brak logo

Raypath International Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

jak tak można 2015-10-29 18:29:53
średnia krajowa dzwonisz do osoby która ma być może średnią krajową a być może nie ma szacunku trochę proszę dla klientów którzy tak ładnej pensji nie mają a kupują nasze czyściki ...
4
Piotr M 2015-11-06 14:45:34
Produkt jest mega fajny i mega wytrzymały używam juz tego od pięciu lat i cały czas tak samo czyści i estetycznie wyglada czy kupiłbym drugi raz ? Ma sto procent tak , i dziwi mnie trochę opinia na temat konsultantów tej firmy bo u mnie był na spotkaniu przesympatyczny pan i jeszcze dorzucił mi do zestawu kilka gratisów o co wiec chodzi ?
9
He HE :) 2015-11-09 22:35:34
Kolejne biuro zamknięte, kolejne osoby zostawione na lodzie, kolejne oszukany osoby :) śmiać mi się chce z tego zachwalania, produktem który wart jest góra 300 zł a sprzedawany za grubą kasę ;) Ściema na szczęście ludzie się poznali i już nawet słyszeć o tym nie chcę ;) KONSULTANCI BOGACI NA POKAZ, W RZECZYWISTOŚCI - KOMORNICY IM SIEDZĄ NA GŁOWACH :)
13
Zaniepokojony 2015-11-10 21:29:51
Witaj He HE skąd masz takie informacje, Raypath ma się dobrze mając taki super produkt.Jeśli podajesz takie informacje to podaj szczegóły a nie bazuj na zasłyszanych historiah
5
Kolorowy 2015-11-15 14:16:50
Witam wszystkich . W końcu powiem wam cała prawdę na temat raypatha. Największym minusem tego biznesu w porównaniu do biznesu tradycyjnego jest to ze do raypatha może wejść KAŻDY a nie każdy będzie potrafił to robić profesjonalnie . Bo 150 zł w skali miesiąca które i tak każdy wydaje na utrzymanie w czystości domu samochodu oraz siebie w porównaniu do inwestycji kilkuset tysięcy złotych w biznes tradycyjny to jest mały pikus .

Chcecie wiedzieć dlaczego niektórzy ludzie NIE ZARABIAJĄ w raypath oraz dlaczego 90% tradycyjnych firm zamyka sie po pierwszym roku istnienia ?
Bo w Raypath oraz biznesie tradycyjnym nie masz szefa, innymi słowami NIC NIE MUSISZ. A niestety w szkole nie uczą samodyscypliny, tylko przygotowują do wykonywania poleceń, szkoła nie dba o świadomość oraz rozwój osobisty bo ogłupionym narodem łatwiej sie kieruje .

Nie jesteście nauczeni wytrwałości . Przykład z życia ? Autorka Harrego Pottera usłyszała od wydawnictwa 100 razy NIE i uważali ja za niezdrowa psychicznie ze pisze książkę o takich bzdetach. Dopiero po przekroczeniu stu osobistych próśb u kierownika wydawnictwa dostała zgodę na wydanie jej książki. I tak oto zarobiła miliardy.
A 95% z was po pięciu nieudanych spotkaniach rezygnuje i jest rozczarowana ze poniosła porażkę .

Najgorsze jest to ze to szkoła przez tyle lat sprała nam mózg ze do niczego sie nie nadajemy. Ile razy upadłeś zanim nauczyłeś sie chodzić jako dziecko ? Gdybys po piątym upadku sie poddał to byś dzisiaj jeździł na wózku, prawda ?

KAŻDY JEST KOWALEM SWOJEGO LOSU .

Społeczeństwo które żyje na opiniach z internetu lub znajomych nigdzie w życiu nie dojdzie. Zainteresujcie sie FAKTAMI A NIE OPINIAMI . Jesli macie mózg to na pewno wiecie Ze FAKT jest tylko jeden a OPINII na dany temat jest tyle co ludzi na świecie .
