brak logo

Raypath International Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

lol 2016-07-18 00:13:27
rozumiem, że posiadanie super drogiego samochodu to jest pełnia szczęścia :D
2
Adam 2016-07-25 19:10:05
MŁODZI LUDZIE NIE DAJCIE ROBIĆ SOBIE WODY Z MÓZGU...!!! Nie polecam firmy i jej polityki
20
Wielmozny Pan 2016-07-31 00:01:05
Sprawdziłem. Po pokazie kupiłem w selgrosie mikrofibry plus to niby mydło szare. Takie samo jest w selgrosie. Chyba wydałem 23,90 i wyczyściło tak samo dobrze jak Pani na pokazie. Dodam, ze czyściłem to samo miejsce. A przy okazji. Chciałem nawet kupić od Pani. Ale jest tylko jedna droga zakupu- kredyt. Tak wiem 0%. Ale prowizja jest 1500 zł czyli taka jak za kredyt 35000 a tu to kwota 6000 :-) reasumując. Zaproponowano mi piramidę:-)
6
Bodzio 2016-08-29 10:45:20
Moim zdanim jesli ktos ma glowe na karku jest dobrze poprowadzony to moze niezle zarobic zadna inna firma nie placi tyle co Raypath w jeden dzien mozesz zarobic tyle ze przez reszte miesiaca mozesz sobie lezec tylko trzeba chciec a nie siedziec w domu i myslec ze klienci sami przyjda do nas po czysciki....
3
Ecobrooklyn 2016-10-07 21:11:09
Wszyscy w tej firmie wchodzą na takich samych zasadach... Manager który zajmuje się rekrutacja też kiedyś wziął kredyt na czysciki... My jesteśmy z mężem już jakiś czas... I to była najlepsza decyzja w życiu. Kredyt zapłaciliśmy w 3 mc i potem dokupiliśmy bo Nam brakowało zestawów jak były super obroty. Jeżeli ty weszles i ci się nie udało to jesteś oferma życiowym i etatowcem. Ty swojemu szefowi zarabiasz miesięcznie 5 koła i nie plujesz się że komuś kasę robisz. Jak do roboty nie pójdziesz to niestety nic z tego nie będziesz mieć. Wchodząc do firmy oszczędzisz już ma tym że 1 zestaw jest dla ciebie a płatność 125 zł to tyle co na chemię. Szkoda że nie liczysz tego że do pracy dojezdzasz i tracisz 300 w miesiącu na paliwo... Ale to trzeba być inteligentnym żeby mieć pojęcie o własnym biznesie... A przecież lepiej 2000 zarobić za 160 g a nie za 2 godz pracy... G.... wiecie i zazdroscicie
6
Nick 2016-10-18 10:57:12
Z tym że na allegro nie masz gwarancji ani rękojmi
Użytkownik 2016-10-21 23:04:29
Od 5 lat stosuje zestaw , nie wyobrazam sobie czyszczenia chemia , od 2 dorabiam do etatu pokazujac ludziom jak mozna sobie ulatwic zycie , naprawdę nie wiem co za zazdrosni lub leniwi ludze pisza te bzdury , albo konkurencja albo osoby ktore mysla ze zestaw wyjdzie sam z donu i sam na siebie zarobi , ani co do firmy , ani produktu nie mam wątpliwości , podpisuje sie w 100 procentach
3
Daria 2016-10-24 18:51:10
Pracuje w Raypath od pół roku. Po tygodniu zwolniłam się z etatu, od tej pory zarabiam 3 razy więcej. Ludzie są przesympatyczni, pieniadze naprawdę bardzo dobre, zestaw startowy zwrócił się już dawno, a produkt... Brak słów. Jest niesamowity! Gdy go dostałam sprzątałam cały dzień mieszkanie na błysk, nie dało sie przestać :D

Mi Raypath zmienił życie, wielu moim ludziom także. Polecam! Chociaz sama sie bałam na początku, bo jestem młoda osoba, to nigdy nie żałowałam tej decyzji!
4
Zagadkowa 2016-10-24 19:07:28
Polskich znaków zabrakło? I kultury żeby ludzi obrażać?
4
Xyz 2016-10-25 15:03:50
Biuro Chełm Śląski najlepsze! Państwo Gala są przesympatyczni, mega pomocni. Reszta liderów także :) A prowizje... Kto był na szkoleniu ten wie :D
5
Fernando 2016-10-28 17:10:00
Chwileczke czegos tu nie rozumiem... jakie 125zl ? Podpisujac umowe rejon Poznań rata wychodzi 187zl na 48 miesiecy! Klamstwem jest ze jeden zestaw dostajesz gratis, wszystko jest wliczone w koszt kredytu niby mówią zestaw startowy 6200 czyli koszt 2 zestawów sprzedażowych ale nie mowia ze dodatkowo do tej kwoty doliczana jest prowizja ponad 1800zl po to aby zaplacic liderom za wprowadzenie nowej osoby do współpracy, dodatkowo dochodza odsetki banku i robi sie kwota 9200zl ! Trzeba sie dobrze zastanowić przy podpisaniu umowy jednak proponuje spróbować dowiesz sie ile mozna zarobić a jesli cos bedzie nie tak masz 2tyg. Na zrezygnowanie z umowy bez jakichkolwiek kosztów :)
4
Ola 2016-10-28 21:20:16
Zgadzam się. Namówilam się na zostanie konsultantem i został kredyt.Spotkania były z klientami jednak koszt zbyt wysoki. Doliczyć dojazd do klienta czas na prezentację , to nie jest takie super
8
chełm śląski 2016-11-02 12:35:46
biuro w chełmie śląskim i ogólnie grupy raypath na śląsku nie zostawiają nikogo na lodzie ;) polecam !

spotkania z klientami były jednak koszt zbyt wysoki? ale pierdzielicie z górki, że aż musiałbym sie napić jak to czytam haha :D na śląsku póki nie umiesz sam/a zrobić pokazu to jeździsz z leaderem grupy i on za Ciebie pokaz robi a Ty sie uczysz, każdy z tego ma jakiś pieniadz, bo każdy może tworzyć grupe która zarabia cała na siebie, bo każdy generuje wkład do obrotów :) a zarabiać idzie nie tylko ze sprzedaży a właśnie z całości pracy grupy też :) dlatego to nie jest jak piramida, że ten co jest wyżej zgarnia kase z tych co są niżej, wszystko zależy od wyników bo osoba która weszła do raypath rok później niż leader może go wyprzedzić w wynikach w 2 miesiace
1
Bartek 2016-11-03 11:20:05
Kolejna piramida i naciąganie młodych głupich ludzi na kase!!
13
Zawiedziny 2016-11-03 15:06:08
Czy to jest piramida nie byłbym pewny.Ale czy w porządku jest załatwianie leasingu każdemu młodemu z Biura w Chełmie Śląskim.Mówienie uwierz w siebie tylko że później zostaje samochód i dług do spłacenia za autu i Raypath.Jak długo to wytrzyma.
9
Zaniepokojony 2016-11-04 07:24:31
Biuro w Chełmie Śląskim nie zostawia nikogo samego zostawia go z leasingiem na samochód
7
Blady 2016-11-10 13:32:10
Ostrzegam wszystkich przed współpracą z firmą RAYPATH!! tą ,,firmą,, powinna zając sie prokuratura!!
14
kot 2016-11-10 13:34:47
Zaciągają kredyty w bankach a pózniej sie wieszają!
15
Zaniepokojony 2016-11-10 20:03:28
To nie firma winna tylko osoba która ten proceder prowadzi wmawiając młodym ludziom uwierz w siebie jesteś super pomożemy Ci i pomagają ale do czasu załatwią leasing i tu radź sobie sam .Może załapiesz się na jedno dniową balangę w super hotelu i na tym koniec.Kredyty i leasing zostają i znowu następni i tak dalej.I znowu następni młodzi naiwni i następne tragedie.
13
jeremy 2016-11-24 08:15:22
Przecież to kolejny Zepter , Amway, Akuna lub tym podobny Rainbow. Paru cwaniaczków na górze piramidy trzepie kasę na towarze wartym pięć złociszy , a sprzedawanym za krocie. Młodzi gniewni nabierają się na te sekciarskie teksty i omamieni samochodami i innymi gadżetami robią z siebie durni. A już tekst o szefie firmy porównywanym do papieża , przebija wszystko. Mam znajomego który w tym pracuje. Na fb zamieszcza zdjęcia robione w salonach samochodowych na tle nowych modeli i pisze jak to można cudownie żyć pracując w tej firmie. Tym czasem groszem nie śmierdzi i ściga go komornik. Ten człowiek został tak zmanipulowany przez tych sekciarzy że nadaje się już tylko do psychiatryka. Takie pseudo firmy powinny być zakazane .
18
Natalia 2016-11-29 09:33:39
Witam, poszukuję osób które zostały oszukane przez tę firmę ...tzn Szukalo pracy a okazało się ze podpisaliście umowe na kredyt;/ proszę o kontakt na maila gasiorowska.natalia@o2.pl pozdrawiam
10
Racjonalny 2016-11-30 00:59:17
Wszyscy piszecie o cenie. Ale jaka to niby jest cena? Policzcie, ile w miesiącu wydajecie na różne płyny do okien, do podłóg, do ścian kafelek naczyń itd, ile idzie w tym czasie gąbek, ścierek, ciepłej wody itd. To typowe, że wolicie kupić np. karmę dla psa 5 kg za 5 zł niż 50 kg za 40 zł bo uważacie że to taniej. To tak jak z palaczami, nawet jak chcą rzucić to nie, bo plastry po 80zł, jakoś nie patrzą na to że paczka fajek to 15 zł. Wystarczy pomyśleć, czy 70zł msc za czyściki to nie inwestycja, która nam się zwróci.
Właśnie, wystarczy pomyśleć.
2
czorano 2016-12-01 08:59:50
Kup garnki za 6000zł. Kup odkurzacz za 5000zł. Kup pościel za 4000zł. Kup szmatki za 4000zł..............itd.
A panowie na górze się śmieją bo pospólstwo daje się w bambuko ładować.
Młodzi naiwniacy poddają się praniu mózgów i wierzą w te bajdy.
13
TYCIA 2016-12-10 09:03:33
CZYSCIKI firmy Raypath sa rewelacyjne.Sprzatam juz nimi ponad 2 lata.Nie wyobrazam juz sobie,ze mialabym wrocic do sprzatania rakotwórczą chemia!!!!!!!! co do ceny --ktos pisze ze produkt jest wart 300zl ..po pierwsze skad ma takie wiadomosci a po drugie czy zastanawial sie kiedys --przy zakupie firmowego obuwia sprtowego czy sprzetu ile producenta kosztowalo wyprodukowanie tego.zaplacil grosze malym chinskim rączkom a sprzdaje z 10000% zyskiem,Ale na to nikt nie patrzy.bo kupione w sklepie,..Czysciki Firmy Raypath trzeba pokazac jak czyszcza bo leżąc na półce w sklepie nie mają szans pokazac swoich zalet. POLECAM ZESTAW FIRMY BO JEST BEZKONKURENCYJNY..NIE WDYCHAM CHEMII I SPRZATAM SZYBCIEJ I TANIEJ.!!! pozdawiam zadowolona klientka.
2
Robert. 2016-12-12 09:48:13
Złodzieje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nic nie warte szmaty wciskają ludziom za bajońskie sumy. Piramida dalej działa i werbuje nowych głupców. Zobaczcie na YouTube jak bawili się za wasze pieniądze w Hotelu Arłamów . Wy płacicie grube tysiące żeby gówniarze mogli się bawić. NAIWNIACY !!
9
fides 2016-12-12 23:40:26
Raypath to wielkie oszustwo!!!!!!!! Normalnie nie da się tego sprzedać za te kwoty. TYLKO DROGĄ OSZUSTWA, manipulacji, presji na klienta!!!! Konsultanci zmuszani są praniem mózgu do nachalnego wydzwaniania do znajomych; wymuszania od ludzi spotkań w ich mieszkaniach; wychwalania produktu (mimo, że każda mikrofibra z dłuższym włosem myje tak samo, może lepiej); podziwiania w śmieszny sposób prezesa Andrzeja Widawskiego ( aż śmiech na usta się niesie); wmawiania ludziom , że wydają 100 zł na chemię czyszczącą do domu (co w większości nie jest prawdą); wymuszania od ludzi zakupu w ratach na kwoty 2000 zł do 9000 zł; wmawiania ludziom , że im się to bardzo pseudo opłaca( szmaty za kilka tysięcy, kredyty w bankach !?!?!?); wymuszania nr tel. od znajomych klientów w celu dalszego nachalnego wydzwaniania (LISTA 100 Nr tel. ma być aktualna ! ) DOBREGO PROKURATORA NA NICH!!!!
Większosć zostaje z kredytem. Tak jak piszą wcześniej.
Ponadto konsultanci namawiani są do szkoleń dwa razy bądź trzy razy w tygodni w biurach regionalnych , gdzie poddawani są praniu mózgów; uczą ich według schematów, które nie działają , rozmów telefonicznych z klientami nierzadko nachalnych, niegrzecznych,( normalnie ze znajomymi się tak nie mówi). Co miesiąc obowiązuje zjazd w Poznaniu i zmuszanie do zachwytów nad sukcesami ludzi z wyższej półki piramidy.
14
D 2016-12-16 11:53:21
Namawiają konsultantów do kupna samochodu na kredyt w leesingu dla lepszego wizerunku. Konsultanci zostają z kredytami na samochody i na ścierki warte 300zł.
Znajomi, potencjalni klienci nie chcą, żadnych spotkań w domach, bo wiedzą , że będą mieli coś wciskane, nie chcą kupować i tracić czasu na spotkania i przyjmowania obcych w domach. Poprostu zero spotkań , ludzie NIE CHCĄ, nie odbierają telefonu, bo się już na tym poznali, więc nie ma gdzie robić spotkań i rzekomo tyrać, bo nie ma gdzie. Sporadycznie, że ktoś się pozwoli nabrać. Byłam z moją liderką na kilku spotkaniach i nie potrafiła wcisnąć nikomu. Wręcz nie chcieli jej słuchać. Robiła z siebie wielką biznes women i nie poradziła sobie. Wielkie wychwalanie Widawskiego, a mikrofibrę już dawno wymyślili. Inne czyściki czyszczą tak samo, np: obciąć kawałek starego szlafroka z mikrofibry i czyści tak samo. Ludzie na spotkaniach wyśmiali ścierki za kilka tysięcy!!!!!! Te różowe czepialskie co to na sucho mają niby czyścić , to na czarnym flauszowym płaszczu pozostawiają różowe kosmki, totalne dno, LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liderzy na szkoleniach popadają w samozachwyt nad sobą , nad ścierkami i nad szefem Widawskim. Obrażają i wyśmiewają ludzi cytuje "kupujących żarcie w Biedronkach", noszących niemarkowe ubrania, "etatowców" pracujących uczciwie na etacie, jeżdzących starszymi samochodami własnymi bez leasingu. Liderzy utrzymują na szkoleniach atmosferę fałszu, ponizają nowych konsultantów , tych , którzy się jeszcze nie zoriętowali o oszustwie rzekomo zarobienia wielkich pieniędzy, wmawianiu im , że się da, bo tylko głupim się nie da. A rytuał obcałowywania się i zachwytów jest śmieszny, sztuczny i pełny obłudy. Szemranie liderów i chichoty poza salą mówią same za siebie
12
duo 2016-12-16 13:53:31
Wystarczy zobaczyć na YouTube jak wręczają sobie kluczyki do kupowanych przez samych siebie samochodów. Pokazówka w Arłamowie i wynajęcie Ahimka do prowadzenia tego sekciarskiego show to żenada.
11
niebieskalaguna 2016-12-16 16:35:33
Trafiłam na osobę , która była liderem w firmie Raypath. Nie ukrywam, że świetnie potrafiła zaprezentować towar i ze szmatek wartych kilkanaście złotych zrobić dobro luksusowe. Jak się potem okazało, owa osoba słowo w słowo cytowała tekst z materiałów szkoleniowych, który każdy domokrążca musi wykuć na pamięć. Wychwalanie właściciela firmy, pierdzielenie o cudownych właściwościach nanosrebra oraz nadzwyczajnej strukturze szmat, to zadanie każdego sekciarskiego sprzedawcy. Oczywiście lider podjechał pod dom furą wartą kilkadziesiąt tysięcy złotych, z której wysiadł z przylepionym na twarzy uśmiechem, trzymając w ręku wypasioną wielką skórzaną torbę. Z owej torby niczym feniks wyłonił się zestaw pokazowy. Domokrążca prezentował kilka szmatek , przez prawie dwie godziny (sic). Na koniec przedstawił ofertę współpracy oraz propozycję nie do odrzucenia czyli kredyt na kilkadziesiąt złotych. Myślałam, że spadnę z krzesła. Lider zapewniał, że będzie to inwestycja mojego życia…. Hahaha. Kasę mają tylko Ci na górze, którym uda się wciągnąć do bagna sporą ilość ludzi. Pionek na dole piramidy niewiele zarobi….
8
P 2016-12-17 17:22:11
Firmą Raypath powinny się zająć organy ścigania, jak każdą piramidą finansową !
 
6
Stoik 2016-12-17 17:32:12
I jacyś naiwniacy jeszcze w to wchodzą?
7
miron 2016-12-17 17:46:45
Klasyczna piramida. Sprzedają towar warty grosze . Kwota kilku tysięcy złotych za zestaw paru szmatek to "śmiech na sali". Ale niema się co dziwić. Przecież panowie na szczycie piramidki muszą z czegoś żyć.
Szkoda tylko tych biednych ludzi którzy dają się w to wciągnąć. Muszą słuchać na tych dziwnych "szkoleniach" tych swoich "guru" i przyklaskiwać tym cudownym przemówieniom. Potem zabiera się takiego biedaka wyciągniętego z blokowiska do hotelu i pokazuje się "luksus" i "szpan". Wmawiają mu że będzie "Panem swego życia" i wciskają kolejny kredyt na średniej klasy mercedesika lum BMW.
Młody biedak myśli że złapał Pana Boga za nogi i daje się dalej wciągać w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Po pewnym czasie niema już żadnych znajomych oprócz tych z Sekty. Wmawia mu się że wszyscy mu zazdroszczą i nienawidzą za to że ma takie cudowne życie.
Tym czasem mózg już ma zryty do granic możliwości i nie potrafi już o niczym innym myśleć i mówić jak tylko o swoich szmatkach.
Mam takiego w rodzinie. To co się z nim stało , to smutne. Ale pewnie jego koledzy i on powiedzą że piszę to z zazdrości. ŻAL.
12
konsultant 2016-12-18 10:18:50
Samochody konsultanci dostają od firmy za darmo za dobre wyniki i chęć do pracy.
zazdrościcie ludziom sukcesu.
D 2016-12-18 11:46:33
widać , że jesteś w raypath tydzień, bo jeszcze myśisz, że dają za darmo ha, ha, ha
8
ztr 2016-12-18 15:21:21
Raypath- Pierwsza firma w Polsce która rozdaje mercedesy ha ha ha.....
Człowieku . Puknij się w ten sagan.
11
D 2016-12-18 16:05:47
leazing spłacasz sam.
7
D 2016-12-18 16:18:52
Sam się pukaj!!!! Ha Ha Ha, HA HA!!! Zwykłe szmaty jak każde inne i żadna w tym technologia ekologiczna. Bardzo dużo mydła trzeba zużyć do ich wyprania oraz w końcu proszku do prania. Innych czyścików się aż tak nie dopiera, tylko wyrzuca jak są bardzo zabrudzone. Wiec trzeba więcej zużyć proszku do raypath. A ten wstyd przed znajomymi, że takie haaały się wciska za kilka tysięcy, opinia idzie jako naciągacze, sekt. Komu później sprzedać, jak ludzie będą uciekać??????. Wstyd przed rodziną!!!!!!!
4
D 2016-12-18 16:30:20
przepraszam "ztr" powyższy post miał być do "konsultant"
1
Igor 2016-12-18 19:45:42
Ostrzegam wszystkich przed podjęciem jakiejkolwiek współpracy z firmą RAYPATH!!
7
konsultant 2016-12-19 22:08:24
Nieudacznicy życiowi zawsze zazdroszczą ludziom sukcesu
1
fides 2016-12-20 08:38:23
konslultant, napisz coś od siebie! Nie powtarzaj tego co ci wciskają na szkoleniach - slogany bez pokrycia. Nie napiszesz prawdy, bo masz sprany mózg. Złodziejstwo i oszustwo jest dość szybko rozpoznawane. Prawda o was rozszerza coraz większe kręgi . Raypadowcy to ci, których pracodawcy nie chcieli jako pracowników i już napewno nie zechcą. To ludzie bez wartości. Prowadzenie działalności opartej na leesingach w bankach i oszustwie kontrahentów oraz pracowników nie ma racji bytu.
4
konsultant 2016-12-20 09:39:26
fides nie denerwuj się tak bo ci żyłka na czole jeszcze pęknie etatowcu klapkowy
fides 2016-12-20 11:11:12
znowu powielasz raypadowe slogany!!! Ha, Ha, Ha
Ja mam byt zapewniony, szacunek wśród ludzi, pozycje zawodową i społeczną. Ty nie masz nic skoro działasz w sekcie raypadowej. Do raypathu wchodzą bezrobotni nieudacznicy, ludzie bez pomysłu na własny biznes, bankruci, co to Widawskiego ze strachu chwycili za nogi , a on jak BÓG im życie uratuje!! Ha, Ha ! To strach w głowie żyłki rozrywa jak komornicy wam się biorą za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze sraczką w gaciach! Ha, Ha! Prokuratura za AMBER GOLD się też wzięłą, bo też wyłudzali pieniądze oszustwem od ludzi jak WYYYY!!!
5
fides 2016-12-20 14:29:10
Naukowcy ostrzegają: nanosrebro może być szkodliwe.
Według badań naukowych prowadzonych w Danii - nanosrebro, które można znaleźć w znacznej ilości kosmetyków i innych produktach, może penetrować skórę i powodować jej uszkodzenia.
Srebro jest znane ze swoich antybakteryjnych właściwości, które wykorzystywane jest w wielu produktach – na przykład w kosmetykach, detergentach, sprayach, ubraniach i opakowaniach żywności. Pokrycie produktów nanosrebrem w znaczny sposób podnosi skuteczność produktu i podwyższa jego jakość. Zastosowanie nanosrebra to nie tylko produkcja pożywienia i kosmetyków, ale sięga dalej do innych dobrach konsumenckich, włączając plastry, szczoteczki do zębów i produkty tak różnorodne jak skarpetki do biegania czy lodówki.

Samo srebro nie jest niebezpieczeństwem, ale nanosrebro może nim być. „Srebro jako metal nie stanowi żadnego niebezpieczeństwa, ale jeśli rozbije się je do nanocząsteczek, przybierają one rozmiar tak mały, że mogą przebić ścianę komórki. Jeśli nanosrebro przejdzie do komórek ludzkich może powodować w nich zmiany.” - wyjaśnia profesor nadzwyczajny Frank Kjedsen i doktor nauk przyrodniczych Thiago Verano-Braga z Wydziału Biochemii i Biologii Molekularnej Uniwersytetu Southern Denmark.

Badanie, które zostało opublikowane w dzienniku ACS Nano, skupiło się na badaniu ludzkich komórek nerkowych i miało na celu odkrycie, jakiego efektu na organizmie ludzkim należy się spodziewać po spożyciu nanosrebra.

„Możemy potwierdzić, że nanosrebro prowadzi do uformowania się szkodliwych wolnych rodników w komórkach. Oprócz tego można zauważyć, że pojawiają się zmiany w kształcie i ilości białek. To nas martwi.” - mówią Frank Kjedsen i Thiago Verano-Braga.

Nanosrebro może prowadzić do formowania się niebezpiecznych wolnych rodników. Badacze podkreślają, że tworzenie się znaczącej ilości wolnych rodników w ciele jest połączone z poważnymi chorobami takimi jak choroba Alzheimera i choroba Parkinsona.

Jednakże, badania są wciąż we wczesnej fazie i nie zostało wykazane, jak normalne zastosowanie na skórę nanosrebra może być przyjęte przez skórę właściwą. Ponadto badacze wskazują, że badania były przeprowadzane na komórkach człowieka w laboratorium i nie zostali wykorzystani podczas niego żywi ludzie, co znaczy, że nie jest do końca pewne, jak dana osoba może zareagować na różne poziomy ekspozycji na nanosrebro.

W świetle tych badań, Danish Veterinary and Food Administration ostrzega, że suplementy zawierające nanosrebro, często wprowadzane na rynek dla ochrony przeciwbakteryjnej, przeciw grypie oraz dla walki z rakiem, nie powinny być używane.
http://laboratoria.net/technologie/20863.html
5
vis 2016-12-20 18:07:58
Biedny człowieczku. Ty nawet nie wiesz ile może zarobić ten twój "etatowiec".
Ja miałem w życiu kontakt z Raypath. Wiem co potrafią zrobić z ludżmi podatnymi na ich hasła i rycie mózgu. Na szczęście nie uwierzyłem w te głupoty i w porę się wycofałem.
Teraz pracuję na etacie w firmie która od ponad dwudziestu lat handluje paliwem i zarabiam kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie. Mam służbowy samochód i kupę innych bonusów.
Nie muszę kłamać i oszukiwać ludzi . Mam wolne weekendy, urlop i święty spokój.
Nie każdy etat to dwa tysiące wypłaty i te twoje klapki.
Radzę ci rozejrzeć się za normalną pracą i normalnymi ludżmi.

11
konsultant 2016-12-20 19:28:13
oj fides fides z tej wódy to już ci chyba mózg wyżarło a z zawiści i zazdrości to zwieracze odbytu ci puszczają ......radzę założyć pampersy :) a pewnie byś chciał w takiej firmie pracować tylko że tam pewnie cie nie chcą :( Mam nadzieję że na stole wigilijnym to nie masz tylko ryby i flaszki ? eh robol z ciebie i wieśniak jak nic
1
D 2016-12-21 11:21:32
domokrążco z raypath nie potrafisz nic pozytywnego przedstawić w obronie swojej i tej zakłamanej firmy oraz tych zwykłych szmat. Wszyscy to widzą na tym forum. Lepiej sie tu nie pojawiaj, bo sie bardziej pogrążasz. Pranie mózgu ci nie pomaga!!! Ha, Ha, Ha
12
Kris 2017-01-03 13:08:13
Z dala od tej firmy ludzie!!!tzn piramidy finansowej,młodzi ludzie,często bardzo dobrze wykształceni dają sie namówić na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Raypath a pózniej zostają na lodzie z kredytem na samochód i i kilkoma zdjęciami z wypasionych hoteli i jakże wystawnych imprez a to wszystko tylko na pokaz i żeby wrzucać fotki na FB aby kusic innych by sie dali namówić na to szambo! Tą firmą już wkrótce zajmą się odpowiednie organa,sprawa jest w toku,jest nas poszkodowanych już 29 więc będzie dobrze.

Pozdrawiam

Krzysztof B.
12
D 2017-01-03 17:11:06
Jestem osobą poszkodowaną przez Raypath. Proszę o kontakt, może jakoś się wesprzemy. Zamierzam wystąpić na drogę sądową. bmwbozena@poczta.fm
10
Kasia 2017-01-12 14:15:35
Mój kuzyn który dał sie namówić na współprace z tą fimą do dziś spłaca kredyt na samochód który rzekomo dostał od fimy RAYPATH,zostalo mu ok 120,000 zł do spłaty! chłopak został na lodzie,z niczym...
12
Zostaw swoją opinię o Raypath International Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.