brak logo

Raypath International Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

Grażyna z Radomia 2015-09-28 12:50:11
Kupię czyściki raypat w realnej cenie czyli tyle ile są warte szmatki tego typu w takim komplecie.Chcę po prostu pominąć system mlm.Moja oferta to 70zł nie wiem czy nie za dużo.
6
sprzedam 2015-09-28 13:26:04
Mam cały zestaw do sprzedania za 900zł.
1
Marcel 2015-10-05 10:30:14
Ile proponujesz ma 2 zestawy marceli_1@wp
Z daleka od tego! 2015-10-13 15:44:15
To jest "biznes" w którym "przykrywką" jest sprzedawanie szmatek. To tylko pozory stwarzane i mówione ludziom, którzy szukają czegoś lepszego niż praca w biedronce. Jak osiołkowi marchewkę, pokazuje się biednym ludziom "prestiż i bogactwo" innych konsultantów, którzy kupili sobie luksusowe auta na raty. Opowiada się im, że świat jest piękny a oni są wspaniali i są zdolni osiągnąć spektakularne sukcesy! Tak naprawdę chodzi tutaj o wciąganie nowych konsultantów do firmy. To oni tak defakto płacąc 5tyś PLN za wejście są najlepszymi klientami dla rajpata. 3tysiaki dostaje wprowadzający... 1 tysiak dla prezesa... czyli szmatki realnie warte są 20% proponowanej ceny. Nie polecam wszystkim, którzy szukają uczciwej pracy! Jedna z wielu piramid... dla odmiany tutaj przykrywką są szmateczki... Wciągniesz jednego... masz z niego kilka tysiaków... on wciągnie kolejnych, kolejni wciągną następnych... i w ten sposób jak jesteś na górze piramidy to stać Cię by spłacić kredyty. Padnie jedna piramida - powstaje następna gdzie przykrywką jest inny gadżet. W ten sposób autorzy tych dziwnych tworów zapewniają sobie dostatni byt... niestety i jak zwykle - kosztem ludzi najbiedniejszych!
14
martawisz 2015-10-16 14:25:15
Pański mózg jest mniejszy niż orzech włoski. Ocenia się z autopsji nie ze słyszenia. Pańskie pojęcie nt marketingu akurat w tym mlm jest warte mniej niż 0.Skąd Pan wytrzasnął 3tys? Ps: piramid finansowych nie finansują banki, ścierki są skuteczne i nie ma im nic do zarzucenia. są zamiennikiem a nie dodatkowym wydatkiem. i jest to super produkt do sprzedaży bezpośredniej bo nikogo nie ściemniamy jak z kosmetykami czy z kołdrami, produkt działa na miejscu. także walcie się wszystkie lenie, pozerzy i hejterzy oraz zazdrośnicy, że komuś w firmie wychodzi, a samo nie przyszło. trzeba ruszyć dupę. jestem za eko i za zdrowiem i w dupie to mam że rok temu jak je kupiłam zapłaciłam prowizję konsultantowi chociażby była to połowa wartości zestawu. zrobiłabym to jeszcze raz. ale ścierki miewają się dobrze i na razie nie planuję wymiany. pozdrawiam
9
kj 2015-10-16 17:23:11
Jak kupowałam ten zestaw czyścików 6 lat temu za ponad 2000zł, to mój mąż pukał mi po głowie, że zgłupiałam zupełnie. Dziś to on jest "ambasadorem" tych cudownych ściereczek i opowiada o ich cudownych właściwościach swoim kolegom. Tak, działają super i bardzo szybko odbywa się to sprzątanie. A mycie kilkunastu okien to już żadne wyzwanie. Mycie samochodu w połowie wiadra wody jest faktem. Bardzo je szanuję.