16
He he 2015-12-06 16:30:00
Na szczęście u mnie w okolicy ludzie się poznali ;) i teraz me wpuszczają domokrążców do domu :) tak domokrążców, sama nim byłam. Cała filozofia sprzedaży polega na tym, żeby uwaga nie jak najwięcej sprzedać, tylko jak najwięcej wprowadzić nowych, naiwnych ludzi ;) to usłyszałam na szkoleniu w Poznaniu :) Produkt kompletnie nie wart kwoty za którą się ją oferuje, tandeta, której koszt produkcji to ok 300 zł. Aha no i by zarobić coklwiek najlepiej mieć własną firmę. Takiemu normalnemu z ulicy się nie opłaca ;)
2
Słuchać sie nie chce 2016-01-22 01:31:35
Produkt bajka, sam używam razem z moja partnerka od 1,5 roku, oraz prawie cała nasza rodzina czyści wszystko raypathem. czyściki wyglądają prawie jak nowe, nie maja nieprzyjemnego zapachu, a ich skuteczność w porównaniu do środków chemicznych to jak porównanie fiata i porsche . Cena globalna na początku może odstraszyć natomiast po faktycznym obliczeniu kosztów raypath kosztuje tyle samo lub mniej niż wydatki na środki chemiczne i wszystkie szmatki gąbki itd. Nasza rodzina jak i my nie wyobrażamy sobie życia bez raypatha.
6
Fakt 2016-01-22 01:43:50
Jeżeli szanujecie naszego Świętej Pamięci papieża to powinniście mieć szacunek do Raypath. Jestem od jakiegoś czasu w firmie, możliwości finansowe jakie daje firma nie daje nikt inny w polskich warunkach, a Prezes Pan Andrzej zachowuje się jak nasz śp. papież. Byłem niejednokrotnie w Krakowie w siedzibie i rozmawiałem osobiście-człowiek o wielkim sercu.
Tak na prawdę cały przemysł chemiczny jest zarządzany przez ciemna stronę - ludzi kierowanych szatanem którzy każą sprzątać chemia która doprowadza wszystkich na onkologię. Dzięki temu koncerny farmaceutyczne zarabiają krocie na takich naiwniakach jak wy - a największy biznes to jest chemioterapia . I tutaj koło sie zamyka , ci choć odrobine inteligentni zrozumieją o co chodzi .
7
wdzieczna 2016-01-26 21:29:24
ile osob tyle opinii, ale jedno jest pewne: produkt jest rewelacyjny, nie wyobrażam sobie, zebym wrocila do chemii, używam czyscikow od 2 lat i wciąż jestem pod wrazeniem. miesięcznie na chemie, lacznie z woda i utrzymaniem auta w czystosci, wydawalam ponad 100zl, dziś dość ze wydaje mniej, to nie wdycham dziadostwa i nie truje siebie i rodziny, bo nie sprzątam tylko czyszcze, i jak ktoś powie, ze czysciki sa drogie, to ja powiem: IDIOTA... BU HA HA HA.... to chemia jest droga, kupowałam ja ponad 20 lat, i dopiero teraz wiem, ze wydalam lacznie 24 000,00 zl na nia..... wtedy bylam idiotka.... nieswiadoma.... to ja wtedy pakowałam kase tym koncernom w kieszenie, wszystkim po kolei.... teraz smieje się z tych, którzy wydaja na trujaca chemie kolejne miesiące i lata...... a co do pracy, każdy może sprobowac, każdy robi to, na co się odwazy, i każdy ma to, na co się odwazy. Jestem w firmie 2 rok, i jestem wdzieczna, ze ktoś mi zaproponowal możliwość pracy w Raypath, roznica jest taka pomiędzy aktywnymi konsultanta,i i tymi nieaktywnymy, ze ci pierwsi biora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki i ida do pracy każdego dnia, tak jak kiedyś szlam na etat na 8 godz/dziennie, dziś ide na 10 godz/tyg, i jestem pania swojego zycia :) i pracuje na swoje marzenia, a nie na marzenia moich kiedyś pracodawców. A ci nieaktywni, skoro nie chcą pracować, niech nie pracuja, ok, wiedza jak zakonczyc wspolprace, i niech robia co chcą, ale uczciwie niech powiedzą, nie zarabiam, bo nie chce mi się, to wy jesteście odpowiedzialni, za to co robicie, i czego nie zrobicie. Wypowiadam się za grupe Legnica, tak w tej grupie jest, każdy to wie. Ta grupa gwarantuje pomoc, i ta pomoc jest dobrowolna ze strony Lidera, nie zapisana w zadnej umowie. A jak myślicie, ile zarabia dyrektor, prezes, kierownik i ph w koncernie samochodowym?? albo w koncernach roznych?? medycznych?? spożywczych?? jak myślicie?? to pomyślcie, ile te rzeczy sa warte, skoro płacicie i wszyscy na tych szczeblach do samej góry musza zarobić.......a prezes to nie zarabia 4 tys.... no wlasnie..... już wiecie ile te rozne rzeczy sa warte?? no wlasnie.... tylko jeszcze czy sa dobre???? no wlasnie..... jestem pewna, ze nie wszystkie... Tanie mieso psy jedza... A rzeczy dobre nie sa tanie :) Moim zdaniem, z pelna odpowiedzialnoscia to powiem, czysciki sa tanie :) bo raz kupione czyszczą co najmniej 10 lat :) a jak ktoś chciałby kupic, ale nie może, to będzie oczywiście z zazdrości, czadzil jak popieprzony... tylko z siebie gościu kolorowy robisz wariata :) zycze miłego dnia :)
11
Kamil 2016-01-29 19:19:23
Jestem w szoku czytając Twoja opinie człowieku !
Zadzwoń do mnie , chętnie się z Tobą spotkam , poznam Cię , a za głoszenie fałszywego świadectwa podejmę odpowiednie środki prawne . Pozdrawiam gorąco - ( usunięte przez administratora )
Kamil 2016-01-29 19:30:53
*Z daleka od tego*
To do Ciebie kierowany jest mój apel !
1
Gosia 2016-02-04 14:54:44
Hej a co chodzi z tymi samochodami na zdjeciach fb oni je dostają czy tylko pozują?
1
wdzieczna 2016-02-09 23:07:14
czytaj ze zrozumieniem: jestem w Firmie 2 lata :) jestem wdzięczna i zadowolona :) a na magazyn to możesz aplikować ;)
1
aj 2016-02-16 12:22:45
Te gratisy sa wliczone w cene, a konsultanci dostaja je za darno
2
Al 2016-02-26 23:27:06
Serdecznie zapraszam do wspòłpracy. Jeżeli ktoś chce zarabiać prawdziwe pieniàdze w Raypath to proszę o kontakt: r_apw@wp.pl
Opi 2016-02-29 22:32:50
Ustawka w salonie
1
123 2016-03-01 12:12:44
ciekawe skąd ci wyszła taka średnia krajowa??? hahahaah
ben 2016-03-05 11:50:29
jak to pisałaś to już nieźla schlana byłaś bo literki gubisz i mylisz,poza tym widze że rozumienie dla ciebie jest trudne dlatego oceniasz
ben 2016-03-05 11:56:56
ty to byś pewnie nowiutkie porsche chciała za 10tyś kupić
MZ 2016-03-21 23:00:26
kupiłam te czyściki i jestem ogromnie rozczarowana nie dość że dostałam takiego uczulenia na rękach że rany zaczeły mi się otwierać to teraz mam problem z reklamacją bo firmy odsyłają z jednej do drugiej konsultantka nie wie tak naprawde jak rozwiązać tego problemu A co do raka to one na pewno nie wyleczą takie bzdury piszesz człowieku że ręce opadają ja zarabiam 1500 miesięcznie i to dla mnie kupa kasy na nie poszła jak tobie to pestka to moge ci odsprzedać swoje jak mi szanowna firma z krakowa odeśle Atak na marginesie nanosrebrzan ma właściwości Srebro, naturalny antybiotyk, wspomaga dezynfekcję wody i oczyszcza ją z drobnoustrojów. Srebro ma właściwości przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe i grzybobójcze. Jest naturalnym antybiotykiem: efektywnym, łagodnym i nietoksycznym. Jeśli antybiotyk eliminuje około 6-7 szkodliwych bakterii, to srebro niszczy ponad 650 chorobotwórczych szczepów bakterii, wirusów, grzybów i pleśni. W przeciwieństwie do antybiotyków, srebro nie niszczy dobroczynnej flory bakteryjnej... Cząsteczki (jony) srebra nie atakują mikroorganizmów bezpośrednio. Działają one tak jak katalizator i nie są w tym procesie konsumowane. Ich działanie polega na dezaktywacji enzymu, którego jednokomórkowe bakterie, wirusy i grzyby używają w metabolizmie tlenowym. I prawdopodobnie dlatego przez ten pośredni proces, bakterie nie są w stanie rozwinąć odporności na cząsteczki srebra, tak jak dzieje się to w przypadku antybiotyków. Na skutek tego procesu wspomniane szkodliwe mikroorganizmy obumierają w ciągu 6 minut. Jak dotąd, nie stwierdzono aby chorobotwórcze mikroorganizmy uodporniły się na jego działanie. tak że ze sprzątaniem to niema nic wspólnego
4
teodora 2016-06-13 18:39:09
dokładnie. sama znam osobiście świeżo upieczoną pracownice. biedaczka zadluzyła się po uszy kupując bardzo drogi wóz. na poczet wizeruku. inwestycja tzw w look na raty! .he he śmiać się chce. ma taki nóż na gardle ze ojca markę wciąga w to. dla mnie polityka firmy dobra na lata 90 te. no ale podobno jak się umie można sprzedać nawet powietrze z nad morza w butelce ;) i za to chwała dla spryciarzy a klientom wyrazy współczucia za naiwność .
8
zadowolona 2016-06-21 11:43:42
Dorabiam sobie w Raypath od ponad roku około 3 tysięcy miesięcznie , zestaw dawno się zwrócił , klienci są zadowoleni i sami dzwonią kiedy znajdę czas żeby do nich trafić . Polecam zarówno produkt jak i marketing !
2
klient 2016-06-21 22:40:42
"teodora" jesli ludzie sa takimi i.....i jak ty to juz nie moja wina, sam zakupilem produkt powoli 3 miesiace temu i jestem z niego mega zadowolony mimo czyszczenia samochodu, calego domu i to za pomoca samej wody to jestem dalej w szoku ze jest jak nowy a dodatkowo jesli dla ciebie chemia jest lepsza to poprostu jestes jedna z osob ktore urodzily sie w 5 minucie... pomysl nad swoim marnym chemicznym zyciem
Pozdrawiam.
2
Mateusz 2016-06-23 11:27:26
Witam.
W firmie raypath aby Cię "wciągnęli" do grona osób, które pracują z nimi musisz wziąć kredyt na kwotę ponad 6000 zł (wtedy dostajesz zestawy, którymi obracasz) , z odsetkami wychodzi to prawie 9000zł. lub wejsc za gotówkę. Czyli 100 wprowadzonych osób daje nam sumkę ponad 60 tys a 1000 ponad 600 tysięcy złotych:)
Kwestia jest taka - jeżeli Ci nie "pyknie" praca w firmie zostajesz z kredytem na 9 koła.. :) no ale przecież trzeba zainwestować, aby móc zarabiać..."
5
Kry$tek 2016-07-05 14:44:04
Bardzo ale to BARDZO dziwią mnie takie opinie skoro kupil bym dobry produkt podam przyklad np. Wycieraczki samochodowe firmy Bosch to po dwóch latach nie wchodzil bym na forum ktore jest poświęcone na temat opinii pracodawcow po to zeby pochwalic produkt. Tutaj powinni wypowiadać sie osoby ktore pracuja badz pracowaly w firmie Raypath pisanie pozytywnych opinii na temat czyscikow to czysty marketing konsultantów....
7
Xxxdddzzxx 2016-07-05 16:45:05
Kto Ci zapłacił za wypisywanie takich bzdur? Albo nigdy nie bylas w firmie albo znasz jakas inna matematykę, jak to sie moze komukolwiek nie opłacać? Jak sie ma kwota wejścia do firmy do tego, ze za jedna sprzedaż zwraca Ci sie ponad 1/6 tej kwoty? Co sie stało z Twoim logicznym myśleniem ? Na tym zakończę bo głowa mała. ciesze sie ze przeczytałam te bzdury po 4 miesiącach bycia w firmie a nie na początku, bo pewnie bym sie zraziła i moje zycie nie wyglądałoby tak jak wyglada dzis, a tak to teraz sie z tych historii przedstawionych tutaj śmieje :)
4
Paula 2016-07-06 12:44:16
Ludzie myślą że konsultant dostaje wszystko za darmo ?! A wy dostajecie ?? NIE!!! Ja pitole ludzie są chorzy jak nie wiesz nic o firmie to się nie udzielaj, bo debila z siebie robisz! Produkt super! Firma też ! i pomyśleć żę dajecie zarobić za butelkę cifu tyle siana a on w produkcji kosztuje 20gr!!!! sprawdź sb skład zanim zaczniesz wystawiać opinie na temat czegoś zdrowego i ekologicznego. Brak słów dla takich ludzi :/
3
lol 2016-07-18 00:13:27
rozumiem, że posiadanie super drogiego samochodu to jest pełnia szczęścia :D
1
Adam 2016-07-25 19:10:05
MŁODZI LUDZIE NIE DAJCIE ROBIĆ SOBIE WODY Z MÓZGU...!!! Nie polecam firmy i jej polityki
10
Wielmozny Pan 2016-07-31 00:01:05
Sprawdziłem. Po pokazie kupiłem w selgrosie mikrofibry plus to niby mydło szare. Takie samo jest w selgrosie. Chyba wydałem 23,90 i wyczyściło tak samo dobrze jak Pani na pokazie. Dodam, ze czyściłem to samo miejsce. A przy okazji. Chciałem nawet kupić od Pani. Ale jest tylko jedna droga zakupu- kredyt. Tak wiem 0%. Ale prowizja jest 1500 zł czyli taka jak za kredyt 35000 a tu to kwota 6000 :-) reasumując. Zaproponowano mi piramidę:-)
4
Bodzio 2016-08-29 10:45:20
Moim zdanim jesli ktos ma glowe na karku jest dobrze poprowadzony to moze niezle zarobic zadna inna firma nie placi tyle co Raypath w jeden dzien mozesz zarobic tyle ze przez reszte miesiaca mozesz sobie lezec tylko trzeba chciec a nie siedziec w domu i myslec ze klienci sami przyjda do nas po czysciki....
