PROWADZILA POKAŻ.NIBY FAJNE ALE TA CENA
zdjecie uzytkownika
iwka - 2015-05-10 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyściki Raypath są rewelacyjne,nie wiem czemu są negatywne opinie,wszystko co dobre i dobrej jakości musi kosztować,pozatym inwestujemy w czyściki na lata a nie na miesiąc,więc cena jest jaknajbardziej przystępna-życzę powodzenia wszystkim konsultantom i popieram ich działania w promowoniu zdrowego stylu życia
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-10 15:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam do sprzedania dwa zestawy czyścików (pełen pakiet, czyli wraz z zestawem samochodowym i kosmetycznym). 1500 zł za zestaw. Osoby zainteresowane proszę o kontakt meilowy: skubi27@op.pl
zdjecie uzytkownika
konsultantka - 2015-05-12 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jo tyż robia w tyj firmie Rajpad i polecom te czyściki sama rzech se kupiła do siebie łodrazu czi komplety na zapas jakby sie potargały łone som super kupujcie
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2015-05-12 20:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, średnia krajowa to 4100zł, czyściki kosztują 2210zł, a wy mówicie, że to jest drogie??? Albo jesteście leserami i śmierdzielami albo nie macie rozumu. Zrozumiecie jak RACZYSKO was dopadnie, ale będzie za późno... WSZYSTKO CO DOBRE MUSI KOSZTOWAĆ, TYLKO TANDETA JEST TANIA. A po za tym rata 60zł - co to jest, jak taki śmierdziel wydaje 200/300zł na papierosy na miesiąc. Bilet do teatru na lożę kosztuje 50zł. A LECZENIE RAKA KOSZTUJE DUUUUUŻO WIĘCEJ I WTEDY NIE KAŻDEGO STAĆ !!!!!!
zdjecie uzytkownika
czarek - 2015-05-19 06:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iwka - 2015-05-10 12:56:08]:
obejrzalas pokaz nie kupilas i od razu wpis nie kupujcie wiesz co to znaczy nie mam piniedzy nie mam zdolnosci kredytowej wiec nie moge ich nabyc wiec z zazdrosci zrobisz wszystko aby nie kupowali a nie daj boze jak by kupila twoja przyjaciolka pisze ci to czarek uzytkownik czysciow od 5 lat
zdjecie uzytkownika
olki - 2015-05-25 19:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmmm, rzadko kiedy udzielam się na forach, ale w tym wypadku dorzucę coś od siebie . Używamy czyścików już blisko rok i jesteśmy z nich zadowoleni. Kupujemy z chemii tylko produkty niezbędne do prania i kostkę WC. Kompleksowe sprzątanie 45m2 mieszkania zajmowało nam wcześniej jakieś 2h, a teraz niecała godz. Sam efekt jest znaczący, wynajmujemy mieszkanie i po ostatnim wprowadzaniu się do mieszkania to co zastaliśmy to była masakra. Trzeba było 2-3 razy uprzątnąć te same powierzchnie bo aż kleiły się od wszelakiego rodzaju "pront" itp. Stopa podłogowa stawała w miejscu.;/
Co do produktu to nie mam żadnych zastrzeżeń i to by było tyle pozytywów.

Jednakże proponuję po 10cio kroć zastanowić się nad propozycją "współpracy", na własnej skórze przekonaliśmy się, że owa współpraca sprowadza się tylko i wyłącznie do obiecywania kokosów i wzięcia 3 tys prowizji przez wprowadzającego. Różne teksty i sztuczki mają tylko i wyłącznie na celu nie współpracę a sprzedaż pakietu startowego i dalej rób sobie co chcesz z kredytem. Opinię swoją popieram spostrzeżeniami z rozmów pokazowych (szkoda tylko, że dopiero po a nie przed wejściem). Handlowałem i handluję przeróżnymi produktami i nie do pomyślenia jest dla mnie cały ten system, który zobaczyłem po wejściu, klient(czyt.współpracownik) musi być poinformowany o wszystkim, m. in. o tym, że jeśli jest sprzedaż za gotóweczkę to prowizję dostanie dopiero jak kupi w zamian kolejny zestaw od firmy!!:D(to jest mistrzostwo i nawet w handlu jest coś takiego jak etyka). O czym współpracownik przy zakupie startówki nie jest informowany(przynajmniej ja)...a to jest tylko taki jeden przykład.