7
Lodzianka 2015-10-22 01:52:43
Swieta racja zgadzam sie w 100 % mnie moi w cudzyslowiu przyjaciele chcieli w to wciagnac nie chcialam podpisac umowy i placic grube pieniadze na start i za czlonkostwo co miesiac to oni w ta sobote zwabili mnie do swohego mieszkania pod pozorem wspolnej imprezy poczatkowo normalnie rozmawialismy smialismy sie ale juz po dwoch godzinach od mojego przybycia zaczeli wypytywac o moje dochody z kim mieszkam czym sie dokladnie zajmuje noo luudzie kochani poczulam sie nie swojo i grzecznie odpowiadalam to zaczeli mnie z powrotem namawiac jak kiedys w lutym wodke wino pod nos podstawiali i namawiali zeby nawiazac z nimi wspolprace i oczywiscie podpisac umowe odmowilam to sie zaczelo....pieklo na ziemi zostalam pobita i wyrzucona o 3 w nocy z mieszkania na retkini w obcym miejscu przetrzywali moje rzeczy osobiste nie wiedzialam co poczac.oni pochodza ze zgierza ten lanserek caly wozi sie bialym autem i oh jak to on sie na scierkach nie dorobil.Nie krytykuje produktu bo z niego nie korzystalam ale waska grupe czlonkow konsultantow.dla tego mlodego w moim wieku 21 latka licza sie tylko pieniadze i zysk za wszelka cene.jest typem bez serca i skrupulow.Normalnie pracowac czy studiowac sie nie chce to chce wciagac w to ludzi zeby w ten sposob zarabiac.Ktos shejtowal go za to na facebooku a on mnie chce podac do sadu gdzie to ja powinnam jego i cala paczke oskarzyc o napasc strzezcie sie ludzie
Lodzianka 2015-10-22 02:11:59
Popatrz sobie na ceny tych scierek na allegro ro co ismiech z twarzy i zadowolenie zejdzie ile zaplacilas konsultantowi za to ze ci to powiedzial po prostu.Sztuka czytania okarze siw wtedy dla ciebie baaaardzo droga
Lodziania 2015-10-22 02:29:59
Masz racje ja sie domyslil ze o to chodzi jak tylko umowe przeczytalam i za to ze hej nie podpisalam zpstalam pobita i wyrzucona w srodku nocy z mieszkania moi byli przyjaciele czyli pracownicy tej piramidy przetrzymywali moje rzeczy osobiste a teraz chca mnie do sadu podac bo ktos na fb napisal z mojego profilu ze sa oszustami i naciagaczami
Irek 2015-10-23 13:15:33
@Lodziania nie chcę wchodzić w żadną dyskusję i nie chcę się w sumie wtrącać, ale dziwię Ci się. Skoro firma tak z Tobą rzekomo postąpiła, to dlaczego Ty sama nie podałaś ich do sądu.. Trochę to dziwne i jak dla mnie nie trzyma się całości. Każdy normalny człowiek by to gdzieś zgłosił, a nie czekał na rozwój wydarzeń.
2
jak tak można 2015-10-29 18:29:53
średnia krajowa dzwonisz do osoby która ma być może średnią krajową a być może nie ma szacunku trochę proszę dla klientów którzy tak ładnej pensji nie mają a kupują nasze czyściki ...
1
Piotr M 2015-11-06 14:45:34
Produkt jest mega fajny i mega wytrzymały używam juz tego od pięciu lat i cały czas tak samo czyści i estetycznie wyglada czy kupiłbym drugi raz ? Ma sto procent tak , i dziwi mnie trochę opinia na temat konsultantów tej firmy bo u mnie był na spotkaniu przesympatyczny pan i jeszcze dorzucił mi do zestawu kilka gratisów o co wiec chodzi ?