1
Ecobrooklyn 2016-10-07 21:11:09
Wszyscy w tej firmie wchodzą na takich samych zasadach... Manager który zajmuje się rekrutacja też kiedyś wziął kredyt na czysciki... My jesteśmy z mężem już jakiś czas... I to była najlepsza decyzja w życiu. Kredyt zapłaciliśmy w 3 mc i potem dokupiliśmy bo Nam brakowało zestawów jak były super obroty. Jeżeli ty weszles i ci się nie udało to jesteś oferma życiowym i etatowcem. Ty swojemu szefowi zarabiasz miesięcznie 5 koła i nie plujesz się że komuś kasę robisz. Jak do roboty nie pójdziesz to niestety nic z tego nie będziesz mieć. Wchodząc do firmy oszczędzisz już ma tym że 1 zestaw jest dla ciebie a płatność 125 zł to tyle co na chemię. Szkoda że nie liczysz tego że do pracy dojezdzasz i tracisz 300 w miesiącu na paliwo... Ale to trzeba być inteligentnym żeby mieć pojęcie o własnym biznesie... A przecież lepiej 2000 zarobić za 160 g a nie za 2 godz pracy... G.... wiecie i zazdroscicie
1
Nick 2016-10-18 10:57:12
Z tym że na allegro nie masz gwarancji ani rękojmi
Użytkownik 2016-10-21 23:04:29
Od 5 lat stosuje zestaw , nie wyobrazam sobie czyszczenia chemia , od 2 dorabiam do etatu pokazujac ludziom jak mozna sobie ulatwic zycie , naprawdę nie wiem co za zazdrosni lub leniwi ludze pisza te bzdury , albo konkurencja albo osoby ktore mysla ze zestaw wyjdzie sam z donu i sam na siebie zarobi , ani co do firmy , ani produktu nie mam wątpliwości , podpisuje sie w 100 procentach
Daria 2016-10-24 18:51:10
Pracuje w Raypath od pół roku. Po tygodniu zwolniłam się z etatu, od tej pory zarabiam 3 razy więcej. Ludzie są przesympatyczni, pieniadze naprawdę bardzo dobre, zestaw startowy zwrócił się już dawno, a produkt... Brak słów. Jest niesamowity! Gdy go dostałam sprzątałam cały dzień mieszkanie na błysk, nie dało sie przestać :D

Mi Raypath zmienił życie, wielu moim ludziom także. Polecam! Chociaz sama sie bałam na początku, bo jestem młoda osoba, to nigdy nie żałowałam tej decyzji!
1
Zagadkowa 2016-10-24 19:07:28
Polskich znaków zabrakło? I kultury żeby ludzi obrażać?
Xyz 2016-10-25 15:03:50
Biuro Chełm Śląski najlepsze! Państwo Gala są przesympatyczni, mega pomocni. Reszta liderów także :) A prowizje... Kto był na szkoleniu ten wie :D
1
Fernando 2016-10-28 17:10:00
Chwileczke czegos tu nie rozumiem... jakie 125zl ? Podpisujac umowe rejon Poznań rata wychodzi 187zl na 48 miesiecy! Klamstwem jest ze jeden zestaw dostajesz gratis, wszystko jest wliczone w koszt kredytu niby mówią zestaw startowy 6200 czyli koszt 2 zestawów sprzedażowych ale nie mowia ze dodatkowo do tej kwoty doliczana jest prowizja ponad 1800zl po to aby zaplacic liderom za wprowadzenie nowej osoby do współpracy, dodatkowo dochodza odsetki banku i robi sie kwota 9200zl ! Trzeba sie dobrze zastanowić przy podpisaniu umowy jednak proponuje spróbować dowiesz sie ile mozna zarobić a jesli cos bedzie nie tak masz 2tyg. Na zrezygnowanie z umowy bez jakichkolwiek kosztów :)
2
Ola 2016-10-28 21:20:16
Zgadzam się. Namówilam się na zostanie konsultantem i został kredyt.Spotkania były z klientami jednak koszt zbyt wysoki. Doliczyć dojazd do klienta czas na prezentację , to nie jest takie super
4
chełm śląski 2016-11-02 12:35:46
biuro w chełmie śląskim i ogólnie grupy raypath na śląsku nie zostawiają nikogo na lodzie ;) polecam !

spotkania z klientami były jednak koszt zbyt wysoki? ale pierdzielicie z górki, że aż musiałbym sie napić jak to czytam haha :D na śląsku póki nie umiesz sam/a zrobić pokazu to jeździsz z leaderem grupy i on za Ciebie pokaz robi a Ty sie uczysz, każdy z tego ma jakiś pieniadz, bo każdy może tworzyć grupe która zarabia cała na siebie, bo każdy generuje wkład do obrotów :) a zarabiać idzie nie tylko ze sprzedaży a właśnie z całości pracy grupy też :) dlatego to nie jest jak piramida, że ten co jest wyżej zgarnia kase z tych co są niżej, wszystko zależy od wyników bo osoba która weszła do raypath rok później niż leader może go wyprzedzić w wynikach w 2 miesiace
Bartek 2016-11-03 11:20:05
Kolejna piramida i naciąganie młodych głupich ludzi na kase!!
5
Zawiedziny 2016-11-03 15:06:08
Czy to jest piramida nie byłbym pewny.Ale czy w porządku jest załatwianie leasingu każdemu młodemu z Biura w Chełmie Śląskim.Mówienie uwierz w siebie tylko że później zostaje samochód i dług do spłacenia za autu i Raypath.Jak długo to wytrzyma.
4
Zaniepokojony 2016-11-04 07:24:31
Biuro w Chełmie Śląskim nie zostawia nikogo samego zostawia go z leasingiem na samochód
4
Blady 2016-11-10 13:32:10
Ostrzegam wszystkich przed współpracą z firmą RAYPATH!! tą ,,firmą,, powinna zając sie prokuratura!!
6
kot 2016-11-10 13:34:47
Zaciągają kredyty w bankach a pózniej sie wieszają!
6
Zaniepokojony 2016-11-10 20:03:28
To nie firma winna tylko osoba która ten proceder prowadzi wmawiając młodym ludziom uwierz w siebie jesteś super pomożemy Ci i pomagają ale do czasu załatwią leasing i tu radź sobie sam .Może załapiesz się na jedno dniową balangę w super hotelu i na tym koniec.Kredyty i leasing zostają i znowu następni i tak dalej.I znowu następni młodzi naiwni i następne tragedie.
5
jeremy 2016-11-24 08:15:22
Przecież to kolejny Zepter , Amway, Akuna lub tym podobny Rainbow. Paru cwaniaczków na górze piramidy trzepie kasę na towarze wartym pięć złociszy , a sprzedawanym za krocie. Młodzi gniewni nabierają się na te sekciarskie teksty i omamieni samochodami i innymi gadżetami robią z siebie durni. A już tekst o szefie firmy porównywanym do papieża , przebija wszystko. Mam znajomego który w tym pracuje. Na fb zamieszcza zdjęcia robione w salonach samochodowych na tle nowych modeli i pisze jak to można cudownie żyć pracując w tej firmie. Tym czasem groszem nie śmierdzi i ściga go komornik. Ten człowiek został tak zmanipulowany przez tych sekciarzy że nadaje się już tylko do psychiatryka. Takie pseudo firmy powinny być zakazane .
8
Natalia 2016-11-29 09:33:39
Witam, poszukuję osób które zostały oszukane przez tę firmę ...tzn Szukalo pracy a okazało się ze podpisaliście umowe na kredyt;/ proszę o kontakt na maila gasiorowska.natalia@o2.pl pozdrawiam
4
Racjonalny 2016-11-30 00:59:17
Wszyscy piszecie o cenie. Ale jaka to niby jest cena? Policzcie, ile w miesiącu wydajecie na różne płyny do okien, do podłóg, do ścian kafelek naczyń itd, ile idzie w tym czasie gąbek, ścierek, ciepłej wody itd. To typowe, że wolicie kupić np. karmę dla psa 5 kg za 5 zł niż 50 kg za 40 zł bo uważacie że to taniej. To tak jak z palaczami, nawet jak chcą rzucić to nie, bo plastry po 80zł, jakoś nie patrzą na to że paczka fajek to 15 zł. Wystarczy pomyśleć, czy 70zł msc za czyściki to nie inwestycja, która nam się zwróci.
Właśnie, wystarczy pomyśleć.
czorano 2016-12-01 08:59:50
Kup garnki za 6000zł. Kup odkurzacz za 5000zł. Kup pościel za 4000zł. Kup szmatki za 4000zł..............itd.
A panowie na górze się śmieją bo pospólstwo daje się w bambuko ładować.
Młodzi naiwniacy poddają się praniu mózgów i wierzą w te bajdy.
5
Zostaw swoją opinię o Raypath International Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.