Kolejną rzeczą jest bajeczka na spotkaniach sprzedażowych, że zestawy z allegro mogą być uszkodzone, mogą to być podróbki etc. G...prawda, są to z reguły nowe zafoliowanie zestawy, które niczym nie różnią się od tych z pokazów, bo są to zestawy wydym...współpracowników i wiem co piszę bo zdążyłem się w tej kwestii zorientować.
Podsumowując:
*produkt sam w sobie się broni, bo jest naprawdę efektywny, spełnia swoje zadanie a cena...cóż mogła by być ciut niższa (ale musi zarobić firma, 30% ph za pokaz i premie za wyższych) ale po prawie rocznym użytkowaniu kupiłbym go po raz drugi gdyby trzeba było za te 2,2tys.
*a o samej współpracy to chyba wystarczająco napisałem, zastanowić się zastanowić się i w 100% odradzam.Umieszczę to jeszcze na kilku portalach w celu przestrogi. W razie pytań zostawiam maila, mogę coś więcej napisać olki2000@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Inteligentny - 2015-06-06 09:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olki - 2015-05-25 19:09:42]:
Widać, że o systemach marketingowych w MLM-ach masz tyle pojęcia ile masz rozumu ( czyli NIC ). Nawet pracując w firmie z garami ( Z....R albo F......K ) żeby pracować musisz mieć zestaw pokazowy i żeby go mieć musisz albo go kupić albo podpisać weksel inblanco na o wiele większą kwotę niż 5000zł.
Jasne, że w handlowaniu np.: kosmetykami nie musisz nic kupować na start, tylko wystarczy się zapisać, bo tam NIC nie zarabiasz tylko dostajesz prowizję w towarze ( ha ha ha ). Tam dyrektor dyrektorów nawet nie zarabia ale duminie nosi tytuł z którego i tak nie może opłacić rachunków.
Podsumowywując: imasz się różnych marketingów ( sam to napisałeś )i w efekcie nigdzie nie zarabiasz, nie masz pieniędzy, jeździsz pewnie popierdułą ( bo pewnie nie wiesz co to jest auto prestiżowe )i pewnie mieszkasz w małej klitce na kredyt.
RADA: zajmij się Raypathem to zobaczysz co to znaczy zarabianie pieniędzy.
Jasne, że lider sam za ciebie nie zarobi. Musisz trochę poświęcić czasu i chęci.
JAKBYŚ ZNAŁ SIĘ NA SYSTEMIE MARKETINGOWYM MLM, TO BYŚ WIEDZIAŁ TO, ŻE ABY ZARABIALI CI NA GÓRZE, TO CI NA DOLE TEŻ MUSZĄ ZARABIAĆ.
I TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA OD NEGATYWNYCH LUDZI, MAJĄ ONI BOWIEM PROBLEM NA KAŻDE ROZWIĄZANIE.
zdjecie uzytkownika
A. - 2015-06-19 14:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Inteligentny - 2015-06-06 09:07:59]:
Olki, wchodząc do firmy zestaw startowy kupujesz JEDEN RAZ i sprzedając cały czas tymi dwoma dodatkowymi pracujesz. Nie musisz inwestować więcej pieniędzy. Na każdy sprzedany zestaw wystawiasz umowę kupna-sprzedaży i na tej podstawie firma wysyła zestaw klientowi lub przesyła Tobie, jeżeli swój zostawiłeś u klienta. Na podstawie umowy kupna-sprzedaży otrzymujesz również prowizję w kolejnym miesiącu rozliczeniowym.

Co do zestawów z Allegro - nie otrzymuje się umowy, dlatego też nie ma gwarancji (w przypadku zakupu od konsultanta jest 1,5 roku gwarancji), nie ma też recyklingu. Kupujesz więc na własną odpowiedzialność.

"jeśli jest sprzedaż za gotóweczkę to prowizję dostanie dopiero jak kupi w zamian kolejny zestaw od firmy"... No jeżeli tej gotówki do firmy nie wpłacisz (gotówka zostaje u Ciebie) to prowizji nie dostajesz, ponieważ sprzedałeś produkt na lewo i pieniądze ze sprzedaży zostają u Ciebie w kieszeni. Rozsądne prawda? W innym przypadku, prowizję dostajesz w kolejnym miesiącu rozliczeniowym.

Jak już chcesz się wypowiadać, to dowiedz się dokładnie, co i jak, a nie bzdury piszesz. Jeżeli trafiłeś na nieodpowiedniego lidera (niestety tacy ludzie też się w firmie Raypath, jak w każdej innej firmie, zdarzają), skontaktuj się z centralą firmy, w celu wyjaśnienia wątpliwości. Ja w firmie jestem już od 1,5 roku, kupiłam zestaw startowy i od tego momentu nic nie inwestuję. Współpracę sobie chwalę. Moi konsultanci i klienci są zadowoleni. Cały czas też obracam zakupionym zestawem. Grupa, w której jestem jest jedną z najlepszych, wzajemnie sobie pomagamy, szkolimy.
zdjecie uzytkownika
gosik - 2015-08-20 11:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam konsultantką mam jeden zestaw swój,którego używam i jestem zadowolona.dwa nowe zapakowane chcę sprzedać bardzo tanio,ponieważ potrzebuję choć na kilka rat,sama wychowuje dwójkę dzieci.pracy tej nie polecam.mi nie wyszło.został kredyt. jak ktoś chętny pisać na maila joasia28@wp.pl.
zdjecie uzytkownika
ANDRZEJ - 2015-08-22 12:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praktyk - 2015-05-04 13:55:18]:
Pracy nie polecam , baba która szkoli w Legnicy nawiedzona , wyzywa ludzi od głupków i bez mózgów i td, i to na forum przy wszystkich. Nie ma co się dziwić osoba która jest po zawodówce co może wiedzieć o prowadzeniu szkoleń. Zakłada że wszyscy pracowali w Biedronce przed tą pracą. Praca w brew wszystkim opinią że jest łatwa jest ciężka i trzeba być najlepszym żeby sprzedać cokolwiek. Jak już skończy się rodzina i wszyscy znajomi już przestaną z nami gadać to jest koniec pracy. Co do produktu faktycznie jest dobry i spełnia swoją role czyści jak trzeba. TYLKO JEST KURESKO DROGI.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-23 18:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że produkt jest drogi, to chyba nic nowego, za jakość się płaci, a sam napisałeś Andrzeju, ze jest bardzo dobry. Ciekawi mnie, czy przedstawiciele handlowi tutaj mają jakieś dobre prowizje, bo jeśli produkt drogi, to i pensja wysoka, taka zasada działa w wielu firmach, ciekawi mnie, czy i w Raypath International.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-09-03 15:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam taki zestaw od 15 lat,tak od piętnastu lat i uważam, że to był bardzo dobry zakup. Kiedy kupowałam nawet nie myslałam, że tak długo będę go użytkować i te "ściery i szmaty" jak to ktoś określił wytrzymają jeszcze wiele lat, bo są w bardzo dobrym stanie, ściągaczka do szyb po tylu latach jest taka sama, guma nie sparciała.Mówią oponenci, że drogie, a ja powiem, ze nic nie jest drogie jak nas na to stać, a jak możemy kupić na raty to też polecam.Firma się sprawdziła jakościowo i przeliczając po tylu latach nie jest taka droga.Zaoszczędziłam na chemii i zdrowiu.Szczerze polecam.Jestem tylko użytkownikiem nie mam nic wspólnego z marketingiem.
zdjecie uzytkownika
konsultantka - 2015-09-26 22:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli jesteś zainteresowany pracą w RAYPATH proszę o kontakt. vsewela75@interia
zdjecie uzytkownika
konsultantka - 2015-09-27 16:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiadam zestawy dostrzec
do sprzedania. Dojadę na pokaz. Proszę o kontakt. vsewela75@interia.pl
zdjecie uzytkownika
jaona - 2015-09-28 08:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja kupię każdą ilość zestawów za cenę przeze mnie zaproponowaną. Kontakt ilotom@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Grażyna z Radomia - 2015-09-28 12:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupię czyściki raypat w realnej cenie czyli tyle ile są warte szmatki tego typu w takim komplecie.Chcę po prostu pominąć system mlm.Moja oferta to 70zł nie wiem czy nie za dużo.
zdjecie uzytkownika
sprzedam - 2015-09-28 13:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam cały zestaw do sprzedania za 900zł.
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2015-10-05 10:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile proponujesz ma 2 zestawy marceli_1@wp
zdjecie uzytkownika
Z daleka od tego! - 2015-10-13 15:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [A. - 2015-06-19 14:56:10]:
To jest "biznes" w którym "przykrywką" jest sprzedawanie szmatek. To tylko pozory stwarzane i mówione ludziom, którzy szukają czegoś lepszego niż praca w biedronce. Jak osiołkowi marchewkę, pokazuje się biednym ludziom "prestiż i bogactwo" innych konsultantów, którzy kupili sobie luksusowe auta na raty. Opowiada się im, że świat jest piękny a oni są wspaniali i są zdolni osiągnąć spektakularne sukcesy! Tak naprawdę chodzi tutaj o wciąganie nowych konsultantów do firmy. To oni tak defakto płacąc 5tyś PLN za wejście są najlepszymi klientami dla rajpata. 3tysiaki dostaje wprowadzający... 1 tysiak dla prezesa... czyli szmatki realnie warte są 20% proponowanej ceny. Nie polecam wszystkim, którzy szukają uczciwej pracy! Jedna z wielu piramid... dla odmiany tutaj przykrywką są szmateczki... Wciągniesz jednego... masz z niego kilka tysiaków... on wciągnie kolejnych, kolejni wciągną następnych... i w ten sposób jak jesteś na górze piramidy to stać Cię by spłacić kredyty. Padnie jedna piramida - powstaje następna gdzie przykrywką jest inny gadżet. W ten sposób autorzy tych dziwnych tworów zapewniają sobie dostatni byt... niestety i jak zwykle - kosztem ludzi najbiedniejszych!
zdjecie uzytkownika
martawisz - 2015-10-16 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inteligentny - 2015-06-06 09:07:59]:
Pański mózg jest mniejszy niż orzech włoski. Ocenia się z autopsji nie ze słyszenia. Pańskie pojęcie nt marketingu akurat w tym mlm jest warte mniej niż 0.Skąd Pan wytrzasnął 3tys? Ps: piramid finansowych nie finansują banki, ścierki są skuteczne i nie ma im nic do zarzucenia. są zamiennikiem a nie dodatkowym wydatkiem. i jest to super produkt do sprzedaży bezpośredniej bo nikogo nie ściemniamy jak z kosmetykami czy z kołdrami, produkt działa na miejscu. także walcie się wszystkie lenie, pozerzy i hejterzy oraz zazdrośnicy, że komuś w firmie wychodzi, a samo nie przyszło. trzeba ruszyć dupę. jestem za eko i za zdrowiem i w dupie to mam że rok temu jak je kupiłam zapłaciłam prowizję konsultantowi chociażby była to połowa wartości zestawu. zrobiłabym to jeszcze raz. ale ścierki miewają się dobrze i na razie nie planuję wymiany. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kj - 2015-10-16 17:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kupowałam ten zestaw czyścików 6 lat temu za ponad 2000zł, to mój mąż pukał mi po głowie, że zgłupiałam zupełnie. Dziś to on jest "ambasadorem" tych cudownych ściereczek i opowiada o ich cudownych właściwościach swoim kolegom. Tak, działają super i bardzo szybko odbywa się to sprzątanie. A mycie kilkunastu okien to już żadne wyzwanie. Mycie samochodu w połowie wiadra wody jest faktem. Bardzo je szanuję.
