logo Raypath International Sp. z o.o.

Raypath International Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Raypath International Sp. z o.o.

On 1234 2017-03-13 19:35
Ja również pracuje od kilku lat i zarabiam sprzedalem nie jeden zestaw i jeszcze nie jeden sprzedam:) Jak i również nie jednego konsultanta "naciagnalem "na ogromny wkład 187zl (za produkt za ktory ja też płaciłem ale ja widziałem możliwości i słuchajcie takich ludzi szukajcie tylko takich ! )który traktuje jako inwestycje bądź bilet na etat ( dzięki czemu ma możliwości zarobkowania ile chce) ktory do dzis jest wdzieczny ze do mnie zadzwonil i ktoregos pieknego dnia powiedzial tak dzięki temu mógł zmienić swoje życie finansowe na lepsze :) Nie sluchajcie pierdolenia tych ktorzy myśleli że wszystko samo się zrobi... ludzie sprzedają wszystko na czym można zarobić i każdy pieprzy że jego najlepsze ( a nawet tego nie używają) Tu produktu się nie powstydzisz bo jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i każdy kto ma dobrze używa jest zadowolony , nie wyobraża sobie życia bez nich ( świadczy o tym 23 lata na rynku i 2 lata całkowitej wymiany na produkt nowy gdy się coś dzieje ) czy chociazby powrotu do chemi. Pozdrawiam wszystkich nawet tych co twierdzą jak w firmie jest "źle":)))
5
olek 2017-03-13 20:41
Nie wierzcie w to co pisza tutaj.
raypath to sciem i naciągacze !!!!
Kto proponuje prace w zamian za kupienie 2 zestawów???!!!
Tu chodzi o to że do firmy trzeba wciagnac jak najwiecej ludzi którzy wezma zestawy za 900 zl zeby móc pracowac w Raypacie!!!
Smiech na sali.Nie dajcie sie wciągnąc gnac ich z domu!!!!
12
olek 2017-03-13 20:42
Nie wierzcie w to co pisza tutaj.
raypath to sciem i naciągacze !!!!
Kto proponuje prace w zamian za kupienie 2 zestawów???!!!
Tu chodzi o to że do firmy trzeba wciagnac jak najwiecej ludzi którzy wezma zestawy za 9200 zl zeby móc pracowac w Raypacie!!!
Smiech na sali.Nie dajcie sie wciągnąc gnac ich z domu!!!!
7
Konsultant Kraków 2017-03-14 09:43
@fides 2017-03-13 12:29

9200 zł gdzie wkład własny to 187 zł miesięcznie, czyli tyle ile wydajesz na tą swoją chemię i wodę, natomiast zmiana trybu życia na lepszy oraz zdrowszy jest możliwa na wiele sposobów.

@olek 2017-03-13 20:42
Firma oferuję współpracę o samo zatrudnienie, teraz kwestia czy jak otwierasz firmę, to czy robisz wszystko za darmo czy musisz mieć wkład własny, jakikolwiek, ale musisz mieć. Natomiast tutaj przy wkładzie za zestaw otrzymujesz dwa zestawy do sprzedaży oraz jeden do korzystania w domu, i nie 9200 tylko 6300 :).
W każdej chwili możesz zrezygnować na poczet bezpiecznego startu, co powoduje zwrot wszystkich kosztów poniesionych przez Ciebie podczas współpracy z firmą.
My wolimy zarabiać więcej niż 2500 - 4000, a dodatkowo sprawiać, że człowiek ma czas na i wyczyszczenie, czas dla siebie, oraz oszczędności.
5
fides 2017-03-15 08:43
187 x 48 miesięcy to 9200 PROSTE
2
obiektywna 2017-03-15 12:53
Pracuje w raypath od roku i jestem bardzo zadowolona !!! Wszyscy ktorzy sie tutaj wypowiadacie negatywnie na temat firmy jestescie poprostu leniwi , wkład wlasny dawno splacilam , a 187 na 48 miesiecy mozna splacic wczesniej i automatycznie koszty sa mniejsze ! Ludzie sa bardzo zadowoleni z czyscikow , a wypowiadaja sie tutaj przypuszczam zwolennicy chemii , czyli trucia ludzi , zarabiam minimum 2500 miesiecznie chociaz robie tylko ok 3 spotkac w tygodniu , takze zal mi Was wszystkich ktorym sie nie chce ruszyc tylka i tylko negowac !
6
Zadowolona klientka 2017-03-15 13:13
Od 11 lat używam czyscikow , nigdy bym ich nie oddała i ani przez chwilę nie pozalowalam wydanych pieniądzy , komfort użytkowania jest rewelacyjny a przerabiałam wcześniej wiele innych tańczysz produktow i niestety nie ma porównania , nawet mój mąż mówi że to jedna z lepszych inwestycji , wszystkie moje koleżanki też używają i nigdy złego słowa nie usłyszałam a jedna też to sprzedaje i wiem że też jest zadowolona , nie wiem kto się tutaj wypowiada ale chyba jacyś młodzi ludzie którzy nie potrafią ani czyscikow używać ani nic na ich temat nie wiedzą
4
uzytkownik 2017-03-15 13:20
Ja się w czyscikach zakochalam , uzywam od 2,5 roku , Pani ktora je sprzedaje jest rewelacyjna za kazdym razem jak mam jakies pytanie to dzwonie jeszcze nigdy mi nie odmowila pomocy , mam dodatkowe prezenty za to ze polecam ja dalej , pol rodziny kupilo i wszyscy sa zadowolenia , a Pani zawsze jest mila , usmiechnieta i dba o swoich klientow , nie wyobrazam sobie zycia bez tego produktu , Ci co sie wypowiadaja negatywnie chyba nigdy czyscikow nie uzywali , zreszta widac po skonstruowanych wypowiadziec ze sa one niepowazne . Pozdrawiam i polecam produkt !!!!
4
On 2017-03-15 16:53
Czyściki są cudowne , a do sprzedaży nie każdy się nadaje , nie proponujcie pracy dzieciom to unikniecie takich komentarzy ! Polecam firmę i produkty :)
4
aga 2017-03-15 17:02
Nie mam pojęcia o pracy tutaj ale wiem jedno czysciki sa najlepsze na swiecie nigdy nie czyscilo mi sie tak szybko i bez smug . Nie musze myslec o chemii i jej wdychac , zestaw dawno sie zamortyzowal i nie ma porowniania jezeli chodzi o inne produkty , nawet jakby nie wiem ile ktos na tym zarabial to kupilabym jeszcze raz . Wiem ze sasiadka uzywa i tez jest bardzo zadowolona , a do do jakichkolwiek kredytow to chyba normalne ze sa koszty kedytowe ale ja splacilam zestaw wczesniej i koszty sie zmniejszyly , popieram wypowiedz wczesniej nie przyjmujcie osob ktore nie dojrzaly do roli dobrego sprzedawcy . produkt polecam w 1000000000 %
4
Michal 2017-03-15 17:14
Trafiłem tutaj przypadkiem i nie będę wchodził w dyskusje na temat pracy ale czyścików negowac nie pozwolę ponieważ używamy ich w domu od tego lat , dziecko przestało mieć problemy z podrażnieniami na skórze a ja zaoszczędziLem majątek na chemii bo mamy duży dom , czyściki są rewelacyjne , sam nimi sprzątam!
3
aleksander 2017-03-16 08:10
widać, że raypadowe bezmózgowia wypowiedziały się hurtem. ha ha ha ha ha A raczej jeden konsultant napisał to co im tłuka do głowy na szkoleniachz praniem mózgu U ha ha ha ha ha !!!!!!!!
5
Aleksander 2017-03-16 09:13
A dlaczego chłopie polewałeś chemią dom???? ha, ha, ha
Ja nie mam czyścików raypadowych i domu chemią nie polewam!!! ha, ha, NIE MUSZĘ CHEMIĄ PRAĆ RAYPADOWYCH czyścików. Bardziej zabrudzone czyściki wyrzucam. Nie zużywam wody, chemii do prania. RAYPADOWCY zajeżdzaja pralki, zużywają mnóstwo chemii i wody i czasu do prania starych RAYPADOWYCH szmat . I czym oni się chwala. i jeszce płaca 9200 zł za te szmaty i dwa mopy .

GDZIE TU LOGIKA??????!!!!!!
3
anna 2017-03-17 10:50
Uwielbiam czyściki i podoba mi się praca , jak ktoś woli chemie albo inne szmatki to niech nie kupuje i sie nie wypowiada , bo wypowiadaja sie negatywnie Ci ktorzy nie uzywaja , znam mase ludzi ktorzy sa zadowoleni i z pracy i z czyscikow , polecam bardzo !!!!
4
KINIA 2017-03-17 10:58
Widać kto tutaj nie ma za grosz kultury , wcalę sie nie dziwie ze Wam nie szla sprzedaz czyscikow a teraz wypowiadacie sie tylko zle , trzeba miec troszke obycia i kultury osobistej zeby miec dobry kontakt z ludzmi i dobrze zaprezentowac produkt a nie wyzywac obcych ludzi na forum .

Polecam firme i produkt , szmaty nie szmaty ale sa boskie !!!!

Propozycji pracy nie przyjelam bo poprostu uwazam ze nie kazdy ma takie predyspozycje , ale zestaw kupilam i zrobilabym to jeszcze raz ;)
4
zbyszek 2017-03-17 11:41
jednak swiadomosc ludzi w naszym kraju nadal jest bardzo mala nie wiem jak mozna pisac takie zle i malo konstruktywne opinie na tak dobry produkt ja uzywam od 8 lat i jestesmy z partnerka bardzo zadowoleni jedyne co wymienialismy to te sciereczki do naczyn polecam polecam i polecam
4
miron 2017-03-17 11:50
Ludzie zastanówcie się i zadajcie sobie jedno pytanie. Ile naprawdę kosztuje ten czyścik? Jeśli z jego sprzedaży nieżle żyje cała wataha darmozjadów. Przecież to jeden wielki przekręt. Ludziom wciskają kit i przekonują że życie odmieni się i będzie cudowne bo będziesz używał szmatek za 2000 zł.
A panowie z góry piramidy za twoją kasę wylegują się na Zanzibarze lub innej Dominikanie. Wystarczy zobaczyć wpisy tych pożal się Boże biznesmenów na Facebooku lub zobaczyć filmiki na YouTube.
Dalej płaćcie tysiące za coś co jest warte kilkanaście złotych.
6
Mirek 2017-03-19 13:35
Każdy firma zarabia na czymś co sprzedaje ale Amerykę człowieku odkryłes , zastanów się ile są warte buty za które w Polskim sklepie płacisz 500 zł? 50 ? Albo płyn do naczyń za 5 zł? 50 groszy kosztuje jego produkcja ? Naprawdę zero logicznego myślenia, przypuszczam że osoby negatywnie się wypowiadające nie mają skończonych nawet 18 lat. Popieram wcześniejsze posty , nie proponujcie pracy byle komu a produkt polecam !!!!
3
........ 2017-03-19 14:27
zero logicznego myślenia to ty masz. Koszt czyścika to 5 zł najwyżej, a jego cena do sprzedaży najwyżej 20zł. A nie 9200zł
3
........ 2017-03-19 14:28
ZŁODZIEJSTWO OSZUSTWO NACIĄGANIE
6
Ar 2017-03-20 08:34
Nikt nie zmusza to brania ta kredyt , co to za kwota w ogóle 9200 , moja żona wzięła pakiet za gotówkę i zapłaciła 6200 za trzy zestawy , wypowiadają się tu jakieś dzieci naprawdę Polecam firmę i produkt !!!!
2
Ana 2017-03-20 08:39
Mega produkty ! Polecam ! Szczególnie jak ktoś ma małe dzieci :)
3
Iwona 2017-03-20 08:43
Ja też nie narzekam, fakt że pracuje dodatkowo ale zawsze coś tam wpadnie , inwestycja dawno się zwróciła a ja używam ekstra produktu w domu i coś tam miesięcznie sobie dorabiam i klienci rzeczywiście są bardzo zadowoleni z Użytkowania. Ja też polecam
3
Pablo 2017-03-20 12:17
Ta firma to kolejna piramida finansowa!! Oszusci i naciągacze,tyle wtym temacie.
6
........................... 2017-03-20 13:15
Zmuszono mnie do podpisania kredytu na 9200zł
4
........................... 2017-03-20 13:17
48 rat na 187zł. CWANIAKI NACIAGACZE
4
Konsultant Kraków 2017-03-20 14:27
Nabycie zestawów w ilości 3 to koszt 9200 w przypadku płatności ratalnej, jest możliwość wejścia do firmy za gotówkę, w wysokości 6300, natomiast raty są dla osób nie posiadających gotówki, w takiej wysokości.
Zmuszono Cię? Ktoś stał nad Tobą i groził, podpisz albo stanie Ci się krzywda ?
Świadomie każdy klient jak i pracownik podpisuje umowy, natomiast zawsze masz czas na rezygnację to po pierwsze a po drugie jest system taki jak Bezpieczny start gdzie nie ponosisz kosztów, a jeszcze otrzymujesz prezent od firmy, w postaci zestawu za 2875 zł.
Nikt nikogo nie naciąga, nie zmusza, po prostu dzięki takim zestawom oszczędzamy czas, pieniądze oraz zdrowie.
2
ful 2017-03-20 16:09
Jedyne słowo opisujące tą firmę to - OSZUŚCI !!! Wciskają ludziom takie dyrdymały że po 10 minutach słuchania ,wydaje ci się że jesteś na jakimś sekciarskim spotkaniu . A jak usłyszysz cenę tych ścier to nic tylko płakać ze śmiechu. I jeszcze te propozycje współpracy w całym tym szmacianym biznesie. To chyba jakiś żart.
9
Doris 2017-03-20 21:30
Uwielbiam czyściki na początku używałam zestawu a potem jak zobaczyłam że działa zaczęłam pracę i jestem bardzo zadowolona:)
Widać że negatywne opinie pisze jedna albo dwie osoby skoro Wam się nie podoba to przestańcie się tym interesować nikt Was nie zmusza!
Polecam
2
Polcia 2017-03-20 22:46
Czyściki rewelacja! Polecam a za taki patent to powinny być jeszcze droższe , luksus kosztuje takie życie. Uwielbiam te szmatki ;)
2
Konsultant Kraków 2017-03-21 10:29
Konkurencyjne firmy typu Zepter, Karcher, Rainbow to też oszuści?
Wymyślono produkt, dołożono wszelkich starań aby działał, działa, pomaga, widać.
Cenę, również uzgodniono taką a nie inną, nikt nikogo nie zmusza do nabycia takiego produktu.
W salonie samochodowym, też powiesz, że jest drogo jak spojrzysz na dwa różne modele samochodu, gdzie jeden będzie kosztował 60.000 a drugi 560.000 ??
Oferta współpracy jest przejrzysta i ciekawa, jednak nie każdy się do tego nadaje, nie ubliżając nikomu, pomimo szkoleń nie każdy może stać się handlowcem, jeżeli nie czuje się, w takiej pracy.
Zarobki mówią same za siebie, ta praca jest dla ludzi, którzy chcą, a nie siedzą i marudzą jak to jest źle.
2
borys 2017-03-21 19:51
Śmieszniejszych wpisów dawno nie czytałem. Jak dzieci !!! "Uwielbiam czyściki" to jeden z lepszych tekstów. Widać już zwoje mózgowe zanikły z tych " szkoleń". Napisz jeszcze że mąż dzięki czyścikom zaczął być bardziej aktywny w łóżku, a dzieci lepiej się uczą i mają lepszy apetyt. Widać do czego doprowadza słuchanie sekciarskich wykładów .
'


5
Jola 2017-03-21 20:27
Jak ktoś może uwielbiać zwykłe szmaty. Poziom zero. Normalni ludzie mają zainteresowania na wyższym poziomie. Do Raypathu ściągają ludzie nie mający skrupułów wobec własnych znajomych, wciskają nachalnie szmaty na kredyt. Ryją się do mieszkań. Wzywajcie POLICJĘ!!!!!!
5
Rozbawiona 2017-03-22 23:38
Używam czyscików od 6 lat dzisiaj zadzwoniła kuzynka czy jestem z nich zadowolona i czy używam w 100% ponieważ ma możliwość pracy w firmie. Znam osobę która pracuje blisko 10 lat i żyje z tej pracy więc tak jej powiedziałam że produkt super praca nie skorzystałam bo uważam że nie nadaje się bo niemam samodyscypliny a w tej pracy jest konieczna, a opinie są śmieszne bo każdy producent każdego produktu zarabia jak i wszyscy pośrednicy i tutaj jest tak samo... gratuluję osobom które są na tyle odważne ambitne aby zaangażować się w pracę w Raypath bo produkt macie SUPER !!!
2
Kon Ray 2017-03-23 09:11
Oczywiście że tak z tym się zgodzę z tym że tu chodzi o manipulację i zamotanie ludzi którzy zostają w to wciągnięci, nie wszyscy konsultanci sa uczciwi, niekiedy nawet osoba ktora potrzebuje pracy i chce zarobic pieniedzy nie ma pojecia ze podpisuje umowe na kredyt dokumenty sa później zabierane przy czym nie ma mozliwosci zapoznania sie z ich treścią niestety ale to wszystko nie jest zgodne z prawem baa nawet podchodzi pod wyłudzenie!
2
oszukaniraypath 2017-03-23 09:14
Jeśli zostałeś oszukany przez firmę raypath opisz nam swoją sytuację, być może odzyskamy twoje pieniądze.

oszukaniraypath@vp.pl
3
oszuray 2017-03-23 09:18
Jeśli zostałeś oszukany przez firmę raypath opisz nam swoją sytuację, być może odzyskamy twoje pieniądze.

oszukani.raypath@vp.pl
3
Konsultant Kraków 2017-03-23 11:12
Doskonale Cię rozumiem i również się z Tobą zgadzam, są ludzie "konsultanci" w każdej firmie, którzy mogą działać na niekorzyść firmy oraz jej złą opinię.
Ja natomiast zawsze tłumaczę, mówię na jakiej zasadzie podejmuje się współpracę, tak aby każdy był świadomy, że wejście do firmy w dogodnych płatnościach to faktycznie kredyt na daną kwotę.
Również tłumaczę jak można zrezygnować, ile jest dni, w jaki sposób każdy może odejść z firmy nie ponosząc kosztów.
W końcu logiczna wypowiedź Kon Ray, a nie zbędne oczernianie firmy oraz jej działalności.
Dzięki za odpowiedź:)
Poznań Raypath 2017-03-25 22:55
Jak ktoś może uwielbiać zwykłe szmaty. Poziom zero. Normalni ludzie mają zainteresowania na wyższym poziomie. Do Raypathu ściągają ludzie nie mający skrupułów wobec własnych znajomych, wciskają nachalnie szmaty na kredyt. Ryją się do mieszkań. Wzywajcie POLICJĘ!!!!!!

Jola szmaty uwielbiać :D każdy może produkt jaki chce i co chce, normalni? :D wydajesz ponad 500 zł miesięcznie na chemię z kosmetykami :) ja używam tych "czyścików" od 11 lat i moja rodzina jest super zadowolona. Poziom hehe kreujesz sama :) my, ponieważ ja pracuje w firmie zarabiam 4 x Twoją wypłatę :D wiem chwalę się ale na bank ona nie zarabia 1/4 mojej wypłaty.
Proponujemy opcję ratalną ze względu na brak gotówki :) Policje to można wezwać na Ciebie :) Dane daj i zaraz wniosek do sądu pójdzie :)
1
jp 2017-03-26 14:49
Witam ja też jestem w firmie Raypath. Poczułam się oszukana przez tą firmę.Niby pomagają na początek ale jak nic nie sprzedasz to nawet się nie odzywają.Zostałam z ratami do spłaty i długami.
4
zu 2017-03-26 14:52
A zwykla sciereczka z mikrofibry kosztuje ok 5 zl, starcza na 3 mc i kupuje nowa a efekt ten sam
Nikt mi nie powie ze tamte same czyszcza
bo jak sie sama nie wezmiesz za sprzatanie to zadna scierka tego za ciebie nie zrobi :))))
Gość
 
4
kuchta 2017-03-26 14:59
Raypath to wielkie oszustwo!!!!!!!! Normalnie nie da się tego sprzedać za te kwoty. TYLKO DROGĄ OSZUSTWA, manipulacji, presji na klienta!!!! Konsultanci zmuszani są praniem mózgu do nachalnego wydzwaniania do znajomych; wymuszania od ludzi spotkań w ich mieszkaniach; wychwalania produktu (mimo, że każda mikrofibra z dłuższym włosem myje tak samo, może lepiej); podziwiania w śmieszny sposób prezesa Andrzeja Widawskiego ( aż śmiech na usta się niesie); wmawiania ludziom , że wydają 100 zł na chemię czyszczącą do domu (co w większości nie jest prawdą); wymuszania od ludzi zakupu w ratach na kwoty 2000 zł do 9000 zł; wmawiania ludziom , że im się to bardzo pseudo opłaca( ***** za kilka tysięcy, kredyty w bankach !?!?!?); wymuszania nr tel. od znajomych klientów w celu dalszego nachalnego wydzwaniania (LISTA 100 Nr tel. ma być aktualna ! ) DOBREGO PROKURATORA NA NICH!!!!
Większosć zostaje z kredytem. Tak jak piszą wcześniej.
Ponadto konsultanci namawiani są do szkoleń dwa razy bądź trzy razy w tygodni w biurach regionalnych , gdzie poddawani są praniu mózgów; uczą ich według schematów, które nie działają , rozmów telefonicznych z klientami nierzadko nachalnych, niegrzecznych,( normalnie ze znajomymi się tak nie mówi). Co miesiąc obowiązuje zjazd w Poznaniu i zmuszanie do zachwytów nad sukcesami ludzi z wyższej półki piramidy.
7
Marzena 2017-03-26 21:40
Pracuje w firmie 3 lata , jestem zadowolona , wszystkie negatywne opinie piszą lenie którym się nie chciało nauczyć prezentacji i nie mają skuteczności , a same czyściki są bardzo dobre!
3
Tomek 2017-03-27 11:02
Ja polecam , produkty są świetne a i praca niczego sobie , pracowałem w różnych sprzedaz bezpośrednich, to się bardzo dobrze sprzedaje a i ludzie są zadowoleni
2
moczkolinaw 2017-03-28 15:07
Ta firma to jedna wielka ściema. Każą ci sprzedawać coś czego nikt nie chce kupić. Kto w obecnych czasach daje się jeszcze nabrać na jakieś pokazy w domach. Chyba że na wsiach , gdzie łańcuch przy budzie sam szczeka. A te teksty na szkoleniach to dopiero paranoja. Oni chyba wieczorami modlą się do tych szmat. A na pewno modlą się o to żeby ktoś dał się nabrać , bo przecież te lizingi na samochody trzeba spłacać. Podobno garnitury też mają na raty hi hi hi....
5
........ 2017-03-28 23:02
SUPER POPIERAM WYPOWIEDŹ!!!!!!!!
RAPATH to SEKTA NAWIEDZONYCH
4
Jola 2017-03-28 23:35
widziałam atest tych ścierek, nie widziałam tam srebra??? Więc uważam , że to oszustwo!!!!! Wodę ze srebrem można kupić za 20 zł 150ml. Oszustwo i piramida finansowa, na której wzbogacają się ludzie bez moralności.
4
Olek 2017-03-29 14:17
Widać że wypowiadają się osoby które że sprzedażą nie miały nigdy nic wspólnego.
Ja polecam i produkt i pracę!
Hania 2017-03-29 14:23
Ja rowniez polecam , używam czyścików bardzo długo, jestem bardzo zadowolona , sprzątanie jest dużo krótsze, ale kwestia gustu , ubrania też każdy kupuje inne , jestem w trakcie zastanawiania się nad współpraca i chyba jestem na tak , widać że opinie pozytywne są poparte argumentami konkretnymi a zle tylko złością i obrazaniem i nie ma tak w ogóle konkretnych argumentów. Także produkt polecam a wypowiem się o współpracy po efektach, pozdrawiam:)
Bob 2017-03-29 22:51
Hania i Olek. Dwie osoby wypowiadają się w przeciągu 6 minut , a co najśmieszniejsze - pozytywnie. Widać trollowanie to jeden z elementów szkolenia w firmie Raypath. Szkoda że nie można tutaj dodawać zdjęć. Pewnie każdy z tych pozytywnie wypowiadających się Raypathowców zamieścił by swoje na tle nowej fury lub urokliwych palm na Kubie lub Dominikanie. Bo to przecież najlepiej działa na potencjalnych głupków których można omamić wizją cudownego życia i wcisnąć im kredycik i możliwość współpracy. Jak wiadomo w naszym kraju jeszcze jest wielu naiwnych ludzi.
3
Zostaw swoją opinię o Raypath International Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raypath International Sp. z o.o.