4
He HE :) 2015-11-09 22:35:34
Kolejne biuro zamknięte, kolejne osoby zostawione na lodzie, kolejne oszukany osoby :) śmiać mi się chce z tego zachwalania, produktem który wart jest góra 300 zł a sprzedawany za grubą kasę ;) Ściema na szczęście ludzie się poznali i już nawet słyszeć o tym nie chcę ;) KONSULTANCI BOGACI NA POKAZ, W RZECZYWISTOŚCI - KOMORNICY IM SIEDZĄ NA GŁOWACH :)
6
Zaniepokojony 2015-11-10 21:29:51
Witaj He HE skąd masz takie informacje, Raypath ma się dobrze mając taki super produkt.Jeśli podajesz takie informacje to podaj szczegóły a nie bazuj na zasłyszanych historiah
1
Kolorowy 2015-11-15 14:16:50
Witam wszystkich . W końcu powiem wam cała prawdę na temat raypatha. Największym minusem tego biznesu w porównaniu do biznesu tradycyjnego jest to ze do raypatha może wejść KAŻDY a nie każdy będzie potrafił to robić profesjonalnie . Bo 150 zł w skali miesiąca które i tak każdy wydaje na utrzymanie w czystości domu samochodu oraz siebie w porównaniu do inwestycji kilkuset tysięcy złotych w biznes tradycyjny to jest mały pikus .

Chcecie wiedzieć dlaczego niektórzy ludzie NIE ZARABIAJĄ w raypath oraz dlaczego 90% tradycyjnych firm zamyka sie po pierwszym roku istnienia ?
Bo w Raypath oraz biznesie tradycyjnym nie masz szefa, innymi słowami NIC NIE MUSISZ. A niestety w szkole nie uczą samodyscypliny, tylko przygotowują do wykonywania poleceń, szkoła nie dba o świadomość oraz rozwój osobisty bo ogłupionym narodem łatwiej sie kieruje .

Nie jesteście nauczeni wytrwałości . Przykład z życia ? Autorka Harrego Pottera usłyszała od wydawnictwa 100 razy NIE i uważali ja za niezdrowa psychicznie ze pisze książkę o takich bzdetach. Dopiero po przekroczeniu stu osobistych próśb u kierownika wydawnictwa dostała zgodę na wydanie jej książki. I tak oto zarobiła miliardy.
A 95% z was po pięciu nieudanych spotkaniach rezygnuje i jest rozczarowana ze poniosła porażkę .

Najgorsze jest to ze to szkoła przez tyle lat sprała nam mózg ze do niczego sie nie nadajemy. Ile razy upadłeś zanim nauczyłeś sie chodzić jako dziecko ? Gdybys po piątym upadku sie poddał to byś dzisiaj jeździł na wózku, prawda ?

KAŻDY JEST KOWALEM SWOJEGO LOSU .

Społeczeństwo które żyje na opiniach z internetu lub znajomych nigdzie w życiu nie dojdzie. Zainteresujcie sie FAKTAMI A NIE OPINIAMI . Jesli macie mózg to na pewno wiecie Ze FAKT jest tylko jeden a OPINII na dany temat jest tyle co ludzi na świecie .
8
Aleksis 2015-11-30 16:19:28
Ale @Kolorowy jeśli chodzi o Raypath International Sp. z o.o. to była taka oferta pracownik-biurowy to może wejśc każdy :) Natomiast jeśli chodzi Ci o bycie Biznespartnerem, to wiadomo - pieniądz dobry, ludzi ciągnie.
2
He he 2015-12-06 16:30:00
Na szczęście u mnie w okolicy ludzie się poznali ;) i teraz me wpuszczają domokrążców do domu :) tak domokrążców, sama nim byłam. Cała filozofia sprzedaży polega na tym, żeby uwaga nie jak najwięcej sprzedać, tylko jak najwięcej wprowadzić nowych, naiwnych ludzi ;) to usłyszałam na szkoleniu w Poznaniu :) Produkt kompletnie nie wart kwoty za którą się ją oferuje, tandeta, której koszt produkcji to ok 300 zł. Aha no i by zarobić coklwiek najlepiej mieć własną firmę. Takiemu normalnemu z ulicy się nie opłaca ;)
4343 2015-12-10 19:21:33
ja sie zastanwiam czy w najlbizszym czasie bedzie w firmie rekrutacja na przyklad na stanowiso pracownika biurowo- magazynowego, chetnie bym podjal prace tam
Słuchać sie nie chce 2016-01-22 01:31:35
Produkt bajka, sam używam razem z moja partnerka od 1,5 roku, oraz prawie cała nasza rodzina czyści wszystko raypathem. czyściki wyglądają prawie jak nowe, nie maja nieprzyjemnego zapachu, a ich skuteczność w porównaniu do środków chemicznych to jak porównanie fiata i porsche . Cena globalna na początku może odstraszyć natomiast po faktycznym obliczeniu kosztów raypath kosztuje tyle samo lub mniej niż wydatki na środki chemiczne i wszystkie szmatki gąbki itd. Nasza rodzina jak i my nie wyobrażamy sobie życia bez raypatha.
2
Fakt 2016-01-22 01:43:50
Jeżeli szanujecie naszego Świętej Pamięci papieża to powinniście mieć szacunek do Raypath. Jestem od jakiegoś czasu w firmie, możliwości finansowe jakie daje firma nie daje nikt inny w polskich warunkach, a Prezes Pan Andrzej zachowuje się jak nasz śp. papież. Byłem niejednokrotnie w Krakowie w siedzibie i rozmawiałem osobiście-człowiek o wielkim sercu.
Tak na prawdę cały przemysł chemiczny jest zarządzany przez ciemna stronę - ludzi kierowanych szatanem którzy każą sprzątać chemia która doprowadza wszystkich na onkologię. Dzięki temu koncerny farmaceutyczne zarabiają krocie na takich naiwniakach jak wy - a największy biznes to jest chemioterapia . I tutaj koło sie zamyka , ci choć odrobine inteligentni zrozumieją o co chodzi .
3
burito 2016-01-22 14:12:23
szczerze mówiac to podałeś trochę mało rzeczowy argument... Ja szanuje Raypath, bo słyszałem o działalności i podoba mi się ona. Kolega aplikował ostatnio na pracownika biurowo - magazynowego - czeka na info od firmy
wdzieczna 2016-01-26 21:29:24
ile osob tyle opinii, ale jedno jest pewne: produkt jest rewelacyjny, nie wyobrażam sobie, zebym wrocila do chemii, używam czyscikow od 2 lat i wciąż jestem pod wrazeniem. miesięcznie na chemie, lacznie z woda i utrzymaniem auta w czystosci, wydawalam ponad 100zl, dziś dość ze wydaje mniej, to nie wdycham dziadostwa i nie truje siebie i rodziny, bo nie sprzątam tylko czyszcze, i jak ktoś powie, ze czysciki sa drogie, to ja powiem: IDIOTA... BU HA HA HA.... to chemia jest droga, kupowałam ja ponad 20 lat, i dopiero teraz wiem, ze wydalam lacznie 24 000,00 zl na nia..... wtedy bylam idiotka.... nieswiadoma.... to ja wtedy pakowałam kase tym koncernom w kieszenie, wszystkim po kolei.... teraz smieje się z tych, którzy wydaja na trujaca chemie kolejne miesiące i lata...... a co do pracy, każdy może sprobowac, każdy robi to, na co się odwazy, i każdy ma to, na co się odwazy. Jestem w firmie 2 rok, i jestem wdzieczna, ze ktoś mi zaproponowal możliwość pracy w Raypath, roznica jest taka pomiędzy aktywnymi konsultanta,i i tymi nieaktywnymy, ze ci pierwsi biora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki i ida do pracy każdego dnia, tak jak kiedyś szlam na etat na 8 godz/dziennie, dziś ide na 10 godz/tyg, i jestem pania swojego zycia :) i pracuje na swoje marzenia, a nie na marzenia moich kiedyś pracodawców. A ci nieaktywni, skoro nie chcą pracować, niech nie pracuja, ok, wiedza jak zakonczyc wspolprace, i niech robia co chcą, ale uczciwie niech powiedzą, nie zarabiam, bo nie chce mi się, to wy jesteście odpowiedzialni, za to co robicie, i czego nie zrobicie. Wypowiadam się za grupe Legnica, tak w tej grupie jest, każdy to wie. Ta grupa gwarantuje pomoc, i ta pomoc jest dobrowolna ze strony Lidera, nie zapisana w zadnej umowie. A jak myślicie, ile zarabia dyrektor, prezes, kierownik i ph w koncernie samochodowym?? albo w koncernach roznych?? medycznych?? spożywczych?? jak myślicie?? to pomyślcie, ile te rzeczy sa warte, skoro płacicie i wszyscy na tych szczeblach do samej góry musza zarobić.......a prezes to nie zarabia 4 tys.... no wlasnie..... już wiecie ile te rozne rzeczy sa warte?? no wlasnie.... tylko jeszcze czy sa dobre???? no wlasnie..... jestem pewna, ze nie wszystkie... Tanie mieso psy jedza... A rzeczy dobre nie sa tanie :) Moim zdaniem, z pelna odpowiedzialnoscia to powiem, czysciki sa tanie :) bo raz kupione czyszczą co najmniej 10 lat :) a jak ktoś chciałby kupic, ale nie może, to będzie oczywiście z zazdrości, czadzil jak popieprzony... tylko z siebie gościu kolorowy robisz wariata :) zycze miłego dnia :)
4
losek 2016-01-27 10:59:55
czasami i zadowoleni się odezwą tak jak wdzięczna. Czy może będziesz plnowała tu pracę podjąć ? Akurat ludzi na magazyn potrzebują, ale to raczej do mężczyzn ogłoszenie kierowane.
Kamil 2016-01-29 19:19:23
Jestem w szoku czytając Twoja opinie człowieku !
Zadzwoń do mnie , chętnie się z Tobą spotkam , poznam Cię , a za głoszenie fałszywego świadectwa podejmę odpowiednie środki prawne . Pozdrawiam gorąco - ( usunięte przez administratora )
Kamil 2016-01-29 19:30:53
*Z daleka od tego*
To do Ciebie kierowany jest mój apel !
Gosia 2016-02-04 14:54:44
Hej a co chodzi z tymi samochodami na zdjeciach fb oni je dostają czy tylko pozują?
1
wdzieczna 2016-02-09 23:07:14
czytaj ze zrozumieniem: jestem w Firmie 2 lata :) jestem wdzięczna i zadowolona :) a na magazyn to możesz aplikować ;)
aj 2016-02-16 12:22:45
Te gratisy sa wliczone w cene, a konsultanci dostaja je za darno
1
Al 2016-02-26 23:27:06
Serdecznie zapraszam do wspòłpracy. Jeżeli ktoś chce zarabiać prawdziwe pieniàdze w Raypath to proszę o kontakt: r_apw@wp.pl
Opi 2016-02-29 22:32:50
Ustawka w salonie
1
123 2016-03-01 12:12:44
ciekawe skąd ci wyszła taka średnia krajowa??? hahahaah
ben 2016-03-05 11:50:29
jak to pisałaś to już nieźla schlana byłaś bo literki gubisz i mylisz,poza tym widze że rozumienie dla ciebie jest trudne dlatego oceniasz
ben 2016-03-05 11:56:56
ty to byś pewnie nowiutkie porsche chciała za 10tyś kupić
nezik 2016-03-15 22:17:48
ben, chyba każdy by chciał miec porshe w takiej cenie ;). Wracając do tematu, to teraz firma poszukuje pracowników biurowo magazynowych. Praca od 9 do 17, 2.000,00 zł / miesięcznie (Brutto) w sumie nie tak źle.
345t6y 2016-03-18 13:50:06
no tez sie zastanwiam nad pracs u nich wlasnie jako ten pracownik biurowy zarobki widze ze sa clkiem przyzwoite plus jak do tego dojda premie czy podwyzki to ebdzie super
lakier 2016-03-20 19:30:23
no nie mów mi że 2000zł brutto to pzyzwoite wynagrodzenie...to dokładnie 150 zł więcej niz najniższa krajowa...jak na taka pensje wymagania powinny być naprawde minimalane
MZ 2016-03-21 23:00:26
kupiłam te czyściki i jestem ogromnie rozczarowana nie dość że dostałam takiego uczulenia na rękach że rany zaczeły mi się otwierać to teraz mam problem z reklamacją bo firmy odsyłają z jednej do drugiej konsultantka nie wie tak naprawde jak rozwiązać tego problemu A co do raka to one na pewno nie wyleczą takie bzdury piszesz człowieku że ręce opadają ja zarabiam 1500 miesięcznie i to dla mnie kupa kasy na nie poszła jak tobie to pestka to moge ci odsprzedać swoje jak mi szanowna firma z krakowa odeśle Atak na marginesie nanosrebrzan ma właściwości Srebro, naturalny antybiotyk, wspomaga dezynfekcję wody i oczyszcza ją z drobnoustrojów. Srebro ma właściwości przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe i grzybobójcze. Jest naturalnym antybiotykiem: efektywnym, łagodnym i nietoksycznym. Jeśli antybiotyk eliminuje około 6-7 szkodliwych bakterii, to srebro niszczy ponad 650 chorobotwórczych szczepów bakterii, wirusów, grzybów i pleśni. W przeciwieństwie do antybiotyków, srebro nie niszczy dobroczynnej flory bakteryjnej... Cząsteczki (jony) srebra nie atakują mikroorganizmów bezpośrednio. Działają one tak jak katalizator i nie są w tym procesie konsumowane. Ich działanie polega na dezaktywacji enzymu, którego jednokomórkowe bakterie, wirusy i grzyby używają w metabolizmie tlenowym. I prawdopodobnie dlatego przez ten pośredni proces, bakterie nie są w stanie rozwinąć odporności na cząsteczki srebra, tak jak dzieje się to w przypadku antybiotyków. Na skutek tego procesu wspomniane szkodliwe mikroorganizmy obumierają w ciągu 6 minut. Jak dotąd, nie stwierdzono aby chorobotwórcze mikroorganizmy uodporniły się na jego działanie. tak że ze sprzątaniem to niema nic wspólnego
1
fander 2016-04-19 19:44:17
Można tu polemizować @lakier, nie mniej jednak zarobki złe nie są, można dostać awans w tej firmie i myślę, że to jest najciekawsza ścieżka kariery w tej firmie, oprócz tego sama umowa o pracę przekonuje
eddy 2016-05-19 22:22:15
a o jakim stanowisku piszesz @fander ?? Jesteś pracownikiem??
teodora 2016-06-13 18:39:09
dokładnie. sama znam osobiście świeżo upieczoną pracownice. biedaczka zadluzyła się po uszy kupując bardzo drogi wóz. na poczet wizeruku. inwestycja tzw w look na raty! .he he śmiać się chce. ma taki nóż na gardle ze ojca markę wciąga w to. dla mnie polityka firmy dobra na lata 90 te. no ale podobno jak się umie można sprzedać nawet powietrze z nad morza w butelce ;) i za to chwała dla spryciarzy a klientom wyrazy współczucia za naiwność .
4
zadowolona 2016-06-21 11:43:42
Dorabiam sobie w Raypath od ponad roku około 3 tysięcy miesięcznie , zestaw dawno się zwrócił , klienci są zadowoleni i sami dzwonią kiedy znajdę czas żeby do nich trafić . Polecam zarówno produkt jak i marketing !
1
klient 2016-06-21 22:40:42
"teodora" jesli ludzie sa takimi i.....i jak ty to juz nie moja wina, sam zakupilem produkt powoli 3 miesiace temu i jestem z niego mega zadowolony mimo czyszczenia samochodu, calego domu i to za pomoca samej wody to jestem dalej w szoku ze jest jak nowy a dodatkowo jesli dla ciebie chemia jest lepsza to poprostu jestes jedna z osob ktore urodzily sie w 5 minucie... pomysl nad swoim marnym chemicznym zyciem
Pozdrawiam.
Mateusz 2016-06-23 11:27:26
Witam.
W firmie raypath aby Cię "wciągnęli" do grona osób, które pracują z nimi musisz wziąć kredyt na kwotę ponad 6000 zł (wtedy dostajesz zestawy, którymi obracasz) , z odsetkami wychodzi to prawie 9000zł. lub wejsc za gotówkę. Czyli 100 wprowadzonych osób daje nam sumkę ponad 60 tys a 1000 ponad 600 tysięcy złotych:)
Kwestia jest taka - jeżeli Ci nie "pyknie" praca w firmie zostajesz z kredytem na 9 koła.. :) no ale przecież trzeba zainwestować, aby móc zarabiać..."
1
Kry$tek 2016-07-05 14:44:04
Bardzo ale to BARDZO dziwią mnie takie opinie skoro kupil bym dobry produkt podam przyklad np. Wycieraczki samochodowe firmy Bosch to po dwóch latach nie wchodzil bym na forum ktore jest poświęcone na temat opinii pracodawcow po to zeby pochwalic produkt. Tutaj powinni wypowiadać sie osoby ktore pracuja badz pracowaly w firmie Raypath pisanie pozytywnych opinii na temat czyscikow to czysty marketing konsultantów....
5
Xxxdddzzxx 2016-07-05 16:45:05
Kto Ci zapłacił za wypisywanie takich bzdur? Albo nigdy nie bylas w firmie albo znasz jakas inna matematykę, jak to sie moze komukolwiek nie opłacać? Jak sie ma kwota wejścia do firmy do tego, ze za jedna sprzedaż zwraca Ci sie ponad 1/6 tej kwoty? Co sie stało z Twoim logicznym myśleniem ? Na tym zakończę bo głowa mała. ciesze sie ze przeczytałam te bzdury po 4 miesiącach bycia w firmie a nie na początku, bo pewnie bym sie zraziła i moje zycie nie wyglądałoby tak jak wyglada dzis, a tak to teraz sie z tych historii przedstawionych tutaj śmieje :)
1
Paula 2016-07-06 12:44:16
Ludzie myślą że konsultant dostaje wszystko za darmo ?! A wy dostajecie ?? NIE!!! Ja pitole ludzie są chorzy jak nie wiesz nic o firmie to się nie udzielaj, bo debila z siebie robisz! Produkt super! Firma też ! i pomyśleć żę dajecie zarobić za butelkę cifu tyle siana a on w produkcji kosztuje 20gr!!!! sprawdź sb skład zanim zaczniesz wystawiać opinie na temat czegoś zdrowego i ekologicznego. Brak słów dla takich ludzi :/
1
lol 2016-07-18 00:13:27
rozumiem, że posiadanie super drogiego samochodu to jest pełnia szczęścia :D
1
Adam 2016-07-25 19:10:05
MŁODZI LUDZIE NIE DAJCIE ROBIĆ SOBIE WODY Z MÓZGU...!!! Nie polecam firmy i jej polityki
5
Wielmozny Pan 2016-07-31 00:01:05
Sprawdziłem. Po pokazie kupiłem w selgrosie mikrofibry plus to niby mydło szare. Takie samo jest w selgrosie. Chyba wydałem 23,90 i wyczyściło tak samo dobrze jak Pani na pokazie. Dodam, ze czyściłem to samo miejsce. A przy okazji. Chciałem nawet kupić od Pani. Ale jest tylko jedna droga zakupu- kredyt. Tak wiem 0%. Ale prowizja jest 1500 zł czyli taka jak za kredyt 35000 a tu to kwota 6000 :-) reasumując. Zaproponowano mi piramidę:-)
2
Bodzio 2016-08-29 10:45:20
Moim zdanim jesli ktos ma glowe na karku jest dobrze poprowadzony to moze niezle zarobic zadna inna firma nie placi tyle co Raypath w jeden dzien mozesz zarobic tyle ze przez reszte miesiaca mozesz sobie lezec tylko trzeba chciec a nie siedziec w domu i myslec ze klienci sami przyjda do nas po czysciki....
Zostaw swoją opinię o Raypath International Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.