zdjecie uzytkownika
Lodzianka - 2015-10-22 01:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swieta racja zgadzam sie w 100 % mnie moi w cudzyslowiu przyjaciele chcieli w to wciagnac nie chcialam podpisac umowy i placic grube pieniadze na start i za czlonkostwo co miesiac to oni w ta sobote zwabili mnie do swohego mieszkania pod pozorem wspolnej imprezy poczatkowo normalnie rozmawialismy smialismy sie ale juz po dwoch godzinach od mojego przybycia zaczeli wypytywac o moje dochody z kim mieszkam czym sie dokladnie zajmuje noo luudzie kochani poczulam sie nie swojo i grzecznie odpowiadalam to zaczeli mnie z powrotem namawiac jak kiedys w lutym wodke wino pod nos podstawiali i namawiali zeby nawiazac z nimi wspolprace i oczywiscie podpisac umowe odmowilam to sie zaczelo....pieklo na ziemi zostalam pobita i wyrzucona o 3 w nocy z mieszkania na retkini w obcym miejscu przetrzywali moje rzeczy osobiste nie wiedzialam co poczac.oni pochodza ze zgierza ten lanserek caly wozi sie bialym autem i oh jak to on sie na scierkach nie dorobil.Nie krytykuje produktu bo z niego nie korzystalam ale waska grupe czlonkow konsultantow.dla tego mlodego w moim wieku 21 latka licza sie tylko pieniadze i zysk za wszelka cene.jest typem bez serca i skrupulow.Normalnie pracowac czy studiowac sie nie chce to chce wciagac w to ludzi zeby w ten sposob zarabiac.Ktos shejtowal go za to na facebooku a on mnie chce podac do sadu gdzie to ja powinnam jego i cala paczke oskarzyc o napasc strzezcie sie ludzie
zdjecie uzytkownika
Lodzianka - 2015-10-22 02:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popatrz sobie na ceny tych scierek na allegro ro co ismiech z twarzy i zadowolenie zejdzie ile zaplacilas konsultantowi za to ze ci to powiedzial po prostu.Sztuka czytania okarze siw wtedy dla ciebie baaaardzo droga
zdjecie uzytkownika
Lodziania - 2015-10-22 02:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje ja sie domyslil ze o to chodzi jak tylko umowe przeczytalam i za to ze hej nie podpisalam zpstalam pobita i wyrzucona w srodku nocy z mieszkania moi byli przyjaciele czyli pracownicy tej piramidy przetrzymywali moje rzeczy osobiste a teraz chca mnie do sadu podac bo ktos na fb napisal z mojego profilu ze sa oszustami i naciagaczami
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-10-23 13:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Lodziania nie chcę wchodzić w żadną dyskusję i nie chcę się w sumie wtrącać, ale dziwię Ci się. Skoro firma tak z Tobą rzekomo postąpiła, to dlaczego Ty sama nie podałaś ich do sądu.. Trochę to dziwne i jak dla mnie nie trzyma się całości. Każdy normalny człowiek by to gdzieś zgłosił, a nie czekał na rozwój wydarzeń.
zdjecie uzytkownika
jak tak można - 2015-10-29 18:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarek - 2015-05-19 06:54:14]:
średnia krajowa dzwonisz do osoby która ma być może średnią krajową a być może nie ma szacunku trochę proszę dla klientów którzy tak ładnej pensji nie mają a kupują nasze czyściki ...
zdjecie uzytkownika
Piotr M - 2015-11-06 14:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkt jest mega fajny i mega wytrzymały używam juz tego od pięciu lat i cały czas tak samo czyści i estetycznie wyglada czy kupiłbym drugi raz ? Ma sto procent tak , i dziwi mnie trochę opinia na temat konsultantów tej firmy bo u mnie był na spotkaniu przesympatyczny pan i jeszcze dorzucił mi do zestawu kilka gratisów o co wiec chodzi ?
zdjecie uzytkownika
He HE :) - 2015-11-09 22:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolejne biuro zamknięte, kolejne osoby zostawione na lodzie, kolejne oszukany osoby :) śmiać mi się chce z tego zachwalania, produktem który wart jest góra 300 zł a sprzedawany za grubą kasę ;) Ściema na szczęście ludzie się poznali i już nawet słyszeć o tym nie chcę ;) KONSULTANCI BOGACI NA POKAZ, W RZECZYWISTOŚCI - KOMORNICY IM SIEDZĄ NA GŁOWACH :)
zdjecie uzytkownika
Zaniepokojony - 2015-11-10 21:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [He HE :) - 2015-11-09 22:35:34]:
Witaj He HE skąd masz takie informacje, Raypath ma się dobrze mając taki super produkt.Jeśli podajesz takie informacje to podaj szczegóły a nie bazuj na zasłyszanych historiah
zdjecie uzytkownika
Kolorowy - 2015-11-15 14:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich . W końcu powiem wam cała prawdę na temat raypatha. Największym minusem tego biznesu w porównaniu do biznesu tradycyjnego jest to ze do raypatha może wejść KAŻDY a nie każdy będzie potrafił to robić profesjonalnie . Bo 150 zł w skali miesiąca które i tak każdy wydaje na utrzymanie w czystości domu samochodu oraz siebie w porównaniu do inwestycji kilkuset tysięcy złotych w biznes tradycyjny to jest mały pikus .

Chcecie wiedzieć dlaczego niektórzy ludzie NIE ZARABIAJĄ w raypath oraz dlaczego 90% tradycyjnych firm zamyka sie po pierwszym roku istnienia ?
Bo w Raypath oraz biznesie tradycyjnym nie masz szefa, innymi słowami NIC NIE MUSISZ. A niestety w szkole nie uczą samodyscypliny, tylko przygotowują do wykonywania poleceń, szkoła nie dba o świadomość oraz rozwój osobisty bo ogłupionym narodem łatwiej sie kieruje .

Nie jesteście nauczeni wytrwałości . Przykład z życia ? Autorka Harrego Pottera usłyszała od wydawnictwa 100 razy NIE i uważali ja za niezdrowa psychicznie ze pisze książkę o takich bzdetach. Dopiero po przekroczeniu stu osobistych próśb u kierownika wydawnictwa dostała zgodę na wydanie jej książki. I tak oto zarobiła miliardy.
A 95% z was po pięciu nieudanych spotkaniach rezygnuje i jest rozczarowana ze poniosła porażkę .

Najgorsze jest to ze to szkoła przez tyle lat sprała nam mózg ze do niczego sie nie nadajemy. Ile razy upadłeś zanim nauczyłeś sie chodzić jako dziecko ? Gdybys po piątym upadku sie poddał to byś dzisiaj jeździł na wózku, prawda ?

KAŻDY JEST KOWALEM SWOJEGO LOSU .

Społeczeństwo które żyje na opiniach z internetu lub znajomych nigdzie w życiu nie dojdzie. Zainteresujcie sie FAKTAMI A NIE OPINIAMI . Jesli macie mózg to na pewno wiecie Ze FAKT jest tylko jeden a OPINII na dany temat jest tyle co ludzi na świecie .
zdjecie uzytkownika
Aleksis - 2015-11-30 16:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale @Kolorowy jeśli chodzi o Raypath International Sp. z o.o. to była taka oferta pracownik-biurowy to może wejśc każdy :) Natomiast jeśli chodzi Ci o bycie Biznespartnerem, to wiadomo - pieniądz dobry, ludzi ciągnie.
zdjecie uzytkownika
He he - 2015-12-06 16:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście u mnie w okolicy ludzie się poznali ;) i teraz me wpuszczają domokrążców do domu :) tak domokrążców, sama nim byłam. Cała filozofia sprzedaży polega na tym, żeby uwaga nie jak najwięcej sprzedać, tylko jak najwięcej wprowadzić nowych, naiwnych ludzi ;) to usłyszałam na szkoleniu w Poznaniu :) Produkt kompletnie nie wart kwoty za którą się ją oferuje, tandeta, której koszt produkcji to ok 300 zł. Aha no i by zarobić coklwiek najlepiej mieć własną firmę. Takiemu normalnemu z ulicy się nie opłaca ;)
zdjecie uzytkownika
4343 - 2015-12-10 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie zastanwiam czy w najlbizszym czasie bedzie w firmie rekrutacja na przyklad na stanowiso pracownika biurowo- magazynowego, chetnie bym podjal prace tam
zdjecie uzytkownika
Słuchać sie nie chce - 2016-01-22 01:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkt bajka, sam używam razem z moja partnerka od 1,5 roku, oraz prawie cała nasza rodzina czyści wszystko raypathem. czyściki wyglądają prawie jak nowe, nie maja nieprzyjemnego zapachu, a ich skuteczność w porównaniu do środków chemicznych to jak porównanie fiata i porsche . Cena globalna na początku może odstraszyć natomiast po faktycznym obliczeniu kosztów raypath kosztuje tyle samo lub mniej niż wydatki na środki chemiczne i wszystkie szmatki gąbki itd. Nasza rodzina jak i my nie wyobrażamy sobie życia bez raypatha.
zdjecie uzytkownika
Fakt - 2016-01-22 01:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli szanujecie naszego Świętej Pamięci papieża to powinniście mieć szacunek do Raypath. Jestem od jakiegoś czasu w firmie, możliwości finansowe jakie daje firma nie daje nikt inny w polskich warunkach, a Prezes Pan Andrzej zachowuje się jak nasz śp. papież. Byłem niejednokrotnie w Krakowie w siedzibie i rozmawiałem osobiście-człowiek o wielkim sercu.
Tak na prawdę cały przemysł chemiczny jest zarządzany przez ciemna stronę - ludzi kierowanych szatanem którzy każą sprzątać chemia która doprowadza wszystkich na onkologię. Dzięki temu koncerny farmaceutyczne zarabiają krocie na takich naiwniakach jak wy - a największy biznes to jest chemioterapia . I tutaj koło sie zamyka , ci choć odrobine inteligentni zrozumieją o co chodzi .
zdjecie uzytkownika
burito - 2016-01-22 14:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fakt - 2016-01-22 01:43:50]:
szczerze mówiac to podałeś trochę mało rzeczowy argument... Ja szanuje Raypath, bo słyszałem o działalności i podoba mi się ona. Kolega aplikował ostatnio na pracownika biurowo - magazynowego - czeka na info od firmy
zdjecie uzytkownika
wdzieczna - 2016-01-26 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile osob tyle opinii, ale jedno jest pewne: produkt jest rewelacyjny, nie wyobrażam sobie, zebym wrocila do chemii, używam czyscikow od 2 lat i wciąż jestem pod wrazeniem. miesięcznie na chemie, lacznie z woda i utrzymaniem auta w czystosci, wydawalam ponad 100zl, dziś dość ze wydaje mniej, to nie wdycham dziadostwa i nie truje siebie i rodziny, bo nie sprzątam tylko czyszcze, i jak ktoś powie, ze czysciki sa drogie, to ja powiem: IDIOTA... BU HA HA HA.... to chemia jest droga, kupowałam ja ponad 20 lat, i dopiero teraz wiem, ze wydalam lacznie 24 000,00 zl na nia..... wtedy bylam idiotka.... nieswiadoma.... to ja wtedy pakowałam kase tym koncernom w kieszenie, wszystkim po kolei.... teraz smieje się z tych, którzy wydaja na trujaca chemie kolejne miesiące i lata...... a co do pracy, każdy może sprobowac, każdy robi to, na co się odwazy, i każdy ma to, na co się odwazy. Jestem w firmie 2 rok, i jestem wdzieczna, ze ktoś mi zaproponowal możliwość pracy w Raypath, roznica jest taka pomiędzy aktywnymi konsultanta,i i tymi nieaktywnymy, ze ci pierwsi biora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki i ida do pracy każdego dnia, tak jak kiedyś szlam na etat na 8 godz/dziennie, dziś ide na 10 godz/tyg, i jestem pania swojego zycia :) i pracuje na swoje marzenia, a nie na marzenia moich kiedyś pracodawców. A ci nieaktywni, skoro nie chcą pracować, niech nie pracuja, ok, wiedza jak zakonczyc wspolprace, i niech robia co chcą, ale uczciwie niech powiedzą, nie zarabiam, bo nie chce mi się, to wy jesteście odpowiedzialni, za to co robicie, i czego nie zrobicie. Wypowiadam się za grupe Legnica, tak w tej grupie jest, każdy to wie. Ta grupa gwarantuje pomoc, i ta pomoc jest dobrowolna ze strony Lidera, nie zapisana w zadnej umowie. A jak myślicie, ile zarabia dyrektor, prezes, kierownik i ph w koncernie samochodowym?? albo w koncernach roznych?? medycznych?? spożywczych?? jak myślicie?? to pomyślcie, ile te rzeczy sa warte, skoro płacicie i wszyscy na tych szczeblach do samej góry musza zarobić.......a prezes to nie zarabia 4 tys.... no wlasnie..... już wiecie ile te rozne rzeczy sa warte?? no wlasnie.... tylko jeszcze czy sa dobre???? no wlasnie..... jestem pewna, ze nie wszystkie... Tanie mieso psy jedza... A rzeczy dobre nie sa tanie :) Moim zdaniem, z pelna odpowiedzialnoscia to powiem, czysciki sa tanie :) bo raz kupione czyszczą co najmniej 10 lat :) a jak ktoś chciałby kupic, ale nie może, to będzie oczywiście z zazdrości, czadzil jak popieprzony... tylko z siebie gościu kolorowy robisz wariata :) zycze miłego dnia :)
zdjecie uzytkownika
losek - 2016-01-27 10:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasami i zadowoleni się odezwą tak jak wdzięczna. Czy może będziesz plnowała tu pracę podjąć ? Akurat ludzi na magazyn potrzebują, ale to raczej do mężczyzn ogłoszenie kierowane.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-29 19:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku czytając Twoja opinie człowieku !
Zadzwoń do mnie , chętnie się z Tobą spotkam , poznam Cię , a za głoszenie fałszywego świadectwa podejmę odpowiednie środki prawne . Pozdrawiam gorąco - ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-29 19:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
*Z daleka od tego*
To do Ciebie kierowany jest mój apel !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: To byla najdziwniejsza rozmowa kwalifikacyjna w zyciu poniewaz przeprowadzali ja jak kiedys myslalam moi przyjaciele Pomylilam sie i to grubo a cala sprawa skonczyla sie dla mnie tragicznie .Najpierw w lutym tego roku ojciec mojego przyjaciela pokazal mi produkt byl bardzo mily komplementowal mnie zachwalal zapewnial ze szybko zarobie wielkie pieniadze ze nie musze wyjezdzac za granice do pracy byl ubran6 w markowe rzeczy na rece drogi zegarek na parkingu drogi samochod przyjechal na rzekome podpisanie ze mba umowy ze slaska az do zgierza jakze byl zdziwiony kiedy przeczytalam umowy regulaminy i zapytalam o te oplaty....kredyty...odparl ze no przeciez trzeba zainwestowac zeby mozna bylo na tym zaeabiac...boze drogi wyczulam przekret a juz m8alam dowos wyciagniety...zrezygnowalam w ostatniej chwili i zrezygnowalam z tego.sprawa ucichla niezadowolony pan pojechal sobie a jego syn juz nie byl tak mily jak zawszeale wciaz sie ze soba odzywalismy myslalam ze nie ma mi tego za zle.jego niecne intencje ujawnily sie w ubiegla sobote przeprowadzil sie z dziewczyna ze zgierza na retkinie pisalam na fb z jego dziewczyna bo bylysmy przyjaciolkami umowilysmy sie ze przyjafe do nich a potem pojedziemy na dyskoteke.okaxalo sie jednak ze siedzimy w domu...bylo tam kilka osob ktore znalam i kilka ktore pierwszy raz widzialam na oczy przez pierwsze dwie godziny byli w miare ok ale po tym czasie zaczely sie pytania a gdzie pracuje ile zarabiam czy chce wiecej co robie w zyciu gdzie mieszkam zmieszana odpowiadalam ale czulam sie niekomfortowo potem zaczeli mnie znow na to namawiac i wciskac kit jakie to wspaniale ja kategorycznie odmawialam to chcieli mnie wodka i winem zpic...nie chcialam. Nimi pic...dorwali mnie pobili wyrzucili z mieszkania przetrzymywali osobiste rzeczy nahgorsza nic w moim zyciu nue wiedzialam jak wrocic do domu bo to kolo 2.30 w nocy bylo na szczescie przyjechal po mnie przyjaciel cos strasznego hakie maja metody ci przebierani bogacze z zegarkiem na reku za 50 zl haha ale udaja ze 3000 kosztowal
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-02-04 14:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej a co chodzi z tymi samochodami na zdjeciach fb oni je dostają czy tylko pozują?
zdjecie uzytkownika
wdzieczna - 2016-02-09 23:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [losek - 2016-01-27 10:59:55]:
czytaj ze zrozumieniem: jestem w Firmie 2 lata :) jestem wdzięczna i zadowolona :) a na magazyn to możesz aplikować ;)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Raypath International Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert