Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Raypath International Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KAZIMIERZ - 2015-04-29 13:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [minus dwieście - 2015-04-28 22:06:37]:
Od 2010 używam czyścików a od 2-óch lat jestem konsultantem i nie spotkałem się z osobami które byłyby nie zadowolone z produktu wszyscy podkreślają jakość produktu i rzetelność firmy
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-04-30 09:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [minus dwieście - 2015-04-28 22:06:37]:
Czemuś biedny boś głupi. Chciałbyś takimi autami pojeździć aleś głupi HA HA HA, 20 lat już firma istnieje
zdjecie uzytkownika
zadowolona klientka - 2015-04-30 12:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolona klientka i uzytkownnikiem czyscikow od czterech lat. Polecam je wszystkim moim znajomym i rodzinie. Sa rewelacyjne pod kazdym wzgledem jeski chodzi o zdrowie ekologie i czas sprzatania. Doskonale zastepuja srodki chemiczne ,a nawet sa zdecydowania lepsze bo nie niszcza mytych powierzchni nie wdycham oparow podczas sprzatanaia i nie truje swojej rodziny i nie niszcze srodowiska.Osoby ,ktore krytykuja czysciki zapewne kupily z alegro podrobki lub sa analfabetami, bo wystarczy przeczytac krotka instrukcje obslugi i wszystko jest jasne jak one dzialaja. Jesli ktos nie posiada jeszcze to bardzo polecam czysciki Raypath.:)
zdjecie uzytkownika
Gabriela - 2015-04-30 14:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspolpracuje z firma Raypath od 5 lat.Wczesniej mialam doswiadczenie z innymi firmami i moge powiedziec z cala pewnoscia ,ze jest to najlepsza i najrzetelniejsza firma jaka znam. Zarobki sa najlepsze w kraju.Z ta firma zmienilam moje zycie na lepsze. Zwiedzam swiat , nie martwie sie o rachunki. Jest mnostwo wspanialych mozliwosci od konkunrsow rzeczowych po finansowe. Osoby ambitne i pracowite maja mozliwosc rozwoju osobistego. Kazdy kto dostal szanse wspolpracy z Raypath wygral szczesliwy los bo ma szanse zmiane zycia na lepsze. Poznalam mnostwo zadowolonych konsultantow . ktorzy podzielaja moja opinie. A trudnosci sa w kazdym dzialaniu jesli chce sie odniesc sukces. Tylko zawistni,zazdrosni ,slabi i niedudolni szybko sie zniechecaja.Zrzucaja wine na firme na ludzi na produkt i na wszystko wokol.Dotyczy to nie tylko naszej firmy.Dlatego dzien kiedy podpisalam wspolprace z firma Raypath nalezy do najszczesliwszych.:) I oczywiscie dzieki temu mam rowniez najlepsze czysciki na swiecie ,ktore wszystkim i wszedzie bardzo goraco polecam.:))
zdjecie uzytkownika
Strażak - 2015-04-30 22:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszą mnie ci wszyscy mali ludzie, którzy potrafią tylko zazdrościć innym i zioną nienawiścią! Oni nigdy nie będą mieli super samochodów, na wakacje jeżdżą na działkę i jedzą grillową z musztardą a w sklepach tylko oglądają wystawy!!! Żal mi ich!!!
zdjecie uzytkownika
Ecokibic - 2015-04-30 23:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyściki Raypath to rewolucyjne odkrycie! Mam cały zestaw do domu i samochodu. Efekt czyszczenia to błysk, dezynfekcja i doczyszczenie powierzchni, których nigdy chemią nie wyczyścicie. W końcu znalazł się mądry człowiek, który pomógł innym mądrym ludziom znaleźć rozwiązanie problemu bomby chemicznej w gospodarstwach domowych. Chrońmy środowisko, dzięki czyścikom może nasze dzieci wykąpią się jeszcze w jeziorze i nie utoną w chemicznych odpadach. Jak macie dzieci to nie obawiacie się, że napiją się jakiegoś chemicznego świństwa, które właśnie kupiliście. Dzieci mogą pomagać w sprzątaniu i nic im nie grozi! A za zaoszczędzone pieniądze możecie kupić im zabawki. Ten produkt dodaje wam pieniądze do kieszeni a nie wyciąga ale trzeba pomyśleć i wyciągać wnioski! Raypath kupiłem, używam i każdemu polecam!
zdjecie uzytkownika
patka - 2015-05-01 14:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam, mimo początkowego entuzjazmu na sam koniec zostaje tylko kredyt do spłacania a biorąc pod uwagę koszt produkcji tych owych super "szmatek" w ogóle się to nie opłaca, ludzie kupują i wymieniają sprzęt średnio co 2-3 lata jak mija okres gwarancji a tu jej nie mamy i wyobraźcie sobie takie szmatki po 10 latach używania. Akcesoria do mycia w sklepie już się zużywają po paru tygodniach normalnego użytkowania co jest ich normalnym czasem rozpadu bo jak wiadomo niezniszczalne nie są a na spotkaniu z ray wmawiają nam oczywiście bez tego słowa lecz delikatnie sugerując, że ich produkt wytrzyma uwaga 10 lat bez wymiany oczywiście tylko słownie bo nigdzie takiego przysiężenia nie dostaniemy. Na początku na spotkania jeździ z nami lider/liderka/ po czasie chcą na paliwo itp masakra odradzam jak tylko mogę.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-05-01 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy sobie w google wpisać imie i nazwisko nazwę miejscowości poszczególnych liderów z całej Polski i wybrać tego najlepszego i do tego oddziału iść pracować
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-05-01 18:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem konsultantką firmy raypath-jest to rewelacyjna firma,czyściki są super,technologia sprzątania w domu rewelacyjna i ekologiczna,do tej pory wydawałam mnóstwo pieniędzy na róznego rodzaju środki do sprzątania,teraz wiem że idealnie można wyczyścić całe mieszkanie bez chemii-rewelacja-praca w tej firmie to przyjemność
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-05-01 18:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszę przyznać, że niechętnie przyjęłam konsultanta w domu, byłam sceptycznie nastawiona do samej formuły i produktu, a jednak pokaz zrobił na mnie ogromne wrażenie i co dziwne, na moim mężu jeszcze większe, który bez wahania kupił mi zestaw, dziwią mnie negatywne komentarze na temat tego produktu, używam go od dwóch lat i cały czas jestem zadowolona, a mąż sam zaczął sprzątać, więc polecam drogie Panie :)
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-05-01 20:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnieszka - 2015-05-01 16:28:40]:
Pani Agnieszko a może pani coś zasugerować.
zdjecie uzytkownika
danuta - 2015-05-01 21:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnieszka - 2015-05-01 16:28:40]:
nie wyobrazam sobbie dalszego utrzymania mieszkania bez czyscikwow czyszcze nimi juz 6lat iwbrew niedowiarkom ludziom zawistnyn napewno bede czyscic dalej choruje na astme wyniki sie poprawily czysto i zdrowo w domu wiec nie piszcie tych negatywnych opini bo to bzdura napewno nie wruce do chemi zadowolona z czyscikow Danuta
zdjecie uzytkownika
kozak - 2015-05-01 22:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnieszka - 2015-05-01 16:28:40]:
dotyczy negatywnych opini o firmie raipath pracuje w firmie okolo 2 lat jestem ztej pracy bardzo zadowolony poniewaz jako konsultant proponuje bardzo dobty produkt na co sa odpowiednie atesty sam wyznaczam sobie godziny pracy mam duza pomoc od osoby ktora zaproponowala mi prace w firmie raipath jezeli chodzi owynagrodzenie w mysl zasady jaka praca taka placa jesli w tej firmie nie zarobiles to i nie pracowales
zdjecie uzytkownika
justyna - 2015-05-02 00:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem konsultantką od niedawna. mam małe grono znajomych, jak wy znajdujecie osoby na pokazy? macie jakies sprawdzone pomysły? pozdrawiam pracusie:)
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2015-05-02 18:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Primo po pierwsze Lans na facebooku to działa nawet jak cie nie stać to pokazuj że masz kasę np zdjęcia przy nie swoim samochodzie , zaznaczaj miejsca w świecie na facebooku nie ważne ze tam nie byłaś ale pokazuj że masz kasę i że podróżujesz że stać cie na drogie wakacje . Bądź wiecznie uśmiechnięta nawet jak masz już windykatorów ze skarbówki i komorników z banku za nie spłacone kredyty za te szmaty to udawaj że przyjeżdżają do ciebie klienci w interesach ogólnie lans lans i jeszcze raz lans.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-05-02 19:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam czysciki z ktorych jestem mega zadowolona polecam wszystkim przyjemne sprzatanie brak srodkow chemicznych w domu to rewelka ludzie czytajcie na produktach chemicznych co wdychacie co wam wnika przez skore
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-05-02 19:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zerro - 2015-04-03 07:32:54]:
MOJE CZYSCIKI MAJA 5LAT NADAL BARDZO DOBRZE SIE NIMI CZYSCI NAPEWNO NIE WROCE DO CHEMI GDY MI SIE ZLUZYJA KUPIE NAZTEPNE NAPEWNO NIE PREDKO PONIWAZ MOJA KOLEZANKA MA JUZ CZYSCIKI 8 LAT MIMO ZE MA DWA RAZY WIEKSZA POWIERZCHNIE DO CZYSZCZENIA
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-05-02 20:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolonym klientem od 3 m-cy. Czyściki działają i wszyscy piszący negatywy na ich temat poprostu zazdroszą tym, którzy ich używają.
zdjecie uzytkownika
kazek - 2015-05-02 21:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2010-02-03 13:28:47]:
ile kasy potrzebujesz jak otwierasz maly sklepik napewno duzo wiecej jak 4 tysiace jaka jest gwarancja ze ten sklep przyniesie ci dochod wiec nie opowiadaj bzdur ze inwestycja 4tysiecy w czysciki to jest tak duzo tylko pracuj polowe tego co bys pracowal w tradycyjnym handlu a moze ty sie nadajesz tylko do negowania wszystkiego wie zycze ci przyjemnego lezakowania i opowiadania jak to ci zle
zdjecie uzytkownika
bez chemii - 2015-05-02 21:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te szmaty to rewelacja bez chemii można sobie umyć pierw kibel a zaraz potem sztućce , naczynia , łatwo szybko bez chemii a zagospodarowany czas mozna przeznaczyć np. na wypaleniu paczki papierosów z nerwów że nam kredyty za jakieś tandetne szmaty do spłacenia zostały
zdjecie uzytkownika
Wykształcony - 2015-05-03 17:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez chemii - 2015-05-02 21:45:25]:
Po stylu pisowni i języku wnoszę, że jesteś człowiekiem z marginesu społecznego i do ciebie nawet tak proste realia ( jak chemia )nie trafiają. Dla ciebie czyściki-Po co ? Może twoje dzieci zrozumieją ( mam nadzieję ). Szkoda, że w kolejce po rozum byłeś...aaaa stałeś w innej kolejce.
zdjecie uzytkownika
Kaczor Donald - 2015-05-03 21:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mogę jeszcze te ściery ,,czyścikami,, nazywają bu ha ha ha ha za 2500 PLN w kredycie za komplet hehe . To już trzeba być naprawdę nawiedzonym żeby takie coś kupić i to jeszcze dwa komplety
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-05-04 13:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [minus dwieście - 2015-04-28 22:06:37]:
Bezsensowny wpis,tylko po to, żeby zaistnieć - przekaz jest taki - myślenie sprawia Ci ból. Cwaniaczkujesz,a tu trzeba systematycznie i wytrwale pracować.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: firma nie oferuje pracy, pod pozorem rekrutacji, próbuje znaleźć osoby, które kupią produkt za ogromne pieniądze
Pytania: czy chcesz dużo zarabiać? naprawdę takie pytanie zadali... nie trzeba mieć wiedzy ale gotowość podporządkowanie się
zdjecie uzytkownika
praktyk - 2015-05-04 13:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patka - 2015-05-01 14:01:24]:
Po tym wpisie zastanawiam się - czy Ty się z koniem na łby nie zamieniłaś? Kompletnie nie masz pojęcia o czyścikach, nie umiesz nimi czyścić, do tego, Jesteś nieprzygotowana do pracy i chcesz, żeby Ci ktoś wkładał pieniądze do kieszeni pracując za Ciebie i wożąc Ci d--ę. Masakra.Osoby inteligentne i mądre od razu widzą różnicę i są zachwycone czyścikami.Spotykam klientów firmy,którzy mają zestawy czyścików od 10 a nawet 15 lat i nadal im służą.Wymieniają z zestawu dwa czasami trzy czyściki w recyklingu.
zdjecie uzytkownika
technolog - 2015-05-04 15:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyściki firmy Raypath to rewelacyjny produkt,który wszystkim osobom zainteresowanym dokładnym i ekologicznym czyszczeniem mogę w ciemno polecić. Na dzień dzisiejszy nie ma nic lepszego na rynku i wiem co mówię, ponieważ jestem zawodowo zorientowany. Czyściki firmy Raypath i urządzenia parowe (minimum 8 barów) to najlepszy sprzęt do czyszczenia różnych powierzchni.Czyszczenie chemią - to reakcja chemiczna na danej powierzchni,często ją niszczy.Jak reakcja to też i skutek.Nie myślcie, że po chemii macie czystą powierzchnię,w mikroporach pozostaje zabrudzenie i chemia (powierzchnia jest tępa)-stąd smugi.Czyściki wybierają zabrudzenie z mikropor i powierzchnia jest czysta,gładka. Takich właściwości nie posiadają gąbki,ścierki,mopy,mikrofibra itp.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Raypath International Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie