Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Raypath International Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania47 - 2014-11-07 18:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uczeń - 2014-05-02 17:07:46]:
produkt może świetny, ale cena szokuje, u mnie w domu była konsultantka- obejrzałam wysłuchałam, teraz po kilku miesiącach od jej wizyty kupiłam jedną ścierkę i testuje sama czyszcząc różne powierzchnie i przedmioty
zdjecie uzytkownika
ad - 2014-11-18 19:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hafinat - 2014-05-20 15:17:14]:
w zalezności od chęci możesz zarobić albo nie zarobić. jeśli chodzi o ludzi i ich nachalność to.. kazdy jest inny. jak mnie ktoś odmawia to wychodze i dziękuję za spotkanie. idę na kolejne.. trzeba mieć przynajmniej jedno dwa dziennie. mam skuteczność około 40%. zarobki z czterema zerami na końcu. pozdrawiam.
ps. prowdze także druga firmę ale inwestuję w nią pieniądze zarobione prze raypath licząc że dla potomnych "coś" zostanie. promuję swoją markę, topię w to pieniądze (akcesoria dla psów) ale jakoś żyje jeśli można powiedzieć jakoś zarabiając w miesiąc tyle co większość w pół roku
zdjecie uzytkownika
heloelo - 2014-11-28 18:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się w 1000% procentach zgadzam z tym, że jak ktoś chce to zawsze znajdzie sposób by zarobić. A jak ktoś nie chce lub wolałby mieć podane na tacy to zawsze znajdzie coś gdzieś co nie będzie pasować albo coś co mu będzie przeszkadzać. Ludzie, wiecej zaangażowania. i nie każda praca jest dla każdego, o tym też warto pamietac.
zdjecie uzytkownika
se - 2014-12-11 09:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [madzia - 2014-04-28 20:11:38]:
Madzia chetnie odkupie jeden komplet napisz maila na amelii3010@gmai.com
zdjecie uzytkownika
dannon - 2014-12-29 13:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka że to zwykłe "szmatki" z mikrofibry które powinny kosztować góra 100 - 150 pln i tyle. a wciskanie kitu ze sa warte 2000 3000 tysiące to jest kłamstwo i złodziejstwo w dalszej konsekwencji. znam temat bo to robiłem i cos tam sprzedałem ale nie mogłem patrzecjak inne "rekiny" szmatkowe zarabiaja na czyimś nieszczęściu i naiwności. Walczę z takim biznesem i gdzie tylko moge uświadamiam ludzi że te hieny zrobią wszystko aby kogoś oszukać i wcisnąć mu szmaty za 3000 koła,
zdjecie uzytkownika
Bebok - 2015-01-06 12:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lux - 2014-08-05 15:35:51]:
Taka ściema jak RAYPAH nie istnieje tylko w Polsce i nigdzie indziej na świecie, a jeśli ktoś wam wmawia, że jest inaczej to kłamie. Ta forma handlu przypomina zwyczajne PIRAMIDY i nic więcej. Masa byłych domokrążców tej firmy stara się opchnąć swoje zestawy na których wtopili. International - tłumaczenie "maleńki nic nie znaczący, stwarzający pozory ogromnej korporacji"
zdjecie uzytkownika
Bebok - 2015-01-06 12:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bebok - 2015-01-06 12:33:09]:
*istnieje tylko w Polsce*
zdjecie uzytkownika
Avon - 2015-01-20 11:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
*Kompletne zestawy z samochodówką i kosmetycznym odsprzedam za 1500 zł, gotówka, są 4 komplety. Adres : iwonamagdalena@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Zeus1962 - 2015-01-22 16:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te czyściki sa ok, działają... jesli o produkt chodzi nie mam zastrzeżeń prócz rękawicy różowej i beżowej - to akurat bójda totalna. nie polecam.... Nie polecam też pracy w tej firmie, praca tam polega tylko i wyłącznie na wciąganiu ludzi i namawianiu iż do zaciągania kredytów po 5 tys zł.... obiecują że pomogą a potem sie tracą i nawet telefonów nie odbierają. Ja byłem konsultantem w biurze Imielin które to narzekało na inne biura i że u nich jest wszystko naj,że dobrze że tam jesteśmy a nie gdzie indziej np.w Będzinie czy Bytomiu w biurze...jakoś tak...to jest tragicznie. wg.mnie pewnie wszędzie jest tak jak w tym Imielinie (Chełmie śląskim) oszuści i naciągacze.Uważajcie na nich
zdjecie uzytkownika
oonaaaaaaaa - 2015-02-05 21:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak zrezygnowac z umowy konsultanta w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
jaona - 2015-02-06 09:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj. Do 10dni od dnia podpisania jest możliwość odstąpienia od umowy. Jeśli już minęła ta ilość dni to nie pozostaje nic innego jak sprzedać zestawy na własną rękę i zwyczajnie zaprzestać działalności konsultanta. Mogę kupić zestawy, napisz na email, podam tel do kontaktu ilotom@wp.pl
zdjecie uzytkownika
anik - 2015-02-16 16:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zeus1962 - 2015-01-22 16:56:44]:
Witam, Ja też mam zestawy z 2014r. i chętnie odsprzedam, też za 1500 zestaw z samochodówka i kosmetycznym.
Mój mail: annarella234@gmail.com
zdjecie uzytkownika
dropsik2000 - 2015-02-18 16:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święte słowa co niektórych osób. Ja też dałam się nabrać. Na początku wszystko pięknie ładnie a jak przyszłam na szkolenie wewnętrzne to nagle się okazuje, że najlepiej żebym gdzieś pracowała, miała prawo jazdy, telefon na abonament itp. A prawda była taka, że nie miałam żadnej z tych rzeczy a mój promotor podpisując ze mną umowę stwierdził, że coś w umowie kupna na kredyt wymyśla (czyli wpiszą nieprawidłowe dane po to, abym dostała kredyt). W tej chwili mam 2 takie komplety plus sporo gratisów w postaci mydeł i czyścików do twarzy. Chętnym mogę odsprzedać cały komplet za 1400 zł z gratisami gdyz chciałabym w końcu spłacić kredyt i wyjść z długów lub na sztuki poszczególne czyściki (ceny do uzgodnienia). Mój adres izabela.prokop@wp.pl Zapraszam
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-02-18 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dropsik2000 - 2015-02-18 16:07:51]:
dokładnie Pani Izo, mi tak samo potrafili załatwić kredyt na 5014 zł mimo iż byłam osobą bezrobotną. Mówią, że pomogą a potem: radź sobie sam niestety. mnie nawet jedna Pani wystawiła do wiatru. umówiłam spotkania na które miała ze mną jechać a potem nie odbierała telefonu już kilka dni przed spotkaniami i nawet na sms nie raczyła odpisać- zero profesjonalizmu
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2015-02-27 12:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to ściema jakich mało. Fakt produkt może i dobry ale wart góra 300 zł, a już nie ponad 2 tys zł. Trzeba pisać wszędzie gdzie się da, że to ściema bo dużo ludzi się nabiera i zostaje z kredytami. Wszystko pięknie ładnie przy podpisywaniu umów a potem się okazuje, ze najlepiej mieć samochód super, telefon wypasiony, i kupę wolnego czasu ahaaa no i zapomniałam dodać, że najlepiej mieć własną działalność bo inaczej zarabia się grosze!!! Ściema Ściema i jeszcze raz ściema.
zdjecie uzytkownika
dropsik2000 - 2015-02-27 17:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dropsik2000 - 2015-02-18 16:07:51]:
Proszę pseudo - konsultantów aby nie pisali z propozycją sprzedaży za 600 - 800 zł bo taka oferta mnie nie interesuje, a zabiera mój cenny czas na odpisywanie na meile, który wole spędzić z dzieckiem. I ap ropo komplet to nie moje 2 zestawy tylko 1 zestaw. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2015-02-28 00:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że firma daje zarobić paru osobom, i to te osoby przyciągają inne osoby, pokazując jak to dobrze im się powodzi...Znam tą firmę od podszewki, zestaw wart jest 300 zł, i ani gorsza więcej, a sprzedają za ponad 2 tys... szkolenia to pranie mózgu, totalne pranie mózgu. Mąż dał się nabrać, ja zresztą też, szczęście, ze opamiętaliśmy się w porę, spłaciliśmy kredyt, i jesteśmy na czysto. Omijajcie ludzie szerokim łukiem tych oszustów.
zdjecie uzytkownika
oszukana 24 - 2015-03-02 10:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zeus1962 - 2015-01-22 16:56:44]:
też dałam się wciągnąć w ten bajzel razem z mężem i co mi z tego przyszło kredyt do spłacenia, zestawy które leżą i tylko miejsce zajmują i nic więcej. jeździłam z moim menadżerem na sprzedaże i co nic. nikt normalny nie kupi czegoś takiego za taką kwotę. a teraz zero odzewu z ich strony. i zgadzam się że dobrze spisuje się tylko biała rękawica. beżowa i różowa to totalna masakra. OMIJAJCIE ICH SZEROKIM ŁUKIEM.
zdjecie uzytkownika
grawer - 2015-03-07 07:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalni wydają ok. 100 zł miesięcznie na zamiennik raypath-a do końca zycia. ha ha ha ha ha
Na 10lat to tylko 12.000zł ha ha ha ha
Ja kupiłem i jestem zadowolony
Wydaję nie 100 a 77 za pełny pakiet
woskowanie auta 25 zł
plak do pulpitu 15zł na 2 mies
tabletki do zmywarki 25zł + sól + nabłyszczacz
vileda co 3 mies.nowy wkład
płyn do kominka piekarnika mikrofali paneli płytek odkamieniacz do szyb i luster laptopa tv dywanów tapicerki a o w
jak pani oszukana lubi po domestosie siadać na ubikacjęi zasysać te parujące opary to życzę zdrowia a zresztą każdy lubi AZS na dłoniach i ciele prawda..okno teraz myję 2 min bez mazów a nie 10 min a mam ich 24 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
grawer - 2015-03-07 07:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana 24 - 2015-03-02 10:40:32]:
Jak pani oszukana lubi po domestosie siadać na ubikacjęi zasysać te parujące opary to życzę zdrowia a zresztą każdy lubi AZS na dłoniach i ciele prawda..
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2015-03-15 22:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm toaletę czyszczę sodą oczyszczoną z octem koszt 8 zł na miesiac :D i toaleta lśni a dla wiadomości mam AZS i cały ten wasz Raypath gów.. pomógł. Nie stosuje co prawda chemii bo mam zestaw w domu.... taka pamiątka po całym tym bajzlu...z czego rękawica biała już się pruje cała...porażka wasza firma to jedna wielka porażka, ściema, oszustwo, bajzel, oszustwo, ściema, . Zawartość tego srebra w rękawicach jest tak znikoma, że szok. A wcale nie trzeba używać chemii aby mieć czysto wystarczy zwykły ocet, soda oczyszczona, sok z cytryny, naturlane mydło które sama robię tak więc oszukujcie dalej, wciskajcie ludziom kit. Ja tam wolę spokojnie spać, skromniej żyć ale przynajmniej mieć znajomych i przyjaciół. A nie oszukiwać, kłamać i manipulować jak wy szanowni pracownicy tej firmy . Powodzonka
zdjecie uzytkownika
First Alliances Loan Firm - 2015-03-24 09:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam! Pozdrawiam! Brawo Moi drodzy przyjaciele, czy potrzebujesz pożyczki lub szukasz sposobu, aby dostać jeden, czy może są odrzucone przez bank z powodu swojej złej sytuacji kredytowej, a nie chcą dać, a teraz, że stracił wszelką nadzieję nie, mój drogi, nie jest wszelka nadzieja stracił. Nie jest to miejsce, rozwiązania dla wszystkich swoich zmartwień i lęków. Oto mistrz PIERWSZA ALLIANCES Planowanie KREDYT FIRM. Oferujemy pożyczki w 2% stopy procentowej dla wszystkich lub osoby, spółki. Możesz skontaktować się z nami dzisiaj na (firstalliancesloanfirm@gmail.com) do łatwego i niezawodnego pożyczki, naszym obowiązkiem jest pomóc Twojej sytuacji i położyć kres lęku i niepokoju

E-mail: firstalliancesloanfirm@gmail.com
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2015-03-25 09:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem ostatnio kontakt właśnie ze sprzedawcą tej firmy z jednej strony wciskał mi o tym że sprzątając używając chemii człowiek się truje że te szmaty to czysta ekologia i samo zdrowie a sam przy mnie w ciągu 15 minut wypalił pół paczki papierosów to ja sie pytam gdzie tu sens i gdzie logika ? :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: firma nie oferuje pracy, pod pozorem rekrutacji, próbuje znaleźć osoby, które kupią produkt za ogromne pieniądze
Pytania: czy chcesz dużo zarabiać? naprawdę takie pytanie zadali... nie trzeba mieć wiedzy ale gotowość podporządkowanie się
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2015-03-25 09:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze przyjechał nowiutkim samochodem za 150 tysiaków i powiedział że tak sie w tej firmie zarabia :) Tylko jak jest tak dobrze to czemu nie kupił samochodu za gotówkę tylko miał rejestracje leasingowe ? :)
zdjecie uzytkownika
windykator - 2015-03-25 09:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heloelo - 2014-11-28 18:36:55]:
Dla potomnych to zostaną ale długi hehe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Raypath International Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie